Carolina Hurricanes 2023–2024

  • 78 932
  • 206

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings



GM menee vaihtoon. Don Waddellin sopimus Canesin kanssa päättyy ja on ilmeisesti jo neuvottelemassa Columbuksen GM:n pestistä. Kukas sitten Carolinaan uudeksi päälliköksi? Wendell Young farmijoukkue Chicagosta vai apulais-GM Eric Tulsky, jota on uumoiltu yhdeksi potentiaalisemmaksi uudeksi GM:ksi NHL:ään.

Jos Waddell lähtee niin eiköhän Tulsky nouse GM:ksi. Paljon on häntä haastateltu muihin joukkueisiin. Olisi mielenkiintoista nähdä miten onnistuu.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
GM menee vaihtoon. Don Waddellin sopimus Canesin kanssa päättyy ja on ilmeisesti jo neuvottelemassa Columbuksen GM:n pestistä. Kukas sitten Carolinaan uudeksi päälliköksi? Wendell Young farmijoukkue Chicagosta vai apulais-GM Eric Tulsky, jota on uumoiltu yhdeksi potentiaalisemmaksi uudeksi GM:ksi NHL:ään.
Tämähän ei ole ensimmäinen kerta, kun myös Waddell on saanut sopimuksen loppuhetkillä luvan keskustella muiden joukkueiden kanssa. Sama tapahtui pari vuotta sitten. Vaikuttaa olevan organisaation tapa toimia.

Jos talon sisältä halutaan uutta GM:ää, niin Eric Tulsky on varmasti ykkösvaihtoehto. Toinen hieman rohkeampi valinta olisi Waddellin "erikoisneuvonantajana" pelaajauran jälkeen toiminut Justin Williams.
 

peikko#13

Jäsen
Niin alkoivat pyöröovet käymään Raleighwoodissa! Itselle Don Waden lähtö oli muutoksista se ei-toivotuin, varsinkin kun seuraajiksi on jo nostettu vaikka mitä kauhugallerian kunniajäseniä. Innokkaan omistajan, tilastoihinsa syvästi rakastuneen tilastoautistin ja puupäisen pääkoutsin ristitulessa kokenut hokikonna teki järjestään erinomaisia peliliikkeitä sekä piti yllä jämäkkää palkkakuria. Joukkueen rakentelu johti määrätietoisesti kohti huippua ja viimeisellä kaudellaan kasasi koko liigan kovimman nipun, jonka kausi kuitenkin päättyi tulokselliseen mahalaskuun. Pantterit nyt viimeistään näyttivät ettei Nyki niin kummoinen porukka ollut lyötäväksi, vaikka maalilla onkin aivan huippu-ukko. Onnea ja menestystä Wadelle Keklun kasaamille raunioille!

Toistuneen mahalaskun seurauksena olisi ollut suotavaa hakea uusia tuulia valmennukseen. Konemainen paukuttaminen johtaa hyviin runkosarjasijoituksiin ja sevästi heikompien päihittämiseen pudotuspeleissä, mutta sitten eväät loppuvat kun vastaan tulevat tasavertaiset sekä paremmin koutsatut joukkueet. Jos vastustajalla on hyvä mokke ja älyävät tukkia keskustan, niin Carolina on käytännössä lyöty, kuten viime vuosien todistusaineisto alkaa jo kiistattomasti osoittamaan. Erikoistilanteetkin on järjestään hävitty, joten on turha hillua laukaisumäärillä ja syyttää epäonnea.

Pelaajamateriaali olisi ollut soveltuva nähtyä monipuolisempaan hyökkäämiseen. Lisäksi peluuttamisella esimerkiksi Mane Necasista ei ole saatu kuin puolet tehoista irti. Turha on koutsin öyhöttää mistään rehdin hokiäijän filosofioista, kun sielunmaisema on henkilökemioiden osalta monesti tasoa pikkulapsi. Omat suosikit saavat hiihdellä ja tunaroida (yli-)isossa roolissa vaikka kausitolkulla, mutta tietyt pelaajat lähtevät yhdestä virheestä jalkapuuhun. Mike Bunting lähti jo muille maille, Mane lienee seuraava ja Kotka on kesytetty lentokyvyttömäksi maapuluksi. Robbo on osin myös huippukoutsi, joten parempaan vaihtaminen ei olisi ollut yksiselitteisen helppoa. Ummehtunutta valmennusryhmää olisi kuitenkin pitänyt jotenkin ravistella tämän kauden selvän epäonnistumisen jälkeen.

Kylmä rinki persuksissa keskellä kuuman kosteaa suvea tässä saa nyt seurata mihin seuraa seuraavaksi johdetaan. Vaaran merkkejä on paljon ilmassa, mutta voivathan ne olla aivan turhia ja seura nytkähtääkin pykälän eteenpäin uuden päällikön komennossa. Hyvät palikat ovat edelleen kasassa ja liikkumatilaa veivailla on. Ensi kausi tulee lähes väkisin olemaan jonkin sortin välikausi huippuodotusten suhteen, mutta palkkakaton nousu ja Nikishinin tähdittämä nuorten esiinmarssi luovat mahdollisuuden rakennella mestaruusjoukkueita sitä seuraavilla kausilla. Mielummin unelmaa kohti olisi ratsastellut Wade kärjessä, mutta nyt mennään näillä kohti tuntematonta.
 

ipaz

Jäsen
Ei jättänyt Waddell helppoa kesäduunia interm-GM Tulskylle. Palkkakatossa on tilaa 26 miljoonaa.

UFA:t

Guentzel
Teräväinen
Martinook
Noesen
Pesce
Skjej
DeAngelo
Chatfeld

RFA:t jotka tulevat saamaan kalliit jatkosopimukset:

Necas
Jarvis

Hurricasen tulee muuttumaan - ja toisaalta sen pitääkin hieman muuttua jos haluavat erilaisen lopputuleman.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Paljon tuntuu pyörivän treidihuhuja Necasin ympärillä. Ja on tainnut Necasin isä sanoa, että maiseman vaihdos olisi edessä. Mulla on aina ollut Necasista sellainen kuva, että Carolinassa ei oikein ole pelillisesti onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa syystä tai toisesta, vaikka ei kaverin tasosta ole kiinni, mutta ehkä ei vain sovi tarpeeksi hyvin Rodin systeemiin. Mielestäni Necasista voisi ja olisikin jo pitänyt tulla Canesin selvä kakkossentteri, mutta myönnettäköön, etten ole Carolinaa nyt niin tarkasti seurannut, joten voin toki väärässä olla tämän suhteen. Aika paljon kuitenkin on huhuissa mainittu se, että Necas siirtyisi muualle juurikin kärkiketjujen sentteriksi, joten miksi tämä ei onnistuisi tai ole onnistunut Carolinassa?
 

TurtleDef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes, Panthers, Tampere
Sentterimarkkinat tosiaan aika kuivat. 30-vuotias Chandler Stephenson? Nakuttaa tasaisesti 60-pistettä tai vähän yli. Tilastojen valossa todella tasainen ollut neljä kautta. Voittaa enemmän aloituksia kuin häviää. Kyllä jotain vähän Staalia jalkavampaa kanukkia huutaa keskelle tää jengi.
Edit . Vai kehittyiskö Jarvisista semmonen Trocheck 2.0? Otti aloituksia ainakin ihan hyvällä prosentilla loppukaudesta ja älykäs kahdensuunnan kaverihan tuo on.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös