Boston Bruins 2014–2015

  • 216 675
  • 740

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Männävuotinen ykkösvaraus Jordan Caron nostettiin ylös. Keskinkertaista kahdensuunnan peliä ei oltu sittenkään nähty vielä tarpeeksi tällä kaudella.

Edit
Samat sanat sopii myös Matt Lindbladiin.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Kukas Fraserin tilalle tuonne neloseen heitetään? Tai vastaavasti ykköseen, jos Cunningham pelaa nelosessa. Gagne on ollut poissa, muistaakseni ei ole loukkaantuminen vaan joku muu syy.

Eikös Gagnen isälle todettu jonkinlainen syöpä, ja Gagne palasi Kanadaan isänsä luo.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Pitäiskö soittaa Marc Savardille jos olis kiinnostusta tulla rakentamaan kakkosyv:tä, niin ei tarvis pyörittää sitä kolmella pakilla. GM PC lopettelee vuotta aika mallikkaasti :peukku:
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Isä-Gagne ehti jo kuollakin, kepeät mullat, saa nähdä millä aikataululla poika palaa bruinsnuttuun, vai palaako. Vahvistaisi. Myös Caron vahvistaa verrattuna Fraseriin. Peruspelaaminen paljon parempaa.

Charan peluuttaminen yv:ssä on mysteeri, joka ei selviä ehkä ikinä.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Wingseiltä pisteet selvin numeroin ja vuosi on mahdollista päättää positiiviseen kierteeseen voittamalla Toronto Maple Kesselit. Vierailijat oli hieman vaisuja ja taiturit pidettiin pimennossa ja tähän oli syynä kotikarhujen otteet jotka oli etenkin ensimmäisessä erässä parasta mitä joulukuussa on nähty.

Neloskenttä oli sellaisessa muodossa kuin cap-ongelmista kärsivällä porukalla pitääkin eli siellä pyöri omat pojat Lindblad-Cunningham-Griffith (peliajat 7 ja 11 minuutin välillä) ja kauden heikosti pelannut normaalinelonen oli nostettu pykälää ylemmäs. Tällä kertaa työnteko ja tunne oli suunnilleen kohdillaan mutta jos Paille-Campbell-Caron pelaisi jatkuvasti tuollaisia 11-15 minuutin aikoja per peli niin haaveet menestyksestä voisi unohtaa. Puuttuneet Bergeron (ajoi Columbusta vastaan maalille ja taklattiin kehikkoon) ja Lucic (käsi turvoksissa Proutin taputtelusta) ovat käsittääkseni day-to-day statuksella eikä ole kiirettä takaisin jos joukkue reagoi tuohon malliin, lähtisin samalla kokoonpanolla Leafsin kimppuun.
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Koko tapahtuma oli täysi pannukakku jonka kruunasi Bostonin selostus. Jack Edwards on typerys ja koko nesn tuotantoryhmä perseestä kun antoivat sen jatkaa ja jatkaa ja jatkaa valitustaan kaatuneesta maidosta. Pican miesluolassa ainakin tammikuu menee vierasselostajilla.

Tää menee samaan kategoriaan niiden kanssa jotka alkaa kannustamaan Habsei jos Bruins putoaa ennen niitä pois. En ymmärrä teitä, mutta se on ihan okei. Kaikki tykkää eri asioista, mulle ei oo mitään parempaa kuin Jack ja Andy selostamassa. Ylivoimaisesti eniten tunnetta ja side Bostoniin.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Niinhän siinä kävi, että Raskia kohti tuli 30 laukausta ja kaksi maalia päästi. Mutta! Saatiin aikaiseksi viisi maalia, joista yksi oli jopa ylivoimamaali. Marchand-Krejci-Smith oli mielestäni hyvä ketju, joka toimi todella mallikkaasti. Soderbergin porukka oli aivan ilmiömäinen.

Työmoraali oli äärimmäisen korkea ja hommia tehtiin koko 60min täysillä. Joukkoe pelasi kokonaisuutena hyvän pelin. Mielenkiintoista nähdä, muuttuvatko ketjut Toronto-peliin ja mihin Lucic ja Bergeron sijoitetaan.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Tää menee samaan kategoriaan niiden kanssa jotka alkaa kannustamaan Habsei jos Bruins putoaa ennen niitä pois. En ymmärrä teitä, mutta se on ihan okei. Kaikki tykkää eri asioista, mulle ei oo mitään parempaa kuin Jack ja Andy selostamassa. Ylivoimaisesti eniten tunnetta ja side Bostoniin.
Typeryyttä ei pidä sietää omilta eikä vierailta.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Wings voitto antaa aihetta positiivisuuteen, joten jaetaan: Caron oli unohtanut muutaman kilon Providenceen ja jalat toimivat paremmin kuin koskaan. Ehkä tuosta sittenkin tulee jotain. Laidoissahan Caron on aina ollut hyvä, mutta ehtimisen kanssa on ollut ongelmia. Bartkowski on pelannut hyvin jo pidemmän aikaa, samoin Eriksson.

Ottelu oli muuten hyvä muistutus siitä, että Bruins tekee maaleja ensisijaisesti työllä, ei taidolla. Irtokiekot voitetaan, kiekkoa viivaan ja miehiä maalille.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Tartutaan larzzonin tarjoaman positiivisuuden takinliepeisiin ja kehutaan vielä Loui Erikssonin peliä: vahvaa tekemistä tasakentällisin sekä yli- ja alivoimilla. Ykkösketjun laiturina ei ole vielä täyttä peliä tainnut pelata mutta kolmosessa hyvä kemia ruotsalaisveljen ja Kellyn kanssa on ilmeinen. Käännettäisiinkö kellot taaksepäin ja jätettäisiin ne kaksi aivotärähdystä saamatta jolloin peli olisi vielä parempaa.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Öisestä pelistä tuli töiden jälkeen katsottua toinen ja kolmas erä ja täytyy sanoa, että pelattiin törkeän hyvää peliä.

Toisen erän alussa Toronto pääsi hieman niskan päälle, mutta saatiin kyllä täysin käännettyä koko homma erän puolessa välissä. Jokainen jätkä teki kovaa duunia. Oltiin fyysisiä, ajettiin maalille hyvin ja syötöt napsuivat kohdalleen. Tuuriakin oli matkassa kun kiekot menivät maaliin ties mitä kautta.

Kolmannessa erässä painostettiin samalla tavalla lähes koko erä. Harmi vain, että toisen erän tuuri oli jäänyt pukukoppiin. Mailat menivät poikki maalintekopaikoissa ja vedettiin hutia kiekosta. Jatkoaikakin painostettiin lähes kokonaan, paikkoja tarjottiin reilusti. Mutta kun ei vaan mene niin ei mene.

Sitten tulikin rankkarikisa, jossa tapahtui vääryys. Oltiin selkeästi parempi joukkoe, pelattiin parempaa peliä ja tehtiin kovemmin duunia. Mitään negatiivista on vaikea löytää kolmannesta erästä, mielestäni tehtiin kaikki oikein. Toisessa erässä oltiin hetkittäin hukassa kun annettiin kaverin pelata omaa peliään. Rask oli ilmiömäinen, Krejci oli ihan törkeän hyvä. Griffithkin näytti paremmalta kuin ennen, teki jotenkin enemmän kentällä. Kuten tuossa jo sanoin, joukkoe toimi kokonaisuutena hyvin. Harmi vain että se yksi piste jäi vieraille.

Kahden viime pelin perusteella toivo elää, Red Wings ja TML eivät kuitenkaan ole mitään pohjasijoilla kyntäviä tiimejä. Seuraavaksi on vastassa Sens, josta täytyy ottaa pisteet kotiin.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Ottelussa valitettavasti oli myös ensimmäinen erä ja toisen erän alkupuolisko. Bruins oli todella huono. Yksin Kesselillä oli jotain puolentusinaa maalipaikkaa. Chara oli hidas, Hamilton jakoi läpisyöttöjä ja mitä siellä nyt tapahtuikaan. Perussettiä.

Välillä näyttää siltä, että Bruins maksaa kahdelle kolmosparin pujottelukepille yli kymmenen miljoonaa kaudessa. Chara nyt tietysti on palannut vasta sairastuvalta, mutta Seidenbergin sopimus alkaa oikeasti näyttämään ongelmalta. Ei tuollaisille miehille enää tahdo olla nyky-NHL:ssä käyttöä. Enkä sitten tiedä, auttaako tuo Bruinsin uusi puolustuspään aktiivisempi pelitapa näiden kankeajalkaisten kaverien pelaamista. Ohi mennään oikealta ja vasemmalta, jos yrittävät pitää omaa sinistä kiinni. Ja sitten se, että kannattaako sitä Charaa oikeasti peluuttaa Kesselin kaltaista vauhtikonetta vastaan? Bartkowski on Bruinspakeista ainoa, jolla luistelu riittää vastustajan liukkaimpien kyydissä, joten miksi ei anneta kaverille mahdollisuutta, nyt kun itseluottamus alkaa taas olla kohdillaan.

Leafs on pisteistään huolimatta yksi liigan pelillisesti heikoimpia joukkueita. Bruins ei dominoinut, eikä voittanut. Todella heikkoa.
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Ottelu oli muuten hyvä muistutus siitä, että Bruins tekee maaleja ensisijaisesti työllä, ei taidolla. Irtokiekot voitetaan, kiekkoa viivaan ja miehiä maalille.

Tuo on myös syy miksi me ei niitä rankkareita voiteta yleensä. Onneksi pudotuspeleissä on sitten tuo pelkkä jatkoaika, jos siis sinne päästään.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Voi hyvä jumala mitä skeidaa taas. Koko peli on täysin hallinnassa lähes sen 60min ja saadaan aikaan kaksi maalia. Olihan siellä hyvääkin, tapettiin kaverin ylivoimat tehokkaasti. Kyllä tuosta porukasta pitäisi Sensin tasoista joukkoetta vastaan saada enemmän irti kuin kaksi maalia ja kunnon sekoilut jatkoajalla.
 

Anttiii

Jäsen
Raskilta huikea torjunta Ottawan 5-3 ylivoimalla. Mielestäni Boston pelasi ainoastaan kolmannen erän hyvällä tasolla. Paikkoja oli maaleihin, mutta ei vaan mennyt sisälle, sitten Ottawalta 2-2 tasoitus, joka pomppii pelaajan luistimen ja Raskin kainalosta maaliin. Voisin sanoa, että kamalasti ei Bostonin alivoimalta vaadittu, sillä oli se Ottawan ylivoima todella onnetonta tänään.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Bruins sai Canes pelin ekassa erässä jenkkiselostajilta aikas reilusti paskaa ja sama setti jatkui studion osalta. Tosin kyllä ihan syystä. Bruinsin eka veto maaliakohti tuli, kun erää pelattu n. 17 min. ja sitten vielä vikalla minuutilla päästetty maali. Maalissa kyllä Raskilta pääsi sellainen ripari, jota ei pitäisi päästä ja siitä lyötiin karat sisään. Aika heikkoa pelaamista Bruinsilta koko eka erä.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Tämä "voi hyvä jumala mitä skeidaa" alkaa olemaan jo vakio. 60min täysin onnetonta peliä, saadaan yksi maali aikaan ja hävitään rankkareilla. Kauan olen jaksanut uskoa tähän joukkoeeseen tällä miehityksellä, mutta kyllä nyt ollaan tien päässä. Tässä se nyt täytyy julistaa, playoffeihin ei päästä.

Lähes kukaan ei pelaa omalla tasollaan, tuntuu että koko porukka alisuorittaa oikein kunnolla. Se "Iginla" olisi pitänyt hankkia heti kauden alussa, ei siitä apua ole enää deadlinellä. Voi voi.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
.... Tässä se nyt täytyy julistaa, playoffeihin ei päästä...

Mielestäni on aika sivuseikka onnistuuko Bruins taistelemaan poffeihin, sillä taustalla on selvästi aika huono mentaalitila, joka mistään viime hetken räpiköimisestä ja pään pysymisestä pinnalla tuskin parantuu.

Joukkueen kemiat eivät ole kohdillaan, huono pelihuumori ja vastoinkäymisten kasaantuessa tilanne vain pahenee. Melkein alkaa satsaus jo uuteen kauteen, sillä vaikka se poff-paikka tulisikin, niin tuskinpa jengissä kukaan uskoo mihinkään mestaruuspyttyjen nosteluun.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eiköhän tossa kannata Bruinsin lähteä vaan tekemään kauppaa muiden kanssa ja saada sitä kautta uutta verta ryhmään. Taitaa runko olla liian yltäkylläinen viime kausien menestyksen jälkeen ja nyt tökkii pahasti. Henkinen takalukko paistaa useamman Bruins-pelaajan tekemisestä, jolloin jalkakaan ei liiku kevyesti, syötöt menee vituiksi, eikä toi kiekon pelaaminen näytä oikein hauskalta hommalta juuri nyt. Ähky, turvotus. Jotain uutta pitäisi Julienin keksiä, mutta millä se uppoo noihin jätkiin. Kun peli ei kulje noilla "vanhoilla" omilla johtajilla, niin jotain muutostahan se vaatii, että porukka herää kokonaisuudessaan. Se hyvä puoli siinä olisi, jos Bruins ei mene poffeihin, niin ainakin saisivat ladata akkuja pitkän kesän verran.
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Tää on kyllä hauska kun on iltapäiväpeli niin tulee kaikki asiantuntijat kertomaan mikä on pielessä yhden pelin perusteella. Ei tuo peli nyt paljon parempaa ole oikeastikaan ollut, mutta kyllähän sen tason putoamisen ymmärtää kun joukkueesta on vain lähtenyt pelaajia eikä tullut ketään. Varsinkin kun osa runkopelaajista ei ole omalla tasollaan. Toivottavasti kesällä on enemmän liikettä pelaajissa ja/tai toimistolla. Charaa varmaan täytyy vielä kestää pari vuotta silti.
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei oo paljoo vanhasta kunnon Bruinsista jäljellä, surullista mutta totta. :( Missä iso, vihainen, fyysinen Bruins, joka tappaa vastustajan 4-ketjun tasaisella taistelulla!? On kyllä edellisiä kausia ikävä. Ihan samaa tosiaan mennäänkö pudotuspeleihin, koska siellä jää luu käteen heti aluksi!

Mikään ei toimi, joukkue on nykyään yks hengetön lammaslauma. Ei tässä mitään luovuteta, mutta huonolta näyttää aikakin tämän kauden osalta.
 

Anttiii

Jäsen
Kyllä oli eilenkin aneemista peliä. Oikeastaan Boston hallitsi 2. ja 3. erää pelistä, mutta kunnon maalipaikkoja ei ollut kuin maksimissaan yhden käden sormille laskettavaksi. Kiekon kanssa kyllä osataan pyöriä, mutta maalipaikoille ei päästä. Kyllähän tuosta huokuu se, että ei tosi staroja ole joukkueessa, jotka omalla panoksellaan saavat aikaan maalipaikkoja. Tasapaksuja suorittajia sitten enemmänkin. Rask nyt piti eilen Bostonia pystyssä ja otti ne tärkeät torjunnat. No, onhan tässä kevääseen aikaa vielä, mutta...
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Kyselin eilen jo otteluketjussakin, onko Lucicille tapahtunut jotain erikoista suunnilleen vuoden aikana. Täältä varmaan saisi asiaan paremmin valoa.

Ihmettelin jo viime kauden playoffeissa, kun mies näytti olevan lähestulkoon varjo entisestään ja yhtä heikolta on näyttänyt tällä kaudella, tosin vain parin pelin otannalla. Tilastot tukisivat väitettä, ettei ole kovin kummoisesti kulkenut muutenkaan.

Vielä toissakaudella Lucic näytti vastustajan silmin jäällä monessakin mielessä pelottavalta ilmestykseltä, mutta nyt vain massiiviselta hitaalta läjältä, joka aika-ajoin valuu jäällä eri suuntaan, kuin muut pelaajat. Aika huolestuttavaa taantumista vasta 26-vuotiaalle järkäleelle. Onko taustalla jotain loukkaantumisia tai muuta syytä, miksi näin, vai onko vika vain vieraskatsojan silmissä?
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Rannevamma, kovapalkkainen sopimus ja nuorena saavutettu kulttiasema, Bruinsin muutos pehmeämpään suuntaan ja tärkeiden koppipelaajien lähtö, isyys, oman roolin ja vahvuuksien unohtaminen, tulen hiipuminen, ketjukavereiden puuttuminen tällä kaudella. Siinä mieleen tulleita mahdollisia syitä vaisuuteen.

Huono kesä ranneleikkauksen jälkeen ja nuo muut asiat siihen päälle niin Lucicilla on välikausi menossa kuin koko organisaatiolla. Bostonin välikausi voi kestää montakin vuotta kun tuntuu että toimistolla on suunta hukassa mutta uskon että Milan Lucic on parempi ensi kaudella ja tulee saamaan kovan ja pitkän jatkosopimuksen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös