Chicago Blackhawks 2022–2023

  • 193 023
  • 1 030

mehupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mason ego
Noniin, nyt se olisi sitten tankkikisa siinä. Davidson teki parhaansa, mutta joukkue ja Luke Richardson pistivät kampoihin kykyjensä mukaan. Lopullinen vuoro on varmuudella top4-vuoro, joten korkkasin juoman kuten aiemmin lupasin. Lopulliset todennäköisyydet ovat seuraavat:

13.5%14.4%32.0%40.2%
Eikös nämä voi vielä muuttua, jos Columbus ottaa ensi yönä vähintään pisteen?

E: siis toisinpäin, eli 0 pisteellä putoavat taakse
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Noniin, nyt se olisi sitten tankkikisa siinä. Davidson teki parhaansa, mutta joukkue ja Luke Richardson pistivät kampoihin kykyjensä mukaan. Lopullinen vuoro on varmuudella top4-vuoro, joten korkkasin juoman kuten aiemmin lupasin.

Kannattanee vielä pitää korkki kiinni, sillä mikäli Columbus häviää ensi yönä Buffalolle varsinaisella peliajalla on Chicagon sijoitus kolmanneksi viimeinen ja täten viides pick on vähintään varma.

Jaa, hidas olen.

Lisätään nyt vielä mm. tämä Davidsonin kommentti:





Ja tämä Toewsin:



 
Viimeksi muokattu:

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
No niin, nyt on karmea kausi takana ja toivottavasti saadaan ensi kaudelle edes mielenkiintoisia nuoria pelaajia, vaikka lopputulos olisikin samanlainen. Katsotut pelit jäivät noin 10 otteluun (aiemmat 10 vuotta vähintään 70 Chicagon peliä per kausi) ja sitä myötä myös NHL jäi ylipäätään tällä kaudella aika vähäiselle seurannalle. Katsotaan jos sitä innostuisi pian alkaviin pudotuspeleihin ja sitä myötä ensi kaudelle.

Mitä tulee pingispalloihin ja lottoprosentteihin, niin itse olen oikeastaan pelkästään tyytyväinen, että Chicagolla on päävalmentaja, joka ei hyväksy häviämistä. Karmeita esimerkkejä riittää lähimenneisyydestä muun muassa Buffalosta, Arizonasta, Ottawasta, Anaheimista ja jopa Edmontonista joista voi jo huomata miten vaikeaa häviämisen kulttuuri on poistaa organisaatiosta ja tehdä vain yhtäkkiä päätös, että nyt tankkaaminen riittää ja voidaan alkaa voittamaan pelejä. Vaikka siinä nyt häviäisi yhden tai kaksi sijoitusta draftista, niin otan joukkueeseen mieluummin hieman ennakoitua matalamman potentiaalin lupauksen, joka opetetaan vihaamaan häviämistä ja taistelemaan voitosta päivästä 1 kuin katson Chicagon rakentamaa superlupausten hautausmaata, jossa kaikki pelaajat oppivat siihen, että häviäminen on ok.

Ja tämä myös sillä uhalla, että Bedard menee muualle ja saadaan draftista "vain" Carlsson, Benson tai kuka nyt ikinä sitten onkin vapaana Chicagon vuorolla.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Katsotut pelit jäivät noin 10 otteluun
Minulla meni vähän toisin. Neljä peliä koosteina ja kaikista muista vähintään yksi erä. Kokonaisia pelejä aivan liikaa. Oli varsin mielenkiintoinen ihmiskoe testata oman kasetin kestävyyttä.

Tuloksena siis 30.sija, mikä on se veemäisin tuosta kellarikerroksesta, koska se antaa nyt mahdollisuuden lotteryn voittajille nousta ohi ja viedä tuo top3-paikka. Toki tämä draft on syvä ja kärkikolmikon ulkopuolellakin on lupaavia pelaajia, mutta oma harras toive tällaisen kauden jälkeen on, että päästäisiin valitsemaan Bedardin, Fantillin ja Carlssonin joukosta.

Tästä kaudesta odotettiin vaikeaa ja sellainen saatiin. Richardson osoittautui kuitenkin loistavaksi valinnaksi päävalmentajaksi. @Hawk #22 tuossa hienosti sanoikin, että loi kulttuuria, jossa häviämistä ei katsota hyvällä, vaikka olosuhteet on tehty häviämistä suosivaksi. Toivottavasti tämä kantaa hedelmää tulevaisuudessa eikä valuta tuolle Buffalon ja Arizonan tielle.

Pelaajien osalta tästä kaudesta ei kannata vetää suurempia johtopäätöksiä. Kovin harvan varaan tulevaisuutta voi rakentaa. Reichel hyökkäyksessä sekä Kaiser ja Vlasic puolustuksessa ovat tällaisia, mutta heidän otanta tällä kaudella oli aika vähäinen, vaikka (Reichel etunenässä) näyttivätkin lupaavia merkkejä.

Kauden onnistujiin voi laittaa Domin, Laffertyn ja McCaben. Ei ihme, että heidät kaikki kaupattiin pois. Näistä Domin haluaisin kesällä takaisin. Näytti, että pystyy pelaamaan tällaisen huonon NHL-joukkueen kärkiketjuissa ja tekemään tulosta. Ainesta fanisuosikiksi, jos jatkaisi pitempään. Onnistujiin voi laskea myös Cole Guttmanin, jonka kausi jäi harmittavasti kesken, alkukaudella vakuuttavasti esiintyneen Jarred Tinordin sekä loppukauden valopilkun Katchouk-Khaira-Anderson ketjun. Olin jo valmis luovuttamaan Khairan suhteen, mutta tuota ketjua olisi kiva katsella ensi kaudellakin. Maalivahdeista Stalock ja Stauber pääsivät yllättämään positiivisesti.

Pettymyksiin voi laittaa Seth Jonesin, jonka pitäisi tehdä enemmän palkkansa eteen, Kurashevin, jolta odotin isoa tasonnostoa kasvaneen vastuun myötä ja valitettavasti seuraikoni Patrick Kanen, joka syttyi vasta, kun treidi Rangersiin oli menossa ohi.

Toewsista jo tuossa puhuttiinkin paljon. Hieno ura haukoissa ja monta upeaa muistoa antoi omaankin elämään. Hattu päästä.

Sitten vain odottamaan lotterya ja draftia.
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
On kyllä lähtökohtaisesti myönnettävä, että mikäli lottopallot pyllistää Chicagon suuntaan niin viitosvuoro on suurempi pettymys kuin olla voittamatta Bedardia. Todennäköistä kuitenkin on ja kuten jo aiemmin todettu, että lopulta tämänkään draftin parhaimmat pelaajat eivät tule varausjärjestyksessä. Todennäköisin vuoro on nelosvuoro (40,2%), tämän jälkeen vitosvuoro (28,8%), jonka jälkeen sekä ykkös- että kakkosvuoroon on 11,5% todennäköisyydet. Toukokuun 8. päivä ei voisi tulla nopeammin.

Täällä on jo kaikki oleellinen sanottu ja todettu, joten ei siitä paljoa enempää sitten. Yhden asian tai ihmisen haluan tässä kohtaa vielä nostaa esille ja hän on Kyle Davidson. Pidän jotenkin kovasti tämän nuoren toimarin tavasta toimia. Toimii kuten saarnaa eikä pelkää tehdä suuren yleisön silmissä epäsuosittujakaan ratkaisuja. Mikään tai kukaan ei ole pyhää tavoitteen edessä. Ei yritä kosiskella tai miellyttää ketään ja avoimesti kertoo, miten tässä nyt edetään ja teot puhuvat puolestaan. On sitten eri asiaa toimiiko hänen suunnitelmansa lopulta, mutta on tässä sentään joku selkeä sekä johdonmukainen linja. Ja se jos mikä on jo raikas, että tervetullut tuulahdus tapaan toimia tämän organisaation johtoportaalta. Pidän tästä, mutta nähtäväksi jää tykkäänkö lopulta.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tähän piti vielä palata. Kyllä tuollaisessa kaupassa voisi nähdä arvoa. Ihan hirveästi taakse en silti treidaisi ja onko sitten vastapuolella niin halukkaita nousemaan ylöspäin tuollaista viittä sijaa? Spekuloida toki voi. Aiemmin nostamasi Will Smith tosiaan on useimmissa rankingeissa tuolla sijoilla 5-6, mutta hänen takanaan jenkkien kehitysohjelmassa olisi myös toinen hyvin kiinnostava sentteri, eli Oliver Moore. Hän voisi olla hyvinkin tuossa 11. pickillä vielä vapaana. Menisi myös luisteluvoimansa ja työmoraalin puolesta hienosti Davidsonin tutkaan. Ei varmaan harmittaisi, jos vaikka Moore tarttuisi Smithin/Bensonin sijasta matkaan ja saataisiin vielä päälle toinen ykköskiekan pick.

Hieman viiveellä vastaan tähän. Erittäin kiinnostava sentteri ja todellakin juuri Davidsonin ja kumppaneiden näköinen pelaaja. Osa asiantuntijoista pitää häntä kenties koko draftin parhaana luistelijana ja pistää jopa Smithin edelle listauksissaan. Mooren tilastot kalpenevat toki Smithin vastaaville, mutta hän ei pelaakaan Leonardin ja Perreaultin kaltaisten pelaajien välissä. Todella mielenkiintoinen nimi ja tulen seuraamaan tätä Jenkkien joukkuetta isosti U18-kisoissa. Raportoin sitten Davidsonille näkemääni. Tässä vähän esimakua:





Tämän vuoksi se viitosvuoro kirpaisisi, koska tuon neljän ensimmäisen lahjakkuuden jälkeen on erilaisten arvioiden mukaan kymmenisen pelaaja, jotka ovat about saman tason lahjakkuuksia. Toki siinäkin tapauksessa pääsisi valitsemaan ensimmäisenä tuosta porukasta, mutta homma menee monimutkaisemmaksi siinä vaiheessa. No sitä varten on scoutingin pojat ja tytöt olemassa.

Hlinka Gretzky Cupin jälkeen ihastuin salaa ja hieman jopa avoimesti Brayden Yageriin. Yagerin kausi runkosarjassa ei ollut aivan sitä, mitä ehkä tuo turnaus ja edellinen kausi antoi odottaa. Ei se silti huono ollut, mutta jäi monen muun varattavan pelaajan varjoon ja Yagerin osakkeet ovat laskeneet sieltä kauden alusta. Tuolloin häntä sijoiteltiin ihan tuonne viiden parhaimman joukkoon. No nyt kuitenkin Yager tilastojen perusteella piristynyt WHL:n pudotuspeleissä ja Moose Jawn riveissä on kertynyt kuudessa pleijarimatsissa 5+5=10 tehopisteet.



 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Kun kauteen lähdetään näin selkeästi perseilemään selkeänä tavoitteena olla vain mahdollisimman paska ja liigan viimeinen, niiin itselle on kova pettymys ellei varausnumeroksi tärähdä 1-2.
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Mielestäni tähän kauteen ei lähdetty perseilemään millään tavalla. Jos penkin takana olisi ollut pääkäskijänä Derek King tai Jeremy Colliton, niin tuota ilmaisua olisi voinut ehkä käyttääkin. Täällä jo aiemmin ansiokkaasti tuotiin esille sitä, kuinka tehtäviin on palkattu nyt oikeat ihmiset luomaan oikeanlaista tekemisen kulttuuria. Se on selvää, että toimisto tyhjensi pajatson tarkoituksella rakentaa joukkue uudelleen alusta alkaen. Ymmärrän, että kaikki toivovat Bedardia tai vähintään Fantillia, mutta vaikka joukkue olisi hävinnyt kaikki pelinsä, ei tuo olisi välttämättä toteutunut silloinkaan.

Ja toinen puoli tuossa edelleen on se, että tiedämme vasta vuosien kuluttua minkä tason pelaajia näistä tulevan kesän varattavista nuorukaisista lopulta kasvoi. Bedard nyt on niin varma kortti kuin olla ja voi, mutta nyt ei ehkä kannata kategorisesti hirttäytyä varausnumeroon tai nimiin. Annetaan ajan näyttää. Linkitän vielä toiseen otteeseen tätä lainausta Davidsonin suusta:



 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Rockford varmisti pudotuspelipaikan runkosarjan viimeisellä kierroksella voitettuaan Milwaukee Admiralsin 4-1. Chicago Wolves jäi vain pisteen päähän, joten hyvin pienellä marginaalilla IceHogs kampesi itsensä kevään peleihin. Alkukaudesta näytti meno todella lennokkaalta, mutta sitten tapahtui jotain. Osittain syy löytyy Rockfordin kärkipelaajien sukkuloinnissa Blackhawksissa, mutta tuskin puhtaasti senkään piikkiin asiaa voi laittaa. Reichelin jälkimmäisen haukkastintin aikana saldo oli kyllä todella surkea.

Ensimmäisellä kierroksella IceHogs saa vastaansa Iowa Wildin, joka sijoittui Centralin neljänneksi eli juuri ennen Rockfordia samalla pistemäärällä tosin. Vaikea ennustaa miten tuossa sarjassa tulee käymään, mutta saavatpahan Blackhawksin nuoret pelaajat edes maistaa kevään pelejä. Ensimmäinen kierros pelataan paras kolmesta systeemillä, joten kausi voi päättyä hyvinkin nopeasti tai sitten ei. Jännä muuten, että NHL:ssä hyvin pelannut Jaxson Stauber oli runkosarjassa karjujen neljästä maalivahdista heikoin kaikissa tilastoissa. Ainoa maalivahti, joka hävisi otteluita enemmän kuin voitti ja päästettyjen maalien keskiarvo oli yli kolmen sekä torjuntaprosentti alle 90:n.

Sisäisen pistepörssin top 5 näyttää runkosarjan osalta tältä:

1. David Gust 65 ottelua, 26+33=59
2. Brett Seney 59, 23+31=54
3. Luke Philp 60, 29+24=53
4. Lukas Reichel 55, 20+31=51
5. Cole Guttman 39, 16+14=30

Dylan Sikura teki enemmän pisteitä kuin Guttman, mutta koska hänet treidattiin Anaheimiin, niin en laske enää miestä tuohon mukaan. Guttmanista olisi ollut varmasti iloa pudotuspeleissä, mutta tärkeämpää oli hoitaa vammat nyt kuntoon.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Rockford voitti Iowa Wildin suoraan kahdessa ottelussa ja jatkaa matkaansa Calder Cupin pudotuspeleissä. Tiukkoja vääntöjä molemmat pelit, jotka päättyivät vasta jatkoajalla IceHogsin hyväksi. Ensimmäinen peli 3-2 kotona ja toinen 4-3 vieraissa. Jatkoaikasankareina Rocco Grimaldi ja jälkimmäisessä Buddy Robinson. Arvid Söderblom otti samalla arvokkaan päänahan maanmiehestään Jesper Wallstedista.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Victor Stjernborg kävi voittamassa Växjön paidassa jo toisen Ruotsin mestaruuden. Vuoden 2021 neljännen kierroksen varaus iski ratkaisevassa finaalissa 1+1 tehot Skellefteån kaaduttua 3-0. Stjernborg teki runkosarjassa 42 otteluun 1+7=8 tehopisteet, kun sitten pudotuspeleissä tahti hieman parani 18 ottelussa 3+4=7 pistettä. Olisiko seuraava askel tulokassopimus Chicagoon? Vaikka kyseessä onkin edellisen johdon varauksia, niin Stjenborgin kaltainen pelaaja on varmasti myös Davidsonin mieleen. Olihan hän myös Ruotsin U20-joukkueen kapteeni ja kaikkea. Tulosyksikön pelaajaa ei siis pidä odottaa, mutta tiedä vaikka parhaimmassa tapauksessa arvokas nelosketjun raataja tulevaisuudessa?
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
U18-kisoja seuratessa on draft-kiima noussut taas tappiin. Varausvuoron valahtaessa viidenneksi on jotenkin levollisempi mieli nyt, kun on saanut todistaa osaa näistä mahdollisista kandidaateista tuolla vuorolla. Will Smithin kiekolliset taidot yhdistettynä kykyyn tehdä peliä ovat jo kahden katsotun ottelun jälkeen tehneet lähtemättömän vaikutuksen. Neljään peliin 15 pistettä on kyllä kova lukema ja kertoo samalla siitä, kuinka poikkeuksellisen kova tuo Jenkkien ykkösketju oikein on. En muista koska olisi vastaavanlaista kemiaa ketjun kesken saanut näissä nuorten karkeloissa todistaa. Lahjakkaampia yksilöitä kylläkin, mutta tuo ketjun yhteispeli toimii kuin ajatus. Ryan Leonard (13 pistettä) ei ehkä ole aivan yhtä taitava, mutta raataa ja tekee likaisen työn tuossa ketjussa. Kumpi tahansa näistä kahdesta kelpaisi itselleni Chicagoon ykköspickillä eikä harmittaisi yhtään. Gabe Perreaultin (15 pistettä) panosta ei voi tuossa ketjussa väheksyä yhtään, mutta häneen en top 5 vuoroa sentään vielä käyttäisi.

Nyt kun Toronto on lähellä pistää Tampan lauluun ensimmäisellä kierroksella, niin tämän toteutuessa tuo Tampalta saatu ykköskierroksen vuoro tälle kesällä olisi silloin 20:s. Tuolla vuorolla saattaisi jopa olla mahdollisuus napata tuo Perreault.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Samoilla fiiliksillä täällä. Näin se mieli muuttuu, mutta ei pystyisi enää olemaan mitenkään harmissaan, vaikka tiputtaisiin sinne vitosvuorollekin. Melkoista dominointia tosiaan on jenkkien ykkösketju U18 kisoissa esittänyt ja olisi kyllä siistiä saada joku tuosta kolmikosta Hawksin prospect pooliin. Will Smith olisi varmasti se sytyttävin, koska juuri hänen kaltaisia pelaajia ihailen eniten, mutta kuten yllä todettu, on Leonardissa ja Perreaultissakin paljon hyvää.

Toronto tosiaan voisi nyt niputtaa Tampan lauluun. Joku erittäin mielenkiintoinen nimi siihenkin vuorolle tipahtaisi väkisinkin, kun listoja katselee. Smith+Perreault olisi kyllä aikamoinen saalis ykköskiekalta..

Ei tässä nyt oikein malttaisi odottaa, miten ne lottopallot pyörähtää, vaikka melko levollisin mielin voikin sen suhteen jo olla. Sen jälkeen sitten täysillä spekulaatiot käyntiin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ja ei ne vaihtoehdot siihen jää. Dalibor Dvorsky saattaa hyvinkin olla Davidsonin näköinen pelaaja. Joka tapauksessa hyviä vaihtoehtoja jää tuolle vitosvuorollekin, mutta voihan se vuoro olla tosin aikaisempi. 69,7% todennäköisyydellä vuoro on neljäs tai viides ja 22,7% todennäköisyydellä ensimmäinen tai toinen. Oma toivelistani on hieman muuttunut sitten viime kerran ja muuttuu varmasti heti arvonnan jälkeen, mutta näin näkisin tällä hetkellä: 1. Bedard, 2. Carlsson, 3. Fantilli, 4. Michkov, 5. Smith, 6. Leonard, 7. Dvorsky, 8. Benson, 9. Moore, 10. Reinbacher. Älkää kyselkö, tältä se nyt vaan tuntuu.

Huomenna todella mielenkiintoinen välieräpari alle 18-vuotiaiden kisoissa, kun USA ja Slovakia ottavat vastaan. Samalla pitää vähän tehdä taustatyötä Davidsonille ja raportoida Smith vs. Dvorsky parin otteista. Toki Ruotsi-Kanadakin on mielekiintoinen, mutta Celebriniä ehditään scouttaan vielä vuosi lisää.

Saas nähdä paskooko Toronto allensa jälleen kerran, mutta onneksi vielä on toinen kierros aikaa pudottaa Tampa jatkosta ja pitää tuo 20. vuoro. Ei se nyt tietenkään katastrofi ole, jos tuo toinen vuoro valahtaa sijoille 29-32, mutta vaihtoehdot kaventuvat huomattavasti. Olen hieman hekumoinut ajatuksella, että Calum Ritchie olisi vapaana vielä Tampan vuorolla tai sitten se Perreault, mutta enää tuonne aivan kierroksen loppupään vuoroille ei kumpikaan kyllä tipahda.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ja sieltä varmistui sitten, että Blackhawksin toinen varaus ensimmäisellä kierroksella on vähintään tuo 20:s. Kiitos Toronton! Pienen pieni mahdollisuus tässä on, että vuoro voisi tuosta vielä parantua pykälällä ylemmäksi, mutta se vaatisi Floridalta konferenssin finaaleihin menoa. Joka tapauksessa tuo 20. vuoro tässä draftissa saattaa osoittautua vielä hyvinkin arvokkaaksi. Siellä on paljon lahjakkaita lupauksia jäljellä tuossa kohtaa. Kaikki tietenkin riippuu siitä, miten edellä varataan, mutta mielenkiintoisia nimiä jää väistämättä vapaaksi tuolle vuorolle.

Ruotsin Otto Stenberg on yksi mahdollinen nimi. Hän on kyllä pelannut niin vahvaa U18-turnausta, että saattaa vielä scouttien listalla nousta raketin lailla? Gabe Perreault on täällä jo useamman kerran mainittu, Calum Ritchie myös ja Andrew Cristall saattaa olla vielä varattavissa haukkojen toisella vuorolla. Davidsonilla on kesäkuussa karkkipäivä. Sitten vaan toivotaan, että osaavat valita oikeat karkit pussiin.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
No niin. Nyt on tiedossa, että toinenkin vuoro on siellä Top 20:ssa. Todella hienoa! Tampa sai Hagelista erinomaisen ja kustannustehokkaan pelaajan, mutta Hawksin rebuildin kannalta tuo treidi voi vielä osoittautua arvokkaaksi. Ensi vuonnakin kun päästään ottamaan Tampan ykköskiekan pickillä prospekti. Toki sekin on Top 10 suojattu, mutta ei Tampa niin alas valahda ikipäivänä. Tuohon Top 20:een voidaan kyllä päästä ensi vuoden draftissakin.

Katsotaan miten listat vielä elää sen jälkeen, kun U18-kisat on saatu pakettiin. Hyviä vaihtoehtoja jää joka tapauksessa tuohonkin pickille. Lotterykin on jo vähän reilun viikon päästä. Tällä hetkellä nämä hetket ovat Hawks-fanin parasta aikaa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Vappuaaton kunniaksi sitä saa vähän hassutella ja leikitään siis nimillä Blackhawksin tulevilla varausvuoroilla. Bedardiin en jaksa uskoa millään, joten suljetaan hänet nyt pois laskuista. Leo Carlsson olisi oma ykköstoiveeni jos ja kun tuota Bedardia eivät kuitenkaan saa. Sitten sillä toisella vuorolla maanmies tai poika näin miesten kesken eli Otto Stenberg. Toiselle kierrokselle on tarjolla neljä vuoroa. Ehkä nyt sittenkin snadisti toivon, että Rangers menisi sinne konferenssin finaaleihin ja saataisiin tuleville vuosille yksi ykköskierroksen vuoro lisää. Mennään nyt kuitenkin vielä sillä olettamuksella, että toisella kierroksella on neljä vuoroa.

Ensimmäinen on aivan kierroksen kärjessä ja siinä kohtaa haaveena on Maxim Strbak. Slovakian U18-joukkueen kapteeni ja minuuttikuningas. Isokokoinen rightin puolen pakki jatkaa NCAA:n puolelle ensi kaudella ja siellä on hyvä kehittyä eteenpäin. Ottawalta saatu vuoro on 40-50:n välissä ja siinä kohtaa isokokoinen että nopea hyökkääjä Charlie Stramel kiinni. Tampalta tulleella vuorolla viidenkympin paremmalla puolella tsekkivahti Michael Hrabal, joka jatkaa ensi kaudella vielä USHL:n puolella ja NCAA kutsuu sen jälkeen. Rangersin vuorolla huudetaan sitten suomalaista verta ja Jesse Kiiskinen.

Näin se menee, mutta menkööt. Pidätän oikeudet muutoksiin ja toivotan samalla hyvää vappua kaikille!
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Rockford IceHogsin tie AHL:n pudotuspeleissä katkesi kuin seinään Texas Starsia vastaan. Texas vei suoraan kaikki kolme kohtaamista lukemin 3-5, 1-4 ja 2-4. Tämän kevään lopputulema oli vastaava kuin viime vuodelta ja sitä voidaan pitää kyllä pettymyksenä. Lukas Reichelin pudotuspelit olivat myös melko tuhnut, kun viiteen otteluun onnistui ainoastaan yhden maalin tekemään ja senkin tuossa viimeisessä pelissä. Joukkue olisi ilman muuta kaivannut Reichelilta enemmän, mutta kenties tästäkin jotain oppia nyt jäi puseroon. Alex Vlasic oli joukkueen paras pistemies 0+5 tehoilla ja se kertoo kyllä varmaan kaiken olennaisen.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Lukas Reichelin vaisumpiin otteisiin AHL:n pudotuspeleissä saatiin kenties ainakin osittain selitys.





Reilut kolme päivää vielä ja lottoarvonta on käsillä. Hyvä saada tuo alta pois ja sitten päästään kunnolla spekuloimaan, kuka tuolla ensimmäisellä vuorolla on tyrkyllä. CHGO Blackhawks podcastin viimeisimmässä jaksossa oli vieraana FloHockeyn Chris Peters, joka antaa oman näkemyksensä tähän tilanteeseen. Vahva kuuntelusuositus!


Ihan levollisena kohti arvontaa enkä aio menettää yöuniani tuon takia, vaan todetaan sitten tiistaina aamulla miten siinä kävi. Toki pientä kihelmöintiä ja unelmointia voi olla havaittavissa ennen nukkumaanmenoa.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy




Olipa taas mukava jakso tämä. Vähän päästiin kurkkailemaan tarkemmin Frank Nazaria ja hänen perhettään, Seth Jonesin ajatuksia sekä meidän Seattlen kolmikkoa.

Reipas vuorokausi enää, niin saadaan tietää miten lotteryssa kävi. CHGO taitaa ainakin YouTubeen jonkinlaista livelähetystä tästä tehdä. Katsotaan, jaksaisiko tuon ihan valvoa vai katsella aamulla, miten kävi.

Rockfordin taival tosiaan päättyi lyhyeen. Harmillista tietenkin, ettei Reichel onnistunut noissa peleissä, mutta en ihan älyttömästi laittaisi noille painoarvoa eikä pahemmin huolestuta.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Reipas vuorokausi enää, niin saadaan tietää miten lotteryssa kävi. CHGO taitaa ainakin YouTubeen jonkinlaista livelähetystä tästä tehdä. Katsotaan, jaksaisiko tuon ihan valvoa vai katsella aamulla, miten kävi.

Yrittävät saada myös Kyle Davidsonin kommentoimaan tuoreeltaan arvonnan jälkeisiä tunnelmia. En kyllä jaksa tuota valvoa vaan todetaan aamulla tuomio tyynesti ja mennään eteenpäin. Joka tapauksessa sieltä tulee lähtökohtaisesti organisaation lupaavin prospekti. Varaavat sitten ykkösenä tai vitosena.

Se mikä on tässä tulevaan satoon tutustuessa alkanut vasta viime metreillä maistumaan mukavalta on tuo varausvuorojen määrä. Ensimmäisellä kierroksella pääsevät varaamaan toisen kerran ja itseasiassa tuo vuoro voi vielä nousta pykälän verran, jos Florida jatkaa konferenssin finaaleihin tiputtamalla Toronton.

Toisella kierroksella neljä vuoroa (#35, #44, #52 ja #56 vuorot tällä hetkellä) antaa myös syytä optimismiin. Kolmannellekin kierrokselle on vielä kaksi vuoroa. Siitä rightin puolen pakista oli jo aiemmin puhetta ja yksi varteenotettava vaihtoehto voisi olla Tom Willander, joka mielestäni pelasi jopa Sandin Pellikkaa vakuuttavammat U18-kisat. Myös isokokoiset sentterit David Edström sekä Anton Wahlberg jäivät positiivisesti mieleen ja en pistäisi pahakseen, jos näistä toinen olisi Chicagon varauksia. Jenkkien pakki Aram Minnetian vakuutti luistelullaan että otteillaan myös ja rightin puolen pakkina saattaisi tulla myös kyseeseen. Isokokoinen hyökkääjä Danny Nelson näytti Davidsonin ja Donegheyn näköiseltä pelaajalta. Vaihtoehtoja riittää ja tästä draftista tulee yksi mielenkiintoisimmista ellei mielenkiintoisin, jota olen Blackhawksin kannattajana seurannut.

Ovat kyllä hienosti toteutettuja nuo Every Shift-jaksot!
 

Pablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Blackhawks




Olipa taas mukava jakso tämä. Vähän päästiin kurkkailemaan tarkemmin Frank Nazaria ja hänen perhettään, Seth Jonesin ajatuksia sekä meidän Seattlen kolmikkoa.

Reipas vuorokausi enää, niin saadaan tietää miten lotteryssa kävi. CHGO taitaa ainakin YouTubeen jonkinlaista livelähetystä tästä tehdä. Katsotaan, jaksaisiko tuon ihan valvoa vai katsella aamulla, miten kävi.


Frank Nazar nousi omaksi suosikiksi tämän jälkeen ja toivottavasti hän on tulevaisuudessa joukkueen runkopelaajia ja dj. Musiikki kopissa olis ainakin omaan makuun. Hyvä jakso muutenkin, jossa Seth Jonesilta todella rehtiä puhetta tilanteesta jossa ollaan ja minkä näkee omaksi roolikseen.

Lotteryä tässä kyl oottelee. Meidän top5pickillä saadaan yksi tulevaisuuden runkopelaaja/tähti lisää.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Onko kukaan palstan kuninkaista katsonut mitä Haukkoja MM kisoista löytyy ?

Eikös siellä nyt ainakin Fantilli ole? No vähän huumoria tähän väliin. En ole kyllä sen enempää katsellut, mutta Drew Commesso ja Anders Bjork edustavat Jenkkejä kisoissa.
 

Peppuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Tervetuloa Chicagoon Connor Bedard! Kyllä tuossa pieni tuuletus tuli niin kannatti vaikka sen takia valvoa. 5 kohalla vähän "pelotti" että sanoo Chicagon, 3 joukossa kun oltiin niin se jo kävi, mutta ihan kiva tämä näinkin on.

Jaksaa ens kaudella kattoa pelejä vähän paremmin kuin tänä vuonna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös