Social Burgerin Brooklyn Habanero on myös aika tulinen burgeri. Itselle liian tulinen, joten en osaa sanoa kuinka tulinen se oikeasti on, mutta olenkin ihan aloittelija näissä chili-jutuissa… taitaa saada myös extra-jallutkin tilattua siihen.Savonlinnan kiinalaisen ravintolan ensiluokkainen chili-ruoka Chililammas sai tänään bucket-listalle seurakseen Lahden Social Burger Jointin Chili Fries -annoksen.
Näitä tulee burger mestoissa liian harvoin kokeiltua, mutta nyt osui ja upposi. Otan kyllä toistekin.
Onko palstalaisilla hyväksi havaittuja reseptejä chilien säilömiseen? Tekisi mieli kokeilla jotain tomaattimurska/-pyreepohjaisen soossin tekoa, jota voisi sitten laitella tortillojen yms. kylkeen sen sijaan, että heittäisi vaan chilit kokonaisina pakkaseen.
Minä olen tehnyt oheisen linkin reseptillä nyt useamman satsin putkeen eikä ole moittimista. Reseptiähän on helppo muuttaa sen mukaan, paljonko aiot kerralla tehdä ja/tai tietysti lisätä jonkin komponentin määrää, jos esim. tykkää vielä tulisemmasta tai vaikka valkosipulisemmasta mausta. Viimeksi mulla meni kolme 500g tomaattimurskapakkausta ja siinä suhteessa (kertaa ~3) sitten muutkin...Onko palstalaisilla hyväksi havaittuja reseptejä chilien säilömiseen? Tekisi mieli kokeilla jotain tomaattimurska/-pyreepohjaisen soossin tekoa, jota voisi sitten laitella tortillojen yms. kylkeen sen sijaan, että heittäisi vaan chilit kokonaisina pakkaseen.