Chicago Blackhawks 2018–2019

  • 348 971
  • 1 470

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Stanilta pari vahvaa sanaa tästä jengistä. Lie sitten tsemppausta vai ihan faktaa...
Stan Bowman: "This is the best conditioned group I’ve ever seen.”
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Stanilta pari vahvaa sanaa tästä jengistä. Lie sitten tsemppausta vai ihan faktaa...
Stan Bowman: "This is the best conditioned group I’ve ever seen.”

Kovasti myös Quenneville tuntui jengin kuntoa sekä yleispreesensiä kehuvan.

Seabrook treenasi tänään joukkueen kanssa ja jälleen mietitään isketäänkö kesällä painoa tiputtanut Seabrook ykköspariin Keithin kanssa. Sanotaan niin, että tässä vaiheessa kaikki kokeilut vain käyttöön, mutta kun tätä Quenneville kuitenkin luet, niin anna muutama ottelu kokeiluille aikaa.

Crawfordilla myös intensiivinen jää alla, hyvä hyvä.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Ykkösylivoimakoostumus on muodossa Jonathan Toews, Patrick Kane, Alex DeBrincat, Nick Schmaltz sekä Duncan Keith.

Haastatteluista ja analyyseista on käynyt ilmi, että treeneissä on pyritty tekemään ylivoimasta Capitalsin ylivoiman kaltaista hieman heikommilla viivapelotteilla. Ainakin liikettä on lisätty, jonka pitäisi itsessään tuoda parannusta siihen ”katsellaan katsellaan”-meininkiin.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Ensimmäisen harjoitusottelun perusteella en ihmettelisi, jos Adam Boqvist leikattaisiin kokoonpanosta jo tänään, jotta hän kerkeisi London Knightsin kauden avausotteluun perjantaina. Sen verran oli hankala ottelu. Raaka talentti näkyi välillä loistavasti erityisesti ylivoimalla, mutta se ei riitä, jos voimatasot ovat heikot suhteessa vastustajiin. Tuon ottelun perusteella ennustan kahta vuotta, jonka jälkeen voidaan puhua impact-pelaajasta.

Jokiharjulta loistava ottelu ja kyllä se niin taitaa olla, että Joker aloittaa kautensa NHL:n puolella. Ainakin mahdollisuuden paikan lunastamiseen saa kaikista Quennevillen puheista päätellen sekä yön ottelun perusteella. Eilen Joel mainitsi Henrin pelaavan joko NHL:ssä tai AHL:ssä eli ei aio roikottaa mukana seitsemäntenä puolustajana, joka on vain ja ainoastaan oikea päätös. Yöllä pelasi kaikista puolustajista eniten, sai ylivoima-aikaa eikä näyttänyt ollenkaan olevan pulassa. Keithin kanssa tuskin pääsee pelaamaan, mutta semmoinen 14-16 minuuttia otteluun NHL-tasolla on aika hyvä kehitysalusta, kunhan peluutus tapahtuu järkevästi.

Maali Fortinille Kahunin hienosta esityöstä ja saksalainen jälleen tehopisteille. Aloitti nelosketjussa, mutta pelasi toiseksi eniten kaikista hyökkääjistä. Sikuralla eikä Ejdselillä oikein lähtenyt muutamia vaihtoja lukuunottamatta, Anisimov oli poikien keskellä pirteä. Haydeniltä heikko ottelu. Krüger oli erinomainen aloitusympyrässä, joten apuja sinne varmasti tuo. Matthew Highmore voi olla lähellä rosteripaikkaa, poika on saanut kesällä nopeutta lisää.

Huomenna lisää, Detroitin vieraana.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Connor Murphyn paluuarvio sijoittuu nyt kahdeksan ja 12:n viikon välille eli hieman ennuste muuttui. Leikkausta ei tarvita, mutta testien perusteella arvioidaan onko tarvetta lisälevolle. Jokiharjulla on nyt huikea mahdollisuus.

Vaikka loukkaantumisia en toivokaan, niin siistiä huomata tuo muutos käytäntöihin, jonka Blackhawks on ottanut loukkaantumisten ilmoittamiseen.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Jan Rutta nivusvamman takia day-to-day. Eihän siellä ole oikealla kohta ketään.

Seabrook on treenannut joukkueen mukana ja raportit ovat rohkaisevia, kuulemma on ulkomuodoltaan sporttisempi sekä luistimilla nopeampi. Saas nähdä.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
https://pbs.twimg.com/media/Dni58oMX4AA40Fj?format=jpg&name=large

Tänään siis mennään Detroitissa. Linkin takana kokoonpano illan otteluun.

Kokematon puolustus, neljä mielenkiintoista nimeä mukana sekä tietysti hauska nähdä Manning tositoimissa. Hyökkäyksessä on kolmeen ketjuun ihan kiva määrä laatua ja mielenkiintoa.

Powersin uusimmassa artikkelissa ”5 takeaways from camp” Scott mainitsee uskovansa Kunitzin olevan vain hetkellisesti tuossa ykkösketjussa, koska eivät tosiaan ole scrimmageissa dominoineet. Toivottavasti tuleva ottelu jää viimeiseksi kokeiluksi.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Wings otti 4-2 voiton Blackhawksista, maalit Kanelle sekä Entwistlelle. Forsberg avasi maalilla, pelasi puolet mielestäni oikein hyvin. Lankisella ollut vaikea training camp, Traverse Citykin meni heikosti.

Brandon Manning tulee aiheuttamaan harmaita hiuksia pitkin kautta ja sitä sopimustahan on kesään 2020 asti. Koohotusta ympäri kenttää, ei pelisilmää ja jollain tavalla vain ei näytä NHL-pelaajalta, vaikka asenne onkin esimerkillinen. Kunitz oli myös aivan turhake tuossa ykkösketjussa, joskin olivat Toews sekä Cat myös aika hukassa.

Saadilla ei ainakaan vielä natsannut tuossa kakkosketjussa, mutta annetaan siihen aikaa. Tämän ottelun perusteella viime kauden otteet ovat jääneet pysyviksi, se kevään 2015 Saad on jossain muistoissa enää.

Adam Boqvist oli pelin paras Blackhawk. Tuo luistelu on niin kaunista ja Adam pelasi tänään itsevarmasti erityisesti hyökkäyspäässä. Kiekollinen tekeminen näyttää niin helpolta ja kyllä se pelaaminen vain muistuttaa sitä nuorempaa Erik Karlssonia. Londonin kausi alkaa huomenna, mutta juuri tulleen tiedon mukaan Boqvist saa lisää otteluita harjoituskaudella Blackhawksin paidassa eikä ainakaan vielä lähde junioreihin.

”Q is impressed.”
 
Viimeksi muokattu:

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Vanhan mahat täynnä olevan köörin kokoaminen ei kaiketi koskaan ole johtanut mihinkään erityisen hyvään lopputulokseen. Okei, ehkä Pens, mutta ei sinnekään Kunitzia takaisin hommattu. Jos tästä(kään) kaudesta ei tule mitään, tulisi hyvin vakavasti pohtia valmennuksen ja konttorin tuulettamista. Bowman on tehnyt jo pidemmän aikaa pääasiassa (esim. Hartmanista saatiin hyvä hinta) vääriä ratkaisuja ja tällainen Sharpien, Krugerien ja Saadien kotiuttaminen kertoo vain siitä, että ei oikein osata mennä eteenpäin, vaan yritetään epätoivoisesti kääntyä vanhaan ja joskus aikaisemmin toimineeseen konseptiin.

En ymmärtänyt tätä Bowmanin romantiikkaa Saadin(kaan) kotiuttamisen osalta silloin, kun kauppa tapahtui ja valitettavan oikeassa näytin olevan. Ei ymmärtänyt toki moni muukaan. Saad on viime kaudet ollut mielestäni todella epätasainen suorittaja.

Tuskin Boqvist kuitenkaan voi vielä valmis olla? Toki lupaavaa, jos jo tuossa iässä aiheuttaa hurraa huutoja. Jotain tällaista täysin odottamatonta menestyminen tällä kaudella vaatisi. Itse en ainakaan odota Toewsiltä, Saadilta, Kunitzilta jne. mitään tasonnostoa tällä kaudella. En kuitenkaan pane vastaan, jos tällaista tapahtuisi.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Beaudin ja Entwistle junioreihin, Carlsson, Nilsson, Hillman, Lankinen, Noel sekä Raddysh Rockfordiin.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Aikamoista läpsyttelyähän nämä harjoituspelit ovat, mutta aika sillassa oltiin ensimmäinen erä lähes kokonaan. Voitto kuitenkin.

Mielestäni ei ollut Jokiharjulta mikään mahtava peli. Oli ainakin ottavana osapuolena kummassakin takaiskumaalissa ja erityisesti jälkimmäisessä niistä oli parinsa kanssa auttamatta ja aika rumastikin myöhässä. Muutoin kuitenkin perusvarmaa pelaamista, joten tuskin tuo yksi nukahdus mitään kokoonpanopaikkaa maksoi. Erityisesti vastustajan iholla pysymistä kehui kommentaattorikin.

Kahunilta pari hienoa yksilösuoritusta. Krugerilta ja Martinsenilta hyvä peli. Delialta useampikin hieno koppi.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Dominik Kahunin olisi parempi olla avauskokoonpanossa. Voi olla, että katson eri asioita pelaajissa kuin valmennusjohto ja todennäköisesti niin onkin, mutta todella huikeaa pelaamista yöllä ja mielestäni läpi preseasonin ollut varsin vahva.

Jos Boqvist valmennusjohdon vakuuttaa, niin yhdeksässä pelissä ei ole mitään ongelmaa. Mutta tosiaan poikaa ei missään nimessä saa ajaa mahdottomaan tilanteeseen oman kehityksensä kannalta.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Kauden alku lähestyy ja pientä aktivointia myös tänne nyt kun on tovi aikaa kirjoitella. Paljon hyvää tekstiä ja hienoa, että tämä ketju pysyy hengissä. Kaikki Hawks-pelit pyrin itse väijymään ja pieniä huomioita myös tänne tulossa, jälleen ajan puitteissa.

Joukkueen tilanne ilmeisesti sellainen, että mitä vaan voi olla luvassa kun kausi starttaa. Ward ilmeisesti aloittaa maalissa ja toivottavasti Coreyn timetable pysyy siedettävänä, näistä kun ei ikinä tiedä. Jokiharju ja Boqvist tuo tuulahduksen tulevaisuutta, Murphy klesana, Seabs & Keith arvoitus. Mitenkäs hyökkäys? Menestys vaatii Jonathanilta kovan kauden. Myös Saad tarvitsee mielestäni hyvän startin kauteen, ettei mene taas hiihtelyksi. Mitä ylläreitä alemmista ketjuista? Uutta ylivoimaa täytyy seurata haukansilmällä heti kärkeen. Laittaako Wirtz front officea pihalle jouluna, jos ei mene hyvin? Q:n aika ohi? Mielestäni pari perseilyvuotta on maksimi ja sitten kovia tekoja vaan tiskiin ja katse kohti huomista. Meriittejähän ei kukaan vie pois.

Hienoa jokatauksessa että Hockey is back!!
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Alkavalle kaudelle ei ole mitään suuria odotuksia, mutta silti mielenkiinnolla seurataan otteita tietenkin. Viime kauden kaltainen rämpiminen voi olla vielä hyvinkin edessä tai ehkä parhaimmillaan pudotuspeleihin joukkue pystyy itsensä taistelemaan? Vaikea sanoa tässä vaiheessa enkä kyllä harjoituspelien perusteella lähtisi huutelemaan suuntaan tai toiseen.

Olen samaa mieltä siitä, että ilmeisesti lähinnä pr-syistä entisten mestareiden takaisin raahamisella ei saavuteta enää jäällä parasta tulosta. Saadista uskallan olla kuitenkin eri mieltä, koska kyseessä on vasta 25-vuotias pelaaja eikä uransa ehtoopuolella oleva konkari. Saadin tasaisuudestakin olen kyllä eri mieltä ja siihen särön toi lähinnä tehopisteissä surkea viime kausi.

Tietynlaisessa käymisvaiheessa organisaatio nyt on. Ottaakseen askeleet takaisin liigan kärkijoukkueiden kastiin on melkein väkisin otettava askelia taaksepäin. Pahinta olisi jäädä junnaamaan paikalleen. Suunta on vielä arvoitus ainakin minulle.
 
Viimeksi muokattu:

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
DeBrincat - Toews - Kahun
Schmaltz - Anisimov - Kane
Saad - Kämpf - Kunitz
Johnson - Krüger - Martinsen
(Sikura - Highmore - Hayden)

Parempaan päin jo, mutta vielä on pitkä matka siihen optimikokoonpanoon.

Boqvist treenaa Manningin kanssa edelleen sekä veti muutamat vaihdot Keithin kanssa. Tässä on aineksia jollekin spesiaalille, haluan nähdä ruotsalaiselta sen yhdeksän ottelua.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Q:n mukaan on hyvin todennäköistä, että Boqvist pelaa loput kolme harjoituspeliä. Laittaisin silti hänet suoraan Londoniin, jossa iso rooli tarjolla ja paljon peliaikaa. Hyvin mennyt harjoitusleiri antaa varmasti lisää uskoa nuorelle pelaajalle ja hänen aikansa tulee vielä. Maltilla etenisin tälläisen hiomattoman timantin kanssa.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Q:n mukaan on hyvin todennäköistä, että Boqvist pelaa loput kolme harjoituspeliä. Laittaisin silti hänet suoraan Londoniin, jossa iso rooli tarjolla ja paljon peliaikaa. Hyvin mennyt harjoitusleiri antaa varmasti lisää uskoa nuorelle pelaajalle ja hänen aikansa tulee vielä. Maltilla etenisin tälläisen hiomattoman timantin kanssa.

Samaa mieltä. Ne tuon ikäisenä valmiit puolustajat ovat käytännössä kuitenkin todella harvinaisia ja kehitys voidaan pilata väärillä liikkeillä. Viime ajoilta näitä esimerkkejä jopa on muutama: Ekblad, Hanifin ja Chychrun. Näistä 18-vuotiaana lähes täydet sesongit pelanneiden puolustajien urat eivät käsittääkseni mihinkään nousukiitoon ole lähteneet. En tiedä, mistä se näissä tapauksissa johtuu, mutta kuitenkin.
 
Viimeksi muokattu:

Karamahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Coyotes
Samaa mieltä. Ne tuon ikäisenä valmiit puolustajat ovat käytännössä kuitenkin todella harvinaisia ja kehitys voidaan pilata väärillä liikkeillä. Viime ajoilta näitä esimerkkejä jopa on muutama: Ekblad, Hanifin ja Chychrun. Näistä 18-vuotiaana lähes täydet sesongit pelanneiden puolustajien urat eivät käsittääkseni mihinkään nousukiitoon ole lähteneet. En tiedä, mistä se näissä tapauksissa johtuu, mutta kuitenkin.

Tähän pakko pikkuisen takertua. Näistä Ekblad on pelannut neljä kautta joista jokaisella tehnyt yli 10 maalia. Omassa päässä homma toimii ja vaikka aivotärähdyksiä on kertynyt lähes yksi per kausi niin mies ei pelkää laittaa kroppaa likoon. Jotain Panthers hänessä näkee muuta kuin epäonnistujan koskapa hänelle sopparin väänsivät 7,5M vuosiliksalla. Hanifinilla kolme kautta plakkarissa ja kehityskäyrä on näyttänyt ylöspäin. Pisteissä tämä ei ole hurjana saldona näkynyt, mutta eipä hän Carolinan puolustuksen ykkösviivapelote ole ollutkaan. Jacob Chychrun pelannut jo kaksi kautta takana, joista toisella missasi 30 peliä polvivamman takia. Siitä huolimatta onnistui sysipaskassa Arizonassa pitämään kaikkien rakastaman +/- tilaston lukemassa +2. Eli en nyt ihan vielä näistä lähtisi pilaantunut -termiä käyttämään.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Boqvistin kohdalla yhdeksän ottelua ei todellakaan ole ongelma ja vaikka Londoniin nyt laitettaisiinkin, olisi ruotsalainen Evan Bouchardin jälkeen lähtökohtaisesti kakkos- tai kolmospuolustajan minuuteilla ja todennäköisesti jopa kakkosylivoimassa.

Siitä olen samaa mieltä, että tuleva kausi olisi fiksuinta viettää OHL:n puolella, koska Boqvist on fyysisesti raakile ja junioreissa ehtii treenata todella, todella paljon enemmän laadukkaasti mainetta keränneessä organisaatiossa. Joka tapauksessa yhdeksän ottelun palkinto mahdollisesti hyvin menneen preseasonin päätteeksi ei voi olla huono asia. Yhdeksässä ottelussa ei pelaajaa pilata ja jos itseluottamus vastoinkäymisistä karisee eikä pelaaja koskaan sitä saa takaisin, kertoo se jo mielestäni jostain.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Tähän pakko pikkuisen takertua. Näistä Ekblad on pelannut neljä kautta joista jokaisella tehnyt yli 10 maalia. Omassa päässä homma toimii ja vaikka aivotärähdyksiä on kertynyt lähes yksi per kausi niin mies ei pelkää laittaa kroppaa likoon. Jotain Panthers hänessä näkee muuta kuin epäonnistujan koskapa hänelle sopparin väänsivät 7,5M vuosiliksalla. Hanifinilla kolme kautta plakkarissa ja kehityskäyrä on näyttänyt ylöspäin. Pisteissä tämä ei ole hurjana saldona näkynyt, mutta eipä hän Carolinan puolustuksen ykkösviivapelote ole ollutkaan. Jacob Chychrun pelannut jo kaksi kautta takana, joista toisella missasi 30 peliä polvivamman takia. Siitä huolimatta onnistui sysipaskassa Arizonassa pitämään kaikkien rakastaman +/- tilaston lukemassa +2. Eli en nyt ihan vielä näistä lähtisi pilaantunut -termiä käyttämään.

En nyt suoranaisesti sanonutkaan, että näiden mainittujen esimerkkiherrojen kehitys olisi pilaantunut, vaan että urat eivät ole mihinkään erityiseen nousukiitoon lähteneet. Tarkoitus oli sanoa, että tietyissä tilanteissa etenkin tällaisen hyökkäävän puolustajan, kuten Boqvistin osalta, voi olla parempi kehittyä rauhassa esim. junnuliigassa. Jos nostetaan liian aikaisin kirkkaisiin valoihin, on mahdollista, että se puolustuspeli ja vääntäminen vie kaikki mehut ja fokus on vain siinä, jolloin avut ylöspäin eivät kehity samalla tavoin kuin isossa roolissa esim. junnuliigassa.

Kun Ekblad meni #1, niin tähän ja palkkapussiin nähden kehitys ei ole varmasti ollut toivotunlaista. Esimerkiksi tuolla Panthers-ketjussa jonkun mielestä Yandle oli jengin paras pakki viime kaudella. Ottaen huomioon siis nämä speksit, tuskin tuota Ekbladin uraa voi ’nousukiidoksi’ ainakaan sanoa. Hanifin kaupattiin käytännössä lisän kanssa, jotta saivat Hamiltonin (OK rightin pakki) eli jos olisivat nähneet #5 varatun Hanifinin upsiden ja kehityksen huikeaksi, tuskin tällaista kauppaa olisi nähty jne. Nousukiidosta ei voi mielestäni puhua tässäkään. Chycrunin osalta on ehkä liian aikaista sanoa, mutta tuo tehotilasto ei ainakaan minua hetkeuta suuntaan eikä toiseen yhden kauden osalta.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Boqvistin kohdalla yhdeksän ottelua ei todellakaan ole ongelma ja vaikka Londoniin nyt laitettaisiinkin, olisi ruotsalainen Evan Bouchardin jälkeen lähtökohtaisesti kakkos- tai kolmospuolustajan minuuteilla ja todennäköisesti jopa kakkosylivoimassa.

Siitä olen samaa mieltä, että tuleva kausi olisi fiksuinta viettää OHL:n puolella, koska Boqvist on fyysisesti raakile ja junioreissa ehtii treenata todella, todella paljon enemmän laadukkaasti mainetta keränneessä organisaatiossa. Joka tapauksessa yhdeksän ottelun palkinto mahdollisesti hyvin menneen preseasonin päätteeksi ei voi olla huono asia. Yhdeksässä ottelussa ei pelaajaa pilata ja jos itseluottamus vastoinkäymisistä karisee eikä pelaaja koskaan sitä saa takaisin, kertoo se jo mielestäni jostain.

Ei tuo yhdeksän ottelua mikään ongelma tietenkään ole. Mutta miksi tuo yhdeksän ottelua olisi tärkeä saada pelata tai mitä sillä saavutettaisiin? Se että fanit haluavat nähdä hänet pelaavan on vielä huono syy, mutta tietenkin jos peliesityksiensä vuoksi näin käy, on asia jo toinen. London Knightsin systeemistä on tullut paljon NHL-tason pelaajia ja Dale Hunterin kyky koulia nuorista lupauksista tulevia ammattilaisia on parasta mitä Boqvistille voi nyt tapahtua. NHL:n verkkosivuilla oli hyvä juttu juuri tuosta asiasta:

Dale Hunter kehittää huippulupauksia NHL:ään
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Ei tuo yhdeksän ottelua mikään ongelma tietenkään ole. Mutta miksi tuo yhdeksän ottelua olisi tärkeä saada pelata tai mitä sillä saavutettaisiin? Se että fanit haluavat nähdä hänet pelaavan on vielä huono syy, mutta tietenkin jos peliesityksiensä vuoksi näin käy, on asia jo toinen. London Knightsin systeemistä on tullut paljon NHL-tason pelaajia ja Dale Hunterin kyky koulia nuorista lupauksista tulevia ammattilaisia on parasta mitä Boqvistille voi nyt tapahtua. NHL:n verkkosivuilla oli hyvä juttu juuri tuosta asiasta:

Dale Hunter kehittää huippulupauksia NHL:ään

Kokonaisvaltaisesti katsottuna Boqvist on ollut harjoituskaudella kuuden parhaan puolustajan joukossa, jolla mielestäni ansaitsee yhdeksän ottelun kokeilujakson. En minä itseni tai muiden kannattajien vuoksi Boqvistia NHL-kokoonpanoon tunkisi. Se mitä tapahtuu viimeisissä harjoitusotteluissa on vielä täysin kysymysmerkkejä täynnä.

Samasta syystä ne muutkin organisaatiot tuota ELC:n alkua siirtävät antaen nuorukaiselle mahdollisuuden nähdä minkälaista se NHL:ssä pelaaminen oikeasti on. Siitä kokemuksesta Adam parhaiten sen opin ja ymmärryksen saa.

Tuskin se, että tuleeko Boqvistista Erik Karlsson vai David Rundblad on noin kolmesta viikosta kiinni.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Voin olla väärässä, mutta en näe Boqvistin olevan vielä valmis pelaamaan NHL-tasolla. Kaksi harkkapeliä on mennyt hyvin ja mahdollisesti saa vielä kolmen pelin verran maistella NHL-kuvioita. Olkoonkin harjoituspelien muodossa, mutta silti varmasti ihan hyvää oppia ja ymmärrystä on kertynyt tuon jälkeen. Tällä hetkellä hän on vähintään vuoden päässä vaadittavasta tasosta. Tästä syystä en näe suurta merkitystä tai hyötyä yhdeksällä runkosarjapelillä, jos kohta mitään haittaakaan siitä tosiaan olisi.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
DeBrincat - Toews - Kahun
Schmaltz - Anisimov - Kane
Saad - Kämpf - Kunitz
Ejdsell - Highmore - Fortin

Keith - Seabrook
Manning - Boqvist
Davidsson - Rutta

Ward
Forsberg

Tuommoisella kokoonpanolla avattiin harjoituskausi United Centerissä. Wings kävi kylässä ja otti voiton lukemin 8-6. Maalit Toewsille kahdesti, Keithille, Highmorelle, Schmaltzille sekä Kahunille.

Wardin torjuntaprosentti oli karvan yli 60 ja no, kyllähän noista olisi pitänyt ainakin kolme ottaa sata kertaa sadasta, vaikka vedot ihan nättejä olivatkin. Kunitzilta en ole vieläkään nähnyt onnistunutta syöttöä, taklausta tai minkäänlaista pelivälineen hallintaa. Manning jatkoi samoilla hirveillä otteilla. Käsittämätöntä, että näihin kolmeen kaveriin meni lähes kuusi miljoonaa kesällä.

Jotain positiivistakin. Ylivoima toimii ja kunhan Boqvist aikanaan vakituisesti NHL:ään siirtyy, odotan häneltä vähintään nykyisiä otteita ylivoimapeliin. Kahun piristi ykkösketjua ja teki siitä huomattavasti vaarallisemman. Seabrook oli suorastaan erinomainen lähtökohtiin nähden, ukko näyttää todellakin nopeammalta. Toews oli pelin sisällä ja Saad puukäsienkin kanssa ihan kohtalainen.

Schmaltz ei toimi laitahyökkääjänä eikä Anisimovin nopeus vain riitä sentteröimään #88:a, vaikka Kane onkin kesällä selkeästi nopeutta lisää saanut. Patrickin treenaamisesta oli kiva artikkeli The Athleticillakin, suosittelen lukemaan.

Harjoitusotteluiden perusteella rakentaisin hyökkäysketjut kauden avaukseen seuraavasti:

DeBrincat - Toews - Kahun
Hayden - Schmaltz - Kane
Saad - Anisimov - Sikura
Johnson - Krüger - Kämpf
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös