Boston - Montreal

  • 9 880
  • 110

Habby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Les Canadiens de Montréal, John Ferguson Sr
Teemu, mistä tällaisen tiedon kaivoit? Itse en ole nähnyt millään sivulla Koivua merkittävän Canadiensin avausmaalin tekijäksi.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti teemu_s
Liigan tekemän videotarkistuksen jälkeen selvisi että Saku Koivu todellakin avasi maalitilinsä tällä kaudella ja tehot viime yön pelistä näin 1+1. Ensimmäinen Audettelle merkitty maali laitettiin nyt siis Koivulle kuten kuuluikin.

Jos viitsisit lähteen kertoa niin olisi ihan kiva. Edelleen joka paikka näyttää tehoja 0+2.
 

Tuamas

Jäsen
Nyt ei enää natsannu Theodoren peli, eikä oikein sakukaan näköjään ole loistanut.
4-0 taululla ja ensimmäinen erä vielä kesken, voi voi.

Craig Rivet ollut kentällä jo kolmen takaiskumaalin aikana, heikkoa on.

Edit:
Ja Zednik heitti kaksi börsää ja habs on taas pelissä mukana. Ainakin yksi kaappi vielä toisessa erässä, niin hyvä tulee.
Ja 4-3, Zednik iski taas kaapin, peli kääntyi sittenkin vielä montrealille suotuisaksi. Tyylipuhdas hattutemppu, täytyy nostaa äijälle hattua.

Toivottavasti koivu pistäisi jatkoajalla ratkaisumaalin...
 
Viimeksi muokattu:

odgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Heh, Zednikistä tuli jo toinen Montreal-pelaaja jolta "riistettiin" hattutemppu tässä sarjassa, kun hänen kolmas maalinsa pistettiinkin Brisebois´aan nimiin.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Olipas vallan umpisurkea alku Canadiensilta toisessa ottelussa. Arvon herrot Theodoresta lähtien olivat täysin nukuksissa, Theodore tosin paikkasi muutaman lipsahduksen moneen otteeseen kahdessa viimeisessä erässä. Gilmour johti ketjunsa taas hurjaan vauhtiin ja voitti aloituksia kovalla prosentilla. Harmi, että tämä ketju oli ainoa joka pystyi vastaamaan Bostonin alkurynnistykseen. Perreaultin kenttä oli tällä kertaa pettymys, omissa soi pariin otteeseen. Ketju menetti kiekkoja usein vastustajalle. Onnistuivat sentään luomaan muutaman maalipaikan.

Joukkueiden kahdessa kohtaamisessa on tehty 17 maalia, joka on kyllä melkoinen määrä. Canadiens on tehnyt 9 ja Boston 8, parannettavaa riittää kummallakin melkoisesti. Canadiens tuppaa antamaan löysää alussa ja Bostonilla taas näyttäisi olevan taipumus nukahtaa kovan alkunsa jälkeen.


Montrealiin siirrytään 1-1 tilanteessa, varsin mukava tilanne siis edelleen. Jos Canadiens pystyy voittamaan vielä ottelun tai kaksi, olen tyytyväinen. Jatkoonpääsy olisikin sitten melkoinen pommi.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Re: Re: Berezin

Viestin lähetti Kyri


Ei mahdu kokoonpanoon Sakun paluun jälkeen. Tehoton on ollut miehen kausi ja jos tehoja ei löydy niin ei tästä kaverista paljon hyötyä ole. Montrealissa 29 peliä 4+6 tehopisteet....
Niin epäilinkin, koska en ainakaan ollut lukenut mistään loukkaantumisesta. Jotenkin vaan meni ohi koko asia ja ehdin unohtaa koko Berezinin olemassaolon, kunnes yht'äkkiä tuli mieleen, että mitä hänelle on tapahtunut. Kiitos tiedosta.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Montrealissa Bostonilla tulee varmasti olemaan vaikeaa, liput molempiin Bell Centren peleihin ovat olleet loppuunmyytyjä siitä asti kun tiedettiin, että Habs pääsee pleijareihin.
 

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Aika maalirikas ottelu kun otetaan huomioon että pelataan pudotuspelejä. Itse olen muutamaankin otteeseen kritisoinut sitä kuinka José Théodore kulutettiin loppuun runkosarjassa, kun Fisetiäkin olisi voinut edes muutamassa pelissä peluuttaa. Nyt on tilanne se, että Théodore ei missään nimessä vakuuttanut eilen ja maalivahtia on paha mennä vaihtamaan kun Fisetillä on vain yksi kokonainen peli alla. Täytyykin vain luottaa siihen että Théodore kokoaa itsensä ja esittää sitä runkosarjasta tuttua peliä Tiistaina Montrealissa. Vaikka Canadiens on tehnyt kahdessa ottelussa yhdeksän maalia ei se ole voittanut kuin toisen otteluista. Tosin Bostonkin on tehnyt kahdeksan maalia. Hirvittäviä maalimääriä kun ajattelee että maalienvälissä on kuitenkin huippuluokan maalivahdit. Kolmannessa ottelussa Canadiensin täytyy kyllä puolustaa kurinalaisemmin kuin eilen. Doug Gilmour on huimassa vireessä. Kahden pelin jälkeen Killerillä on tehot 2+2=4. Lisäksi Richard Zednik on ollut koko kauden ajan huippukunnossa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Koivu nosti Canadiensin suosta

Aivan uskomaton kolmas ottelu tässä sarjassa päättyi juuri äsken. Montreal nousi pitkälti Koivun ansiosta 1-3 tappiosta 5-3 voittoon viimeisessä erässä. Saku syötti 3-3 tasoituksen ja iski 4-3 voittomaalin erän puolessa välissä. Kerrassaan loistavaa, toivottavasti Montreal menee pitkälle ja kyllä tällaisen voiton jälkeen henkinen yliote onkin Canadiensilla. :)

Ykskään ottelusarja ei muuten ole enää menossa puhtain voiton, kun Islanderskin rökitti Torontoa kotonaan 6-1.
 
Viimeksi muokattu:

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Juha Salminen
Montrealissa Bostonilla tulee varmasti olemaan vaikeaa, liput molempiin Bell Centren peleihin ovat olleet loppuunmyytyjä siitä asti kun tiedettiin, että Habs pääsee pleijareihin.

Korjausta (ja pilkunviilausta) Juha sen verran, että hallin nimi on vielä käsittääkseni Molson Centre, uusi nimi astuu voimaan ensi kauden alusta. Korjatkaa toki, jos taas olen väärässä. :p

Komea nousu Habseilta, 1-3 -tappiotilanteesta 5-3 -voittoon. Mahdollisuuksia on, ja seuraava peli saattaakin olla jo jonkinlainen kulminaatiopiste? Onneksi se pelataan Montrealissa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Koivu 1+3??

ESPN:llä lukee video-clipin katsomisikkunassa että Koivu teki maalin joka oli hänen neljäs tehopisteensä ottelussa. Viitsisikö joku kaivaa tiedon, että onko Koivulta taas otettu syöttö pois vai oliko kyseessä vain moka.

siis:"Habs captain Saku Koivu caps off a four-point night by scoring the game-winning goal."

Taas yksi runsasmaalinen peli ja Canadiensien hieno come-back.
 

Tuamas

Jäsen
Re: Koivu 1+3??

Viestin lähetti dana77
ESPN:llä lukee video-clipin katsomisikkunassa että Koivu teki maalin joka oli hänen neljäs tehopisteensä ottelussa. Viitsisikö joku kaivaa tiedon, että onko Koivulta taas otettu syöttö pois vai oliko kyseessä vain moka.

siis:"Habs captain Saku Koivu caps off a four-point night by scoring the game-winning goal."

- En tiedä mistä tuo on tullut, mutta koivu oli kentällä vain kolmen Habs maalin aikana, joten jos ei tehny gretskejä, niin pisteet olivat 1+2.

Toki olihan hän kentällä Bostonin Av-maalin aikana, niin ehkä siinä vittuiltiin siitä...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Saku pelasi kaiken lisäksi vain reilut 13 minuuttia, joten nuo tehot sillä peliajalla on aika uskomattomat.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Hienoa Saku ja upea kylmäpäinen maali! Siinä Sakun tuuletuksessa näytti olevan riemua vähintään yhtä paljon kuin hänen ensimmäisessä NHL-maalissaaan. Uskomatonta Saku!
 

Sampe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins/Turun PalloSeura/Kiekko-Vantaa
Joo, Sakun osuma oli kyllä voittomaaliksi harvinaisen viileää tavaraa. Useimmat olisivat siinä tilanteessa laukoneet suoraan syötöstä, mutta mihinkäs tiikeri juovistaan pääsee - niin sakumainen harhautus kuin voi olla, ja sitten kiekko rystyltä reppuun. Tällaisia lisää!
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Zednik poissa

Boston voitti mutta mikä vielä pahempaa niin Kyle McLaren ajeli kyynärpäällään Richard Zednikin loppukaudeksi. Zednikillä on aivotärähdys sekä nenän ja poskiluun murtuma.Lehdistötilaisuudessa pelin jälkeen Michel Therrien lupaili Bruinsille jonkinmoista takaisinmaksua seuraavassa pelissä. Syytäkin ehkä on.

--EDIT--

Pienen asiavirheen korjaus. Ei pitäisi kirjoittaa tunnekuohun vallassa, kiireellä ennen kouluun lähtöä.
 
Viimeksi muokattu:

Simson

Jäsen
Bruins voitti sitten 5-2 ja johtaa sarjaa voitoin 3-2.

Tunteet kuumenivat muutenkin kun Kyle McLaren kanadalaiseen tyyliin sikaili Montrealin selvästi parhaan pelaajan Richard Zednikin ulos ottelusarjasta pelin viimeisellä minuutilla (tulee mieleen vuoden 72 sarja ja Booby Clarke ). McLaren saa todennäköisesti pelikiellon, mutta sen pituus tulee olemaan liian pieni (eurooppalaisen pelaajan telominen ei ole NHL:ssä yhtä vakava temppu kuin jos teloo Steve Yzermanin tai Mike Modanon). Montrealin koutsi uhkaili pelin jälkeen raivostuneena Bruinsin pelaajia, ja mm. vannoi etteivät Joe Thornton ja Bill Guerin poistu ottelusarjasta terveiden kirjoissa.

Ainakin Hannu Aravirralle ottelun tulos lienee ollut helpotus. Koivun tulo MM-kisoihin on askeleen lähempänä...
 

odgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Typerä temppu McLarenilta kieltämättä! Tilanteesta hän kyllä sai Attempt to injury majorin ja varmasti pelikieltoa myös tulossa. Jossain sanottiin Zednikin huiskineen Dafoeta tilanteiden jälkeen ja McLaren ilmeisestikin halusi hyvitystä, mutta homma karkasi käsistä.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Viisi minuuttia taisi McLaren tuosta kusipäisestä tempustaan saada. Halvalla pääsee... Ei liiemmin heru nyt sympatiapisteitä Robbie Ftorekille.

Kuullostaako jotenkin omituiselta, että kun peliä on vain pari minuuttia jäljellä, Ftorek laittaa mm. P.J. Stockin pyörittämään ylivoimaa ja vajaan minuutin kuluttua Montreal paras pistemies, neljässä pelissä 8 pistettä takonut Zednik ajellaan atomeiksi kyynärpäällä?

Toivottavasti Zednikille ei käynyt pahemmin. Mies oli ollut ainakin ensimmäiset 5 minuuttia jäällä tajuttomana.

(edit:väärän infon korjaus)
 
Viimeksi muokattu:

tt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tarkkuutta

Mitään pelikieltojahan ei ole vielä jaettu, McLaren sai kyllä 5+20 minuuttia. Miehen omin sanoin:
"They gave me five and a match and I'll live with that." [ESPN]

Itse tilannetta en kommentoi, kun en ole sitä nähnyt, mutta voisi olettaa 5. pelin olevan aika kuumaa nähtävää tämän jälkeen.

Valitettavaa, jos Bostonin fyysisyyden hakeminen menee tähän suuntaan, tällaiset tapaukset ovat aina ikäviä. Bostonille fyysisyys on kuitenkin se "taktiikka" joka todennäköisesti puree parhaiten, Montreal ei varmaankaan aivan pysty vastaamaan yhtä fyysisellä pelillä.

--
tt
 

odgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Tuo "attempt to blah blah..."-jäähy on aina hieman kummastuttanut minua. Eli siis siitä seuraa 5 minuutin ylivoima vastustajalle, mutta tilastoihin se kuitenkin merkitään 10-minuuttisena?

Stock-Odjick tappelusta vielä sen verran että Odjick pelaa murtuneella oikealla kädellä, ja siitä huolimatta halusi välttämättä tapella ja koko matsin ajan hänellä oli oikean käden hanska kädessään! heh
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös