Buffalo Sabres 2021–2022 – jälleen jälleenrakennukseen!?

  • 55 468
  • 178

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Ristolainen Buffalosta Phillyyn, Buffalo voittanut kaikki ja Philly hävinnyt… Midaksen kosketus…

Juu, Philly on hävinnyt kauden tähän mennessä ainoan ottelunsa voittomaalikisassa. Ristolainen ei muuten ollut pelaavassa kokonpanossa.
 

Tuomio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres, Bills, Man Utd
Irvileuoista välittämättä omaa analyysia taas. Peli edelleen todella energista molempiin suuntiin. Canucksia vastaan ei myöstään säikähdetty vaikka kaksi kertaa pääsivät johtoon. Pieniä lapsuksia tulee omissa etenkin Millerille mutta ne on ihan arkipäivää miehelle. Hägg käytti hienosti fyysisyyttään viime yön voitossa. Pari komeaa pommia. Erityishuomio jälleen herroille Okposo ja Girgensons. Jätkät on aivan liekeissä.

Ennen kuin kukaan liiallisesta sinisilmäisyydestä alkaa läksyttää niin tiedä kyllä että tämä kurssi tuskin koko kautta kantaa. Itse jopa mielenkiinnolla odotan miten joukkue reagoi siihen kun tulee joku oikeasti kova joukkue vastaan ja pääsee 2-3 maalin johtoon. Pysyykö peli-ilme yhtä yritteliäänä ja aktiivisena, vai sortuuko itseluottamus. Jänniä aikoja Sabres-leirissä, mutta mikä hienointa, todella pitkästä aikaa joukkueen pelejä seuratessa viihtyy.
 

Tuomio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres, Bills, Man Utd
Sieltähän se ensimmäinen tappio tuli. Mutta Sabres oli pelin hallitsevampi osapuoli suurimman osan ajasta. Ero viimeistelyssä vain oli valtava. Erittäin positiivista nähdä että joukkueen ilme ei muuttunut tippaakaan vaikka Bruins meni 3-0 johtoon. Tätä kiekkoa oli tappiosta huolimatta kiva seurata.

Colin Milleristä on alkanut kuoriutumaan aika hyvä kiekollinen pakki. Muutama hasardi per peli tulee mutta pääosin liikuttaa kiekon jalalla hyvin ulos omista. Dahlin oli hieman vaikeuksissa omassa päässä mutta silti valovuoden edellä Kruegerin talutusnuorassa roikkunutta versiota itsestään. Etiäpäin!
 

Tuomio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres, Bills, Man Utd
Let's go Buffalo! Olipahan solidi peli puolustuksellisesti nuorelta jengiltä. Lightning painoi päälle neljällä ketjulla mutta hyvin pysyi paketti kasassa 60 minuuttia. Vaikea kuvitella että tämä jengi on paperilla heikompi mitä viime kauden vastaava. Robert Hägg on jo nyt omasta mielestä päivitys Ristolaiseen. Ei ehkä yhtä aktiivinen hyökkäyspäässä mutta antaa kovuutta ja on ennenkaikkea varma omissa.

Mutta miten ihmeessä Stamkos ei saanut jäähyä tilanteessa missä ajaa päähän juuri laukonutta Cozensia? Todella hämmentävä linja tuomareilta tuossa tapauksessa.
 

Mayday

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Hienosti kyllä lähtenyt kausi käyntiin ja mukavaahan noita pelejä on katsella kun joukkue selvästi pelaa ja taistelee sen koko 60 minuuttia eikä vaan sitä 20 minuuttia. Mielenkiintoista nähdä missä mennään vaikkapa 20:nen pelin jälkeen, toivotaan että nykyinen peli ilme ainakin pysyisi samanlaisena ja pystyttäisi voitosta pelaamaan.

Quinn - Malone - Peterka kentällinen on aloittanut kauden Rochesterissa mallikkaasti tehden yhteensä 14 pistettä 3 otteluun. Eiköhän ainakin molemmat laiturit pääse ylhäälläkin pelailemaan jokusen pelin jossain vaiheessa tällä kaudella, mutta pääosin varmaan farmissa menee tämä kausi, mikä on varmasti järkevintä. Hyvät pre-season pelit pelannut Brett Murray kutsuttiinkin jo ylös niin katsotaan nähdäänkö hänet tositoimissa seuraavissa peleissä.
 

Tuomio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres, Bills, Man Utd
Ja hyvät otteet jatkuvat. Olofssonilta aivan upea esityö jatkoaikamaalissa, mieheltä olen odottanutkin enemmän haastoja ja nyt sitä nähtiin. Joukkueena kolmas erä oli ehkä kauden heikointa peliä mutta siitä selvittiin jatkoille vaikka Ducks painoi kovaa päälle.

Aamun pelistä esiin nostaisin erityisesti Brysonin. Pojassa on potentiaalia olla tulevaisuudessa Dahlinin ohella kiekollisen pelin liideri puolustuksessa. Pienestä koostaan huolimatta ei juurikaan häviä kaksinkamppailuja edes isoja miehiä vastaan.
 

Tuomio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres, Bills, Man Utd
Pari tappiota nyt alla vieraskiertueella. Ikävästi taas tuttuun tapaan loukkaantumiset purevat palan pois jo muutenkin ohuesta rosterista. Mittsin ja Jokiharjun seuraksi liittyi Olofsson. Tappioista huolimatta peli on edelleen aktiivista ja yritteliästä. Puolustajien kiekollinen peli edelleen hivelee silmää viime kauden sekoiluun seurattuna. Rohkeita syöttöjä uskalletaan hakea.

Kahden tappion putki on hyvä testi joukkueen itseluottamukselle. Jännä nähdä miten joukkue lähtee Krakenia vastaan pelaamaan. Skinner päässyt hyvin maalien makuun alkukaudesta. Toivottavasti ruokkii itseluottamusta eteenpäin mennessä
 

Tuomio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres, Bills, Man Utd
Sinne se Eichel sitten Vegasiin lähtee niskansa leikkauttamaan. Vastineena Tuch, Krebs ja 1st käytännössä. Vaikka tuota kuinka haluaisin käännellä niin iso tappio tuo treidi on paperilla. Etenkin kun Tuch tuskin on pitkään aikaan pelikunnossa itsekkään. Adams oli mahdottoman tehtävän edessä mutta silti koen miehen tässä epäonnistuneen hieman.

Tässä on vaan vielä kiviä kääntämättä, kuntoutuuko Eichel takaisin tasolleen? Kehittyy Krebs täyteen potentiaaliinsa? Sopeutuuko Tuch Donnyn vauhtikiekkoon isona miehenä? Omaan makuun aivan liikää kysymysmerkkejä ilmassa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Sinne se Eichel sitten Vegasiin lähtee niskansa leikkauttamaan. Vastineena Tuch, Krebs ja 1st käytännössä. Vaikka tuota kuinka haluaisin käännellä niin iso tappio tuo treidi on paperilla. Etenkin kun Tuch tuskin on pitkään aikaan pelikunnossa itsekkään. Adams oli mahdottoman tehtävän edessä mutta silti koen miehen tässä epäonnistuneen hieman.

Jännä, itse näen tämän treidin varsin positiivisena Sabresin tulevaisuudelle.

Eichel oli jo hävitty kortti.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Buffalossa on itsetutkiskelun paikka, jos Eichel palaa 100-prosenttiseen kuntoon eikä Krebsistä, Tuchista tai ykköskiekan varauksesta tule kunnollisia vahvistuksia joukkueeseen. Täydessä kunnossa oleva Eichel on kuitenkin NHL:n parhaita pelaajia, mihin peilattuna nyt saatu paketti tuntuu köykäiseltä. Voi olla, että siellä joudutaan vielä miettimään, olisiko sittenkin pitänyt antaa Eichelin tehdä hänen toivomansa toimenpide.

Toisaalta Buffalo saattaa näyttää tässä lopulta voittajalta, jos Eichel ei palaa huippukuntoon. Paras vaihtoehto toki olisi win-win-tilanne kaikille osapuolille.

Mutta mielenkiintoinen kauppa, jossa riittää vielä pitkäksi aikaa seurattavaa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Buffalon suurin saavutus tässä kaupassa oli se, että se siirtyi vihdoin Eichelista eteenpäin. Pöytä on putsattu ja palasia jälleenrakennukseen tuli. Toki on kovin ikävää, että noinkin hyvän pelaajan kanssa lopulta kävi näin, mutta Buffalon ja Eichelin yhteinen matka oli jo taitettu sen tiesi aivan kaikki ja tälle oli hyvä saada päätös. Pöytä on nyt katettuna uudelle joukkueelle, uudelle tulemiselle ja uusille vastuunkantajille.
 

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Jännä, itse näen tämän treidin varsin positiivisena Sabresin tulevaisuudelle.

Eichel oli jo hävitty kortti.
No nyt puhuttiin paperista tai se mihin oletan , että vastasit…toki noin itsekin tilanteen nyt näen miten tuossa kuvasitkin, että Eichel oli jo hävittykortti leikkausesta olleiden erimielisyyksien takia. Jännä nähdä miten tuo muuten menee, mutta tosiaan paperilla, kuten myös esim O’Reilly kaupassa paras pelaaja ratkaisee ja eittämättä Eichel oli tässä kaupassa se paras pelaaja ja tulevaisuus näyttää mitä saatiin vastineeksi kun sinne nuo arvat ovat. Toki jos Eichel ei entiselle tasolleen koskaan palaa niin tämä oli meiltä ryöstö, ihan kuinka haluaa asiaa lähestyä ja lopun kertoo tulevaisuus.

Aiheesta toiseen vaikka peliesitykset ovat olleet positiivisia niin pakko myöntää, että aika masentavia aikoja on eletty ja en ole peliäkään tainnut katsoa. Pieni tauko tehnyt hyvää ja tällä hetkelle ei kyllä edes jääkiekko kiinnosta kun hyvistä esityksistä huolimatta odotukset ei hirveän korkealla ole (toki jos tällä joukkueella poffeihin päästään niin se hieman sama kuin edellinen mm kulta, eli sitä ei kukaan osannut odottaa).
 

Tevoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings #91 #19 #5
Tämän treidin voittajia on Sabres ja Eichel. Buffalossa ei tarvii enää lukea "toimittajien" spekulaatioita eikä pelaajan tarvii murehtia tervehtymisestä ja uran jatkosta. Veikkaan että toimistolla vedetään pitkät viskit tälle episodille.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jännä, itse näen tämän treidin varsin positiivisena Sabresin tulevaisuudelle.

Eichel oli jo hävitty kortti.
Niin. Kyllähän nämä viime vuosien treidit ja kävelyt kertoo jotain mihin suuntaan Buffalo on menossa.

ROR pois
Ristolainen pois
Ullmark pois
Reinhart pois
Eichel pois

Ketä muita Buffalosta on lähtenyt?

Omassa mielessä Eichelin vastine oli naurettava. Tuch taso tiedetään. Max top6 laituri. Krebs on potentiaalinen, mutta aika kertoo. Miten Buffalo jalostaa pelaajia en tiedä mitä Krebsille tapahtuu. 1 kierroksen pick on tod.näk. +25 pick joka täysin kysymysmerkki joka nähdään +3-5v päästä mikä olikaan.

Franchise senttereitä ei kasva puissa. Eichel täytti vasta 25v ja jos palautuu 100% niin selvä voittaja on Vegas. He saivat tarvitsemansa 1 senan. Muistakaa aikaa kun Eichel yksin kantoi Buffaloa. Nyt hän pelaa vahvassa joukkueessa, jonka pelityyli on täysmätsi Eichelin tyylille.

Ainut milloin tämä treidit kusee Vegasille jos Eichel ei tule 100%, muuten tämä on täydellinen ryöstö ja Buffalo taas pyllisti ja sai kunnolla tuta.
 
Viimeksi muokattu:

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Arsenal, KuPS, Kalikka, BVB ja Eagles
Franchise senttereitä ei kasva puissa. Eichel täytti vasta 25v ja jos palautuu 100% niin selvä voittaja on Vegas. He saivat tarvitsemansa 1 senan. Muistakaa aikaa kun Eichel yksin kantoi Buffaloa. Nyt hän pelaa vahvassa joukkueessa, jonka pelityyli on täysmätsi Eichelin tyylille.

Ainut milloin tämä treidit kusee Vegasille jos Eichel ei tule 100%, muuten tämä on täydellinen ryöstö ja Buffalo taas pyllisti ja sai kunnolla tuta.

Mitä Buffalo olisi tehnyt Eichelillä, jonka kanssa välit olivat jo ns. palaneet loppuun? Eichelistä olisi varmasti saatu isompaa vastinetta jos olisi ollut varmaa tietoa miten Eichel kuntoutuu kyseisen leikkauksen jälkeen. Sabres pyyti isosti, mutta Vegas oli valmis maksamaan edes tuon verran. Adamsilta viimeinen aika oli painaa liipaisinta nyt. Eichelin ympärillä on vain niin helvetisti kysymys merkkejä edelleenkin. Jos on se sana varmaan millä tätä treidiä voisi kutsua.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mitä Buffalo olisi tehnyt Eichelillä, jonka kanssa välit olivat jo ns. palaneet loppuun? Eichelistä olisi varmasti saatu isompaa vastinetta jos olisi ollut varmaa tietoa miten Eichel kuntoutuu kyseisen leikkauksen jälkeen. Sabres pyyti isosti, mutta Vegas oli valmis maksamaan edes tuon verran. Adamsilta viimeinen aika oli painaa liipaisinta nyt. Eichelin ympärillä on vain niin helvetisti kysymys merkkejä edelleenkin. Jos on se sana varmaan millä tätä treidiä voisi kutsua.
Niin ja olisiko vastine ollut parempi jos hänet olisi kaupattua heti kun oli pattitilanne Buffalossa? Kaikki tämä media sirkus alensi vastinetta ja mitä pitemmälle vitkuteltiin siitä surkeammaksi vastine laski. Eiköhän Buffalon GM ja toimiston porukka pitäisi katsoa peiliin. Hyvä esimerkki miten asioita ei pitäisi hoitaa. Eikä Eichel case ole ainut miten huippupelaajasta saadaan surkea vastine Buffalossa.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Arsenal, KuPS, Kalikka, BVB ja Eagles
Niin ja olisiko vastine ollut parempi jos hänet olisi kaupattua heti kun oli pattitilanne Buffalossa? Kaikki tämä media sirkus alensi vastinetta ja mitä pitemmälle vitkuteltiin siitä surkeammaksi vastine laski. Eiköhän Buffalon GM ja toimiston porukka pitäisi katsoa peiliin. Hyvä esimerkki miten asioita ei pitäisi hoitaa. Eikä Eichel case ole ainut miten huippupelaajasta saadaan surkea vastine Buffalossa.

Joo varmasti tämä tilanne olisi ollut vältettävissä. Ja siitä tottakai isot miinukset johdon suuntaan. Itse lähinnä tarkoitin nykyistä tilannetta mihin Sabres on ajautunut. Ne asiat mitkä johtivat tuohon Eichelin tilanteeseen, niin en ota kantaa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mitä Buffalo olisi tehnyt Eichelillä, jonka kanssa välit olivat jo ns. palaneet loppuun?

Eichelin olisi turhaan pitänyt joukkuetta keskinkertaisuudessa. Kun nyt yksinkertaisesti huomattiin, että nämä aikaisemmat ykkösvaraukset, mukaan lukien Ristolainen, eivät toimineet. nNiin huomattiin ja viimein myönnettiin, etteivät he ole mitään contenderin ykkösjätkiä, vaan mukana meneviä semmoisia "hyviä palasia", niin nämä pannaan kiertoon.

Se oikea kulttuuri luodaan sitten muilla miehillä, seuraavalla sukupolvella. PIeni rebootti takaisin rebuildista rebuildiin. Kyllä tämä vaan hyvä liike on. Ei jämähdetty siihen mikä odotettuna super-rebuildina (kuten joku nimimerkki dissonanssi täällä aiemmin julisti että nyt ja nyt se lähtee), piti tapahtua, vaan nyt reagoitiin hyvin korjausliikkeellä ajoissa.

Nämä ylimaallisen uskon valheet Eichelin suhteen kuopattiin ja nythän Adams tekee loistavia peliliikkeitä. Joukkueessakin on joku huikea piristymisen aalto meneillään ja heikot kaverit ylisuorittaa. Ei tarvi kuin katsoa kentälle. Siellä tapahtuu, eikä vain lietsota valheita, että kohta alkaa tapahtua, kuten eräs nimimerkki d yritti kaikelle kansalle valehdella. Ihan selvästi Buffalossa on nyt muutoksen tuulet käsillä. Sabres ei ole enää se säälittävä paska ja kaikkien sylkykuppi 5 vuoden päästä.

Muutos voi olla nopeampikin. Joku Owen Power tulee tuohon ja se vaan toimii siinä hetkestä alkaen, kuten Seider Detroitissa.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Arsenal, KuPS, Kalikka, BVB ja Eagles
Eichelin olisi turhaan pitänyt joukkuetta keskinkertaisuudessa. Kun nyt yksinkertaisesti huomattiin, että nämä aikaisemmat ykkösvaraukset, mukaan lukien Ristolainen, eivät toimineet. nNiin huomattiin ja viimein myönnettiin, etteivät he ole mitään contenderin ykkösjätkiä, vaan mukana meneviä semmoisia "hyviä palasia", niin nämä pannaan kiertoon.

Se oikea kulttuuri luodaan sitten muilla miehillä, seuraavalla sukupolvella. PIeni rebootti takaisin rebuildista rebuildiin. Kyllä tämä vaan hyvä liike on. Ei jämähdetty siihen mikä odotettuna super-rebuildina (kuten joku nimimerkki dissonanssi täällä aiemmin julisti että nyt ja nyt se lähtee), piti tapahtua, vaan nyt reagoitiin hyvin korjausliikkeellä ajoissa.

Nämä ylimaallisen uskon valheet Eichelin suhteen kuopattiin ja nythän Adams tekee loistavia peliliikkeitä. Joukkueessakin on joku huikea piristymisen aalto meneillään ja heikot kaverit ylisuorittaa. Ei tarvi kuin katsoa kentälle. Siellä tapahtuu, eikä vain lietsota valheita, että kohta alkaa tapahtua, kuten eräs nimimerkki d yritti kaikelle kansalle valehdella. Ihan selvästi Buffalossa on nyt muutoksen tuulet käsillä. Sabres ei ole enää se säälittävä paska ja kaikkien sylkykuppi 5 vuoden päästä.

Muutos voi olla nopeampikin. Joku Owen Power tulee tuohon ja se vaan toimii siinä hetkestä alkaen, kuten Seider Detroitissa.

Pitkä viesti lainata, mutta tässä on kiteytetty hyvin mitä itsekin ajattelen. Adams joutunut tekemään vallitsevan tilanteen takia peliliikeitä nykyajan mukaan. Helppoahan se on katsella taakse päin historiaa ja elää sen mukaan syytellen historiassa tapahtuneiden asioden takia.

Buffalolla on yllättävän hyvin asiat uunissa tulevaisuuden osalta.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
En tiedä onko jo täällä, mutta Eichel sanoi tuoreessa Spittin Chickletsin haastattelussa, että olisi suostunut tulemaan takaisin Sabresin jos olisivat antaneet luvan haluamalleen operaatiolle.
 

Tuomio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres, Bills, Man Utd
Yön yli asiaa mutusteltu. Aamun pelistä ei muuta sanottavaa kuin että surkea esitys oli ja nyt äkkiä putki poikki ettei orastava itseluottamusboosti romahda.

Se mitä Eichelista nyt puhutaan kulisseissa tekee itseni vaan iloisemmaksi että mies on poissa. Entinen seuran työntekijä radiossa puheli siis Eichelin käytöksestä kanssapelaajia ja henkilökuntaa kohtaan. Diivamaista voisi olla tiivistys tästä. Ja toisaalla taas Tuch, mies on oikeasti innoissaan päästessään lapsuuden unelmansa täyttämään. Se jo itsessään luo positiivista kuvaa että mies oikeasti haluaa Sabresissa pelata. Juuri se mitä Adams joukkueeseen hakee.

AHL:n puolella tapahtuu hyviä asioita. Jack Quinn pelaa maagista alkukautta. Seitsemään peliin tehot 6+6 ja vieressä JJ Peterka kirittää 1+7. Ikävämpänä huomiona taas että UPL on ollut suurissa vaikeuksissa tolppien välissä. Anyway, Quinn jos tuota tahtia jatkaa niin voisi olla ideaa junnukisojen jälkeen nostaa poika ylös kokeilemaan.
 
Hyvä että tämä Eichel saaga päättyi ja voidaan vihdoin siirtyä eteenpäin. Mielenkiinnosta aloin seurailemaan Buffaloa Arttu Ruotsalaisen myötä ja kun nyt on pöytä puhdistettu ja uuden alun paikka niin mikäpä sen helpompaa hypätä mukaan seuraamaan. Toivotan Buffalolle vihdoin menestystä ja toivottavasti korpivaellus päättyisi nyt.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Veikkaan, että Sabres nousee pudotuspelijoukkueeksi yllättävänkin nopeasti, jos eivät sitten tahallaan tankkaa. Alisuorittanutta talenttia on ja toimiston puolella alkaa olla muutakin kuin vain silmää arvioida pelaajien suorituksia.
 

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Veikkaan, että Sabres nousee pudotuspelijoukkueeksi yllättävänkin nopeasti, jos eivät sitten tahallaan tankkaa. Alisuorittanutta talenttia on ja toimiston puolella alkaa olla muutakin kuin vain silmää arvioida pelaajien suorituksia.
Luulen, että jos katsoo Buffalon avausottelun katsojamäärää niin ihan hirveästi ei olisi varaa tankkailla enää, koska kyllä ihmiset äänestää jaloillaan. Toki ammattilaisjääkiekossa ainut mahdollisuus ”tankkaukselle” on juuri joukkueen heikentäminen, koska ei kukaan tahallan häviä. Hirveästi tuosta ei voi heikentää, että nyt vain katsotaan miten kisakunto kestää ja se tulee ratkaisemaan ensi kesän draft sijat. Arvonnat varmasti vaikuttaa sijoitukseen myös, joten onko järkeä ottaa riskiä ja jos esim valkku antaisi signaalia, että ei jätkät mitään, että kunhan pelailette niin olisiko se pitkässä juoksussa yhtä draftia silmällä pitäen kovin järkevää, koska tuossa on juuri se nuori runko joka sen kulttuurin sitten omaksuu, kuten Ristolainen joskus sanoi, että ei tiedä muuta kuin häviämisen, joka alkoi jo TPS aikoina.
Nopeasti yritin selostaa ajatukseni, mutta katsotaan mitä tuleman pitää…
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Veikkaan, että Sabres nousee pudotuspelijoukkueeksi yllättävänkin nopeasti, jos eivät sitten tahallaan tankkaa. Alisuorittanutta talenttia on ja toimiston puolella alkaa olla muutakin kuin vain silmää arvioida pelaajien suorituksia.
Ainuthan tässä on se ettei tuolla porukalla ole mitään jakoa päästä poffeihin. 82 peliä ylisuorittaa 'meh' pelaajilla ei tule onnistumaan. Ehkä tynkäkaudella tämä olisi mahdollista.

Järkevintäkin olisi jos TDL möisivät Tuchin tuleviin pickeihin ja katsoisivat tulosta johonkin +5 vuoden päähän. Hänenkin parhaimmat vuodet menee tuossa sysip:ssa joukkueessa ihan hukkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös