Chelsea FC 2015–2016

  • 65 959
  • 409
Chelsean uusi brassipelaaja Kenedy teki debyytin tässä pelissä, Mou ei aio laittaa tätä lainalle.

Kenedy on vasta testillä eikä siirtoa ole tehty. Chelsealla on optio hankkia pelaaja itselleen olikohan reilun 6 miljoonan punnan hintaan. Mourinho halusi testata poikaa ennen hankintaa ja tähän brassiseura Fluminense suostui. Kenedy pelasi siis Barcaa vastaan ensimmäisen puoliajan ja oli raporttien mukaan varsin hyvä. Hän pelasi oikealla laidalla hyökkäyksessä, vaikka onkin vasenjalkainen pelaaja. Oli ikäisekseen yllättävän vahva ja päihitti mm. Suarezin kaksinkamppailussa jossakin vaiheessa.

Vaikka Kenedy on pelannut Brasilian U20-maajoukkueessa, niin työlupaa hän ei tule luultavasti saamaan. Näin ollen hänet on lainattava muualle (lue: Vitesseen) on Mourinho mitä mieltä tahansa. Jos siis hänet päädytään hankkimaan, niin osoitteena tullee olemaan Vitesse. Mielenkiintoinen pelaaja kyllä ja esiintyminen Barcelonaa vastaan oli kyllä positiivinen, joten toivottavasti hänet myös hankitaan.

Niin ja ne paidat ovat kyllä hienot joskin uuteen sponssiin tottuminen vaatii aikaa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Hiukan hätähousuna ajattelin, että Kenedylla olisi jo soppari Chelsean kanssa, kun siitä puhuttiin alkukesästä. Nathan oli se jolla on soppari ja sehän pelaa tämän kauden Vitessen riveissä. Kenedyn on tosiaan lähes mahdotonta saada pelilupaa, joten todennäköisesti suunta tulee olemaan sama.

Victor Moses on esiintynyt edukseen harkkamatseissa, ehkä hän tulee saamaan minuutteja myös Valjussa?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Pelaajien pelinumerot kaudella 2015/-16:

1 – Asmir Begovic
2 – Branislav Ivanovic
4 – Cesc Fabregas
5 – Kurt Zouma
6 – Nathan Ake
7 – Ramires
8 – Oscar
9 – Radamel Falcao
10 – Eden Hazard
11 – Juan Cuadrado
12 – John Mikel Obi
13 – Thibaut Courtois
14 – Bertrand Traore
18 – Loic Remy
19 – Diego Costa
20 – Victor Moses
21 – Nemanja Matic
22 – Willian
24 – Gary Cahill
26 – John Terry
27 – Jamal Blackman
28 – Cesar Azpilicueta
29 – Nathaniel Chalobah
34 – Ola Aina
35 – Dominic Solanke
36 – Ruben Loftus-Cheek
37 – Jake Clarke-Salter

Linkit ovat Chelsean virallisille sivuille pelaajakortteihin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Remy aloittaa piikissä, Falcao penkillä. Costan takareisi sökönä ja ei ole mukana kokoonpanossa. Vaikuttaa siltä, että pelaaja alkaa olla aika valmis? Chelsea joutuu ostamaan lähitulevaisuudessa uuden ykkös strikerin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Aikamoista paskaa oli Arsenal peli. Pelin hallinta käytännössä jatkuvasti Arsenalilla ja Chelsean paikat aika mitään sanomattomia. Cech kyykytti heti ensimmäisessä kohtaamisessa nollapelillä ja Wenger voitto Mourinhon ensimmäisen kerran koskaan. Ruksi seinään.

Noh, katsotaan Valioliigan avauskierros, mutta joukkueen kyllä pitäisi pelata sitä samaa viihdyttävää jalkapalloa kuin viime kauden alussa. Tämä helvetin kyttäily peruuttelu pelaaminen on syvältä.
 
Mitä luulette @Axbor Nocturne ja muut asiaan perehtyneet, nähdäänkö elokuun aikana vielä millaisia muutoksia kokoonpanon suhteen? Hankitaanko uusia ja myydäänkö vanhoja? Lainataanko joku vielä muualle?

Nyt kun lainoista tuli puhe, niin laitetaanpa tähän listaus Chelsean sopimuspelaajista, jotka viettävät tulevan kauden lainalla.

- Christan Atsu (Bournemouth, Valioliiga)
- Victorien Angban (Sint-Truiden, Belgian kakkosliiga)
- Lewis Baker (Vitesse, Eredivisie)
- Patrick Bamford (Crystal Palace, Valioliiga)
- Isaiah Brown (Vitesse, Eredivisie)
- Andreas Christensen (Mönchengladbach, Bundesliga)
- Jordan Houghton (Gillingham, League One)
- Tomas Kalas (Middlesboro, Englannin Mestaruussarja)
- Nathan (Vitesse, Eredivisie)
- Kenneth Omeruo (Kasimpasa, Turkin liiga)
- Danilo Pantic (Vitesse, Eredivisie)
- Mario Pasalic (Monaco, Ligue 1)
- Stipe Perica (Udinese, Serie A)
- Marco van Ginkel (Stoke, Valioliiga)
- Wallace (Carpi, Serie A)

Sitten on vielä Marko Marin, Oriol Romeu ja Lucas Piazon, joita ei ole myyty tai lainattu, mutta joilla ei ole mitään tulevaisuutta joukkueessa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Aika hiljainen tulee olemaan tämä siirtoikkuna isojen hankintojen suhteen. Uusiin myynteihin tai lainoihin en usko, koska silloin alkaa käydä joukkue jo liian kapeaksi. Yllä olevassa pelaajanumero listassa ei ole kuin 27 pelaajaa, joista neljä pelaajaa on varmasti sellaisia, jotka eivät pääse pelaamaan (ehkä Cup otteluissa hyvällä tuurilla). Tämän jälkeen rosterissa on vielä jäljellä neljä pelaajaa, jotka saavat kyllä istua vaihtopenkillä aika-ajoin, mutta säännöllinen kentälle pääseminen on kiven takana -> Chabolah, Loftus-Cheek, Ake ja Traore. HG pelaajien suhteen ei ole ongelmaa. Right back Todd Kane teki uuden kolmivuotisen jatkosopimuksen. Mourinho on nyt kiinnittänyt useamman nuoren pelaajan kolmivuotisilla soppareilla, joille hän nähdäkseni näkee myös jotain käyttöä omassa joukkueessaan.

Veikkaan, että ainoa hankinta tulee olemaan Luisin korvaaja, eli tätä pelaajaa on huhuiltu jo useamman viikon ajan Augsburgista: Abdul Rahman Baba - player profile - Transfermarkt

Stones tuskin liikkuu Evertonista tänä kesänä yhtään minnekään...
 

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Samaa mieltä edellisen kanssa, että ainoa todennäköinen hankinta tässä vaiheessa on korvaaja Luisille. Stones olisi hyvä hankinta, mutta ei niillä hinnoilla mitä Evertonin on uutisoitu haluavan. Nykyinen ryhmä näyttää hyvältä ja pieni vaihtuvuus mielestäni erittäin positiivista. Tammikuussa voi katsoa tilannetta taas uudemman kerran.
 

BaronFIN

Jäsen
Tuo ryhmä huutaa riveihinsä yhtä maailmanluokan hyökkääjää. Jos Zlatan on lähtökuopissa ja mies tulee toimeen The Special Onen kanssa, niin all-in ja menoksi vaan. Valjun ja Champions Leaguen voitot ruotsalaiselta vielä puuttuu.

Se, että Costa on romuna jo harjoituskauden jälkeen lupaa vain kevään esitysten jatkoa tulevaisuudessa, niin hukkaan menee liigan kovin keskikenttä ilman maailmanluokan ratkaisijaa.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tuo ryhmä huutaa riveihinsä yhtä maailmanluokan hyökkääjää. Jos Zlatan on lähtökuopissa ja mies tulee toimeen The Special Onen kanssa, niin all-in ja menoksi vaan. Valjun ja Champions Leaguen voitot ruotsalaiselta vielä puuttuu.

Se, että Costa on romuna jo harjoituskauden jälkeen lupaa vain kevään esitysten jatkoa tulevaisuudessa, niin hukkaan menee liigan kovin keskikenttä ilman maailmanluokan ratkaisijaa.

Ja mihin Mourinho sitten käyttäisi Remytä tai Falcaota jos vielä yksi hyökkääjä tulisi? Neljä pelaajaa yhdelle pelipaikalle on aika paljon...

Falcaon meno näytti Arsenalia vastaan yhtä surulliselta kuin Man Unitedin riveissä. Ei tuosta taida tulla huippumaalintekijää Valioliigaan.
 

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
En vetäisi Arsenal-pelistä vielä kovin suuria johtopäätöksiä Falcaon onnistumisesta, sen verran paskaa ja halutonta oli koko joukkueen pelaaminen. Remy oli yhtälailla huono. Yhtään lisähyökkääjää ei kyllä tässä vaiheessa ole järkeä tuoda ellei loukkaantumisia/myyntejä tapahdu, tammikuussa voi sitten tarvittaessa painaa paniikkinappulaa
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Fiorentiinalta 0-1 turpaan kenraaliharjoituksessa. Ei voi sanoa, että harkkamatsit olisivat olleet pelkkää juhlaa. Maalinteko on yhtä hankalaa kuin viime kevätkaudella.

Toivottavasti meno on hiukan erilaista tulevana lauantaina, kun vastaa asettuu Swansea.
 
Stonesia ilmeisesti yritetään edelleen, nyt kolmas tarjous on luokkaa 30 miljoonaa tai hieman yli. Samaan aikaan vasemman pakin haku tiivistyy ja Baba Rahmanin siirto on varmistumassa. Pelaajan kanssa on päästy sopimukseen kaikista ehdoista ja enää väännetään siirtosummasta. Tämä toteutunee vielä tämän viikon aikana.

Lisäksi jossakin huhuttiin Chelsean (ja ManUn) olevan PSG:n Gregory van der Wielin perässä. Kyseessä on oikea laitapakki. Toivottovasti huhu osoittautuu ankaksi tai jos siirtyy, niin sitten sinne Manchesteriin. Mielestäni yliarvostettu ja muutenkin vastenmielinen pelaaja.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kausi avataan seuraavalla kokoonpanolla:

Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa
.
Ei siis mitään uutta Valioliigan viime kauden parhaimpaan aloituskokoonpanoon. Vaihtarit ovat seuraavat:
Begovic, Zouma, Ramires, Mikel, Moses, Remy, Falcao

Cuodrado ei mahdu edes penkille, kun Moses pelasi harkkakauden loistavasti.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Onhan tuo, varsinkin jos kielenkäyttö on ollut tuota luokkaa... Abra vissiin tuominnut myös Mourinhon käytöksen, vaikka asia onkin pidetty seuran sisäisenä. Mou teki juuri jatkosopimuksen ja sekoilee itsensä ulos seurasta näillä tempauksilla.

huoh ja kausi on vasta alkanut.

Courtois on pelikiellossa City-ottelusta, ei mennyt valitus läpi.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varmaan kiva lääkärillä ja muulla fysioporukalla tehdä hommia, kun tuollaisen käytöksen kanssa joutuu olla tekemisissä eli täytyy pelko perseessä miettiä koska sitä pelaajaa nyt voikaan lähetä hoitamaan ja uskaltaakos tolle koutsille nyt loukkaantumisenkaan sattuessa sanoa, että parempi ottaa mies pois kentältä jne..
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Olisi kai Mourinho voinut sanoa lääkäreille, että antaa sen Hazardin kieriä siellä, kun ei mitään kuitenkaan käynyt. Hän tiesi tämän heti, kun Hazard osui Williamsiin. Mourinho on aina ollut vähän parempi ihminen kuin kukaan muu maailmassa, jostain se Special One tulee...
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Mourinhon tekemisiä tulee ajoittain vähän ihmeteltyä mutta tämä tapaus kyllä laskee arvostusta äijää kohtaan aika ropinalla. Aivan älyvapaa purkautuminen.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Höh, tapauksen uutisarvo lähentelee nollaa, kaikki tietävät, tai ainkin pitäisi tietää, jo entuudestaan, että Mourinho on täysi mulkku.
 

BaronFIN

Jäsen
Eiköhän se lääkäri mene sinne kentälle ihan erotuomarin kutsumana, joten turha sättiä lääkäriä. Jos halutaan Hazardin sivussaoloa syyttää tasoitusmaalista, niin Hazardia itseään kun yritti pelailla aikaa pikkufilmillään. Joskus käy näin.

Mourinholta ala-arvoista käytöstä, mutta enpä ole yllättynyt. Valitettavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös