Buffalo Sabres 2023–2024

  • 24 516
  • 81

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Onhan tuo Greenway - Thompson - Cozens kenttä varsin mielenkiintoinen seurattava tulevia pelejä ajatellen. Nähtiin jo viime pelissä millä tavalla kaverit saivat paikkoja luotua maalin lisäksi, eli eiköhän Tageltakin pisteitä ole vielä tulossa, jaksan ainakin itse uskoa siihen. Taitoa, vääntövoimaa, laukaisuvoimaa löytyy kentästä kyllä vaikka muille jakaa. Varsin kookas kentällinen kyllä on kun pituudet äijillä on 198 - 198 - 193

Sen verran tuli katseltua yön peliä, että Tagen luistin tuntuu ainakin liikkuvan ihan mukavasti - ellei jopa aiempaa paremmin. Eiköhän sieltä ole tehoja tulossa. Ylivoimalla on varmasti merkattu mies, joten viime kauden 20 ylivoimamaalia on työn takana.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Pakkien tilastoja kun katsoo, niin uudet hankinnat Connor Clifton ja Erik Johnson pettäneet täydellisesti. Muutenkin vähän ihmettelen tuota kuviota, että kaksi rightin pakkia pelaa yhdessä. Kun se ainoa righti joka koko Liigassa osaa vasenta puolta pelata, on Calgaryssä. Ja sielläkin nyt siirretty oikealle puolelle. Kai noista Samuelsson-Clifton/Johnson, Dahlin-Clifton/Johnson, jotenkin paremmin saa L-R parit aikaan?
 

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Pakkien tilastoja kun katsoo, niin uudet hankinnat Connor Clifton ja Erik Johnson pettäneet täydellisesti. Muutenkin vähän ihmettelen tuota kuviota, että kaksi rightin pakkia pelaa yhdessä. Kun se ainoa righti joka koko Liigassa osaa vasenta puolta pelata, on Calgaryssä. Ja sielläkin nyt siirretty oikealle puolelle. Kai noista Samuelsson-Clifton/Johnson, Dahlin-Clifton/Johnson, jotenkin paremmin saa L-R parit aikaan?
Jos pitäisi omaan silmään perustellen todeta, niin enemmän siellä tuo Clifton vuotaa kuin Eki tällä hetkellä.

Connor kyllä käyttää kroppaansa irroittaakseen vastustajia kiekosta joo, mutta lähes joka pelissä sattuu sellaisia aivopieruja jotka on pakko joko parin, hyökkääjän tai veskarin paikata ja aina ei sekään ole onnistunut. Eki sentään antaa rauhallisia avauspasseja tai pelaa lasin kautta ulos kun taas Clifton saattaa koomata suoraan vastustajan lapaan kiekon tai sitten tulee muuten vaan kiire kun paine on tulossa niskaan.

Hyviä esimerkkejä muun muassa kiekon menetys laidan läheisyydessä ensimmäisessä Isles pelistä mistä Nelson pääsi hyvältä tontilta ohittamaan Levin tai viimeyön Habs pelistä missä se hylkäs oman tonttinsa ja lähti poimimaan "marjoja" ja siinä sivussa lahjotti oman sinisen alla läpiajon minkä onneksi Comrie selvitti.

Eki nyt on sentään ollu Greenwayn ja parin muun kaverin (etunenässä Samuelsson, Dahlin ja Girgensons) kanssa ollu syypää miksi Sabresin av on toiminut tähän mennessä niinkin hyvin kun se onkin toiminut alkukaudesta. Sen kertoo av minuutitkin jotka on tasanneet sitä kuormaa ykköspakeilta kuitenkin hyvin.
 

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Taas todettiin se kuuluisa sanonta: "Ykkösheppojen pitää olla niitä ykkösheppoja menestyäksesi" todeksi. Nyt sieltä aukesi ketsuppipullo myös Tuchilta ja samantien 1+1. Thompson myös laittoi sen kuuluisan lumipallon vyörymään alamäkeen kaksplusykkösellä, joten jospa se nyt tästä lähtikin pyörimään taas niin ettei ihan hetkeen myöskään pysähdy.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Näytti koko jengille maistuvan Thompsonin maali. Hieno neppi tyhjiin vielä kruunuksi ja selvittiin paniikista. Vähän ikävä maku jäi silti tosta lopun housuun paskomisesta, Rob Ray oli lähellä kaikkien aikojen jinxausta.
Mittelstadt oli minusta kentän kunkku, näytti taas todella vahvalta ja varmalta mailansa kanssa. Tuchille Gordie Howe täyteen kun lähti Tkachukin kanssa hippasille. Tim Stützlelle helvetin iso miinus kolmesta Neymar-tason sukelluksesta joista kaikista sai käsittämättömästi jäähyn hankittua.

Kivasti pomppi ohjurit sisään ja Ukko-Pekka Luukkonen oli varma varsinkin alussa kun Senators oli aggressiivisimmillaan, lopussa jätettiin täysin yksin ja tilastot tahraantuivat. Kaikkiaan en lähtisi tän pelin perusteella vielä hirveästi juhlimaan mutta toisaalta en hirveästi lajista ymmärräkään. Joku rentous ja semmonen hyvän mielen itsevarmuus tosta tuntuisi vielä puuttuvan.
 
Viimeksi muokattu:

Tuomio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres, Bills, Man Utd
Onpas meillä hiljaista täällä. Herätellääs vähän.

Takana mielenkiintoinen peli Flyersin vieraana. UPL pelasi varmasti ja rauhallisesti kuten kookkaan maalivahdin kuuluukin. Viisikkopuolustaminen on ottanut ison harppauksen viime kaudesta ja ilokseni huomannu että pelaajat blokkaavat laukauksia ihan eri tavalla kuin aiemmin on totuttu. Flyers vei energialla ja voimalla pelillisesti mutta ilo huomata miten kovalla tasolla oli meidän poikien viimeistely vähistä paikoista.

Otetaas muutamia nostoja pelaajista: Tämä joukkue ei tarvitse enää Victor Olofssonin palveluksia. Ikinä. Jokaisessa pelissä missä mies on pelannut, on vetänyt ketjunsa mukanaan huonoihin esityksiin. Mystisesti sama ketju ilman Ollya pelaa heti hyvin. Hävyttömän huono 5v5-pelaaja. Tage Thompson on koko ajan pelannut pirteästi vaikka kuulemma miestä jo lehdistössä vähän moitittiinkin. No, nyt pistetilin kasvu hiljensi arvostelijat. JJ Peterka tulee olemaan aivan huikea ukko meille. Liike on aivan omaa luokkaansa kiekollisena. Tulee hieman nuori MacKinnon mieleen. Casey Mittelstadt, voi kun tämä poika pysyisi nyt vihdoin terveenä. Aivan uskomattoman hienoa katsoa pojan pelaamista tällä hetkellä. Tekee paljon duunia molempiin suuntiin ja itseluottamus aivan huipussaan.
 

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Kylläpä meidän joukkuetta nyt koetellaan. Loukkaantumisia on ollut siihen tahtiin että heikompaa hirvittää ja myös pelaajien ilmeet penkillä kielii peli-ilon puutteesta. Loukit on pakottaneet myös sekoittelemaan ketjuja ja jos jotain posia hakee niin nostamaan ylös Rochesterista omia varauksia jotka on päässeet näyttämään osaamistaan tässä pakotetussa nykytilanteessa.

Viimeisimpänä remmistä pudonnut ykkössentteri Thompson onkin sitten week-to-week joten mielenkiintoista nähdä miten jätkät pystyy taistelemaan pisteistä ilman häntäkin. Onneksi kuitenkin vemppatupa alkaa noin muuten tyhjentyä, joten joltain osin voi luottaa siihen että sieltä löytyy ihan tekijämiestäkin taustalta.

Mitä huolestuttavinta kuitenkin on tuo pelin painotuksen muutos puolustuspainotteisempaan pelitapaan, missä 1-2-2 ottaa kiekottomana hyökkäyksiä vastaan ja ohjaa niitä kulmiin, mutta vastahyökkäyksiin ei tahdota päästä enää kiekonriiston jälkeen riittävän usein yhteisenä rintamana enää tarpeeksi nopeasti mikä vaikuttaa jo hyökkäyspäässä luotujen paikkojen määrään mikä alkaa maaliodottamalukemissa kaikki tilanteet yhteenlaskettuina liigan häntäpäätä Chicagon ja San Josen kanssa.

Yv:stäkin puuttuu sellainen helppojen ja suoraviivaisten ratkaisujen idea, joskin maalinedustalle on alettu pyrkimään taasen viimeaikoina etenkin tappioasemassa hanakammin kuin alkukaudesta. Buffalo kyllä yrittää viedä peliä ja pelihuumoria vastustajalta kontrollikiekolla, mutta tappioasemaan päätyessään rupeaa puskemaan ja heittelemään toivotaan toivotaan kiekkoja päätyyn mistä ei sitten voitetakkaan enää kiekkoja omille. Myös viimekaudelta tuttu oire, että pakit alkavat jo ottamaan suurempia riskejä on alkanut nostaa päätään. Varmasti osittain siksi ettei muuten pystytä luomaan keskustaan riittävästi vaaran elementtejä. Tämä taas kostautuu vieläkin monesti omiinpäin.

Kuitenkin viisikontiiveys ja kiekon eteen heittäytyminen on positiivisia piirteitä ja maalivahtien elämästä pyritään tekemään parhaan mukaan helppoa. Tästä kertoo myös hyvä alivoima joka aktiivisesti tappaa tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia pelata poikittainsyöttö-vetolinjoja pois sekä hoitaa irtokiekkoja hyvin puruilla pois alueilta. Yv-taasen sitten onkin se murheenkryyni ja siinä pitäisi pikkuisen paremmin saada nelikkoa levitettyä ja kiekkoa nopeammin liikkeelle, eikä hakea liikaa sellaista luettavaa vaihtoehtoa vaan pelata kiekonliikuttelusta huolimatta suoraviivaisemminkin maalille mihin saada miestä hakkaamaan irtopaloja sisään. Osittain tuossa on ollut myös epäonnea, mutta toisinaan taas menee liiaksikin ulkopuolella hieromiseksi ja laukauksia ei juurikaan saada tuotetuksi.

Itseluottamus on tällä hetkellä melko hukassa useilla yksilöillä, mutta jos nyt jotain positiivista hakee niin paljon viime kaudellakin parjattu Casey Mittelstadt on ollu kyllä ehkä tasaisin suorittaja hyökkääjistä tähän mennessä tuosta nipusta ja JJ Peterka on myös noussu positiivisella tavalla esiin. Pakkipuolelta taas Ryan Johnson on kiekollisena ollut todella positiivinen ilmestys nyt muutaman pelin ajan mitä alkuun stunttasi Samuelssonia loukin aikana, eikä ole juuri puolustuspäähänkään vuotanut pahemmin kuin silloin jos on ottanut pikkuisen isompaa riskiä kiekottomana hyökkäyspäässä. Todella elegantti taitavaliikkeinen pelaaja terillä kyllä. Myös Tuchin ja Thompsonin heräily alun dieselöinnin jälkeen ennen loukkaantumisia on kuitenkin sellaisia asioita mitä tämä joukkue vaikoinakin aikoina ennenkaikkea kaipaa, koska liiaksi niinkään hyviä kahden suunnan pelaajia kuin he ovat ei tällä joukkueella juurikaan ole mikä on juuri näkynyt heidän poissaollessaan särkymävaran pelillisinä puutoksina.

Cozensista en tiedä mitä siellä on takana, mutta pienten asioiden toisinaan oikeintekemisten lisäksi ei ole oikein päässyt vielä sellaiseen lentoon mitä ehkä olisin odottanut. Näyttää jotenkin varovaisemmalta ja hitaammalta ratkaisuissaan kuin viimekaudella joten tiedä sitten mitä sielläkin on takana.

Maalivahdeista sen verran, että Levi ainakin Minnesotaa vastaan näytti taas sitä mihin on parhaimmillaan kykenevä aivan niinkuin aiemmin kaudella Tampaa vastaan. Pystyy jo nyt parhaimpana iltanaan ryöstämään suurinpiirtein kaikesta puolustuksen päälle peruuttelusta huolimatta pinnat kotiin, mutta sitten kääntöpuolena kun lähdetään luottamaan liikaa ja puolustus koomailee kaksinkamppailutappioilla tai järkyttävillä merkkausvirheillä kiekkoa pahoille tonteille niin ei sekään ihan mahdottomiin kykene. Kaikkinensa tuo pahoille tonteille päästö/kakkoskiekkojen laaduton pelaaminen heijastuu myös hänen ja muidenkin veskareiden tekemiseen mikä on varmasti syönyt itseluottamusta pahemman kerran. Tuosta kolmella veskarilla kierrätyksestä pitäisi mielestäni kuitenkin jo jossain vaiheessa päästä eroon joten ehkä jommankumman kaksikosta Luukkonen-Comrie treidaaminenkin johonkin kohtaan voisi olla ihan aiheellinen vaihtoehto jos sillä etenkin saisi vahviketta tuonne bottom-6 osastolle jossain kohtaa.
 

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Rasmus Dahlin on sitten päättänyt ottaa joukkueensa oikein toden teolla reppuselkään. Heräsi jo edellisessä Winnipeg pelissä ja nyt Chicagoa vastaan näytti taas suuruutensa. Varsinkin Pegiä vastaan puolet pelistä näytti ihan siltä kuin olisi jopa Sabresien paras sentterikin varmaan tuossa formussaan joten ainakin hän on vastannut siihen huutoon mitä häneltä nyt odotetaan kun Tagekin on poissa. Mielenkiintoista nähdä lähteekö tuo nyt oikein kunnolla tuosta lumipallona pyörimään ja nähdäänkö ihan Norris-tason suorittamista jälleen illasta toiseen useamminkin.
 

Tuomio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres, Bills, Man Utd
On kyllä raivostuttavan epätasainen tämä meidän Sabres. Edellisessä pelissä näytti sarjan parhaalta joukkueelta mutta viime yönä Bluesia vastaan puolustus aivan puulaakitasoa. Hyökkäyspeli rullasi todella hyvin ja paikkoja oli vaikka kymmeneen maaliin. Neljä tuli. Mutta omissa sekoillaan kuin juniorit ja lopputuloksena 6-4 tappio. Etenkin Owen Power tuntuu olevan suurissa vaikeuksissa tällä hetkellä. Tekisikö hyvää pienentää minuutteja hetkeksi?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mitäs mieltä Sabres-fanit nyt ovat tästä kun Patrick Kane päätti siirtyä Detroitiin?

Ja kommentoi lehdistötilaisuudessa tyyliin, että mahtavaa kun hänen Buffalossa asuva isänsä pääsee nyt paremmin katsomaan pelejä.

Taisi vastata kysymykseen jossa kysyttiin, että oliko siirtymisellä itäiseen konferenssiin jotain merkitystä.
 

Tuomio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres, Bills, Man Utd
Mitäs mieltä Sabres-fanit nyt ovat tästä kun Patrick Kane päätti siirtyä Detroitiin?

Ja kommentoi lehdistötilaisuudessa tyyliin, että mahtavaa kun hänen Buffalossa asuva isänsä pääsee nyt paremmin katsomaan pelejä.

Taisi vastata kysymykseen jossa kysyttiin, että oliko siirtymisellä itäiseen konferenssiin jotain merkitystä.
Itse olen iloinen että ei tälle kaudelle tule. Antaa hakea tuntumaa ison loukin jäljiltä muualta. Ensi kaudella sitten mietitään uudestaan jos tarve. En itse välttämättä silloinkaan ottaisi mutta jos on valmis sitoutumaan joukkueen kulttuuriin egoilematta niin olisihan siinä takuuvarma ase ylivoimalle.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Kyllä oli taas surkeata. Perinteisesti eka erä päin vittua ja tehotonta takaa-ajoa loppumatsi samalla vaarallisia tilanteita omiin antaen. Kaiken kruununa Tuch vielä loukkaantui, spurttasi läpiajoa estämään ja tarttui yht'äkkiä takareiteensä ja klenkkasi koppiin. Ei hyvältä näyttänyt. Cozens pelasi hyvin ja hänellä oli miljoona mestaa tehdä maali mutta kun ei niin ei. Owen Powerilla vaan edelleen ratkaisuhetkillä kiekko poltteli ja vedot järjestään blokkeihin. Ukko-Pekka oli helvetin hyvä.
 

Spede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings
Itse olen iloinen että ei tälle kaudelle tule. Antaa hakea tuntumaa ison loukin jäljiltä muualta. Ensi kaudella sitten mietitään uudestaan jos tarve. En itse välttämättä silloinkaan ottaisi mutta jos on valmis sitoutumaan joukkueen kulttuuriin egoilematta niin olisihan siinä takuuvarma ase ylivoimalle.
Ei pahalla, mutta mihin helvetin kulttuuriin? Häviämisen?
 

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Tällä hetkellä näyttäisi vähän siltä, että joko peleihin lähdetään ihan turhan luottavaisena tekemiseen tai sitten lataus menee ali sen suhteen. Onhan Sabresien otteluohjelma toki kaikkine B2B peleineen ollut julma tähän asti ottaen vielä huomioon kärkipelaajien loukkaantumisetkin, mutta näyttäisi vähän siltä että eräänlainen oppimisprosessi henkisellä tasolla on edelleen hyvinkin keskeneräinen.

Jos tiiviimpi viisikkopeli ei toimi niin aletaan etsiä keinoja lisätä hyökkäyspelin uhkaa kun ei kunnon paikkoja pystytä luomaan ja silloin riski kääntyy helposti itseään vastaan. Blues peli hyvänä esimerkkinä kun koitetaan luoda liian innokkaasti kykyihin uskoen maalipaikkoja ja kun omissa koliseekin niin se hyvänolon tunne vaihtuu hetkessä epäluuloksi pään sisällä ja puolen minuutin päästä kolisee taas omissa.

Tämä swingaus on selkeästi vielä nuorten pelaajien oirehdintaa ja siihen Granato yrittääkin reagoida etsien toimivia koostumuksia ja pareja niihin mitkä vuotaa. Granato on ehkä tässä osittain ja etenkin onnistunut viemään yksilöitä eteenpäin, mutta kamppailuvaateeseen vastaamisessa ei tunnuta onnistuvan tällä hetkellä kuin silloin kun joudutaan jahtaamaan takaa-ajoasemassa. Aiemmin kaudella voitto-tappio-voitto rekordi on varmasti tämän loukkaantumissumankin pakottamana muuttunut enemmän tappiollisemmaksi kierteeksi, koska onhan luonnollista että käytössä olevat pelimerkitkin ovat rajallisemmat, joskin osoittaneet että parannettavaa on entiseen silti monella.

Tässä vaiheessa kun päälle neljännes on pelattu voi jo hieman vetää suuntaviivoja kaudelle vaikka pelejä olisi vielä paljon jäljellä. Ensinnäkin tämä loppuvuosi olisi tärkeää handlata positiivisemmalla rekordilla kuin .500:n kiekko koska jokainen joukkue sarjassa aistii sen vuoden vaihteen tekevän sen kilpavarustelun ja sen, että heikomman jakson omaavien on pakko parantaa asemiaan, jotta voidaan taistella siirtotakarajalla niistä suuremmista hauista. Siihen kun lähdet turhan ison takamatkan turvin niin voidaan sanoa kauden olevan keskittyvä seuraavaan kauteen. Toiseksi Adams on nyt nähnyt tarpeeksi sitä mikä tässä joukkuessa toimii ja ei toimi. Quinnin takaisintuloonkaan noin pitkän loukin jäljiltä ei voi yksin nojata, että se tekee sen sateen kun sekä hän että Tage oliskin kaikkien muiden tavoin terveinä.. On pakko hankkia niihin tarpeisiin mitkä nyt sakkaa vahvareita.

Yv-pelaaminen on pakko saada solidimmaksi jollain koodinimi Killornilla joka hakkaa maalinedessä vaikka sen veskarinkin telakalle jotta musta saadaan uuniin. Tuskimpa Anaheim paljoa pyytäisi miehen palveluksista etenkin jos näyttää etteivät olisi menossa pleijareihin. Toki Anaheiminkin potentiaali on nyt näyttänyt varmasti vallitsevan ilmastonsakin puolesta puoleensavetävämmältä kuin luminen Buffalo, joten varmasti saattaa olla vaan toiveajattelua sellaisen naaraaminen, mutta profiilin käsittänette mitä haen takaa.

Sitten joku koodinimi Luke Glendening jonka vpi suruttaa heittää omissa aloitusympyrään eikä tarvitsisi pelätä että satanolla aloitustappiosta soi heti omissa kuten muutamassa viimepelissä on käynyt.

Varmasti myös Upin kakkoseksi olisi tarjolla Comrieta parempia tai ainakin kokeneempia vaihtoehtoja siirtotakarajalla kuten esim. Montrealista koodinimi Jake Allen, joka varmasti pystyy hoitamaan parhaimmillaan tonttinsa mukisematta niissä harvoissa peleissä mitä saisi vyölleen. Tämä kahden veskarin taktiikka pitäisi nyt jokatapauksessa vakiinnuttaa jo ihan tämän treenipäivien vähyydenkin vuoksi. (En ole siis tarkistanut kys..ehdotusten sopimusrakenteita mistään capfriendlyistä, mutta sana koodinimi viittaakin enemmän profiilitarpeeseen kun mihkään muuhun lähinnä tässä vaiheessa)

En sano että tätä junaa tarvitsisi näillä pelimerkeillä vielä pakottaa pleijareihin, mutta Adamsiltakin toivoisi reagointia ihan tulevaa offseasonia ja kautta ajatellen, että edes saataisiin tästä coresta sellainen mikä pysyisi ja lopulta pääsisi täällä juuri menestymään, koska olemmehan me nyt ansainneet jo vihdoinkin sen menestymisen näin melkein kahdenkymmenen vuoden jälkeen viime konferenssifinaalipaikasta.
 

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Yksilötasolle jos mennään niin kauden tähänastisiin onnistujiin voidaan ehdottomasti lukea ainakin Casey Mittelstadtin henkisen kypsymisen kovaa molempiin suuntiin töistä paiskivaksi pelaajaksi, joka on ansainnut ylennyksen ja pystynyt tekemään systemaattisesti ketjunsa pelistä edistyksellistä puolustuksen kautta tulokseksi. Etenkin Tuchin ja Skinnerin välissä homma tuntuu rullaavan tällä hetkellä aika nätisti.

Tuch onkin sitten toinen joka on nostanut osakkeitaan kauden edetessä kun selkeästi ketjukavereiden kanssa homma tuntuu klikkaavan tällä hetkellä paremmin ja paremmin päivä päivältä. Pystyy tuottamaan paikkoja riistojen kautta syvältäkin.

Peterka on toinen kuka on ollut ihan alusta lähtien tasaisen vahva suorittaja taidoillaan tuoda kiekkoa hyökkäysalueelle ja riistopelin kautta pystynyt luomaan tilaa itselleen ja ketjukavereilleen, siinä samassa pelaamassa ehdottomasti läpimurtoa tehojenkin osalta.

Upi Luukkonen on myös selkeästi viime viikkoina noussut sellaiseksi tekijäksi mitä ilman ei oltaisi edes neljää pistettä lähempänä villikorttipaikkaa. Ehdoton MVP tässä tilanteessa etenkin kun kaikkia todennäköisyyksiä vastaan taistellaan vielä mukanaolosta. Ei nyt voi sanoa, että Comrie saati Levikään olisivat pettäneet, mutta selkeästi vapautuneemmin Sabresit uskaltavat pelata hyökkäyspäähänkin Upin ollessa kehissä. Taitaa muuten olla edelleenkin yksi liigan kärkiäijistä mitä tulee High-danger torjuntaprossaan.

Sitten tietysti Tage ennen loukkiaan oli pääsemässä hyväänkin vireeseen, mutta pari blokkia vesitti senkin hyvän flown toistaiseksi.

Mitä tulee nuoriin jätkiin niin Benson on pelannut ikäisekseen ja odotuksiinsa nähden sensaatiomaisesti. Siinä on kyllä peliälyltään ja työmoraaliltaan ihan uniikkiäijä meille josta kannattaa pitää kiinni luonteensakin puolesta. Näyttää ainakin nyt ehdottomalta ryöstöltä kesän draftista ja toivottavasti myös pysyy ehjänä ja saa kovia kehittäviä pelejä ja reenejä alleen. Jännä nähdä pysyykö remmissä niin ettei tarvitsisi laittaa World Junioreihin koska on selkeästi ollut positiivinen ilmestys Sabreseille. Vielä kun saa lihaa luiden ympärille ja vauhtia jalkoihin niin tulee pelimies.

Sitten Ryan Johnsoniin. Kuka odotti tällaista esiinmarssia ja tuntuu että paikka kuin paikka ja pari kuin pari niin kaveri suorittaa hämmästyttävällä varmuudella ja itseluottamuksella vaihdosta toiseen. Äärimmäisen smuuthi ja elegantti kaveri luistimilla joka jättää jo kaiken kokeneita kavereita nuolemaan pölyjä kun yrittävät riistää kaverilta kiekkoa. Jotenkin jopa hävyttömän liukas kaveri terillä, eikä juuri pelipääkään pelintekoon ole huonoimmasta päästä kun kusettaa milloin milläkin vartalon osalla antaen vastustajalle väärää informaatiota, eikä juuri pahemmin vuodakaan. Tykkään kyllä kaverista jo nyt ja toivottavasti saadaan kaveri pidettyä meillä kun homma toimii pelistä toiseen.

Rasmus Dahlinista nyt on varmasti kaikki ylisanat jo sanottukin joten jätetään se nyt vain siihen että parhaimmillaan erotuksen tekevä pelaaja ja huonoimmillaankin kuitenkin todella solidi nykyisin.

Cozensia on voitu toistaiseksi pitää pienoisena pettymyksenä läpimurtokauden jälkeisiin odotuksiin nähden, mutta alkanut näyttää Peterkan ja Bensonin kanssa homma toimivan ainakin jos on esim. viimeisimpään Predators peliin yhtään luottaminen.. on mediassakin vaatinut itseltään ja joukkueeltaan parempaa kamppailuasennetta ja sen tappelun jälkeisen loukkaantumisen jälkeen on näyttänytkin vähän sellaiselta varovaiselta kautta hitaammalta hänen pelaamisensa, mutta jospa se siitä lähtisi kun nyt laidalla on viimekaudelta tuttu kaveri ja toisella kirittäjänä vasta 18-vuotias janaatteri.

Powerilla on selkeästi menossa pienimuotoinen sophomore slumppi kaikesta päätellen. Ei näytä ottaneen juuri sellaisia kehitysaskeleita pelissään mitä odotin ja varmasti hänenkin harteilleen on nyt ladattu enemmän odotuksia solmitun jatkon ja viime kauden tiimoilta, joten annetaan aikaa eikä vielä julisteta hätäisesti bustiksi, koska muistetaan nyt miten kärsivällisiä puolustajien kanssa noin yleisestikin saa olla ja onhan Dahlinkin kypsynyt kuitenkin vasta nyt sille tasolle edes vähintään mitä odotuksia häneenkin kohdistettiin ja kohdistuu toki edelleenkin.

Jokiharju on pelannut aika odotuksienmukaista solidia lätkää missä ei juurikaan näy pahassa enää niin usein kun ennen ja on jopa rohkaistunut hieman kiekottomassa pelissä mitä tulee hyökkäysalueen puolustuspelaamiseen. Kuitenkin tietysti häneen ei enää niin paljon kohdistu sellaisia odotuksia kuin mitä ehkä silloin kun varattiin ensimmäisellä kierroksella, mutta perusvarmaa tekemistä kuitenkin pääsääntöisesti vaikka virheitä ja kamppailutappioita tuleekin edelleen.

Samuelsson toki kaikki tietää, miten solidi oman pään luuta on mutta edelleen jos kovan paineen alle joutuu niin ei ehkä aina pysty edistämään kiekollisena toivotulla tavalla peliä. Paikkaa kuitenkin tämän äärimmäisen solidilla omanpään tekemisellä. On kuitenkin onnistujien puolella kun ei juurikaan "näy" hänkään.

Cliftoniin en tiedä minkälaisia odotuksia porukka kohdisti. Pelaa kyllä fyysisesti kiekonriistotilanteissa ja voittaakin yks-ykkösiään kovuudella, joka on läikkynyt jo kerran tällä kaudella ylikin. Muuten niin jos väläykset kiekon ylöstuonnista jalalla ne harvat kun ottaa pois niin ei ole juurikaan sellainen pelaaja ketä jäisin kaipaamaan enää seuraavalle kaudelle välttämättä.

Erik Johnson on tuonut taasen sukunimikaimaansa enemmän vääntömomenttia ja kaksinkamppailuvoimaa niihin tilanteisiin kun on tarvittu ja näyttänyt mallia kiekonsyömisestäkin hyvin. Etenkin alivoimalla ollut todella tärkeä minuuttien ahmia siinä samalla pois kärkiheppojen harteilta. Tietysti ikääkin alkaa olla eikä varmaan kukaan entiseltä ykkösvaraukselta juuri tässä vaiheessa uraa enempää voisi toivoa, mutta onko minkäverran sitten tuonut koppiin sitä Stanleyn voittajan tietoa ja näkemystä niin siitä en osaa sanoa mitään oikeastaan. Veteraanikaveri jokatapauksessa kyseessä joka näkee kuitenkin ihan potentiaalin tässäkin nipussa olevan olemassa. Kaikkinensa kuitenkin ok tasoa ollut.

Greenwayhin samat sanat kuin mitä Eki Johnsoniin av minuuttien maiskuttelijana. Iso, ulottuva kaveri joka pystyy lukemaan ja reagoimaan hyvin tilanteisiin ja katkomaan niitä. Käyttänyt kaikesta päätellen enemmän kokoaankin täällä hyväkseen kuin mitä Minnesotassa ja pelaa kyllä hyvällä moraalilla kaikkinensa molempiin päihin. Ei ole juuri pettänyt.

Krebs on ollut myös hyvä joskin joutunut kantamaan kahta pappaa perässään, joten ei ole juurikaan näkynyt missään hyökkäyspään tuotannossa mutta jaksaa painaa hommia ja hankkia riistoja papoille pelattavaksi.

Tyson Jost ei ole juuri hänkään näkynyt. Tekee kyllä hommia hyvin omiin, mutta peli mennyt enemmän kiekostaluopumiseksi kuin mitä viimekaudella pysyi siinä pelivälineessäkin rohkeammin. Ei ole kuitenkaan siihen nähden mitenkään häikäissyt mitä olisi voinut odottaa. Tekee kuitenkin pieniä asioita edelleen hyvin ja sentään ei vuoda ja kamppailee vaihdosta toiseen.

Victor Olofsson on jollakin tapaa aika polarisoiva pelaaja. Kun asenne on kohdillaan niin pystyy riistoihin ja peliäedistäviin asioihin. Kuitenkin pieni koko, liike ja vääntövoiman puute rajoittaa toimimista tällä tasolla paljon, mutta sitten tulee vaiheita kun saa yhden onnistumisen niin niitä alkaa tulla pötkössä ja pelikin näyttää vapautuneemmalta ja sieltä puskee esiin se joukkuepelaaja Olofsson. Kuitenkaan yv:llä ei ole hänenkään vedosta saatu vielä kaikkea ruutia esille mitä voisi.

Jos vielä pappoihin mennään niin aika vähäinen pelillinen impakti näillä enää on ja itse henkkoht toivoisin että oltaisiin nyt kaiken sen pukukoppijohtamisenkin osalta siinä pisteessä että sekin mantteli perittäisiin tämän kauden jälkeen sen tulevan coren voimin ja päästäisiin tästä viimeisestäkin vanhasta eroon mitä siitä on vielä jäljellä (jos puhutaan kymmenenvuoden takaisesta jo). Mitään pois ottamatta kavereiden työmoraalilta, taistelevat ku hevoset, mutta vanhuus ainakaan siis Okposolle ei tule yksin selkeästi. Girgensons nyt ei vielä ole iällä juurikaan pilattu ja edelleen jaksaa painaa hyvin hommia ja on luottoheppa av:lle, mutta keksin varmuudella seuraavalle tasolle siirryttäessä parempaa seppälää tilalle, joka myös tuottaa tulosta.

Sitten muutamia yksilöitä keitä on käynyt pyörähtämässä toistaiseksi ovat pelanneet vielä sen verran vähän että kai voi sanoa jokaisen onnistuneen edes siihen nähden jokseenkin kohtuullisesti jos ei mukiinmenevästikin.

Kaikkinensa tuo bottom osasto on semmoinen mikä tarvitsee vahviketta tällä hetkellä, jos halutaan kärkipelaajien särkymätäkin stunttailla ja jotakin erityisominaisuutta erikoistilanteisiinkin (esmes just joku Killorn yv:lle maalinedusmieheksi), tietty santapaperi joka saa tulostakin tiskiin puuttuu tällä hetkellä ja tulosvastuu ja hyökkäyspelaaminen ja sen tuotanto on liikaa vain muutaman kaverin harteilla tällä hetkellä.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Tämä swingaus on selkeästi vielä nuorten pelaajien oirehdintaa ja siihen Granato yrittääkin reagoida etsien toimivia koostumuksia ja pareja niihin mitkä vuotaa. Granato on ehkä tässä osittain ja etenkin onnistunut viemään yksilöitä eteenpäin, mutta kamppailuvaateeseen vastaamisessa ei tunnuta onnistuvan tällä hetkellä kuin silloin kun joudutaan jahtaamaan takaa-ajoasemassa. Aiemmin kaudella voitto-tappio-voitto rekordi on varmasti tämän loukkaantumissumankin pakottamana muuttunut enemmän tappiollisemmaksi kierteeksi, koska onhan luonnollista että käytössä olevat pelimerkitkin ovat rajallisemmat, joskin osoittaneet että parannettavaa on entiseen silti monella.

Sen mitä sivusilmällä on Sabresia seurannut, niin ymmärrä millä ihmeen meriiteillä Don Granato on yhä penkin takana. Hän tuli kaudella 2019-20 organisaatioon apuvalmentajaksi, maaliskuussa 2021 päävalmentajaksi eli Granatolla on menossa viides kausi valmennusporukassa ja kolmas kausi päävalmentajana. Kun Sabresin peliä katsoo, niin välillä se on aivan käsittämätöntä sekoilua ihan kuin pelaajilla ei olisi mitään käsitystä miten missäkin tilanteessa pitää pelata.

No, kai Granaton systeemi on jonkinlaista luomukiekkoilua, jossa pelaajat saavat pelata omilla vahvuuksillaan ja reagoida vaistoillaan, mutta en usko, että tuollaisella tavalla menestystä tulee, vaikka kyseessä onkin aivan hemmetin lahjakas nippu.

Ainahan sitä voi piiloutua sen taakse, että kyseessä on NHL:n nuorin joukkue, maalivahtipeli on ollut siinä ja siinä, otteluohjelma on ollut vaikea ja loukkaantumisiakin tullut, mutta eikös Sabresien selkeänä tavoitteena kuitenkin ollut pudotuspelipaikka? Nyt on neljännes kautta takana, sijoitus voittoprosenteissa divisioonan viimeinen, konferenssin toiseksi viimeinen ja liigan seitsemänneksi viimeinen, just siinä valmentajia vaihtaneiden Edmontonin ja Minnesotan välissä.

edit.

Mitä noihin pelaajahankintoihin tulee, niin suurin tarve taitaa olla kokeneelle rightin kätiselle top 2-pakille, joka pystyisi pelaamaan 20 ja risat minuuttia per peli. Siis nuorempi versio John Carlsonista / Alex Pietrangelosta / Drew Doughtysta, mutta eihän tuollaisia kavereita markkinoilla ole, vaan ne pitäisi osata varata ja kehittää itse. Jos joku organisaatio onnistuu varaamaan "moritzseiderin", niin siitähän pidetään kynsin hampain kiinni.

Killorn sainattiin viime kesänä Anaheimiin tutoroimaan heidän nuorisoaan enkä ymmärrä miksi ihmessä Pat Verbeek treidaisi hänet pois.

ja Zach Bensonin pitäisi pelata WHL:ssä eikä NHL:ssä. Fiksu kuin mikä ja liukas pelaaja - siis vaikeasti taklattavissa - mutta fyysisesti ihan raakile. Minusta on edesvastuutonta Kevyn Adamsilta, että Benson pelaa NHL:ssä. Ei tarvita kuin yksi hyvin osunut taklaus, niin Bensonin tapaisen rääpäleen ura ottaa takapakkia vuoden tai kaksi tai pahimmassa tapauksessa päättyy kokonaan. Antais pojan kasvaa ja kehittää fysiikkaa vielä vuosi junnuissa.

Hyvä vertailukohde on Mitch Marner. Varattiin 2015 kesällä, annettiin sen jälkeen dominoida vielä vuosi OHL:ssä ja sitten erinomainen tulokaskausi NHL:ssä 2016-17.
 
Viimeksi muokattu:

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Herttileeri, Tage jo tervehtynyt ja viilettää ensi yönä Mittelstadtin laidassa! Tuch viikon/puoltoista pois. Ukko-Pekka kipeänä.

Joo joo, tästä se lähtee!

edit. ei ainakaan heti ensimmäisessä erässä lähtenyt. Perus 0-2 eka erä ja isännät buuataan koppiin.
 
Viimeksi muokattu:

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Eric Robinson Puhvelilaumaan future considerationeita vastaan. Yksi profiilitarve täytetty. Ei välttämättä nyt kuulosta miltään häikäisevimmältä hankinnalta, mutta jospa maisemanvaihdos sytyttäisi ja pääsisi sille parhaimmalle tasolleen missä kaveri oli pari kautta sitten Columbuksessa. Varovainen peukku tälle tinkimättömän työn santapaperikaverille.
 

ipaz

Jäsen
Eric Robinsonista, 28v ja 266 NHL-ottelua, tuli heti yksi Sabresin vanhimmista ja kokeneimmista pelaajista. Kertoo paljon siitä kuinka nuori tuo Sabresin porukkia on. Keski-ikä hädin tuskin 25.

Neljä kokeneinta eli Kyle Okposo, Erik Johnson, Jeff Skinner ja Zemgus Girgesons ovat tahkonneet liigaa jo vuosia mutta esim. Tage Thompsonilla on NHL-otteluita vyöllään vasta rapiat 300. Alex Tuchilla 400+.

Robinson tulee varmasti tarpeeseen kun Quinn, Girgensons, Tuch ja Greenway ovat sivussa. Brandon Biro laitettiin kuukauden ja viiden pelin kokeilun jälkeen takaisin farmiin. Ohutta on Sabresin hyökkäysrintamalla tällä hetkellä.

Toivottavasti eivät nyt hätäile AHL:ssa piste-per-peli tahdissa olevan 2022 ykkösvarauksensa Jiri Kulichin kanssa, vaan antavat tsekin kehittyä rauhassa ainakin vielä tämän kauden. Zach Bensonin sopimuksen tulokasvuosi on jo palanut, mutta ehkä olisi silti parempi palauttaa hänet loppukaudeksi takaisin junnuihin. Vähän kuten Jets teki Brad Lambertn kanssa viime kaudella. Lambert tosin ei ole pelannut vielä otteluakaan NHL:ssä. Bensonista on toisaalta sanottu, ettei WHL:llä ole tarjota hänelle enää minkään tason haastetta, joten varmasti siellä mietitään mikä on paras ratkaisu pelaajille sekä joukkueelle. Ei Benson huonosti ole pelannut, mutta kuten @heikkik edellä mainitsi, niin on ajoittain kuin pikkupoika isojen miesten seassa. En tiedä sääntökiemuroista että saisiko Bensonin AHL:ään kuten Seattle onnistui Wrightin kanssa. Kohta on kuitenkin nuorten MM-kisat joihin Benson satavarmasti lähtee Kanadaa edustamaan - jos siis Adams hänet sinne päästää. Tuo hyökkääjien loukkaantumissuma voi tietysti blokata Bensonin mahdollisuuden lähteä Ruotsiin.
 
Viimeksi muokattu:

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Kyllähän tuossa ylläolevilla kirjoittajilla on pointteja siitä millaisia hankintojakin pitäisi tehdä ja kuten sanottua oma aika ei riitä kaikenmaailman pelaajien sopimusrakenteellisia asioita tutkailemaan esim. Capfriendlystä. Esim. Tuo rightin pakin tarve etenkin nyt kun experiment Connor Cliftonkaan, joka siis oli aikoinaan myös Granaton "oppipoikia" USA development programissa, on nyt sikäli nähty että vaikka yritettiin ihan alkukaudesta väkisin istuttaa siihen minuuttien ahmijaksi Dahlinin pariksi ei tuonut sitä mitä, ehkä häneltä haettiin alunperin vaan jämähti lopulta kätisyydeltään sinne Eki Johnsonin kanssa rightiksi mikä tietysti ei edesauta pelinteollisia kautta ole juuri hyökkäyksellisestikään tuonut mitään pöytään. Tosin mitäpä pystyi odottamaankaan kaverilta joka Bostonissa pelasi vain yhden hyvän jakson mutta istui loppukauden viltissäkin kun ei onnistunut ja kuitenkin pääosin alapareissa/seiskana viihtynyt.

Tuollaisia mainittuja noin korkean profiilin pakkeja tuskin ollaan tässä vaiheessa juuri vaillakaan mutta edes top-4 tason rightin kiekollista pakkia joka pystyy tosiaan ahmimaan sen 20+minsaa per peli, koska Dahlin nyt on kuitenkin leftin puolen pakkina se kiekollinen liideri.

Samuelsson on siinä hyvä tasapainottaja, mutta ongelma on se hänen paineenalla operointikykynsä ja se että kaveri on rikki aika paljonkin väliä. Hänenkin kohdallaan se shutdown roolin ylläpitäminen noilla käyttöaiheilla seuraavalle tasolle joukkueena siirtyessä voisi olla viisaampaa top-4/bottom roolissa. Tuossa on kuitenkin otettava huomioon myös cap-management millaista kaveria siihen Dahlinin pariksi otetaan aikoinaan, mutta on sellaiselle ehdottomasti tarvetta. Adams onkin ollut tähän asti ehkä turhankin maltillinen tuon capin suhteen, joskin corepalasiin kyllä ollaan investoitu. Jotkut voisi sanoa että turhan hätäisesti ja osan kohdalla (Power) on maksettu puhtaasti potentiaalista, mutta toivottavasti kaikki kääntyy vielä positiiviseksi joukkueen itsensäkin kannalta. Luulempa että Buffalon historian ja markkina-alueen tuntien se on ollut jopa pienoinen pakkorako Adamsille jotta saa pidettyä kaikesta huolimatta sen leveragen itsellään suotuisana kun nuo sopparit on sorvattu. Sen näkee sitten onko tehty taas Devine-tason hätäilyä vai onko kaikella sillä mitä on sorvattu myös katetta. Adamsin seuraava tehtävä ei olekkaan helppo kun pitäisi saada pidettyä myös tämä katras tyytyväisenä ja hommattava sitä laatua kaupoilla tai free agencyllä ympärillekkin.

Tuota Brett Pesce korttia on varmasti väläytelty Canesin puolelta aikaisemmin, mutta eipä meiltä taida löytyä heille tässä tilanteessa sellaista hyökkääjää/muuta niin houkuttelevaa palasta mistä ensinnäkin Adams tohtisi luopua ja siitä mistä tohtisi luopua varmasti Canesinkin GM miettisi kaksi kertaa, että onko niin palavaa tarvetta.

Varmasti tässä Quinnin toipumiseen saakka yritetään ainakin saada Victor Olofssonista sitä valueta irti kasvatettua että pakettina lähtisi jonnekin mistä saataisiin kenties jotakin tärkeää palasta takaisinpäinkin.

Tuosta Robinsonista sen verran, että täyte/rotaatiopalasena varmasti ainakin näin lähtökohtaisesti nykyiseltään mennee, mutta jos maisemanvaihdos saa parhaassa iässä olevalta kaverilta parasta pöytään niin olisi tietysti ihan lähes 30 pinnaa parhaimmillaan tehneenä ihan upgradea sinne bottom-6 osastolle, mutta saas nähdä millaisessa kondiksessa kaveri on, koska ei meillä juuri liikaakaan jos juuri pahemmin ole paria kaveria lukuunottamatta niitä ketkä viimeistelee ne mällit vastustajiinsa ja pelaa vaihdosta toiseen kovalla intensiteetillä isona kaverina.

Mitä tuohon Bensoniin tulee niin pidin todella yllättävänä, että sai edes tuon yhdeksän peliä täyteen ja onhan kaveri todellakin raakile fyysisesti, mutta ongelmaksi on tainnut todellakin muodostua tuo WHL soppari kun joutuisi sinne laskemaan ja toinen ettei Adamsilla ole juuri esim. AHL:stä tai mistään muualtakaan löytynyt juuri parempaakaan vaihtoehtoa tilalle kun otteillaan tehnyt sen verta vaikutuksen ja vaikeaksi hänen laskemisensa sinnekkään. World Juniorseihin toivoisin itsekin pääsevän näyttämään kykyjään, mutta jos hänestä todella on Sabreseille ollut tähänkin asti enemmän hyötyä kuin haittaa niin se mikä pelaajaa itseään enemmän hyödyttää ja seuraa tietenkin on se ongelma minkä kanssa Adamskin joutuu nyt painimaan jos ei nyt taio jostain hatusta uutta kania siihen paikalle tilalle. Quinnin kuntouduttua eiköhän Bensonkin lasketa takaisin junnuihin kehittymään isojen minsojen kanssa ja saa siellä enemmän onnistumisiakin. Tykkään ehdottomasti ainakin kaverin positiivisesta asenteesta ja toivottavasti olisi osa tätä tulevaisuuttakin.

Ja mitä tulee Granato väitteisiin niin onhan hän kompetenssikaveri ehdottomasti viemään yksilöitä eteenpäin ja hyvä yksilöiden ja nuorten jätkien valmentaja varmasti. Vaativakin, mutta ei missään nimessä vielä mikään pelillinen mestarivalmentaja, joka pystyy tuomaan kaikille sellaista henkistä selkänojaa ja reagoimaan pelillisin muutoksin/myymään sitä ajatusta kollektiivisesta ajattelusta miten ketäkin vastaan pitää pelata/muuttamaan omaa pelaamistaan.

Mutta tämänkin prosessin aikana Granato on ehdottomasti osoittanut muovautumiskykyä ja itselle tämä ei kyllä tullut juurikaan yllätyksenä että tämä core otti taka-askeleen koska ennen kautta ennakoinkin niin tapahtuvan. Se pleijaritavoite varmasti tuntui monelle läheiseltä tavoitteelta viime kauden lopun jälkeen, enkä tiedä onko se ollut myös Peguloiden päätavoite minkä ovat Adamsillekin teroittaneet, koska jos on ja Adams ei ole onnistunut jotenkin vakuuttamaan heitä kärsivällisemmällä lähestymistulokulmalla heitä niin silloin tämä nykyinen tilanne näyttää entistä huolestuttavammalta ja nyt sekä Granato, että Adams liikkuvat tulisilla hiilillä.

Ennen kautta nimittäin ennakoinkin että näin saattaisi käydä että vielä tämä kausi tulee olemaan "välikausi" kun omista varauksista pyritään ulosmittaamaan se mitä heistä voisi olla tulossa ihan shownkin puolella koska huonoltahan se näyttäisi jos kaikki mitä on varattu omiin tarpeisiin myytäisiin tuosta vaan sellaisina joiden arvokin jää täysin mysteeriksi. Toivottavasti Adamsplan on tämä ja kulkee "vieläkin" tukevasti raiteillaan ja sitä ei yritettäisi vauhdittaa liikaa epätoivoisia ja kärsimättömiä faneja liikaa kuunnellen, mikä uhkakuva tässä tietysti aina piilee.

Tietysti tämänkään taakse ei voi loputtomiin mennä ja viimeistään seuraavalla offseasonilla mutta jo trade deadlinena olisi näihin tarpeisiin mielellään pystyttävä vastaamaan, siksi otteiden paraneminenkin on ensiarvoisen tärkeää, jotta pelaajat ulkopuolelta näkisi tämän myös houkuttelevana vaihtoehtona tulla eikä näyttäisi ulospäin siltä, että historia toistaisi itseään...

Ei olisi todellakaan mikään ihannetilanne olla nyt Adamsin kengissä tällä hetkellä, mutta toivottavasti tämä kääntyy vielä parhain päin tästä..
 
Tuota Brett Pesce korttia on varmasti väläytelty Canesin puolelta aikaisemmin, mutta eipä meiltä taida löytyä heille tässä tilanteessa sellaista hyökkääjää/muuta niin houkuttelevaa palasta mistä ensinnäkin Adams tohtisi luopua ja siitä mistä tohtisi luopua varmasti Canesinkin GM miettisi kaksi kertaa, että onko niin palavaa tarvetta.

Ei ehkä kesken kauden, mutta kesällä Pescen ollessa UFA kiinnostaa varmasti Sabresia ja olisi juuri puuttuva palanen tuohon puolustukseen. Toki dollareita saa lyödä pinoon, mutta sitä se on.
 

Tuomio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres, Bills, Man Utd
Ei pahalla, mutta mihin helvetin kulttuuriin? Häviämisen?
Pitkään kesti vastaus koska noin ala-arvoinen trollausyritys ei sitä välttämättä ansaitse. Mutta, Sabresin pukukoppiin on vihdoin laskeutunut veljellinen, nöyrä ja töitä paiskiva kulttuuri. Asia jota ei isojen egojen aikakaudella nähty koskaan. Pelissä on muutakin kuin voitot ja häviöt sillä jos perusteet ovat mädät, on turhaa edes odottaa voittoja.
 

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Pitkään kesti vastaus koska noin ala-arvoinen trollausyritys ei sitä välttämättä ansaitse. Mutta, Sabresin pukukoppiin on vihdoin laskeutunut veljellinen, nöyrä ja töitä paiskiva kulttuuri. Asia jota ei isojen egojen aikakaudella nähty koskaan. Pelissä on muutakin kuin voitot ja häviöt sillä jos perusteet ovat mädät, on turhaa edes odottaa voittoja.
Eipä noista toisiin pöytiin huutelijoista kannata pahemmin välittää kun huomaa ettei oikeasti kiinnosta sen tarkemmin seurata väitteistä päätellen joukkueen edesottamuksia...

Milloinka täällä on väitetty Bensoniakin liian kevyeksi kaveriksi sarjaan kun yksikin taklaus päättäisi uran, mutta eiköhän sama voisi käydä Connor Bedardillekkin niin on kyllä erikoisia väitteitä..

Meitä halutaan vaan lytätä tässä maassa tod.näkösesti tästä naurunalasuuden leimasuudesta enemmän kun keskivertosesti muita joukkueita tai sitten osa on jättäny jo kokonaan omaan omaan arvoonsa ja unohtanu suunnilleen olemassaolon. Pysytään me kuitenkin täällä omien takana eikä lähdetä sen pahemmin muita provoamaan, koska ei se kuitenkaan tuo yleiseen keskusteluun yhtään mitään fiksua lisää ns.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Meitä halutaan vaan lytätä tässä maassa tod.näkösesti tästä naurunalasuuden leimasuudesta enemmän kun keskivertosesti muita joukkueita tai sitten osa on jättäny jo kokonaan omaan omaan arvoonsa ja unohtanu suunnilleen olemassaolon.

No, tervetuloa Toronton kannattajaksi, niin tietää mitä on omalle joukkueelle nauraminen...

Eiköhän tällä palstalla ainakin jonkin verran sitä nokittelua Buffalon suuntaan ole lisännyt muutama vuosi sitten aktiivisesti palstalle kirjoittanut nimimerkki, joka näki silloin Sabresin NHL:n seuraavana dynastiana. Kirjoitustyylinsä oli sitten vittuilla kaikille, jotka näkemyksiä kyseenalaistivat. Silloin saattoi jäädä monelle hampaankoloon tuo hypetys, ja näin sitä pääsee kätevästi jälkikäteen kuittailemaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös