Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Carolina Hurricanes 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Caniac, 02.07.2019 klo 21.53.

 1. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Lainaus:
  En tiedä, pitäisikö tällaiseen edes tarttua. Yrittäkää hyvät ihmiset ymmärtää, että U20 MM-kisat isossa kaukalossa eivät ole sama asia kuin NHL, jossa pelaavat maailman parhaat yli 15 eri ikäluokasta. Aina välillä tulee vastaan kirjoituksia, joissa meuhkataan, kuinka mahtava tutkapari Aho ja Pulju olivat jossain Kärppien junnuissa ja miten Carolinan kannattaisi siksi sainata Puljujärvi. Hieno juttu sanon minä, mutta miten se liittyy mitenkään NHL-jääkiekkoon?
   
  Binisteri tykkää tästä.
 2. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  High risk - no reward. Jos Pulju olisi oikeasti niin kova pelimies, tai edes prospecti, tällä hetkellä ei tarvitsisi spekuloida, olisiko ykkös- vai kakkosketjussa Canesissa. Tällä hetkellä spekuloidaan, pelaako Liigassa vai KHL:ssä. Mulla loppuu Canesin symppaaminen siihen paikkaan, jos Pulju sinne päätyisi. Ja mitä pahaa Aho on edes tehnyt? No hyväksyi sen offer sheetin, mutta annetaan se sentään anteeksi.
   
  Binisteri ja Alamummo tykkäävät tästä.
 3. Lecavalier Jäsen

  Lainaus:
  Mika Pyörälä toiseen laitaan täydentämään Kärppäketjua.

  Eihän Puljujärvelle olisi Canesissa mitään käyttöä, jos ei pysty edes Oilersin laituriosastolle murtautumaan ja vakiinnuttamaan pelipaikkaa NHL-kaukaloissa. Siellä on jo Mäenalainen Ahon lisäksi, joka menee ex-kärpästä.

  Kyllähän Carolina on Ahon ja Teräväisen joukkue. Suomalaisittain jopa ehkä se kaikkein mielenkiintoisin seurattava itselleni Dallasin ohella. Joukkue pelaa näyttävää ja viihdyttävää lätkää. Toivottavasti viime kauden lopun lentokeli jatkuu tulevalla kaudella.
   
  Binisteri tykkää tästä.
 4. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Noista vain Rantanen kelpaa, koska on suomalainen. Palkkakattoon on matkaa vajaa kolme miljoonaa, mutta kyllä sinne mahtuu hommata yksi 50 pisteen laituri kymmenellä miljoonalla. Sen jälkeen koossa on 2000-luvun kovin ykkösketju, jossa on keskellä ykkösketjutason pelaaja, laidalla kakkosketjun pelaaja ja toisella AHL-pelaaja.
   
 5. Binisteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
  Lainaus:
  Komppaan. Kaksi aivan eri maailmaa. Yhdet muutaman ottelun kisat kahden loistavan pelaajan rinnalla ei tee sinusta NHL-tason supertähteä. Ei sinne päinkään. Puljulla on ollut nyt kolme kautta aikaa näyttää, että nelospick ei ollut mikään fluke, mutta kaukana ollaan vielä siitä.
   
 6. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Joku junnu-MM -ketjuko olisi näiden pelaajien tämän hetken näytöillä NHL:n paras ykkösketju?

  Aho kyllä on yksi parhaita ykkössenttereitä NHL:ssä, mutta Laineella on vielä tekemistä ollakseen huippulaituri ja Puljun nimen mainitseminen tässä kohtaa on lähinnä noloa.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Laineen kokonaisvaltainen peli ei ollut vielä viime kaudellariittävällä tasolla ja Pulju ei ole edes näyttänyt kuuluvansa kirkkaisiin valoihin. Aholta (ja koko joukkueelta) loppui virta pleijareissa.

  Kaikilla on kehitettävää ja Puljulla eniten.
   
 8. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ennemmin low risk - low reward lyhyellä tähtäimellä. Pidemmästä tähtäimestä hankala sanoa.
   
 9. Kalikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Aivan, aivan. Kevään Mm-kisoista onkin jo sen verran aikaa, että voidaan jälleen tietää, että joukkueen tai ketjun pelin toimivuus nähdään yksittäisten pelaajien tehotilastoista sekä irrallisista peliesityksistä.
   
 10. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mikä tahansa joukkue pystyy NHL:ssä vetämään pitkähkön jakson hyvillä tilastoilla. Esim. Detroit pelasi loka-marraskuussa 11 ottelun pätkän jonka aikana se hävisi 2 ottelua. Myöhemmin maali-huhtikuussa Detroit voitti 9 ottelua putkeen. Se oli silti NHL:n neljänneksi huonoin joukkue. Samasta joukkueesta Tyler Bertuzzi teki tuon putken aikana neljässä peräkkäisessä ottelussa 3 pistettä. En silti odottaisi hänen tekevän ensi kaudella noin paljon pisteitä.
   
 11. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Simppeli. Yksinkertainen on usein paras. Tuo näyttään niin perinteiseltä lätkäpaidalta kuin vaan voi, lukuunottamatta tuota jo kotipaidasta tuttua hurrikaanivaroituslippujen täyttämään paksua vaakaraitaa paidan alareunassa.
   
  lainelaser tykkää tästä.