Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks (1.) – Nashville Predators (4.), Central 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 09.04.2017 klo 17.41.

 1. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  15.4.2017 Game 2: Nashville @ Chicago 5-0

  Huhhuh. Johan Blackhawks kaivoi kuopan itselleen. Kun Predators pelaa erittäin hienosti joukkueena, Blackhawks ei tahdo saada konetta käyntiin ja onnetarkin pyllistää mahdollisesti hurmoksen käynnistävissä hetkissä, niin tilanne on nyt tämä: Preds johtaa sarjaa kahden vierasvoiton turvin, eikä Hawks ole tehnyt maaliakaan. Käsi ylös, joka näki kristallipallostaan tämän ennen sarjan alkua.

  Blackhawks

  8 Schmaltz - 19 Toews - 14 Panik
  72 Panarin - 15 Anisimov - 72 Panarin
  38 Hartman - 16 Krüger - 81 Hossa
  22 Rasmussen - 67 Kero - 48 Hinostroza

  2 Keith - 4 Hjalmarsson
  27 Oduya - 7 Seabrook
  51 Campbell - 57 van Riemsdyk

  50 Crawford 24/29 - 82,8% - 59:57
  (33 Darling)

  Predators

  9 Forsberg - 92 Johansen - 38 Arvidsson
  56 Fiala - 19 Järnkrok - 18 Neal
  26 Zolnierczyk - 12 Fisher - 51 Watson
  46 Åberg - 15 Smith - 10 Sissons

  59 Josi - 4 Ellis
  14 Ekholm - 76 Subban
  52 Irwin - 7 Weber

  35 Rinne 30/30 - 100% - 60:00
  (74 Saros)

  Preds rullasi oikeastaan koko pelin ilmoitetulla kokoonpanolla. Hawksin ketjut sen sijaan elivät paljon. Yllä oleva esitys on jonkinlainen kompromissi, mutta tarkemmin ketjuruletin näkee vaikka Shiftchart.comista.

  Kuten olettaa saattoi, avausottelun tappiosta sisuuntunut Hawks tuli terävästi otteluun. Vaikka myös vieraiden Arvidsson oli puolittain läpi jo ensimmäisillä minuuteilla, niin Hawks rakensi kolme vaarallista maalipaikkaa. Vaarallisin niistä oli Panikin tolppalaukaus. Kotijoukkue sai kuitenkin seuraavasta hyökkäyksestä avausmaalin. Panik sai blokattua Ellisin ensimmäisen laukauksen, mutta Hawksin huonoksi onneksi kiekko kimposi takaisin Ellisille, jonka toinen yritys löysi ruuhkan läpi maaliin: 0–1. Vaikka selostajat toistivat, että yksi takaisku ei lannista kaiken nähneitä Hawks-pelaajia, niin todellisuudessa alun hurja tempo laski avauserän läpsyttelyyn United Centerin katsomonkin hiljettyä. Avauserässä ei nähty enempää maaleja.

  Toisen erän alkupuolella Preds kaatoi lisää kylmää vettä Hawksin niskaan. Ekholm löysi oivaltavalla pystysyötöllä Zolnierczykin hyökkäyssiniviivalla. Mukana roikkunut Oduya ei saanut estettyä laukausta, joka painui ihan Crawfordin räpyläkäden ylänurkkaan: 0–2. Pudotuspeliuransa ensimmäisen osuman tehnyt kolmosketjun hyökkääjä upotti kiekon kylmästi ylänurkkaan kuin rutinoituneinkin maalinsylkijä. Minuutti myöhemmin Hawks sai oman paikkansa nousta peliin. Toews laukoi kiekon etukulmasta tolppaan ja Panik jatkoi kiekon ilmasta kohti tyhjää maalia. Kumilaatta pysähtyi kuitenkin Weberin takaluistimeen ja tilanne kuivui kasaan. Preds jatkoi pelaamalla hienosti tiiviinä viisikkona, joka tukki keskialueen tehokkaasti, hyökkäsi terävästi vastaan ja ehti omassa päässä ensimmäisenä päätykiekkoihin sekä sai purettua yksittäisten Hawks-pelaajien paineen fiksuilla syötöillä. Hawks sai seitsemän minuutin kohdalla ylivoiman ja kiekonhallinta siirtyi lievästi kotijoukkueelle. 13 minuutin kohdalla nelosketjut aloittivat keskialueelta. Kero voitti aloituksen, mutta paine siirtyi pian Hawks-päätyyn. Koko Hawks-kentällinen oli oman maalin ympärillä, mutta kun jokainen hävisi järjestäin oman kaksikamppailunsa, kiekko löytyi vaihdon päätteeksi Crawfordin takaa: 0–3. Näissä numeroissa lähdettiin toiselle erätauolle.

  Kolmannen erän alkuun Quennevillen ketjuruletti keräsi kaikki munat yhteen koriin. Toews siirtyi Panarinin sekä Kanen keskelle ja ketju järjestikin useamman vaarallisesn tilanteen. Rinne sai kuitenkin pidettyä maalinsa puhtaana. Takaa-ajo alkoi hellittää erän jälkimmäisellä puoliskolla ja lopullinen niitti Hawks-arkkuun lyötiin erän 13 minuutilla. Pitkän vaihdon pelannut Campbell hävisi luistelukilpailun Forsbergiä vastaan ja kun kotijoukkueen muista pelaajista ei löytynyt riittävästi tukea, Johansen sai runnoa kiekon Hawks-maaliin: 0–4. Pekka Rinne keräsi tästä maalista jo illan toisen syöttöpisteensä. Loppunumerot viimeisteli Fiala Seabrookin jäähyn viimeisillä sekunneilla. Preds-hyökkääjä sai nousta vapaasti vasemmalle B-pisteelle ja laukoa kiekon etukulmasta Crawfordin kilven ohi: 0–5.

  -NHL.comin maalikoostevideo

  -Game summary
  -Event summary
  -Faceoff Summary

  Hawksin näkökulmasta sarjan jatko on hyvin yksinkertainen. Omaa peliä on parannettava reilusti, koska Predators tarjoaa Blackhawksin hyvilläkin otteilla tiukan vastuksen. Nähtyjen kahden tappion jälkeen Hawks ei ole enää suosikki jatkoon, jos oli sitä ennen sarjan alkamista. Kolmas tappio suoraan veisi jo ihan kuilun partaalle. Kolmas peli on yksinkertaisesti pakko voittaa, jos Hawks haluaa tehdä tästä vielä sarjan. Runkosarjan lopun läpsyttelyyn ei ole enää varaa, vaan jostain on kaivettava takaisin se neljällä ketjulla rullaava hyökkäys. Predsin tiivis keskialueen puolustus pitää pystyä läpäisemään joukkueena, eikä sooloillen. Painetta pitää pystyä pitämään enemmän hyökkäysalueella. Rinne on päässyt ihan liian helpolla. Toistaiseksi peliä on pelattu siten kuin Predators on halunnut sitä pelattavan.

  Ihan ensiksi maalilamppu pitää saada palamaan edes kerran Rinteen takana. Ihan sama, vaikka Hawksin runko on voittanut kolme kannua ja ollut kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Ne pelit ovat historiaa ja jos niistä ei pysty ammentamaan tämän kevään peleihin, niin kesäloma kutsuu liian pian yllättävänkin hienosti sujuneen runkosarjan jälkeen.
   
 2. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Winnipeg Laine
  Tiukat shutdownit Perdseiltä vieraissa. Rinteeltä etenkin todella varmannäköistä peliä. Jos jotain hyvää etsii Hawksien kannalta, niin Rinteen peli voi vaihdella paljon sarjankin sisällä. Toisaalta, jos teoriassa Rinne sulaisi parissa tulevassa pelissä, Saros on mielestäni vähintään samalla tasolla tällä hetkellä. Toki häntä ei ole Stanley Cup -Playoffeissa testattu. Predatorseilla on yllättävän laajalti taitoa hyökkäyksellisesti: Forberg, Arvidson, Johansen ja ratkasijoita löytyy viivaltakin muutama. Jos Josi on jengin ykköspakki, kun jengissä on Subban, kuulostaa rosteri melko hyvältä.

  Hawks, jos joku voi nousta 2-0 tilanteesta vielä. Kuten 2-0 tilanteessa aina, se kolmas peli on erittäin tärkeä.
   
 3. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  Oma veikkaus tuplaryöstöstä Nashvillen kavereilta osui yllättäen oikeaan, mutta tuo 0 maalia on kyllä syntisen huono suoritus. Game 2:n Panikin tolppakuti melkein ekaan vaihtoon näytti jo hyviä merkkejä, mutta aivan reisillehän meni sekin matsi. Ensiyölle odotellaan ryhtiliikettä ja taktista vastausta tuohon Predsien tiukkaan puolustukseen. Keskeltä ei vaan päästä läpi vanhaan malliin ja vastustajan pakit ovat selvinneet hyvin päätykiekoista. Laviolette voittaa Q:ta vastaan tällä hetkellä melkeinpä joka osa-alueella. Siihen vielä varmasti pelaava Rinne jolle ei vielä ole tullut "helppoja" joita aiemmissa sarjoissa joskus tuli niin tuolta se nyt sitten näyttää.

  Aikamoista myös että United Centerin yleisö ilmaisee mielipidettään buuaamalla joukkueensa koppiin. Nyt viimeistään peli näyttään sellaiselta kuin sen pitäisi tähän aikaan vuotta olla.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tästä ei enää nousta. Kaiken voittanut runko on haluton eivätkä nuoret sittenkään ole valmiita pudotuspelikiekkoon. Predators on myös älyttömän kova ja tahtotila on suuri.

  Alkaa se Subbanikin pelata aika kovalla tasolla vaihdosta toiseen.
   
 5. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  Niin siinä nyt vain kävi, että tilaisuus lipesi Hawksin sormien läpi ja Preds siirtyi jo ratkaisevantuntuisesti 3-0-johtoon sarjassa. Täytyy myöntää, että oikea joukkue voitti tälläkin kertaa, vaikka marginaali olikin tähän mennessä tiukin.

  Hawksin näkökulmasta harmittaa menetetty kahden maalin johto ja se, että Schmaltzin läpiajo kolmannen erän alussa ei mennyt maaliin. 0-3-maalin sijaan Forsberg iski pian kavennuksen ja myöhemmin erässä vielä tasoituksen. Molemmissa maaleissa oli aktiiviselle joukkueelle usein syntyviä onnekkaita pomppuja sekä Crawfordin ylipelaamista ja Hawks-puolustuksen haparointia. Playoff-jääkiekkoa. Olihan avauserässäkin onnekas pomppu Hawks-alivoimalla, mutta Rinne sai vielä mailankärjen tyhjään maalin menossa olleen kiekon tielle.

  Sarja ei ole vielä ohi, mutta mitään merkkejä ei ole nähtävissä, että Hawks voittaisi nyt neljä ottelua putkeen. Toivottavasti joukkueessa riittää turhautumisesta huolimatta silti enemmän uskoa kuin allekirjoittaneella.

  Nyt jää parempi raportointi jonnekin tulevaisuuteen töiden vuoksi.
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tässä se on hyvin tiivistetty!

  Tuossa ennen pleijareita kuuntelin Ylen "NHL illan" vai mikäs se nyt olikaan. Siinä nämä suomalaiset NHL tietäjät, Nyholm, Mäkinen jne veikkasivat Finaalissa kohtaavan Blackhawks ja Capitals. Molemmilla näyttää tällä hetkellä siltä, että saattaa leikki päättyä ensimmäiselle kierrokselle.
   
 7. B4rre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
  Ihan alkuun totean, että täysin oikea joukkue on menossa tästä sarjasta jatkoon. Kuten @Lico totesi, haluttoman ja laiskan näköistä menoa kaiken kaikkiaan haukoilta. Aseet keskialueen ylittämiseen ovat olleet aika vähissä ja toisaalta, kun hullun kiiltoa silmissä niiden päätykiekkojen naaraamiseen ei ollut, niin todella surulliselta tuo hyökkäyspelaaminen on näyttänyt. Koko sarjan kuva oli nähtävissä 2. vai 3. erässä, kun Kane yritti sekä spin-o-ramaa että no look -syöttöä maalin takaa ja Preds-pakisto oli kummassakin tilanteessa täysin tilanteen tasalla. Aseita ei vain kertakaikkiaan ole ollut.

  Katselin peliä ilman ääniä, joten en nyt suoranaisesti kuullut perusteita sille, miksi sitä Predsin tasoitusmaalia ei hylätty maalivahdin estämisenä. Ilmeisesti Craw oli sinisen maalin ulkopuolella, joten ihan vapaasti sai ajella päälle ja estää torjumasta vai?
   
 8. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Eikö tuo ole ihan itsestään selvää että mikäli maalivahti ja pelaaja törmäävät maalivahdin alueen ulkopuolella niin se ei ole maalivahdin häirintää?
  Eihän se nyt niinkään voi mennä että pelaajat joutuvat väistelemään maalivahtia ympäri kenttää.
   
 9. B4rre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
  Lainaus:
  No ei tietenkään ole. Ei pelaaja saa omasta aloitteestaan "törmätä" maalivahtiin, vaikka maalivahti olisikin maalivahdin alueen ulkopuolella:

  Lainaus:
   
 10. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Kyllä nyt ollaan kuilun partaalla. Ihmekeittoa saa coach Q syöttää jotta tästä vielä noustaisiin. 2-0 johdon menettäminen viimeisessä erässä oli kyllä raastava kokemus. Sekava pomppukiekko ja Crawford pyöri vielä kuin tuuliviiri selkä kentälle päin maalin tullessa. Ja kas kummaa Nashvillehan sai tuosta kavennuksesta intoa päälle ja tekikin sellaisen. Crawford oli tosiaan tilenteessa ulkona alueeltaan ja kylläpä se ei silloin maalivahtikaan taida koskematon olla jos vähän töinäisee (mielestäni tuossa ei mitään suurta törmäystä tapahtunut).
  Jotenkin näyttää että Nashville on nälkäisempi, aktiivisempi ja agressiivisempi. Tuota miksi näin on on vaikea sanoa. Mutta taitavasti he ovat pelanneet Chicagolta ajan ja tilan pois kaikki kunnia Nashvillelle tuosta.

  Olisikohan herätyksen paikka ja Darling maaliin seuraavassa matsissa.
   
 11. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Tuomari ei varsinaisesti perustellut, muuta kuin sanomalla, että maalivahtia ei estetty.

  Kyllähän tuossa Predatorsin pelaaja koskee Crawfordiin, ei suinkaan aja päälle, vaan koskee. Veto lähtee n. sekunti kontaktin jälkeen, joten on mahdollista, että Torontossa / ottelun tuomaristossa katsottiin tuon olevan riittävä aika, varsinkin kun kontaktin seurauksena Crawfordin asento ei merkittävästi muuttunut. Ja koska tuomio alunperin oli maali, olisi se vaatinut kiistatonta näyttöä tahallisesta maalivahdin estämisestä, jotta tuomio olisi kumottu. Mielestäni ainakaan mitään suurta oikeusmurhaa ei tässä nähty.
   
 12. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago Blackhawks
  Oikeasti siis täällä saatu keskustelu aikaiseksi, jostain vitun maalivahdin häirinnästä. Nääsville on kaikissa kolmessa pelissä ollut kaikessa parempi ja kesäloma kutsuu, jos ei oma tekeminen muutu - todennäköisesti ei tule muuttumaan.
   
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ihmeen vaikea oli Nashvillen kausi runkosarjassa, mutta nyt kulkee. Ennen kauden alkua löin veikkauksessa vetoa, että Nashville kampeaa itsensä finaaliin ja runkosarjan aikana tuntui useaan otteeseen, että tämä veto ei hedelmää kanna, mutta nyt on eri ääni kellossa. Tästä Chicago nurin nyt (toki vielä pienen pieni mahdollisuus on inkkareilla) ja lisäbuustia tekemiseen niin en näe mahdottomana paikkaa finaaleissa vaikka Blues on ollut vakuutta myös, ja miksei ankatkin.

  Pakko se on sanoa, että nautin kyllä tämän sarjan tilanteesta enkä pelkästään siksi, että Preds on hyvin sympaattinen joukkue :)
   
 14. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Mäkisellä on tosiaan mennyt putkeen, kun joulun tienoilla kaikki paitsi Wild olivat roskaa. Sitten tuli tosiaan Capitals-vaihe, eli että Capsille ei löydy pysäyttäjää. Ja nyt loppukaudesta tosiaan oli jo ojentelemassa Stanley Cupia Chicagolle, koska "muilla ei riitä".

  Todella yllättävää kyllä, ja etenkin nuo ensimmäiset pelit Chicagossa olivat yllättäviä, että Nashville sai sillä tavoin tylsytettyä Chicagon. Tuntuu, että Laviolette on saanut omiinsa sellaisen liekin syttymään, että sitä on todella vaikea sammuttaa. Mutta jos joku tuosta kuopasta nousee, on se nimenomaan Blackhawks.
   
 15. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Tuli näin MV-pelin ystävänä (mutta aika vähän Predsin pelejä seuranneena) mieleen, että olisiko Pekislle tullut tuossa kauden aikana sellainen "emmää prkl jaksa" vaihe? Toki Saros siellä avitteli, mutta kun ajattelee pleijareita niin veskarilla on aina vain se seuraava peli tähtäimessä ja pitkässä runkosarjassa voi siinä marras- / tammikuun vaihteessa tulla epätoivo kun joutuu toistuvasti "ryöstämään pelejä"? Aikamoinen "Jumal-moodi" on äijällä päällä...
   
 16. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Heh, puolivälissä runkosarjaa Mäkisen hevonen oli vielä Tampa, kun spekuloitiin idän finalistia. Mäkinen voisi keskittyä selostamiseen, kun ei kuitenkaan ole "ihan" siellä, kun puhutaan jääkiekko- tai NHL- analyytikoista. Eikä tuo Tampa sinänsä niin paska heitto ollut vaikkei selvinnyt edes pudotuspeleihin, mutta melkoisella mutulla tuo Mäkinen kiskoo menemään joka suhteessa.
   
 17. Aanri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs
  Lainaus:
  En usko, jos Peksi on yhtään kilpailuhenkinen pelaaja, niin ei varmasti anna löysää ja sitä kautta helpota vastustajan maalintekoa. Toki jos sellainen alitajuntainen motivaationpuute on, niin voi vähän jopa huomaamattaankin ehkä pelata joissain tilanteissa hieman normaalia löysemmin.. Mutta kuten sanoin, en usko, että Pekalla olisi tällaista ongelmaa.
   
 18. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Kaikella kunnialla... jos Chicago tästä sillasta vielä nousee, niin hattu pois päästä ja syvä kumarrus! Ei sillä, etteikö Chicagolla olisi lunastamatonta osaamista tuossa joukkueessa, mutta neljän pelin putkeen voittaminen Nashvillen tasoista joukkuetta vastaan, huh huh. En tosin itsekään usko, että tämä sweepillä hoituisi. Kyllä Chicago seuraavat pari peliä tulee nyt voittamaan, siellä pelataan tällä hetkellä myös ammattiylpeydestä.. Pitäisi melkein lyödä vetoa Chicagon puolesta seuraavaan pariin peliin. Palloilulajien universaali sääntö on kuitenkin, että se viimeinen kuolinisku on se kaikkein vaikein.

  Jos Rinteeltä yhtäkkä katoaisi flow, niin sitten voisi saumat ollakin, mutta mitkään merkit eivät viittaa siihen. Olisi toki (teoriassa) mielenkiintoista nähdä, milloin Nääsvillessä ryhdyttäisiin maalivahdin vaihtoon, jos Rinne nyt kyykkäisi.
   
 19. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Chicagoa vaan ens peliin lapulle. Varmasti tulevat pelaamaan kauden parasta kiekkoaan kauden päättymistä vastaan. Erään expected goals -nettigurun mukaan tässä sarjassa on tällä hetkellä lähes 7 maalin "vääristymä" Nashvillen hyväksi maalipaikoissa. Niillä on yleensä tapana tasoittua varsin lyhyessäkin juoksussa, kun samat jengit tahkoaa keskenään sarjaa.

  Kyllä Nashville todennäköisesti jatkoon menee, mutta 1-2 peliä Hawks tulee vielä laittamaan kapuloita rattaisiin. Aika sama tilanne oli Minnesotalla ja sieltä ne ekan luodin jo väistivät.
   
 20. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kempny on tänään Oduyan tilalla. Mahtavaa, koska Kempny on pakko saada signattua jatkoon. Jostain syystä ei ole päässyt Quennevillen suosioon. Tulee mieleen case Leddy.
   
 21. Plager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St.Louis Blues
  Piti laittaa lapulle Chicagon suora voitto kertoimella 2,8. Erittäin vaikea uskoa, että Nashville sweeppaa Blackhawksit, mutta toki kova joukkue Nashvillellä on.
   
 22. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Chicago saattaa pukea peliin seitsemän pakkia, eli Kempny tulee mukaan. Kempny toisi kyllä hiukan kaivattua kovuutta puolustukseen. Chicago on pelannut kolme peliään turhankin pehmeästi. Koko joukkueelta kaivataan selkeää tason nousua Crawfordia ja coach Q:ta myöten. Tähän saakka Laviolette on vienyt valmennuspuolen kisan sata nolla ja Chicago on hakannut kolme matsia päätään seinään. Nyt on coach Q:n aika keittää vastamyrkky !!!
   
 23. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  Munaton, ponneton esitys Hawkseilta 4:ttä peliä putkeen ja 4-1 nuottaan. Ei tarvi paljoa selitellä. Onnea Nashvilleen, täysin ansaittu voitti tästä sarjasta. Ei ollut mitään epäselvyyttä kuka tässä oli parempi joukkue. Minkäänlaisia aseita ei Chicago löytänyt Nashvillea vastaan koko sarjan aikana ja tänäänkin peli näytti sellaiselta rimpuilulta ensimmäisestä vaihdosta lähtien.

  Syksylla taas uudestaan.
   
 24. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Eipä osunut eilen minun "palloilulajien universaali sääntö" veikkaus nyt kohdilleen... Mitä ihmettä siellä tapahtui? Tämän kauden kovin pommi, että Nashville lähetti Chicagon tasoisen porukan lomille neljä - muna. Jollain oli varmaan kertoimet kohdillaan, heh

  Olen shokissa! Oliko nääsville oikeasti noin hyvä vai Chicago noin paska? Tätä täytyy vielä sulatella tovi...
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 06.37
 25. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Semmosta ripulia tarjottiin tännää. Ei pahemmin ole tullut Hawksien otteiste tälle kaudelle kirjoteltua, mutta hankala tuota on ymmärtää että miten nuo noin onnistukin tässä sarjassa.

  Vielä sarjan ollessa 2-0 oli luotto että kyllä se tästä lähtee, ei lähtenyt.

  Onnea Nääsvillee, voishan tuo Rinne vettää samanlain päätyyn asti ja tuua Cupin kesällä Ouluun. Ois jottain iloa tästäkin.