Boston Bruins 2022–2023

  • 114 118
  • 619

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pastan tilanne on kieltämättä melko kinkkinen niin Pastan kuin seurankin puolesta, emmekä me tiedä mitä kulisseissa tapahtuu. Pastan agentti tietysti yrittää saada mahdollisimman rahakasta sopimusta aikaiseksi mutta mitä Pasta itse tuumaa? Jatkon pitäisi tulla julkiseksi ennen siirrotakarajaa. Tällä joukkueella Bruinsilla on todella mahdollisuus voittaa Stanley Cup ja Pasta on erittäin tärkeä osa sitä.

Mutta jos taas sopimusta ei saada aikaan ja Bruins ei kauppaa Pastaa minnekään niin minnekkä Pasta voisi tehdä Ufana sopimuksen voittavaan joukkueeseen antamatta yhtään alennusta hinnassa? Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Jospa Pasta odottaakin sitä mihin Bedard päätyy ja signaa sitten sinne?
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Jospa Pasta odottaakin sitä mihin Bedard päätyy ja signaa sitten sinne?
Voihan se olla niinkin. Bruinsilla on ollut kyllä erittäin hyvä kyky luoda nahkansa uudelleen viimeisen kymmenen vuoden aikana vaikka varsinkin Chiarelli tekikin kalliita jatkoja ja varauksistakin voi aiheutua parran pärinää. Toki kun hyökkäyksen runkona on ollut Bergeron, Marchand, Kreijci ja Pasta itse niin siihen on ollut hyvä rakentaa. Tämän kauden jälkeen on kyllä todennäköistä että Bergeron ja Kreicji poistuvat ja sehän kyllä jättää aikamoisen aukon täytetettäväksi.

Mutta nyt kannattaa iloita tästä kaudesta kun peli luistaa ja jätkillä tuntuu olevan hauskaa. Voittaminen on kuitenkin keskimäärin mukavampaa kuin häviäminen ja jos on oikein kivaa niin saattaahan nämä veteraanit jatkaa vielä vuoden.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Onks tuo McLaughlin nyt unohdettu ja Koppasen toimesta syrjäytetty ihan täysin?
Viime kaudella ihan väkevää menoa, kun pääsi ylhäällä koittamaan ja ennen kauttakin oli juttuja, että saattais olla jopa vakiokokoonpanon pelaaja tällä kaudella.
Ja sieltähän tuo ylös pamahti. Vieraspelejä kovasti puskee seuraavaksi, joten toki ei 12 hyökkääjällä voitu jatkaa. McLaughlin siispä reissuun mukaan ja eiköhän tuo jonkun paikan näyttää saa. Oli kieltämättä kiintoisia otteita viime kaudella, saapa nähdä mitä tuleman pitää.

Oli muuten viime yön matsi semmoinen, että tosi harvoin on yhtä varma fiilis että kaksi pinnaa tulee. Numerot eivät mitenkään revenneet ja maalin peli oli toisen erään asti, mutta nyt voi sanoa että 4-0 mairitteli kaveria. Aika nättejä häkkejäkin siellä sitten tarjoiltiin.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Peukku Marc McLaughlinin nostolle. Käytti viime kauden näyttöpaikat mielestäni hyvin ja oli hyvin pelissä mukana. Kyllähän Koppanenkin jätti positiivisen mielikuvan ja uskalsi pelata ja pitää kiekkoa eikä vain räiskiä. Ihan järkevää jonkinlaisella kierrolla pyörittää näitä kutsun ansaitsevia pelaajia "palkinnoksi" shown puolelle kun siellä on nelosessa paikka ainakin kuukauden auki.
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Kyllä jotain on todellakin tapahtunut valmentajan vaihdon jälkeen. Siinä missä ennen varsinkin alemmat ketjut rynnisti suoraan maalille ja loivat ns maalipaikkoja niin nyt haetaan ratkaisua pidemmän kaavan kautta. Monesti nämä johtavat kyllä kiekonmenetyksiin mutta sitten taas seurauksena on todella nättejä maaleja ja tulokset puhuvat puolestaan.

Jo Cassidyn aikana olin joskus hieman huolissani tuosta kiekottelusta omassa päädyssä ja nyt se on vain tuntunut lisääntyvän itseluottamuksen myötä vaikka se joskus aiheuttaakin lisää harmaita hiuksia. Ja tosiaan hyökkäyspäässä tulee luovia ja rohkeitakin ratkaisuja vieläpä siniviivan tuntumassa. Mutta mikäs siinä kun molarit pelaa hyvin ja kyllä täytyy sanoa että Bruins pelaa tällä hetkellä erittäin viihdyttävää ja tuloksellista kiekkoa.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Koppanen oli Edwardsin mukaan toivonut, että hänen nimi lausutaan englannin ääntämisen mukaan. Eli jatkossa hän on Tsoona Koppanen. Saalisti viime pelissä syöttöpisteen ja pelasi mielestäni selvästi paremman pelin. Nyt kun pääsi enemmän peliin sisään, huomasi, että rentouden kautta tuli hyviä älykkäitä kiekollisia ratkaisuja. Aikamoinen diesel-pelaaja hän toki on, joten saa nähdä miten sopeutuu NHL:n tempoon.

McLaughlin teki myös itseeni vaikutuksen viime kaudella. Farmissa ei ole niin vahvasti lähtenyt kuin voisi kuvitella, mutta alaketjun rooli änärissä hoituu varmasti hienosti.
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Odotettu ja ansaittu voitto Montrealista. Nyt kun Bruins on kerännyt jo 80 pistettä tässä vaiheessa kautta niin voisi luulla että aika olisi pienille kokoonpanoviilauksille ja kokeiluille noin niin kuin kevättä ajatellen vaikka eihän tietysti voittavaa kokoonpanoa muuttaa kannattaisi. Nyt tietysti on kyllä edessä vieraskiertue pahimpien vastustajien kanssa eli Tampa, Florida, Canes ja Toronto mutta nythän sitä oppia siellä saisi kun vastassa on parhaat jengit.
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Oli kyllä viihdyttävä peli viime yönä vaikka tappio tulikin. Carlo kyllä lahjoitti Tampan ekan maalin ihan täysin ja jotenkin ainakin omaan silmään olisi sattunut että ei ollut ihan eka kerta. Kun katselin tilastoja niin yllätyin että että Carlo on 21 plussalla vaikka tuntuu eniten tötöilevän tuolla pakistossa mutta kai hän sitten leiviskänsä hoitaa.

Seuraavaksi sitten vastassa Panthers jotka kipeästi pisteitä kaipaisi, saas nähdä saataisiinko aikaan tälle kaudelle 2 peräkkäistä tappiota?
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Joo kahden kovan kohtaaminen, maalit olivat sen mukaisia. Marchandin tajuton rannari, Pastrnakin kynäilyt josta upea syöttö ja kaikista härskein taisi olla tuo Kucherovin suoraan aloituksesta tehty maali.

Hetken näytti jo siltä että Tampan ylivoima pistää Bruinsin aivan sekaisin, koska tuo eka maali oli tosiaan aika nolo lapsus. Bruins sai kuitenkin skidisti enemmän maalipaikkoja ja puolustustakin tiivistettyä, mutta ei ole missään nimessä kirkossa kuulutettu, että Boston ottaisi selkeitä voittoja näitä idän kovimpia vastaan. Vielä ehtii onneksi saamaan hyvää oppia.
 
Viimeksi muokattu:

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Huhut kiertää villinä varsinkin Horvathin suhteen ja kauppapalikoina on mainittu ainakin DeBrusk ja Carlo. Voisihan Horvath olla hyvä hankinta jos siihen kylkeen saadaan hyvä jatkosopimus. Riippuu tietysti mitä suunnitelmia Bergeronilla ja Kreijcillä on vai onko herrojen jatko jo poissuljettu mahdollisuus?

No ensi yönä vastassa on Panthers joka otti viime yönä taas takkiin Kingseiltä ja ahdistusta varmaan on aistittavissa. Jos Bruins pelaa kuitenkin ihan normi pelin ehkä hieman väsynyttä ja mailaa puristavaa Panthersia vastaan niin odotan kyllä voittoa.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Huhut kiertää villinä varsinkin Horvathin suhteen ja kauppapalikoina on mainittu ainakin DeBrusk ja Carlo. Voisihan Horvath olla hyvä hankinta jos siihen kylkeen saadaan hyvä jatkosopimus.
Vaikka onkin rämpivässä Canucksissa oppinut vähän pahoille tavoille siihen verrattuna, millaista pelaajaa Horvatista nuorempana odotti, niin kyllähän hän on kiistaton kahden ensimmäisen ketjun sentteri. Eli Horvat jatkosopparilla olisi nappihankinta, mikäli vain soppari vastaisi paremmin uratehoja kuin tämän kauden suonenvetoa.

Jos nuo kaverit lähtisivät vastineena, niin huolestuttaa vain, että tämän kauden osalta tuossa kyllä pakisto heikkenisi enemmän kuin hyökkäys paranisi. Puolustuksen oikea puoli olisi McAvoyn jälkeen ihan retuperällä - jäisikö tuosta sitten palikoita ja cap-tilaa sen korjaamiseen ilman, että laivaa keikutetaan liikaa? Kärkisentteri on jatkon kannalta avainhankinta, mutta tänä vuonna olisi aika hyvä sauma pelailla Kannusta.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Rental-markkinoilla vaikuttaisi olevan ihan kohtuullisia oikealta pelaavia pakkeja tänä keväänä tarjolla. Ja heistä esim Hamonic on tyylillisesti hyvin lähelle 1:1 Carlon kanssa. Heikompi ehkä, vaikea sanoa, niin eri tasoisissa joukkueissa ovat pelanneet. Muistetaan nyt, että Lindholmillakin oli Ducksissa semisurkeat tilastot, mutta ihan kelvollinen kakkos-kolmospakki on ollut. Carlolla on semisurkeat tilastot Bruinsissa, joten rima korvaajalle ei ole mahdottoman korkealla.

Itsehän olisin ihan iloinen pelkästään siitä, että Carlo olisi seuraavat kaudet muualla pakittelemassa veskarin syliin. DeBruskin myyntiarvo lienee korkeammalla kuin kertaakaan tähän saakka urallaan, enkä edelleenkään ole ihan hirveän vakuuttunut kaverin työkalupakin kaikista lokeroista. Aika yksiulotteista on ollut a) pelaaminen aina ja b) tuloksenteko silloin kun tulosta on tullut. Toki vastustajan maalia kohti luistelemalla on moni tehnyt ihan kelvollisen uran.

Toisaalta en nyt niin hirveästi perusta Horvatistakaan. Saattaa silti olla katsomisen arvoinen kortti, ja joku sentterikorttihan Sweeneyn on McAvoyn ja toivottavasti myös Pastrnakin vuoksi katsottava.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Nyt oli aika nolo tappio heikolle joukkueelle. Pantterien selostajakaksikko on muuten yksi sarjan paskimpia. Tuntuu, etteivät ole koskaan nähneet yhtään jääkiekko-ottelua, vaikka tuolla vuodesta toiseen ovat jo olleet.
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Ja jo toinen tällä kaudella!
Joo, taitaa olla aihetta painaa kohta paniikkinappulaa. Toinen tappio perättäin joskin kyllä piste saatiin. Koppanen oli poissa ja McLauglhlin tilalla. Nyt vastaan sitten liigan kakkonen eli Carolina. Koska mikään paniikki ei siltikään pisteiden keräämiselle ole niin toivoisin että myös Koppanen nähtäisiin kokoonpanossa koska nyt olisi hyvä mahdollisuus kerätä sitä kokemusta ihan näitä kovia jengejä vastaan niin nähtäisiin se todellinen taso vaikka ehkä joukkueen rekordi hieman kärsisi mutta onhan siihen varaakin.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Nyt oli aika kammottava peli. Ylivoima on ollut ihan hirveää ja edes kohtuullisella yyveellä olisi varmaan kolmen edellisen pelin saldo huomattavasti parempi. Seuraavaksi on sitten Toronto vieraissa. Saa nähdä venyykö tappioputki neljään. Ihan sama sinällään ja tässä neljän pelin ryppäässä on kolme vaikeinta mahdollista peliä, joten ei ole häpeä hävitä.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Joo voi sanoa että nyt on pieni vaikea jakso meneillään, Bruins ei näyttänyt kovinkaan kummoiselta Carolina-pelissä. Saattoi toki painaa jaloissa eilisen päivän tappio hurjasti taistelleelle Floridalle, mutta ylivoimasta ei tullut tosiaan mitään ja DeBruskia on syytä kaivata takaisin. Hall ei tunnu toimivan Bergeronin ja Marchandin kanssa yhtään, en ole varmaan koskaan nähnyt ykköstä noin näkymättömänä. Ei se tietty Hallin vika ole pelkästään, mutta vaikka pitää hyvin kiekkoa hyökkäysalueella hallussa, niin pitää sitä ehkä vähän liikaakin.
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Joo voi sanoa että nyt on pieni vaikea jakso meneillään, Bruins ei näyttänyt kovinkaan kummoiselta Carolina-pelissä. Saattoi toki painaa jaloissa eilisen päivän tappio hurjasti taistelleelle Floridalle, mutta ylivoimasta ei tullut tosiaan mitään ja DeBruskia on syytä kaivata takaisin. Hall ei tunnu toimivan Bergeronin ja Marchandin kanssa yhtään, en ole varmaan koskaan nähnyt ykköstä noin näkymättömänä. Ei se tietty Hallin vika ole pelkästään, mutta vaikka pitää hyvin kiekkoa hyökkäysalueella hallussa, niin pitää sitä ehkä vähän liikaakin.
Itse olen odotellut jo jonkin aikaa tätä vaikeampaa jaksoa koska pakkohan sen on jossain vaiheessa tulla ja mieluiten nyt kuin keväällä. On tässä mennytkin koko kausi oikeastaan liian hyvin. Ylivoima oli tosiaan surkeaa ja myös Anderssen oli todella hyvä. Pieni tappioputki voi tehdä ihan hyvääkin kun siihen on nyt varaa, ettei tule liian suuria luuloja itsestään.

Itse pelihän ratkesi kyllä Pastan ja Carlon ihan järkyttäviin kiekonmenetyksiin vaikka olihan Bruins jäljessä suurimman osan aikaa. Tämäkään peli ei ainakaan omalta osalta vahvistanut luottoa Carloon. Jos kauppaa keväällä tehdään ja pakkia pitää antaa vaihdossa olkoon se Carlo jos joku vain huolii.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Hall ei tunnu toimivan Bergeronin ja Marchandin kanssa yhtään, en ole varmaan koskaan nähnyt ykköstä noin näkymättömänä. Ei se tietty Hallin vika ole pelkästään, mutta vaikka pitää hyvin kiekkoa hyökkäysalueella hallussa, niin pitää sitä ehkä vähän liikaakin.
Varmaan eka ketjukoostumus Montyn aikana, jossa ei mielestäni ole edes ideaa. En nyt sano, että Marchand ja Hall sama pelaaja olisivat, mutta sen verran samaa virkaa täyttävät ketjussaan, että sen tiesi ennen näkemistäkin että kimpassa syövät vain toistensa pelin.
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Nyt ei ainakaan tarvitse enään spekuloida Horvathin tulosta. Mitä taas Halliin tulee niin olikohan tuo nyt sitten tosiaan vaan sellainen kokeilu kun kerran varaa on? Kyllä nyky kokoonpanolla Hallin paikka on siellä kolmosessa missä hänen taitonsa tulee parhaiten hyödynnettyä.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Hyvä että tulee lunta tupaan. Nyt vielä pari-kolme tappiota ja päästään siihen tilaan, että häviäminen oikeasti harmittaa niin pystytään nostamaan oma tekeminen entistä korkeammalle tasolle.
 
Nyt ei ainakaan tarvitse enään spekuloida Horvathin tulosta. Mitä taas Halliin tulee niin olikohan tuo nyt sitten tosiaan vaan sellainen kokeilu kun kerran varaa on? Kyllä nyky kokoonpanolla Hallin paikka on siellä kolmosessa missä hänen taitonsa tulee parhaiten hyödynnettyä.
Älä nyt vielä heitä Horvat-kirvestä kaivoon. Jos tuo Islanders on trade-dedlinelle mennessä ulkona playoffeista, niin eiköhän Horvat laiteta uudestaan lihoiksi, ellei Lamouriello ehi sitä ennen tarjota sitä mottipäistä. Nythän tuon treidaaminen on vielä entistä helpompaa, kun Vancouveri söi jo 25% palkasta ;)

DeBruski on muuten käynyt jo jäällä harjoittelemassa, joten paluu lähenee. Eiköhän aika nopeasti All-star viikon jälkeen nähdä Jake takas kehissä. Tulee muuten parhaaseen mahdolliseen kohtaan tämä breikki, kun joukkueen viimeaikaisia otteita miettii. Odotan kuitenkin, että ensi yönä nähdään erittäin hyvä jääkiekko-ottelu. Harmi kun ei pysty livenä tuota katsomaan.
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Älä nyt vielä heitä Horvat-kirvestä kaivoon. Jos tuo Islanders on trade-dedlinelle mennessä ulkona playoffeista, niin eiköhän Horvat laiteta uudestaan lihoiksi, ellei Lamouriello ehi sitä ennen tarjota sitä mottipäistä. Nythän tuon treidaaminen on vielä entistä helpompaa, kun Vancouveri söi jo 25% palkasta ;)

DeBruski on muuten käynyt jo jäällä harjoittelemassa, joten paluu lähenee. Eiköhän aika nopeasti All-star viikon jälkeen nähdä Jake takas kehissä. Tulee muuten parhaaseen mahdolliseen kohtaan tämä breikki, kun joukkueen viimeaikaisia otteita miettii. Odotan kuitenkin, että ensi yönä nähdään erittäin hyvä jääkiekko-ottelu. Harmi kun ei pysty livenä tuota katsomaan.
No onhan siinä toki tuollainenkin mahdollisuus joten nostetaan kirves takaisin renkaaan päälle vaikka en kyllä jaksa odottaa että Horvath Bruinsin nutussa tällä kaudella esiintyisi.
Ja kyllä bruins on pärjännyt oikein hyvin ilman DeBruskiakin vaikka ei hänelle ole oikein paikkaansa löytynytkään mutta ei kyllä ole oikein yritettykään. Tsekkiketjua ei ole haluttu hajottaa ja pisteiden muodossa varaa on niin kokeiluja on voitu tehdä mutta huomattu on että puutteistaan huolimatta DeBruskia ei ole voitu korvata sen enempää Smithillä kuin Hallillakaan.

Enemmän minua on huolettanut alkukaudesta loistanut nelosketju joka on hyytynyt pisteiden valossa ihan täysin. Asiaa voi tietysti hieman paikata yllättäen DeBruskin paluu jolloin myös nelonen saadaan suurinpiirtein normaaliin koostumukseen.

Mutta eihän Bruins nyt mitenkään katastrofaalisen huonosti ole pelannut vaikka nyt on pari tappiota tullutkin. Joskus ne yksilövirheet maksaa sen voiton vaikka alkukaudesta ne pystytettiin paikkaamaan huikealla viimeistelyllä.
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Uppia vähän. Ryhtiliike tapahtui Torontoa vastaan mutta lienee hyvä sanoa että tauko tuli tarpeeseen. JDB palaa todennäköisesti kokoonpanoon viikonloppuna joten ainakin kärkiketjut on sitten normaalissa kokoonpanossa ja sopii kyllä varmastikin paremmin ykköseen kuin Hall koska pelissä on vain yksi kiekko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös