Chiodo ja Harikkala HPK:n uudet vahvistukset

  • 35 776
  • 160

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Tää on ihan ok.

Maalivahtipuoli saadaan heräämään, kun Wiikmankin on nyt huomannut, ettei ykkösen paikka olekaan mikään saletti. Hyvä kilpailutilanne maalin suulla.

Harikkala tuo puolustukseen leveyttä - ihan konkreettisestikin :) Voi olla, että on aluks hieman pihalla, mutta loppukaudesta voi hyvinkin olla jo aika kova vahvistus peräpäässä. Annetaan sille aikaa, kun sitä kerran vielä on.

Hyökkäyspäähän vielä vaikka joku maalintekoon kykenevä tsekki, niin olen hyvinkin tyytyväinen.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Sellaiset vahvistukset.

Kuten jo joku sanoi, Wiikmanin on nyt pakko herätä jos aikoo pitää ykkösveskan paikan. Sekä Oksa että Chiodo voivat mennä ohi. Tämähän on vain ja ainoastaan hyvä asia.

Puolustukseen tuli yksi jantteri. Ilmeisesti sellainen fyysinen peruspakki, joka ei juhli pisteillä mutta on hyvä maalineduspelaaja. Eikö muuten kuulostakin siltä, että tällaiselle on tuossa kevväämmällä käyttöä? Jokelan heräily, Korhosen paluu ja Strömbergin siirto jonnekin vaan vielä lisäävät puolustuksen tasoa, ja onhan sitä lisäysvaraa kieltämättä jonkin verran.

Sitten vielä puolustuksen ja maalivahdin yhteispeli kuntoon, niin ollaan me taas siellä neljän sakissa. Jostain kumman syystä en näitä vahvistuksia ole vielä tositoimissa ritaripaidassa nähnyt, mutta etumaku näistä on perushyväplus.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Ihan järkeviä hankintoja, vaikka pelaamattomuus luo kysymysmerkkejä molempien ylle.

Wiikmanin touhu on ollut sen verran ailahtelevaa ja viime aikoina epävireistä, että kunnon kirittäjä tähän tarvittiin. Oksan peleistä on hieman aikaa, joten nykytasosta on vaikeampi sanoa. Kumpikaan ei kuitenkaan mikään elävä muuri ole maalin suulla ollut. Nyt pitäisi olla kilpailua ja sitä kautta tulla niitä venymisiä maalin suulla.

Jos ei muuta, niin Harikkalan myötä Röpa saataneen kuuden pelaavan pakin ulkopuolelle (kunhan vaan Hietanen ja Korhonen palaavat kokoonpanoon).
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Tämmöistä sitten. En nyt tiedä, että pitääkö se Römperi pudottaa pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle? Jos lasketaan pois ECC-finaali(mahdollinen aivotärähdys..), niin miehen pelaaminen on ollut mielestäni nousujohteista. Wiikmaniin ei tosiaankaan luotto ole tällä hetkellä mikään ihmeellinen, joten ihan asiallinen hankinta tuo kassari. En usko, että tässä on loukkaantumisten muodossa ostettu sikaa säkissä.
 

"JELINEK"

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK aina ja iän kaikkisesti
sopuli kirjoitti:
En usko, että tässä on loukkaantumisten muodossa ostettu sikaa säkissä.

Ei sikaa, vaan kaksi! Näistä kavereista ei ole mitään apua. Toinen sai kenkää Norjasta, kun oli niin huono. Toinen on vaan "vähän" rikki. Hei, herätkää nyt. Vahvistuksia tarvitaan, EI mitään surkeita surffareita. Toivotaan siis hyvää takatukkaa, joka osaa pelata.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Pienen "sulattelun" jälkeen nämä kuulostavat hyviltä vahvistuksilta.

Chiodo kyllä ottaa 1. maalivahdin paikan, jos vain pysyy terveenä. Ainakin itse uskon näin tapahtuvan.

Harikkala.. hmm.. Varmaa peliä omalla alueella, ei muuta. Kait. =)

Tshekkikö sieltä vielä tulee ?? VV ? :)
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
JELINEK kirjoitti:
Ei sikaa, vaan kaksi! Näistä kavereista ei ole mitään apua. Toinen sai kenkää Norjasta, kun oli niin huono. Toinen on vaan "vähän" rikki. Hei, herätkää nyt. Vahvistuksia tarvitaan, EI mitään surkeita surffareita. Toivotaan siis hyvää takatukkaa, joka osaa pelata.

No ei ainakaan tilastojen mukaan ollut huono, esim. +41 tehotilastossa. En tiedä miten norjassa noita arvostetaan mutta mun mielestä tuo on aivan perkeleen saatanan kova lukema. Ja pelasihan se poffeissakin, että ei ainakaan kesken kauden lentänyt pihalle. Varmasti kova kaveri kunhan on kunnossa ja pääsee joukkueeseen kunnolla sisään. Jatkopahvia tarjoaisin jo tässä vaiheessa. Varmasti kerhossa tulevaisuuden huippupelaaja.

http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?pelaaja=2598

Chiodo on varmasti parhaimmillaan liigan kärkinimiä ja miksi ei nyt sitten voisi olla kunnon tikissä, kyllähän se oksakin vetäs pitkän tauon päälle yhdeksän peliä kerhon maalilla putkeen eikä yhtään hävitty maalivahdin takia, muistaakseni. Ehdottomasti hyvä hankinta huomioon ottaen kerhon tilanteen. Eri asia olisi jos Wiikman pelaisi hyvin ja omalla tasollaan.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Usein näitä Norjan, Tanskan ja Itävallan liigan tapaisia liigoja aliarvioidaan Suomessa pelillisesti. Tässä on otettava kuitenkin huomioon, että esimerkiksi Jaakko Harikkalalta odotetaan Norjassa aika paljon kiekollisempaa roolia kuin esimerkiksi Suomessa. Eli siis on hyvinkin mahdollista, että Harikkala on kehittynytkin Norjassa tietyillä osa-alueilla.



2005-06 Jaakko Harikkala, Storhamar IL, 39 ott 7+14=21 +41 89min

Otin vertailuksi pari meille tuttua pelaajaa, joista Immonen pelasi tosin Tanskassa - toki aika samantasoinen sarja varmastikin:

2002-03 Marko Kivenmäki, Frisk Asker, 22 ott 18+10=28 +23 72min
2006-07 Tuomas Immonen, Herning, 14 ott 0+0=0 16min

Kivenmäki on pistenikkari myös Suomessa, kun taas Harikkala on erittäin puolustava pakki - siihen nähden saldo on aika perkeleen hyvä Harikkalalla. Immonen taas on viimeisen päälle peruspakki, joka pelasi yhden aika hyvänkin kauden Kerhossa. Tanskassa Immosella 14:ssä matsissa silmälasit, Jukureissa kolmessa ottelussa tällä kaudella 3+0=3.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Pettymysköhän...

Ei ollut nää kaverit ihan mielessä, mutta ehkei sittenkään ihan onnettomia. Chiodosta tuli ainakin Oulun suunnalta ihan positiivista kommentia treenimatseista, siis ajalta ennen kuin kaveri alkoi vemppaamaan. Jos paikat kestää ja pääsee kuntoon, niin saattaa olla ihan tekijämies. Mitäs Chiodo on touhunnut viime ajat?

Ja sitten Harikkala. Mä nään jo sieluni silmin: Hpk lähdössä hyökkäykseen oman maalin takaa, kiekko Rafalskilla. Vihulaisen kärkikarvaaja lähestyy jo ja Rafalski päättää lähteä nousuun maalin takaa. Tuhoon tuomittu, huutavat katsojat, mutta kappas vaan. Mikko Tamminen tekee törkeän hyvän skreenin kuin koripallossa ikään ja Rafalski ylittää oman sinisen kepeällä jalalla, syöttää laitaan ja myllyt ovat vihun päässä. Kaikki ihailevat Rafalskia, muttei Mikkoa, jota ilman Rafalskin nousu olisi ollut täysi susi. Harikkala-Schneider, vain asteen paskempi pari.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
BitterX kirjoitti:
Maltetaan, maltetaan. Josko sieltä vielä joku tulis.
Jumaleissön. Olo on vähän sama kuin muksuna jouluaattona, ennen kuin pukki kävi vierailulla. Nyt en tosin odota kovaa pakettia, vaan pehmoista takatukkaa.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä mua periaatteessa ketuttaa Harikkalan HPK pesti. Jostain syystä taas Lukko kusi hommat tässäkin lupauksessa.

Harikkalan harmiksi Lukossa pelasi 04-05 sellaiset pakit kuin Niskala, Gill, Hämäläinen, Porkka, Pettinen ja Bruun. Rautakorpi ei ole tunnettu ketjuruletista eli vähänlaisesti jäi minuutteja Purontakaselle, Heikkiselle, Honkaheimolle ja Harikkalalle. Siitä sitten taisi kypsyä ja lähti Norjaan ja Vegasiin

Toivottavasti loukkaantumisesta on toipunut ja "vahvistaa" HPK:n pakistoa.
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
se jonka nimeä seinät kuiskivat ei taida olla tänään ajankohtainen, ehkä ensi kauden alussa sitten.

Näille uusille vahvistuksille reipas tervetulon toivotus. Katsotaan saadaanko vielä jostain joku hyökkäilijä illalla. Jos ei niin ei haittaa, kyllä näillä mennään ihan hienosti, siis nykyisillä + uudet kaverit.

Kyykytetään vielä IFK:ta ja kaapataan Tibbetts takaisin. Lopettaisi jäähyilynkin ja alkaisi taas tekemään pisteitä ;)
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Heh heh

Tosiaan yön yli mietittyäni niin olishan se mukavaa, Kerhon johdossa laskettu että runkosarjassa ollaan sijoilla 2-3 ja niinpä puolivälierissä vastaan (taas) Ilves -> Ilves lauluun, vaikka Wiikman haparoi. Välierissä vastaan Jokerit -> Chiodo kaataa narrilauman. Finaalissa Vastaan Kärpät -> Chiodo (MVP) hoitelee senkin!!!

Sen jälkeen kysytään ihan ääneen se kuuluisa kysymys:

Kuka kyykytti ja ketä?

Otettiin BT näyttään taitonsa ja osoittautu (ehkä) huonoks koppipelaajaks. Lintumäki "antoi" sen mennä HIFK:iin ja HIFK putos säälipleijareissa ylilyönteihin. Siirtoajan rajoilla hommattiin Kärppien ja Jokereiden kokeilema Chiodo (MVP) ja sieltä se kannu sitten tuli...

Ei tarvi kenenkään vetää herneitä nenään Stadissa, Tampereella tai Oulussa. En mä oikeesti tiedä miten pelit menee saatikka sitä onko Andy kunnossa, kunhan leikin ajatuksella mitä mietin yöllä...
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Velho#39 kirjoitti:
En mä oikeesti tiedä miten pelit menee--

No höh, minä kun jo luulin, että sulla oli varmaa tietoa kauden loppuhuipennuksesta.
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän maalivahtihankinnan voi ymmärtää. Tässä selvästi pelattiin ns. varman päälle. Wiikman on ollut ajoittain pelottavan epävarma Weakman ja aina voi tulla myös loukkaantumisia. Silloin oltaisiin matkassa yhdellä ok-luokan kassarilla (Oksa/Wiikman) + joku junnu. --> Ei minkäänlaista kilpailutilannetta --> Taso kärsii. Nyt kilpailutilanne on taattu ja kestetään myös jopa kaksi mv-loukkaantumista. Ehkä Chiodoa katsellaan myös ensi kautta ajatellen. Ei hassumpaa, kunhan ei oltaisi maksettu liikaa.

Harikkala. Aika mitäänsanomaton jannu niinä vuosina kun on liigassa pelannut. Muistikuvat ovat hyvin +/- nollaa, eli ei hyvää eikä pahaa. Perusvarma suorittaja, joka kyllä taatusti edullisena kotimaisena hankintana kelpaa Kerhon kapeiden takalinjojen vartijaksi. Ei siellä ole liikaa kokoa. Ja kuten joku jo sanoi, Harikkala ei varmasti vienyt paikkaa miltään tunnetummalta hankinnalta.

Lopputuloksena hienohko pettymys, mutta onhan tässä vielä vähän aikaakin...
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Timo Lehkonen kertoili tän päivän Kaupunkiuutisissa että Wiikmanilla on koko ajan ollut ongelmia polviensa kanssa. Eli eiköhän tämä selitä miks Chiodo hankittiin. Tosin vempassahan hänkin on ollut koko kauden viimeistä 1.5kk lukuunottamatta.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Tässä joutessani siirryn ihan sivuaiheeseen, mutta tuli tässä mieleen, että kun kerran edellytetään pelaajan olevan klo 23.59 mennessä Suomessa, niin miten tuota asiaa valvotaan?
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Daemon kirjoitti:
Tässä joutessani siirryn ihan sivuaiheeseen, mutta tuli tässä mieleen, että kun kerran edellytetään pelaajan olevan klo 23.59 mennessä Suomessa, niin miten tuota asiaa valvotaan?

Lainaan nimerkkiä Micco! tuolta Sportin ketjusta:

Täytyy pystyä todistamaan, että pelaaja oli Suomessa tämän vuorokauden puolella. Toisin sanoen pitää olla esittää esim. matkalippu lentokoneeseen, joka laskeutuu Suomen maakamaralle ennen vuorokauden vaihtumista. Ei ketään pois käännytetä, jos kone on esim. myöhässä aikataulustaan. Systeemi on kuitenkin hyvin rakennettu. On todistettava, että pelaaja on ennen helmikuun ensimmäistä minuuttia Suomessa. Ennen kuin joku keksii, että "ainahan voi ostaa vain lentolipun ja itse pelaaja tulee myöhemmin", niin kikkailu ei toimi eikä kannata. Yksinkertaisesti ja kauniisti, pelaajan on oltava Suomessa ja se täytyy pystyä todistamaan.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Daemon kirjoitti:
Tässä joutessani siirryn ihan sivuaiheeseen, mutta tuli tässä mieleen, että kun kerran edellytetään pelaajan olevan klo 23.59 mennessä Suomessa, niin miten tuota asiaa valvotaan?

Luultavasti se ole niin, että siirtopaperit pitää olla liigan toimistolla tuohon kellonaikaan mennessä - varmaa tietoa ei ole... Faksi laulaa...

EDIT. Jos tuo nimim. Shelterin ylläoleva lainaus pitää paikkansa, olen minä väärässä. No ei olisi ihan eka kerta sekään :-)
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
BitterX kirjoitti:
Luultavasti se ole niin, että siirtopaperit pitää olla liigan toimistolla tuohon kellonaikaan mennessä - varmaa tietoa ei ole... Faksi laulaa...

EDIT. Jos tuo nimim. Shelterin ylläoleva lainaus pitää paikkansa, olen minä väärässä. No ei olisi ihan eka kerta sekään :-)


sm-liiga.fi sivun oikeassa laidassa lukee miten noi aika jutut menee, miehen ja papereiden kohdalla
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Daemon kirjoitti:
Tässä joutessani siirryn ihan sivuaiheeseen, mutta tuli tässä mieleen, että kun kerran edellytetään pelaajan olevan klo 23.59 mennessä Suomessa, niin miten tuota asiaa valvotaan?

Täähän on ihan selvää kauraa. Fööni teleurkkii selville suuntanumerot joihin ja joista on soiteltu. Jos tulokkaan lähtevät puhelut lähtee jostain muusta suunnasta kuin +358 niin käry kävi.

Jos totta puhutaan niin tuohon ylle olikin lainattu jo miten homma skulaa. Ja todellakin enää tänäpäivänä ei taida "paperit tänään ja äijä maaliskuussa - taktiikka" olla mahdollista.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Velho#39 kirjoitti:
Tosiaan yön yli mietittyäni niin olishan se mukavaa, Kerhon johdossa laskettu että runkosarjassa ollaan sijoilla 2-3 ja niinpä puolivälierissä vastaan (taas) Ilves -> Ilves lauluun, vaikka Wiikman haparoi. Välierissä vastaan Jokerit -> Chiodo kaataa narrilauman. Finaalissa Vastaan Kärpät -> Chiodo (MVP) hoitelee senkin!!!

Sen jälkeen kysytään ihan ääneen se kuuluisa kysymys:

Kuka kyykytti ja ketä?

Eipä tässä tilanteessa kauheesti sovi tätä kuuluisaa kysymystä kysellä. Molemmissa jengeissä kaveri yksinkertaisesti "hajosi" eikä luonnollisesti kellekkään ole käyttöä pelaajasta joka ei pysty pelata. Jokereissa oli vieläpä tryout meneillään vasta kun kaveri meni rikki joten ainut vaihtoehto oli päästää hänet pois.

Otteisiin tuskin oltiin kummassakaan jengissä tyytymättömiä. Varma molari vaikka torjunnat ovatkin erittäin näyttäviä. Varmasti on kova vahvistus jos vain pysyy kunnossa.. erittäin riskialtis maalivahti tältä osin.
 

TheRealMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eikös jokunen vuosi sitten jommalla kummalla Kenigin veljeksistä siirto peruuntunut juuri siksi kun ei ollut suomen kamaralla vaadittuna aikana.

Kerhosta ensin ruotsiin josta piti siirtyä johonkin muuhun sm-liiga seuraan.

Jostain moinen juttu on vaan jäänyt mieleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös