Chelsea FC 2015–2016

  • 65 897
  • 409

The Blue-one

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea Fc, Tpv, Tappara, Colorado Avalanche
Tosiaan ei yhtään tappiota Josen lähdön jälkeen, kyllä siitäkin voi jotain päätellä. Siis, että yhteishenki ei ollut kohdillaan,eikä tiettyjä pelaajia kiinnostanut pelata Joselle. Noh valoa tunnelin päässä näkyvissä edes hieman, vaikka todella vaikea tästä on sinne neljän joukkoon mennä enää. Tosin onhan kautta vielä melkein puolet jäljellä. Itseltä jäi viime peli väliin, mutta hienoa jos Mikel on esiintynyt edukseen palacea vastaan. Jotenkin tavallaan aina tykännyt tuosta pelaajasta,symppis kaveri. Ei varmaan tosin vastustajien mielestä:) Huomenna sitten olisi cupissa peli scunthorpea vastaan, voisi tuon jopa mielenkiinnosta katsella.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Falcao menee takaisin Monacoon ja Hazardia huhuillaan Zidanen ensimmäiseksi hankinnaksi. Chelseaan ei ole kauheasti huhuilte ketään, paitsi Bramfordhan jo siirtyi takaisin sinisiin.
 
Huhuja nyt tietysti heitellään koko ajan ja joka suuntaan, mutta eri asia kuka niihin uskoo. Laitetaan nyt muutama huhu viime päiviltä:
- Hazard lähtee, mutta vasta kesällä, PSG on vahvimmilla ja sen jälkeen Real ja Barca ja viimeisimpänä mukaan kisaan tullut Man United
- Oxlade-Chamberlainia yritetään paikalliskilpailijasta Hazardin "korvaajaksi"
- Pedroa tarjottiin takaisin Barcaan loppukauden lainalle, mutta ei kelvannut
- Loic Remy on lähdössä jo tammikuussa vähän kaikkialle, vahvimmilla Aston Villa
- Falcao lähdössä takas Monacoon
- Bolognan 18-vuotias lupaus Amadou "uusi Essien" Diawara tulossa sisään, joko nyt tai kesällä
- märkä päiväuni osastolta Chelsea on edelleen tiukasti Realin kolmikon Ronaldo, James, Bale perässä
 

The Blue-one

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea Fc, Tpv, Tappara, Colorado Avalanche
Kyllähän toi kokoonpano yhtä kärkeä huutais, varsinkin jos Remy on tuosta lähdössä. Jos Costa loukkaantuu tai on pelikiellossa niin ei ole oikein ketään heittää tilalle. Pedro on ollut kyllä melkoinen turhake, hyvin vois luopua jos jonnekkin kelpais. Mitäs mieltä mille paikoille tarvisi vahvistuksia?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Hiddink ei lähde riskeeraamaan FA Cupin pelissä Scumthorpea vastaan. Parhaalla kokoonpanolla -Terry ja Courtois on aloitus: Begovic; Ivanovic (c), Zouma, Cahill, Azpilicueta; Ramires, Fabregas; Willian, Oscar, Pedro; Diego Costa

Vaihtarit: Courtois, Terry, Baba Rahman, Mikel, Loftus-Cheek, Kenedy, Traore

Hazard pois loukkaantumisen takia.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
2-0 voitto ja matka jatkuu 4. kierrokselle, Costa ja Loftus-Cheek maalintekijöinä. Oli tylsää futista, missä ei ollut voittajasta epäselvyyttä. Miksi Loftus-Cheek ei saa enempää peliaikaa, kaverissa on potentiaalia tulla uudeksi Lampardiksi?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Aika helpolla Chelsea pääsee myös FA Cupin 4. kierroksella, kun vastaan asettuu otteluparin Mk Dons vs Northampton voittaja. Peli on vieraskentällä, joten se tuo tietysti oman mausteensa.

Loukkaantumisista sen verran, että seuraavaa neljää pelaajaa tuskin nähdään West Bromia vastaan: Hazard (nivunen), Oscar (varvas), Costa (knock) ja Matic (knock). Aika kapeaksi käy rosteri... varsinkin kun Remy on myös loukkaantumisen takia pois. Chelsealla ei ole yhtään hyökkääjää, ellei Bramfordia lasketa mukaan. Falcao on myös loukkaantuneena ja häntä nyt ei muutenkaan voi laskea enää tänä päivänä jalkapalloilijaksi tällä tasolla.
 

The Blue-one

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea Fc, Tpv, Tappara, Colorado Avalanche
2-2 tasurihan sieltä tuli ja kyllä se melkoinen pettymys oli. Ei tästä pelistä ois kelvannut kuin ne 3 pistettä. Mutta kai se ottaa sitten aikansa totutella uuteen valmentajaan ja pelityyliin. Pitäisi vaan pikkuhiljaa alkaa niitä pisteitä napsimaan kun lähiviikkojen ohjelmakaan ei ole sieltä helpoimmasta päästä. Arsenal ja Manu nyt ainakin vastassa tässä ihan lähiaikoina ja Everton tietysti lauantaina. Pedro oli kyllä taas aivan kuutamolla sen ekan puoliajan mitä pelasi ja lahjoittipa vielä weballe 1-1 tasoitusmaalinkin. Ei jatkoon. Ihan olisi ollut peli voitettavissa, mutta 5 minuuttia enne loppua taas sulettiin ja päästettiin vastustaja tasoihin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Pedro oli kyllä taas aivan kuutamolla sen ekan puoliajan mitä pelasi ja lahjoittipa vielä weballe 1-1 tasoitusmaalinkin. Ei jatkoon. Ihan olisi ollut peli voitettavissa, mutta 5 minuuttia enne loppua taas sulettiin ja päästettiin vastustaja tasoihin.

Pedro oli joo totutun huono, lähtisi takasin epsaniaan, kun ei Englannissa viihdy. Kenedy olikin sitten pirteä ilmestys kentällä. Tuo tasoitusmaali oli aika perinteinen tältä kaudelta, lopussa pientä sählinkiä omalla kuudentoista alueella ja pienellä tuuripompulla pallo vastustajalle hyvälle tontille ja siitä pallo rysään. Fakta on se, että tuollaisia ei saisi syntyä noin lähellä pelinloppua, vaan peli pitäisi olla täysin omassa hallussa. Tällaista ei ole tällä kaudella nähty, mutta olen ollut tyytyväinen viimeisten pelien yleisilmeeseen. Joukkue pelaa huomattavasti mielikuvituksellisempaa jalkapalloa nyt kuin Moun aikana. Palloa liikutellaan nopeasti ja turhanpäiväinen hierominen on jäänyt vähemmälle. WBA rakensi bussia jatkuvasti, mutta aika hyvin Chelsea sitä pystyi rikkomaan aika-ajoin. Eteenpäin ja edelleenkään ei ole yhtään tappiota Hiddinkin alaisuudessa.
 
Alexander Pato, siinä taitaa olla ainoa tammikuun hankinta. Ihan mielenkiintoinen haku, mutta miten soveltuu Valioliigaan?

Se on hyvä kysymys. Vielä oleellisempi kysymys on se millä paikalla häntä meinataan peluuttaa. Arvaan kyllä, että piikissä, mutta siihen rooliin Paton hankinta epäilyttää itseäni kovastikin. Raportit Brasiliasta kertovat, että Pato sai epäonnistuneen Euroopan valloituksen jälkeen uransa uuteen nousuun Sao Paulossa nimenomaan vasempana laiturina eli Hazardin tontilla. Sao Paulossakin hän aloitti kärjessä, mutta aika pian siirrettiin laidalle, jossa alkoi tulosta tulla. Muistan lukeneeni artikkelin, jossa vertailtiin Patoa tilastojen valossa noissa rooleissa ja se ero oli ihan järkyttävä. Siis tiivistettynä voisi sanoa, että keskushyökkääjänä oli heikko, ei saanut laukauksia, ei voittanut kaksinkamppailuja eikä tehnyt maaleja. Laiturina teki ja tekee noita kaikkia.

Jos muista huhuista puhutaan, niin koko talven Chelseaan huhuissa tarjottu Alex Teixeira olisi menossa Liverpooliin. Tuo aiheutti spontaarin naurun itsessäni. Liverpool on jo niin monta "varmaa" nimeä hävinnyt Chelsealle että koittavat nyt samaa toisinpäin. Eikös Patokin ollut kovasti menossa Pooliin jo allekirjoittamaan sopimusta? Niin ja Willian ja Mohamed Salah ja...

Muista huhuista ihan viime aikoina on noussut uudelleen esiin Valenciassa pelaavan Aymen Abdennourin siirtyminen Sinisiin. Kesällä Chelsea oli hänen perässään, mutta päätyi silloin Monacosta Valenciaan. Kelpaisi edelleen. Niin ja Ranskasta hankittu nimihirviö, jonka nimen ja olemassaolon kaikki ovat jo unohtaneet, on matkalla Saksaan lainalle. edit: Papy Djilobodji on siis miehen nimi. Hän on pelannut Chelsean edustusjoukkueessa kokonaiset 2 minuuttia (tuli sisään cupin pelissä Walsallia vastaan lisäajalla). Hieno mies varmasti jne.
 

The Blue-one

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea Fc, Tpv, Tappara, Colorado Avalanche
Oisko tossa Paton siirrossa sitten ajateltu, että pelaa normaalisti laidassa silloin kun Costa on terveenä ja pelikelpoinen. Mutta kun Costa on poissa kokoonpanosta niin menee jotenkuten kärjessäkin?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Pelaako Hazard sitten kymppipaikalla? En usko, koska hänen työmääränsä on aika olematonta verrattuna esim. Oscariin. Pedro on ollut aivan paska ja toivottavasti ei tule paljoa kentällä näkymään. Remy oli vaihdosta tullessaan sunnuntain matsissa aivan karmea, näytti siltä, että olisi aivan valmis poistumaan joukkueesta sillä sekunnilla. Pato taitaa tällä viikolla tulla, joten pääsisi sopivasti treenaamaan MK Donsia vastaan. Sunnuntain peli oli kyllä huikeaa settiä jälleen Diego Costalta, harmi että loukkasi itseään, koska sinisten peli lässähti tämän jälkeen, osaksi Remyn ansiosta. Ja pakko nostaa vielä esiin Mikel, kaveri on ollut Hiddinkin alaisuudessa itse varmuus. Arsenalia vastaan syöttöprosentti oli 94%, ei huono.

Clattenburkin vihellykset olivat hiukan mielenkiintoisia, varsinkin se, kun ei antanut Chelsealle rankkaria Koscielnyn torpattua Fabregasin nurmenpintaan.
 
Viimeksi muokattu:
Ramires departs | News | Official Site | Chelsea Football Club

Sinne lähti Ramires. Eli siis jo muutaman päivän tapetilla ollut Ramiresin siirto Kiinan pääsarjaan on varmistettu Chelsean taholta. Kyseessä on ihan pysyvä siirto. Kiitti vaan Ramille näistä vuosista. Nykyisellään tuskin monikaan jää kaipaamaan.

Paton keissin uusin käänne on se, että hänen kunto ei ole vakuuttanut seurajohtoa ja siirto on (toivottavasti) menossa puihin. Ja nyt uutena nimenä on väläytelty Van Persietä. Toivottavasti jää hankkimatta.

Tiedot Yhdysvalloista pitävät toppari Matt Miazkan tuloa Chelseaan varmana. Pelaaja on ilmeisesti jo Englannissa viimeistelemässä siirtoaan. Kuka vittu, voisi kysyä joku.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Julkistetaanko Paton lainadiili huomenna? Matt Miazga taitaa olla myös jo Lontoossa medicalissa... Tämä voi olla ihan mielenkiintoinen hankinta, nuori (20 v.) pakki, jolta pitäisi löytyä potentiaalia. On pelannut maajoukkueessa jne. Pituuttakin löytyy ihan riittävästi. Gary Cahillia huhutaan taas pihalle, koska ei saa peliaikaa Hiddinkin ryhmässä. Ei tosin ansaitse sekuntiakaan enempää, koska on ollut kauden alusta asti aivan tuhnu.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Paton haastattelun Heathrowlta katselin ja vaikuttaa aika sympaattiselta kaverilta. Eihän tuolle kaverille voi toivoa kuin onnistumisia.

Jos nyt kaikki taivaankappaleet sattuisivat osumaan kohdalleen, niin tuon ikäisen kaverin kohdalla toivottavasti lainasoppariin on ostopykälät valmiiksi neuvoteltuna.

Todennäköisempää kuitenkin on, että menee sinne lähiaikojen laadukkaiden laituriostosten sarjaan. Joten siinä mielessä tuo lainasoppari tuohon alkuun on positiivinen asia, kunhan saa sitten reilun mahdollisuuden peleissä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Myös Miazgan siirto vahvistettiin tänään Miazga move completed | News | Official Site | Chelsea Football Club Kyseessä 4,5 vuoden diili. Tämä hankinta voi olla aika mielenkiintoinen tulevaisuutta ajatellen.

Pato ja Miazga olivat jo tänään Cobhamilla joukkueen treeneissä mukana, saas nähdä, ovatko huomenna joukkueen mukana MK Donsia vastaan?

Remy siirtymässä Leicesteriin vielä tammikuussa?
 
Viimeksi muokattu:
Verrattuna noihin moniin alle 20-vuotiaisiin "superjunnuihin", mitä tuonne yleensä tuodaan Brasiliasta tai muualta, niin Miazgan osalta minulla on hyvä fiilis. Ehkä se johtuu juuri siitä, että Miazgasta ei ole varsinaisesti mikään superjunnu, jonka perässä on puolet Euroopan kärkijoukkueista. Hän on varsin tuntematon tapaus, joka tulee Euroopasta katsottuna pienestä liigasta eikä ole kv-ympyröistäkään tuttu. Ei ole myöskään edes kotimaassaan mikään jo teinivuosista saakka kohuttu lupaus. Hän vaikuttaa fiksulta ja määrätietoiselta kaverilta, joka tietää mihin on tullut. Monen nuoren pelaajan kohdalla voitaisiin kyseenalaistaa seuravalinta, mutta jotenkin uskon Miazgan taustajoukkoineen tehneen pelaajan uran kannalta hyvän valinnan.

Käytännössä Miazgalla on takana vasta yksi kausi MLS:ssä vakiomiehistössä. Tämä kausi olikin vakuuttava ja hän nousi koko liigan parhaimpien puolustajien joukkoon. Esimerkiksi tilastosivusto whoscored.com rankkaa hänet koko MLS:n tähdistöön arvosanalla 7,5 (liigan toppareista 2. paras). Ja kaikki tuo 20-vuotiaana. Mielenkiintoista nähdä miten kehitys jatkuu tästä. Loppukausi Englannissa menee varmaan penkillä ja harjoitellessa, mutta täyden preaseasonin jälkeen on todella mielenkiintoista nähdä mihin hän Chelsean puolustajien hierarkiassa asettuu. Periaatteessa hän voisi hyvin ottaa Cahillin paikan rotaatiossa vaikka saman tien, mutta tuskin Cahillia myydään enkä ehkä itsekään myisi. Riippuu tietysti myös siitä jatkaako Terry ja siitä mitä nyt Saksassa vakuuttavasti lainalla pelaavan Christensenin kanssa tehdään. Christensenin lainan pitäisi jatkua vielä ensi kaudenkin, mutta kaikki on neuvoteltavissa. Ja onhan siellä vielä Tomas Kalas, mutta hän on nähdäkseni tuossa paletissa kuitenkin se odd man out.

Vaikka joukkueeseen käytetty raha on minulle yhdentekevää, niin mukava huomata, että tuollaisella pikkusummalla (5 miljoonaa euroa) saa edelleen nuoria lupaavia laatupelaajia. Voin vain kuvitella mikä olisi hinta jos kulkisi Englannin passilla. Melkein pitäisi pulittaa 10-kertainen summa ja tätä taustaa vasten olen ihan tyytyväinen, että seurassa on päädytty maksamaan ennemmin 5 miljoonaa Miazgasta kuin 50 miljoonaa John Stonesista. Todettakoon tähän vielä se, että Miazkan sopimus oli katkolla, joten toki tuo vaikuttaa hintaan aika lailla. Hänelle tarjottiin Red Bullsiin pitkää jatkoasopimusta, mutta hän halusi isompiin ympyröihin ihan ymmärrettävästi. Hienoa huomata, että pelaajia hommataan joskus muualtakin Euroopan ulkopuolelta kuin Brasiliasta. MLS on ihan uusi aluevaltaus.

Paton hankinta ei aiheuta suuria tunteita. Hyvä, että kyseessä on loppukauden laina. Jos onnistuu, niin varmasti on mahdollista hankkia pysyvästikin. Nimenä täysin päinvastainen hankinta kuin Miazga.

Todettakoon vielä, että Patrick Bamford lähti Norwichiin loppukauden lainalle, mikä on ehkä kuitenkin hyvä juttu. Jotkut odottivat häntä loppukaudeksi Chelsean paitaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ei ole uudet jampat vielä kokoonpanossa, aika odotettua. Baba Rahmankin pääsee pitkästä aikaa kentälle, kuten myös Cahill. Loftus-Cheek aloittaa kymppipaikalla, tekeekö jälleen maalin? Tässä avauskokoonpano: Courtois; Ivanovic, Cahill Terry (c), Baba; Matic, Fabregas; Oscar, Loftus-Cheek, Hazard; Diego Costa

Ja vaihtarit: Begovic, Azpilicueta, Zouma, Mikel, Pedro, Willian, Traore

Willian pääsee lepäämään ansaitusti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös