Chelsea FC 2014–2015

  • 58 054
  • 326
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Lukas Piazon siirtyy lainalle Piazon loaned to Frankfurt - Chelsea FC odotetusti. Jos ei tuleva kausi tee hänestä pelimiestä, niin lähtee todennäköisesti kokonaan kiertoon? Hiukan ovat olleet Chelseassa pettyneitä pelaajan kehitykseen, vaikka viime kauden alku meni hienosti Vitessen riveissä, niin vuoden vaihteen jälkeen kausi olikin sitten varsin jyrkkää alamäkeä. Toivottavasti tämä lainareissu on pelaajalle parempi ja hän ottaa harppauksen eteenpäin urallaan.
 
Lukas Piazon siirtyy lainalle Piazon loaned to Frankfurt - Chelsea FC odotetusti. Jos ei tuleva kausi tee hänestä pelimiestä, niin lähtee todennäköisesti kokonaan kiertoon? Hiukan ovat olleet Chelseassa pettyneitä pelaajan kehitykseen, vaikka viime kauden alku meni hienosti Vitessen riveissä, niin vuoden vaihteen jälkeen kausi olikin sitten varsin jyrkkää alamäkeä. Toivottavasti tämä lainareissu on pelaajalle parempi ja hän ottaa harppauksen eteenpäin urallaan.

Suunnitelma Piazonin kanssa on kuitenkin selkeä, ainakin näin ulospäin. Nyt brassi pääsee mittauttamaan tasonsa viime kautta kovemmassa liigassa ja jos esitykste ovat positiivisia ja taso riittää Bundesliigassa, on hänestä varmasti hyötyä jatkossa myös Chelseassa. Ja vaikka käyttöä ei olisikaan, niin hyvät näytöt Bulissa nostavat miehen markkina-arvoa ja auttaa saamaan hänestä hyvät rahat myynnissä kuten De Bruynen esimerkki osoittaa. Fiksu siirto mielestäni ja tämä kausi on todellakin se make it or break it -kausi Piazonille.

Myös Kenneth Omeruo jatkaa odotetusti lainalla viime kauden seurassaan Middlesborossa. Tätä ei ole seuran toimesta vielä vahvistettu, mutta kyllä tätä aika varmana pidetään brittimedioissa. Boro haluaa jatkaa lainaa hyvän viime kauden jälkeen ja Chelsea haluaa löytää pelaajalle paljon minuutteja. Toinen vaihtoehto olisi jäädä vitostoppariksi rinkiin ja pelata sen 0-5 matsia koko kautena.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Didier Drogban paluu vahvistettu. Vanha Arsenalin tappaja on takaisin kotonaan. Väkisin tulee hyvälle mielelle. Tulee Thierry Henryn paluu mieleen. Seuralegendat on seuralegendoja. Respect.

PS. Toivottavasti Mou peluuttaa mahdollisimman paljon DD:tä. Ikä on tehnyt jo tehtävänsä. Pystyy toki vielä muutaman valjumaalin heittämään.
 
Tosiaan, sieltähän se pitkään huhuttu DD:n paluu varmistui. Odotetusti vuoden sopimus. Uutisessa ei mainittu mitään valmennussopimuksesta, joten ilmeisesti Drogba liittyy valmennustiimiin sitten vuoden kuluttua pelaajauran päättyessä? Hyvä hankinta niin pelillisesti kuin imagollisesti. Drogba kunnianhimoisena kaverina tuskin mielellään tyytyy mihinkään jämärooliin, mutta toivottavasti hyväksyy kiukuttelematta asemansa jos/kun jää Mourinhon papereissa Costan ja Lukakun/Torresin varjoon. Laitoin tuohon Lukakun ja Torresin samaan, koska uskon, että Drogban hankinnan jälkeen jompi kumpi noista kahdesta vaihtaa maisemaa.
 
Patrick van Aanholt siirtyy Sunderlandiin. Kyseessä ei ole laina, vaan ihan pysyvä siirto. Siirtosummaa ei ole vielä missään mainittu. Tämä voi osoittautua hyväksi hankinnaksi Black Catsille. Van Aanholtin viime kausi Vitessessä oli erinomainen ja olihan hän mukana myös Hollannin alustavassa MM-ryhmässä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kauden neljäs harkkamatsi pelattiin tänään Slovenialaista NK Olimpija Ljubljana vastaan, ottelu päättyi Chelsean hyväksi 1-2. Costa ja Fabregas avauksessa ja ensiksi mainittu teki ensimmäisen maalinsa Sinisissä. Kurt Zouma teki joukkueen maaleista toisen. Ensimmäinen puoliaika hankalan näköistä pelaamista, mutta toinen puoliaika oli jo parempaa. Seuraava peli on ensi keskiviikkona Vitesseä vastaan.

Tässä vähän videomatskua Costan tekemisestä: Diego Costa DEBUT vs NK Olimpija • Individual Highlights HD 720p (27-07-2014) - YouTube Ei ole tuollaisia maaleja hetkeen nähty tekevän Chelsean hyökkääjien toimesta, ei sitten Didier Drogban lähdön. Hieno veto täydestä juoksusta, hymy tuli huulille, kun eilen peliä katsoi.

Tässä Fabregasin tekemistä: Cesc Fabregas DEBUT vs NK Olimpija • Individual Highlights HD 720p (27-07-2014) - YouTube
 
Viimeksi muokattu:

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Tervehdys siniset-veljet/siskot! Hirveästi ei ole tullut tänne kirjoiteltua, mutta toivottavasti tulisi jatkossa enemmän tällekin palstalle tuotua omia mielipiteitä.

Tuo Lontoon murre kun ei ole kovin vahva itsellä niin täytyy kysyä teiltä viisaammilta. Mitkä ovat Chelsean suunnitelmat Courtoisin ja Lukakun suhteen? Ainakaan tuonne Itävallan leirille ei kumpaakaan ole nimetty.

Torres ilmeisesti myynnissä? Onko Lukaku lähdössä lainalle? Entäs Courtois? Kai hän on ykkönen ensi kaudella? Drogban paluu on hieno juttu ja on tervetullut aina minun Chelseani, mutta itse olisin antanut Lukakulle enemmän vastuuta. Olisiko Drogba sitten vasta kolmantena hierarkiassa?'

Oma avaukseni olisi:

-------------Costa-------------
------Hazard-Oscar-Willian------
--------Fabregas-Matic----------
Filipe Luis-Cahill-Ivanovic-Azpilicueta
------------Courtois----------------
 
Viimeksi muokattu:
Mitkä ovat Chelsean suunnitelmat Courtoisin ja Lukakun suhteen? Ainakaan tuonne Itävallan leirille ei kumpaakaan ole nimetty.

Torres ilmeisesti myynnissä? Onko Lukaku lähdössä lainalle? Entäs Courtois? Kai hän on ykkönen ensi kaudella? Drogban paluu on hieno juttu ja on tervetullut aina minun Chelseani, mutta itse olisin antanut Lukakulle enemmän vastuuta. Olisiko Drogba sitten vasta kolmantena hierarkiassa?

Courtois ja Lukaku pelasivat Brasilian MM-kisoissa sen verran pitkälle, että heille annettiin aikaa palautua ja treenata omatoimisesti. Lukaku ainakin treenaa tällä hetkellä Belgiassa Anderlechtin kanssa ja liittyy Chelseaan tuon Hollannin reissun jälkeen. Sama koskee Courtoisia.

Huhuja on paljon ja joka suuntaan, etenkin koskien Lukakua. Ensin kerrotaan, että Mourinhon on totaalisen kyllästynyt pelaajan asenteeseen ja pelaaja myydään. Seuraavana päivänä puhutaan lainadiilistä ja kolmantena ollaan varmoja, että mies pelaa Chelseassa yhdessä mentorinsa Drogban kanssa. Kieltämättä tuo viimeisin teoria kuulostaa jopa järkevältä, sillä Drogba jos joku on pelaaja, jolla Lukaku edelleenkin voi ottaa oppia jokapäiväisessä tekemisessä. Onhan Drogba myös Lukakun oma suosikkipelaaja nuoruudestaan omien sanojensa mukaan. Drogban hankinnan jälkeen pidän selvänä, että Torresista tai Lukakusta pyritään eroon. Onpa se kumpi tahansa kumpi lähtee ja kumpi jää, niin lähtökohtaisesti Drogba on tämän ja Costan takana hierarkiassa kolmoskärkenä. Ja näin pitää ollakin.

Courtois vai Cech? Siinäpä kysymys, johon tietää tällä hetkellä vastausta edes Mourinho itse.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Sinne lähti Lukaku, hienolla siirtosummalla kylläkin. Mou on kyllä takonut hienosti voittoa tekemistään myyneistä viimeisen vuoden sisällä. Yhteensä, myynneistä on tainnut kertyä jo reipas 130 miltsiä, ei paha. Ei pitäisi mennä pakkaselle ostoihin verrattuna.

Lähteekö vielä Mikel ja Torres, vai jompikumpi näistä? Mirandaa huhuillaan Sinisiin ja ehkä uusi hyökkääjäkin pitäisi hankkia, jos Torres myydään.
 
Jep sinne meni Lukaku. Tuon pelaajan Chelsea-urasta ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa paitsi hänestä saatujen massien osalta. Toivottavasti tekee hienon uran Evertonissa ja ehkä jossain muuallakin. Chelseassa ei näin käynyt erinäisistä syistä, joita en jaksa nyt kännykällä alkaa avaamaan.

Bertrand lähti samalla ovenavauksella. Hän tosin lähti koko kaudeksi lainalle Sotoniin. Siitä se joukkue muotoutuu pala palalta. Sisään on tulossa korkeintaan yksi varatoppari ja kärki, tai sitten ei.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Lukaku olisi ollut ihan mielenkiintoinen nähdä kunnolla Chelsean paidassa mutta en tästä yöunia menetä. Joukkue alkaa olla kaikenkaikkiaan ihan mukava nippu ja erityisesti Fabregasin ja Drogban sopparit miellyttävät. Saapa nähdä laitetaanko Torres vielä lihoiksi ja jos niin mihin hintaan. Kaverin markkina-arvo on kyllä melko jyrkässä laskussa ollut viime vuosina. No jospa saisi vielä jatkaa sinisissä ja iskisi paha suonenveto ja maaleja alkaisi tulemaan, kuten Liverpoolissa (heh).
 
Mou ilmoitti, että yksi pelaaja vielä lähtee tuon kokoonpanossa olevien ulkomaalaispelaajien määrää rajoittavan säännön seurauksena. Nykyiseen ryhmään hän olisi oikein tyytyväinen, mutta jonkun on lähdettävä. Samalla hän ilmoitti, että hyökkäyksestä ei lähde ketään eli Torres jää. Kyllä tuolla kolmikolla Costa, Torres, Drogba kelpaa kauteen lähteäkin. Voidaan vain arvailla kuka nyt sitten ulkomaalaisista on lähdössä. Itse veikkaan Mikeliä, joka jää Van Ginkelin toipumisen ja Cescin hankinnan jälkeen entistä pienempään rooliin. Samalla Mou kertoi, että tarkoitus on saada ryhmään enemmän englantilaispelaajia, mutta tuo prosessi on vielä kesken. Heh joo onhan se vähän kesken. Tänä kesänä vielä lähti pari natiivia pois ja tilalle ei ole saatu ketään. Onhan tuo kotimaisten pelaajien haaliminen tietysti vähän pakon sanelema juttu juuri tuon em. säännön johdosta.

Gael Kakuta on viimeisin lainalle lähetetty pelaaja. Kakuta pelaa alkavan kauden La Ligassa Rayo Vallecanon paidassa. Tämä ranskalainen tuskin enää Chelsea-paitaa vetää ylleen ellei korkeintaan katsomossa.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Taas huhuillaan. Tällä kertaa Diego Lopez olisi tulossa maalinsuulle. Mitähän järkeä tässä edes olisi? Kolme kovaa maalivahtia samassa joukkueessa. Ei toimisi mitenkään.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Taas huhuillaan. Tällä kertaa Diego Lopez olisi tulossa maalinsuulle. Mitähän järkeä tässä edes olisi? Kolme kovaa maalivahtia samassa joukkueessa. Ei toimisi mitenkään.

Joo-o, eipä olisi järkeä. Toisaalta, Cechiä on myös huhuiltu ulos joukkueesta... mutta mistä näistä tietää, huhuja tulee joka tuutista puoleen jos toiseen.

Christian Atsu menee Evertoniin lainalle, ilmoitetaan viimeistään huomenna.

Mikä muuten on Victor Mosesin kohtalo? Ei ole ollut edes harkkamatseissa mukana.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Hetken päästä alkaisi ottelu Werder Bremeniä vstaan, aloitus seuraava:

Chelsea aloitus formaatissa 4-2-3-1

Courtois; Azpilicueta, Zouma, Terry (c), Filipe Luis; Van Ginkel, Matic; Salah, Fabregas, Torres; Diego Costa.

vaihtarit: Cech, Ivanovic, Cahill, Christensen, Chalobah, Ake, Mikel, Baker, Boga, Hazard, Drogba, Solanke.

e. eihän se ihan putkeen mennyt, kuokkaan tuli 3-0. Bremen teki kaksi maalia rankkarista. Courtois oli juuri niin hyvä kuin olettaa saattoi, ei ihan ylettänyt rankkarimaalissa ja sitä ennen teki unelma pelastuksen reaktiotorjunnalla.
 
Viimeksi muokattu:
Oriol Romeu lähtee vuoden lainalle Stuttgartiin: Romeu loaned to Stuttgart - Chelsea FC . Ei taida Mikel lähteä tänä kesänä, mutta tuskinpa kauheasti on peliaikaa odotettavissa, kun viime kaudellakin oli tiukkaa...

Romeun lainan jälkeen joukkueessa on nyt sääntöjen sallimat 17 yli 21-vuotiasta ulkomaalaispelaajaa. Näin ollen tämäkin ongelma on ratkaistu. Tietenkin tämä tarkoittaa sitä, että lisää pelaajia ei voida hankkia ilman liikennettä toiseen suuntaan, mutta eipä tuohon välttämättä ketään tarvitakaan.

Seuraava lainalle lähetettävä on varmaankin Christian Atsu, kuten sanoitkin tuossa aiemmassa viestissäsi. Viimeisimpien tietojen mukaan Atsu ei mene Evertoniin, sillä hänen pelätään juuttuvan penkille. Muina mahdollisina osoitteina brittimediassa on esitetty mm. West Hamia, Aston Villaa, Celticiä, PSV:tä ja Hampuria. Toistaiseksi vain junnuissa esiintynyt kolumbialaishyökkääjä Joao Rodriguez on puolestaan lähdössä lainalle Ranskaan Bastiaan, jota muuten valmentaa entinen Chelsea-legenda Claude Makelele.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Chelsea lähti Turkkiin hyväntekeväisyys turnaukseen 25 miehen squadilla, joka näyttäisi olevan hyvin pitkälti se, jolla tuleva kausi tullaan myös operoimaan: Touchdown in Turkey - Chelsea FC Ihan hyvältä tuo lista näyttää.

e. tänään peli Fenerbachea vastaan alkaa klo 21.30.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tässä taitaa olla tämän kauden ykkös avauskokoonpano:

---------Diego Costa-------
---Hazard-Oscar-Schürrle---
--------Matic--Fabregas---
Azpilicueta-Terry-Cahill-Ivanovic
---------Cech/Courtois-------

Cech pelaa nyt Fenerbachea vastaan, mutta uskoisin Courtoisin olevan se ykkösveskari tällä kaudella.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Hieno maali Costalta, lupaa hyvää kautta ajatellen. Ei ihan hetkeen tuollaisia maaleja ole nähty Chelsean paidassa, kuin keskikenttämiehiltä. Ivanovic kaunisteli sitten vielä numeroita, Schurlen vapaapotkusta.

Fenerbahce-Chelsea 0-2 FT

Nyt Besiktasin kimppuun.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Chelsea pelaa kohta Unkarissa harkkamatsin. Vastassa olevan joukkueen nimeä en koita edes kirjoittaa, mutta tässä on avaus:

Cech; Azpilicueta, Christensen, Zouma, Filipe Luis; Mikel, Ramires; Schurrle, Willian, Torres; Drogba.

Ja hieman naurahdin tälle penkkimiehitykselle:
Schwarzer, Ivanovic, Cahill, Terry, Fabregas, Matic, Hazard, Oscar, Van Ginkel, Salah, Moses, Diego Costa

Siinä on aika tiukka nippu myös penkillä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eilisestä pelistä irtosi 1-2 voitto Ramiresin ja Fabregasin maaleilla. Vielä olisi yksi harjoitusottelu jäljellä, kun Chelsea pelaa tiistaina Real Sociedadia vastaan. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi Chelsea tv:n kautta, jos kotisivuja on uskominen?

Christian Atsu olisi menossa kuitenkin Evertoniin vuoden lainalle. Marko Marin on taas menossa Fiorentinaan vuoden lainalle, jonka jälkeen seuralla olisi mahdollisuus ostaa pelaaja muutamalla miljoonalla.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Drogba loukkaantui eilisessä pelissä, nilkka sai osumaa. Vielä ei ole tietoa, joutuuko legenda olemaan kuinka pitkään sivussa? Kauden avaus jää kuitenkin joka tapauksessa väliin. Strikereita ei liikaa ole ja harkkamatseissa Torres on pelannut kaikissa otteluissa laidalla...
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ei hyvä, Drogba saattaa pahimmassa tapauksessa olla sivussa 4-6 kuukautta nilkkavamman takia. Nyt onkin väläytelty sellaista mahdollisuutta, että QPR:n Loic Remy tulisi Sinisiin pelaamaan. Olikos Remylla sydämen kanssa jotain häikkää, kun ei läpäissyt Poolin medicalia, vai mistä sopparin dumppaus johtui siellä?
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Diego Costa vaikuttaa olevan melkoisessa terässä. Jos maaleja tulee tätä tahtia myös omassa liigassa niin huh! Drogban loukkaantuminen ikävä mutta jotenkin tuo " 6kk sivussa " kuulostaa turhan kovalta?

On muuten mennyt itseltäni tyystin ohi, että Lampard siirtyykin Man Cityn paitaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös