Chelsea FC 2015–2016

  • 65 959
  • 409

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Hyppääkö Costa lauantaina suoraan avaukseen? Tarkoitus on viikonloppuna vierailla siskon luona länsi-Lontoossa ja edelleen vähän auki mennäänkö peliä katsomaan. Oman suosikkipelaajan eli Costan näkeminen kiinntostaisi.

Kyllähän se todennäköistä on että Diego palaa suoraan avaukseen. Yllättyisin suuresti jos näin ei käy.
 

The Blue-one

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea Fc, Tpv, Tappara, Colorado Avalanche
Näin viimeyönä unta, että Chelsea häviää villalle 2-1. Eipä se nyt mikään suuri yllätys olisi. Jostain luin, että Chelsean pitäisi tehdä historiaa noustakseen tällä kaudella vielä 4 parhaan joukkoon. Koskaan ei siis ole se joukkue noussut kauden lopussa 4 parhaan joukkoon, jolla on ollut tässä vaiheessa kautta 8 pistettä. Tosin harvemmin kai siellä on näin nimivahvoja porukoita ollutkaan noin alhaisilla pisteillä. Kyllä itsellä vielä uskoa riittää jonkun verran.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Joo, ei tässä mitään uskoa ole menetetty, vaikka pelipäivänä on ollut yleensä lopputuloksena vitutus. Maju tauko mennyt hyvin profiilipelaajilla, joten lupa odottaa hyvää peliä huomenna.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kokoonpano Villaa vastaan; Begovic, Baba, Azpilicueta, Terry, Zouma, Loftus-Cheek, Ramires, Fabregas, Willian, Pedro ja Costa.

Vaihtarit; Blackman, Cahill, Matic, Mikel, Oscar, Hazard ja Remy.

Onko Hazardilla jotain pikku vammaa, kun ei ole aloituksessa? Matic penkittäminen ei ole yllätys ja Loftus-Cheek on ollut hyvä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Maali pysyi puhtaan ja tuli 2-0 voitto, ei paljon enempää voi pyytää. Costa teki periaatteessa kaksi maalia, joten kesäkilot on karistettu.

Maalit: Chelsea vs Aston Villa Highlights 2 - 0 Goals VIDEO

Willian on ollut tällä kaudella sellainen, mitä hänestä odotin Chelsean tullessaan. Vaparit ovat olleet maagisia ja muutenkin hyökkäyspään tehokkuus on alkanut löytyä. Eilen hieno pallonriisto ja syöttö Costan maaliin.
 
Viimeksi muokattu:

The Blue-one

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea Fc, Tpv, Tappara, Colorado Avalanche
Joo tärkeä voittohan sieltä tuli. Puolustuspää saatiin tilkittyä ainakin tähän peliin hienosti. Eihän se välttämättä mitään niin kaunista ollut,mutta ei tarviikkaan olla.Oikealla tiellä ollaan ja kokoonpanomuutokset toimi hyvin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Sieniliigaa tiistaina, avauskokoonpano Dynamo Kiev:a vastaan on seuraava; Begovic; Zouma, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Diego Costa

Vaihdossa; Blackman, Baba, Mikel, Oscar, Traore, Kenedy, Falcao

Ja vain voitto kelpaa, jos Chelsea aikoo taistella lohkovoitosta.
 

The Blue-one

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea Fc, Tpv, Tappara, Colorado Avalanche
0-0 tasapelihän sieltä sitten tuli. Avausjaksolla olis kyllä ollut saumat naulata tuo peli ja näytti meno ihan hyvältä. Mutta eipä taas sitten saatu mistään sisään. Ja vietiin siinä kyllä Fabregasilta selvä pilkkukin. Hieman kyllä alkaa korpeamaan nämä tuomiotkin, kun Costalta vietiin Portoa vastaan pilkku ihan lopussa. Mutta ei auta itkut.

Toinen puoliaika olikin sitten melkosta näpertelyä taas, lukuunottamatta Willianin hienoa vaparia ihan alkuminuuteilla. Ainoa asia mihin nyt voi olla tyytyväinen niin ei päästetty yhtään maalia tänäänkään, vaikka olihan se pelin loppu melkoista sekoilua ja siinä ois Dynamo voinut ihan hyvin iskeä voittomaalinkin. Lohkovoittoa tuskin tullaan saamaan, mutta on tässä toisaalta jatkopaikka vielä ihan omissa käsissä. Seuraavassa pelissä on kyllä sitten jo pakko voittaa Dynamo kotona.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Lontoon paikallismatsi West Hamia vastaan. Siniset lähtevät seuraavalla taktiikalla 4-2-3-1 ja kokoonpanolla:

Begovic; Zouma, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Diego Costa.

Vaihtarit: Amelia, Baba, Mikel, Loftus-Cheek, Oscar, Traore, Falcao.

Mitäköhän Oscar on tehnyt väärin, kun joutuu istumaan jälleen penkillä? Ramires tietysti halutaan pitää keskikentällä, koska pelaa aktiivisemmin ja puolustaa paremmin kuin Fabregas.
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Jos jollekin toimitsijakieltoa napsuu niin sille tuomarille. En pysynyt laskuissa kuinka monta keltaista korttia se jakoi pelin aikana, vaikka millään aseteikolla kyse ei ollut erityisen likaisesta tai kuumasta pelistä. Ja Fabregasin tilanne ei ollut paitsio. Tosin on sanottava, että Adrian lopetti pelaamisen eikä yrittänyt torjua. Joten ei siitä välttämättä olisi maalia syntynyt.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
FA ei tuomareille sanktioita anna, se on varma. Ja Mou on niin monta kertaa niitä sättinyt, että jo senkin takia immuniteetti on taattu. Ilman seuraamuksia Mou tuskin tästä selviää.
 

The Blue-one

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea Fc, Tpv, Tappara, Colorado Avalanche
Kyllähän tää kausi alkaa täydelliseltä katastrofilta haiskahtamaan. Tosin en peliä tällä kertaa nähnyt, mutta mitä kokoonpanoja katselin niin taas palattu vanhaan ja kaikki samat paskat kentällä. 9 pistettä jo neljänteen sijaankin matkaa. Kyllä ite alkaisin kallistumaan moukan pois potkimiseen. Tietty jos nyt olisi joku pätevä saatavissa tilalle, esim se Ancelotti.
 

The Blue-one

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea Fc, Tpv, Tappara, Colorado Avalanche
Eilen sitten tiputtiin cupistakin Stokelle rankkareilla. Enpä nyt itse niin hirveän suuressa arvossa pidä näitä kaljacuppeja, mutta olis se ollut mukava nähdä pelissä edes viitteitä jostain paremmasta. Koko 90 minuuttia oli taas melkoista nyhjäämistä. Lopussa saatiin kulma. Ja siitä Remy sitten iski tasoituksen.

Koko jatkoaika päästiinkin sitten pelaamaan yhden miehen ylivoimalla, kun Bardsley otti toisen keltaisensa ihan pelin lopussa. Saatiin jatkoajalla muutamia paikkoja luotua, mutta ei mistään sisään. Pilkuilla sitten kaikki onnistuivat omissa ratkaisuissaan, paitsi Hazard, jonka yrityksen Butland torjui. Jotenkin arvasin, kun Hazard meni ampumaan, että tästä ei kyllä maalia tule. Kaverin itseluottamus ei ole ihan entisellä tasollaan, vaikka ei yritys nyt mikään huono sinänsä ollut.

Positiivisesti esiintyivät nuoret Kenedy ja Traore, jotka pääsivät varsinaisen peliajan lopussa irti ja loivat hyviä maalipaikkoja. Kauhea rappaajaporukkahan tuo Stoke on, että pidän pienenä ihmeenä, että meiltä ei loukkaantunut muita pelaajia kuin Costa, vaikka se nyt oli aika vaarattoman näköinen tilanne. Sitä en sitten tiedä kauanko Diego on sivussa, toivottavasti ei kovin kauaa. Kauhunsekaisin tuntein kohti viikonlopun Pool-matsia.
 

BaronFIN

Jäsen
Minulle on ihan sama vaikka koko kausi kynnettäisiin, kunhan Poolilla menee vielä huonommin.

Viikonloppuna voikin sitten sirotella tuhkaa päälleen ja muistella menneitä.
 
Olisihan se hauskaa vetää tällä kaudella kunnon mahalasku ja sijoittua jonnekin sijalla 15. Sitten kokoonpanoon kunnon tuuletus ja 10 äijää plus valmentaja vaihtoon. Rahaa sellaiseen myllerrykseen ainakin löytyy omistajan taskuista.

En tietenkään mitään mahalaskua sinällään toivo, mutta jos vaihtoehtoina ovat tylsä sijoitus ylempään keskikastiin, joka aiheuttaa vain pieniä muutoksia tai sijoittuminen alempaan kolmannekseen ja kunnon tuuletus, niin valitsen jälkimmäisen.
 

Luke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän Valioliigan voittoa tosissaan tavoittelevalle seuralle kaikkein huonoin sijoitus on se, jolla päädytään Eurooppa-liigaan. Taistele siinä sitten mestaruudesta, kun joudut käymään jossain tundralla vetämässä torstaimatseja.

Toki jos olet Stoke, Everton tai West Ham, niin tuokin liiga voi kovettaa, mutta perinteisemmässä TOP-osastossa tuskin näin tapahtuu. Moyesin United-kaudella parasta oli, että vedettiin samalla niin vihkoon, että jäätiin tuosta Euroopan jämäliigastakin ulos.

Tätähän sä Mängis hait; joko TOP 4 tai sitten kunnolla luiskaan.
 

The Blue-one

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea Fc, Tpv, Tappara, Colorado Avalanche
Joo, eipä tuo eurooppaliiga jaksa kauheesti kiinnostaa. Mutta kyllä armoton vitutus ylipäätään jää tästä kaudesta, jos ei sinne neljän joukkoon päästä kauden loputtua. Tottunut niin siihen, että mestareiden liigaa pelataan. Oli jo niin tyhjä olo silloin kun tiputtiin muutama vuosi sitten jo alkulohkosta ja jouduttiin vetelemään jotain helvetin eurooppaliigaa, mikä toki nyt voitettiin sit kuitenkin.

Pahoin pelkään, että lauantaina ei ole kokoonpanoon taas tehty mitään muutoksia ja nää samat tuhnut vetelee puolivaloilla senkin pelin. Nyt vois ihan hyvin rohkeesti laittaa sinne kentälle Loftus-Cheekkiä,Kenedyä ja miksei vaikka Traoreakin. No eipä tuo Liverpoolikaan ole vielä Kloppin alaisuudessa varsinaisesti vakuuttanut, että ehkä siitä säkällä voidaan joku 0-0 tasuri saada.
 

The Blue-one

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea Fc, Tpv, Tappara, Colorado Avalanche
Ramires ei oikein ikinä ole lukeutunut suosikkipelaajiini Chelseassa, joten en oikein tiedä miten suhtautua tuohon jatkosopimukseen. Kova raatajahan se on ja tekee hyvin puolustuspäähänkin hommia, mutta välillä tulee sitten taas niitä älyttömiä taklauksia ja älyttömiä ratkaisuja maalipaikoissa. Toki mestareidenliigan välierässä barcaa vastaan tehty maali ei unohdu.

Mitä mieltä muuten olette olleet Begovicin otteista tällä kaudella? Eihän noista useimmista maaleista voi Begoviciä syyttää, mutta ei nyt mielestäni ole mitenkään loistanutkaan lukuunottamatta paria ensimmäistä peliä. Olisi se Courtois mukava saada jo pikkuhiljaa takaisin kehiin, vähän tuoreutta maalivahtiosastollekkin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Jep, ei ole ihan samalla tasolla kakkosveskari kuin viime kaudella. Jos Chelsealla olisi vielä Cech maalissa, niin uskallan väittää ettei pistemenetyksiä olisi tullut näin paljon. Bego on pelannut normaalilla tasolla, mutta joukkuetta se ei ole pystynyt pelastamaan tiukassa paikassa.

Kenttäpelaajien tekemät virheet ja tekemättä jättämiset ovat kuitenkin suurin syy nykyiseen tilanteeseen, siitä ei pääse mihinkään.

Ramiresista, mielestäni on siistinyt pelityyliään. Matic pelaa kovempaa ja on korttialttiimpi pelaaja ainakin tällä hetkellä. On tosin muutenkin aivan kujalla.
 
Vajaan tunnin päästä vastaan asettuu aina tunteitava herättävä Liverpool kotona. Tänään on mukana vielä enemmän pelissä, sillä ainakin Englannissa uskotaan, että tämän päivän jälkeen Mourinho saattaa olla Chelsean entinen manageri. En puhuisi pakkovoitosta, mutta jos tappio tulee ja esitys on mitäänsanomaton, niin uskon itsekin potkuihin. Saa nähdä.

Costa on avauksessa, Matic ja Fabregas pudotettu penkille ja hyvä niin.
 

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Eiköhän tuo myöhemmin illalla saa lähtöpassit, toisaalta en jaksa uskoa käänteeseen tämän kauden osalta riippumatta siitä jatkaako vai kengitäänkö Jose
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös