Bongaa ex-liigakiekkoilija

  • 254 305
  • 588

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Mistä näitä ex-kiekkoilijoita oikein sikiää? Tänään kävi Juha Hautamaa asioimassa puljussamme.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei hyvä ihminen, mistä näitä nykyisiä ja ex-liigakiekkoilijoita sikiää. Kahdesti jo tullut kirjoiteltua "bongaa liigakiekkoilija"-ketjuun viime aikoina ja äsken Antti Virtanen asteli työpaikalleni sisään. Kaksi kersaa ja naispuoleinen henkilö oli Vemmulla mukana.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Juhamatti Aaltonen bongattu tänään n. 15:45 Hakaniemiessä. Liekö rokkia mennyt kuuntelemaan..
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Pari päivää sitten olin viemässä tytärtä Joensuun Rantakylän uimahalliin uimakouluun. Saapastelipa sinne samoihin aikoihin myös Leuka Mononen, joka tosin kertoi menevänsä aikuisten altaaseen.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Tänään aamulla Hannu Rautanen veti muutamalla lätkäpelaajalle juoksutreenejä Paavo Nurmen stadionilla. Ainakin Tuomas Suominen, Mikko Laine, Jussi Tapio, Teemu Lassila, Toni Jalo ja Ville Vahalahti löytyivät porukasta. No, Ville Vahalahti ei ole vielä ex-liigakiekkoilija tai sit KHL vie Villenkin.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jarkko Immonen eilen Jyväskylän Sokoksella syömässä. Seuralaisena paksuna oleva naisensa.
 

U2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & anyone against russia...
Aurinkokuningas Juhani "Tami" Tamminen viittilöi keskiviikkoaamuna kovasti ajo-ohjeita lähestyvälle autolle Turun Linnankadulla.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Riku Helenius Himoksessa torstaina. Hetken aikaa juteltiin, ja kertoi tehneensä Tampaan sopimuksen jossa ensimmäinen vuosi on kaksisuuntainen ja toinen yksisuuntainen.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Aurinkokuningas Juhani "Tami" Tamminen viittilöi keskiviikkoaamuna kovasti ajo-ohjeita lähestyvälle autolle Turun Linnankadulla.

Ajoitko yli?
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lahtelaisen jääkiekon suurmies Kari "Piri" Eloranta bongattu tänään lauantaina Viking Linen m/s Isabellalta Turku-Tukholma -reitillä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Ex-TPS pelaaja T. Kallio oli tänään Idea Parkissa Lempäälässä. Sylissä miehellä oli pieni lapsi.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma bongaukseni tältä päivältä on aivan hurjaa tavaraa.

Olin Tikkurilan tekonurmella futaamassa siihen ns. perimmäiseen isoon maaliin eli naama Tiksin keskustaan päin. Kentän vieressä aidan takana hiekkatiellä hölkötteli jatkuvasti pienissä seurueissa tai yksinään illan matsia varten lämmitteleviä Jokeri-pelaajia. Liigapelaajia tuli siis bongattua koko joukko jo siinä vaiheessa, ja siinähän saivat narrit ihailla kun Ikerin Select sai kyytiä.

Pommitin yhden laakin yläriman kautta sinne korkean aidan yli hiekkatien varrelle, ja jos ilman kiipeämistä haluaa pallonsa hakea, joutuu ihan vitun näppärästi ottamaan muutaman sadan metrin kiertolenkin kun siellä on tasan yksi avonainen portti käytössä aivan toisella puolen puistoa.

Jäin siis siihen odottelemaan että joku satunnainen koirankusettaja kohta ilmestyisi ja heittäisi palloni takaisin, ja sieltähän tulikin jumalauta seuraavaksi nurkan takaa koirankusettajan sijaan hölkkäävä kaksikko Tomek Valtonen & Hannu Virta. Molemmat yltäpäältä hiessä, Hantalla tuttu irvistys naamalla ja Tomek muuten vaan kärsivän näköisenä.

Ei muuta kun kohteliaalla "moro!" huudolla kaksikon lenkki hetkeksi seis siihen paikkaan, Tomek puttasi pyynnöstä pallon aidan yli ja ei muuta kuin kiitokset ja tsemppiä illan matsiin.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Granlundin Mikke hurjasteli lauantaina punaisella mersullaan tuusulanväylällä ohitseni, kun olin tulossa HIFK:n matsista kotiinpäin. Eipä näkynyt uutta mirriä kyydissä kuitenkaan. Millonhan näillä änäristaroilla on lähtö rapakon taakse valmistautumaan mahdollista seasonkia silmällä pitäen?
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Pitkästä aikaa kaima eli Peltomaan Tinke Oak Barrelin kulmalla kuulemma rockfutiksiin menossa. Satunnaisen vanhemman pariskunnan naisosapuoli: "Onko Ilives viä olemassa?" Tipahdettiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös