Carolina Hurricanes 2020–2021

  • 73 067
  • 176

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Canesin pukukopissa on näin sivustaseuraajana hyvä henki ja tekemisen meininki. Toivottavasti TDA ei pukukoppia myrkytä ja pojat osaa ottaa huumorilla hänen parodiamaiset haihattelut...
Hamiltonia lähdetään korvaamaan aikamoisella riskillä. Toivottavasti ei jää mustapekka käteen.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Mä en sinänsä ymmärrä miksei.
Ilmeisesti jotain poliittisia mielipiteitä, mutta mitä väliä?

Jokainen palloilulajeja joskus pelannut tietää, että kopissa on usein monenlaisista sosiaalisista lähtökohdista olevia pelaajia, joilla on vaihtelevia mielipiteitä niin poliittisesti kuin muutenkin. Minusta TDA ei kuitenkaan ole tällainen perusdorka, vaan on ihan aidosti tyhmäillyt niin paljon, että on syytä toden teolla jännittää, miten pärjää enää missään joukkueessa.

DeAngelo on toki ollut avoimen poliittinen ja edustanut sitä Amerikan sakeaa päätä mielipiteissään. Avoin poliittisuus on harvinaista, eivätkä seurat sitä yleensä katso hyvällä. Tämä ei kuitenkaan ole suurin syy sille, miksi TDA ei ole kenellekään kelvannut. Kaikesta päätellen kyseessä on painajaismainen joukkuekaveri.

Täältä voi lukea jonkinlaista koostetta:
Controversial New York Rangers Player Tony DeAngelo Placed on Waivers

But with Tony DeAngelo and his past, deciphering the why and how of what happened is a bit more complicated. In 2013, while playing for the Sarnia Sting of the OHL, DeAngelo was suspended for 8 games by his own team and the league for making inappropriate statements to a teammate. This was the second time he was suspended for violating the league's harassment, abuse, and diversity policy.
...

November of the same year, he was suspended for another game for abusing an official. In January of 2017, now playing in the NHL for the Arizona Coyotes, DeAngelo was suspended for 3 games for physical abuse of an official.

Despite all his prior issues and punishments, the Rangers took a chance on DeAngelo's talents and traded for him in June of 2017. DeAngelo was productive for the Rangers, scoring 19 goals and 73 assists in his 167 games with the team. But even with his productivity on the ice, DeAngelo would often make headlines for what he did off of it. DeAngelo was an active Twitter user and hosted a podcast, Watch Your Tone, and on both, his primary focus was on politics. DeAngelo would often comment on former President Donald Trump and his administration's controversies, voicing his adamant support for Trump and his divisive policies. He would engage in heated back and forths with anyone who disagreed with him, often resulting in insults and mocking on DeAngelo's part.

Rangers-urahan päättyi tähän:
Rangers place Tony DeAngelo on waivers after fight with teammate, per report

Vaikka kyseessä on kyvykäs pelimies, on syytä kyseenalaistaa parantaako tuollainen pelaaja oikeasti joukkuetta? On valitettavan harvinaista, että ihminen nopeasti kehittyisi yli tuon kaltaisesta häiriökäyttäytymisestä. Mahdollista toki, mutta kyllä tässä Hurricanes ihan aidon riskin ottaa. Toki tuo soppari on sen verran halpa, että monoa perseelle jos alkaa perseilemään...

Tämä sanottuna, Dougie oli vähän pakko päästää noilla uuden sopimuksen spekseillä joukkueesta ulos. Osoittaa suurta luottamusta ja rohkeutta pistää noin paljon rahaa parhaimmillaan loistavaan, mutta aina ailahtelevaan ja isoja loukkaantumisiakin kärsineeseen pelaajaan. Minusta oli järkevää olla tekemättä tuota sitoumusta ja toisaalta ymmärrän, että Hamilton päästettiin ns. ilmaiseksi pois, koska viime kaudella oli jo oikeat mahdollisuudet cup-runiin.

Slavin - Pesce
Skjei - Bear
Cole - TDA

Tosiasia on, ettei tuo ole lähtökohtaisesti yhtä hyvä pakisto kuin viime vuonna. Toisaalta tuossa on potentiaalia olla samantasoinen jos TDA käyttää mahdollisuutensa ja mikäli Bear pystyy karistamaan Oilers-pölyn päältään ja realisoimaan potentiaaliaan nähtyä enemmän.
 
Viimeksi muokattu:

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.92
  • 3.80
  • 3.60
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös