Bruce Springsteen

  • 65 417
  • 395

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Korak


Eipä myyty. Nokia olisi halunnut ostaa 5000 lippua, mutta Bruce oli sanonut, ettei hänen konserttiin tule mitään hajuvesijengiä, vaan oikeat fanit. Näin ollen jokaisellekin firmalle vain 12 lippua/ hakija.

Way to go BOSS.

Ihan oikein mokomille kumpparitehtaan hajuvesimiehille. Asia jätkä on Bruce.

Hieman jännitti aamulla, että mitenkähän käy. Meikäläisellä oli valtuutettu lipunostaja liikenteessä rahatukko lompsassa Torikadun veikkausrastilla. Soittelin kymmentä vaille yhdeksän, jolloin mies oli vielä kotonaan paahtoleipää suussa. Hoputin että nyt vittu äkkiä jonottamaan. Itse yritin soitella työpaikalta kahdesta puhelimesta yli puoli tuntia, mutta en päässyt läpi. Sitten piti suunnata kohti erästä helvetin jännittävää kokousta.

Noh, lipunostaja sanoi (ja Mafian aamuohjelmassa puhuttiin samaa) puolen paikkeilla, että nurin on koko systeemi. Sitten lopulta lipunmyynti alkoi, mutta permantopaikkoja ei voinut myydä. Jonon kärkimiehet ostivat vittuuntuneina piletit johonkin takakaarteeseen ja poistuivat räntäsateeseen. Noh, siinä vaiheessa kun meikäläisten lipunostaja oli jo neljäntenä jonossa, soitti myyjä Helsinkiin ja sitten jostain kohtalon oikusta yhtäkkiä ruudulle ilmestyi myytäviä "nurtsi"paikkoja.

Siinä oli virneessä pidättelemistä, kun vastaanotin kesken kokouksen tekstiviestin "Sain 4 kenttäpaikkaa...". Vitkuttelu kannatti. Ovela jätkä.

En vaihda. En yksityisesti enkä yleisesti.
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Dave


"Ihan oikein mokomille kumpparitehtaan hajuvesimiehille. Asia jätkä on Bruce."

How true, how true.

"Hieman jännitti aamulla, että mitenkähän käy."

Itse en uskaltanut jättää mitään sattuman varaan, joten päätin olla paikalla ajoissa. Tämän jos olisin missannut, en olisi sitä ihan heti itselleni anteeksi antanut.

"Sitten lopulta lipunmyynti alkoi, mutta permantopaikkoja ei voinut myydä. Jonon kärkimiehet ostivat vittuuntuneina piletit johonkin takakaarteeseen ja poistuivat räntäsateeseen."

Näinhän siinä kävi, ainoa vaan, että onneksi itse sain hyvät istumapaikat. Arvelinkin, että sama jumi oli muuallakin. Lieköhän joku lippupalvelun juoni myydä kalliimmat katsomopaikat varmuuden vuoksi ensiksi? Tuskinpa, mutta tiedä häntä.

"Vitkuttelu kannatti. Ovela jätkä."

Käytettäisiinkö mieluummin sanaa onnekas? :) Vai ennustiko kaverisi jotenkin sen, että koneet eivät aluksi suostu myymään paikkoja kentälle? ;) Sait kuitenkin liput, sehän on pääasia.

Ja btw, yhtään ei harmita, että menin aikaisin jonoon, se on juttu sinänsä. Lämpimässä saatiin odotella, juotiin kahvia, heitettiin läppää ja kuunneltiin Brucea. Tuli tutustuttua muutamaan nastaan faniinkin samalla. Jonotussessio kuuluu yhtenä osana minun Bruce-elämykseeni, muihin en sitten päivystämään menekään.
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Viestin lähetti Oloneuvos
Höh! Soitin aamulla Naantalin kaupungin matkailutoimistoon, joka myös on Lippupalvelun toimipiste ja sain haluamani liput jonottamatta. Puhelimella pääsi suoraan läpi ja kiireetön virkailija hoiti hommansa leppoisasti.

Nimim. Pirtsakka liput hankkinut

Jeh. Noinhan se homma toimii. 1997 lätkän MM-kisoihin liput huikeimpiin otteluihin myytiin jotakuinkin "bruce-tahtia". Joku sunnuntaipuhelinmyyntisettihän se oli. Sinne ei edes voinut mennä rehellisesti aamuyöstä jonottamaan, vaikka olisi halunnut.

Itselläni ei vielä kuukausi ennen kisoja ollut lippuja yhteenkään otteluun, mutta sitten ostin Oloneuvoksen tapaan kiireettömästi liput 19 otteluun, mukaan lukien pleijarit ja finaalit.

Enkä nyt siis tietenkään niitä Naantalin kaupungin matkailutoimistosta ostanut, mutta vastaavalla menetelmällä kuitenkin:cool:

Ensi kevään kisoihin ei myöskään ole yhtään pilettiä, täytynee hankkia jossain vaiheessa.
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Bruce Springsteenin liput myytiin loppuun 1 tunnissa 40:ssä minuutissa Göteborgissa. Ensin 50 000 lippua, sitten järjestäjä ilmoitti että myös toinen konsertti järjestetään välittömästi. Myös ne liput menivät heti. Elikkä, 100 000 lippua vajaassa kahdessa tunnissa... huh huh..
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta minäpä sainkin "rebound" lippuja haalittua tänään itselleni neljä kappaletta, ja kentälle!!! Jahuuuuuuu

Pomo: Here we come

Ps. Tietoa kenelläkään siitä että miten seisomapaikat on jaoteltu eri osiin? Tämä siitä että saamani liput ovat ns. hujanhajan-paikkoja ja olisihan se nyt ihan kohtuullista juhlia frendien kanssa samoilla mestoilla.
 
Viimeksi muokattu:

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Pomon toinen konsertti

Nyt on sitten mahdoton tullut mahdolliseksi. Nimittäin Brucen toinen konsertti on sitten varmistunut kesäkuun 16.päiväksi. Kuinkas moni meinaa käydä jatkoaikalaisista kummassakin konsertissa?
 

redruM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki lahtelaiset
Viestin lähetti Handzus11

Ps. Tietoa kenelläkään siitä että miten seisomapaikat on jaoteltu eri osiin? Tämä siitä että saamani liput ovat ns. hujanhajan-paikkoja ja olisihan se nyt ihan kohtuullista juhlia frendien kanssa samoilla mestoilla.

Ainakin tällä syksyisellä rundilla muutama sata ensimmäistä paikalla ollutta oli päässyt erilliseen aivan lavan edessä olleeseen "karsinaan", ja loput kenttäpaikat sitten juuri noita hujanhajan paikkoja.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Re: Pomon toinen konsertti

Viestin lähetti ruoska
Nyt on sitten mahdoton tullut mahdolliseksi. Nimittäin Brucen toinen konsertti on sitten varmistunut kesäkuun 16.päiväksi. Kuinkas moni meinaa käydä jatkoaikalaisista kummassakin konsertissa?

Kunhan nyt saisin edes tähän toiseen eli ensimmäiselle keikalle ne haluamani liput - se riittäisi minulle.

Lipunmyynti alkaa 16.6.03 keikalle maanantaina 2.12.02. klo.09:00, tämä kaikille innokkaille tiedoksi.

Meikäläinen ei liputta nyt jää, perkele!

vlad#16.
 

nedomansky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Biisit

Voi olla, ettei ihan kaikki herkut soi tällä rundilla.

Tyypilliset biisit:

The Rising
Lonesome Day
Ties
the Night
Darkness
Empty Sky
Missing
Sunny Day
Bus Stop
Saint in the City
Worlds Apart
Badlands
She's the one
Mary's place
Miracle
Where the bands...
Incident on the 57th Street
into the fire
Dancing in the street
Glory days
Born to run
City of ruins
Born in the USA
Land of broken dreams
Ramrod
Twist and shout


Missä ovat:
- Thunder road
- River
- Cindy's room
- Hungry Heart
- Glory Days
- Human touch
- Because the Night

etc.

Welldoneen hieman ennakkokritiikkiä please
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Muistakaa sitten käyttää järkeä siinä lipunostossa. Onko mitään ideaa mennä johonkin Stockmannille missä on satojen metrien jonot? Valtakunnallinen puhelinpalvelu ja netti kannattaa unohtaa suosiolla, jos haluaa olla 100% varma, että myös saa liput.

Suomi on toisaalta niin pieni maa, että tällä kertaa voi kotisohvaltakin onnistaa.

Ensimmäisellä kerralla monet ostivat lipun naureskellen muitten tuskaillessa ihan väärissä paikoissa. Ei kai kukaan ruokaostoksiaankaan tee vaikkapa Essolla?
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jahas, eikun lipunhankintaan iloisna käymme taas. Eihän tässä tarvitse kahta kertaa miettiä, ei edes puoltatoista. Viime kerrallahan meinas pienoinen turhautuminen hiipiä puseroon. Taktiikka sinänsä oli mukava ja taktisesti hyväksi havaittu. Turha mutka tuli matkaan silloin, thanks to Lippupalvelu. Tilanne kuitenkin korjaantui parhain päin jo aikoja sitten, ja sain haluamani flabat kätöseen. Joten eikun termos kuumaksi ja ainakin vähäksi aikaa turisemaan muiden asianharrastajien kanssa. Johan ne perinteet velvoittavat. Ja eiköhön tällä kertaa selvitä ilman turhia säätöjä.

Ja Nedomansky: Brucehan luonnollisesti keskittyy tällä rundilla uuden levyn biiseihin, joten tilaa jää viime kiertuetta vähemmän evergreeneille. Niitähän Brucella riittää ja kaikkea emme voi saada. Valitettavasti :( Ei Brucekaan, hiton laiskimus, jaksa paljon kolmea tuntia kauempaa.;) Hungry heart olis tosin nasta kuulla Stadissa, ois kiva nähdä, onko meikäläisillä sanat hallussa ja kurkku asianmukaisesti suorana ekan säkeistön perinteisessä singalongissa. Ja miksei olisi.

Oletan biisilistan olevan Suomen keikoilla melko konservatiivinen, onhan hän täällä ensimmäistä kertaa ja haluaa varmaan vetää aika keskitietä. Suurempia harvinaisuuksia tuskin tullaan kuulemaan. Ja jos tullaan, niin toisena iltana.

Toisen illan keikat ovat muutenkin kokemukseni mukaan olleet niitä (vielä) parempia. Bändikin pääsee olosuhteiden tms. kanssa sinuiksi ja homma rentoutuu entistään. Eipä silti, Brucen ja E Street Bandin ensikosketus suomalaisyleisöön on oltava ehdottomasti kokemassa. Eiköhän se perinteisesti muutaman sanan paikallista kieltäkin opettele. Ja kun siitä vielä sais selvää, olis kaikki hyvin. Brucen ruotsia en menisi nimittäin kehumaan, saksasta puhumattakaan. Että mitenköhän se Suomi taipuu? Ken elää, se kuulee, vai miten se menikään.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
YES YES YES!!!

Kolmen lipun onnellinen omistaja tuulettaa!

Myyrmäen Lippupalvelussa oli oikein mukava noin 70 metrin jono, aika jonotellessa meni oikein mukavasti kun samalla ruuvasin puhelimella muiden lippupalveluntoimipisteiden puh.numeroita. Imatralta vastasi miellyttävä naisääni, joka kertoi lippupalvelun avautuvan yhdeltätoista... Hmmm... mielenkiintoista imatralaisten kannalta, jollei paikallisessa lippupalvelussa sitten ole varattuna tiettyä määrää lippuja ennalkolta ostajille.
Mutta, oikeastaan on kiittäminen Oloneuvosta, ilman häntä tuskin olisin tajunnut ruveta soittelemaan näihin muihin toimipisteisiin, ja kas, pääsin viimein läpi juuri Naantalin toimipisteeseen soitettuani ja sen kautta onnistuin saamaan liput.

Nyt on uskomattoman helpottunut tunne!

vlad#16.
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Re: YES YES YES!!!

JIIIIIIIIIPPPPPPIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaveri soitti juuri että liput on tulossa!!

ROCKnROLL!!!
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juu, tänäänhän homma meni oikein leppoisasti. Nettikin oli kuulemma skulannut, joten kotisohvaltakin lipunsaanti olisi luultavasti onnistunut. No, eipä ollut pitkä ventta kuitenkaan, reilun tunnin olin.

Taidanpa näin vapaapäivän ratoksi ja lippujahdin päättymisen kunniaksi katsella tämänvuotisen Barcelonan livetaltioinnin. Se jyrää. One-too-three-four!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sepäs meni helposti. Parilla reloadin painalluksella nettikauppaan ja nyt on kenttälippu varauksessa.

Äskettäin paikkatilanteena oli "muutama" ja ainakin halvimmat olivat myyty loppuun. Kone antoi minulle ehdotuksena kenttäpaikan ja ehkäpä se on lopulta se paras paikka. Kai sitä voi 10 euroa enemmän maksaa.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Hienoa, että Brucella on toinenkin konsertti Suomessa. Niin moni on vuosia toivonut pääsevänsä Pomoa katsomaan, että olisi suorastaan verinen vääryys antaa meikäläisille vain yksi tilaisuus. Ensimmäisen keikan liput menivät sitä vauhtia, että varmasti tämä toinenkin konsertti myydään nopeasti loppuun.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Vaihdetaanko lippuja?

Jos jollain ylimääräisiä lippuja, niin vaihdetaanko??

Tarvitsisi 3 lippua maanantain ( 16.06.2003 )keikalle. Kenttäpaikat.
Vaihdossa saat 3 lippua tiistain ( 17.06.2003 ) keikalle. Kenttäpaikat.

Ota yhteyttä YV:nä
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Mä onnistuin ihan hyvin saamaan liput. 6 lippua parhaille paikoille A? katsomoon. Tänään kolahti tilin pohja esiin, mutta kyllä se siitä. Mutsille,faijalle,anopille,apille,tyttöystävälle ja itselleni joululahjat.. kaikkein pahimmat takana.. nyt pitäisi sitten keksiä veljelle ja koiralle =) ne vois työntää sinne Iron Maidenin konserttiin =)
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Re: Vaihdetaanko lippuja?

Viestin lähetti Korak
Jos jollain ylimääräisiä lippuja, niin vaihdetaanko??

Tarvitsisi 3 lippua maanantain ( 16.06.2003 )keikalle. Kenttäpaikat.
Vaihdossa saat 3 lippua tiistain ( 17.06.2003 ) keikalle. Kenttäpaikat.

Ota yhteyttä YV:nä

Nostetaan tämä ainakin hetkeksi tänne ylös, jos joku vaikka huomaisi.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Kentälle haluavia ?

Mulla ois kaks lippua ekaan konserttiin kentälle. Haluaisin vaihtaa ne istumapaikka-lippuihin. YV:tä kehiin.
 

nedomansky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Viestin lähetti Johnny99
Ja Nedomansky: Brucehan luonnollisesti keskittyy tällä rundilla uuden levyn biiseihin, joten tilaa jää viime kiertuetta vähemmän evergreeneille. Niitähän Brucella riittää ja kaikkea emme voi saada. Valitettavasti :( Ei Brucekaan, hiton laiskimus, jaksa paljon kolmea tuntia kauempaa.;) Hungry heart olis tosin nasta kuulla Stadissa, ois kiva nähdä, onko meikäläisillä sanat hallussa ja kurkku asianmukaisesti suorana ekan säkeistön perinteisessä singalongissa. Ja miksei olisi.

Varmaan ne jostain tilastoista huomaa, että Suomihan
on oikeastaan ollut aika fanimaa jo 1974 alkaen.

Siksi oikeastaan ekalla Suomen keikalla voisi heittää
listan jopa yleisön mieleen.

Sillon tietty esim. Racing In the Street on mukana.

Eikös me voitas laittaa vaikka adressi noista
kappaleista WellDone:lle?
 

manu 17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Canadiens, K-Vantaa, Arsenal
Tribute to Bruce Springsteen!

Aihe vois tarvita oman otsikon mutta laitetaan tähän ketjuun.

Kävin kuuntelemasa lauantaina 28.3 Kun Anssi Kela ja kumppanit soittivat Brucen biisejä ja täytyy sanoa että kyllä kolahti!Kelan esittämä Darkness... ja My hometowwn vei jalat alta,samoin Ile Kallion esitykset.Kuustosen ja Esa Kaartamon versiot oli kanssa hyviä mutta äänet eivät mielestäni sovi Brucen lauluihin.Meno oli aika mielötön ja keikka kesti kaksi tuntia.Menkää ja nauttikaa kesää odotellessa.Tämä ei ole maksettu mainos vaan totista totta.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Vaihdetaanko lippuja?

Jos jollain ylimääräisiä lippuja, niin vaihdetaanko??

Tarvitsisi 3 lippua maanantain ( 16.06.2003 )keikalle. Kenttäpaikat.
Vaihdossa saat 3 lippua tiistain ( 17.06.2003 ) keikalle. Kenttäpaikat.

Ota yhteyttä YV:nä
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti Korak
Vaihdetaanko lippuja?

Jos jollain ylimääräisiä lippuja, niin vaihdetaanko??

Tarvitsisi 3 lippua maanantain ( 16.06.2003 )keikalle. Kenttäpaikat.
Vaihdossa saat 3 lippua tiistain ( 17.06.2003 ) keikalle. Kenttäpaikat.

Ota yhteyttä YV:nä

Kokeillaan vielä kerran, kun tämä konserttihan kohta lähestyy. Eli nuo kyseiset liput vaihtoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös