Boston Bruins 2011-12

  • 138 141
  • 367

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Chiarelli on ilmoittanut julkisesti että Rask ei ole kaupan mutta oikean tarjouksen tullessa kohdalle ei ole epäilystäkään etteikö kauppoja tehtäisi.

Bruins on kasvanut viime vuosina kovaksi joukkueeksi ja uskon että oletus myös tästä eteenpäin on että Stanley Cupista pelataan tosissaan joka kevät. Tämä voi saada pelaajan tekemään hieman markkina-arvoaan pienemmän sopimuksen tai sitten ei, uskon että Raskille on tulossa hieman alle tuplat nykyisestä parin vuoden sopimuksella.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Hurja on ollut tahti heikon ensimmäisen kuukauden jälkeen. Selvät voitot Devilseistä ja Flamesista ja etenkin tässä viimeisessä taululle jäi rumat lukemat, toivottavasti sama henki pysyy porukassa kun lauantaina TD Gardeniin saapuu Canucks. Pelistä Vancouveria vastaan voi tulla ihan minkälainen tahansa, odotan mielenkiinnolla.

Hurja ei ihan tuota kuvaa sopivalla tavalla. Bostonin saldo marraskuusta eteenpäin on jäätävä 23-3-1. Täydellistä dominointia. Ei näytä löytyvän joukkueelle pysäyttäjää ja melkein voidaan jo jakaa Stanley Cup tämän kauden osalta.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Vai että kannu jakoon? Joulukuun saldo ei paljon paina toukokuussa ja mielestäni Bruins jää yksilötaidoissa selvästi idän kärkiporukoille. Ei sillä että olisi mahdotonta mutta on erittäin epätodennäköistä että nyky-NHL:ssä nähtäisiin kaksi mestaruutta peräkkäin (tähän ei pystyneet edes vahvat Penguins ja Red Wings, olivat tosin vastakkain peräkkäisinä vuosina).
Valmentaja Claude Julienin onnistuminen illasta toiseen nousee tärkeään osaan jos halutaan pärjätä, duunarijoukkueella ei ole varaa pitää vapaailtoja.
 

Marshmont

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Canucksit tulivat ja menivät voittamaan 4-3 kuumien vaiheiden jälkeen. Jäähyjä ja tuli ja kun Canucks teki 4 yv-maalia Bostonin yv:n ollessa tehotonta lukemat näkyivät taululla. Vielä kun suurin osa oli aivan vältettävissä (MARCHAND). Tuomarit ihan hyvin toimivat näinkin kuumassa ottelussa, molemmin puolin tuli vähän kummallisia jäähyjä. Ottelu oli hyvin tasainen, Bruins oli hyvin ottelussa mukana ennen tuota Marchandin kyykkyä. Toki harrastanut ennenkin tätä mm. viime finaaleissa D. Sediniä kohtaan, mutta voisi jättää nämä temput niihin 5-1 johtoasemiin tai mitkä nuo lukemat tuolloin olivatkaan, eikä silloin kun peli on 2-2. Lucic sai myös suihkukomennuksen tuosta ekan erän nujakasta, kun penkiltä tuli mukaan. Nyt Nhl.comiin tullut uutinen kertoo kuitenkin, että vaihto oli kerennyt tapahtua. Niin että saatanan puusilmät pilasivat tämänkin! Fyysisesti oltiin Canucksia edellä, niin kuin pitikin olla. Horton ja Weise vetivät hyvän matsin, mutta kun Weise oli tämän jälkeen jo "sopinut" Thorntonin kanssa, että aloituksen jälkeen lähdetään, vaihtoi Weise housut hameeseen ja luikki pois.

Canucks yv tehokkuus siis 4/11, ja Bostonin 5. parasta alivoimaa vietiin. Ensimmäinen yv-maali nyt tuli aika räkäisesti, mutta muuten ihan tehtyjä maaleja. Bostonin yv puolestaa 0/7 niin voi miettiä miten peli olisi päättynyt jos tuo Marchandin temppu jätettäisiin pois. Näin kuumassa pelissä jäähyjä tulee väkisin, muttei joka tilanteesta niitä tarvitse hakea. 5v5 oltiin edellä, mutta sitä terävyyttä yv-peliin olisi tarvinnut lisää. Canucks hyvin nuo paikat pelasivat pois, eikä irtokiekoille päästy kunnolla silloin kun niitä tuli.

Eipä nyt huvita muuta kirjoitella kun vituttaa vieläkin, Horton, Krejci ja Seguin olivat aika kingejä tänään. Niin ja Luongo oli tainnut pyytää, että Schneider aloittaa tämän pelin. Katsomosta kuului pariin kertaan "We want Luongo" chant. Näitä pelejä saisi kyllä olla kaudessa lisää, yksi parhaista kamppailuista mitä tällä kaudella olen nähnyt. Harmi kun tuo uusi divisioonajako ei onnistunut niin ei tule kun se yksi kohtaaminen vuodessa, ellei nyt finaaleissa uudestaan, joka kävisi kyllä varsin hyvin.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Vauhdikas ja tapahtumarikas peli jossa tuomareilla ei ollut helppoa. Erikoista oli se että ensimmäisen erän pienten painien jälkeen jäätiin kaksi vajaalle ja Lucic ulos vaikka Thorntonin kimpussa oli tilanteen alkaessa jäällä kuusi Canuckia.

Schneider peittosi Thomasin ja Bruinsin ylivoima ei onnistunut joka oli ottelun lopullinen ratkaisu. Peli ja yritys oli kuitenkin sellaista mitä tahdon suosikkijoukkueeltani nähdä.

Brad Marchandille toivon puolenkymmentä peliä kieltoa. Samaa typeryyttä nähtiin myös finaaleissa, nuo ei kuulu hyvään fyysiseen kiekkoon paidan väristä riippumatta. Matalat taklaukset pitäisi kitkeä pelistä samalla tavalla kuin pääosumatkin.

Tässä vielä pelin tapahtumia: Bruins-Canucks brawl + more 1/7/12

edit
Toinen video kärhämästä (vaatii kirjautumisen)
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Milloin lie NHL:ssä viimeksi pelannut tämän tasoinen fyysinen joukkue. Tulee ihan vanhat hyvät ajat mieleen. Bruins on fyysisyydessä ihan omaa luokkaansa tämän päivän NHL:ssä. Anaheim mestaruus kaudellaan ylsi lähellä tälläistä mutta siltikin oltiin vielä aika kaukana tämän hetken Bostonista. Täydellinen joukkue jollaista on ilo seurata. Välillä roiskuu vähän yli mutta se kuuluu peliin ja on kyllä ihailtavaa katsoa joukkueen otteita illasta toiseen. Harmi kun tälläisiä porukoita ei ole enempää liigassa.

Liigan viihdyttävin jengi!
 

Nathan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Big Bad Bruins
Viisi peliä tuli Shanabannia Marchandille ja seuraavan kerran pelissä mukana tammikuun 19. Devilsejä vastaan. Mulla ei ainakaan valitettavaa tuomiosta,sen verran vähämielinen teko nenältä.
-Jossain vaiheessa kävi mielessä,että mitenköhän koko tilanne olis menny, jos vastakkain olisi ollut kaks suurinpiirtein saman kokoista kaveria?

Linkki Shanahanin videoon -> Brad Marchand suspended 5 games Video - NHL VideoCenter
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Oikea tuomio ja ensi kerralla sitten tuplat. Nyt sitten muistakin liian alas osuvista rangaistukset, peli-pari jos ensikertalainen, peli-pari lisää jos aiempaa rötöstelyä takana ja jos taklattava loukkaantuu niin viisi -> on hyvä.

Itse saan kiksejä vastustajan kunnioittamisesta. Usein näkee että vaikka taisto on välillä kovaakin niin vastapuolen kaveria ja kovaa työntekoa arvostetaan ja tämän vuoksi Brad Marchand herättää ristiriitaisia tunteita. Toisaalta pelitaidot riittää n. kakkosketjun pelaajaksi missä tahansa joukkueessa mutta jostain syystä paketissa mukana on kulkenut junioreista saakka tämä agitaattori/idiootti -puoli.

Toivottavasti tämän pitkän pelikiellon myötä nämä törkeydet loppuu, Bruins tarvitsee kentällä ratkaisuihin kykeneviä pelaajia.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En tiedä onko tätä jo aiemmin mainittu, mutta täytyy näin puoliaktiivisesti NHL:ää seuraavana todeta että on kyllä aivan jäätävä tuo Bostonin maaliero: +68! (lähde: nhl.com)
Muutenkin tällä hetkellä Boston vaikuttaa hyvin vahvalta Cupin uusijalta.

Marchandille tuli omastakin mielestä ihan sopiva kakku.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Muutenkin tällä hetkellä Boston vaikuttaa hyvin vahvalta Cupin uusijalta.

Tällä hetkellä vaikuttaa, mutta entä keväällä? Kannun nostelu vaatii kuitenkin vähän tuuria ja avainpelaajien pysymistä elävien kirjoissa.

Yhtä kaikki, Bruins on mielestäni parempi tällä kaudella kuin edellisellä. Seguinin kehitys on tuonut hyökkäykseen lisää leveyttä ja nopeutta. Myös kauden edetessä otteitaan kuin sika juoksuaan parantanut Pouliot on mielestäni korjaillut hyökkäyspäätä oikeaan suuntaan.

Puolustus on hyvin pitkälti sama kuin viime kaudella. Corvo on mitä on, mutta ei mielestäni takapakkia Kaberleen verrattuna. Lisäksi hän pelaa raitilta, joka mahdollistaa Seidenbergin peluutuksen kummalla puolella hyvänsä.

Oleellisin seikka on kuitenkin se, että nuoret runkopelaajat ovat vuoden kypsempiä eivätkä vanhatkaan vielä liian vanhoja.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Valmennusta ja miksei johtajuuttakin täytyy nyt kyllä vähän ylistää. Ei ole todellakaan helppoa siirtyä kesken pelin hengettömästä sähläämisestä kiimaiseen dominointiin kuin nappia painamalla, mutta niin vain. Tätä on Bruins harrastanut tällä kaudella enemmänkin että silloinkin harvoin kun peliin tullaan puolivaloilla niin saadaan homma vielä käyntiin.

Laitetaan vielä Youtube-linkki Shawn Thorntonin rankkarimaaliin koska tuota ei pidä kenenkään missata. Peliä näkemättömille todettakoon että tuomareilla oli rankkarikäsi herkässä, vähän kyseenalainen rankkari nähtiin kumpaankin päähän.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Bruins 5 Jets 3

Kolmannen erän ryhtiliike toi kotivoiton Jetseistä. Raskin taakse upposi kolme mutta kaikissa oli vähintään yksi pomppu maalin edessä joten ei noista voi vahtia syyttää. Pavelec pelasi myös vahvasti vaikka totuttuun tapaan torjui reboundeja hyville tekopaikoille. Jetsiltä ainakin Bogosian ja Thornburn taisivat jättää pelin kesken joten joukkueen kolmannen erän hyytyminen ei ollut yllätys.

Pelin erikoisuutena oli se että molempien joukkueiden samettikätiset kakskakkoset pääsivät yrittämään rankkaria. Thornton karkaa läpi haamujäähyn jälkeen ja saa selvästä mailannostosta mahdollisuutensa ja tasoittaa alivoimalla tilanteen 2-2:een. Winnipegin Thorburnin yritys aiemmin 0-0 tilanteessa oli heikko eikä Raskilla ollut vaikeuksia.

Tuomareille tuli taas muutama selvä virhe, suurin nähtävissä tuosta Shawn Thornton -linkistä. Tällä kertaa nämä kääntyi Bruinsin eduksi mutta on siinä Lucicin väärässä ulosajossa hieman fortuunalla hyvittelemistäkin.

Seuraavana kohdataan eilen Bluesia vastaan nollille jäänyt rakas Canadiens. Näihin peleihin Habseilla ei ole koskaan ollut vaikeuksia latautua ja toivottavasti Bruins on paremmin pelissä alusta lähtien mukana kuin Jetsiä vastaan, Emelin voisi sytyttää taklauksillaan Bruinsin lyhyen sytytyslangan. Tiukka peli tulossa.

edit
Kental ehtikin rankkareista kertoa kun omaa tekstiäni väsäsin, menkööt kertauksena.
 
Viimeksi muokattu:

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Mike Cammalleri tekee kokeneen pelimiehen tempun ja pyrkii sytyttämään Habsit NHL:n parhaimpaan rivalryyn puhumalla julkisuuteen heikoista otteista. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet neljä kertaa, kaksi ensimmäistä meni Canadiensille ja kaksi viimeisintä Bruinsille.
"I can't accept that we will display a losing attitude as we're doing this year. We prepare for our games like losers. We play like losers. So it's no wonder why we lose,"
Haastattelussa Cammalleri sanoo että joukkue pelaa virheitä peläten toisin kuin pari vuotta sitten Canadiensin päästessä idän finaaleihin, silloin joukkue lähti voittamaan jokaista peliä. Viimeiset kymmenen Montreal on mennyt 3-7 tahtiin, tammikuun kolmesta pelistä kaksi voittoa ja viimeksi tappio St.Louis Bluesille.

Toivottavasti Bruins on valmis otteluun ja fyysinen etu käytetään hyväksi, perinteisesti Habsin nopeat vastahyökkäykset ja ylivoima ovat olleet myrkkyä. Hermon pitäisi siis kestää.
Marchandin paikan täytti Jetsiä vastaan Pouliot hyvin, toivottavasti ylimääräiset lataukset on kolmessa kohtaamisessa entistä seuraa vastaan kulutettu loppuun ja homma jatkuu samaan tapaan kuin viime viikkoina. Kuntokäyrä viimeisestä kymmenestä on 8-2 ja tammikuussa saldo on kolme voittoa ja tappio.

Veikkaan tiukkaa, vähämaalista peliä jonka Canadiens vie jatkoajalla tai rankkareilla 2-3.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Bruins 2 Canadiens 1

Jalkapallonumeroilla voitto Canadiensista. Tiukka peli jossa kenttämestarin erikoisella (jonka viimeisteli tyhjiin Caron kauden toisellaan) mentiin pitkälle kolmanteen erään. Ottelu oli puolustuspäässä heikkoa ja etenkin Corvo-Seidenbergin saadessa kiekon lapaan pisti välillä jännittämään, onneksi kaksi pistettä saatiin hieman heikommallakin esityksellä.

Canadiens pääsi lopussa peliin mukaan samalla tavalla kuin monta monta kertaa aiemminkin. Järjestetään hässäkkää josta Bostonille ylimääräinen jäähy, tällä kertaa yleisön suosikki Subban taklasi kyynärpäällään Bruinsin kuuminta pelaajaa Krecjiä päähän ja veti kilpikonnat kun Andy Ference tuli asiasta muistuttamaan. Vastustajat tietävät että Bruins reagoi ja puolustaa omiaan ja etenkin Canadiens on näiden tilaneiden luomisessa perinteisesti ollut hyvä. Ylivoimalla Diaz veti kiekon maskissa olleen Thomasin ohi miltei samalta paikalta kuin aiemmin tällä kaudella.

Ottelu oli todella tasainen, maalivahdeista Thomas joutui torjumaan pahempia tilanteita pelin aikana. Price oli totuttuun tyyliinsä vahva ja Krejcin rystyn torjumisesta kolmannessa taisi saada kehut myös tilannetta vieressä seuranneelta Lucicilta.
Erikoisena yksityiskohtana oli se että Cammalleri treidattiin Calgaryyn kesken pelin, näitä ei nähdä ihan joka kausi. Ei taidettu Montrealin johtoportaassa katsoa hyvällä medialle annettuja kommentteja.

- - - - - - - -

Seuraavan viikon aikana mitataan Bruinsin kestävyyttä: playoffmaisella viikolla lauantaista sunnuntaihin pelataan kuusi peliä joista kaksi peräkkäisinä iltoina ja vain yksi (Rangers) kotona (14. Hurricanes, 16. Panthers, 17. Lightning, 19. Devils, 21. Rangers ja 22. Flyers). Kuusi pistettä olisi hyvä saavutus, toivottavasti Julienin pelisysteemi pysyy kasassa myös kovassa rasituksessa.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Ei tosiaan Bruinsin parhaita pelejä, erityisesti ensimmäinen erä oli melkoista Thomasin näytöstä välillä. Tuuria vaadittiin että siitä päästiin johdossa ulos. Kyllähän tuo peli taas parhaimmillaan oli armotonta pyöritystä jonka kaltaisesta toinen maalikin saatiin, mutta pelaamisen ja huolellisuuden taso heitteli paljon. Kuitenkin ottelun edetessä saatiin omaa päätä tilkittyä vähän niin Timppa pääsi helpommalla kuin alussa, siten Habs tarvitsikin maalintekoa varten TD Gardenin yleisön suosikin rumat törttöilyt.

Paciorettyn kommentti Cammalleri<->Bourquesta lämmitti: "It doesn't hurt when we're trying to address our forecheck and maybe intimidate teams more, play a little more like Boston does, to tell the truth." Kyllähän Bruinsista kaikenlaisia juttua on kuulunut Cup-voiton ja viime aikojen dominoinnin jälkeen, mutta hauskaa kuulla tuommoinen Montreal-pelaajalta. Ja ihan kiva jos Habs on rukkaamassa pelikirjaansa, jospa eivät sitten olisi enää niin hankala vastus Bruinsille...

Carolina tosiaan vastassa ja tuo olisi kyllä kiva voittaa, Canes on pistekeskiarvolla mitattuna Idän heikoin mutta kahdessa edellisessä kohtaamisessa saatiin heiltä turpaan. Toki nuo olivat ennen kuin Bostonilla alkoi kulkea, mutta silti tuokin päänahka olisi hyvä ottaa.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Carolina tosiaan vastassa ja tuo olisi kyllä kiva voittaa, Canes on pistekeskiarvolla mitattuna Idän heikoin mutta kahdessa edellisessä kohtaamisessa saatiin heiltä turpaan. Toki nuo olivat ennen kuin Bostonilla alkoi kulkea, mutta silti tuokin päänahka olisi hyvä ottaa.
Hurricanes on yksi niitä joukkueita jotka aiheuttaa Bruinsille aina ongelmia, liekö joku taika jäänyt vielä muutama vuosi sitten pelatuista paikallispeleistä voimaan? Kauden kaksi peliä tosiaan hävitty ja kova työ pistetilin kartuttamisessa on myös ensi yönä, etenkin kun Staal on herännyt pelaamaan. Canes on työteliäs joukkue jonka viimeisenä lukkona on huippuvahti Ward.
Bruinsin raskaan viikon ensimmäinen peli johon helpotusta antaa Hurricanesin loukkaantumistilanne, poissa taitaa edelleen olla isot nimet Skinner ja Pitkänen.

Viimeksi Bruinsin riveissä vedettiin hernettä klyyvariin kun Hurricanesin kovemmatkaan kaverit eivät puolustaneet itseään. Toivottavasti Horton selviää kunnialla Gleasonin kanssa jos homma niin pitkälle tänään kehittyy, kotiyleisön edessä tuskin ottaa samanlaista kohtelua antamatta takaisin.
Chiarelli voisi käydä paikan päällä neuvottelemassa nuoremman Ruudun ja em. Gleasonin hinnasta, nämä kaverit näkisin mielelläni Bruinsissa.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Chiarelli voisi käydä paikan päällä neuvottelemassa nuoremman Ruudun ja em. Gleasonin hinnasta, nämä kaverit näkisin mielelläni Bruinsissa.

Samaa pakettia olen vähän minäkin pyöritellyt, Ruutu etenkin vaikuttaa playoffien ulkopuolisten joukkueiden UFA-pelaajista kenties siltä mielenkiintoisimmalta. Ei kuitenkaan sen profiilin pelaaja että maksaisi kuun taivaalta mutta kykenee aktiiviseen peliin ja maalintekoon. Ja toisekseen meillä ei kuitenkaan ole vastustajan ärsyttämiseen selkeällä rymistelyllä ja/tai yleisen häslingin aiheuttamisella kykeneviä hyökkääjiä kuin jotain viisi-kuusi niin eihän se nyt mihinkään riitä.

Gleasonin kiinnostavuus riippuu siitä mitä puolustukselle laajemmin halutaan tehdä. Jotain muuta se tarvitsee kuin "yksi pelaaja sisään"-tyyppisen kaupan, koska ei noista kukaan kyllä pressiboksipaikkaakaan ansaitse tämän alkukauden jälkeen vaikka vahvistamisen varaa osastolla onkin. Periaatteessa hän kuitenkin voisi vasempana pakkina vapauttaa Seidenbergin pelaamaan Charan kanssa.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Joukkue on säästynyt isoilta loukkaantumisilta ja jos niitä alkaa raskaan ohjelman myötä tulemaan on Chiarellin lähdettävä kaupoille.

Etenkin puolustus tarvitsisi vielä yhden varman suorittajan, oli se sitten kiekollinen pakki tai ei. Tällä hetkellä seuraavana kaukaloon on hyppäämässä Kampfer ja Bartkowski jotka eivät vielä ole valmiita pelaamaan vakiovaihtoja pudotuspeleissä.

Olisiko Boychuck varausten/nuoren pelaajan kanssa menossa vaihtoon johonkin isompaan nimeen? No, vaikka Sutereista, Gleasoneista ja Beauchemineista on hauska haaveilla niin epäilen että hankinta tulee olemaan matalan profiilin pelaaja kuten Hnidyn (selvästi pelkkä 7. puolustaja) paluu kentille viime kaudella.

Hyökkääjissä omista löytyy pakkeja parempia vaihtoehtoja (Hamill ja Caron menevät jo joukon jatkona) eli hankinnan pitäisi olla jotain muuta kuin töitä tekevä roolipelaaja. Taitoa ja erikoisosaamista (ylivoimaan) olisi hyvä saada mutta lyhythän tämä lista siirtorajalla on ja muut ovat narraamassa samoja kaloja.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Eipä sitä Canesia voitettu vieläkään. Kellonaika rajoittaa analyysejä mutta laitetaan nyt jotain.

Carolina pelasi maalinedustat vahvasti ja paineisti hyvin. Jossain kohtaa Canesin selostajat (kärkitason pari muuten) puhuivat kuinka joukkue haastaa Bruinsin heidän omilla aseillaan, ja vähän niinhän tuo meni.

Boston oli virhealtis ja aika veltto. Todella kehno puck management, milloin syötettiin vastustajalle, milloin kiekko vain jäi matkasta jonnekin ja milloin liikkeelle laitto kesti ja kesti. Tietysti avaamista vaikeutti vastustajan tarjoama paine, mutta kyllä noita juttuja tyrittiin ihan itse aivan tarpeeksi. Olivatpa kiekonmenetykset ja huonot purut luonnollisesti kuvioissa oikeastaan kaikissa vastustajan maaleissakin. Campbell erityisesti ei liene tyytyväinen iltapuhteeseensa tänään.

Kolmannen erän alku näytti siltä että täältä tullaan niin kuin niin useasti, ja tuossa olisikin pitänyt tappaa ottelu. Tällä kertaa viime aikoina silloin tällöin nähty "pelataan kunnolla kymmenen minuuttia ottelussa"-taktiikka ei kuitenkaan toiminut osin maalivahtityöskentelystä johtuen. On se surkeaa että pitäisi yli puoli erää jaksaa vetää täysillä kun ei tuolla tyylillä tunnu voittavan kuin näppituntumalta reilu puolet ajasta.

Mutta ei oteta mitään pois Canesilta, tekivät pelin meille vaikeaksi. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä tuolta suunnalta tulevina vuosina kuuluu, Mullerilla saattaa olla aika hyvä konsepti mitä pyrkii tuolla toteuttamaan.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Aika mielenkiintoinen peli Panttereita vastaan. Toisaalta hirveää katsottavaa, toisaalta hyvää jännitystä kun kaveri on jatkuvasti yksin läpi tai vähintään ylivoimahyökkäyksessä ja Tuukka kestää. En oikeasti muista koska Bruinsin keskialue on ollut tuollaista reikäjuustoa, päästiinkö toissa kauden pahimmalla alisuorittamisjaksolla tuollaisiin avoimiin oviin? Julien sanoi osuvasti, että Rask hyvin lämmitettiin valmiiksi rankkarikisaa varten kun torjui läpiajoja pitkin iltaa.

Ei tuo ihan yhtä saamatonta ollut kuin Canesiä vastaan, mutta löysähköä silti ja puolustussysteemi tosiaan varsin sekaisin. Huolimattomuudesta tuossa varmaankin oli vain kyse eikä sen kummemmasta, toivottavasti jengi ymmärtää ettei noin voi jatkua vaikka Tuukka ja Bergeronin ketju nyt pelastivatkin kaksi pinnaa.

Hamillille soisi jo sen maalin. Jotenkin tuntuu että ne vastustajan veskarin paraatipelastukset osuvat usein hänen kohdalleen, tänäänkin Clemmensen venyi pariin huipputorjuntaan juuri Hamillin paikoista. Pari peliä pressiboksissa teki selvästi Zachille hyvää, teki nyt taas pirteästi töitä.

Vähän huolestuttavaa että nelosketju on viime aikoina juuttunut jatkuvasti pyörimään omissa. Tuntuu ettei tuo koostumus saa nykyään vastustajien cycleä mitenkään poikki.

Tampa Bay tänään vastassa, toivotaan ryhtiliikettä. Bolts on toki pelannut heikosti, mutta jos Bruinsin paketti on noin levällään heitä vastaan niin kyllä Stamkosit ja kumppanit osaavat tuollaiset paikat hyödyntää. Aika huvittavaa, että viimeisessä neljässä pelissä on pelattu sitä meidän huippupeliä todellisuudessa yhteensä noin erän verran, mutta silti on kuusi pinnaa kertynyt.
 

Konnamuori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se mikä johtaa.
Edelliset 5 ottelua:
Tim Thomas: 2 voittoa 3 tappiota, 13 päästettyä maalia. STATS
Tuukka Rask: 5 voittoa 0 tappiota, 6 päästettyä maalia. STATS

Koskahan Tuukka pääsee pelaamaan useamman ottelun peräkkäin?
Edit. Tuukalla näköjään 7 ottelun voittoputki (sisältää yhden 20min ottelun), joissa maaleja päästänyt kuusi kappaletta.
 
Viimeksi muokattu:

Marshmont

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Edelliset 5 ottelua:
Tim Thomas: 2 voittoa 3 tappiota, 13 päästettyä maalia. STATS
Tuukka Rask: 5 voittoa 0 tappiota, 6 päästettyä maalia. STATS

Koskahan Tuukka pääsee pelaamaan useamman ottelun peräkkäin?
Edit. Tuukalla näköjään 7 ottelun voittoputki (sisältää yhden 20min ottelun), joissa maaleja päästänyt kuusi kappaletta.

Kyllähän Tuukka on otteillaan ansainnut enemmän näyttöpaikkoja ja varmasti tulee peräkkäisiä matsejakin hoitamaan. Ottelutahti tästä kun Bruinsin osalta kiihtyy ja maaliskuussa kun pelejä helmikuun lopusta aina kauden loppuun asti pelejä on tiheämmin kuin joka toinen päivä, niin torjuntavastuun luulisi tuossa tasan menevän. Onhan koko puolustus ollut melko lammas näissä viime peleissä, esim Tampa-ottelun maaleista voi kun Mooren voittomaalin laittaa Timpan piikkiin, muuten osumat tulivat selvistä puolustuksen virheistä. Tosin ei Thomas pystynyt olemaan se voittava maalivahti tässä ottelussa, vaikka hyviä torjuntoja muuten ottikin.

Rask sitten on mukavassa voittoputkessa ja kaiken järjen mukaan aloittaa Devilsiä vastaan. Toissakaudella Rask vei tuon ykkösveskan paikan joskus tammi-helmikuun vaihteessa, joten näihin aikoihin pitäisi alkaa tapahtua. Tosin en usko, että viime kevään näytöillä Thomas ykköstorjujan paikan menettäisi yhtä helposti kun toissakaudella, vaikka Rask paremmin torjuisikin. Katsotaan nyt miten Thomas seuraavissa otteluissa pelaa, kahden ottelun tappioputkia tulee parhaimmillekin.

Itse viime yön ottelusta en jaksa jauhaa, helvetisti virheitä joista Tampa rokotti. Ylivoima oli kuraa eikä Thomas tosiaan pystynyt itse voittamaan ottelua. Corvo oli jäätävän huono, enkä muistakaan pakeista oikein hyvää keksi. Marchand kärsi viimeistä ottelua pelikiellostaan ja Peverley oli myös poissa jonkun taudin takia. Toivotaan nyt että Marchandin paluu saisi jotain virtaa tuohon jengiin, aneeminen suoritus lähes kaikilta.

Niin ja tuo Tampan selostaja on helvetin ärsyttävän kuuloinen kun maali tulee, tekee sen sitten Lightning tai vastustaja.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Corvo oli jäätävän huono, enkä muistakaan pakeista oikein hyvää keksi. Marchand kärsi viimeistä ottelua pelikiellostaan ja Peverley oli myös poissa jonkun taudin takia. Toivotaan nyt että Marchandin paluu saisi jotain virtaa tuohon jengiin, aneeminen suoritus lähes kaikilta

Corvo on kyllä yllätyspussi. Tiedetään että siellä on seassa mansikkakarkkejakin mutta viime aikoina suussa on maistunut pelkästään lanta. "Ei ollut kallis mut ei oo hyväkään" pätee tässä maalimassa niin moneen asiaan. Toivottavasti yllättäisi meidät välillä positiivisesti mutta en panisi pahakseni jos laitetaan kiertoon jo siirtorajalla kunhan pakkia vaan tulee takaisin päin.

Kolmoskenttä oli ymmärrettävästi heikko kun kaksi laituria oli Kellyn vierestä pois, Marchandin paluun myötä Caron ainakin tippuu kokoonpanosta. Jos Hamill laitetaan istumaan niin sitten Caronia koitetaan esitellä tulevaa kauppaa varten, sen verran heikosti on peli kulkenut.

Positiivisena tämän hetken menosta on sanottava että vaikka peli on ollut heikkoa mutta silti on pisteistä taisteltu joka ilta.
 

Marshmont

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Voitto tuli Devilseistä kolmannen erän rypistyksen jälkeen 4-1 numeroin. Thomas aloitti hieman yllätten maalilla ja pelasikin hyvin. Valmennus näytti samalla kuka se ykkösveska on ja tulee olemaan tällä kaudella. Peliesitys oli kahdessa ekassa erässä sitä samaa jöötiä, mitä tässä on muutama peli jo tultu nähtyä. Devils karvasi hyvin, eikä keneltäkään pakilta avaussyötöt menneet kunnolla perille. Pitkiä kiekkoja tuli melkoinen määrä, kun ne kahden metrin syötöt menevät kolme metriä ohi. Pitkän kiekon jälkeen Devils aloittikin maalinteon. Kiekko maalin taakse jossa Seidenberg häviää kamppailun, kiekko maalin eteen, jossa Sykoraa eikä Sykoran mailaa saada pidettyä ja 1-0. Sitten kun se kiekko sinne päätyyn saatiin, meni se lähes poikkeuksetta Brodeurille asti, jolla oli helppo työ katsella se vapaa pelaaja sieltä ja lähettää kaveir hyökkäykseen. Kiekonmenetyksiä tuli omalla alueella liikaa ja kommunikaatiovirheitä pakkien välillä nähtiin useasti. Jälleen sankarimme Joe Corvo esiintyi vahvasti näissä osioissa, ei siinä ettei kukaan pakki puhtain paperein selvinnyt. Ensimmäisessä erässä oltiin vielä jotenkin mukana pelissä, Kellykin pääsi nokikkain Brodeurin kanssa muttei saanut kiekkoa maaliin. Toinen erä oli vielä hirveämpää, ei kunnon paikkoja saatu yhtään ja Devils myllytti vahvasti. Toki vastustaja pelasi hyvin eikä antanut pakeille rauhaa avata.

Kolmannessa erässä ruvettiin sitten pelaamaan ja ottelun läpi hukassa ollut 4. ketju astui esiin. Saivat kunnon cyclet aikaan kahdesti ja molemmilla kerroilla verkot heiluivat. Ference aloitti maalinteon tarkalla laukauksella Paillen tehdessä loistavaa maskia. Campbell viimeisteli Gordie Howe- trickinsä kun laittoi irtokiekon maalin edestä sisään. Tuossa välissä Horton siirsi kiekon maalin edestä häkkiin ja Kelly viimeisteli numerot tyhjiin. Hyvä tosiaan, että pisteitä tuli huonollakin pelillä, vaikka sen pelaamisen voisi aloittaa vaikka heti ottelun alusta eikä kolmannessa erässä. Tuon Vancouver ottelun jälkeen on ollut jengiltä peli enemmän tai vähemmän hukassa. Marchandin paluu ei mitenkään erikoinen ollut, kerran kadotti kiekon kun olisivat Seguinin kanssa pääseet 2v0 hyökkäykseen ja muutenkin oli kiekon kanssa hankaluuksia. Timpalta hyvä peli maalilla ja tällä kertaa oli se Voittava Maalivahti.

Kolme pahaa ottelua tulossa nyt välillä la-ti, kun ensin Rangers saapuu päiväpeliin TD Gardeniin, jonka jälkeen kohdataan Flyers ja Caps vieraissa. Nousussa oleva Ottawa on noussut pisteen päähän, tosin viisi ottelua enemmän pelanneena, joten hätää ei sikäli ole, mutta näitä idän kärkijengejä pitäisi voittaa ihan pleijareita ajatellen. Tuon jälkeen all-star tauko, jossa Thomas, Seguin ja Chara ovat höntsäilemässä.

Siirtotakarajakin lähenee ja Pica ottikin Corvon puheeksi. On ollut heikko viime peleissä ja jos tasonsa todistanut top4 pakki saadaan vastineeksi niin eikun menoksi. Mitään isoja kaloja ei tänä vuonna kannata lähteä hakemaan, kun joukkue on kuitenkin hyvässä tasapainossa tällä hetkellä. Pakisto ei tosin loukkantumisia oikein kestä. Kampfer pystyy kyllä paikkaamaan ja kun Chara pelaa sen puoli tuntia niin ei välttämättä lisäystä tarvita, mutta mieluusti näkisin jonkun 6-7 pakin tulevan, jota ei katsomossa istuminen haittaisi. Mitään 1. kiekan varauksia ei kuitenkaa pitäisi heittää pois, vaan jotta joku rental hyökkääjä saataisiin, kun leveyttä ja syvyyttä tuolta osastolta löytyy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös