Chelsea FC 2022–2023 – New Era

  • 96 776
  • 1 163
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Gerard Romeron mukaan Luis Enrique on matkustanut aamulla Lontooseen yhdessä Ivan de la Peñan kanssa. Chelsealla oletettavasti neuvottelut käynnissä eri vaihtoehtojen kanssa.

Tämä on hyvä tieto, eilen tosiaan oli Nagelsmannin poppoon kanssa keskustelut ja tänään on sitten Enriquen vuoro.

Muut vaihtoehdot taitavat olla aika kaukaisia ja näistä jompi kumpi tulee olemaan seuraava manageri.



 
Viimeksi muokattu:
Lampard voi tulla kyseeseen jos päädytään siihen, että uusi manageri hyppää vasta kesällä puikkoihin.

Ja eipä siinä, kyllä Brunolle joku kokeneempi kaveri varmaan sopisi siihen tueksi. On se sitten Lampard tai joku muu.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Itse liputan ehdottomasti Nagelsmannin puolesta. Saksalaisten kanssa on ennenkin saatu saarilla hyviä asioita aikaan. Toki vaatisi kärsivällisyyttä seurajohdoltakin. Sanat kärsivällisyys ja Chelsea eivät vain tunnu sopivan samaan lauseeseen.

Lampard siirtymävaiheen valmentajana kelpaa myös hyvin.
 
Siltä alkaa vaikuttaa, että Lampard hyppää takaisin ruoriin. Tervetuloa takaisin Lamps! Toivottavasti Lampardin tulo tuo ryhtiä myös mm. Mason Mountiin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Siltä alkaa vaikuttaa, että Lampard hyppää takaisin ruoriin. Tervetuloa takaisin Lamps! Toivottavasti Lampardin tulo tuo ryhtiä myös mm. Mason Mountiin.

Tämä kausi ei ole kyllä ainakaan tylsä kaikkine käänteineen, mitä tässä nyt on ehtinyt tapahtumaan. Ja ollaanko edes vielä nähty kaikkea? Se on hyvä asia, että uusi valmentaja aloittaa vasta kesällä. Voisiko Lamps jäädä jopa valmennustiimiin tämän lyhyen stintin jälkeen?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Lampard saa pehmeän alun. Okei, vierasottelu, mutta kuitenkin vain Wolves. Tuosta pelistä voitto, ja sen siivittelemänä kovassa new manager boostissa seuraaviin peleihin, jotka ovat... *checks notes*... Real, Brighton, Real, Brentford ja Arsenal. Auts. Sitten vielä kirsikkametsän kautta kausi pakettiin Cityn ja Newcastlen kanssa.

Sanotaan, että jos Lampard saa tuosta sen pisteen per peli, niin hän on onnistunut.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola

Liitteet

  • 47BFA81E-4A74-43A4-A274-1FA153461E26.jpeg
    47BFA81E-4A74-43A4-A274-1FA153461E26.jpeg
    367,3 KB · kertaa luettu: 134
Tervetuloa vaan takaisin legenda. Katsoin tuon Lampardin pressin ja täytyy sanoa, että oli vahvempaa puhetta kuin kertaakaan Potterin aikana.

Lampardista välittyi hyvä fiilis ja mies näyttää nauttivan aidosti paluustaan kotiin. Ja onhan hänellä loppukauden aikana pelkästään voitettavaa. Siinäkin mielessä ero Potteriin on valtava.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Auba nostettu jälleen kokoonpanoon mukaan, mutta Mount on tippunut kokonaan pois loukkaantumisen takia. Kanten kanssa otetaan nyt varovaisesti ja annetaan lepoa, ei ole myöskään mukana.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Loppukausi on sen verran vaikea, että joukkueella on kaikki mahdollisuudet tippua Valioliigasta. Neljä voittoa viimeisestä 21 pelistä Valioliigassa, hieno tilasto. Kyllähän toi joukkue on häkellyttävän huono ja tänään näyttivät vielä entistä huonommilta.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tätäkin on tässä odoteltu kuin kuuta nousevaa, kun muuten ei tunnu löytyvän johtajaa kentällä:




Silva ei tietenkään ole ratkaisu erittäin huonoon viimeistelyyn. Tätä olen jo hetken miettinyt, mutta onko Wernerin Timppa langettanut jonkinlaisen kirouksen pois lähtiessään? Viimestelyn taso on meinaan samaa luokkaa ja tunaroinnit maalipakoissa suoraan Timpan käsikirjasta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
SIlva, Kante ja Mount ovat kaikki pelikunnossa. Nämä pelaajat matkasivat Madridiin:

Kepa, Bettinelli, Mendy, Enzo, Thiago Silva, Kante, Kovacic, Pulisic Joao Felix, Loftus-Cheek, Chalobah, Mudryk, Sterling, Mount, Zakaria, Chilwell, Ziyech, Gallagher, James, Koulibaly, Azpilicueta, Havertz, Cucurella, W Fofana.

Ziyech on myöa nykäisty esiin jostain jemmasta.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Tämän kauden sekoiluun suhteutettuna 2-0 tappio Realille jopa ihan kelpo suoritus. Maalinteon vaikeus on kyllä tällä kaudella ollut tragikoomista noin yleisestikin.

Onhan tämä ollut kyllä masentavaa tarpomista kaikkinensa. Eipä olisi tullut mieleenkään silloin fiilistellessä Chelsean viimeisintä Mestarien liigan voittoa, että tällä kaudella joutuu jo jännittämään valioliigasta putoamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös