Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Boston Bruins (2.) – Carolina Hurricanes (WC1), Idän konferenssifinaalit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana KupittaanVelho, 09.05.2019 klo 13.27.

 1. KupittaanVelho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boston Bruins
  Lainaus:
  Tästä samaa mieltä. Mutta oli kyllä aika heikkoa tuomarointia muutenkin puolin ja toisin. Heti ensimmäisellä minuutilla Justin Faulk huitoo Marchandilta mailan rikki tuomarin nenän edessä ilman jäähyä. Heti tuli sellainen olo että noi tuomarit ei kyllä todellakaan tule olemaan tehtäviensä tasalla tässä matsissa.

  Olipahan nihkeä ottelu Bostonilta. Helvetin tyytyväinen olen voittoon. Kiinnostava nähdä mitä tapahtuu kun Bruins onnistuu pelaamaan hyvän ottelun. Tämä ei sitä ollut. Ei todellakaan. Jotenkin on kuitenkin luottavainen olo kun onnistutaan repimään tällainen voitto vaikka pelataan puolivaloilla puolet ottelusta.

  Carolinasta ei tosiaankaan ole helppo kairata pisteitä mukaansa (Washington sarja on tästä hyvä esimerkki) joten minusta on erittäin tärkeää että Boston säilyttäisi kotietunsa juuri tässä sarjassa. Seuraavassa matsissa McAvoy onneksi hyppää takaisin askiin ja toivon että tämän myötä päästäisiin kääntämään peliä nopeammin omista pois, eikä jouduttaisi liikaa painimaan omissa.
   
 2. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Oli kyllä paska ottelu yöllä, jää oli heikkoa, mutta tuomareiden työskentely tuntui tappavan ainakin oman innostuksen kotona. Ei etes jaksanut maaleja tuuletella, mutta kyllähän 5-2 voitto lämmittää mieltä etenkin erittäin surkean esityksen jälkeen. Alussa kärsi Bruins vihellyksistä ja kolmannessa erässä tuomarit tasoitteli tilannetta, mikä pisti lähinnä naurattamaan kotosalla. Carolina pelasi aika likaista peliä, mikä tuli yllätyksenä allekirjoittaneelle, ja lopulta maksoi pelin vieraille. Kovasti tekevät duunia kiekottomanakin joukkueena, niin miksi perseillä sitten vähän väliä. Oisko ollut joku kikkelin mittailun tarve ja näyttää että osataan me kovaaki pelata. Staalin poikkari kiekottomaan Marchandiin jossa katkesi maila oli aika lampaanperse ja heti alussa slew foot Krugiin näytti tosi vaaralliselta Krugin syöksyttyä päätyyn vauhdilla. Mutta tosiaan valokeilassa olivat tunarit yöllä eikä peli itsessään, mikä on aika sääli kiekon kannalta. Välillä vihellellään ja välillä ei, mutta sopivaan tahtiin että saadaan sekoitettua pelaaminen ja flow.

  Rask oli saatanan kova, jos molarit oisivat olleet toisinpäin niin Carolina olisi vienyt tän ottelun 3-5 maalin erolla. Mrazek näytti jokseenkin levottomalta luukulla ja reikiä oli havaittavissa kotikatsomoonkin useampaan otteeseen, vaikka saikin suht hyvin koppailtua yrityksiä.
  Marchandilta 0+2 ja vastapainoksi ihan liikaa turhia kiekon kuskailuja viivan lieppeillä ilman mitään tarkoitusta. Jos haluaa kikkailla niin kikkailkoot sitten maalia kohden tai leipokoon lähempänä maalia.Muutenkaan ei ykkönen vakuuttanut, vaikka kerran sattuikin onnistumaan punakonemainen yhdistelmä ylivoimalla josta tulikin sitten voittomaali.
  Krejci oli hyvä jälleen, makiasti löysi tilaa ja aikaa alkaa olemaan jo aika kulunut fraasi, mutta ei mahda mitään. 2-2 tasoitus tuli ylivoimalla Krejcin toimiessa arkitehtina rytmittäen ja rakentaen mahdollisuuden maaliin. Nelonen Kuralyn pöljiä koppeja lukuunottamatta oli hyvä myös. Kuraly sentään voitti 10-6 oman osuutensa aloitusringissä.

  Seuraavaan sitten McNorris kehiin ja hitusen parannetaan tuosta C-luokan esityksestä niin voidaan hyvillä mielin lähtä katkaisemaan sarjaa jo game 4:ssa. Carolina oli kiekollisena parempi yöllä, mutta Boston ei tuosta voi muuta kuin parantaa omaa kiekollista peliä.
   
  astraljava, aessi & ihanpoikavielä tykkäävät tästä.
 3. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves Tampere
  Rask on kyllä jäljellä olevista maalivahdeista selvästi paras. Toronto-sarjan jälkeen löytyi muuri-moodi, mutta ei ollut siinäkään sarjassa kyllä huono. Hyvä joukkue voittas huonolla pelillä. Ei tule Bruins tätä sarjaa häviämään, Canesilla loppuu puhti. Kohti unelmafinaalia Bruins-Sharks!
   
  astraljava tykkää tästä.
 4. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Menetetty mahdollisuus Carolinalle. Joukkue hävisi omiin hölmöilyihinsä kolmannessa erässä, mitä toki tuomaritoiminta vielä edesauttoi (toisaalta kuten todettua, niin aiemmin ottelussa se suosi Carolinaa). Osalla pelaajista tunteet ottivat järjestä vallan ja lopputulos oli sitten tappio.

  Ensimmäiset kaksi erää Carolinan pelinopeus oli myrkkyä Bruinsille, joka oli koko ajan vähän perässä kiekoista. Jännä nähdä, oliko Bruins vain huonolla jalalla liikkeellä, kuten epäilen, vai onko Carolina vain selvästi nopeampi joukkue. Tässä matsissa kyse oli varmaan vähän molemmista asioista, eli Bruinsin huonoudesta ja Carolinan hyvyydestä. Seuraavassa pelissä McAvoyn paluu auttaa varmasti paljon Bruinsin pelinavaamista.

  Toisen erän lopussa tilanne muuttui, ja kolmas erä oli sitten pääasiassa Bruinsin, osin niiden jäähyjen takia.

  Rask oli selvästi parempi maalivahti. Mrazekin ylipelaamiseen liittyy riskejä, vaikka hän sen avulla ottaa välillä myös hienoja koppeja.
   
 5. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä vähän kynsiä ja hampaita tuossa kysymyksessä kuitenkin. Analysoin yleensä ottelusarjat kokonaisuudessaan, yhden pelit vaihtelut eivät kerro paljon kokonaiskuvasta. Peli oli Mrazekille aika hankala ja maalit olivat melko mahdottomia torjuttavia. Helpoin maali oli mun mielestä itse asiassa Raskin päästämä Carolinan 2-1 johtomaali. Kokonaisuudessaan Rask pelasi toki hyvän pelin. Tasoerot noiden maalivahtien kesken ovat kuitenkin niin pieniä, että yhdestä ottelusta ei ehkä kannattaa vetää johtopäätöksiä mihinkään suuntaan.

  Muutenhan ottelu sujui pitkälti käsikirjoituksen mukaan. Kuten arvelinkin, niin Carolina hallitsee 5-5- peliä, mutta Bostonin vastaiskut sekä ylivoimapelit ovat vaarallisia. Hieman Bostonia helpottaa McAvoyn paluu seuraavaan otteluun, mutta toisaalta uskon Carolinan fyysiseen kuntoon ottelusarjan edetessä.
   
 6. Caniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
  Hyvä palata maanpinnalle ja huomata, että vaikka Isles olikin edellisellä kierroksella päätöserissä selkeästikin jäljessä, niin Bruins ei välttämättä ole. Kevään vastustajista Caps ja Bruins käyttävät myös maalipaikkansa ja erikoistilanteensa tehokkaammin kuin Isles tai 'Canes, joten jos edellisessä sarjassa virheet sai puolin ja toisin liiankin helposti anteeksi, niin nyt sellaista ei ole luvassa. Molemmat pystyvät parantamaan seuraavaan peliin. Toivottavasti tunnetta tulee myös enemmän Caps-sarjan tyyliin, sillä edellinen jätti valitettavasti hieman kylmäksi.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Capsit rellesti ekassa ottelussa ylivoimalla ja alivoimaan tehtiin muutoksia->parani. .Samaa odotan nyt.

  Nopeudessa ja kunnossa pitäisi olla canesin vahvuudet. Niitä pitää saada enemmän esiin.
   
 8. Pica Jäsen

  Lainaus:
  Pakko nostaa esiin Louie DeBruskin mainio pelaaminen voittomaalissa yv:llä: ensin saa kiekon loppuun asti taistelemalla Canesin pakilta viivaan ja pystyy ottamaan heti takaisin tulevan kovan palautuksen joten kuten haltuun polviltaan. Tästä toimittaa kiekon maalin eteen Marchandille tarkalla syötöllä -> passi Bergeronille ja kiekko maaliin.

  Edelleen DeBruskilta nähdään väläyksittäin hyviä ratkaisuja. 5-5 pelissä liike ei mielestäni ole ihan runkosarjan tasolla eikä näin ollen ole päässyt samalla tavalla vetopaikoille. Toivottavasti nämä pelit vievät eteenpäin pelaajana ja jos kokemuksen myötä otteisiin tulee lisää taitoa+tasaisuutta, on Bruinsilla timanttinen laituri käsissään.
   
  astraljava ja AllEternity tykkäävät tästä.
 9. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Hyvää kiekkoa pelattiin ensimmäisessä pelissä. Eniten mielihyvää sain siitä, kun Staal ajeli Bruinsin pelaajaa selkään ja Clifton meni sinne Staalia kurittamaan. Marchand huomasi, että tuomarit ovat antamassa Staalille jäähyn ja haki Cliftonin pois tilanteesta. Kokeneen Marchandin täytyykin osoittaa tuollaista johtajuutta, jossa ottelun voittamisella ei leikitä. Marchand on kuitenkin leikkinyt otteluiden lopputuloksilla jo aivan tarpeeksi.

  Kampferiltä myös hyvä sisääntulo. Ei varmasti ollut se helpoin paikka, mutta heti pääsi peliin sisälle ja antoi oman hyvän panoksensa. Raskilta myös hyvä peli. Tästä tulee kyllä todella kova sarja molemmille joukkueille.

  Pakko nostaa myös hattua Carolinalle. Vauhdikasta ja tapahtumarikasta kiekkoa, ei ihme että yleisö on alkanut löytämään runkosarjassa jo tiensä hallille.
   
  LostHorizon ja astraljava tykkäävät tästä.
 10. Joona D Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja Boston Bruins
  Nyt peli näyttää siltä kuin ennakkosuosikki kohtaisi ensimmäisellä kierroksella villi kortti -jengin, ja altavastaajalla ei vain taistelusta huolimatta riitä. Ja niin mielestäni pitääkin. Carolinalta ensimmäisessä erässä hyvää fyysisyyttä, mutta Bruins on tällä hetkellä todella varma.
   
 11. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  No ei kyllä pitäisi, Carolina on koko kevätkauden ihan parhaiten pelanneita joukkueita liigassa ja pudottanut hallitsevan mestarin ja huippukauden pelanneen Islandersin suoraan neljässä pelissä. Kuten otteluseurantaketjussa sanoinkin, näin huonosti Hurricanes on pelannut viimeksi n. puoli vuotta sitten, kaikilla osa-alueilla lähes luokaton esitys.

  Vaikka Brindyä arvostan helkutisti, niin vähän vaikea käsittää, miksi 3-0 tilanteessa ei otettu aikalisää ja vaihdettu maalivahtia, koska nyt Mrazek on neljässä erässä päästänyt 10 maalia ja vaikuttanut varsinkin viimeisimmässä pelissä tosi epävarmalta. Onko loukkaantumisen jälkeistä ylivirittyneisyyttä vai mitä, mutta otteet näyttivät nyt pahimmillaan samalta kuin syksyllä, jolloin Mrazek pelasi itseään toistuvasti ulos tilanteista.

  No, Washingtonia vastaankin hävittiin yksi peli 6-0 ja sen jälkeen ei yhtäkään peliä. Mutta kotona ei saisi nyt sitten hävitä peliäkään.
   
  mayra ja Joona D tykkäävät tästä.
 12. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Brind'Amour on koko kauden mennyt sillä asenteella, että maalivahtia ei vaihdeta kesken pelin, ihan sama mitä tapahtuu. Sama näyttäisi jatkuvan pleijareissa.
   
 13. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Tuleeko tästä sweeppauksesta kirous tämän kauden pudotuspeleihin, sweep and you'll be sweeped? Aika yksipuolinen näytös oli toinen peli, mutta kotipeleissä on Canesilla vielä sauma nousta mukaan. Kyllä se nyt taitaa tuplavoittoa vaatia.
   
  Walkin, Vislami & Bruinsfan tykkäävät tästä.
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Carolina oli heikko. Tosin moken piikkiin en laita, eihän se immaissut kuin yhden. Runkosarjassa tätä sanoittaisiin ohi-peliksi, vaan eihän siitä voi olla kysymys PO? Aivan hukassa olivat joka tapauksessa. Kauden alussa, kun tulokset oli huonoja, niin saivat edes laukauksia aikaiseksi, nyt ei tullut edes niitä. Puolustaminen oli vain varjo entisestä ja ylivoima oli jäätävän kehnoa. Kannataisiko yrittää löytää edes sisäänvientiin joku uusi kikka?

  Ihan kuin bruins olisi mukauttanut peliään Carolinan mukaan ja Brind'Amour ei löytänyt edes toiseen peliin mitään vastalääkkeitä.
   
  Tornados tykkää tästä.
 15. lolaimbot Jäsen

  Lainaus:
  Ai että tekis eetvarttia kun Sharks sweeppais Bostonin finaaleissa, Thorntonille vielä voittomaali.

  Kyllähän Capseja vastaan nähtiin että Canes pystyy sarjan kääntämään. En tosin ole katsonut tätä sarjaa niin en osaa sanoa onko suurtakin pelillistä eroa / syytä miksi se olisi tässä tapauksessa epätodennäköistä.
   
 16. Kental Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Loppulukemissa ei ollut suurta eroa ykköspeliin, mutta kentällä kyllä Carolinan toimiessa vastaantulijana. Loistava peli kolmosketjulta ja muutamaltakin pakilta, ja varsin vahva koko joukkueelta. Clifton maalinsa lisäksi tärkeitä nousuja muutenkin, vaikka Killeriä on tietyissä tilanteissa ikävä, niin onhan tuo hienoa miten kolmospariin on Grzelcykin ja Cliftonin muodossa heittää noin tolkuton määrä jalkoja pätevän kahden suunnan pakkiosaamisen lisäksi.

  Bruinsin kaikkien hyökkääjien peliajat mahtuvat lukemien 12:20 ja 16:51 väliin. Muutenkin neljää ketjua rullaavan joukkueen ei tässä pelissä tarvinnut väsyttää ketään, mikä lienee jatkon kannalta tärkeää. Kuvaavaa on myös, että Marchandin jälkeen eniten pelanneet olivat Kuraly ja Nordström. Chara tosin jostain syystä pakistossa urakoi.

  Nyt sitten pitäisi kiristää kolmospeliin ruuvia vähintään parin ekan erän tasolle, mielellään tiukemmalle. Tuudittautua ei auta, sen verran kovaa on tosiaan Canes tullut vastaavissa paikoissa ennenkin. On toivoa antavaa, että kaverin maalivahtipeli ei ole onnistunut (toki Tuukallekin on tässä sarjassa mennyt vahvojen otteiden vastapainoksi helppo per peli - no laitetaan kakkospelin mailapelisähläys lukemien piikkiin).

  Lainaus:
  En tiedä maalivahdin vaihdosta, mutta aikalisää olisin minäkin tuossa tilanteessa ehdottomasti odottanut. Tuon maalin jälkeisissä vaihdoissa näkyi kaikesta, että jo valmiiksi kehnohkosti liikkeellä olleen joukkueen selkäranka napsahti. Olisi pitänyt edes yrittää rauhoittaa tilannetta, ennen kuin lukemat repesivät.
   
 17. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Kyllä on Bruinsilla ollut ns koko paketti kasassa näissä kahdessa pelissä. Canesin pitää muuttaa jotain, pelata yksinkertaisesti paremmin, mennäkseen vielä jatkoon. Bruinsin ei tartte muuttaa mitään ja kun Rask on iskussa, vahvalta näyttää.
   
  penalalli tykkää tästä.
 18. Hieman jopa yllätyin tuosta Carolinan fyysisyydestä ja taklaushalukkuudesta. Muutama todella kova taklaus nähtiin erityisesti parin ekan erän aikana. Boston ei kuitenkaan tuntunut olevan näistä moksiskaan ja kyllähän sieltä löytyi sitten Bruinssistakin hieman kiinnostusta taklauspeliin. Jotenkin kolmannen maalin jälkeen näytti siltä, että Boston teki kentällä ihan mitä halusi, eikä Hurrikaaneilta löytynyt enää mitään keinoja takaa-ajoon. Tämä peli oli mielestäni Bruinsin kokonaisvaltaisesti parhaita tämän kevään playoffeissa pelatuista.

  Nyt ryöstöretkelle Carolinaan ja laskin tossa muuten just helmitaululla, että yksi voitto riittäisi Bostonille näistä kahdesta vieraspelistä, ettei tule liian pitkää taukoa ennen finaaleja. Carolinan pitää parantaa jokaista osa-aluetta ja aika helvetisti päästäkseen tästä parista jatkoon. Se saattaa olla liikaa pyydetty. Katsotaan miten nuori joukkue pelaa ns. selkä-seinää vasten. Seuraava ottelu olisi Carolinalle suotavaa voittaa.

  Seuraavaan peliin Cassidyna huilauttaisin Backesia ja nostaisin Kuhlmanin taas askiin. Luulen, että Carolina yrittää iskeä ihan äärimmäisellä jalalla ja energialla tuossa kolmospelissä. Noel Acciari saattaa olla myös pelikuntoinen tuohon peliin mennessä ja korvannee jälleen Wagnerin nelosketjussa.
   
 19. Pica Jäsen

  Canes oli vastaantulija tässä toisessa pelissä vaikka jatkoivat samalla taktiikalla kuin aiemminkin. Bruinsin puolustus otti iskut vastaan ja pelasi tai toi kiekon paineen alta ylöspäin aika hyvällä prosentilla. McAvoyn paluu varmasti selkeytti alakerran peliä ja pakko myöntää, että noiden omien nuorten nousua pelaavaan kokoonpanoon ja pelien ratkaisijoiksi on hieno katsoa. On nostettava hattua scouttaukselle että ovat löytäneet nykykiekkoon sopivilla ominaisuuksilla olevia ja Bruins-henkeen sopivia poikia varattua ja hankittua. Peli toimi kokonaisuudessaan hyvin enkä lähtisi tekemään mitään muutoksia kokoonpanoon.

  Brindamourilla riittää mietittävää oman pään pelaamisen kanssa. Maalivahtitilanne on auki kun Mrazek on näyttänyt parin hyvän playoffkierroksen jälkeen omalta, tähänastisen uran mukaiselta kakkosvahtitason itseltään. Annetaanko vielä yksi peli aikaa löytää huipputaso? Eiköhän kotipelin yksi muutoksista liene kovemmilla tilastoilla pelanneen McElhenneyn laittaminen rysälle. Puolustus on ollut ongelmissa Bruinsin cyclen kanssa ja ehkä siellä vaihdetaan pakkipareja tai vähennetään mies-miestä vastaan peluuta kun se ei ole kauhean hyvin toiminut. Hamilton voi saada pelin huilia poikkarista Hainenin päähän tämän maalin jälkeen enkä osaa arvioida kuka silloin nostetaan pelaavaan kokoonpanoon. Tietysti seuraavien pelien vaihtoetu parantaa kentällä match-uppien sopivuutta mutta kun Bruins kuormittaa melko tasaisesti hyökkäysvitjoja oikeiden parien saaminen kentälle voi olla haastavaa.

  Kuten tuossa joku jo kirjoittikin, Hurricanes on kolmannessa pelissä kovassa paikassa selkä seinää vasten. Tappiolla jatko on erittäin hankalaa mutta voiton myötä sarja on taas ihan auki. Uskon että Canesilta tullaan näkemään kauden parasta peliä ja toivottavasti Bruins pystyy tähän vastaamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2019 klo 14.37
 20. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Kyllä tämä sarja on jo taputeltu ei nouse Rakoliina enää. Ei muuta kuin mestaruuspaidat tilaukseen.
   
 21. Caniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
  Lainaus:
  Ainoastaan tammikuun Ottawa-peli tulee mieleen, tosin silloin vastustaja oli paljon heikompi, joten sanotaan nyt että kauden toiseksi huonoin peli. Silloinhan Ottawaa vastaan Roddy totesi, että meinasi itse hypätä kentälle. Playoffeissa ja konferenssifinaaleissa kun ollaan, niin voisi sanoa, että toissaöinen oli täysin anteeksiantamaton esitys koko joukkueelta. Tuli mieleen Bill Petersin Carolina, joka yhden pienen vastaiskun jälkeen murenee täysin.

  Mutta ainakin parempi voitti! Eihän siinä vaikka jos hyvällä pelaamisella häviää paremmalle, mutta noin luokaton esitys ei kuulu playoff-kiekkoon.

  Lainaus:
  Mrazek oli halunnut pysyä kentällä koko ottelun. Tuon järkevyydestä en kyllä tiedä. Mutta samaa mieltä, että Mrazekin normipelaamiseen kuuluva selkeä aggressiivisuus näkyi tällä kertaa myös selvänä ylipelaamisena ja Boston osasi käyttää tilanteen hyväksi. Toisaalta kun joukkue pelaa niin huonosti (jopa Slavin syötteli minne sattuu ilman mitään painostustakaan), niin ehkä parempi ettei Mac joutunut kokemaan tuota. No jos suunta ei muutu, niin Mac joutuu kokemaan saman.

  Lainaus:
  Itse asiassa Carolina ei edes pelannut tasakentällisin huonosti tuossa 6-0 tappiossa. Erikoistilanteissa kyllä, mistä tietysti osa kunniasta kuuluu Caps-miehistölle. Toisaalta korostaa joukkueen todella hyvää 5vs5-pelaamista, kun tämän kevään yv/av-pelaamisella ei pitäisi olla mitään asiaa 1.kierrosta pidemmälle.
   
 22. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Tänään olisi sitten Canesilla pakkovoiton paikka tai ei varsinaisesti pakkovoitto sikäli että sen olisi pakko voittaa sillä sarjahan ei ole vielä ensi yönä menossa poikki eikä sen tietysti ole pakko edes yrittää voittaa koko sarjaa sillä se voi yhtä hyvin hävitä ja elää asian kanssa mutta joka tapauksessa Carolinalla on ensi yönä tärkeä ottelu jos ja kun se pyrkii voittamaan sarjan mikä urheilussa yleensäkin on tarkoitus jos ei kyse ole niin sanotusta sopupelistä ja siinäkin toisen joukkueen on tarkoitus voittaa ja toisen hävitä jos ei sitten tähdätä tasapeliin paitsi että nhln pudotuspeleissähän tasapeli on aika vaikea saavuttaa koska ottelu pelataan ratkaisuun saakka vaikka tietysti vedonlyönnissä tarjotaan pelimahdollisuudeksi myös tulosta varsinaisen peliajan jälkeen joka kieltämättä saattaa altistaa sopupelaamiselle koska joukkueethan voivat sopia pelaavansa tasapeliä varsinaiselle peliajalle ja alkaa pelaamaan voitosta vasta tämän jälkeen missä tietysti on riskinsä koska sattumallakin on näissä peleissä roolinsa ja sen vuoksi onkin vähän vaikea uskoa että näin tärkeässä ottelussa sopuiltaisiin en ainakaan usko Carolinan ottavan riskiä sillä heille ottelu on tärkeä ja tietenkään ottelu ei ole tärkeä ainoastaan Carolinalle vaan se on ihan yhtä tärkeä Bostonille koska voiton myötä kumpikin joukkue on yhden voiton lähempänä jatkoonmenoa mutta jos nyt kuitenkin todetaan että Hurricanesin hävitessä sen mahdollisuudet jatkoon ja sarjan voittoon näyttävät perin heikoilta.

  Bruins on tänä keväänä kohentanut juoksuaan sarjojen edetessä. Kait siinä valmennuksellakin joku osa on, mutta eniten taitaa olla kyse siitä, että Bruinsin runkopelaajat ovat oppivaista sorttia.

  Odotan sarjan kovatasoisinta ottelua, joten todennäköisesti toinen joukkue häviää tämän nöyryyttävästi.
   
  lainelaser, aessi, 5hole ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 23. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Harmi, että @larzzon et pilkuttanut tuota ekaa virkettäsi. Ihan tyylikäs olisi ollut.
   
  Palsa, aessi, 5hole ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 24. SaatananJäätävä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & NYR
  Lainaus:
  Olis sinne ehkä yksi pistekin mahtunut sekaan. Meinas ihan happi loppua viime metreillä :D
   
 25. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Ehkä tribuutti Bubi Walleniukselle?
   
  andeek tykkää tästä.