Ilmoitukset

Koska huomautuksemme ja neuvomme eivät parantaneet nimimerkki juhis82:n viestien tasoa, hän selailee jatkossa palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. 

Nimimerkki heavylutaa18 saa myös parin viikon palstatauon keskityttyään asian sijasta nimimerkille kuittailuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 09.04.2018 klo 16.28.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Sieltä napsahti kahdeksas sija lotterysta eli ei tästä tuhkimotarinaa saatu. Vähintään hyvä prospect sieltä silti tulee ja todennäköisesti joku kolmikosta Bouchard, Dobson tai Hughes.
   
 3. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  En pidä tätä 8 paikkaa katastrofina. Ykkönen olisi ollut kyllä ykkönen, mutta nuo kakkos ja kolmos paikat tässä draftissa ovat minusta aika turhat. Esimerkiksi Tsekeistä tuo Zadina ei edes näyttänyt sen paremmalta mitä Kaut, kun katselin noita hieman miesten maajoukkueessa. Tuo Svechnikov ei itseä myöskään säväytä mitenkään erityisesti, että olisi jotenkin selkeä kakkonen draftissa. Aina ylempänä on mukavampi varata, mutta olen jopa jollain tapaa tyytyväinen tähän, kun nyt ehkä tuurilla voi sattua parempikin pelaaja mitä ylempääntä olisi varattu.
   
 4. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kieltämättä top 3 joukossa olisi ollut nastaa nähdä Chicago varaamassa, mutta ei tämä yhden sijan pudotus nyt mikään suuri pettymys ollut. Melko makuasioita lopulta kuka on draftin viidenneksi tai yhdeksäksi lupaavin pelaaja. Chicago Blackhawks on varannut sijalla 8 mm. vuosina 1998 ja 1988. Noista jäi käteen Mark Bell (1998) ja Jeremy Roenick (1988).

  Puolustajaa tässä kohtaa arvelen myös tuolla vuorolla tulevan, mutta kaikki riippuu siitä miten edellä varaillaan. Aina joku yllätys voi mukaan mahtua ja organisaation listat saattavat lopulta poiketa hyvinkin paljon toisistaan. Sellainen "yllätysnimi" Chicagon vuorolla voisi olla jopa Jesperi Kotkaniemi, joka on esiintynyt edukseen U18-kisoissa ja liigassakin teki hyvää jälkeä ikäisekseen.

  edit. Ensimmäisen kierroksen myöhäisemmällä vuorolla voisin harkita tuota U18-kisoissa Ruotsin joukkueessa tehoillutta Jonatan Berggreniä.
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2018 klo 11.28
 5. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Tässä lähivuosien numerolla kasi varatut pelurit.

  No. 8 picks:
  2017: Lias Andersson (NYR)
  2016: Alex Nylander (BUF)
  2015: Zach Werenski (CBJ)
  2014: William Nylander (TOR)
  2013: Rasmus Ristolainen (BUF)
  2012: Derrick Pouliot (PIT)
  2011: Sean Couturier (PHL)
   
 6. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Lainaus:
  Mielenkiintoista nähdä miehen otteita rapakon takana, esiintyi kyllä edukseen olympialaisissa ja DEL-liigassa.
   
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Haluaisitko antaa tarkemman analyysin pojasta? Itse olen lukenut tuosta räjähtävästä nopeudesta, kivoista käsistä sekä korkeasta peliälystä, mutta uskon teikäläisen tuntevan saksalaista jääkiekkoa tarkemmin ja samalla Kahuniakin. Samalla uskon, että tiedät ainakin jotain nyky-NHL:stä, joten minkälaiseksi näkisit mahdollisen tulevan roolin? Sentteri vai laitahyökkääjä?

  Vuosi sitten Tshekin liigasta tuli David Kämpf ja oli heti harjoituskaudella varsin positiivinen ilmestys. Ei ole aivan yhtä jalkava kuin Kahun, mutta fiksu pelaaja ja vaikuttaisi olevan ensi kauden alusta lähtien nelossentteri offensiivisillakin avuilla. Tuskin häntä tunnet, mutta yritin mielessäni peilata Saksan ja Tshekin liigan tasoeroja.
   
 8. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Lainaus:
  En pysty tuohon kauheasti lisäämään, kuten yllä mainitsit niin Kahun on todella nopea, omaa hyvät kädet ja näkee kentän pirun hyvin. Pelaa aika mukavasti molempiin suuntiin. On pelannut sekä keskellä että laidassa mutta tällä kaudella pelasi pääsääntöisesti keskellä.

  Marco Sturm kommentoi että Kahun on tänä vuonna todella puhjennut kukkaan ja kypsynyt pelaajana. Ongelmana lienee eniten koko ja voima, miten pärjää illasta toiseen kaukalossa jossa pelaajat ovat isompia ja vahvempia sekä tilaa ja aikaa on huomattavasti vähemmän.

  Kyllä kaverilla potentiaalia NHL pelaajaksi on.
   
 9. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Tässä oma toivelista.

  Bouchard
  Dobson
  Kaut
  Bokk
  Berggren
  Nordgren
  Salmela

  Boldatut ovat itselle sellaisia, että pidän erityisen hyvinä hakuina siellä vuoroilla joissa he nyt listauksissa majailevat.

  -Bouchard minun makuuni omaa kyvyn olla joskus NHL top10 pakkeja.
  -Kaut on mielestäni aika hurjassa nosteessa, ja esittää jo miehissä aika kovia otteita. Tästä pelaajasta pidin jo kun katsoin vähän aikaa sitten nuo u20 highlightit. Nyt kun seurannut vähän lisää niin pidän viellä enemmän.
  -Berggren näytti nyt u18 kisoissa miksi hän on tehnyt kovia tehoja tällä kaudella. Tämä on sitten todella taitava pelaaja, näyttävin pelaaja mielestäni koko draftissa todella todella pehmeiden käsiensä takia. Hieman tulee vain ehkä liiaksi Linus Omark mieleen kaikesta, mikä ei kyllä ole plussaa.
  -Salmela olisi hyvä haku sieltä häntäpään vuoroilta, ja miksei jopa hieman ennen. Päässyt vetelemään aika tutkien alla surkeiden pisteidensä takia, kun ei edes yritä tehdä mitään hienouksia. Kuitenkin potentiaalia mielestäni aika paljon olla mainio moderni puolustava peruspakki NHL:ssä asti.

  Toki näistä omista lemppareista voidaan moni leimata yli, kun ei nuo satu sopivasti Chicagon vuoroille.
   
 10. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  U18 finaalin jälkeen täytyy tunnustaa, että alan pitämään enemmän ja enemmän Jesperi Kotkaniemestä. Yksi draftin nuorimmista pelaajista pystyi tekemään mukavasti tulosta jo miesten liigassa. En tiedä, mutta kovasti pidin näkemästäni näissä junnukisoissa. Joku hullu porilainen voi tulla kertomaan lisää.
   
 11. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Juhannukseen mennessä ehtii varmaan mieltymykset muuttumaan moneen otteeseen, mutta tässä ja nyt laitan draftia ajatellen omat toiveeni #8 vuoron ja ensimmäisen kierroksen loppupään vuorolle kaikkien arvosteltavaksi.

  8. vuoro:
  Bouchard, Dobson tai Hughes puolustajista, Wahlström, Kotkaniemi hyökkääjistä (Boqvistit ja Tkachukit ovat menneet jo ennen tätä uskon minä)

  Ensimmäisen kierroksen toinen vuoro:
  Jonatan Berggren, Akil Thomas hyökkääjistä, Nils Lundkvist, Adam Ginning puolustajista.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 13. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 14. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Patrick Kane kehui Skoda-Cupissa pelannutta Dominik Kahunia. Syksyllä nähdään tekeekö Kahun vaikutusta muihin vai ei.
   
 15. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Lainaus:
  Kiitoksia linkkivinkistä! Kahunilla on pieni vamma kädessä joten ei vetele ihan 100% kuosissa.
   
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Katselen tässä Yhdysvaltojen peliä ja on tuo ylivoima vain luokatonta. Väkisinkin tulee mieleen, ettei Kane vaan ole hyvä ylivoimapelaaja. Peli kuolee saman tien, kun #88 saa kiekon. Samaa on havaittavissa Blackhawksissakin.
   
 17. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Predatorsin tiputtua jatkosta varmistui, että Blackhawks varaa vuorolla 27 vuoron kahdeksan lisäksi draftin ensimmäisellä kierroksella.
   
 18. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
 19. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
 20. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ihan mielenkiintoista luettavaa. Poimin sieltä muutaman kohdan, jotka iskivät erityisesti silmään:

  - Rick Nash oli isketty tuohon Saadin ja Toewsin kanssa potentiaaliseksi vapaaksi agentiksi. Mä henkilökohtaisesti pidän Nashin pelaajaprofiilista, mutta häntä nähneenä en koe tarvetta varsinkaan noin suureen rooliin. Kolmosketjun tavaraa contenderissa, valitettavasti.

  - Damon Severson voisi olla hyvä haku Devilsistä, pojalla on maltillinen soppari ja pelasi ihan kohtalaisen kauden, vaikka peliaikaa menetti mm. Butcherille. Kelpais.

  - Ho-Sangin kohdalla vaikka kuinka taitava jätkä onkin, niin nyt on kyseessä turhan iso ongelmapelaaja, vaikka Blackhawksilla historiaa heidänkin kohdalta löytyy.
   
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hossa muuttaa Slovakiaan perheineen. Ilmoitti ettei pysty pelaamaan enää eikä aio, ei aio eläköityä virallisesti, joten LTIR:llä odotetusti loppu-ura. Mainitsee ettei tiedä toimiston suunnitelmia sopimuksen kauppaamisen suhteen, mutta sitä harkitaan varmasti nyt viimeistään, kun #81 kotimaahansa lähtee.

  Joskus aikanaan takaisin valmennukseen. Hieno mies ja vielä hienompi urheilija.
   
 22. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Scott Powers‏@ByScottPowers
  "Report: Marian Hossa done playing hockey, will take position with Blackhawks when contract ends"

  Yksi hienoimmista, tyylikkäimmistä ja parhaimmista pelaajista, joka on Blackhawksin paidan ylleen vetänyt. Eiköhän HHoF vielä kutsu aikanaan. Ikävä tulee ja ikävä oli jo viime kaudella. Isoin menetys joukkueelle viime kesänä. Tähän väliin sopinee pieni pätkä ylistystä videon muodossa:

  CHICAGO BLACKHAWKS VETERAN WINGER #81 MARIAN HOSSA TRIBUTE - YouTube
   
 23. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
 24. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Lucas Carlssonista odotan vielä hyvää pakkia Blackhawksille, mutta ei jinxata tämän enempää. Kevin Lankisen sopimukselle iso peukku! Sinne vaan kilpailemaan Collin Delian ja Anton Forsbergin kanssa kakkosmolarin paikasta, tai pahimmassa tapauksessa ykkösmolarin mikäli Crawford ei ole kunnossa ensi kaudellakaan. Kahunin otteet MM-kisoissa olivat ihan lupaavat, mutta veikkaan hänen aloittavan Raddyshin joukkuekaverina Rockfordissa ensi kaudella.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2018 klo 22.34
 25. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Tämä Dominik Kahunin sopimusrakenne oli mennyt minulta aivan ohi. Minimipalkka ja maksimi bonarit, historian kolmas varaamaton pelaaja joka tuollaisen sopparin saa 2018-19: $925,000 +$2,850,000 PB 2019-20: $925,000 +$2,850,000 PB Tässäkö on tulevan kauden musta hevonen Blackhawks rosterissa?