Chicago Blackhawks 2021–2022

  • 219 496
  • 981

Pablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Blackhawks
Synkkä alkukausi synkkeni melkoisesti toimiston uutisen jälkeen. Osaltaan ihan mielenkiinnolla odotan mitä tulee tapahtumaan, mutta toisaalta ei tee mieli edes kauheesti seurata. Ketä lähtee vai lähteekö ketään? Muuttuuko pelaajisto miten paljon? 7 peliä pelattu ja tuntuu että kausi olisi jo hävitty kentällä ja toimistossa. Voi voi, mihin olet menossa Chicago Blackhawks?
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Chicagon menoa kun katsoo, niin täytyy todeta tuon Columbukselle kaupatun 1. kierroksen varausvuoron lottery-suojauksen tälle vuodelle olleen loistava päätös Bowmanilta. Joukkue ei pärjää kentällä, organisaatiota myllerretään ja ympärillä valtava kohu, niin ei ole tilanne millään tavalla optimaalinen jääkiekon pelaamiselle.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
No niin, kausi pakettiin ennätysajassa ja ihmekös tuo, kun kytemään jätetty tällaisia juttuja. Rohkea homma Beachiltä, huolimatta siitä kuinka aikaa on kulunut. Varmaan aika myllerrystä henkilötasolla. Nyt myös sitten organisaatio-taholla. Organisaation identiteettiä sitten uudestaan etsimään ja parannus-prosessia käyntiin. Koko valmennustiimi pihalle nopeaan ja mahdollisia uusia nimiä myös ylempiin asemiin. Jotain positiivista tästäkin täytyy yrittää löytää, mutta se vaatii nyt lisää tekoja nopeasti.

Moni on foorumeita kun on vilkaissut, valmiina vaihtamaan jopa kannatettavaa jengiä, mikä särähtää hieman korvaan. Ymmärrän kyllä että nyt vedetään ranteita auki, mutta jäitä hattuun myös. Vaikka tuo keissi vedettiinkin vihkoon, niin tilanne ollut varmasti aika absurdi monella tapaa ja jälkikäteen myös helpompaa määritellä miten olisi pitänyt toimia.

Hyvä kuitenkin että tämä saadaan nostettua nyt pöydälle, jotta läpinäkyvyys lajissa ja sen ympärillä toimivissa ihmisissä säilyy.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Jaahas, voisi nostaa paljon tikunnokkaan, mutta yleisesti puolustajat ja sitä kautta puolustuspelaaminen on kyllä heikkoa. Yksi viime kauden suosikistani Murphy on aivan kuutamolla. Ihmettelen, kun perus 2vs1 omiin, niin pakit ottaa kiekollisia. Ton puolustuksen takana kyllä mv:n on mahdotonta pelata hyvää kautta. Vihulaisen hyökkääjät myös aivan liian usein pääsi oman vetonsa ripareihin. Jones joutuu paikkaamaan vaihdosta toiseen pakkiparin väärää sijoittumista yms virheitä ja näyttää osittain sen johdosta olevan ihan pihalla omissa. Ei ollut Lankisenkaan ilta ja näyttäisi myös että Colliton on menettänyt penkillä sen pienenkin intohimon. Nyt 40min pelattu, joten sen perusteella.
 
Viimeksi muokattu:

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Sanoisin, että kun huomenna tulee turpaan Bluesilta, niin Davidsonilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin erottaa Colliton. Marc Crawford valmentaa kauden loppuun ja sitten uusi GM palkkaa uuden valmentajan. Rebuild aloitetaan taas alusta.

Vaikka vastassa oli tämän hetken paras joukkue, niin olihan tuo taas kamalaa katsottavaa. Gustafsson, McCabe ja de Haan tekevät pelistä toiseen samoja virheitä, mutta mitään ei tapahdu niiden estämiseksi. Jones ei kykene yksin kannattelemaan ja Murphy tosiaan on tuuliajolla hyvän viime kauden jälkeen. Colliton vetää jo neljättä kauttaan eikä osaa organisoida puolustusta kuntoon. Kunpa Beachiakin olisi suojeltu samalla tarmolla kuin tätä Bowmanin kultapoikaa.

loistava päätös Bowmanilta.

Tässä tilanteessa en anna Bowmanille kunniaa enää mistään. Aika yleinen tapa liigassa suojata ekan kierroksen varaukset ja kun katsoo tuota Bowmanin retoolaaman joukkueen suorituskykyä, niin Jonesista maksettiin liikaa.
 

Ronikki73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Paskasti menee kaukalossa, ja myös ulkopuolella...
Mutta en minä jengiä vaihda mihinkään sen takia, että 11 vuotta sitten johto teki helvetin huonoja päätöksiä...
Ihminen on erehtyväinen, ja lehmä märehtiväinen...
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Paskasti menee kaukalossa, ja myös ulkopuolella...
Mutta en minä jengiä vaihda mihinkään sen takia, että 11 vuotta sitten johto teki helvetin huonoja päätöksiä...
Ihminen on erehtyväinen, ja lehmä märehtiväinen...

Hyvin todennäköisesti kaukalon ulkopuoliset tekijät ovat vaikuttaneet myös otteisiin askissa. Melkoinen kriisi on organisaatiossa päällä ihan joka tasolla ja tästä ulospääsy vie varmasti aikansa.

Jengiä ei todellakaan olla vaihtamassa mihinkään. Kolmekymmentä vuotta on joukkueen puolesta liputettu eikä tämä kupru tule siihen vaikuttamaan millään tavalla. Tällä hetkellä joukkueen otteet jne. eivät tunnu vaan kovin relevantilta. Tappioputki ei tunnu tässä kohtaa yhtään miltään sen enempää, kuin jaksaisi innostua voitetusta ottelustakaan. Tämä vaatii nyt aikaa sulatella asiaa, mutta eiköhän se innostuskin vielä joskus taas herää. Uuden johdon ja valmennustiimin kautta vaikkapa sitten.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Jengiä ei todellakaan olla vaihtamassa mihinkään.

Onhan tämä vaikeaa aikaa kannattajalle, kun joukkue kyntää kentällä ja johtoryhmä on perseillyt tuossa mittakaavassa. Jengiä ei kuitenkaan vaihdeta. Itselläkin yli 20 vuotta takana Blackhawksin mukana. Vaikka nyt on vaikeaa, niin seura on antanut minulle niin paljon, ettei sitä tuosta vain hylätä. Mutta vastuu on nyt seuran kannettava ja rakennettava luottamus uudestaan.

Esko Seppänen vaati jo podcastissaan, että nimet ja logot vaihtoon ja täysin uusi alku, mutta niin pitkälle en olisi menossa. Seura on kuitenkin ollut olemassa 95 vuotta. Esko ei taida edes tietää koko nimen historiaa. Logo voidaan päivittää, mikäli todetaan, että siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Ahdistelukohun suurimmat töpeksijät on jo potkittu pihalle, mutta Toewsista on tullut nyt norsu posliinikaupassa. Ajattelemattomat kommentit ja muutenkin koko suhtautuminen asiaan ei ole nyt kapteenin arvoista toimintaa ja voisi miettiä, että C otetaan pois.
 

RockTheRink

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Tuo 95 vuotta seuran olemassaoloa perspektiivinä on hyvä muistaa, ja varmaan muisto näistä haalenee muutenkin vielä lisää kun pelaajat jotka kymmenen vuotta sitten vaikuttivat joukkueessa laittavat joskus hokkarit naulaan. Naamat vaihtuu, seura luo nahkansa ja identiteettinsä uudelleen. Harmi tietenkin, että tämä case sattui juuri noita hienoja mestaruuksia tahraamaan.

Kovasti tsemppiä kaikille Hawks-faneille.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks

When he jumped from the Cubs’ presidency to the Hawks’ in 2007 — arriving at the United Center as abruptly and shockingly as he left in 2020 — he ushered in tremendous change. On the surface, much of it was welcomed: Marketing increased dramatically, the on-ice product improved dramatically, and fans flocked to the Hawks bandwagon.

But behind the scenes, McDonough showed little empathy for the human elements of the organization. He created a cold, rigid internal work environment and exercised his power constantly and universally.

Employees interviewed in the Jenner & Block investigation described him as “extremely controlling and wanting to be — and being — the final decision-maker” on virtually everything.

His handling of the Aldrich situation is therefore hardly surprising, albeit deplorable. When told on May 23, 2010, of the alleged assault, McDonough instead referenced the Cubs’ championship drought and said “the Blackhawks might never make it this far in the playoffs again, and that they needed to think about when to handle the issue,” Bowman told investigators.

At the meeting’s end, McDonough told others to “leave it to” him,” the investigation found. He then took no action until finally reporting Aldrich to human resources on June 14, at which time he said he’d “decided not to alert
or outside legal counsel and to not do anything about the incident during the playoffs so as not to ‘disturb team chemistry,’ ” the investigation found.



Siinä vielä kerran kaikille millainen mies oli johtamassa organisaatiota. Narsistinen kusipäähän se ja pelkuri.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Apatia jatkuu. Kauden tasapainoisin esitys ja Fleury seisoi päällään, mutta Maija jäi silti käteen. Jokohan Ottawaa vastaan onnistuisi.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Nämä jutut jengin vaihdosta..... Itse en kaipaa ainoatakaan "fania" leiriimme, joka edes mainitsee tämän mahdollisuuden. Omaan sielun maisemaan tuntuu ihan käsittämättömältä. Haukka leiri pistää pihalle kaikki osalliset, pyytää anteeksi edeltäjiensä virheet. Nyt pitää vielä johdon toimesta joko tukea tai tuomita Toews & Kane parivaljakko, eikä jättää löysään hirteen. Tapaus oli oksettava, nyt sitä hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Seppäsen höpö höpöt voi jättää omaan arvoon. Eteenpäin !
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks

Siitä maksumuurin takaa tilannekatsausta Powersin näppäimistöltä.

Blackhawksin edustajat tapaavat tiistaina Kyle Beachin sekä hänen asianajajansa Susan Loggansin kanssa. Blackhawks yrittää hieroa sovintoa, mutta samaan aikaan ponnistelevat päästäkseen eroon jutusta oikeusteitse. Tämä ei ole vielä ohi.

2. I know a majority of fans want Jeremy Colliton fired yesterday. From what I’ve heard, I don’t think it’s going to happen soon.

As one source put it Saturday, the dust has to settle on many fronts for the Blackhawks before they can really do anything else. It also sounds like the Blackhawks’ leadership realizes the past week was taxing on everyone within the organization. The source wasn’t making excuses, but they did believe the analytics would even themselves out over time and that it was still worth noting that they are without Patrick Kane, Henrik Borgström, Jujhar Khaira and Riley Stillman due to COVID-19 and Tyler Johnson, Caleb Jones and Wyatt Kalynuk due to injury.

I know that’s not what a lot of people want to hear. Truthfully, the on-ice product is somewhat secondary to the organization right now while it tries to maneuver through everything else.

Tuo viimeinen lause on helppo uskoa. Collitonin erottaminen ei taida olla nyt prioriteettilistan kärjessä:

I also think Davidson and Bowman didn’t see eye to eye on every hockey decision. It’ll be interesting whether we see some divergence from Bowman as Davidson settles into the role. That might also factor into Davidson giving Colliton some more time. Davidson has had a lot to process in the past week and could use some time to find his footing.

***

Rockford voitti Texasin viime yönä 4-3 pitkälti Arvid Söderblomin torjuntojen ansiosta. Ottelun ykköstähdelle merkattiin 45 torjuntaa ja joukossa yksi hoidettu rangaistuslaukaus. Reichel, Nylander, Slavin sekä McLaughlin tekivät maalit mieheen.
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tietääkö @secord mitä kuuluu Beaudinille? Onko loukkaantunut vai onko pelannut Rockfordissa?

On pelannut ja viime yöltä pari syöttöpistettä matkaan. Viisi peliä 0+3 ja -6 tilastomerkinnät löytyy tähän asti. Rockfordin paletti ei nyt yhtä levällään ole kuin haukkojen, mutta kyllä sielläkin tekemistä on. Beaudin ja Mitchell ovat parantaneet puolustuspään pelaamistaan viime peleissä, mutta ovat vieläkin aika heiveröisiä puolustajia.
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Tämä on nyt vähän asian sivusta, mutta luulen, että nyt olisi hyvä paikka vaihtaa seuran logoa.

Tässä madellaan nyt todella syvissä vesissä ja mainehaitta on ihan syystä raskas. Urheilullinen menestys jää toissijaiseksi, kun katsoo seurajohdon toimintaa ja sen seurauksia. Ymmärrän niitäkin kannattajia, joille tämä on liikaa ja jotka siirtyvät muiden urheilulajien pariin tai jopa kannattamaan toista joukkuetta. Mitä väliä sillä on, tuleeko tällä kaudella yhtään voittoa?

Nyt on syytä tehdä ruoppaus pohjia myöten ja siinä rytäkässä voisi logokin mennä vaihtoon. Itse pidän vanhasta logosta, tunnen Blackhawks -nimen historian ja arvostan myös sitä työtä, jota seura on tehnyt paikallisten intiaaniheimojen hyväksi. Samalla ymmärrän sen, että moni näkee logon rasistisena, enkä tiedä onko minun kaltaiseni boomerin asiallista potkia tutkainta vastaan ja kertoa seuraavalle sukupolvelle, että he näkevät asian väärin. Maailma muuttuu. Toivon myös, että kannattamani jääkiekkoseura käy kaiken toimintansa läpi tiheällä kammalla. Pois viimeinenkin homoläppä, rasismi ja seksismi. Tulevaisuuden Blackhawks saisi havitella voittoja uudenlaisen seurakulttuurin siivittämänä, olla moderni, avoin ja suvaitsevainen. Eletään mainoslausetta "Jääkiekko kuuluu kaikille."
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Maailma tosiaan muuttuu. Jos se tarkoittaa mm. NHL-joukkueen logon muuttumista, olkoon se silloin niin. Se on kuitenkin vain jääkiekkojoukkueen logo. No big deal. Olkoonkin, että nykyinen on kyllä pirun tyylikäs. Tämä kausi voitaisiin vetää väliaikaisesti tällä:
 

Liitteet

  • 1635681311333.png
    1635681311333.png
    266,8 KB · kertaa luettu: 322

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Maailma tosiaan muuttuu. Jos se tarkoittaa mm. NHL-joukkueen logon muuttumista, olkoon se silloin niin. Se on kuitenkin vain jääkiekkojoukkueen logo. No big deal. Olkoonkin, että nykyinen on kyllä pirun tyylikäs. Tämä kausi voitaisiin vetää väliaikaisesti tällä:

Itse törmäsin netin syövereissä tällaiseen ehdotukseen:
 

Liitteet

  • 5462316546136116645.jpg
    5462316546136116645.jpg
    170,4 KB · kertaa luettu: 331

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Itse olen ollut logon vaihtamista vastaan, koska en näe siinä samanlaista rasismia kuin Washington Redskinsillä ja Cleveland Indiansilla. Mutta onhan tuo logo kaikessa hienoudessaan kuitenkin kulttuurista omimista.

Nimeen ei pidä koskea, koska sen historia on muuallakin kuin alkuperäiskansoissa ja pelipaitakin on yksi urheilun parhaista, mutta logon osalta olisi ehkä aika rebrändäykseen, jotta saadaan visuaalisestikin irtiotto kohuihin ja tuore alku uuden johdon aikaan. Haukkateemalla saisi varmasti hienon logon aikaiseksi, joka ei loukkaa ketään. Neuvoja voi kysyä vaikka Portland Winterhawksilta, joka päivitti logonsa onnistuneesti vähän aikaa sitten.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Tämä on nyt vähän asian sivusta, mutta luulen, että nyt olisi hyvä paikka vaihtaa seuran logoa.

Tässä madellaan nyt todella syvissä vesissä ja mainehaitta on ihan syystä raskas. Urheilullinen menestys jää toissijaiseksi, kun katsoo seurajohdon toimintaa ja sen seurauksia. Ymmärrän niitäkin kannattajia, joille tämä on liikaa ja jotka siirtyvät muiden urheilulajien pariin tai jopa kannattamaan toista joukkuetta. Mitä väliä sillä on, tuleeko tällä kaudella yhtään voittoa?

Nyt on syytä tehdä ruoppaus pohjia myöten ja siinä rytäkässä voisi logokin mennä vaihtoon. Itse pidän vanhasta logosta, tunnen Blackhawks -nimen historian ja arvostan myös sitä työtä, jota seura on tehnyt paikallisten intiaaniheimojen hyväksi. Samalla ymmärrän sen, että moni näkee logon rasistisena, enkä tiedä onko minun kaltaiseni boomerin asiallista potkia tutkainta vastaan ja kertoa seuraavalle sukupolvelle, että he näkevät asian väärin. Maailma muuttuu. Toivon myös, että kannattamani jääkiekkoseura käy kaiken toimintansa läpi tiheällä kammalla. Pois viimeinenkin homoläppä, rasismi ja seksismi. Tulevaisuuden Blackhawks saisi havitella voittoja uudenlaisen seurakulttuurin siivittämänä, olla moderni, avoin ja suvaitsevainen. Eletään mainoslausetta "Jääkiekko kuuluu kaikille."
Uhriutumista, rasistisuutta ja paskaa, mikähän helvetti siinä on että intiaanin kuva logossa on jotenkin väärin. Eikö intiaanit ole ollut olemassa ja ylpeä kansakunnastaan vaikkakin historia osoittaa että väärin on kohdeltu. En vaan ite jaksa tätä mielipahan kulttuuria jota koetaan korostetusti nykyään. Yksi siisteimmistä logoista koko liigassa ja pitäisi vaihtaa siitä syystä ettei tyypeillä ole isompia omia ongelmia tai elää tuossa absurdissa kuplassaan. Eikö se oo juurikin rasismia että luokitellaan ja eritellään eri ihmisiä kulttuuri- ja ulkonäkö taustaltaan? Ihmisiä kaikki tyynni ja se ja sama minkä värinen tai mistä kulttuurista. Kusipäitä mahtuu aina kaikkeen mukaan mutta pakkoko tämän mielensäpahoittamisen kulttuurin on puskea joka vitun paikkaan.....
EDIT: Washington Bullets vaihtoi myös logonsa NBA:ssä. Ihan käsittämättömän siisti lippis jota ei oikein saa enää mistään ja kohta tulee joku uuno vaatimaan et Wizards loukkaa velhojen taikakristalleja ja kulttuuria kun joukkue ei oikein pärjää. Paskaa sanon minä.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Itse olen ollut logon vaihtamista vastaan, koska en näe siinä samanlaista rasismia kuin Washington Redskinsillä ja Cleveland Indiansilla. Mutta onhan tuo logo kaikessa hienoudessaan kuitenkin kulttuurista omimista.

Nimeen ei pidä koskea, koska sen historia on muuallakin kuin alkuperäiskansoissa ja pelipaitakin on yksi urheilun parhaista, mutta logon osalta olisi ehkä aika rebrändäykseen, jotta saadaan visuaalisestikin irtiotto kohuihin ja tuore alku uuden johdon aikaan. Haukkateemalla saisi varmasti hienon logon aikaiseksi, joka ei loukkaa ketään. Neuvoja voi kysyä vaikka Portland Winterhawksilta, joka päivitti logonsa onnistuneesti vähän aikaa sitten.

Samoilla linjoilla jos kaikkien vinkujien mukaan lähdetään niin aina joku keksii jotakin syytä miksi se pitäisi vaihtaa. Nyt siihen ei löydy järkiperustetta. Itse pidän nykyistä logoa loistavana.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Samoilla linjoilla jos kaikkien vinkujien mukaan lähdetään niin aina joku keksii jotakin syytä miksi se pitäisi vaihtaa. Nyt siihen ei löydy järkiperustetta. Itse pidän nykyistä logoa loistavana.

Nykyinen logo on loistava ja kenties hienoin kaikista. Meidän mielipiteillä ei sinänsä ole painoarvoa, jos se päätetään jostain syystä muuttaa. Tämän hetkisen imagotappion kun huomioi, niin riittävän näkyvä julkinen vaatimus tuon logon vaihtamiseen saattaisi kääntää vaakakupin toimistolla hyvinkin pian toiseen suuntaan, vaikka vasta reilu vuosi sitten seura päätti pitää nimensä ja logonsa.

Henkilökohtaisesti en ole vaihtamisen kannalla, mutta jos se jostain syystä jossain kohtaa päätetään vaihtaa, niin eipä tuosta jaksa verkkareitaan repiä.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Paistaa se aurinko välillä risukasaankin. Kanen paluulla oli toivottu piristävä vaikutus ja koko joukkue oli päättänyt, että verenvuoto loppuu tähän peliin. Erityisesti puolustus oli hyvä. Uusi kaveri Phillips pelaa kuin olisi aina pelannut änäriä ja Murphylle kauden paras peli. Myös vaisun alkukauden pelannut Hagel alkaa osoittaa heräämisen merkkejä. Illan paras oli kuitenkin Steve Larmerin maalitilastoissa ohittanut Kane.

Marian Hossan juhlapeliä siirrettiin myöhemmäksi, mikä oli hyvä päätös uudelta johdolta. Nyt on tosiaan aika reflektoida eikä juhlia. Chris Vosters korvasi Pat Foleyn selostuskopissa ja jos hän on haukkojen uusi ääni, niin kelpaa minulle.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Kauden avausvoitto maistuu kyllä hyvälle. Ensimmäinen erä ei kyllä lupaillut mitään, peli eteni hyvin entiseen malliin vastustajan viedessä laukaukset selkeästi. Lopulta showtime räjäytti potin ja Hagelilta saatiin hyvää tulitukea.
Collitonin uudeksi luottomieheksi onkin noussut hiukan yllättäin vilttikomennuksensa jälkeen Carpenter. Hagel-Toews-Carpenter ja Carpenterille peliaikaa ykkösylivoimasta sekä alivoimasta.
Seurailin Stromea ja hän pelasi kyllä varmaa peliä tuolla suht pienellä peliajallaan hoidellen myös aloitukset mallikkaasti ja usein kiekon omilleen ennen vaihtoon lähtöä.
Gustafssonilta nähtiin juonikas syöttö Kanen toiseen maaliin.
Fleury parantaa vaikka ainokainen upposikin vähän helposti.

Seuraavaksi vastassa jälleen Carolina jota vastaan meidän pitäisi tehdä ratkaisumme paljon nopeammin mm. puolustuspäässä.

EDIT: Ja eipä unohdeta kapun kolmea syöttöä !
 
Viimeksi muokattu:

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Toinen voitto oli hyppysissä, mutta kasetti ei kestänyt loppuun asti. Hyvä peli kuitenkin. Carolinalle ei vain pidä antaa näin paljon lahjoja kuten nähtiin Gustafssonin erikoisten ja huonon ylivoiman muodossa. Fleury pelasi hyvät pelit Bluesia ja Senatorsia vastaan, mutta nyt meni pari liian helppoa.

Myönteisen puolella DeBrincatin maalit ja erityisesti pidin Hardmanin rouhinnasta. Tappiosta huolimatta aistin edistystä joukkueen tekemisessä. Typerät virheet vain pois ja Colliton ulos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös