Christian Ruuttu

  • 39 915
  • 154

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Viestin lähetti vision
Tämä kausi voitaneen unohtaa, joten 04-05 kausi on ainakin minulle Ruutun osalta aikamoinen näytönpaikka. Halutaanko Espooseen oikeasti mestaruutta vai jatketaanko samalla hyväksi havaitulla linjalla? Aikamoinen työnsarka miehellä on edessään, jotta saa tänne kasattua joukkueen, joka taistelee tosissaan edes playoffien kotiedusta sekä saa fanien uskon takaisin.

Todellakin. Paineet on melkoiset kun pitäisi antaa näyttöjä Änäri-pampuille, että täältä löytyy todellinen sateentekijä-GM jengiin kuin jengiin nostamaan jengiä kuin jengiä kurimuksesta, sehän ruutun pitkän tähtäimen suunnitelma on.

Tämän kauden hasardihankinnat on aina helppo kuitata siihen isoon massaan: "meni koko kausi muutenkin piloille", mutta joku ilmiömäinen nousu tyyliin: "nooo, mä hankin hyvällä diilillä pari sateentekijää heikommasta jengistä", ja olet tosi kurko. Ruuttu pelaa nyt aika failsafea. Toisaalta: eihän noissa hankinnoissa tässä sarjatilanteessa voi mennä oikeasti pieleen. Onhan ne edelleen ihan "kaappauksia", jos miettii niitä sarjataulukossa yhdeksäntenä olevan ja play-off-paikasta kynsin ja hampain taistelevan porukan hankinnoiksi.

Se mikä taas on niin perus-Ruuttua, on tämä vtun näennäinen pitkäjänteisyys. Niin se vaan on, että nämä lephartit ja muut syö peliajan omilta junnuilta. Syövät sitä niiltä, jotka ensi kaudella pitävät sen sijoituksen lähempänä sitä kotietua kuin mitä Lephart ja Phillips ovat Espoota. Palaan tutun kysymyksen eteen: mikä on sijoitus ja mikä tuotto-odotus ja millä aikavälillä? Jos ei kelkka käänny, niin eihän KUKAAN enää voi tollasen jätkän hommia sietää. Ok, nollasijoituksella kaikki on kotiinpäin. Vaikka äijät olisivatkin tulleet "ilmaiseksi" tämän kauden tilipäätöstä ajatellen, niin maksaja niille kuitenkin aina silti löytyy.

Johan ukon touhuista oli juttua tässäkin ketjussa jo viime syksynä. vision sentään on rehellisesti kiukkuaan täällä purkamassa, mutta muut silloiset Ruutun ystävät ovat hiljenneet kauden kuluessa. Toki joukkueen menestys on osaltaan vienyt hohtoa toimarin haukkumiselta, mutta nyt näiden bluesmaisten hankintojen myötä sen merkitys nousee jälleen arvoon arvaamattomaan hyvässä tai pahassa.

Edelleenkin Bluesissa tuntuu olevan kaksi kuppikuntaa: johto ja rivimiehet. Valkut on vähän tässä välissä, mutta lasken ne todellakin rivimiehiksi vallitsevassa tilanteessa. (Ok, ehkä senkin voi kuitenkin jakaa kahtia aika helpostikin.) Jos johto ryssii, niin antaa pelaajien tehdä duuninsa rauhassa. Ne eivät johtoon pysty vaikuttamaan, vaan ottavat vastaan ja tekevät sen mitä päiväkäskyssä sanotaan.

Jos hylkäätte jonkun, hylätkää Ruuttu. Älkää hylätkö Bluesia älkääkä missään nimessä sen kovia kokenutta miehistöä. Ne pelaavat siellä kuitenkin meille eivätkä jollekin vitun ego-toimarille.

EDIT: mun viestit on aina joko sivun viimeisiä tai ensimmäisiä. Olenko kirottu?
 

Kapulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti Cosmo
Johan ukon touhuista oli juttua tässäkin ketjussa jo viime syksynä. vision sentään on rehellisesti kiukkuaan täällä purkamassa, mutta muut silloiset Ruutun ystävät ovat hiljenneet kauden kuluessa. Toki joukkueen menestys on osaltaan vienyt hohtoa toimarin haukkumiselta, mutta nyt näiden bluesmaisten hankintojen myötä sen merkitys nousee jälleen arvoon arvaamattomaan hyvässä tai pahassa.

...

Jos hylkäätte jonkun, hylätkää Ruuttu. Älkää hylätkö Bluesia älkääkä missään nimessä sen kovia kokenutta miehistöä. Ne pelaavat siellä kuitenkin meille eivätkä jollekin vitun ego-toimarille.
Hyvä kirjoitus Cosmolta!

Itse olen ollut kehumassa Ruuttua ja pidin häntä todella hyvänä ratkaisuna Salonojalta.
Nyt tilanne näyttää kyllä aikalailla toiselta ja niinhän se on, että katoavaista on maine ja kunnia. Sen ovat varmasti huomanneet Sator ja Ruuttu molemmat.
Näistä Ruutun tämän kauden ratkaisuista en voi ymmärtää jokseenkin yhtäkään ja tämän kauden voi hyvällä syyllä sanoa Ruutulta menneen totaalisesti metsään katsoi sitä miltä kantilta tahansa. Tästä syystä ensi kausi onkin erittäin tärkeässä asemassa Ruutulle siinä suhteessa, että hänen pitäisi pystyä näyttämään, että tämä kausi oli ikään kuin tapaturma, kuten 1996-1997 Jarmo Kekäläiselle. Ensi kaudelle joukkueen tulisi olla nuorien varaan rakennettu niin, että heidän ympärilleen hankitaan pelaajat, jotka parhaiten pystyvät auttamaan näitä nuoria viemään joukkuetta eteenpäin.

Tuosta hylkäämisestä sen verran, että en usko juurikaan kenenkään tänne kirjoittavan hylkäävän Bluesia. Jotkut eivät ehkä käy enää peleissä, mutta varmasti seuraavat otteluita muuten ja elävät hengessä mukana.
Eikä tätä kautta voi oikein pelaajien niskaankaan kaataa, sillä suurin osa pelaajista on pelannut jotakuinkin tasollaan, mutta johto on vain antanut liian huonot edellytykset koko joukkueen menestymiselle. Eli Ruuttu ja Salonoja ovat ilman muuta viime kädessä vastuussa tästä hommasta.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Esitän tässä kysymyksiä Cristian Ruutulle ja Jussi Salonojalle, vaikka vastauksia tuskin saan.

Pelaako tämän kauden Blues sen näköistä kiekkoa, jota haluatte sen pelaavan?

Oletteko samaa mieltä valmentaja Hannu Virran kanssa, että ainoa tapa saada pisteitä SM-liigassa on riskejä karttava yleisöä vihastuttava peruuttelukiekko?

Oletteko samaa mieltä valmentaja Hannu Virran kanssa, että nykyisellä kokoonpanolla ei voi pelata ns. taitokiekkoa?

Oletteko viime aikoina kokeneet minkäänlaisia voimakkaita tunteita Bluesin otteluissa?

Jaksatteko edes itse katsoa tuon joukkueen esityksiä?
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Vanhan ja hyväksi havaitun sanonnan mukaan köyhällä ei ole varaa halpaan. Käytännössähän tämä tarkoittaa että jos köyhä mies on ostamassa autoa niin ne vähätkin varat kannattaa laittaa likoon jotta saisi edes jonkinlaista laatua. Mikäli ostaa halvan romun niin korjaamolaskut vievät köyhän nopeasti kohti vararikkoa.

Blues ei ehkä ole siitä köyhimmästä päästä mutta silti tuntuu että Chrisu olisi voinut pitää tämän sanonnan mielessään. Haisee vahvasti siltä että Chrisu on koko syksyn ajan yrittänyt löytää jonkinlaista Forsbergia taskurahoilla. Tuntuu myös siltä että Chrisu on yliarvioinut omat kykynsä. Aikoinaan Chrisu löysi Murphyn joka oli varmaankin halpa jätkä. Ilmeisesti Chrisu luotti siihen että voi uusia tempun.

Sarich on hyvä esimerkki. Kun kerran saatiin halvalla niin tänne vaan, ehkä siinä on uusi Vykoukal? Ja vituiksihan se meni.
Paikkaajia piti löytää mutta markkinoilla oli kuulemma hiljaista. En kuulu "piireihin" mutta olen täysin vakuuttunut siitä että laadukkaita pelaajia olisi löytynyt mikäli Ruuttuu olisi lyönyt rahat tiskiin.

Miehiä ei kuulunut, joukkueella meni heikosti ja valmennusjohto ylikuormitti tiettyjä pelaajia. Tämä kostautui kun pienoinen loukkaantumissuma iski. Ruuttuun iski paniikki ja mies roudasi halvalla kaksi jämää tänne.

Viime kaudella Blues otti monta askelta oikeaan suuntaan ja meikäläisen luotto Ruuttuun oli kova. Nyt en kyllä usko tippaakaan mieheen.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
No ehkä ruuttu pelaa niillä pelimerkeillä mitä hallitus (salonoja) antaa.

Ongelma on mielestäni tämä TJ-kuvio, sanoin jo nimityksen kuultuani että ei toimi, tJ:n homma on kokopäivätyötä, siinä ei jää aikaa pelaajien etsimiseen.
 

Hockey

Jäsen
Viestin lähetti msg
Oletteko samaa mieltä valmentaja Hannu Virran kanssa, että nykyisellä kokoonpanolla ei voi pelata ns. taitokiekkoa?

Sen myöntäminen onkin ollut Bluesin pelastus tällä kaudella. Virtuoosien löytäminen Bluesin tämänkautisesta miehistöstä on vaikeaa.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Tämän ketjun voisi nyt taas pitkästä aikaa nostaa esille. Ihme heppu nimittäin tämä meidän tj. Viime kauden aikana mies ei onnistunut oikein missään ja puhui siinä sivussa A-luokan paskaa median välityksellä. Nyt mies onkin yllättäen toiminut hyvinkin matalalla profiililla ja siinä sivussa tehnyt ensiluokkaista duunia. Tai siis tarkennetaan: lopullisestihan Chrisun työn pätevyyttä ei voi arvioida kuin vajaan vuoden kuluttua ja ulkomaalaisten värväämisessä tuurilla on kieltämättä myös aina osansa - ennakkoon on aika hankalaa arvioida miten hyvin pelaaja sopeutuu maahan ja joukkueeseen jne.

Mutta jos mietitään millaisia pelaajatyyppejä Chrisu on hankkinut niin tämän suhteen ei todellakaan ole valittamista. Landon ja Donald ovat juuri sitä mitä olisimme kaivanneet jo viime vuonna. Molemmat kaverit tuntuvat myöskin olevan urallaan eräänlaisen käännekohdan edessä ja hakevat kai liigasta "uutta alkua uralleen", vähän Metropolitin tapaan viime vuonna. Näin ollen en olisi lainkaan huolissani herrojen motivaatiosta. Toisin sanoen odotukseni näiden kavereiden suhteen ovat todella korkealla. Ja se että kaverit hankittiin jo kesällä on paljon parempi vaihtoehto kuin NHL-kuvioiden tarkkailu syksyllä.

Pakkien suhteenkin on toimittu viisaasti. Tätä ei nähdäkseni ole vielä mainittu mutta Chrisuhan on hankkinut meille kaksi suomen mestaria ja hallitsevan ruotsin mestarin pakistoon. Sellaisesta kokemuksesta ei ainakaan haittaa ole. Yksi jätkä mahtuisi vielä joukkoon mutta sillä asialla ei ole minkäänlaista kiirettä tässä vaiheessa.

Eli kaiken kaikkiaan todella järkevää toimintaa Chrisulta.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukrainan armeija
Pitkälti Blågulan kanssa samoilla linjoilla.
Määrätietoisia hankintoja kerrankin Ruutulta jo hyvissä ajoin.

Puolustukseen haettu nyt todellista kokemusta ja voittamisen rutiinia: Niskanen,Haakana ja Lehtinen eivät yksilöinä ole mitään sateentekijöitä, mutta kaikki perusvarmoja suorittajia. Erityisen onnellinen olen Haakanan paluumuutosta: hänen kaltaistaan omanmaalinpuolustajaa meillä ei olekaan hänen lähtönsä jälkeen ollut.
Kun puolustukseen lisätään vielä takuuvarma suorittaja Alanko ja nousukuntoinen Laatikainen on meillä koossa erittäin tasavahva puolustuskalusto. Ehdottomana helmenä ja jokerikorttina luonnollisesti oma idolini Tertsi "Terminator" Määttä.
Kiekollista liideriä ei sitten tänäkään vuonna saatu hankittua, mutta toivottavasti verkot ovat vielä vesillä.

Näistä uusista ulkolaisista on vielä paha sanoa, jotenkin tämä Wilson ei herätä mitään kovin suuria tunteita, ehkä hieman tuollainen "Marko Tuomainen"-tyyppinen pelaaja lienee kyseessä. McLeanin on yksinkertaisesti PAKKO onnistua, koska sentterikalusto on mitä on.

Bluesia kuormittavat nämä "hätäisesti" tehdyt pitkät sopimukset MElomon, Näätäsen ja Hurmeen kanssa. Itse olen valmis suomaan miehille tasapuolisesti näytönpaikat, mutta odotusarvot ovat kyllä aika alhaalla. Töykkälälle on jo alustavasti lupailtu nelosen sentterin paikkaa, joten saa Hurmekin todella taistella paikastaan avauksessa.
MElomosta tulisi Ruutun hankkiutua, vaikka tappiollakin eroon. Näätäsen voisi heivata vaikkapa Pelicansiin, jossa sai mukavasti vastuuta viimekauden lopulla.

Paljon on Ruuttua haukuttu ja varmasti jatkossa haukutaankin, mikäli uudet vahvistukset floppaavat, ennusmerkit ovat kuitenkin huomattavasti paremmat ja selkeämmät kuin vuosi sitten, josta kiittäminen käy meidän omaa Krideä.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Viestin lähetti ZOOM


Bluesia kuormittavat nämä "hätäisesti" tehdyt pitkät sopimukset MElomon, Näätäsen ja Hurmeen kanssa. Itse olen valmis suomaan miehille tasapuolisesti näytönpaikat, mutta odotusarvot ovat kyllä aika alhaalla.

Tuo nyt on aika kevyt kuorma mielestäni. Leveyttä tarvitaan aina. Itse asiassa en oikein ymmärrä tätä Hurmeen jatkuvaa dissausta. Toki mies pelasi päin persettä viime vuonna ja oli joukkueen johtavia alisuorittajia. Mutta mikä puhuu sen puolesta että Hurme jatkaisi alisuorittamista? Kun miehen tilastoja tarkkailee hiukan tarkemmin niin kyllähän Marvin on useimmiten saanut kasaan sellaiset 20-30 pistettä. Ja jos lähdetään liikkeelle siitä ajatuksesta että Hurme pelaa kolmosketjun laidassa (sentteritilanne on sen verran hyvä että tämä lienee luonnollisin ratkaisu) niin tuo pistemäärähän on itse asiassa aika hyvä.

Näätänen puolestaan on mielestäni heti Immosen ja Tukosen jälkeen lupaavin nuorista hyökkääjistä. Näsä ei ehkä ole yhtä luotettava pelaaja kuin Töykkälä mutta toisaalta hänessä on oikeasti tähtiainesta, on sitten eri asia saako Näsä ikinä sen potentiaalin esiin kaivettua. Mutta joka tapauksessa olisi helvetin typerää jättää tällainen kortti kääntämättä. Taitopelaajia ei ole varaa haaskata sillä niitä ei ole vaivaksi asti, duunarit eivät tästä joukkueesta sen sijaan lopu kesken.
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Olisiko vihdoinkin ymmärretty, ettei Ruuttu pysty joukkuetta itse oikein kokoamaan, vaan valmennuksen jälki rupeaa näkymään. Miehen vaikutus organisaation sisäisiin sidoksiin on aiemmin ollut aivan liian vahva, ja tämä on monen suusta kuultuna ollut suurin hämmentäjä niin kasaamiseen, peluutukseen sekä muuhunkin pelilliseen toimintaan valmennus mukaan lukien. Vaikuttaa siltä, että joku vaikuttaa Ruutun toimintaan taustalla. Onkohan isoa ekoa ohjattu resursseihin nähden heikkojen tulosten jälkeen.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukrainan armeija
Viestin lähetti Blågula
Tuo nyt on aika kevyt kuorma mielestäni. Leveyttä tarvitaan aina. Itse asiassa en oikein ymmärrä tätä Hurmeen jatkuvaa dissausta. Toki mies pelasi päin persettä viime vuonna ja oli joukkueen johtavia alisuorittajia. Mutta mikä puhuu sen puolesta että Hurme jatkaisi alisuorittamista? Kun miehen tilastoja tarkkailee hiukan tarkemmin niin kyllähän Marvin on useimmiten saanut kasaan sellaiset 20-30 pistettä. Ja jos lähdetään liikkeelle siitä ajatuksesta että Hurme pelaa kolmosketjun laidassa (sentteritilanne on sen verran hyvä että tämä lienee luonnollisin ratkaisu) niin tuo pistemäärähän on itse asiassa aika hyvä.

Näätänen puolestaan on mielestäni heti Immosen ja Tukosen jälkeen lupaavin nuorista hyökkääjistä. Näsä ei ehkä ole yhtä luotettava pelaaja kuin Töykkälä mutta toisaalta hänessä on oikeasti tähtiainesta, on sitten eri asia saako Näsä ikinä sen potentiaalin esiin kaivettua. Mutta joka tapauksessa olisi helvetin typerää jättää tällainen kortti kääntämättä. Taitopelaajia ei ole varaa haaskata sillä niitä ei ole vaivaksi asti, duunarit eivät tästä joukkueesta sen sijaan lopu kesken.

Tarkoitin kuormitusta lähinnä taloudellisesti, koska esim. MElomo pelaa suoritusarvoonsa nähden helvetin kalliilla sopimuksella.

Näätäsestä olen kanssasi erimieltä: Liian kevyt, liian ailahteleva, liian heikko... sorry, not in my Blues.

Hurme on hieman vaikeampi tapaus, mutta oikeassa ketjussa todella hyödyllinen kaveri... ongelma on vain se, että näitä duunareita on jo liiankin kanssa. Kyse oli lähinnnä siitä, että minun rosterissani Hurme ei oikein enää ainakaan kolmeen ensimmäiseen ketjuun mahdu. Kannattaako Marvinia sitten peluuttaa pienellä peliajalla nelosessa onkin vaikeampi kysymys, johon ei varmasti yhtä oikeaa vastausta ole.
 

Kapulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti ZOOM
Hurme on hieman vaikeampi tapaus, mutta oikeassa ketjussa todella hyödyllinen kaveri... ongelma on vain se, että näitä duunareita on jo liiankin kanssa.
Aloin tässä miettimään tuota Bluesin tilannetta noiden duunarien suhteen. Joukkueessa on mielestäni kuusi pelaajaa, jotka voidaan jotenkin laskea tuohon kategoriaan. Nuoria en viitsi laskea mukaan, koska heille tulisi pyrkiä antamaan mahdollisuus muuhunkin.

Eli tähän listaan otin siis seuraavat pelaajat: Hurme, Ahonen, Ylönen, Kalto, MElomo ja Nieminen. Tästä porukasta Miika Elomo saisi lähteä, koska hänelle en näe kyllä juuri mitään käyttöä. Olli Ahonen puolestaan alkoi viime kaudella lunastamaan paikkaa hieman erilaisesta roolista ja tulevalla kaudella hänen pitääkin näyttää pystyvänsä pelaamaan muutakin roolia kuin duunarin roolia.

Kari Kalto on hyvin monipuolinen pelaaja ja siitä arvokas, että hänet voi heittää kentälle niin puolustamaan kuin hyökkäämäänkin ja silti tulosta voi odottaa.

Markku Hurme kuului samaan porukkaan Kalton kanssa vielä aiemmin, mutta erittäin synkkä viime kausi painaa vaakakupissa. Hurme tekee erinomaista likaista työtä maalin edessä ja puolustaa tunnollisesti ja toissa kaudella teki tärkeitä räkämaalejakin. Uskon, että ensi kaudella Hurme voi olla ihan kelpo mies monipuolisuutensa ansiosta, mutta kovia tehoja on enää turha odottaa Calounin poistuttua, eikä hänelle ole muutenkaan paikkaa kahdesta hyökkäävästä ketjusta. Itse pitäisin Hurmetta ihan hyvänä vaihtoehtona neloseen tuomaan junnuille hieman malttia peliin ja pelasihan Hurme ensimmäisellä Blues-kaudellaan loppukaudesta Hirvosen kanssa nelosessa ja mielestäni he pelasivat varsin hyvin silloin hoitaen oman pään hyvin ja tehden välillä muutaman maalinkin.

Niko Nieminen puolestaan on junnannut paikallaan varsin pitkään, mutta mielestäni omaa paremmat edellytykset hyväksi hyökkäävän ketjun pelaajaksi kuin ehkä yksikään näistä kuudesta pelaajasta, jostain kumman syystä homma ei ole vain Nikolle toiminut. Nikosta tulisi varmasti todella kelpo duunari, mutta antaisin hänelle vielä heiman aikaa, joskin tilaisuudet taitavat olla aika vähissä.

Blues-fanien kestomantra Juha Ylösen nousemisesta tasolleen on jäänyt tänä kesänä pois ja mieheltä ei ilmeisesti enää odoteta ihmeitä. On varmasti yksi liigan parhaista sekä kalleimmista kolmossenttereistä, mutta hyökkäsypeli ei suju enää pahemmin, vaikka duunaripuoli on liigan kärkipäätä. Samalla viivalla Hurmeen kanssa, mutta ajaa ohi espoolaisen taustansa takia, mutta ensi kaudella ei ole mitään asiaa joukkueeseen, jos palkka ei tipu todella huimasti.

Eli näistä duunareista on varmasti tuomaan syvyyttä joukueeseen, mutta nuorten esiinmarssin takia ei MElomolle siis mielestäni ole nähtävissä peliaikaa kuin varsin kovan loukkaantumissuman sattuessa.

Näin näkisin hyökkäyksen muotoutuvan normaalissa tilanteessa (ilman lakkoa):
Wilson - MacLean - Tukonen/Kalto
Kohn - Ahonen - TElomo
Kalto/Tukonen - Ylönen - Nieminen
Pihlström - Immonen - Töykkälä/Hurme
Näätänen, MElomo

Variaatiot voivat toki olla erilaisia, mutta tuossa on se järjestys suurinpiirtein. Miika Elomo jää mielestäni Näätäsenkin taakse juuri Näätäsen potentiaalin takia. Mikäli tuosta porukasta enemmän kuin kaksi pelaajaa loukkaantuu, jolloin Hurme ja Näätänen olisivat jo kokoonpanossa, voisi nuorista nostaa niitä Akatemia-kavereita haistelemaan liiga-ilmapiiriä. Toki Miika Elomo on kokenut pelaaja, mutta kyllähän tuossa ryhmässä on kokemusta jo Wilsonin, MacLeanin, Kohnin, Ylösen, Hurmeen, Haakanan, Lehtisen, Niskasen ja muiden toimesta ihan riittämiin.

Sittenhän Miikan tilanne vasta hankalaksi meneekin, jos NHL:ssä tulee lakko ja Bluesiin liittyvät esimerkiksi Lehtinen, Jokinen ja Hagman. Sitten on viisi miestä ohitettavana ennen kuin pääsee neloseen. Eri asia on sitten, että mitä mieltä asiasta on valmennusjohto.
 

Bluesfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Detroit Red Wings, HJK, FC Honka, Arsenal
Ketjut

Wilson-MacLean-Kalto
TElomo-Ahonen-Kohn
Hurme-Ylönen-Tukonen
Töykkälä-Immonen-Nieminen
Kaikki hyökkää, kaikki puolustaa!
13 hyökkääjä Näätänen, Pihlström, MElomo

Pakit

Alanko-Laatikainen
Niskanen-Lehtinen
Jalasvaara-Määttä
7 pakki Haakana, Pelkonen
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Viestin lähetti Bluesfan
Ketjut
7 pakki Haakana, Pelkonen
Epäilen, että Haakana ehkä kuitenkin mahtuu teidän kahteen ensimmäiseen pakkipariin.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Bluesfan
Ketjut

Wilson-MacLean-Kalto
TElomo-Ahonen-Kohn
Hurme-Ylönen-Tukonen
Töykkälä-Immonen-Nieminen
Kaikki hyökkää, kaikki puolustaa!
13 hyökkääjä Näätänen, Pihlström, MElomo

Pakit

Alanko-Laatikainen
Niskanen-Lehtinen
Jalasvaara-Määttä
7 pakki Haakana, Pelkonen


Pihlströn menee kyllä heittämällä Näätäsestä sekä Hurmeesta ohi eikä Haakanaakaan ole tänne seitsemänneksi pakiksi hankittu. Omassa päässä varmasti liigan parhaimmistoa.
 

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Kovasti ovat mielipiteet muuttuneet...


Oikeastaan nostin tämän ketjun ylös vain osoittaakseni että olisi ihan kiva käyttää tälläisia olemassaolevia threadeja sen sijaan että avaa tuhat ja yksi "blues on perseestä" ketjua...
Toisaalta en tiedä haettiinko sitä tuolla 'roster watch' ketjujen sulkemisella.. mene ja tiedä


Itse aihetta tyydyn kommentoimaan tai oikeastaan ainoastaan ihmettelemällä että miten Salonoja jaksaa vielä katsoa Ruuttua vaikka minkäänlaista tulosta ei ole syntynyt vaikka miehelle ollaan annettu kaikki ohjat. Liekö Salonoja yksi näistä Ruutun kymmenestä kaverista?
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Viestin lähetti Jaari
Kovasti ovat mielipiteet muuttuneet...

Tyhmähän sellainen ihminen on, joka lisääntyneen tiedon ja kokemuksienkin jälkeen pitää jääräpäisesti kiinni mielipiteistään.
vrt Bush ja Kerry


Jos otsikon henkilöstä liikkuvat jutut ovat edes osaksi totta, niin organisaatiolla on ongelma.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Oliko IS:n selluloosaversiossa jotain uutta vai nou?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Tommy
Kiitos siitä kuuluu toki Petri "Näätä" Sepälle.

Tuskin, eiköhän riittävän moni kuullut näitä juttuja jo ennen Sepän tarinoita.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Viestin lähetti Juhaht
Tuskin, eiköhän riittävän moni kuullut näitä juttuja jo ennen Sepän tarinoita.

Ei ilmeisesti ole, koska tänään on näkynyt niin monelta "uudelta" nimimerkiltä tekstiä jossa vaaditaan Ruutun pois potkimista.

Niin ja onhan Seppä värittänyt tuota juttua aika lailla.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Päivän Iltalehdessä Jussi vakuuttaa seisovansa Ruutun takana. Vittu mä sanon, on se nyt ihme ettei sitä lapikasta voi jakaa enempää. Meillä on toimari joka on syvältä, ei oikeastaan ketään valmentajana ja ykkössentteriksi hankittu mies jota ei näytä kiinnostavan.

Me on hävitty tää kausi.
 

vellinaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti Nikke
Päivän Iltalehdessä Jussi vakuuttaa seisovansa Ruutun takana.

Tämä lause Iltalehdessä Jussilta on loistava

- Pelaajilla pitäisi olla kaikki hyvin. Mitään ei ole huonosti, päinvastoin. Ei voi kuin ihmetellä, hän päivittelee.

Joo, ei voi kuin ihmetellä, loistavaa!
Ihmetellään yhdessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös