Chicago Blackhawks 2021–2022

  • 218 699
  • 981

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Eihän se meidän peli riittänyt Calgaryä vastaan, ei vaan saada riittävästi vetojakaan maalille kun vastustaja osaa puolustaa.
Lukas Reichel on lähetetty farmiin. Kaveri ehti pelata nyt 11 peliä ylhäällä ja polttaa siten ekan kauden sopparistaan niin nyt hän voikin pelata loppukauden Hogseissa...
Borgströmiä ei ole näkynyt kokoonpanossa vähään aikaan, hänellähän on vielä sopimus voimassa ensi kaudellekin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Rockfordille tärkeä päänahka Chicago Wolvesista 4-3. Karjuille riittää nyt lopuista peleistä kaksi pistettä varmistamaan pudotuspelipaikan. Wolvesia vastaan kunnostautuivat erityisesti Mike Hardman kahdella maalillaan, voittomaali tuli pelin viimeisellä minuutilla, sekä Altybarmakian yhdellä todellisella pukukoppimaalilla sekunti ennen toisen erän päättymistä. Isaak Phillips teki myös yhden ja tähän maaliin Reichelille syöttöpiste. Tuo syöttöpiste oli hänen kauden 50:s tehopiste yhtä monessa ottelussa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Rockford hävisi yöllä Grand Rapidsille lukemin 5-3. Viimeisen maalin vihulainen iski tyhjiin. Karjuilta osumat Hardmanille, Altybarmakianille sekä Barrattille. Söderblom pelasi maalilla torjuen ottelussa 29 kertaa. Kuusi peliä vielä aikaa napata ne kaksi pudotuspeleihin tarvittavaa pistettä. Seuraavana vastassa lauantaina divarin kakkonen Manitoba.

*

Blackhawks pelasi jälleen brändilleen tuttua kiekkoa ja menetti kolmannessa erässä 3-1 johtonsa kivikovalle Arizonalle. Sentään jatkoajalla onnistuivat voittamaan sikäli merkityksettömän ottelun, mutta ainahan se kivempi on voittajana koppiin kömpiä. Alex Vlasicille uran ensimmäinen maali pienen pompun ansiosta, mutta kaikki lasketaan. Pieni kauneusvirhe hänelle tuli sitten tuosta Arizonan tasoitusmaaliin johtaneesta harhasyötöstä. DeBrincatille 40:s maali kauteen jo toisen kerran urallaan ja paikkoja oli iskeä vaikka hatullinen. Seth Jonesille kauden 50:s piste. Se onkin hänen uran toiseksi tehokkain kausi tähän mennessä. Ja ihmekös tuo, kun miestä peluutetaan jatkuvasti kuin menossa olisi konferenssifinaalin seiskapeli.

Itken vielä viimeisen kerran tuota Jonesin kauppaa täällä, mutta kyllähän se näyttäytyy nykyvalossa aivan katastrofaaliselta siirrolta. Ei Bowman tietenkään ajatellut, että joukkue tulee laskemaan alleen heti kättelyssä saatikka omia potkujaan. Sitten kun Davidson ja kumppanit katsoivat totuutta silmiin oli jo myöhäistä rutista. Tehty mikä tehty, mutta voi veljet kuinka nimenomaan rebuildin kannalta olisi kiva omistaa omat ykkösvuorot 22 ja 23 drafteihin. Ihan kiva olisi ollut varata vaikkapa Cole Sillinger tai Jesper Wallstedt ykkösellä ja toisella kierroksella esim. Aatu Räty. Vika ei tietenkään ole Seth Jonesin ja helposti hänen otteitaan tule katseltua tuon peilin kautta. Jones on ollut luonnollisesti joukkueen ykköspakki, mutta istuu jotenkin kovin huonosti tähän tilanteeseen. Parin vuoden kuluttua tilanne voi olla jo toinen, mutta tällä hetkellä näyttää yhtä hyvältä kuin huulipuna porsaalla.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks

Del Mastrolle sopimus. Hänet valittiin OHL:n valmentajien toimesta sarjan itäisen konferenssin parhaaksi puolustavaksi puolustajaksi sekä parhaaksi alivoimapelaajaksi.

***

Väsynyt lammaslauma kävi määkimässä länsirannikkolla ja turpaanhan sieltä tuli.









Delian loukkaantuminen oli Kingin mukaan pelkkä kramppi. Enää neljä peliä jäljellä tätä kärsimysnäytelmää. Lampaiden paimentaminen jatkuu vielä San Josessa lauantaina, jonka jälkeen pari kotipeliä ensi viikolla, maanantaina Phillyä ja keskiviikkona Vegasia vastaan. Karmean kauden antikliimaksi koetaan Kanen kotikaupungissa Buffalossa, jonne jengi voikin matkustaa golfbägiensä kera. Hurraa!
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Peli näyttää heikkenevän vaan peli peliltä jo yrityskin loppuu. Oli erittäin ikävää katsella 19 ja 88:n turhautumista, kaverit hakkasivat mailaansa laitaan perättäisissä peleissä. Ei vaan kuulu tuohon lajiin etenkään jos sulla on kirjain rinnassa. Siellä on kuitenkin junnuja mukana oppimassa NHL:n saloja.
Tosiaan neljä peliä jäljellä ja sitten vaan uutta keulakuvaa ja kapteenia valitsemaan.

Tulevaisuuden kannalta paras ratkaisu on muutenkin toivottaa Kanelle ja Toewsille kesällä kiitos ja näkemiin.
Kanesta on mahdollista saada hyviä vaihtareita ja nykykuntoisen Toewsin kylkeen sellaisen saattaa joutua laittamaan.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Toivottavasti Lankiselle ei tarjota jatkoa kauden jälkeen. Tässä on käynyt kuten niin monelle muullekin kyseisen pelipaikan yrittäjälle tällä tasolla. Saattaa pelata hyvän kauden tai sellaisen puolikkaan, minkä jälkeen paljastuu se todellinen taso, joka on yhtä kuin ei riitä.

Ei sillä, että olisi seuran suurin ongelma tai edes lähellä sitä. Mutta jostain on hyvä aloittaa. Pari kunnon kassaria ens kaudeksi kiitos, vähintä mitä paska jengi tarvitsee.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lico

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Rockford voitti viime yönä Manitoban 5-3 ja kiinnitti samalla paikan Calder Cupin pudotuspeleihin. Rockfordille olisi riittänyt yksikin piste kiinnitykseen lopuista peleistä. Karjujen maaleista vastasivat tällä kertaa Osipov, Altybarmakian, Slavin, Gicewicz sekä Ian Mitchell. Ottelun kakkostähdeksi valittu Arvid Söderblom torjui pelissä 43 kertaa. Väittäisin, että nuori ruotsalaiskassari on ollut IceHogsin MVP tällä kaudella. Vielä ainakin kausi farmissa ykköstorjujan roolissa ja sitten voidaan jo alkaa nostamaan ylös, jos kehitys jatkuu samankaltaisena. Blackhawksin ei kannata häntä hätäillä hänen suhteensa, koska helposti siinä murskataan nuoren miehen itseluottamus noin surkean joukkueen takana.

Toivoisin myös, että nyt Regula sekä Vlasic siirrettäisiin asap pelaamaan AHL:n puolelle tärkeitä pelejä ja auttamaan IceHogsia pudotuspeleissä. Karjut kokivat ison menetyksen, kun Brett Connolly on sivussa useamman viikon polvivamman takia. Connollyn kokemusta olisi nyt kaivattu kipeästi.

*
Enää kolme peliä. Voi hyvä luoja..
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Toivottavasti Lankiselle ei tarjota jatkoa kauden jälkeen. Tässä on käynyt kuten niin monelle muullekin kyseisen pelipaikan yrittäjälle tällä tasolla. Saattaa pelata hyvän kauden tai sellaisen puolikkaan, minkä jälkeen paljastuu se todellinen taso, joka on yhtä kuin ei riitä.

Ei sillä, että olisi seuran suurin ongelma tai edes lähellä sitä. Mutta jostain on hyvä aloittaa. Pari kunnon kassaria ens kaudeksi kiitos, vähintä mitä paska jengi tarvitsee.

Valitettavasti se on kyllä pitkälti näin. Tosin en nyt tiedä, kuka sieltä olisi tulossa tilalle ollen huomattava parannus tolppien väliin? Kenties joku Martin Jonesin kaltainen kassari voisi tulla kyseeseen tankkilaivan tolppien väliin. Mikäli toivoa saisi, niin Ville Husso ykköseksi ja siinä tapauksessa Lankinen voisi olla kakkosviulussa ihan hyvin. Haluaako Husso Chicagoon onkin sitten jo toinen kysymys.

Kun kausi päättyy, niin Davidsonilla se vasta alkaa. Siinä on istuttava heti Kanen ja Toewsin kanssa alas pohtimaan yhteistä jatkoa, jos sitä enää on? Valmennustiimin kokoonpanoa tulee miettiä kuten myös muitakin henkilöstöpuolen kysymyksiä. Jatkosopimusten suhteen on ratkaisuja tehtävä ja tärkeään draftiin on valmistauduttava hyvin. Siinä on Davidsonilla ja kumppaneilla kesäksi tehtävää.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Pahaa on tehnyt katsoa nämä kaksi viimeistä peliä. Henki poissa ja luovuttaminen näkyy kauas. Ei minkäänlaista ammattiylpeyttä näkyvissä. Davidsonin luulisi nyt ainakin saavan hyvää dataa, keitä kannattaa pitää mukana ja ketkä heitetään luiskaan.

Valitettavasti Lankinen kuuluu omissakin papereissa viimeksi mainittuihin. Ykköseksi hänestä ei ole eikä taida riittää edes tandemiin. Pääsi yllättämään viime kaudella, kun kukaan ei häntä tuntenut, mutta nyt Lukijasta on tullut Luettu ja kaikki tietävät, miten hänet ohitetaan. Kun puolustuskin on noin heikko, niin en näe Lankisella valoisaa tulevaisuutta Chicagossa. Tietenkin, jos ensi kaudella lähdetään kunnolla tankkaamaan Bedardin takia, niin sittenhän Lankinen olisi passeli veskari tolppien väliin.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Sinällään on ihan sama kuka tuolla maalillakin seisoo. Kun joukkue ei pelaa niin ei tuota sakkia pelasta mikään maalivahtikaan.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Lukas Reichel rikkoi viime yönä Vinnie Hinostrozan nimissä olleen Rockfordin tulokkaiden piste-ennätyksen. Hinostroza keräsi kaudella 15-16, 66 ottelussa 51 (18+33) pistettä. Reichel saalisti Rockfordin hävitessä Iowalle 3-5 kaksi syöttöpistettä ja on nyt tehnyt 53 (21+32) pistettä yhtä monessa pelissä.

Sinällään on ihan sama kuka tuolla maalillakin seisoo. Kun joukkue ei pelaa niin ei tuota sakkia pelasta mikään maalivahtikaan.

Joukkue kirjautui ulos aika pian siirtojen takarajan jälkeen ja on totta, että nyt on ihan sama kuka siellä pelaa. Ensi kaudella se ei ole kuitenkaan aivan sama, sillä epävarma maalivahti ei ole hyväksi nuorelle joukkueelle. Maalivahti ei ensi kauttakaan tule pelastamaan, mutta nyky Lankista varmemmalla kassarilla olisi hyvä kauteen lähteä.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Oli tilanne taulukossa mikä hyvänsä, niin aina on keskimäärin mukavampi voittaa :) Kirsikkana kakun päälle vielä viimeinen naula palkkakattohuijareiden arkkuun, erinomaista. En katsonut peliä, en vielä edes koostetta, mutta eksyin tuonne numeroiden kummalliseen maailmaan ja laitettelin hieman tehotilastoja jonoon. Seth Jones aivan omassa maailmassaan -38. Toi alkaa jo olemaan todella hälyttävää, koska se tekee 0.5C pakkasta jokaiseen peliin, käsittämätöntä. Otetaan sieltä toisesta päästä tuollainen paljon kuraa saanut, mutta omaan silmään aina sopinut Gustafsson, joka hänkin on ehtinyt 58 matsiin paikalle ollen pakkasella ainoastaan 3 asteen verran. Joo joo, peliaikaakin on vähemmän, mutta onhan toi julmettu ero "runkopakkien" välillä. C Jones pari astetta pakkasella 50 pelin jälkeen ja puolet pienemmällä jää-ajalla on myös enemmän, kuin ihan jees. Hyökkääjistä yksi nosto eli Strome. Pelannut "melkein" kaikki matsit ja saanut sanko tolkulla kuraa niskaan, toki myös aiheesta, mutta paras tehotilasta näistä "runkohyökeistä" eli vain 5 astetta pakkasella. Tottakai on tilastoja ja tilaston lukijoita, mutta hieman pureskeltavaa kuitenkin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: reme

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Oli tilanne taulukossa mikä hyvänsä, niin aina on keskimäärin mukavampi voittaa :) Kirsikkana kakun päälle vielä viimeinen naula palkkakattohuijareiden arkkuun, erinomaista. En katsonut peliä, en vielä edes koostetta, mutta eksyin tuonne numeroiden kummalliseen maailmaan ja laitettelin hieman tehotilastoja jonoon. Seth Jones aivan omassa maailmassaan -38. Toi alkaa jo olemaan todella hälyttävää, koska se tekee 0.5C pakkasta jokaiseen peliin, käsittämätöntä. Otetaan sieltä toisesta päästä tuollainen paljon kuraa saanut, mutta omaan silmään aina sopinut Gustafsson, joka hänkin on ehtinyt 58 matsiin paikalle ollen pakkasella ainoastaan 3 asteen verran. Joo joo, peliaikaakin on vähemmän, mutta onhan toi julmettu ero "runkopakkien" välillä. C Jones pari astetta pakkasella 50 pelin jälkeen ja puolet pienemmällä jää-ajalla on myös enemmän, kuin ihan jees. Hyökkääjistä yksi nosto eli Strome. Pelannut "melkein" kaikki matsit ja saanut sanko tolkulla kuraa niskaan, toki myös aiheesta, mutta paras tehotilasta näistä "runkohyökeistä" eli vain 5 astetta pakkasella. Tottakai on tilastoja ja tilaston lukijoita, mutta hieman pureskeltavaa kuitenkin.
Jonesilta ainakin kannattaisi katsoa heti pois miinukset, kun on yritetty maalia ilman maalivahtia ja vastustaja on kuitannut tyhjään reppuun. Niitä on varmaan usein tappiotilanteessa olleelle Blackhawksille tehty melko paljon.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Jonesilta ainakin kannattaisi katsoa heti pois miinukset, kun on yritetty maalia ilman maalivahtia ja vastustaja on kuitannut tyhjään reppuun. Niitä on varmaan usein tappiotilanteessa olleelle Blackhawksille tehty melko paljon.
Chicagon pelatessa ilman maalivahtia ja Jonesin ollessa jäällä Chicago on tehnyt neljä maalia ja päästänyt 16. 5vs5 pelissä Jonesin ollessa jäällä on tehty 50 maalia ja päästetty 71. Kun vastustaja on pelannut ilman maalivahtia Chicago on tehnyt 2 maalia ja päästänyt 3. Eli kyllähän nuo tyhjä maali tilanteet aika paljon sitä kokonaismiinusta selittävät.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Tottakai tyhjiin tehdyt vaikuttavat, mutta ei se siellä ole silloin yksin ollut. Esim. Kane ollut taatusti aina kentällä, kun ilman MV:tä pelattu ja puolet vähemmän pakkasta eli 18 asteen verran.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Tottakai tyhjiin tehdyt vaikuttavat, mutta ei se siellä ole silloin yksin ollut. Esim. Kane ollut taatusti aina kentällä, kun ilman MV:tä pelattu ja puolet vähemmän pakkasta eli 18 asteen verran.

No ei kai se Kane nyt liity mitenkään Gustafssonin ja Jonesin vertailuun.. (?) Jos vaihtaisit Jonesin ja Gustafssonin pelaamat minuutit päittäin, veikkanpa että olisi aika rumat lukemat EG:llä taulussa, sen verta kovempia vastustajia on Jones joutunut ilta toisensa jälkeen kohtaamaan...
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
No ei kai se Kane nyt liity mitenkään Gustafssonin ja Jonesin vertailuun.. (?)
Ei ollut mitenkään tarkoitus vertailla näitä kahta keskenään, vaan ottaa hieman ääripää nostoja teholukemista. Mutta en tästä enempää, sanonpahan vaan vielä lopuksi, mikä toki tullut useasti esille. Jonesin kauppa oli surkea, myös ajoitus kaupalle tekee siitä entistäkin surkeamman. ReBuild jengin runkopakiksi olisi pitänyt löytää järkevämpi tapa toimia.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Seth Jones aivan omassa maailmassaan -38. Toi alkaa jo olemaan todella hälyttävää, koska se tekee 0.5C pakkasta jokaiseen peliin, käsittämätöntä. Otetaan sieltä toisesta päästä tuollainen paljon kuraa saanut, mutta omaan silmään aina sopinut Gustafsson, joka hänkin on ehtinyt 58 matsiin paikalle ollen pakkasella ainoastaan 3 asteen verran. Joo joo, peliaikaakin on vähemmän, mutta onhan toi julmettu ero "runkopakkien" välillä. C Jones pari astetta pakkasella 50 pelin jälkeen ja puolet pienemmällä jää-ajalla on myös enemmän, kuin ihan jees.

Ei ollut mitenkään tarkoitus vertailla näitä kahta keskenään, vaan ottaa hieman ääripää nostoja teholukemista. Mutta en tästä enempää, sanonpahan vaan vielä lopuksi, mikä toki tullut useasti esille. Jonesin kauppa oli surkea, myös ajoitus kaupalle tekee siitä entistäkin surkeamman. ReBuild jengin runkopakiksi olisi pitänyt löytää järkevämpi tapa toimia.

Niin, siis pointtini olikin, että sille on ihan looginen selitys, miksi ne taulukon loppupään jengien kärkipakit ovat usein enemmän miinuksella kuin jengin muut ukot. Jacob Chychrun veteli Arizonassa alkukaudesta jossain vaiheessa lukemissa -25, kun muut porukasta olivat alle kympin miinuksilla...

Siellä on ihan kaikilla muilla häntäpään jengeillä sama tilanne, että ykköspakki kellottelee selkeästi muita enemmän minuksia, poislukien Detroit, jossa Seider on selvinnyt aika kohtuullisilla lukemilla. Seattlesta se ykköspakki puuttuu kokonaan, mutta kärkikolmikko sielläkin ihan omassa kastissaan muihin verrattuna. Todellinen tilastokummajainen onkin sitten Philadelphia. Keith Yandlea nyt ei edes voi tuoda keskusteluun NHL-puolustajia vertaillessa, mutta ykköspakki Provorov on sielläkin tuollaisessa -19 lukemassa, kun kakkospakki Sanheim on kellottanut jopa +10(!)
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Derek Kingiltä melko rehellisiä kommentteja (jälleen) Seth Jonesiin liittyen:





Valmentajasta taas puhuttaessa Jay Zawaski mainitsi tiistaina uudessa podcastissaan kuulleensa yhden mahdollisen nimen koskien Blackhawksin tulevaa valmentajaa ja tuo nimi oli Rick Tocchett. Zawaski on tulkinnut tilannetta niin, että Derek Kingin jatko on epätodennäköinen. No tässä on kohta hyvin aikaa pohtia eri vaihtoehtoja valmentajan tontille.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks

Sieltä toimistolle uutta verta Jeff Greenbergin muodossa ja baseballin puolelta. Mielenkiintoinen valinta ja suhtaudun tähän hyvinkin avoimin mielin, vaikka edellisestä baseballin puolelta tulleesta kaverista jäi paska maku suuhun.

edit:








Täytyy kyllä tykätä tästä kiinnityksestä juuri sen vuoksi, että nyt saatiin ulkopuolelta tuoreita aivosoluja. Aika näyttää sitten miten homma lähtee toimimaan kiekon puolella. Tässä on varmasti edessä myös muita henkilöstömuutoksia joten nyt vaan katsellaan ja odotellaan seuraavia liikkeitä.
 
Viimeksi muokattu:

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Jos kahta miestä ollaan palkkaamassa GM:ksi, niin viittaisiko Greenbergiin ja Davidsoniin? Greenberg tulee johtamaan isoa kuvaa ja Davidson hoitaa kiekkopuolta.
Kiva, että joskus osuu näissä horinoissa edes vähän oikeaankin. Greenberg vaikuttaa hyvältä haulta tuomaan uutta näkökulmaa toimintaan. Edellinen haku Cubseista ei tosiaan päättynyt hyviin fiiliksiin, mutta toivotaan tämän onnistuvan kokonaisvaltaisesti paremmin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Greenbergiä harkittiin myös vakavasti GM:n tontille.

“The Blackhawks needed someone to really blow their doors off for it not to be Kyle,” an NHL source said. “You’ll have some people go, ‘Well, they wanted Kyle all along.’ When you look at their list of candidates, there were a lot of people who were never going to get the job. But then you got Greenberg. You needed someone to blow their doors off, and it was nearly him. He was impressive. He was going to need the right people around him, but he made them hesitate. He certainly made Sportsology consider him. He definitely gave them all pause. I don’t think there’s any doubt about that.”

Lainaus Scott Powersin (The Athletic) artikkelista huhtikuun alusta.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks

Tykkään tästä jatkosta. Lisätään hieman perusteluja. Lafferty tuo kovuutta ja oikeanlaista asennetta ryhmään, jollaista tämän tason porukka kaipaa ympärilleen. Jos täytyy todistaa jengin ottavan kuokkaan illasta toiseen, niin mielummin katselen sitä Laffertyn kaltaisten pelaajien täydentämänä kuin alexnylandereiden.
 
Viimeksi muokattu:

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Kiitos äärimmäisen raskaasta kaudesta. Oli vaikeaa ja todella monta ottelua jäi katsomatta puhtaasti mielenkiinnon hiipuessa, mutta myös koko kauden jo vähän niin kuin etukäteen pilanneen sekamelskan (Kyle Beach) vuoksi. Onneksi oman elämän puolella oli myös niin järjetön kiire, että tässä olisi todennäköisesti haudassa ikuisessa unessa, jos olisi joutunut keskellä kaikkea valvomaan öitä jääkiekon parissa.

Kesää tässä odottaa mielenkiinnolla ja kun lomakin alkaa sopivasti, niin pääsee varmasti enemmän nyt jatkossa mukaan jääkiekon ja Blackhawksin pariin. Pajatson tyhjennystä odotan, mutta katsotaan mitä tapahtuu. Suuria peliliikkeitä.

Kiitos aktiivisille päivittelijöille.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Viimeisen pelin voi katsella Benny Hill themen säestyksellä. Melkoista sekoilua molemmilta. Oikeastaan toi musiikki sopisi koko kauden soundtrackiksi. Kaikki pelit tuli katsottua, mikä oli melkoista turhautumista aiheuttava savotta.

Kausi tosiaan lähti Beachin, Bowmanin ja Collitonin myötä heti kasvamaan kieroon eikä sitä saatu oikein missään vaiheessa oikenemaan. Joukkue oli väärin kasattu, väärin johdettu ja väärin valmennettu. Pitää toivoa, että kahteen viimeiseen saadaan uusi suunta Davidsonin johdolla ja ajan kanssa jäälläkin on taas kilpailukykyinen joukkue. En kadehdi Davidsonin työn määrää. Tämä kausi oli niin monella mittarilla umpisurkea. Kesällä tullaan toivottavasti näkemään paljon muutoksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös