C-Lohkon ottelut

  • 18 386
  • 148
Suosikkijoukkue
Pelicans, All Blacks
Ihan ok peliä Suomelta, itse en huolestu vaikkei enempää maaleja saatukaan, peli näytti jo paremmalta kuin avauspeli Tanskaa vastaan. Kieltämättä Jokisen Jussi ansaitsisi näytöillään paikan pelaavasta kokoonpanosta, Viuhkolankin kisapassin leimaamista kannattaisi harkita... Moni on täällä dissannut Hagmania ja sanonut ettei mies ole maajoukkueessa ikinä saanut mitään aikaan.. Itse tykkään Hagmanin pelityylistä ja näkisin mieluusti miehen samassa kunnossa kuin 2002 olympialaisissa ja MM-kisoissa joissa molemmissa oli Suomen parhaimpia pelaajia. MM-kisoissa taidettiin nimetä jopa kisojen parhaaksi hyökkääjäksi(?) Hagmanillakin on kuitenkin hyvä kausi alla, toivottavasti saisi nopeasti onnistumisia alle, jäähyjähän mies hankkii pelityylillään vastustajille nytkin.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pientä vappudarraa leijonilla vielä. Ruotsi tuntuu näiden kahden harjoituspelin jälkeen aika pahalta, mutta luonnollisesti tai ainakin toivottavasti Leijonat syttyy sitten kunnolla. Täytyy kuitenkin muistaa, että kehitysmaat pelaa sen verran passiivista peliä ja omassa päädyssä mahd. turvallisesti, niin ei siinä paljon avaudu pakka. Ruotsi nyt kai haluaa tehdä myös meille maaleja. Maalivahtipeli on meillä kunnossa, vaikka Ukrainan yksin läpi tilanne olikin aika alokas suoritus viimeistelyssä, no helppohan se on sanoa.

Ihan mukavasti kaiken kaikkiaan ollaan tähän asti vedetty. Nyt porukka skarppaa ja Mertaranta alkaa avaamaan turpaansa kunnolla. Näillä mennään.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Viestin lähetti Solomon
Äh ja voiluoja. Toivottavasti sarkasmisi oli edes vähän tiedostettua. Ritasta ei nyt maajoukkueessa voi vielä sanoa, mutta Hagman on vuosien varrella osoittautunut Tomi Kalliotakin huonommaksi viimeistelijäksi.

Sitä paitsi se nuorten MM-finaalin ratkaisumaalikin noin kymmenen kautta sitten meni vahingossa luistimesta.

Molemmat on seurajoukkueessa osanneet maaliteon, joten miksi ei myös maajoukkueessa?
Tästä voi käänteisesti myös ajatelle, että täällä "vähän" porua herättäneet, Saarelan, Hyvösen ja Kuhdan rannalle jättäminen oli oikea teko, koska ei ne maajoukkueessa kuitenkaan osaa maaleja tehdä.
Kuten tuolla onkin jo todettu, niin peliminuutteja tällä kentälle ei hirveästi heru, joten juurikaan mitään ei voi toivoakkaan. Hagman oli kuitenkin mielestäni jopa yksi Suomen parhaita tänään. On ainakin minut yllättänyt sillä, että aikasempien vuosien vastaisesti tänä vuonna kestää kiekko matkassa jopa.

Ja sehän nyt on ihan sama mitenkä se voittomaali tehdään. Vaikka sitten kädellä viskaamalla, jos se hyväksytään.
 
Positiivisinta oli minulle muutaman pelaajan tasonnosto tanska-pelistä. Pärssinen näytti heräävän. Kunhan vain ei vaivu takaisin surffailemaan aaltoihin. Ukraina-pelin jälkeen en lähtisi ainakaan teletappeja hajottamaan, koska kaverit alkavat löytää toisensa ja yhteispeli alkaa kulkea.

Tomi Kallion dissaajille vastaisin. Mies on OJ kanssa sitä harvinaista suomalaispelurien kastia, jotka ajavat mielellään suoraan maalille ja laukovat hanakasti. tällaisia ei todellakaan suomella ole liikaa. J.Jokinen toisi juuri tätä samaa tyyliä mukanaan, vaikka häneltä rauhallinen pelityylikin onnistuu. Hankala on kuitenkaan tuon pelin jälkeen lähteä ketään tiputtamaan pois, sillä jarrukenttään ei Jussilla ole mitään asiaa, teletapit alkoivat heräämään ja Rita-Hahl-Hagmankaan eivät älyttömän huonoja olleet vaikkeivat maalipaikoilla mässäilleetkään.

Ruotsi-peli on mielestäni viimeinen paikka Erkalla antaa peliaikaa J.Jokiselle ja Viuhkolalle, sillä pelituntuman hakeminen voi kestää liian kauan. Uskon, että ilman loukkaantumisia mennään näillä. Ellei seuraavassa pelissä lähdetä alusta jo yhdellä ketjulla J.Jokinen-Hahl-Rita.

Niillä mennään mitä on. Se alkaa itsellenikin jo maistua. Tosin.. muulla ei ole väliä, kunhan ruotsi jää taakse ;D

EDIT: vittuako mää tähän ketjuun tämän kirjoitin.. huoh.. noh.. toivottavasti ette suutu kun kopsaan tämän tonne suomen joukkue ketjuun...
 
Viimeksi muokattu:

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti repe_joke
Molemmat on seurajoukkueessa osanneet maaliteon, joten miksi ei myös maajoukkueessa?

Juuri niin, Niklas. Miksi ei?

Vakavissaan ajatellen onhan Hagmanista parhaimmillaan paljonkin apua joukkueelle enkä olisi juuri häntä ensimmäisenä vaihtamassa pois kokoonpanosta. Mutta viimeistelyn soisi silti jäävän muiden harteille. Hukattujen paikkojen määrään nähden ei maalinteko mm. Kärpissäkään aikoinaan kovin ruusuista ollut. Vähän ärsyttävä kaveri kannattajalle, tekee omalla liikkeellään itselleen ja muille aika lailla potentiaalisia maalipaikkoja ja sitten löytää kriittisissä tilanteissa niin ketjukaverinsa kuin verkonpohjankin useimmiten todella huonosti.
 
Viimeksi muokattu:

Sakkeus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Lahko
Hagman tarvii toisen ketjun ja enemmän peliaikaa. En itse ainakaan lähtis poistaan tollasta kaveria jolla kuitenkin potentiaalia riittää.

Harmi vain, että helpot pelit on nyt ohi niin vaikea enää alkaa testaileen ns. yllätysvetoja.

Jatkuvasti korostetaan, että 7. peli vasta ratkaisee. Nyt pitää eka päästä siihen peliin. Latviakaan ei tule kaatumaan tämän päivän pelin perusteella varsinkin jos maalivahtipeli onnistuu ja hyvät on Latvialla molarit(Masalkis, Irbe).
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Niklas Kronwall jatkaa siitä mihin AHL:ssä jäi. Aivan loistava pelisilmä ja tulevaisuuden Lidström. Ja kaiken lisäksi myös Detroitin miehiä.

Kronwall fucking rocks.
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Näyttää Ruotsi myllyttävän Tanskaa aivan näytöstyyliin, ei enää muuta katseltavaa tuossa ottelussa, kuin Ruotsalaisten hienot maalit. Suomen puolustus ja maalivahtipeli joutuu todelliseen testiin, saas nähdä miten käy.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Ei kyllä jaksa katsoa Ruotsin ja Tanskan matsia enempää. Kyllä noin yksipuolista lätkää hetken aikaa katsoo jo pelkästään toisen hienojen osumien vuoksi, mutta kolmannen erän alussa alkaa jo pahasti puuduttamaan.

Saa Suomi tehdä todella kovan päivätyön jos Ruotsin meinaa kaataa keskiviikkona. Jotenkin tuntuu svedujen syvyys ja muutaman pelaajan henkilökohtainen huippuvire liian kovalta yhdistelmältä. Siihen kun lisää vielä Lundqvistin maalin suulle ja naapurimaan perinteisen tuurin meitä vastaan, niin ei hyvältä näytä.
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Solomon
Hukattujen paikkojen määrään nähden ei maalinteko mm. Kärpissäkään aikoinaan kovin ruusuista ollut. Vähän ärsyttävä kaveri kannattajalle

Eikös tuo Niklas tehnyt Kärpissä aikoinaan 28 maalia ja vielä play offeissa ainakin 3 lisää, näin ulkomuistista. Se oli sen kauden Kärpissä melko mukavasti minusta, kun iso osa peleistä meni näiden Tammis-sekoiluiden sun muiden takia ihan päin vittua koko porukalta. Enemmän varmaan ärsytti vastapuolta, luulisin.

Johonkin on räkämaalientekotatsi kadonnut Niklakselta Floridan auringossa...
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Dave
Eikös tuo Niklas tehnyt Kärpissä aikoinaan 28 maalia ja vielä play offeissa ainakin 3 lisää, näin ulkomuistista.

No teki, mutta olihan sillä älytön määrä paikkojakin. Ja maalintekoyritykset keskittyivät kentässä Potaitshuk, Lievers, Hagman jälkimmäiselle paljolti siksi, ettei tämä osannut jakaa kiekkoa ketjukavereilleen.

Mutta korostan vielä, ettei Hagman ole mikään turha kaveri, vaikka viimeistelytaidolla ei kiekollisena itsekästä pelitapaansa mielestäni koskaan ole ansainnut ja oikeuttanut.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Ukraina voisi saada kasaan aika kovankin joukkueen, jos kaikki Ukrainassa syntyneet ja varttuneet pelaajat edustaisivat maata. Heitä ovat mm. Aleksei Zhitnik, Vitali Vishnevski, Oleg Tverdovski, Nikolai Zherdev, Anton But, Anton Babtshuk, Aleksei Ponikarovski, Denis Shvidki, Ruslan Fedotenko ja Aleksei Mikhnov.

Näistä pelaajista tosin Zhitnik, Vishnevski, Tverdovski, Zherdev, But, Babtshuk ja Shvidki ovat kaikki edustaneet Venäjän maajoukkuetta joko junioreissa tai aikuisissa, joten he eivät ole edustuskelpoisia Ukrainan maajoukkueessa. Sen sijaan Fedotenko, Ponikarovski ja Mikhnov voisivat halutessaan pelata Ukrainan joukkueessa, mutta he eivät ole mukana MM-kisoissa.

Tavallaan myös Peter Bondra on ukrainalainen, koska hän syntyi Ukrainassa, mutta muutti jo parivuotiaana silloiseen Tshekkoslovakiaan.

Ukrainan edustuskiekkoilun suurin probleema näyttäisi olevan, että se menettää Venäjälle kaikki parhaat kykynsä. Tällä joukkueella voisi olla mahdollisuudet jopa ottaa mitali, jos Zhitnik, Zherdev, Tverdovski, Vishnevski, But, Fedotenko, Ponikarovski ja Shvidki pelaisivat joukkueessa.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Viestin lähetti Sakkeus
Hagman tarvii toisen ketjun ja enemmän peliaikaa.


Jep, jep.

Hakki vilttiketjuun ja sellaiset 60min ottelu.
Kolmonen uusiksi Viuhkolan ja Jokisen toimesta ja sitten vaikka Hahl laiturin paikalle.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti Rosoh
Hakki vilttiketjuun ja sellaiset 60min ottelu.

Kyllä. Tuosta päättömästä koohottamisesta ja pörräämisestä ei tule lasta ei paskaa. Mies kylmästi sivuun ja kädellisempi kaveri tilalle.
 

janóz

Jäsen
Nyt on sitten lämmittelyt lämmitelty ja Westerlundin on aika vakuuttaa meikäläinen (ja varmaan monet muutkin) siitä Suomen TODELLISESTA tasosta. Peltonen sanoi, ettei Suomen pelisysteemi sopinut kahteen ensimmäiseen peliin!! Todella mielenkiintoinen kommentti. Eli annetaanko Ruotsin ja muiden "isojen" jatkossa ottaa ohjat käsiin ja alkaa rakentaa peliä ja Suomi pelaa tätä rikkovaa vastaiskupeliä. OK, katsotaas miten käy. Ainoa mitä tuossa pelkään on se, että vastujalle annetaan liikaa kiekollista valtaa ja ollaan koko ajan vähän jäljessä ja sitten kun päästään vastaiskuun niin lauotaan päin maalivahtia tai päätypleksiä.. Mutta ei tuomita ennen kuin tipahtaa!

Hagmanista ja Kalliosta.. Kyllähän nuo kaverit nostavat tuskan hien pintaan tuhlattujen maalipaikkojen takia. Se on tosi, että kyllä sen pitäisi noista paikoista jo verkon heilahtaa. Toisaalta pojat tekee hirveästi töitä ja on todella nopeita luistelijoita. Niin kuin erätauolla sanottiin (en muista kuka) Hagman ja Kallio ovat myös hyviä kiekon riistäjiä. Ja heiltä onnistuu myös kiekon ylöstuonti todella mallikkaasta, enää puuttuu ne maalit. Oliko se muuten Ruotsin kisat kun Hagman valittiin All Stars -joukkueeseen?

Ruotsi-Tanska -pelistä.. Ruotsi oli kyllä täysin suvereeni. Lukemat olis voinut olla vaikka 14-0 jos paikat olis käytetty paremmin hyväksi. Vähän näytti siltä, että Tanska ei ollut niin kärkkäästi pelissä mukana kuin Suomea vastaan. Ei käynyt niin ahnaasti iholle kiinni tai sitten ruotsalaiset on PALJON liukkaampia ja taitavmpia kuin suomalaiset. Ehkä totuus on jotain siltä väliltä.

Heitänpä tässä ihan huvin vuoksi veikkauksen lohkon viimeisistä peleistä: Suomi-Ruotsi 2-1 (laukaukset 17-37) Tanska-Ukraina 3-3
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ruotsi vaikuttaa vahvalta

Melkeinpä pelottavan vahvalta mutta sen pelitapa tuntuu ainakin Ukraina ja Tanska pelien perusteella hieman riskialttiilta ja siihen Suomen pelitavalla pystyy hyvin iskemään. Eli näkisin aivan kuin Ville Peltonen sanoi että meidän pelitapa ei oikein toimi noita passiivisia sumppuja vastaan vaan vastustajan pitää olla aktiivisenpi että tuo riistopeli toimisi, Ruotsia vastaan tähän on mahdollisuuksia sillä Ruotsin taitavat hyökkäyksiä tukevat pakit näyttävät ottavan riskejä ja ajavan hyökätessä rohkeasti sisään.

Ruotsi on nähdyn perusteella lievä ennakkosuosikki mutta uskon että meillä on täydet mahdollisuudet ruotsalaisten lyömiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Puolikaspakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito kilpailu ja rehellinen tuomaritoiminta
Viestin lähetti Rosoh
Jep, jep.

Hakki vilttiketjuun ja sellaiset 60min ottelu.
Kolmonen uusiksi Viuhkolan ja Jokisen toimesta ja sitten vaikka Hahl laiturin paikalle.

Ja v***t sanon minä. Hakki tarvitsee vaan riittävän hyvän sentterin, joka pystyy pitämään kiekkoa lavassa sitä menettämättä yli kymmenesosa sekunnin ja vielä syöttämään sen omille.

Se on ihan se ja sama kuka siellä laidassa menee, jos ei koskaan saa kiekkoa muuten kuin karvaamalla.

Hahlin ja Hakin keskelle Jussi Jokinen - kiitos.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
toi kolmosketju on ihan kauhee.
Etenkin Rita on ollut niiiin umpipaska että oikein hirvittää ! Tätä miestä ei enää IKINÄ maajoukkueeseen !
Viuhkola ja J.Jokinen kehiin ja äkkiä !
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Rita on ollut oman ketjunsa ylivoimaisesti vahvin lenkki, ne ongelmat ovat kyllä Hagmanin totaalisessa kädettömyydessä ja Hahlin hitaudessa.
 

Puolikaspakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito kilpailu ja rehellinen tuomaritoiminta
Viestin lähetti Daespoo
Rita on ollut oman ketjunsa ylivoimaisesti vahvin lenkki, ne ongelmat ovat kyllä Hagmanin totaalisessa kädettömyydessä ja Hahlin hitaudessa.

Miten voit sanoa, että Hakki on kädetön ja Rita on ollut hyvä, kun Rita ei ole saanut yhtään laadukasta syöttöä Hagmanin lapaan? Onko se Hagmanin vai Ridan huonoutta?

Rita on ollut umpisurkea ja ketjuun tarvitaan sellainen sentteri joka pystyy syöttämään kiekon omille laitureille.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Rita veti Ukrainaa vastaan pari kertaa oikein auktoriteetilla maalille, juuri tällaista suoraviivaisuutta tarvitaan. Mitä Hagman on tehnyt kahdessa ekassa matsissa? Ei yhtään mitään, pari täysin mitäänsanomatonta kulmapyörähtämistä ja sitten kiekonmenetys. Ridalla on ainakin nopeus, voima ja koko puolellaan ja kädetkin on vähintään yhtä hyvät kuin Hagmanilla.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Rita veti Ukrainaa vastaan pari kertaa oikein auktoriteetilla maalille, juuri tällaista suoraviivaisuutta tarvitaan. Mitä Hagman on tehnyt kahdessa ekassa matsissa? Ei yhtään mitään, pari täysin mitäänsanomatonta kulmapyörähtämistä ja sitten kiekonmenetys. Ridalla on ainakin nopeus, voima ja koko puolellaan ja kädetkin on vähintään yhtä hyvät kuin Hagmanilla.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti Daespoo
Rita veti Ukrainaa vastaan pari kertaa oikein auktoriteetilla maalille, juuri tällaista suoraviivaisuutta tarvitaan. Mitä Hagman on tehnyt kahdessa ekassa matsissa? Ei yhtään mitään, pari täysin mitäänsanomatonta kulmapyörähtämistä ja sitten kiekonmenetys. Ridalla on ainakin nopeus, voima ja koko puolellaan ja kädetkin on vähintään yhtä hyvät kuin Hagmanilla.
Ja, tulokset yhtä kovat kuin Hagmanillakin.

Turhia molemmat.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Pistetään sinne sitten viuhkola ja jokinen ja katsotaan kun isot pahat kanadalaiset alistaa näitä kahta mikkihiirtä ilman mitään vaseliineja.

Hahl-Rita akselia kannattaa peluuttaa juuri näitä isoja jengejä vastaan koska nämä kaksi ovat tottuneet jo moiseen. Siinä vaiheessa kun Ed Jovanovski tulee kyselemään Viuhkolan kuulumisia maalinedessä niin veikkaan että pelihalut jäävät siihen samantien.
 

mainio

Jäsen
Voidaan tietysti kysyä, monta syöttöä Hagman on antanut näissä kahdessa ottelussa? Ei varmaankaan yhtään. Järjetöntä yksinyrittämistä. Tarmoa on kyllä hyvin miehellä riittänyt. Yhtä huonoja kuitenkin olleet kaikki kolmosen miehet.

Jokinen siihen Hagmanin paikalle ja ykkösketjulle vähemmän YV:tä. Kapasen ketju tehnyt enemmän maaleja YV:llä pienemmällä peliajalla. Erittäin tehotonta ykkösen pyörittäminen ja menee laukauksetkin ohi. Eikö voisi hieman säästää vedon kovuudesta ja pistää varman päälle maalia kohti?

Teletapit on yllättäneet positiivisesti. Kyllä ne vielä taitaa kulmapelin osata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös