Calgary Flames 2006-07

  • 44 136
  • 192

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Morrow10 kirjoitti:
Mikäs Conroylla on, kun ei pelannut viime yönä? Onko joku pahakin loukkaantuminen kyseessä?
Sai taklauksen Tampaa vastaan ja loukkasi selkänsä. Vamman ei kuitenkaan pitäisi olla paha (day-to-day).
 

TKH

Jäsen
Lombardilla on ollut vaikeaa viime aikoina, eikä tämäkään ottelu tainnut auttaa sen asemia. Conroyn poissa ollessa Lombardi pelasi siis ykkösketjussa Tanguayn ja Iggyn keskellä ihan hyvällä peliajalla (vajaat 17 min), mutta ei vakuuttanut niin paljoa, että pystyisi jatkossa uhkaamaan Conroyn asemaa. Lombardin pelin taso on hiukan laskenut Conroyn tulon myötä, mikä tosin johtuu osin vähentyneestä peliajasta. Osin sitä tosin on syytetty vähän pelin ailahtelevuudestakin. Parhaimmillaan se on loistava, mutta toisinaan vähän laiska ja huonosti puolustava. Nopeuttaan sen pitäisi pystyä käyttämään paremmin ja useinmin, kuin mitä se viimeaikoina on tehnyt. Ongelma on, että se on loistava tosi harvoin ja flegmaattisen oloinen liian usein. Potentiaalia sillä on, tuskin sitä kukaan kieltää, mutta se pitäisi pystyä osoittamaan tarpeeksi usein kentälläkin. Eikä sen kannata ottaa samanlaisia jäähyjä kuin eilen jatkoajalla.

Toinen mielenkiintoinen kilpailu pelipaikasta on kuudennen pakin paikka. Viime aikoina Giordano ei ole pelannut kuin yhdessä ainoassa ottelussa, silloinkin se tuli Warrenerin tilalle ei Zyuzinin. Zyuzin on pelannut kaikkissa otteluissa vastaavalla ajalla. Viimeisestä kahdeksasta ottelusta Zyuzin on pukenut seitsemään viimeiseen ja Giordano vain kahteen satunnaiseen (ja vain yhteen viimeisestä seitsemästä). Kai tämä on selvä merkki siitä, että Zyuzin on syrjäyttänyt/ohittanut Giordanon. Aikaisemminhan pakit pelasivat suunnilleen vuorotellen, silloin kun eivät korvanneet ketää viidestä vakiopakista.

Halen odotetaan debytoivan jossakin muutamista seuraavista otteluista. Itse en odota sen kovin montaa ottelua tällä kaudella pelaavan Calgaryssa.
 

TKH

Jäsen
Flames pelaa tärkeän ottelun Coloradoa vastaan ensi yönä. Voitto käytännössä viimmeistään sinetöisi Calgaryn play-off paikan, vaikka hyvältähän se nyt näyttää muutenkin. Ottelu on kuitenkin erittäin oleellinen sen takia, että se on ensimmäinen kolmesta jäljellä olevasta ottelusta näiden joukkueiden välillä. Ja tällä hetkellä Coloradon kannalta Calgary lienee se joukkue, jonka ne haaveilee ohittavansa. Periaatteessa se on niille vielä täysin mahdollinen, mikäli ne pystyisi voittamaan Flamesin kaikissa lopuissa kohtaamisissa. Mutta eihän sellaista nyt tapahdu, muuta kuin elokuvissa ja painajaisissa. Ottelu lieneekin Calgaryn kannalta tärkeämpi mahdollista divisioonan voittoa ajatellen. Vaikka divisioonavoittoa ei tulisikaan, olisi suotavaa nousta muutama pykälä ylöspäin ettei tarvitsisi aloittaa sarjaa Nashvilleä tai Anaheimia vastaan. Taulukossa ylöspäin nousua ja mahdolista vastustajaa ajatellen on huomioitavaa, että joukkue pelaa viimeisistä 13:sta ottelustaan kahdeksan vieraissa. Mukaan mahtuu paljon tärkeitä otteluita. Jo mainitun kolmen Colorado-ottelun lisäksi myös Minnesota kohdataan kolme kertaa. Nämä kuusi tiukkaa kohtaamista pahimpia kilpailijoita vastaan ovat erittäin tärkeitä, niistä ei saisi paljoa takkiin tulla. Kauhukuvat ovat olemassa, vaikka johto Coloradoon onkin hyvin turvallisen tuntuinen 10 pistettä. Näistä tärkeistä otteluista Flames pelaa kuitenkin vain 2 kotona ja 4 vieraissa. Ja vieraspelit eivät ole tunnetusti menneet kovin hyvin. Mahdollista sarjataulukossa ylöspäin nousua ajatellen ottelut vain pari pinnaa Calgaryn edellä olevia Dallasia, San Josea ja Detroitia vastaan ovat tärkeitä. Näissä otteluissa ratkeaa mahdollinen kotietu sekä vastustaja play-offeihin. Turhan kova loppuohjelma, mutta asiaahan voi ajatella myös toisella tavalla. Näin kova loppuohjelma takaa sen, että jos joukkue näistä kunnialla selviää, niin lupaa se erittäin hyvää play-offeja ajatellen.

Calgary @ Colorado
Calgary @ Dallas
Minnesota @ Calgary
Detroit @ Calgary
Nashville @ Calgary
Calgary @ Chicago
Calgary @ Minnesota
Calgary @ Minnesota
Calgary @ Vancouver
Colorado @ Calgary
Calgary @ San Jose
Edmonton @ Calgary
Calgary @ Colorado
 

TKH

Jäsen
Paha 3-2 tappio Coloradolle, Budaj:lle tuli 17 torjuntaa ja Kipperille 39. Jos ottelusta jotain positiivista hakee, niin se on ylivoimapeli. Calgary teki kahdesta ensimmäisestä Coloradon ottamasta jäähystä maalin molemmista. Colorado otti ottelussa vielä kolmannenkin jäähyn ottelun lopussa, mutta edes 6-4 ylivoima ei silloin tuottanut tulosta.

Hamrlik sai ottelussa 500 pinnaa täyteen. Samalla se nousi kahden syöttöpisteen myötä NHL:n puolustajien 30 parhaan pistemiehen joukkoon (29.). Phaneuf on tällä hetkellä muuten sijalla 16. Laitetaan nyt hyökkääjienkin sijoitukset koko pistepörssissä. Iginla on 12. Huselius 24. Tanguay 28. ja Langkow 31.

Conroy oli jo toisesta ottelusta sivussa. Se saa olla vielä yhdestä ottelusta sivussa ja silti se pelaa täyden kauden. Hale pelasi ensimmäisen ottelunsa Flamesin paidassa, myös Giordano pelasi ottelun. Kaverit pelasi samassa pakkiparissa ja korvasivat siis Warrener-Zyuzin parin kokonaisuudessaan. Warrener oli sivussa jonkin lievähkön vamman takia, sama saattoi koskea myöskin Zyuzinia. Ei Hale-Giordano pari ainakaan mitenkään huonoa kuvaa ensimmäisessä ottelussaan antanut, korvasi Warrener-Zyuzinin ihan hyvin. Epävirallisten tietojen mukaan ainakin Warrener on sivussa myös tänään ottelusta Dallasia vastaan. Zyuzinin mahdollisesta pelaamisesta en tiedä, mutta ilmeisesti Hale pelaa myös Dallasia vastaan.

Tänään Dallasin olisi syytä kaatua tai muuten muut play-off joukkueet karkaavat. Seuraavat kolme kotiottelua ovat taas erittäin tärkeitä jo mahdollisen play-off paikan säilyttämisen kannalta.
 

Nolan

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues ja TPS + Dougie
TKH kirjoitti:
Paha 3-2 tappio Coloradolle, Budaj:lle tuli 17 torjuntaa ja Kipperille 39. Jos ottelusta jotain positiivista hakee, niin se on ylivoimapeli. Calgary teki kahdesta ensimmäisestä Coloradon ottamasta jäähystä maalin molemmista. Colorado otti ottelussa vielä kolmannenkin jäähyn ottelun lopussa, mutta edes 6-4 ylivoima ei silloin tuottanut tulosta.

Nyt kuin tuosta ylivoimasta tuli puhe, niin mistäs viime yönä tuuli; kun Stephane Yelle sai myös yv- aikaa? :) 19 sekuntia laatuaikaa ja kyllähän se maalin tekeminen siinä ajassa Yelleltä onnistui.

Mutta jos katsotaan Yellen pisteitä tältä kaudelta (vaikkakin turha niitä on jarrumieheltä liikoja vaatia), niin suhteutettuna hänellä on pisteiden valossa menossa ehkäpä elämän paras kausi. Ja tehotilastokin näyttää +1.

Peliaikaa Yelle ei paljoa saanut; tänään 4:45. Onko se Flames- fanit ollut tuota samaa luokkaa koko kauden?

Kun Flamesin kärkihyökkääjillä on menossa loistava kausi, niin sitten on näitä vähän alisuorittaneita (Amonte, Friesen), vaikkakin viime peleissä Friesen on alkanut jo piristyä. Calgarylla on tosin niin laaja hyökkäysmateriaali, että kaikilta ei voikkaan odottaa täydellistä kautta poikineen.
 

TKH

Jäsen
Sitä olisi pakkovoiton paikka Minnesotasta tänään tai muuten asiat rupeavat jo vähän huolestuttamaan. Coloradolla on selvästi helpompi loppuohjelma kuin Flamesillä. Joukossa on 4 etukäteen ajatellen helpompaa ottelua ja kotipelejäkin niillä on enemmän kuin Calgaryllä. Nyt olisi Calgaryn iskun paikka, kun se pelaa seuraavat kolme ottelua kotona. Vastustajat vain ovat aivan liigan eliittiä, ensin Minnesota sitten Detroit ja sen jälkeen vielä Nashville. Jos näistä ei tule menestystä, niin sitten ollaan heikoilla. Sen jälkeisistä otteluista vain kaksi on kotona, eikä yksikään vastustaja kuulu liigan häntäpäähän. Toivoittavasti homma ei mene niin tiukalle, että kauden viimeisessä ottelussa ratkaistaisiin viimeinen play-off -paikka. Tässä vaiheessa voisi asettaa toiveita Vancouveriin, ne kun pelaa kolme ottelua Coloradoa vastaan.

Coloradon loppuohjelma
at Phoenix
vs. San Jose
at Edmonton
at Edmonton
at Vancouver
vs. Vancouver
at Phoenix
vs. Minnesota
at Calgary
at Vancouver
vs. Nashville
vs. Calgary


Jotta play-off paikka säilyisi on joukkueen parannettava kauttaaltaan puolustuspeliään. Esimerkiksi Hamrlik-Phaneuf on kerännyt -1 neljästä viimeisestä ottelusta eli kummallakin on -4 viimeisestä neljästä pelistä. Regehr:llä oli samanlainen putki ja se on -4 viimeisestä viidestä ottelusta, eikä Stuart:kaan paljoa voi elvistellä (-3 viimeisestä viidestä). Edes alkukaudesta varma ollut Warrener ei ole onnistunut, sen helmikuun tulos oli -5 ja neljästä viimeisestä ottelusta se on -2. Sen lukua parantaa Tampaa vastaan tullut +2, mutta sitä edellinen +merkkinen luku tuli 2 kuukautta sitten. Viime aikojen +/- -vertailussa parhaiten taitaa esiintyä Zyuzin. Sen helmikuun luku oli +2 ja viimeisestä neljästä ottelusta se on +1. Giordanon helmikuu on -4, tosin sen maaliskuu on +2, mutta se on pelannut maaliskuussa vain kolme ottelua. Hyökkääjistä syyttävää sormea voisi heristellä esimerkiksi Friesenin suuntaan joka on -5 viimeisestä viidestä ottelusta, Amonte ja Yelle ovat viidestä viimeisestä -4.

Hyökkääjistä täysin puhtaat paperit menee vain Huseliukselle (ja Moss:lle, joka on myös +4), jolta viimeisin -merkkinen saldo on helmikuun puolelta ja se on maaliskuulta +4. Langkow on maaliskuulta +1, mutta Iggy ja Tanguay ovat vastaavalta ajalta -2.


Taratukhin keräsi mukavat 0+3 kun Omaha hävisi Chicagolle 5-4. Myös Boyd esiintyi jälleen edukseen 1+1, mutta Mäki keräsi joukkueen miinukset -2. Prust korjasi edellisen pelin erehdyksen ja hankki 14 minuuttia jäähyjä. Edellisessä pelissähän se jäi ilman jäähyjä.
 

TKH

Jäsen
Taas tappio, nyt kotona Minnesotalle. Tilanne ei vielä ole katastrofaalinen, mutta kahden seuraavan kotiottelun jälkeen se voi sellainenkin olla.

Flames puki otteluun seitsemän pakkia. Giordano pelasi 8 minuuttia ja hankki tuloksen -2. Myös Phaneuf (-2) ja Hamrlik (-1) jatkoivat miinus -otteluitaan. Sen sijaan Regehr ja Stuart saivat joukkueen parhaimmat +luvut (+2). Stuart sai vasta toisen pisteensä Flames ottelussa, se oli Stuartin toinen piste viimeisessä 18 ottelussa.

Yelle, Warrener ja Conroy olivat loukkaantumisten takia sivussa ottelusta. Langkow on enää maalin päässä 30 maalin rajasta.
 

jncx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Alkaa kyllä tuo tilanne pudotuspelipaikan osalta näyttää kohta jo vähän turhan huolestuttavalta. Ero Avseihin enää kuus pistettä ja ottelu enemmän pelattuna. Loppuohjelmakaan ei helpota yhtään, pelkästään kovia joukkueita tulossa ja lisäksi monta divisioonan sisällä. No, ei Coloradonkaan ohjelma näyttäisi olevan yhtään helpompi.

Jännäks menee mutta toivottavasti selvitään kunnialla.
 

TKH

Jäsen
jncx kirjoitti:
Alkaa kyllä tuo tilanne pudotuspelipaikan osalta näyttää kohta jo vähän turhan huolestuttavalta. Ero Avseihin enää kuus pistettä ja ottelu enemmän pelattuna. Loppuohjelmakaan ei helpota yhtään, pelkästään kovia joukkueita tulossa ja lisäksi monta divisioonan sisällä. No, ei Coloradonkaan ohjelma näyttäisi olevan yhtään helpompi.

Jännäks menee mutta toivottavasti selvitään kunnialla.

Taitaa Coloradolla kuitenkin olla selvästi helpompi loppuohjelma, niillä on kuitenkin jäljellä 2 ottelua Edmontonia ja 1 ottelu Phoenix:iä vastaan. Nämä voi laskea selvästi heikompiin joukkueihin, niillä kun ei ole mahdollisuuksia play-offeihin. Tämä siis silloin kun verrataan vastustajia Calgaryn vastustajiin, joista Edmonton ja Chicago ovat heikoimpia sarjataulukkoa katsottaessa. Calgary pelaa vain yhden ottelun noita vastaan ja noistakaan Edmontonia ei voi laskea sattuneista syistä helppoihin otteluihin, oli sarjataulukkotilanne mikä tähansa. Eli helpot ottelut menisivät Coloradolle 3-1. Se mikä Coloradon ohjelmasta tekee vielä merkittävästi helpomman (verrattuna Calgaryn vastaavaan) on se, että joukkue pelaa viimeisestä 7:stä pelistä 4 kotona kun taas Calgary pelaa viimeisestä 8:sta ottelusta vain 2 kotona. Eli kyllä minusta Coloradolla on merkittävästi helpompi loppuohjelma niin vastustajien kuin kotiottelujen suhteen. Vähäisimpänä seikkana ei sovi huomioida sitäkään, että mahdollisesti kaiken ratkaiseva viimeinen ottelukin pelataa sitten Coloradossa. Tosin Calgarykin isännöi Coloradoa vain muutama kierros aikaisemmin. Näihin otteluihin se homma saattaa hyvinkin ratketa.

Niin, ja ero Coloradoon on enää 4 pistettä.
 

TKH

Jäsen
Hockey's future rankkasi uuden Calgaryn prospektilistan. Puustinen nousi suoraan kuudenneksi, myös Marvin nousi uutena sijalle 13. Ihan positiivista luettavaa tulevaisuutta ajatellen. Paitsi siltä osin, että kenttäpelaajisa puuttuvat täysin superlupaukset tyyliin Phaneuf.
http://www.hockeysfuture.com/articles/9515
 
Viimeksi muokattu:

Anfortas

Jäsen
TKH kirjoitti:
Hockey's future rankkasi uuden Calgaryn prospektilistan. Puustinen nousi suoraan kuudenneksi, myös Marvin nousi uutena sijalle 13. Ihan positiivista luettavaa tulevaisuutta ajatellen. Paitsi siltä osin, että kenttäpelaajisa puuttuvat täysin superlupaukset tyyliin Phaneuf.
http://www.hockeysfuture.com/articles/9515
HF:n lista auheuttaa taas melkoista pään puistatusta. Keetley on rankattu 11. mutta Lalande ei mahdu edes 20 joukkoon - outoa. Pelech vasta viides puolustaja? Pelech ja Lalanden ovat Bellevillen selkäranka ja molemmat ovat tulleet valituksi OHL:n All Stars joukkueeseen. Ja kuuluvatko Seitsonen ja pikku Regehr todellakin listalle? Ja hieman ihmettyttää, ettei Peterboroughin John Armstrong ole top20-listalle mahtunut.

Pari vuotta sitten, jolloin Calgaryn prospect-tilanne oli nykyistä huonompi, Moss ja McElhinney jäivät täysin vaille noteerausta ja nyt molemmat keikkuvat 10 joukossa. Niin ne ajat muuttuvat.
 

TKH

Jäsen
Anfortas kirjoitti:
HF:n lista auheuttaa taas melkoista pään puistatusta. Keetley on rankattu 11. mutta Lalande ei mahdu edes 20 joukkoon - outoa. Pelech vasta viides puolustaja? Pelech ja Lalanden ovat Bellevillen selkäranka ja molemmat ovat tulleet valituksi OHL:n All Stars joukkueeseen. Ja kuuluvatko Seitsonen ja pikku Regehr todellakin listalle? Ja hieman ihmettyttää, ettei Peterboroughin John Armstrong ole top20-listalle mahtunut.

Ei kai näistä oikein koskaan voi olla samaa mieltä. Ainakin Giordanon ja Regehr:n 2 olisi saanut listata Graduated-pelaajiksi. Seitsosesta en taas ymmärrä, että mitä ECHL -pelaaja siellä tekee ollenkaan, mutta saattaahan ne olla oikeassa sen potentiaalista. On se kuitenkin hiukan outoa, että hyvin AHL:ssä pelannut Van Der Gulik on sen takana. Olkoonkin, ettei van Der Gulikissa ole juuri potentiaalia muuksi kuin puolustuspelin spesialistiksi NHL:ssä.

Calgarylla ei ole yhtään lähelläkään Phaneufin tasoista prospectia kenttäpelaajissa, mutta maalivahtipuolella näin hyvältä ei kyllä ole prospectien suhteen näyttänyt varmaan koskaan. Itse pitäisin Irvingiä jopa ylivoimaisesti tämän hetken parhaimpana lupauksena, ei sekään tosin yltäisi Phaneufin tasolle. McElhinney voisi olla vähän korkeammallakin, se on kuitenkin yksi AHL:n aivan parhaista maalivahdeista.

Pelechin pudottamista kuusi sijaa alemmaksi ihmettelin minäkin. Kaveri on nostanut tasoaan selvästi tällä kaudella, mutta ilmeisesti jotkut odottivat siltä vielä huomattavasti suurempaa tasonnostoa. On kai se vähän kummallsta, että ne rankkaa tuon toisen tornin (Baldwin) sen edelle. Sen kausi oli kuitenkin loukkaantumisten värittämä, vaikka kehittynyt sekin on. Ramholtia olisi kai voinut pudottaa vähän alemmaksikin, itse ajattelin sen menestyvän paremmin AHL:ssa, vaikka tämä sen ensimmäinen kausi siellä onkin. No, ehkä ensi kaudella sitten. Nyströmin koko kausi meni pilalle heti alkuunsa ja silti se putosi vain kaksi sijaa, kun vastaavasti aika kohtuullisen kauden AHL:ssä pelannut, ja kaksi vuotta nuorempi, Chucko putosi 11 sijaa?


Anfortas kirjoitti:
Pari vuotta sitten, jolloin Calgaryn prospect-tilanne oli nykyistä huonompi, Moss ja McElhinney jäivät täysin vaille noteerausta ja nyt molemmat keikkuvat 10 joukossa. Niin ne ajat muuttuvat.

HF:n mukaan tilanne on aika huono, Calgary kun on nyt rankattu toiseksi surkeimmaksi. Tilanne on rankattu tosin kauden alussa.
http://www.hockeysfuture.com/nhl_organisation_rankings/
No top-flight offensive talents and no blue line stalwarts. Sandpaper and grit on the blue line and up front can take you a long way, but the club needs to find those with a nose for the back of the net.
Tavallaan olen tuosta samaa mieltä, mitä huippulupauksiin tulee. Phaneuf:n kaltaisen kenttäpelaajan puuttuminen on iso aukko verratuna parin vuoden takaiseen tilanteeseen.
 

Anfortas

Jäsen
TKH kirjoitti:
Calgarylla ei ole yhtään lähelläkään Phaneufin tasoista prospectia kenttäpelaajissa, mutta maalivahtipuolella näin hyvältä ei kyllä ole prospectien suhteen näyttänyt varmaan koskaan. Itse pitäisin Irvingiä jopa ylivoimaisesti tämän hetken parhaimpana lupauksena, ei sekään tosin yltäisi Phaneufin tasolle....
No täytyy muistaa, että Phaneufin tason pelaajia ei edes joka draftissa ole tarjolla. Saatika sitten niillä vuoroilla, joilla Calgary on viime vuosina varannut ja tulee lähi vuosina varaamaan. Maalivahti tilanne on mennyt todella jännäksi. Saa nähdä ketkä pelaa ensi kaudella Omahassa ja lähteekö Sutter jopa ennen kesän draftia kauppaamaan jonkun. "Loukkaantumiskone" Krahn voitaisiin mielestäni kaupata varausvuoroa/vuoroja vastaan. Ensi kaudella Omahan paikasta silloin taistelisivat Keetely ja Lalande, ja McElhinney olisi ylhäällä luukkua avaamassa - ehkä.

TKH kirjoitti:
Pelechin pudottamista kuusi sijaa alemmaksi ihmettelin minäkin. Kaveri on nostanut tasoaan selvästi tällä kaudella, mutta ilmeisesti jotkut odottivat siltä vielä huomattavasti suurempaa tasonnostoa. On kai se vähän kummallsta, että ne rankkaa tuon toisen tornin (Baldwin) sen edelle...
Ei pidä Baldwininkaan pelejä vähätellä. Muutaman fanin järjestämä oma Best of the East (en löytänyt virallisempaa) äänestyksen tulokset. Calgaryn varaamien pelaajien osalta ovat seuraavat:
Goaltender: 1. Matt Keetely
Stay at Home Defenseman: 2. Gord Baldwin
Hardest Shot: 4. Gord Baldwin

Ja vähän virallisempi läntisestä: "The Tri-City Herald's annual Best of the West Poll was released last weekend...The poll is conducted among the 10 teams in the Western Hockey League's Western Conference, with players, coaches and broadcasters filling out ballots."
Goaltender: 2. Leland Irving, Evt

Ja keskustelupalstat tietävät kertoa, että lista jatkuu:
Rookie: 4. Jusso Puustinen, Kam
Most Irritating: 5. J.D. Watt, Van
Toughest: 5. J.D. Watt, Van
Pro Prospect: 4. Leland Irving
 

TKH

Jäsen
Anfortas kirjoitti:
Ei pidä Baldwininkaan pelejä vähätellä. Muutaman fanin järjestämä oma Best of the East (en löytänyt virallisempaa) äänestyksen tulokset. Calgaryn varaamien pelaajien osalta ovat seuraavat:
Goaltender: 1. Matt Keetely
Stay at Home Defenseman: 2. Gord Baldwin
Hardest Shot: 4. Gord Baldwin

Ei varmastikaan, onhan se kehittynyt mukavasti. Itse kuitenkin rankkaisin Pelechin sen edelle. Mutta ei se muuta sitä, että mielenkiintoinen prospectihan Baldwin on myös. Kiekollisia edellytyksiä ei taida olla kauhean korkealle, mutta hyvät mahdollisuudet sillä on hyväksi ja fyysiseksi oman pään peruspakiksi.
 

Anfortas

Jäsen
TKH kirjoitti:
Ei varmastikaan, onhan se kehittynyt mukavasti. Itse kuitenkin rankkaisin Pelechin sen edelle. Mutta ei se muuta sitä, että mielenkiintoinen prospectihan Baldwin on myös. Kiekollisia edellytyksiä ei taida olla kauhean korkealle, mutta hyvät mahdollisuudet sillä on hyväksi ja fyysiseksi oman pään peruspakiksi.
Calgaryn prospecteissa onkin juuri hyvän kiekollisenpakin mentävä aukko - itseasiassa useamman. Pelech, Baldwin ja Rumsey ovat puhtaasti puolustavia puolustajia ja ainoa toivo tällä hetkellä onkin Tim Ramholt. Ramholt viettänee vielä vuoden tai kaksi kehittymässä Omahassa, koska Calgaryn pakkikalusto on tällä hetkellä raudan luja. Tosin on otettava huomioon, että Hamrlikin ja Stuartin sopimukset ovat katkolla ja tuskin Calgary molempia pystyy pitämään. Stuart vaatii varmasti reilun palkan korotuksen ja Regehr on samassa tilanteessa vuoden päästä. Kauppoja odotellessa? Vai jätetäänkö Stuartin kanssa sopimus tekemättä ja otetaan Bostonilta korkea ykköskierroksen varaus?

Ensi kesän draftissa ei ole kovin montaa varausvuoroa käytettävissä, mutta kiekollista pakkia olisi tilauksessa. Eikä maaleja sylkevä laiturikaan pahaa tekisi, koska senttereistä ovat Boyd ja Ryder tekemässä tuloaan.
 

TKH

Jäsen
Erittäin hieno ja tärkeä 2-1 voitto vakuuttavan esityksen jälkeen Detroitista. Ensimmäinen peli ikuisuuksiin, kun joukueen puolustuspeli oli odotetulla ja vaaditulla tasolla. Joukkue oli tällä kertaa myös äärettömän kurinalainen, vain Hale istui yhden kakkosen. Kipper pelasi parhaimman ottelunsa pitkään aikaan.

Huselius teki voittomaalin ylivoimalla pari minuuttia ennen toisen erän loppua, tällä kertaa johto kesti loppuun asti. Langkow sai ottelussa 30 maalinsa ja 70 pisteensä, kummatkin rajat meni siis ensimmäistä kertaa rikki sen uralla. Phaneuf oli mukana kummassakin ylivoimamaalissa 0+2, mutta sen pitäisi edelleen tehdä 3 maalia jos se mielii NHL:n ennätyksen haltijaksi. 50 tehopisteen rajan Phaneuf tällä kaudella todennäköisesti rikkoo. Nyt sillä on 46, viime kaudellahan se sai 49 pinnaa. Conroy palasi ottelussa kehiin. Conroy on erittäin tärkeä pelaaja Calgarylla esimerkiksi aloitusten voittajana. Nytkin se voitti 8/11 aloituksesta.

Flamesilla on pari lepopäivää ennen yhtä tärkeää kotiottelua Nashvilleä vastaan. Colorado pelaa kaksi seuraavaa ottelua Edmontonia vastaan, toivottavasti Oilers voittaisi edes toisen. Sen jälkeen Coloradolla on 2 kovaa ottelua Vancouveria vastaan.
 

TKH

Jäsen
Anfortas kirjoitti:
Calgaryn prospecteissa onkin juuri hyvän kiekollisenpakin mentävä aukko - itseasiassa useamman. Pelech, Baldwin ja Rumsey ovat puhtaasti puolustavia puolustajia ja ainoa toivo tällä hetkellä onkin Tim Ramholt. Ramholt viettänee vielä vuoden tai kaksi kehittymässä Omahassa, koska Calgaryn pakkikalusto on tällä hetkellä raudan luja. Tosin on otettava huomioon, että Hamrlikin ja Stuartin sopimukset ovat katkolla ja tuskin Calgary molempia pystyy pitämään. Stuart vaatii varmasti reilun palkan korotuksen ja Regehr on samassa tilanteessa vuoden päästä. Kauppoja odotellessa? Vai jätetäänkö Stuartin kanssa sopimus tekemättä ja otetaan Bostonilta korkea ykköskierroksen varaus?

Stuartista puheen ollen tuossa on siitä pieni juttu.
http://www.nhl.com/nhl/app/?service=page&page=NewsPage&articleid=290763

Calgary prospecteista puheen ollen, niin ne teki juuri sopimuksen Brad Colen kanssa. Ei se nyt se kaivattu kiekollinen pakkilupaus aivan ole, mutta mielenkiintoinen hankinta siitä huolimatta. Potentiaalinen pelaaja, sen kehitys tällä kaudella oli huomattavan suuri. Mielenkiintoinen seurata sen kehitystä Omahassa ensi kaudella. Sillä olisi ehkä tarvittavat ainekset tulla aika hyväksikin pakiksi.
http://www.canada.com/saskatoonstar....html?id=42fa8115-58cf-49b3-9218-a39f857b15d0

uskoisin Calgary yrittävän ensi sijaisesti saada Stuartin kanssa sopimuksen. Mikäli Stuartin kanssa ei päästä sopimukseen, niin kai Sutter sitten yrittää Hamrlikia, mikäli se vielä on markkinoilla. Kummallekin pakille kyllä ottajia valitettavasti löytyy. Huonoin mahdollinen tilanne on se, että Calgary menettäisi ne molemmat. Siinä olisi paljon paikattavaan sen jälkeen.
 

TKH

Jäsen
Brent Krahn pelasi kauden toisen nollapelinsä Omahan voittaessa Milwaukeen 2-0. Krahn torjui ottelussa 26 lakausta ja Taratukhin jatkaa vahvoja esityksiään syöttämällä Omahan kummatkin maalit. Krahn on pelannut tällä kaudella 23 ottelua, GAA on 2,49 ja torjuntaprosentti 90,0. Se on ollut selvästi McElhinney varjossa tällä kaudella.

Heikon alkukauden jälkeen Taratukhin on pelannut melkein piste per ottelu tahtia, koska viimeisestä 42:stä ottelusta se on saanut 38 (13+25). Koko kauden saldo on 54 (16+38).
 

TKH

Jäsen
Erittäin tärkeä voitto toisesta liigan huippujoukkueesta, nyt jatkoajalla 3-2. Voittomaalin teki yllättäen Warrener, joka ohjasi maalin edestä Tanguay syötön maaliin. Voitto kahdesta konferensin kahdesta huippujoukkueesta nostaa varmasti Calgaryn itseluottamusta ja henkeä. 4 ottelun vieraskiertue on silti paha ja hyvin kriittinen play-off säilyttämisen suhteen. Näiden kahden loistavan voiton jälkeen siihen on kuitenkin helpompi lähteä. Seuraava Chicago -ottelu olisi pakko voittaa, samoin vähitään toinen peräkkäisistä Minnesota -otteluista. Neljäs vieraspeli on Vancouveria vastaan.

Kipper pelasi loistavan ottelun ja valittiin ottelun ykköstähdeksi. Hiukan yllättäen Phaneuf-Hamrlik sai selvästi tavallista vähemmän peliaikaa, kummallekin vain alle 19 minuuttia. Vastaavasti Stuart nettosi 28 minuuttia ja Regehr:kin yli 24 minuuttia. Warrener ja Hale pelasivat noin 14-15 minuuttia. Conroy oli jälleen joukkueen ainut hyvä aloittaja 10/14 kun esimerkiksi Langkow oli luokaton 3/13.

Pieni pätkä koskien Flamesin jatkoaikamaalia.
Warrener, who was camped out in front of the net after a faceoff in the Predators zone, re-directed the Tanguay pass behind Predators goaltender Chris Mason to send his teammates sprawling over the bench to celebrate the victory.

"I couldn’t believe he was standing there," said a surprised Craig Conroy. "Once you got into that scrum you knew he scored, though. He was talking a lot of junk."

The idea of placing the hulking blueliner in front of the net was the brainchild of assistant coach Rich Preston, Warrener revealed.

"It’s great coaching by Preston," Warrener said. "He made the call. He said go in front. I didn’t know what I was doing. I was just about to leave and Alex passed it to me."

"The puck hit my stick and trickled by. I think Mason would like to have it back."
 

Anfortas

Jäsen
Leland Irving

Lyhyt tarina Leland Irvingin syöpään sairastumisesta ja siitä paranemisesta: Survivor -The Daily Herald

WHL valitsi konferenssien All Stars joukkueet. Calgaryn varaamista pelaajista tulivat valituiksi maalivahdit Leland Irving ja Matt Keetley.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Hieno voitto Flamesseille vaikka vastassa ei mikään superjoukkue ollutkaan. Tosin Chigaco on ottanut pisteitä tällä kaudella huippujoukkueilta, nyt oli lähellä jälleen.
 

TKH

Jäsen
Elintärkeä voitto Calgarylle. Harmi että tuo Phaneufin maali merkittiin lopulta Yelle:lle. Ei taida Phaneuf päästä siihen 20 maaliin. Hamrlikille kauden tärkein maali, ja hyvä peli muutenkin 1+1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös