Champions Hockey League

  • 655 713
  • 3 181

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näkisin, että ehkä aikaisintaan ensimmäisen kolmen kauden jälkeen. Tässähän on ollut puhetta, että CHL olisi nykyisenlainen ekat kolme kautta (kiintiöjoukkueet jne). Voipi olla, että tässä testataan kiinnostusta ja kokemuksien mukaan lähdetään kehittämään joko ihan Euroopan liigaksi tai sitten jatketaan enemmän nykyisenlaisena. En näe että olisi millään mahdollista saada mitään kunnollista Euroopan liigaa käyntiin vielä ensi kaudeksi.

En mä tiedä liittyykö tää aihe edes tähän ketjuun kunnolla, mutta en näkisi että nykyisessä taloustilanteessa Euoopassakaan olisi mihinkään Euroopan liigaan resursseja. Suomessa esimerkiksi ei taida montaa seuraa olla jotka pystyisi nostamaan budjettiaan tarpeeksi että tuommoinen toteutuisi. Varmaan jo pelkkiin matkakuluihin menisi se miljoona enemmän per kausi + mahdolliset pelaajasatsaukset. Mistä suomalaisetkin sen muutaman miljoonan budjettiaan kasvaa.. Aika tiukassa taitaa olla muuallakin ne rahat. Itse CHL jopa vähän vaakalaudalla varmaan juuri esimerkiksi korkeiden matkustuskulujen takia. Yleisömäärät ei ainakaan kaikkialla niin isoja että kattaisi kaikkia kuluja.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Syyskuun peleissä tulee varmasti olemaan jo enemmän porukkaa. Pelaajilta on tullut pääasiassa positiivista palautetta.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Itse CHL jopa vähän vaakalaudalla varmaan juuri esimerkiksi korkeiden matkustuskulujen takia. Yleisömäärät ei ainakaan kaikkialla niin isoja että kattaisi kaikkia kuluja.

Perustuuko tämä nyt johonkin ihan kovaan faktaan vai onko pelkkää mutuilua? Meinaa tätä edeltäviä kilpailuja on pelattu aina vuodesta 2006 asti ja raha on riittänyt "harjoitusturnauksenkin" puitteissa matkustella ympäri Eurooppaa. Nyt kun kisaa koitetaan viedä enemmän sarjakaudelle, niin luulisi, että sisääntuleva raha (oli se sitten vähän tai vähän enemmän) kaikella todennäköisyydellä lisääntyisi.

Toki tätä uusinta kilpailua on pelattu vasta kaksi kierrosta ja varmasti on vielä paljon asioita korjattavina, mutta sitä vartenhan tämä ensimmäinen kolmen vuoden stintti on. Katsotaan mitkä asiat toimivat ja mitä pitää korjata.

Tietenkin kansalliset kilpailut luovat omat rajoitteensa kilpailulle, mutta jos mahdollista, niin kilpailua pitäisi hivuttaa enemmän kansallisten kilpailujen rinnalle. Toinen olisi sitten "kierroksen" pilkkominen laajemmalle aikavälille. Nythän kierroksen 22 peliä pelattiin kahtena päivänä. Jos pelit saataisiin jaettua useammille pelipäiville, niin helpottaisi kokonaisuutta myös tv-tuotteena.

Itse lisäisin myös joukkueiden määrää neljällä ja jakaisin joukkueet kahdeksaan kuuden joukkueen lohkoihin. Toki tässäkin voi tulla kansallisten kilpailujen aikataulut jo vastustamattomasti päälle, meinaa tämähän lisäisi lohkopelejä jokaisen joukkueen osalta kuudesta, kymmeneen.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Perustuuko tämä nyt johonkin ihan kovaan faktaan vai onko pelkkää mutuilua? Meinaa tätä edeltäviä kilpailuja on pelattu aina vuodesta 2006 asti ja raha on riittänyt "harjoitusturnauksenkin" puitteissa matkustella ympäri Eurooppaa. Nyt kun kisaa koitetaan viedä enemmän sarjakaudelle, niin luulisi, että sisääntuleva raha (oli se sitten vähän tai vähän enemmän) kaikella todennäköisyydellä lisääntyisi.

Toki tätä uusinta kilpailua on pelattu vasta kaksi kierrosta ja varmasti on vielä paljon asioita korjattavina, mutta sitä vartenhan tämä ensimmäinen kolmen vuoden stintti on. Katsotaan mitkä asiat toimivat ja mitä pitää korjata.

Äh tuli huonot sana valinnat taas. Ei nyt varmaan vaakalaudalla, mutta moni seura varmasti kuitenkin miettii osallistumista näihin turnauksiin, voi vain miettiä kun viimekaudella kävi esimerkiksi Prahassa katsomassa matsia, lipun hinta 2 euroa istumaan ja alle tuhat katsojaa hallissa. Ei varmaan mitenkään jättituloja lipputuloista tullut. Suomessakin sitä 1000-2000 katsojaa taisi olla ja nyt taisi jatkua nuo luvut.

Palkintopotit toki nyt sentään reilusti isommat, joten onhan tuossa turnauksella mahdollisuus. Saa vain nähdä miten sponsorit ja Tv-yhtiöt lähtee leikkiin mukaan, perustajäsenet tuskin loputtomiin haluaa maksaa turnaukseen osallistumisesta. Kallista lystiähän tuo lentäminen kuitenkin ja kotipeleistä ainakin toistaiseksi aika pienet lipputulot, ainakin suomalaisille seuroille. Loppupeleissä se raha ratkaisee. Jos venäjälläkin seuroilla alkaa tekee tiukkaa niin tiedä sitten riittäkö sitä rahaa eurooppalaisilla seuroillakaan, taloudellinen tilanne kuitenkin aika tiukka vähän kaikkialla.
 
H

HHude93

Olen tästä jo kirjoitellut, tosin vääriin paikkoihin. Mutta nyt löytyi oikea paikka tälle eli Meikä uskoo että seuraavan 3vuoden aikana CHL lyö itsensä kunnolla läpi ja mainostajien mielenkiinto nousee sekä Euroopan huippujengit pystyy sellaisiin 20 miljoonan kausi budjetin summiin ( kuten jokerit nyt) ja silloin CHL vakinaistaa paikkansa Euroopassa, jokapäiväisenä sarjana.
Mutta tässä tarvitaan pitkäjänteisyyttä sekä jengin/kannattajien kiinnostusta.
Katsotaan mitä tulevan pitää, hyvää kannattaa odottaa!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jotta tällä inkarnaatiolla CHL:stä olisi mitään mahdollisuuksia saavuttaa oikeaa arvostusta yleisön silmissä, on jollain aikavälillä siirryttävä malliin, jossa mitään kiintiöpaikkoja ei yhdellekään seuralle ole tarjolla vaan pääsy ratkaistaan futiksen malliin pelkän menestyksen mukaan. Niin kauan kuin kyseessä on European Trophy -harjoitusturnaus eri nimellä, on sarjavoiton arvostus jotain Continental Cupin luokkaa (eli kukaan muu kuin ko. tittelin voittanut porukka ei edes tiedä ketkä siellä pelasivat) eikä homma voi ottaa laajemmalti tulta alleen katsomoissakaan. Ja kun se ei ota tulta katsomoissa, ei turnauksessa liiku rahaa ja kun siellä ei liiku rahaa, eivät seurat panosta siihen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Siirretty tuolta Kookoo Liigan tms. ketjusta tänne...

Mun mielestä taas tuo CHL on nykyisellään melkoisen vähäpätöinen sarja. Pelien ajoittaminen harjoituskaudelle, puolityhjät katsomot monilla paikkakunnilla ja tryouttilaisten testaamiset kielivät karua kieltä sarjasta. Jos tuo sarja olisi oikeasti verrattavissa futiksen CL:aan, olisi tuolla katsomot täynnä, liput menisivät kuumille kiville ja jokainen joukkue vääntäisi parhailla rostereilla.

Tämä ottaa tietenkin oman aikansa, ei voi millään olettaa, että heti ensimmäisenä vuotena katsomot olisivat täynnä. Mitä noihin rostereihin tulee niin kyllä mitä itse olen pelejä katsellut niin joukkueet vääntävät siellä parhailla rostereilla mitä kasaan saavat. Mitä pelien aloittamiseen taas harjoituskaudella tulee niin jääkiekossa on pikkaisen vaikeampi noita pelejä ripotella sinne keskelle kautta kun jokainen joukkue pelaa omassa sarjassaan niin monta ottelua tiiviiseen tahtiin verrattuna esim. jalkapalloon. Ja kyllähän sitä jalkapallossakin pelataan näitä karsintoja mestareiden liigaan "harjoituskaudella".

Jotta tällä inkarnaatiolla CHL:stä olisi mitään mahdollisuuksia saavuttaa oikeaa arvostusta yleisön silmissä, on jollain aikavälillä siirryttävä malliin, jossa mitään kiintiöpaikkoja ei yhdellekään seuralle ole tarjolla vaan pääsy ratkaistaan futiksen malliin pelkän menestyksen mukaan.

Tähän toivottavasti siirrytään 3 - 4 vuoden sisällä. Suomesta esim. voisi päästä runkosarjan neljä parasta joukkuetta + mahdollisesti viides seura, mestari jos se tulee rukosarjan top-4 joukkueiden ulkopuoelta.


Tällä viikolla se taas jatkuu!
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
CHLn kasvaessa tulee muuten väistämättä sellainen ilmiö, että siihen osallistuvien seurojen on aloitettava harjoituskausi aikaisemmin. Tai ainakin mikäli tällä formaatilla jatketaan. Kolmen kauden jälkeenhän hommaa on tarkoitus tarkistaa. Sitten voitaisiin tehdä enemmän futiksen mestarien liigan mallinen aloitus, jossa ensin alemmaksi sijoittuneet sekä pienempien maiden mestarit pelaisivat karsintaottelut kauden alla, ja varsinainen sarja alkaisi syyskuussa.

Toki nytkin sarja jatkuu pitkälle syksyä aikaisesta aloituksesta huolimatta. Tai ainakin osalla. Jo ensimmäiselle kaudelle sarjaa televisioidaan 13 maahan, mikä tekee siitä jo nykyisin (länsi) Euroopan kiinnostavimman jääkiekkosarjan sponsoreille. Mutta vielä on liian aikaista innostua. Ensimmäiset pelit olivat kiinnostavaa lätkää, mutta katsotaan rauhassa miten homma etenee.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mutta nyt löytyi oikea paikka tälle eli Meikä uskoo että seuraavan 3vuoden aikana CHL lyö itsensä kunnolla läpi ja mainostajien mielenkiinto nousee sekä Euroopan huippujengit pystyy sellaisiin 20 miljoonan kausi budjetin summiin ( kuten jokerit nyt) ja silloin CHL vakinaistaa paikkansa Euroopassa, jokapäiväisenä sarjana.
Mutta tässä tarvitaan pitkäjänteisyyttä sekä jengin/kannattajien kiinnostusta.
Katsotaan mitä tulevan pitää, hyvää kannattaa odottaa!

Niin uskon minäkin ja uskon että suomalaisten pessimistinen suhteutuminen on pitkälti ymmärrettävääkin ainakin näin aluksi kun pidämmehän me kotoista Liigaa liki euroopan parhaana ja kärjistettynä kaikki muut jengit on höntsäjengejä ruotsia lukuunottamatta.

Mutta ajatelkaapa tämä toistepäin mikä noste tämä on kansallisille liigoille saksassa, sveitsissä, tanskassa, itävallasta jne, siellä on fanipohjaa joka tulee hallille suurin joukoin katsastamaan näitä euroopan arvostetumpien liigojen joukkueita. Tästä näkövinkkelistä se CHL:n nousu lähtee, tilanne siellä samantyylinen kuin meillä fudiksessa HJK:n kanssa, lähetään haastamaan täältä suomesta ne isommat joukkueet isommille areenoille. Hiljalleen pienempien liigojen kärkijengit kasvattavat budjettia(sponsorirahaa) koska pääsevät CHL:n kautta euroopan areenoille ja siten tulevat haastamaan paremmin jatkossa muiden isoimpien kiekkomaiden jengit.

Hyvää tästä tulee ja mielelläni katson näitä keski-euroopan jengejä millä huikeat fanit.

_
 

Dinho

Jäsen
Jotta tällä inkarnaatiolla CHL:stä olisi mitään mahdollisuuksia saavuttaa oikeaa arvostusta yleisön silmissä, on jollain aikavälillä siirryttävä malliin, jossa mitään kiintiöpaikkoja ei yhdellekään seuralle ole tarjolla vaan pääsy ratkaistaan futiksen malliin pelkän menestyksen mukaan. Niin kauan kuin kyseessä on European Trophy -harjoitusturnaus eri nimellä, on sarjavoiton arvostus jotain Continental Cupin luokkaa (eli kukaan muu kuin ko. tittelin voittanut porukka ei edes tiedä ketkä siellä pelasivat) eikä homma voi ottaa laajemmalti tulta alleen katsomoissakaan. Ja kun se ei ota tulta katsomoissa, ei turnauksessa liiku rahaa ja kun siellä ei liiku rahaa, eivät seurat panosta siihen.

Käytännössä futiksenkin osalta voidaan puhua kiintiöpaikoista isojen seurojen dominoidessa kansallisia liigojaan. Bayernit, Barcat, Realit, Juvet ja Chelseat ovat poikkeuksetta mukana joka vuosi ja mikäli nämä alkaisivat jäädä UCL-paikkojen ulkopuolelle on aivan varmaa, että UEFA lisäisi paikkamääriä. Jättiläisten jääminen kisan ulkopuolelle olisi taloudellisesti huono juttu.

Suurin ongelma CHL:llä on jääkiekon pienuus lajina. Keski- ja Etelä-Euroopassa on vaikea markkinoida jääkiekkoa, kun muut palloilulajit, jaloilla ja käsillä pelattavat, vievät suuren huomion. Rehellisesti sanoen, en jaksa oikein uskoa, että CHL tulee ikinä saamaan eteläisemmässä Euroopassa tuulta alleen, vaan se jää tällaiseksi semi-tsämppäriksi.
 

Andrew

Jäsen
Suurin ongelma CHL:llä on jääkiekon pienuus lajina. Keski- ja Etelä-Euroopassa on vaikea markkinoida jääkiekkoa, kun muut palloilulajit, jaloilla ja käsillä pelattavat, vievät suuren huomion. Rehellisesti sanoen, en jaksa oikein uskoa, että CHL tulee ikinä saamaan eteläisemmässä Euroopassa tuulta alleen, vaan se jää tällaiseksi semi-tsämppäriksi.

Tässä on erittäin hyvin kiteytettynä koko CHL:n ongelma/haaste. Tähän kun vielä lisätään ruotsalaisten ja sveitsiläisten pitkät palloilukulttuuri perinteet ja he eivät perinteisesti ole olleet kauhean kiinnostuneita tämmöisistä ulkopuolisista virityksistä.

Ruotsilla on äärettömän hieno ja rikas oma palloilukulttuuri. Sveitsissä on sama juttu ja lisäksi Sveitsissä sekä Keski-Euroopassa perinteikäs Spengler Cup on heille äärettömän tärkeä.

Tätä vasten peilaten CHL:llä on paljon tekemistä ihan perinteisissä jääkiekkomaissakin saadakseen jalansijaa. Sitten onkin ihan eri asia vielä yrittää mennä maihin missä ei ole vahvaa jääkiekkokulttuuria.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Suurin ongelma CHL:llä on jääkiekon pienuus lajina. Keski- ja Etelä-Euroopassa on vaikea markkinoida jääkiekkoa, kun muut palloilulajit, jaloilla ja käsillä pelattavat, vievät suuren huomion. Rehellisesti sanoen, en jaksa oikein uskoa, että CHL tulee ikinä saamaan eteläisemmässä Euroopassa tuulta alleen, vaan se jää tällaiseksi semi-tsämppäriksi.

Tässä riippuu vähän siitä, että mihin verrataan. Uskon kyllä CHL:llä olevan mahdollisuus nousta jääkiekkojoukkueille tärkeäksi, jopa kauden tärkeimmäksi tavoitteeksi keski-Euroopassakin. Mutta auttaako tämä sitten nostamaan jääkiekkoa lajina eteläisessä Euroopassa? Luultavasti lajin status voi tämän avulla nousta, mutta tuskin se ainakaan etelämpänä voi ikinä ajatellakkaan lähenevän futiksen suosiota. Mutta pikku hiljaa eteenpäin. Ei futiksen Mestarien liigaa kaudessa rakennettu.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Etelä-Euroopan merkitystä on turha ylikorostaa. Toki hienoa, jos laji sinne leviäisi, mutta kyllä se tärkein markkina on luultavasti Saksa ja sen rinnalla muu Keski-Eurooppa. Siellä pyörii sellaiset rahat, että niillä tämä kilpailu saataisin aivan uudelle tasolle, jos vaan saadaan myytyä paikallisille urheilukuluttajille.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mikä CHL:n yhteistyökumppani aiheutti niin paljon mielipahaa kyseenalaisilla twiiteillään tänään, että sarjan virallinen tili joutui esittämään anteeksipyynnön?

Mannheimissa näytti ainakin olleen ihan asiallisesti yleisöä paikalla. Hyvä juttu, koska suosio saksankielisessä Keski-Euroopassa on CHL:n pystyssä pysymisen kannalta aivan oleellista, aivan kuten Tshekki77 on moneen otteeseen kirjoittanutkin.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Ihan hyvä, ettei CHL ole niin epätasaista kuin mitä aluksi pelättiin. Esim Stavangerin voitto Tapparasta tai Mannheimin KalPasta osoittavat, että muuallakin kuin pohjoisessa on tasokkaita joukkueita. Erityisesti saksalaisten menestys voisi kasvattaa katsojallukuja Keski-Euroopassa, mikä on pidemmällä tähtäimellä hyväksi.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oisko Warrior? Heillä on ollut ongelmia seksististen twiittien kanssa ja brändin omistava NB on lehtitietojen mukaan päättänyt lopettaa brändin käytön futiksen puolella kaiketi tuon takia.

Cramo sittenkin asialla.

â€Absolut inget som Frölunda stÃ¥r bakom†| Frölunda | SHL | Sverige | Hockey | Sportbladet | Aftonbladet

On mielensäpahoittaminen Ruotsissa vähän vielä eri tasolla kuin Suomessa. Voisi kuvitella, että cheerleaderitkin on Ruotsissa vähintään toppahaalareissa, jos heitä ensinkään on. Muuten haisee hapansilakan ohella vähän kaksinaismoralismi. Vaikka on sanottava, että nuo kuvat on aika väsyneitä.
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
On mielensäpahoittaminen Ruotsissa vähän vielä eri tasolla kuin Suomessa. Voisi kuvitella, että cheerleaderitkin on Ruotsissa vähintään toppahaalareissa, jos heitä ensinkään on. Muuten haisee hapansilakan ohella vähän kaksinaismoralismi. Vaikka on sanottava, että nuo kuvat on aika väsyneitä.

Växjö Lakers oli ainakin vielä pari kautta sitten ainoa ruotsalainen joukkue, jolla oli cheerleaderit. En tiedä ovatko hekin jo luopuneet niistä.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Bärkkele. Koitan tilata tollaista soneran tunnusta, jolla ilmeisesti netin kautta voisi otteluita väijyä kahdeksan euron kuukausi hintaan, mutta kun koitan tietojani sinne lähetellä, niin ilmoittaa koko ajan, että tarkista tietosi. Kun tahalleen jätän jotain, esim. sotun vajaaksi, niin osoittaa, missä kentässä on vikaa, mutta täyttäessäni kaiken omasta mielestäni oikein, ilmoittaa vaan tuon tarkista tietosi. Ei siis ilmoita, missä kentässä sitä tarkistettavaa olisi. Meinaa kiinnostaisi noita muidenkin joukkueiden edesottamuksia seurata, mutta mulla ei vissiin tietotekniset taidot nyt vaan sitten riitä...

Ehkä tääki on vähän niinku sellainen lisenssijuttu. Ei mestareiden liigaa palikoille.
 

axe

Jäsen
Bärkkele. Koitan tilata tollaista soneran tunnusta, jolla ilmeisesti netin kautta voisi otteluita väijyä kahdeksan euron kuukausi hintaan, mutta kun koitan tietojani sinne lähetellä, niin ilmoittaa koko ajan, että tarkista tietosi. Kun tahalleen jätän jotain, esim. sotun vajaaksi, niin osoittaa, missä kentässä on vikaa, mutta täyttäessäni kaiken omasta mielestäni oikein, ilmoittaa vaan tuon tarkista tietosi. Ei siis ilmoita, missä kentässä sitä tarkistettavaa olisi. Meinaa kiinnostaisi noita muidenkin joukkueiden edesottamuksia seurata, mutta mulla ei vissiin tietotekniset taidot nyt vaan sitten riitä...

Ehkä tääki on vähän niinku sellainen lisenssijuttu. Ei mestareiden liigaa palikoille.

En muista oliko itellä vastaava just samassa rekisteröitymisessä mutta saattoipa olla. Jos oli, niin sitten piti myös hyväksyä jotkut mainospostitukset ja muut markkinointiviestikumppanilistaukset, että se meni läpi.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
En muista oliko itellä vastaava just samassa rekisteröitymisessä mutta saattoipa olla. Jos oli, niin sitten piti myös hyväksyä jotkut mainospostitukset ja muut markkinointiviestikumppanilistaukset, että se meni läpi.

No voihan nenä. Sitä luulisi, että jos maksullisille palveluille itseään altistaisi, niin pääsisi mainoksista, mutta eipä se taida enää niin olla. Ku sitten sain tunnukset läpi, niin ilmoitus, että kahden päivän sisällä... Jos viikonlopun pitävät vapaata, niin eipä niillä tunnuksilla sitten enää kauheasti tee.

No onneksi tuli vilkaistua livetuloksista, että mikä peleistä olisi maikkarilla ja ilmeni, että nämähän näkyvät myös unibetillä. Nyt täällä tihrustetaan sitten Lukkoa ja Notthinghamia neljäsosa televisiosta.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Itse kun katson CHL-pelejä Soneran kaapeli-TV:n kautta, niin sain yllätyksekseni tänään tekstiviesti-ilmoituksen, että koska eilen CHL lähetyksissä oli ongelmia saan 13-14.9 viikonloppuna HBO-kanavan näkymään korvaukseksi. Yhdessä pelissä oli kyllä aika ikävää pikselöitymistä, mutta muutenhan nuo näkyivät ihan hyvin. Eli toistaiseksi olen varsin tyytyväinen.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Vaikka jotkut ehtivät jo ensimmäisen viikonlopun jälkeen kyseenalaistamaan italialaisten ja englantilaisten mukana olon, niin tänään HC Bolzano (joka hävisi ensimmäisen ottelunsa TPS:ää vastaan 9-0) voitti turkulaiset kotonaan 4-2.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka jotkut ehtivät jo ensimmäisen viikonlopun jälkeen kyseenalaistamaan italialaisten ja englantilaisten mukana olon, niin tänään HC Bolzano (joka hävisi ensimmäisen ottelunsa TPS:ää vastaan 9-0) voitti turkulaiset kotonaan 4-2.

Onko siellä porukalla oltu dokaamassa ennen matsia etelän lämmössä, vai mitä ihmettä siellä on tapahtunut, Bolzanolla oli mun laskujen mukaan 16 kenttäpelaajaa kokoonpanossa tänään. Ei tollasta voi hävitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös