Chicago Blackhawks 2021–2022

  • 219 242
  • 981

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Karmiva tappio. Voittava joukkue vetää vaan rutiinilla parin maalin tappioasemastakin voiton. YV petti pahasti ja maalivahtipelin hävisimme myös tänään.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Se siitä edistyksestä. Takaisin lähtöruutuun. Isoimmat aasinhatut Collitonille, joka ei osaa edelleenkään valmistaa joukkuetta peleihin eikä organisoida viisikkopuolustusta sekä Jonesille, joka voi ottaa syyn Winnipegin kahdesta ensimmäisestä maalista.

Edelleen odotan Collitonin potkuja.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kriisi toimistolla ja farssi jäällä. Kuinka pitkään tässä odotellaan ja annetaan kuopan kasvaa? Onnistujia on ollut nyt aika harvassa ja yksittäisten pelaajien arvioiminen ei oikein tunnu tässä kohtaa relevantilta, kun kollektiivisesti koko tuote on enemmän ja vähemmän sitä itseään. Itseluottamuksen rippeet on tippuneet UC:n ulkoportaille eikä joukkue näytä menevän mihinkään suuntaan.

Valmentajan vaihtaminen taas ei taianomaisesti muuta kaikkea parempaan, mutta tässä kohtaa se olisi jo hyvä alku. Colliton tuskin nauttii mitään suurta luottamusta pelaajien keskuudessa, eikä hänessä tunnu olevan ainesta puhaltamaan sammuvia hiiliä hehkumaan. Onko sitten niin, että toimistolla kaikki fokus on skandaalin jälkijäristysten hoitamisessa ja jäällä oleva tuote saa nyt elää hetken omaa elämäänsä tuloksista huolimatta? Olispa jo kesä ja kaljaa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Näin ulkopuolelta sanoisin että pakisto on niin huono että ihan odotettua tulosta tekevät.

Tuskin kukaan odotti näin huonoa tulosta ennen kauden alkua Chicagolta. Edes ulkopuolelta. Nyt useampi pelaaja alisuorittaa ja pahasti. Osittain kyse on varmasti itseluottamuksen puutteesta. Tähän päälle inkompetentti valmennus, organisaatiota ympäröivä negatiivinen huomio ja niin edelleen ja yksittäisiä syitä taaperruksen taustalta löytyy enemmän.

Puolustus on toki pelannut huonosti eikä se ole mikään uutinen, mutta paperilla tuo puolustus pitäisi olla lähtökohtaisesti esim. viime kautta parempi. Fleury on parissa pelissä ollut hyvällä tasolla, mutta kaukana näyttää olevan hänkin viime kauden tasostaan. Hyökkäys saakkaa siinä samalla,missä muutkin, joten ongelma on kokonaisuudessa eikä jossain yksittäisessä tekijässä. Parhaiten tämä ongelma näkyy 5vs.5 -pelaamisessa, jossa maaleja on tehty liigan neljänneksi vähiten ja päästetty eniten. Viisikkopelaaminen on aivan sekaisin ja kyllä siitä voi jo vähän valmennuksen suuntaan osoitella.

Vaikea sanoa onko Kyle Davidsonille annettu ihan kaikkia avaimia vai odotetaanko tässä nyt siihen asti, että saadaan uutta verta toimistolle? Jos Davidsonilla ei ole valtuuksia potkia valmennusta pihalle, niin Danny voi tehdä sen hänen puolestaan. Mikä siinä nyt on niin vaikeaa?
 
Viimeksi muokattu:

Nemonieminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Isles
Niin no heikommin on mennyt kuin itsekin ajattelin mutta organisaation sekoilu vaikuttaa ja Fleury myös pettäny puolustuksen lisäks
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Onhan tuo puolustus sekaisin kuin seinäkello. Edelleen ihmettelen, kuinka aggressiivisesti puolustajat lähtevät katkomaan kiekkoja ja jättävät selustan vapaaksi. Eilenkin Winnipegin ensimmäinen maali olisi voitu ehkä estää, jos viisikko olisi vain pudottanut alas pienillä etäisyyksillä. Sen sijaan Jones lähti vastaan ja Jets pääsi siitä kuittaamaan.

Luulisi, että tässä tilanteessa lähdettäisiin rakentamaan taktiikkaa puolustuksen tiiviyden kautta, mutta Colliton vain jatkaa pään hakkaamista seinään tuon sekavan flow-lätkänsä kanssa.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Collitonille ilmeisesti kenkää.

 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Tervemenoa Colliton. Kauhean kova ikävä ei tule.

edit. Mitell ja Brookbank luiskaan samalla ovenavauksella. Hyvä, hyvä.
 
Viimeksi muokattu:

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Aika odotettu muutos, vaikka muutkin on pelejään hävinneet on Hawksin peli ollut aivan kamalaa odotuksiin ja resursseihin nähden…
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jokohan Mike Babcock kelpaisi johonkin. Viime aikojen perusteella alkaa vaikuttaa ihan mukavalta valkulta.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kunkku tuskin ainakaan on kovin pitkäaikainen ratkaisu.

Näin se onneksi taitaa olla. Viserrellään, että King hoitaa tuota tonttia sen aikaa, kun uusi pysyvä koutsi on löydetty ja palaa sitten takaisin Rockfordin penkin taakse.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Mikä onnen ja ilon päivä. Vihdoinkin toimistolla tultiin järkiin. Tai oikeastaan korjattiin Bowmanin jääräpäisyyttä. En tiedä, mitä hän Collitonissa näki, kun otti noin kokemattoman kaverin vetämään O6-joukkuetta, jolla oli vielä ikkuna auki menestykseen. Siihen päälle Colliton kokosi itselleen Crawfordia lukuunottamatta kokemattoman tiimin. Voin kuvitella, miten joukkueen kokenut osasto on heihin suhtautunut, vaikka ulospäin onkin annettu kauniita kommentteja. Hyvät jatkot kuitenkin Collitonille. Eiköhän hän tule jatkossakin töitä saamaan, mutta ensin pitää käydä marinoitumassa alemmilla tasoilla. NHL oli tässä vaiheessa liikaa.

Mutta nyt voidaan taas palata uskottavuuden tasolle valmennuksessa. King laittakoon perusasiat kuntoon ja uusi koutsi tulee siitä sitten jatkamaan.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hienoa, olisi pitänyt potkia ulos vaan jo ajat sitten. Aikamoinen tekijämies saa tulla, jos pystyy nostamaan enää tässä vaiheessa joukkueen pudotuspeleihin…

Jalosen Jukka olisi kova…
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Juu pistäs Jalosen Jukka käyntikorttia toimistolle menemään.
 
Alpo Suhonen taitaa olla vapaana vielä?

No leikki leikkinä, Collitonin oli lähdettävä, ei mitään muuta vaihtoehtoa. Kausi on pelastettavissa vielä ja muutoksen piti tapahtua nyt. Mielenkiintoista nähdä kuka sieltä tulee tilalle.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Chicagossa on paletti niin sekaisin, että on pakko ihan oman mielenterveydenkin vuoksi lähestyä touhua huumorin kautta.




Lohtua tuo kuitenkin se, että seura on muutaman vuoden päästä 100 vuotta vanha ja selvinnyt 30-luvun lamasta, maailmansodasta, NHL:n katovuosista, sarjan laajennuksista, Dollar-Billin pimeästä keskiajasta jne. Joten eiköhän Hawks tästäkin suosta vielä jollain aikavälillä ponnista kunnialliseksi NHL-seuraksi. Todennäköisesti se ei tapahdu ihan lähiaikoina, mutta kiirehän ei ole minnekään. Korkeintaan Toews & Kane -kaksikolla, joilla on todennäköisesti pelivuosia enemmän takana kuin edessä.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Davidson ja King astuivat median eteen höpöttelelmään asioita. Muutama viiva tuon pressin annista:


- King vetää tämän kauden loppuun ja uutta valkkua rekrytoidaan kesällä

- yhtä apuvalkkua Blackhawksiin että IceHogsiin etsitään mutta tähän hätään ei ollut ketään valmiina

- Davidsonilla on täydet valmiudet tehdä muutoksia joukkueeseen kuten nyt tämä valmentajavaihdos osoitti

- Kyle on pestistään kovin innoissaan ja kiitollinen sekä käytettävissä myös varsinaiseksi GM:ksi jos näin omistajat haluavat

- totesi että ajattelee luonnollisesti joistakin lähestymistavoista eri tavalla kuin Stan Bowman

- ei halunnut todeta että kausi on hävitty vaikka tietää että todennäköisyydet ovat mm. pudotuspelimahdollisuuksia vastaan

- King haluaa luoda rennon ilmapiirin pelaajien keskuuteen jne jne..




Strome pääsee nyt ainakin mielipaikalleen. Vapise Nashville!


e:




Siinä King kertoo valmennustyylistään ja samalla kiteyttää ettei hänellä ole mitään tyyliä. Siinä olisi Sihvoselle kerrakseen.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös