Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Pisteet kelpaa, mutta olihan tuo aika nuhainen esitys. Kane pääsee tällä hetkellä ihan liian vähän kiekkoon ja tämä kyllä näkyy myös Hawksin hyökkäyspelaamisessa ja kiekonhallintatilastoissa. Vaihtamalla Stromen ja Toewsin paikkoja tähän voisi saada apuja. Seabrook on mun silmään ollut ihan hyvä läpi alkukauden ja pystyy kyllä klaaraamaan tuollaisia 15-20 minuutin jääaikoja oikein hyvin. Määtästä sen sijaan vaikea saada otetta. Vähän louhikkoiset kädet ja hitaat jalat sieltä paistaa läpi, mutta onneksi mitään pahempia aivopieruja ei ole vielä tullut.

e. Shaw on kyllä just sitä mitä tämä jengi on pari vuotta kaivannut.
 
Fucking right Chicago

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Strome on ollut meikäläiselle suurin pettymys ja kuten @Kaner totesi, Kane pääsee todella vähän kiekkoon tällä hetkellä. Ei ehkä ole ihan optimaalisin kolmikko tuo viime otteluiden kakkonen, mutta mielestäni kohtalaisen puolustuspelin ansiosta on ihan turvallista vähän kokeilla. Ensimmäinen erä oli todella haastava ja peli olisi voinut olla ohi ilman Lehnerin erinomaista ottelua.

Jos Blackhawks maksimissaan kaksi päästää per ottelu, pudotuspeleihin on todella hyvät saumat. Varsinkin kun Wild sekä Stars kyntää enkä usko Jetsin paketin kestävän tuolla puolustuskalustolla koko kautta.

Caggiula on ollut piristävä pelaaja, mutta edelleen odotan hänen pelaavan nelosketjussa viimeistään keväällä. Yhtä hyvää hyökkääjää tuo hyökkäys huutaa ja valitettavasti organisaation sisältä sen täytyy tulla. Edelleen uskon Dachin saavan ison näytönpaikan ja varmasti Nylander saa kauden mittaan mahdollisuuksia.

Blackhawks oli muuten ennen yön ottelua toisena taklaukset per peli-tilastossa. Täysin uutta verrattuna menestysvuosiin, mutta a) piristävää sekä b) viihdyttävää. Onko se sitten ase kauden mittaan? Saa nähdä. Blues sekä Bruins nyt esimerkkeinä viime kaudelta menestyivät tuolla reseptillä kohtalaisesti.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Niin ja hei, Kirby Dach on nostettu ylös NHL-miehistöön.

Olisikohan debyytti tulossa?
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Tärkeät kaksi pistettä ja lisäksi Toewsille jatkoajalla kauden avausmaali varusteista kimmonneesta "Good things happen" -osumasta.

Kauas on silti menty niistä ajoista, kun Viktor Stålberg piti Blue Jacketsia pilkkanaan. Olihan tuo suorittaminen välillä aika koomista, kun Murphy onnistui kompastumaan omaan siniviivaan ja Jackets iski tilanteesta maalin.

Hienoa nähdä, että ylivoima onnistui jälleen ja puolestaan alivoima tappoi kaikki neljä jäähyä, mikä on tällä nuorella kaudella ollut toistaiseksi harvinaista.
 
RIP Naisten SM-sarja 1982–2017

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Voitto kotiin ! Aivan karmea ensimmäinen erä, ei mitään palaa. Kyllähän tuo peli on muutenkin aivan sekaisin ja kiekko tuntuu polttavan lavassa kuin lavassa. Lie syynä sitten collitonin uudet opit vai mitkä mutta ei tämä kotipelien jakso ole vakuuttanut oikein millään tasolla. Toews oli aika näkymätön läpi pelin kunnes suti jatkoaika maalin sisään. Kampf voitti yhden aloituksen kahdeksasta. Alivoimmamme olikin pelin alussa NHL:n kolmaskymmenes, joten hyvä että tänään onnistuttiin. Ainoat valopilkut mitkä lämmittävät tällä hetkellä ovat joukkueeseen palannut fyysisempi ilme ja maalivaihtipeli. Ja ehkä syvyysosasto, sillä kolmonen ja nelonen ovat pelanneet suht hyvää kiekkoa. Ykkösessa ja kakkosessa on vielä tekemistä.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Ensi yönä näemme sitten Kirby Dachin debyytin. Nyt herätyskelloa virittelemään!
 
Hockey fan faux pas: caring enough to respond with "Who cares?" though not being smart enough to care about the irony.

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Pientä avautumista Caps-pelistä kahden erän jälkeen. Miten on mahdollista, että nuo erikoistilanteet ovat vuodesta toiseen ihan retuperällä. Miehet vaihtuu penkin takana ja kentällä, mutta mikään ei muutu. Hirveää räpellystä molemmat ali- ja ylivoima. Ylivoimalla kiekon sisääntuonnit on ihan huumoriosastoa. Miljoona riplausta ja jätön jättöä ennen punaista ja siitä hiiviskellen kohti sinistä, jonka jälkeen kiekonmenetys joko suoraan tai pakotetun päätyyn roiskaisun seurauksena. Huhhuh mitä paskaa.

Hawks on tämän hetken esityksillä liigan pohjasakkaa ja montaa positiivista asiaa tuosta joukkueen tekemisestä ei pysty keksimään edes vahvojen värilasien takaa. Kuriton ja haluton lammaslauma. Sen lisäksi ihmetyttää, että joukkueen primus motor ja hyökkäyspelin sielu hukataan peli toisensa jälkeen tusinaukkojen rinnalla. Strome on taantunut aivan täydellisesti viime kaudesta ja onkin siirretty nyt kakkosketjun vasempaan laitaan, ja Dach sentteröi tuota ketjua. Valitettavasti ei voi kuin todeta, että Dachin voi lähettää takaisin junnuihin saman tien. Ei mitään käyttöä vielä.

Keith on umpisurkea tällä hetkellä. Ei ensimmäinen, eikä takuulla viimeinen, täysin luokaton esitys tällä kaudella. Määttä on edelleen järkyttävän hidas. Ei noilla jaloilla pitäisi pelata tätä sarjaa, ei varsinkaan kun mitään muitakaan avuja ei tahdo löytyä. Tuon pakiston kädettömyys oli jonkinlainen huolenaihe ennen kauden alkua ja kyllähän se nyt näkyy kun tuolla ei tunnu kukaan osaavan laittaa edes sitä helppoa ensimmäistä syöttöä lapaan hyökkäyksiin lähdöissä. Gustafsson on taantunut viime kaudesta ja tämä on täysi katastrofi Hawksille.
 
Fucking right Chicago

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Menipäs maku tästäkin aamusta. Nähtävästi ei pysty luottamaan NHL.tv:n asetuksiin eli sehän lähetys starttasi suoraan ottelun lopusta ja lopputulos oli selvillä. Täytyy pistää peli tuohon pyörimään ja katsoa se mitä pystyy.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Tutskutettiin Holtbylle kuitenkin 44 kutia jos jotakin positiivistakin ja omiin tuli 29 vetoa. Kapteenille, Catille tuli rumat -3 lukemat tauluun. Kiekonhallinpeli on kyllä jossakin kateissa ja pomputtelu jatkuu. Carpenter näyttää omiin silmiini aktiivisemmalta kuin Kämpf ketjua ylempänä. Nylanderin peli ei ole kaikkein suoraviivaisinta, mutta kyllä noilla käsillä pisteitä tippuu alemmissakin kentissä. Ja Andrew Shawn osalta olemme taas huomanneet että kaverin pelityylillä syntyy myös tyhmiä jäähyjä...
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tulevana yönä Vegas, joka on omissa papereissa ykkössuosikki mestariksi. Lehner starttaa, muuten identtinen kokoonpano edelliseen otteluun verrattuna.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Aleksi Saarela Floridaan. Mitä ihmettä nyt taas.
 
Hockey fan faux pas: caring enough to respond with "Who cares?" though not being smart enough to care about the irony.

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Raipe ja Blackhawks
Kirbylle uran avausmaali ja se riitti tälä kerralla pisteeseen. Kylläpä nyt on maalinteko vaikeaa, mutta muutenhan tuo alkaa etäisesti näyttämään jo ihan jääkiekolta. Viisikkopuolustus toimii ja pitkästä aikaa voi tulevaan katsella positiivisin mielin.
 
Gatorade me bitch!

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ihan hyvä matsi kovaa joukkuetta vastaan. Paljon on pelissä vielä kehitettävää, mutta oli ihan kiva nähdä puolustuspelaamisessa selkeää parannusta. Lehner oli myös varma ja eleetön, tuo tasoitusmaali nyt oli mikä oli ja epäonnistunut laukaus on aika usein todella haastava maalivahdille. Voittomaalikisa on sitten sitä kuuluisaa lottoa, josta harvemmin voi mitään johtopäätöksiä tehdä.

Dach oli ihan ok. Kiekon saadessaan se taitotaso näkyy, mutta sitten muuten vaikuttaa olevan hieman kassalla mitä tehdä. Selkeästi miettii liikaa, mutta nämä tulevat ajan kanssa. Antaisin ne yhdeksän matsia, jonka jälkeen Saskatooniin marinoitumaan.

Strome herättää huolta ja Cat on myös aika unessa, vaikka oli Knightseja vastaan jo parempi. Toews on palannut toissa kauden tasolleen ja hän tarvitsisi nyt herätystä. Saad on joukkueen paras hyökkääjä jatkuvasti ja Kubalik tulee siinä kivasti mukana. En usko, että Kämpf on tuossa kolmosessa se moottori, joten ketjuja sekoittelisin torstain otteluun jotenkin näin:

Saad - Toews - Kubalik
Dach - Shaw - Kane
DeBrincat - Strome - Nylander
Caggiula - Carpenter - Kämpf

Lehner saakoot mun puolesta aloittaa myös seuraavan. Eli huomenna Flyers.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Olipahan taas suoritus. Flyersilla ei muutamaa nukahdusta lukuunottamatta ollut juurikaan hätää avauskympin jälkeen, joka oli päätöntä menoa molemmilta joukkueilta. Saadille ainokainen, kaveri teki neljä.

Nimet selässä painavat liikaa. Keith ei ole edelleenkään se sama Keith eikä tule enää koskaan olemaan, Seabrookista kaikki sanottu. Määttä ja de Haan ovat kolmosparin puolustajia turhan suuressa roolissa ja Gustafsson on ties missä. Strome on unohtanut jääkiekon, Catiltä taas ottelu täysin ohi ja koko joukkueen ykköspelaajat ovat myös täysin unessa. Ylivoimakin on aikamoista räpellystä. Lehner voisi myös opetella torjumaan läpiajoja.

Jos Dach, Nylander sekä Saad ovat parhaat pelaajat, niin lähtökohtaisesti metsään mennään.

Dach on NHL-pelaaja, mutta kannattaako tähän sekoiluun tuhlata yksi sopimusvuosi? Jos ei kuudessa seuraavassa tapahdu jotain radikaalia parannusta koko joukkueelta, niin lähettäisin Kirbyn Saskatooniin.

Semmonen purkaus tähän aamuun.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Pitäisiköhän tehdä jotain? Kolme kotitappiota putkeen suoraan sanottuna umpisurkeilla esityksillä. Tuo ylivoima jaksaa sylettää kerta toisensa jälkeen. Kuka uuno on kehittänyt tuon innovatiivisen tavan tuoda kiekkoa alueelle? Eihän tuossa ole jumalauta mitään järkeä. Kammottavia riplailuja, jätön jättöjä ja kolme ukkoa seisoo sinisellä kuin tikut paskassa samalla kun yksi yrittää veivata alueelle.

Tulosyksiköt aivan syväjäässä. Kaksi kärkiketjua ei toimi edes vähää alusta. Cat-Toews-Kane kolmikko taisi yhden vaihdon pelata nyt yhdessä tasakentällisen ja heti hirveä mylly Flyersin päässä. Sanomattakin selvää, että nero Colliton ei saanut loppupelin aikana tuota kolmikkoa enää samaan aikaan jäälle. Tuokaa Q takas tämän märkäkorvan tilalle, kiitos.

Keith on muuten ihan vitun huono. Hyivittu mikä paskaläjä. Kiitos ja anteeksi.
 
Fucking right Chicago

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Raipe ja Blackhawks
Ei tästä vaan tule mitään. Maalinteko ei toimi ja vastustaja kuittaa jokaisesta vastahyökkäyksestä maalin. Me ollaan hävitty tämäkin kausi.

Otetaan Jukka Jalonen valmentajaksi...
 
Gatorade me bitch!

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Usko Collitoniin alkaa mennä peli peliltä. Valmennuksella on ollut koko syksy aikaa laittaa perusasiat kuntoon, mutta viime kauden ongelmat jatkuvat. Puolustus on aivan kuutamolla. Kiekonmenetyksiä ja harhasyöttöjä koko ajan. Keith ja Gustafsson ihan turhakkeita tällä hetkellä eikä muitakaan voi paljon kehua. Viime kauden loppu näytti, että hyökkäyksessä on tulivoimaa, mutta senkin Colliton on tuhonnut, kun ei saa rakennettua kunnollisia ketjuja. Olisikohan kohta aika, että Crawford ottaa ohjat..
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Flyersilta hylättiin erikoisesti kaksi osumaa paitsiona, mutta ryöstivät silti vieraspisteet maalein 4–1. Hawksilla puolustamisessa ihan järkyttäviä virheitä ja tosiaan paidoissa nimet, jotka on totuttu näkemään ihan erilaisissa suorituksissa. Vähemmästäkin hyökkäys menee umpijäähän, kun omissa soi noin helposti. Harmillista, että kausi näyttäisi olevan jälleen menetetty jo marraskuun paikkeilla. Vanha kunnon 00-luku tekee paluun Windy Cityyn.
 
RIP Naisten SM-sarja 1982–2017

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blackhawks
Kyllähän joukkue aika tehokkaasti onnistui Prahan reissun ja kotiputken aikana tuhoamaan toiveet paremmasta. Puolustaminen viisikkona on ollut joissain peleissä parempaa verratten viime kauteen, mutta edelleen karmeita virheitä tulee ja taso heittelee pirusti.

Keithin taso laskee entisestään, eikä Määttä tai de Haan ole näyttäneet kummoisilta vahvistuksilta. Gustafssonin otteista haiskahtaa, että viime kausi oli suonenveto.

Tämän lisäksi hyökkäyskin on tukossa. Collitonille pyyhkeitä isosti esimerkiksi ketjuista, mun mielestä nuo on todella huonosti rakennettu. Kyllä mä näkisin, että Catista ja Stromesta saadaan paras irti, kun pelaavat yhdessä. Stromea en pysty myöskään näkemään laiturina. Uskon, että Saad ja Kubalik voisivat pelata hyvin myös ilman Kampfia.

Toki pelaajat yksilöinäkin ovat kaukana parhaasta. Ykkössentterimme nakuttanut hienosti 1+1 ja tehotilastoon -4. Kane piste per peli tahdissa, mutta heikkoa suorittamista noin muutoin ja -4 hänelläkin. Cat ja Strome huolettaa myös hiukan.

Tosiaan plusmerkkistä tulosta tästä kotiputkesta odottelin, mutta jäätiin reilusti pakkaselle. Seuraavaksi vieraissa helppo Carolina ja eikä tarvi sieltäkään pisteitä odotella.

Ei siis positiivista sanottavaa täältäkään suunnasta.
 
Almuja ei jaeta.

God #88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, #88, Saipa
Toews cap hit 10.5M ja 0.25pts/peli mutta media herjaa Jamie Benniä
Ei kai Toews ole missään vaiheessa ollut tuon sopimuksensa arvoinen pelaaja, mutta ei minua hänen kohdallaan ole harmitanut ylihintainen soppari. Yleensä kritisöin kyllä kovasti ylihintaisia soppareita , mutta Toews on sen verran spesiaali tapaus että menkööt.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Pitkää kotiputkea ei sitten hyödynnetty lainkaan. Ja valitettavasti näyttää siltä ettei pelaamisemme ole kehittynyt lainkaan. Pitäisikö tuohon ylivoimaankin tehdä jotakin muutoksia kun se ei toimi huonostikaan. .

Seabrookille meinasi tulla kaksi lähes identtistä myöhästymistä jossa hyökkääjä karkaa pahantekoon, mutta toinen näistä haastettiin ja Toronton videot armahtivat.

Eiköhän tässä ala vähitellen Collitonin pöksyissäkin kuumottaa. Nyt oli kuitenkin se paljon puhuttu pitkä valmistautuminen kauteen takana ja homma on aivan sekaisin. Joko Stanilla on sormet punaisella napilla vai yllätetäänkö myös Stan...

Ja Perlinille etitään uutta seuraa vaikkei hän oikein ehtinyt näyttää kynsiään.
 
Viimeksi muokattu:
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Vaikka kautta onkin pelattu vasta alle kymmenen ottelua, niin ei tämä tilanne hyvältä näytä mikäli menestymismahdollisuuksia ajatellaan. Kannu-contender ja muut lennokkaat puheet voidaan kyllä haudata vuosiksi ja menestymisellä tarkoitan lähinnä pudotuspeleihin pääsemistä.

Näyttää vahvasti siltä, että Blackhawksin kultaisen sukupolven runko on luhistumassa käsiin eikä taustalta ole nousemassa akuuttiin hätään yhtään vastaavan tason pelaajaa. Pahiten tuo runko mätänee alakerrassa, jossa Seabrookin tason lasku on ollut näkyvissä jo aikaa sitten, mutta nyt näköjään myös Keith on joutunut syöksykierteeseen. Kun loput puolustajat ovat sitten tasoltaan enemmän tai vähemmän 4-6 pakkeja ja Gustafsson vaikuttaa olevan myös täysin yössä, niin joukkueesta puuttuu tällä hetkellä laadukas johtava kiekollinen pakki. Adam Boqvist tai Ian Mitchell voivat tässä auttaa, mutta tälle kaudella kummastakaan tuskin vielä suurta apua on. Mitchell nyt ei luonnollisesti pääse mukaan ennen kuin kausi Denverin yliopistossa on ohi ja mustetta sopimuspaperiin laitettu. Kausi yliopistossa on alkanut hänellä vahvasti, kuuteen peliin 3+4=7 tehopisteet.

Kaudet eivät näytä olevan edelleenkään toistensa veljiä ja nyt useamman hyökkääjän tehot ovat jääneet täysin piippuun. Toews ja Kane ovat jo saavuttaneet kaiken haluamansa jäällä sekä pankkitilillä mitattuna, että kiimaa voi olla vaikea löytää ja kilometritkin näkyvät jo. Ylivoimapelaaminen oli viime kaudella tehokasta Collitonin ottaessa homman haltuun ja maalintekokaan ei ollut ongelma, mutta alkukausi on syystä tai toisesta ollut kyllä kovin tahmea tälläkin saralla. Strome on ollut paha pettymys. Tuokin treidi näyttää nyt tämän päivän valossa taas kääntyneen päälaelleen kun Schmaltz takoo piste per ottelu tahtia tehoja ja Perlini syö poppareita aitiossa.

Yritän muistuttaa itseäni, että kautta on pelattu vasta kahdeksan ottelua ja kelkka voi kääntyä nopeastikin. Kovin pitkään sitä ei kuitenkaan toimistolla odotella, jos pudotuspeliviiva alkaa karkaamaan taas ennen joulua horisonttiin. Hyvältä kun ei näytä farminkaan puolella. Rockford on voittanut kuudesta ottelustaan vain kaksi ja maalisuhde on 12-21. Läpi organisaation kauden alku on ollut jotain ihan muuta kuin mitä odotettiin.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Huhut saavat jo vauhtia, Ottawa sun toimittaja Bruce Garrioch raportoi jo centteri Zack Smithin nimen pyörivän siirtohuhuissa Perlinin ohella. Toki hänen pelinäytöt ja $3.25 tilipussi tekevät hänestä melkolailla suojatun siirtojen osalta (olipa hieno kauppa). Jos Ho-Sangin nimeäkin oli yhdistetty Chicagoon, nämä on näitä pelkkiä huhuja ja tuolla nykypelaamisella näihin voidaan tottua.

Olisiko aika istuttaa Seabs ja aloittaa vähitellen Adam Boqvistin sisäänajo isompaan liigaan?

Ei ole Lankisellakaan helppoa alhaalla, Kevin on päässyt näköjään kerran pelaamaan tällä kaudella.
 
Viimeksi muokattu:
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy