Champions Hockey League

  • 656 205
  • 3 181
Suosikkijoukkue
JYP
Onko kenelläkkään vielä ilmestynyt tuo CHL-total kanavapaketti kaapelitelevisioon? Itse hain juuri kanavat uudestaan, muttei ole vielä kanavat tulleet.. Ilmoittakaas heti kun näkyy. Ne ilmestyy kanavapaikoille ovat 261-268
 
Viimeksi muokattu:

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Itseäni CHL kiinnostaa maajoukkueen jälkeen eniten. Kotimainen liiga ei ole sulkemisen jälkeen kiinnostanut tippaakaan, mutta nyt varmaan tulee seurattua kotimaisten jengien menestymistä hyvinkin tarkkaan. Ja oli aivan pakko hommata tuo Soneran paketti, että näkee kaikki matsit.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niin se mieli muuttuu. Keväällä kun muutenkin tuli jääkiekkoa silmistä ja korvista ulos, uusi alkava CHL ei kiinnostanut tipan vertaa. En myöskään ottanut näitä mainittuja pelejä tämän kauden kausikorttiini, vaikka lohkojaon selvittyä olinkin halukas näkemään Nottingham Panthersin rosvolauman livenä.

Nyt kun pitkä kuuma kesä lähenee loppuaan ja uusi jääkiekkokausi kolkuttelee jo muutenkin porstuassa niin alkaa myös CHL kiinnostamaan. Ei se muuten tietenkään kiinnostaisi mutta kun oma suosikkijoukkue Lukko on mukana. Ostin jo liput kahteen kotiotteluun eli Nottinghamia ja Hampuria vastaan ja ensi viikonlopun vieraskiertueen pelejä odotan jo innolla. Kotona tietysti, en minä reissuun lähde vaikka ainakin RB Hampuriin on menossa.

Saa nyt nähdä sitten mitä tästä tulee. Toivon tietysti CHL:lle menestystä ja pitkää ikää vaikkei Lukko jatkossa mukana olisikaan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eikös Jalonen itke tyyliin aina kaikesta? Suikkanen näytti jälleen kerran käytöksellään omaa tyhmyyttään. Tuskin kukaan uskoo, että Suikkanen oikeasti on missannut uutisen/tiedon JYPin European Trophy -voitosta. Vai elääkö Suikkanen kenties kiven alla eikä seuraa muita kuin oman seuransa edesottamuksia kauden aikana...

No harva Jyväskyläläinenkään varmaan tietää että JYP voitti viimevuona ET joten kyllähän joku sen on voinut lätkäpiireissäkin missata, toki luulisi että jossain esille olisi tullut. Jos omasta kaveripiiristä kysyisi niin ei ne varmaan edes tietäisi että tuommoisia pelejä on pelattu.

Pelejä pitäisi näkyä myös ilmaiskanavilta ja olla isot mainoskampanjat. Tosin itse kun en nyt telkkaria omista niin vaikea sanoa onko TV:n puolelta mainostettukin nyt kovasti tätä, mutta vieläkin varmaan aika harva "tosifanien" lisäksi tietää turnauksesta mitään. Kovemmat palkintopotit edellisvuoteen nähden varmaan lisää joukkueiden mielenkiintoa, mutta ei se suoraan tarkoita että fanitkaan hyppii turnauksen perään. Ehkä pitäisi luoda faneille se mielikuva että seura oikeasti voittaa jotain arvokasta jos se voittaa tuon turnauksen. Olkoon vaikka miljoonan euron palkintopotti tai jotain. Viimekaudella ei Jyväskylän katukuvassa tainnut hirveästi näkyä ET voitto, varmaan Berliinissä oli isoimmat juhlat, mutta muuten ei paljon näkynyt missään, hyvä jos lehdessä ilmoitus.

Onko muuten tuosta palkintopotin rakenteessa ollut missään juttua, paljonko voittaja saa, saako jatkopaikasta jotain rahaa ym..?
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
Itseäni sen sijaan tämä European Trophyn jatke ei kiinnosta lähes yhtään. Sen verran sentään, että tulin tästä ketjusta etsimään tietoa miten otteluita pelataan. Löysinkin sen lopulta, mutta se pienoinenkin mielenkiinto katosi, kun IFK:n lohkossa muut joukkueet näyttävät olevan sellaiset suuruudet kuin Krefeld Penguine, Skellefteå ja Sönderjyske. Skellefteå tietenkin tuttu, mutta nuo kaksi muuta korostavat vain sitä ajatusta, ettei tässä ole kyse Mestarien liigasta, vaan sarjasta, johon kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

CHL:lle olisi varmasti tilausta, mutta ei tällaisella systeemillä, että lähes kaikki alkulohkon pelit on pelattu ennen kuin kansalliset liigat käynnistyvät. Väkisin tulee harjoituspelien maku. Samoin joukkueita on aivan liikaa, aivan hirveä määrä liikaa heikkotasoisia kiekkojoukkueita- / maita.

Hyvä pointti ylempänä esillä olleessa Iltalehden jutussa oli se, kun Suikkanen kyseli Perriniltä, että voittivatko he tosiaan European Trophyn viime kaudella. Enpä olisi muistanut itsekään. Sen sijaan kymmenen viime vuoden Suomen mestarit tulevat muistista automaattisesti.

Olisi ihan mielenkiintoista tietää, että minkälaisia suuruuksia oletit lohkossa olevan kun Ruotsin ja Tanskan nykyiset mestarit eivät kelpaa. Eikö se, että lohkossa kaksi neljästä on maansa mestareita kerro juuri päinvastoin siitä, että kyseessa on mestarien liiga? Totta kai siellä on mukana niitä muitakin joukkueita, mutta niin on myös kaikkien muiden lajien mestarien liigoissa.

Minäkään en ymmärrä tätä negatiivista suhtautumista, itse odotan liigaa innolla. Valitettavasti kaikki Kärppien alkulohkon pelit jäävät näkemättä, kun ei sattunut yhtään ruotsalaista joukkuetta samaan lohkoon. Mutta jos Kärpät ja Frölunda pelaavat vastakkain jossain vaiheessa turnausta, minä kusen hunajaa.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
No harva Jyväskyläläinenkään varmaan tietää että JYP voitti viimevuona ET joten kyllähän joku sen on voinut lätkäpiireissäkin missata, toki luulisi että jossain esille olisi tullut. Jos omasta kaveripiiristä kysyisi niin ei ne varmaan edes tietäisi että tuommoisia pelejä on pelattu.

Niin toki, jos ei satu lukemaan mitään lehtiä tai seuraamaan paikallista uutisointia noin muutenkaan niin onhan se mahdollista. Keskisuomalaisessa mm. oli kuitenkin lopputurnauksen ajan ihan kattava raportointi, joten en kyllä allekirjoita tuota "harvaa".
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Siis, yhden sarjan perustajajäsenen päävalmentaja antaa kauden alla tällaisia kommentteja kansallisessa mediassa, kun uutta tuotetta pitäisi kaikilla mahdollisilla tavoilla markkinoida ja luoda kiinnostusta kansan parissa.

Ymmärrän, että Suikkanen on persoonaltaan ja imagoltaan rehellinen juntti, mutta luulisi miehen saaneen joskus jotain mediavalmennusta tai edes pientä priiffausta TPS-johdolta... vai onko hän yksinkertaisesti idiootti?
 
Viimeksi muokattu:

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pelejä pitäisi näkyä myös ilmaiskanavilta

Ensi perjantaina tulee MTV3:lta JYP - Red Bull Salzburg joten kyllä maikkari ainakin yrittää saada CHL:ää myös muiden kuin todellisten lätkäfanien tietoisuuteen.

En tiedä sitten onko tarkoitus näyttää enemmänkin pelejä ilmaiskanavilta, mutta parempi tuo yksikin kun ei mitään niin kuin olisin olettanut.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Siis, yhden sarjan perustajajäsenen päävalmentaja antaa kauden alla tällaisia kommentteja kansallisessa mediassa, kun uutta tuotetta pitäisi kaikilla mahdollisilla tavoilla markkinoida ja luoda kiinnostusta kansan parissa.

Ymmärrän, että Suikkanen on persoonaltaan ja imagoltaan rehellinen juntti, mutta luulisi miehen saaneen joskus jotain mediavalmennusta tai edes pientä priiffausta TPS-johdolta... vai onko hän yksinkertaisesti idiootti?

Veikkaan jälkimmäistä tai sitten Suikkanen valmistautuu jo siihen mahdollisuuteen, että TPS konttaa tuossa suhteellisen helpossa alkulohkossa ja näin ollen pesee vähän omia käsiä, kun turnaushan ei ketään kiinnosta oli se nimi nyt mikä tahansa.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
No joo ymmärrän, että Suikkasen tapaiselle pohjoisen pojalle on jo iso asia päästä ylipäätään pois kotikylästään, mutta onpa kaverilla ahdas suhtautuminen CHL:ään.

No jaa, sanoihan Suikkanen myös, "-CHL ei ole vielä valmis, mutta siitä voi tulla kova juttu. IIHF ja seurat ovat tässä mukana. Se tuo uskottavuutta, kun kaikki ovat tosissaan. Mutta 1-3 ensimmäistä vuotta ratkaisevat tulevaisuuden, Suikkanen sanoi. "

Ei ehkä hurmoshenkisenä Suikkanen CHL:ään suhtaudu. Ehkäpä enemmän odottavasti. Mutta ei tuon jutun pohjalta ansaitse kovin kummosia moitteita, toimittaja nostaa puheesta aina valitsemansa pätkät. Musta tuo juttu kertoo enemmän Pekka Jalosen asenteista.

European Throphyssä oli vahva harjoitusturnauksen maku. CHL on jo nyt enemmän. Tässä on hyvä mahdollisuus rakentaa jotain eurooppalaista. Tuo vanhalle Neuvostoliitolle perustuva aasialais-eurooppalainen liiga tuntuu paljon vaikeammalta. Silti jos Venäjän mestaruus/Gagarin cup ihan oikeasti kiinnostaa, mitäpä sitäkään kieltämään keneltäkään :)

Ensi viikolla CHL alkaa. Ehkä hankalinta on juuri kauden alku näin aikaisin. Tosin jos yleisö löytää halleihin ja joukkueet pelaavat tosissaan, niin hyvä tästä tulee. Hienoa, että yritetään ja näyttää kiinnostavalta.
 

Anzi

Jäsen
Täytyy sanoa, että itseäni kiinnostaa tulevalla kaudella seuraavassa järjestyksessä:

Ykkösenä NHL, kakkosena CHL, kolmosena sitten Liiga, KHL ja SHL.

CHL tuntuu nyt varteenotatettavimmalta Eurooppa-liigaviritykseltä koskaan ja tosiaan kolme seuraavaa vuotta kertovat totuuden. Mutta nyt touhussa on jonkintasoista uskottavuutta ja järkevyttä, mitä kyllä jokasesta aikaisemmasta yrityksestä on puuttunut liian paljon.

Joo ja sitten täytyy todeta, että Liiga on liian arkipäiväinen ja heikko sarja tällä hetkellä ja ainoa suomalaisen jääkiekon pelastuskivi on laadukkaampi kansainvälinen seurajoukkuetoiminta ja se toivottavasti löytyy nyt CHL:stä.

KHL toki kiinnostaa myös tavallista enemmän, koska Pellenarrit siellä on, mutta yhtään euroa tai ruplaa tohon systeemiin en kanna. KHL kiinnostaa lähinnä ulkojääkiekollisista näkökohdista joille en toivo mitään jatkoa.

SHL on Liigaa laadukkaampi ja siksi herättää kiinnostusta.

Joo, mutta toivottavasti CHL toimii.
 

blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Florida Panthers
Apua tietämättömälle!
Voiko joku laittaa suoraa linkkiä, mistä saa tilattua CHL Total:n vaikkei ole Soneran asiakas enkä sellaiseksi halua!
Sitten yleisesti tästä CHL:stä. Mielestäni joukkuemäärä on hieman liian iso, tasokkaita pelejä ei välttämättä riitä, mutta konsepti on muuten hyvä. Paljon pelejä ennen kansallisen sarjan alkua, mutta huonoa sitten taas se, että pahimpaan ruuhkaan lyödään tärkeimmät pelit, kansallisten sarjojen kantilta ajateltuna. Ehkä kuitenkin olisi ollut parempi jos alkusarjan pelit olisi ripoteltu laajemmalle ajalle tasaisemmin, samoin kuin ratkaisupelit. Tosin en tiedä CHL:n pudotuspelikuviota, onko turnausmuotoinen, niinkuin vanha ET vai oikeat pudotuspelit. KHL:n poisjäänti on mielestäni vain positiivista, tässä on kesän mittaan tullut selväksi että KHL tappaa itsensä ilman muiden avustusta, palkat ovat pelaajien taitoon nähden tähtitieteellisiä ja seurat ovat enemmissä määrin vaikeuksissa taloutensa kanssa ja näin tulee myös jatkumaan. KHL ei ole eikä koskaan tule olemaan mikään euroopan NHL, vaikka he itse niin luulevatkin, kyseessä on vain typerästä pullistelusta lännen suuntaan, että kyllä "täälläkin osataan" isosti pitää "mahtavaa" kiekkosarjaa...
Itseäni kiinnostaa suuresti tuo CHL ja siksi haluaisin saada selkeän vastauksen siihen, mikä on halvin ja helpoin tapa nähdä pelejä kotoa käsin, kiitos jo etukäteen.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Vaikka vapaassa maassa eletään ja mielipiteitä tänne mahtuu, niin ihmetyttää kyllä tämä kritiikki kilpailua kohtaan. Liian huonoja joukkueita, ei kiinnosta. Eihän olympialaisia tai maailman kovimpia kiekkoliigojakaan arvioida heikoimpien osallistujien mukaan. Vai jättikö joku rehellisesti olympialaisten kiekkoturnauksen katsomatta juuri sen takia, että siihen osallistui kevään mm-taistoissa 1.divisioonassa pelanneet Itävalta ja Slovenia? Myös joukkueita on liikaa, ei kiinnosta. Parempi, jos olisi vähemmän. Tällaisille nimimerkeille haluaisin esittää kysymyksen, että olisiko kilpailu kiinnostavampi, jos lohkovaihe nimettäisiin mestareiden liigan alkukarsinnaksi ja varsinainen mestareiden liiga alkaisi pudotuspeli vaiheessa, 16 joukkueen voimin? Meinaa itse rakennehan ei muuttuisi ollenkaan ja niin sanottu kiinnostus, määräytyisi vain itse pelistä riippumattomista syistä.

Kilpailussa on kuitenkin kymmenittäin erilaisia mestareita ja runkosarjavoittajia viime kaudelta ja kuka tahansa tämän kilpailun voittaa, pitää yltää parempaan, kuin kukaan muu näistä menestyvistä, keskeisistä eurooppalaiseen kiekkointegraatioon uskovista seuroista. Kyllä tämän voittaja on eurooppalaiseen kiekkokilpailuun uskovien seurojen joukosta, mestareiden mestari.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin toki, jos ei satu lukemaan mitään lehtiä tai seuraamaan paikallista uutisointia noin muutenkaan niin onhan se mahdollista. Keskisuomalaisessa mm. oli kuitenkin lopputurnauksen ajan ihan kattava raportointi, joten en kyllä allekirjoita tuota "harvaa".

Jep, mutta eipä se kuitenkaan näkynyt melkein missään kuitenkaan kovin isosti että joukkue voitti sen mestaruuden. Arvostus ja näkyvyys oli melkein samaa tasoa jos JYP olisi voittanut vaikka Jokerit pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Aika kaukana oli kuitenkin että olisi esim. Kansanjuhla tullut ja ihmiset juhlisi pitkin kaupunkia mestaruutta. Varmaan Raumaalla on juhlittu isommin Pitsiturnauksen voittoa kuin mitä ET voittoa juhlittiin Jyväskylässä.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jonkin verran kuitenkin näyttää yritystäkin olevan, ainakin Jyväskylässä on Vaajakosken moottoritiellä iso tienvarsimainos, "Tervetuloa Jyväskylään" ja siinä CHL ja JYPin logot alhaalla sitten. Toki paha sanoa kenen kustantama mainos loppujen lopuksi, mutta kuitenkin. Myös aika hyvin kuitenkin nyt mediassa ollut myös esillä joten saapa nähdä. Suomen puolella ainakin yritystä näyttää olevan. Vaikea sanoa miten muualla.
 

elmorautio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Montreal vs Toronto, KHL-Jokerit
Täytyy kyllä sanoa, että helvetin hienosti ovat CHL:n markkinointipuolella hoitaneet näkyvyyden Suomen televisiossa. Minkä jumalan tähden CHL myytiin nimen omaan maikkarille??? Voisi kuvitella, että sarjan kaikkein potenttiaalisimmat katsojat ovat liigajoukkueiden seuraajia, toisin sanoen niitä, jotka omistavat jo valmiiksi Nelosen kanavapaketit nähdäkseen oman joukkueensa pelit. Nyt pitäisi sitten ostaa kaksi kanava pakettia nähdäkseen Liigapelien lisäksi ne muutamat europelit? Eikä siinä vielä mitään, mutta kun maikkarin muu tarjonta ei nappaa sitten yhtään! Ennemmin hommaisin rinnalle vaikka Viasatin, sieltä näkee sentään NHL:ää ja KHL:ää.

Toisin sanoen suomalaisjoukkueiden edesottamuksia pääsee seuraamaan nyt kolmen eri mediatalon kanavapaketeista. Yhteishintaa Nelonen Pro + Viasat + MTV Sport -paketeille tulee esim. DNA talouksissa 79,90 € kuussa.

Haistakaa paska.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Täytyy kyllä sanoa, että helvetin hienosti ovat CHL:n markkinointipuolella hoitaneet näkyvyyden Suomen televisiossa. Minkä jumalan tähden CHL myytiin nimen omaan maikkarille??? Voisi kuvitella, että sarjan kaikkein potenttiaalisimmat katsojat ovat liigajoukkueiden seuraajia, toisin sanoen niitä, jotka omistavat jo valmiiksi Nelosen kanavapaketit nähdäkseen oman joukkueensa pelit. Nyt pitäisi sitten ostaa kaksi kanava pakettia nähdäkseen Liigapelien lisäksi ne muutamat europelit? Eikä siinä vielä mitään, mutta kun maikkarin muu tarjonta ei nappaa sitten yhtään! Ennemmin hommaisin rinnalle vaikka Viasatin, sieltä näkee sentään NHL:ää ja KHL:ää.

Toisin sanoen suomalaisjoukkueiden edesottamuksia pääsee seuraamaan nyt kolmen eri mediatalon kanavapaketeista. Yhteishintaa Nelonen Pro + Viasat + MTV Sport -paketeille tulee esim. DNA talouksissa 79,90 € kuussa.

Haistakaa paska.
Sitä itsekkin kirosin kun uutisen kuulin. Eiköhän ne oikeudet kuitenkin mene eniten tarjoavalle. Vaikka se ei sarjan näkyvyyden kannalta aina järkevää ole.

Ilmeisesti Sonera viihteen kautta saa pelit näkyviin 7,90e/kk tai pienellä kikkailulla 1,90e/kk. Ja taitaapi saada jopa ilmaiseksi jos on Soneran asiakas jo ennakkoon.
 

Watson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Arsenal
Toisin sanoen suomalaisjoukkueiden edesottamuksia pääsee seuraamaan nyt kolmen eri mediatalon kanavapaketeista. Yhteishintaa Nelonen Pro + Viasat + MTV Sport -paketeille tulee esim. DNA talouksissa 79,90 € kuussa.
Itse maksan Nelonen Pro+Viasat paketista DNA:lla (Oulu) yhteensä 39,90/kk ja MTV Total on muistaakseni 24,90/kk. Koko roska siis 64,80/kk ja lisäksi Pro+Viasat on kaksi ensimmäistä kuukautta ilmaisia. Tuosta jos muuttaisi Totalin Sportiksi niin hinta tippuu siitäkin. Tämä siis DNA:lla ja tilaus tehty viime viikolla.

Omaan viime vuotiseen kanavanippuun (Total+Nelonen Pro liigapaketilla) verrattuna lisää tulee NHL+KHL+Viasatin muut urheilut vain kympin lisähinnalla. 12 kuukauden sopimuksella koko vuoden hinta nousee vain noin 40€ kun laskee tuon kahden kuukauden ilmaishinnan. Kuukausihinnaksi muutettuna tämä on 58,15€/kk, tuossa on siis kaikki kanavat.

Kallistahan se on siltikin, mutta eipähän tarvitse miettiä tuleeko illalla töllöstä lätkää. Itse olen luopunut Kärppien kausikortista kun samaan hintaan näkee käytännössä kaikki merkittävät lätkäliigat ja Kärppien osalta kaikki koti- ja vieraspelit ja vielä CHL:n. Tähän päälle vielä futiksesta ne sarjat joita seuraan, eli Valioliiga + Mestareiden liiga.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Itseäni kun ei (suljettu) liiga kiinnosta paskan vertaa, niin on jo ennestään MTV3 Total paketti lähinnä Valioliigan seuraamisen takia - toki formulat sekä kiekon maajoukkuepelit olivat kivaa plussaa. MTV3 Total näyttää tosiaan joka kierrokselta kiinnostavimman(t?) suomalaisjoukkueen CHL matsin. Soneran kaapeliasiakkaana sain tuon vielä ilmaiseksi päivitettyä CHL Totaaliin. Eli nyt näkyy kaikki suomalaisjoukkueiden pelit. Ainoa harmi tuossa paketissa on, että on pakko antaa sähköinen markkinointilupa ja kestää sitten max 4 mainosviestiä per viikko.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy kyllä sanoa, että helvetin hienosti ovat CHL:n markkinointipuolella hoitaneet näkyvyyden Suomen televisiossa. Minkä jumalan tähden CHL myytiin nimen omaan maikkarille???
...

Oletko ajatellut, että kenties MTV tarjosi ylivoimaisesti parasta sopimusta?

Nelosella on jo laaja ja arvokas kiekkotarjonta Liigan myötä ja eivät välttämättä olleet lainkaan kiinnostuneita CHL:stä. CHL olisi tuonut Neloselle lisää kuluja, mutta tuskin merkittävästi uusia tilaajia; CHL:stä kiinnostunut katsoja on hyvin todennäköisesti jo valmiiksi Nelosen tilaaja Liigan takia. Ja jos uusi sisältö tuo lisäkuluja, muttei uusia tilaajia, niin mihis se johtaa; tietysti hinnan nousuun, josta täällä sitten valitettaisiin ja mikä mahdollisesti johtaisi Nelosen tilaajamäärien laskuun ja tulojen menetykseen.

Se, että CHL sai tehtyä Suomessa monivuotisen TV-sopimuksen ison TV-lafkan kanssa, on mielestäni aivan loistava asia. Se antaa sarjan alkutaipaleelle omalta osaltaan paljon kaivattua selkänojaa.
 
Viimeksi muokattu:

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Apua tietämättömälle!
Voiko joku laittaa suoraa linkkiä, mistä saa tilattua CHL Total:n vaikkei ole Soneran asiakas enkä sellaiseksi halua!

Tuota tuota... ainakin nettiselaimessa ja mobiililaitteissa pyörivän Sonera Viihde -palvelun ja siihen valittavan CHL Total -paketin saat 6 kuukaudeksi 0 euron hintaan tämän linkin kautta. Muista paketeista en tiedä.

Toki, jos et halua Soneran asiakkaaksi ollenkaan, mutta haluat silti vain Soneran tarjoaman kanavapaketin, voi olla kinkkisempi homma... Soneralla kun taitaa olla yksinoikeus tuohon kaikenkattavaan pakettiin, joka on kuvattu täällä.

Linkit Soneran sivuille.
 
Ilmeisesti Maikkarilta ei voi valita mitä tahansa matsia, vaan näyttää ainoastaan yhden ns. pääottelun?

Voi valita mikäli hommaa tuon CHL Totalin, joka on ainakin kaikille Soneran asiakkaille ilmainen. Tuossa paketissa on 8 rinnakkaiskanavaa, joten valinnanvaraa riittää. Joku pyysi täällä aiemmin ilmoittamaan kun nuo kanavat ovat näkyvillä ja meidän talouteen nuo ilmeistyivät tänään. Toki vielä kanavilta ei tule muuta kuin mainoksia.
 
HC Bolzano avaa CHL-kautensa tämän viikon perjantaina Turussa. Joukkueella on kasassa nyt 11 sopimuspelaajaa (1+5+5), joten varsin maltillisella panostuksella italialaiset tähän uuteen sarjaan suhtautuvat. No kyllä tuollakin saa kasaan jo kaksi kentällistä kunhan yksi pakeista siirretään ketjuun.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Se, että CHL sai tehtyä Suomessa monivuotisen TV-sopimuksen ison TV-lafkan kanssa, on mielestäni aivan loistava asia. Se antaa sarjan alkutaipaleelle omalta osaltaan paljon kaivattua selkänojaa.

Jep, jos muistellaan viimekauden Urho TV lähetyksiä ET peleistä niin tässä kohti ei voi valittaa vaikka tulisi eri maksukanavalta kun liigapelit :)

Maikkari on kuitenkin isosti panostanut mainostamiseen ja brändin luomiseen joten ehkä CHL:stä ainakin Suomessa voi tulla melko iso juttu. En tiedä sitten miten markkinoinnilla menee ulkomailla, mutta Suomessa tuota on aika isosti kuitenkin mainostettu ja juuri MTV myötä, . Toki seurojen pitää vielä oma hommansa tehdä ja saada se kansa sinne hallille ja tehdä tästä merkittävä turnaus. Mutta on tässä mun mielestä kuitenkin jo yrityksen makua kuitenkin ET turnaukseen verrattuna. Urho hyvä jos omilla sivuillaan mainitsi että sieltä joku Kalpa - JYP matsi tulossa tai finaalimatsit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös