Canal+ pelit 2005-06

  • 282 811
  • 2 151

HemmoP

Jäsen
Hei!

CANAL+ on tänään solminut uuden sopimuksen NHL:n tv-oikeuksista. Sopimus on yksivuotinen ja takaa kaudelle 2005-2006 yli 500 tuntia suoria ottelulähetyksiä NHL:stä ainoana Euroopassa. Uuden NHL-sopimuksen myötä CANAL+ näyttää yksinoikeudella suurimman osan kaikista lauantain sekä torstaiyön otteluista, jolloin mielenkiinto on mm. Philadelphian, Toronton ja NY Rangersin peleissä. CANAL+:lla on lisäksi mahdollisuus näyttää yksi ottelu viikolta sekä oikeudet ensimmäiseen otteluvalintaan Konferenssien pudotuspeleissä sekä jaetut Stanley Cup-finaaleiden tv-oikeudet. Otteluista tiedotetaan tarkemmin osoitteessa www.canalplus.fi.

Terveisin

CANAL+

Kaisa-Leena Laine

että näin
 

peteIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
ja Red Wings
Svedu Canalplussan pressipuolella lupaillaan Flyersien, Toronton ja Rangersien parhaita matseja... Kelpais ne Wingsienkin ottelut kyllä.

"Enligt den nya överenskommelsen med NHL kan CANAL+ exklusivt visa majoriteten av alla lördagsmatcher där de bästa matcherna med Flyers, Toronto och Rangers återfinns och samtliga torsdagsnätter. CANAL+ kommer dessutom att visa matcher tisdagar och kan välja vilken av play-offmatcherna i Conferenceslutspelet som ska visas samt delar rättigheter till Stanley Cupfinalen."

Kiitos linkistä Espanjan Jeffille!

Eli tuon mukaan Tiistai-Torstai-Lauantai. Ja pleijareissa valitaan erikseen mitä näytetään. Sopii ja kelpaa.

Näköjään sama on jo www.canalplus.fi osoitteessakin kotimaisella:

CANAL+ teki sopimuksen NHL:n tv-oikeuksista
CANAL+-tuotemerkkiä edustava C More Entertainment AB panostaa edelleen vahvasti urheiluun. CANAL+ on tänään solminut uuden sopimuksen NHL:n tv-oikeuksista. Sopimus on yksivuotinen ja takaa kaudelle 2005-2006 yli 500 tuntia suoria ottelulähetyksiä NHL:stä ainoana Euroopassa.

- NHL on epäilemättä paras jääkiekkoliiga maailmassa ja sen suosio Pohjoismaissa on erityisen suuri. Uuden sopimuksen myötä meillä on mahdollisuus näyttää yhä enemmän sellaisia otteluita, joissa nähdään pohjoismaisia huippukiekkoilijoita, CANAL+:n urheilujohtaja Peter Harryson kommentoi tyytyväisenä tuoretta tv-sopimusta.

Uuden NHL-sopimuksen myötä CANAL+ näyttää yksinoikeudella suurimman osan kaikista lauantain sekä torstaiyön otteluista, jolloin mielenkiinto on mm. Philadelphian, Toronton ja NY Rangersin peleissä. CANAL+:lla on lisäksi mahdollisuus näyttää yksi ottelu viikolta sekä oikeudet ensimmäiseen otteluvalintaan Konferenssien pudotuspeleissä sekä jaetut Stanley Cup-finaaleiden tv-oikeudet.

- Otteluohjelma näyttää erittäin mielenkiintoiselta pohjoismaisia katsojia ajatellen. Meillä on mahdollisuus näyttää useita pohjoismaalaisia katsojia kiinostavia otteluita entistä parempaan katseluaikaan, toteaa CANAL+:n urheilujohtaja Peter Harryson.
 

Larkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
JEEEEEEEEEES! Tiesinhän sen, että mitään eurosportteja ei tähän tarvita! KIITOS CANAL! KIITOS! Näin se homma etenee. Siis nyt nähdään 3 ottelua viikossa... vai?

EDIT: Niin ja koska tulee ekapeli?! Ja toivottavasti nyt ei pelkästään noiden kolman jengin pelejä näyttele. EI HAITTAA! JES!
 

peteIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
ja Red Wings
"Sopimus on yksivuotinen ja takaa kaudelle 2005-2006 yli 500 tuntia suoria ottelulähetyksiä NHL:stä ainoana Euroopassa."

Toivottavasti ei hirveän moni sitä Eurosportti kakkosta mennyt tosiaan hankkimaan?

Kiitos taas Espanjan Jeffille huomiosta.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
"– Spelschemat ser mycket intressant ut ur svensk synvinkel. Vi kommer att ha tillgång till många matcher med svenskt intresse på bättre sändningstid, säger Peter Harryson."

"- NHL on epäilemättä paras jääkiekkoliiga maailmassa ja sen suosio Pohjoismaissa on erityisen suuri. Uuden sopimuksen myötä meillä on mahdollisuus näyttää yhä enemmän sellaisia otteluita, joissa nähdään pohjoismaisia huippukiekkoilijoita, CANAL+:n urheilujohtaja Peter Harryson kommentoi tyytyväisenä tuoretta tv-sopimusta."

Hyvin on noi ruotsalaiset vaihtuneet suomenkielisessä versiossa pohjoimaisiin huippukiekkoilijoihin. No, aivan sama kunhan änäriä tulee vaan Canalilta. Suuret kiitokset Canalille!

Sitten pari toivomusta perään: Ensinnä se ettei ihan jokainen matsi olisi Philadelphiaa. Nyt kun mielenkiintoa on tullut varsin moneen joukkueeseen rutkasti lisää niin vaihtelu olisi ihan suotavaa. Muun muassa Pittsburgh olisi mukava joskus nähdä ruudussa, vaikkei siellä ole kuin yksi ruotsalainen. Mikäli pelit valitaan ruotsalaisten pelaajien näkökulmasta niin luulisi Detroitin ja Vancouverinkin löytävän tiensä ruutuihin. Näissä kun taitaa olla eniten ruotsalaisia. Flyers, Toronto ja Rangers taitavat tulla toimeen vain parilla hurrilla.

Toinen toivomus on että selostuksia tulisi myös muiden selostamina kuin Linkun. Esimerkiksi alkuperäinen jenkkiselostus passaa myös.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
peteIFK kirjoitti:
"Sopimus on yksivuotinen ja takaa kaudelle 2005-2006 yli 500 tuntia suoria ottelulähetyksiä NHL:stä ainoana Euroopassa."

Toivottavasti ei hirveän moni sitä Eurosportti kakkosta mennyt tosiaan hankkimaan?

Kiitos taas Espanjan Jeffille huomiosta.

Niin tuo nyt voi olla semantiikkaa, jos C+ on ainoa kanava joka tarjoaa 500h tuntia suoria ottelulähetyksiä niin sehän ei vielä tarkoita etteikö esim. Eurosport voisi tarjota esim. 200h suoria lähetyksiä.

Eli tarkoittaako tuo "ainoana Euroopassa" NHL:ää yleensä vai ainoana noin paljon suoraa NHL-kamaa?

Ja tuo jaettu oikeus yhdestä viikkomatsista viittaa kyllä vahvasti toiseen kanavaan.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
JEEEES

Vihdoinkin tää on varmaa, Kyllä on nyt hjuva fiilis. Joo nyt ei kehtaa enää valittaa mistään vaan olla tyytyväinen, että näkyy NHL viimeiseen Stanley Cup finaaliin asti. Täytynee antaa Canal + nyt positiivista palautetta, kun hoitivat homman kotiin. Välillä on tullut annettu kitkerääkin palautetta, mutta nyt on ruusujen aika.
 

peteIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
ja Red Wings
Daespoo kirjoitti:
Niin tuo nyt voi olla semantiikkaa, jos C+ on ainoa kanava joka tarjoaa 500h tuntia suoria ottelulähetyksiä niin sehän ei vielä tarkoita etteikö esim. Eurosport voisi tarjota esim. 200h suoria lähetyksiä.

Eli tarkoittaako tuo "ainoana Euroopassa" NHL:ää yleensä vai ainoana noin paljon suoraa NHL-kamaa?

Ja tuo jaettu oikeus yhdestä viikkomatsista viittaa kyllä vahvasti toiseen kanavaan.

Kyllä, joku toinenkin kanava tullee NHL:ää näyttämään... Tuon lauseen voi kyllä käsittää suuntaan jos toiseenkin. Mutta: "Uuden NHL-sopimuksen myötä CANAL+ näyttää yksinoikeudella suurimman osan kaikista lauantain sekä torstaiyön otteluista", viittaisi toiseenkin "näyttäjään". Tai voihan tuonkin lauseen käsittää taas toisinkin päin... Kolme matsia viikossa tuntuu kyllä oikein mukavalta. Tosin ei lisätarjontakaan pahitteeksi olisi...
 

Luigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
PIT, Tappara
YYYEEEESSSS!!!!!!! Rupeehan sitä kunnon lätkää tulemaan töllöstä... Oispa vaan ollu monivuotinen sopimus ettei taas ensvuonna tarvis jännittää...?? No kuitenkin oon todella iloinen sopparin synnystä ja että en ottanu plussaa turhaan..!!
 

Mogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Hohhoijaa.. Olispa vaan joku viasat tai edes eurosport vieny noi oikeudet. Oltaisiin saatu enemmän otteluita eikä vain Cryers / Leafs matsei. Eipä noi leafsitkää enää yhtää kiinnosta kun Mogilny ei ole siellä enää. 3 ottelua viikossa. Eli samaa mallii kuin ennenkin. Jos noi tosiaan näyttävät painottavasti vain noitten tylsien jengien matsei palautuu canal+ kaaressa. Saa nähdä.. Onneksi sopimus on vain yksi-vuotinen. Toivon mukaan ensi vuonna joku kunnon urheilu kanava ostaa NHL. Ei prkl.... eiku taas kuuntelee penaa.. toivonmukaan canal+ tanska viritys vielä toimii tälläkin kaudella.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Erittäin hyvä uutinen. Nyt voisi kyllä pahimmille panikoitsijoille sanoa:"Mitä minä sanoin".
Paskanko sillä on väliä, koska se sopimus julkaistaan, kunhan julkaistaan ennen kauden alkua.

Ei ole vielä otteluita, mitä näytetään, mutta hyvinkin voisi olettaa että vasta ensi viikolla näkyy ensimmäinen ottelu. Tekevät nopeasti muutaman ottelun lähetykset lukkoon ja sitten mietitään pitemmältä ajalta ottelut.

Noh, odotellaan. Mikäs kiire tässä on, valmiissa maailmassa.
 
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, HIFK
Huvittavia tosiaan nuo lehdistötiedotteet, joissa sujuvasti muutetaan Ruotsi (lue Forsberg) Pohjoismaiksi. Kenellekään ei liene epäselvää, että päätökset ja valinnat tehdään ruotsalaisen maun mukaan, suomalaiset saavat tyytyä siihen mitä sattuu tulemaan. Toivottavasti otteluohjelma puoltaisi sitä, että eivät pääse näyttämään joka viikko samoja joukkueita. En usko että kenenkään katsojan intresseissä on maasta riippumatta nähdä aina vaan samoja joukkueita.
 

scholl

Jäsen
The Windy City kirjoitti:
Huvittavia tosiaan nuo lehdistötiedotteet, joissa sujuvasti muutetaan Ruotsi (lue Forsberg) Pohjoismaiksi. Kenellekään ei liene epäselvää, että päätökset ja valinnat tehdään ruotsalaisen maun mukaan,

Siinä yhdessä jutussahan oli, että C+ tavoittaa Ruotsissa 2 miljoonaa katsojaa ja Eurosport2 puoli miljoonaa, joten siellä ollaan aika paljon edellä maksutelevisiokehitysmaa Suomea. Näin ollen on täysin ymmärrettävää, että panostetaan Foppaan ja kumppaneihin. HC-faneilla on toki omat suosikkijoukkueensa tai pelaajansa, joilla ei välttämättä ole mitään tekemistä Pohjoismaiden kanssa. Vähän sama kuin formuloissa. Urpokansa seuraa Räkää ja enemmän perehtyneillä on ollut laajempi valikoima, mistä valita suosikkinsa.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Tällänen tuli e-maililla:

Hei!

Otteluohjelma julkaistaan ihan pian nettisivuillamme.
Ensimmäinen ottelu näytetään keskiviikon ja torstain välisenä yönä ja se on joko Philadelphian tai Ottawan kotiottelu.

Terveisin
Kaisa-Leena
CANAL+
 

Itäpuu

Jäsen
Niimpä niin, jos Suomessa on n. 100 000 tilaajaa (näin moni ainakin maikkarin mukaan näkee sm-liigaa) niin sehän on ihan hyttysen paska verrattuna Ruotsalaiseen 2 miljoonaan. Ei ole mitään syytä valittaa ruotsalaispeleistä, mulle kaikki mitä näkyy on plussaa. Vihdoinkin....
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Mulle on ihan sama kunhan Detroitin matseja ei näytetä tuutin täydeltä, joukkue on täynnä sveduja mutta kiinnostus noin muuten on tasan nolla ottaen huomioon että jengi on menossa jyrkästi alaspäin ja on liigan pehmein joukkue. Matsit on varmaan aika helvetin tylsiä.
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Daespoo kirjoitti:
Otteluohjelma julkaistaan ihan pian nettisivuillamme.
Ensimmäinen ottelu näytetään keskiviikon ja torstain välisenä yönä ja se on joko Philadelphian tai Ottawan kotiottelu.
Kohtahan tämäkin varmaan selviää, mutta veikkaanpa, että näytettävä peli on tuo Philly-Rangers, ikävä kyllä. Ja jos oikein pilkkua ahdistellaan, niin Ottawa ei edes pelaa kotihallissaan tuota ensimmäistä otteluaan.

Wednesday, Oct. 5
NY Rangers at Philadelphia, 7 p.m.
Ottawa at Toronto, 7 p.m

edit: Phlliy=Philly
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
kaali kirjoitti:
Niimpä niin, jos Suomessa on n. 100 000 tilaajaa (näin moni ainakin maikkarin mukaan näkee sm-liigaa) niin sehän on ihan hyttysen paska verrattuna Ruotsalaiseen 2 miljoonaan.

tilaaja on kuitenkin eri kuin se, kuinka monella on mahdollisuus nähdä. Esim. kotitalous on 1 tilaaja, vaikka siellä olisi useita asukkaita.

Eli siis Ruotsissa ei ole 2 miljoonaa tilaajaa, vaan 2 miljoonalla henkilöllä on mahdollisuus nähdä C+:aa.
 

Itäpuu

Jäsen
scholl kirjoitti:
tilaaja on kuitenkin eri kuin se, kuinka monella on mahdollisuus nähdä. Esim. kotitalous on 1 tilaaja, vaikka siellä olisi useita asukkaita.

Eli siis Ruotsissa ei ole 2 miljoonaa tilaajaa, vaan 2 miljoonalla henkilöllä on mahdollisuus nähdä C+:aa.
whatever, suhdeluku on kuitenkin noin 1/20 eikä muuksi muutu kovin äkkiä...
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Thornton kirjoitti:
Wednesday, Oct. 5
NY Rangers at Philadelphia, 7 p.m.
Ottawa at Toronto, 7 p.m

NHL.com väittäisi Toronton matsin alkavan tuntia myöhemmin eli 8 pm EDT. Tiedä sitten, mutta joka tapauksessa sitä ollaan virkeenä töissä torstaina sitten.
 
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, HIFK
Ei se suhdeluku nyt mikään ihan murskaava ole, mutta onpahan kuitenkin selvästi Ruotsin eduksi. Enkä minä sinänsä valita noista otteluvalinnoista, C+ saa eniten rahaa Ruotsista, joten näyttäkööt sitten eniten niitä svedujoukkueiden pelejä. Pääpointti oli lähinnä se, että nuo lehdistöjutut muotoillaan kaikkia miellyttäviksi ja välillä totuus unohtuu. Voisihan sitä joskus myöntää ihan suoraan, että asiat päätetään Ruotsissa ja päätökset ovat sen mukaisia. Se mitä eniten toivon on tosiaan se, että tulisi monipuolisesti pelejä, varsinkin kun nyt pelaajaruletin jälkeen moni joukkue on varsin mielenkiintoinen.

Jos jo avauskierrokselta nähdään joku peli, niin se on jo tosi positiivista, oli peli mikä tahansa.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Tämä sopimus canalilta on päivänpelastava uutinen. Uskon, että tämäkin kausi on tuttua tavaraa C+:lta eli samoilla linjoilla ollaan lähetyksissä kuin edellisillä kausilla. Hyvä näin!

Tälle kaudelle rukattu otteluohjelmahan on vähentänyt merkittävästi otteluita konfrenssien välillä joten läntinen konfr. tulee olemaan ehkä aavistuksen paitsiossa tv-peleissä. Koska pääpaino on taaskin idän joukkueissa, voi olla että muutamat joukkueet ovat selkeästi eniten ruudussa. Noh, Leafs on onneksi tuolla muutaman joukkueen listalla joten hyvä näin. Ehkäpä viikolla näemme myös sitten lännen pelejä koska lauantai-iltahan on varattu idän primetime peleille.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
No se on sitten siinä. Erittäin miellyttävä uutinen, ainoa negatiivinen asia on että sopimus on vuoden mittainen joten voi hyvin olla että Canal+ luopuu nhl:llstä tämän kauden jälkeen. Toisaalta panostus on melko suurta yli 500 tuntia joten jos eivät enää liigasta välittäisi tuskin näin paljon näyttäisivät.

Laskeskelin tuossa hieman ja pelejä tulee varmasti enmmän kuin kolme ne vaan lähetetään kolmena päivänä. Tiedotteessahan sanotaan että, "Uuden NHL-sopimuksen myötä CANAL+ näyttää yksinoikeudella suurimman osan kaikista lauantain sekä torstaiyön otteluista, jolloin mielenkiinto on mm. Philadelphian, Toronton ja NY Rangersin peleissä. CANAL+:lla on lisäksi mahdollisuus näyttää yksi ottelu viikolta sekä oikeudet ensimmäiseen otteluvalintaan Konferenssien pudotuspeleissä sekä jaetut Stanley Cup-finaaleiden tv-oikeudet." Eli pelejä voi torstaisin ja lauantaisin tulle enemmän kuin yksi, ja ajankohdallisestihan se onnistuu kun pelejä pelataan eri aikoihin ja lauantaisin vielä iltapäivä pelejä. Sitten jonain päivänä näytetään vielä yksi peli.

Mikäli siis kokonais aika on yli 500 tuntia niin tuohan tarkoittaa pyöreästi jotain 200:taa ottelua, viikkoja runkosarjassa on 27 joten jos olisi kolmen pelin tahti tuo tekisi runkosarjaan otteluja 81. Eli jättäisi yli 100 peliä playjareihin jota tuskin on edes mahdollista näyttää, maksimissaan pudotuspelejä pelataan 105 jos jokainen sarja menisi seitsemään mutta todellisuudessa pelejä on vähemmän ja tuskin niitä kaikkia on suunniteltu näytettäviksi. Tai ei olekaan koska tuossa sanotaan, "ensimmäiseen otteluvalintaan Konferenssien pudotuspeleissä".

Nyt sitten jää nähtäväksi mikä on Eurosportin rooli, Canal+ ei ole ainoa oikeuksien haltija joten joku muu ilmeisesti pelejä myös näyttää. Tuo 500 tuntia ainoana euroopassa todella varmasti tarkoitta nimenomaan sitä että kukaan muu ei niin paljon näytä eikä sitä että Canal+ on ainoa joka pelejä näyttää, koska premiere ainakin saksassa nhl:llää näyttää. Olettaisin että nämä oikeudet mistä tiedotteessa puhutaan koskee vain pohjoismaita vaikka siinä ei sitä suoraan mainitakaan. Toivotaan että Eurosportkin pelejä näyttäisi jos sen panos olisi muutamia satoja tunteja, niin nhl:llää saattaisi tulla sellaiset 800-900 tuntia joka tekee jo aika monta peliä. Se nyt ainakin on ilmeisesti taattu että näin paljon nhl:llää ei suomessa olla ikinä nähty.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös