Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Bluesin juniorijoukkueet

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Kapulainen, 03.02.2003 klo 10.02.

Tags:
 1. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Menihän taas jankkaamiseksi. Olen gloven kanssa samaa mieltä. Kokemus ei automaattisesti tarkoita sitä, että henkilö on hyvä valmentaja. Muistamme
  Hannu Virran Bluesista hyvänä esimerkkinä. Taktinen osaaminen tai sen viestiminen selkeästi eivät ole itsestään selvyyksiä entisille pelaajille.

  Se missä kokemus varmasti auttaa on henkilökohtainen valmennus. Pienet nyanssit lavan asennosta ja taklauksen vastaanotosta vaikkapa harhautuksiin on helppo näyttää. C-ikäluokassa nämä ovat tärkeitä asioita.
   
 2. gusarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Penticton Knights
  Lainaus:
  En ole varma ymmärsinkö asian väärin tai astuinko miinaan mutta ko. ikäluokissa on seuraavat joukkueet:
  2003 Blues C (24 pelaajaa), Blues Akatemia (27 pelaajaa), BJR C Blue (27 pelaajaa) ja BJR C White ( 21 pelaajaa).
  2004 ikäluokassa Blues C2 ( 18 pelaajaa), Blues C2 Akatemia (20 pelaajaa) ja BJR C2 Blue (23 pelaajaa).

  2003 ikäluokassa mukana siis 99 poikaa ja 2004 ikäluokassa 61 poikaa. Näiden perusteella tuolta puuttuu yksi joukkue ja taso 2004 ikäluokasta. Eli kyllä tietty tuonne 2004 ikäluokkaan mahtuisi vielä 20- 40 poikaa mukaan mutta ei tilanne radikaalisti ole muuttunut.

  Yleisesti ottaen tarkoituksena seuralla on edelleen pitää mahdollisimman paljon pelaajia mukana ja mahdollisimman pitkään. Tällä kaudella vanhemmassa päässä eli A:ssa on 3 joukkuetta ja B:ssä 4 joukkuetta.
   
 3. Dfence Jäsen

  Lainaus:
  Mukava olisi ollut vielä nähdä että missä sarjoissa/tasoilla noi joukkueet pelaa, koska yleinen kuvitelma on että BJR pelaa vain kärkisarjoissa/tasolla. Mutta totuushan lienee että BJR:n sisällä löytyy joukkueita joka tasolle, ainakin näin näyttää usein olevan kun katsoo tilastopalvelusta Etelän päivän otteluita niin vähän joka sarjassa joku BJR osuu silmiin.
  Pelaajan kannaltahan seurana parasta, koska mikäli vaan liikenne joukkueiden/tasojen välillä toimii niin saman seuran sisällä saa pelata oman tasonsa mukaisessa joukkueessa missä vaiheessa kehitys sitten kulkeekin. Tosin kuinka paljon henkisiä haasteita sitten syntyy jos joku kokee tippuvansa alempaan joukkueeseen? Vai onko enemmän vanhempien ongelma kuin poikien.
   
 4. Vae Victis Jäsen

  Lainaus:
  Blues C ja Blues C Akatemia SM-sarjan karsinnoissa joulukuuhun asti, Blues C2 ja Blues C2 Akatemia korkeimmalla mahdollisella sarjatasolla 2004 syntyneissä eli C2 AAA. Muista en tiedä.
   
 5. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Hienoa työtä BJR tekee junnuissa. Tämä yhdessä Kiekko-Espoon kanssa lupaa hyvää tulevaisuuteen.
   
 6. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  BJR otti takkiin Bluesin konkassa 100k€ ja EU:n konkassa 200k€. Kuka maksaa?! No vanhemmathan sen maksaa. Tästä syystä varovainen lähestyminen Kiekko-Espoon projektiin on ymmärrettävää. Toisaalta voisi olla hyvä vähän tuulettaa operatiivista johtoa ihan lähihistorian takia.

  Pitää käydä katsastamassa A-junnujen otteet lähiaikoina.
   
 7. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  BJR oli ihan tietoinen siitä, että Unitedin kelkkaan lähtemisessä ei saa kovin laajan yhteisön tukea ja että oman edarin rakentamisessa taas saisi. Tekivät silti tuon valinnan.

  Kalliit oppirahat tuli. Nyt katse eteenpäin.
   
 8. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Junioridustuskiekko on ollut bjr alaisuudessa viimeiset 6 vuotta. A-SM nyt kolmatta vuotta kun se pelastettiin Jääkiekko- Espoo Oy:n konkurssipesältä. Apuun pyydettiin Eps/Eks organisaatioita, mutta apuja ei tullut.Junioriedustuskiekkoa oltiin siirtämässä Unitedille, mutta lopullista siirtoa ei koskaan tehty. Junioriedustuskiekko olisi Jussin konkurssipesässä tällä hetkellä, jos siirto olisi viety loppuun.Ei pelattaisi SM- sarjoja Espoossa. Vanhemmat ei maksa latin latia tappioista, joiden peruste ei myöskään otsikoista käy ilmi. Nyt esitetyt luvut tappioista eivät pidä edes paikkaansa. Junioriedustuskiekon siirtoa Unitedille vaativat nimenomaisesti eps/eks ja kiristivät jääresursseilla taloudellista etua itselleen Unitedilta, mutta eivät onnistuneet. Trollinikkari jaksaa jakaa väärää informaatiota jatkuvasti. Varovaisuus Kiekko-Espoon osalta pitää paikkansa ja syystäkin. Kiekko-espoon miehillä on hyvä draivi päällä ja toivottavasti se myös kestää. Ongelmana seuraava steppi, pelkästään peliareenan suhteen. Kiekko- Espoon junnut ovat puuhastelusarjoissa ja se toiminta vain rikkoo ja rasittaa Espoolaista junioriedustuskiekkoa. Oppirahahoja ei ole maksettu, vaan itse asiassa säästetty koko Espoon mittakaavalla tarkasteltuna. Espoossa pelataan edelleenkin juniorikiekkoa pääsarjatasolla, onneksi. Tekemistä myös arvostaa moni espoolainen yrittäjä ja erityisesti kaupunki.

  Junioritmaksaavähemmän
   
 9. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Tuo junnutilannehan on helppoa korjata sillä, että BJR ja Kiekko-Espoo sopivat kinansa. Jos BJR:lle kelpasi Salonojan United edustusjoukkueeksi ja olisi kelvannut HIFKkin, on vaikea nähdä etteikö Kiekko-Espoo kävisi viimeistään mahdollisen Mestis-nousun jälkeen.
   
 10. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Mukava huomata, että Mailanen kirjoittaa välillä tänne Blues-osioon, jonka on maininnut suosikkijoukkueekseen.
  Lainaus:
  Paljonko se sitten oli ja mahtaa maksaa?
  Lainaus:
  "Väärä" tieto tuli mediasta, koska en ole sisäpiirissä. Trumpmaisesti ilmoitit vaan, että fake news. Uskottavuuden kannalta nämä kannattaa varmaan oikoa, kuten tuossa ylemmässä lainauksessa pyysin. Tämä olisi toki sinulle askel tuntemattomaan.
  Lainaus:
  Näin se menee. Pariin kertaan, kun tekee virheen, ei sitä enää halua toistaa. Toivottavasti et ole BJR:n organisaatiossa myrkyttämässä yhteistyötä, vaan keskityt trollaamaan jatkoajassa.
   
 11. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Kyllä bjr tekee yhteistyötä uskottavan espoolaisen miesten jääkiekko-organisaation kanssa vähintään mestistasolla. Hienoa kun rakennetaan pohjalta, mutta sieltä pitää päästä ylös. BJR silmissä Jäähonkakin on joukkue, joka pyrkii ylöspäin. BJR pelaajan kehityksen kannalta kumpikaan joukkue ei tarjoa polkua eteenpäin. Se että junioriedustuskiekko vain heitettäisiin seuraintressien johdosta sinne, tänne tai tuonne, on vastuutonta. Unitedin alla se olisi ollut konkurssissa ja nyt yhteisöllisen uuden seuran alle sysättynä yhtä vaarallisella polulla. Kiekko-espoolla ei ole resursseja huolehtia junioriedustuskiekosta tai ainakaan sillä tasolla, mitä se vaatii. Katsellaan nyt rauhassa miesten edustuksen toimintaa ja mihin se johtaa. BJR pyrkii omalta osaltaan ja Eps/ Eks kampitusyrityksistä huolimatta säilyttämään juniorieduskiekon Espoossa.
   
 12. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Taaskaan ei mitään lähdettä. Ei ensimmäistäkään vastausta. Trollaaminen siis vaan jatkuu. Olin niin toivonut, että edes tässä ketjussa sinulla olisi jotain annettavaa. Epäilin, että saatat olla BJR:n organisaatiossa jotenkin mukana ja tiedät jotain. Valitettavasti et ole edes sitä.
   
 13. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Itse asiassa de facto BJR ei pyri kampittamaan K-Espoota. K-Espoo ei pelaisi Suomi-sarjassa, jos BJR ei olisi sitä hyväksynyt. Tämä on ihan real news.

  Ymmärrän myös, että BJR:n junnujen kärjelle K-Espoo ei nyt ole vaihtoehto astua isompiin valoihin uralla. Mutta se aika tulee vielä.

  Älkää riidelkö turhaan. Me ollaan vielä joskus yhtä yhtenä espoolaisena rintamana. K-Espoo kun kasvaa, BJR tulee mukaan.
   
 14. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Tässä Länsiväylän jutussa luvut ovat sitten hieman pienemmät.
  Edustuskiekon konkurssit estäneet junnumaksujen alenemisen
  Eli vanhemmat eivät ole maksaneet enempää, vaan maksuja ei ole voitu laskea. Aika lailla tosin sama asia, vanhemmat ovat maksaneet. Yhteensä 200k€ takkiin. Tämä tarkoittaa 200€/per junnu ja se jakautuu kolmelle vuodelle. Onneksi hartiat ovat leveät. Sattumaa tai ei, juttu tuli hyvään aikaan selventämään asioita.

  Miten muuten tuo BJR:n hyväksyntä vaikutti Kiekko-Espoon sarjapaikkaan?

  Mielenkiintoinen pointti oli myös, että BJR on suurin tai toiseksi suurin kiekko-organisaatio Suomessa laskentatavasta riippuen. Mikähän mahtaa olla isompi?
   
 15. Dfence Jäsen

  Ottaen huomioon mitä vuosien aikana on tapahtunut ja millaisia juttuja vielä onkaan piilossa kaapeissa mistä ei ole edes kerrottu, niin Espoolaisittain olen itse ainakin pirun tyytyväinen ellen jopa ylpeä siitä että tänään tässä ja nyt BJR on kyennyt säilyttämään junioreiden edustuskiekon tason ja toiminnan ilman että edustuksen sekoilut ovat mainittua pahemmin iskeneet siihen tärkeimpään, eli junioreiden arkeen ja toimintaan joukkueissa joita pelaa kuitenkin useammalla tasolla kuin vain ainoastaan SM-sarjoissa.

  Toki BJR puolella on paljon parannettavaakin, jotenkin välillä tuntuu ettei tajuta kuinka ISO organisaatio oikeasti on kyseessä! Ja iso laiva kääntyy hitaammin. Mielenkiintoista on nähdä vuodenvaihteen tienoilla mitä uutta mahdollisesti BJR kertoo tai tekee.

  Pelipassien määrällä mitattuna Suomen suurin seura löytyy Päijät-Hämeestä ja Lahdesta.
  Kymmenen suurinta seuraa kaudella 2017-18 (seuran nimi, pelipassien määrä):
  Junior-Pelicans ry, 1 531
  Blues Juniors ry, 1 268
  Juniori-KalPa ry, 1 183
  Tappara ry, 917
  Harjun Kiekko, 915
  IFK Grankulla Ishockey rf, 852
  KJT Hockey ry, 816
  Oulun Kärpät 46 ry, 794
  Espoon Palloseuran jääkiekko, 788
  Ilves ry, 757

  Ottaen huomioon BJR:n suuren volyymin niin on itsestään selvää että liitosta on varmistettu tai haettu BJR:n suostumus kun K-Epsoo Suomi-sarja paikkaansa haki, jos BJR olisi asettunut poikkiteloin niin tuskin olisi liitto sarjapaikkaa myöntänyt.
   
 16. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Nuorten Liigaa pelaa kaikkien liigaseurojen junnut sekä TUTO, BJR ja Jokerit. BJR on siis ainoa, joka joutuu tulemaan toimeen omillaan ilman edustusjoukkueen tukea. Siinä mielessä sarjan kärkikahinoissa roikkumista vuodesta toiseen voidaan pitää todella kovana suorituksena. Pitkässä juoksussa pelaajapolun katkeaminen A-junnuihin ei kuitenkaan voi olla hyvä asia. Toivon koko sydämestäni, että BJR:n ja K-Espoon välit lämpenevät tässä vielä vähän kerrallaan ja jossain vaiheessa meillä on vahva espoolainen junioripohja jolla on jollain tapaa yhteinen edustusjoukkue ainakin Mestistasolla. Mielummin tietysti Liigassa. Junnuissa urheilullinen kilpailuasetelma Kiekko-Espoon ja Bluesin välillä voi olla hyväkin asia jos Kiekko-Espoo tuosta pikkuhiljaa vahvistuu ja nousee ylemmille sarjatasoille.

  Isossa kuvassa Liiga voisi ottaa käyttöön NHL-tyylisen kasvattajakorvauksen, jota maksettaisiin pelaajan edustamille junioriseuroille vaikka C-ikäiseksi asti. Sen ei tarvitsisi edes olla iso.

  Lainaus:
  Kyllä. BJR:llä oli mahdollisuus torpata Kiekko-Espoon Suomi-sarjapaikka. Eivät sitä tehneet ja hyvä niin.
   
 17. Dfence Jäsen

 18. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Kasvattajakorvaus löytyy Suomen jääkiekkoliiton kilpailusäännöistä. On löytynyt jo aika monta vuotta.

  4.9. Kasvattajakorvaus

  Kasvattajakorvaus on seuroille tulevaa korvausta kasvatustyön kuluista sellaisesta pelaajasta, joka pelaa Jääkiekon SM-Liigassa/KHL:ssä/CHL:ssä määrätyn määrän otteluita (pöytäkirjamerkintä ratkaisee). Maalivahdin ollessa kyseessä velvollisuus maksaa kasvattajakorvausta syntyy, kun maalivahti on pelannut pelaavana maalivahtina liigaotteluissa. Lukumäärään ei lasketa otteluita, joissa maalivahti on ollut vaihdossa koko ottelun ajan.

  Kasvattajakorvauksen suuruus määräytyy oheisen taulukon mukaan.

  Kasvattajakorvausta maksetaan jokaisesta ottelusta jonka pelaaja pelaa SM-Liigassa/KHL:ssä/CHL:ssä taulukossa mainitun ottelumäärän (6-90 ottelua) ja on kyseisenä pelipäivänä alle 23 -vuotias.

  Lisäksi kasvattajakorvauksen suuruuteen vaikuttaa kuuluminen nuorten 18- tai 20-vuotiaiden MM-kisajoukkueeseen tai pelaajan NHL-varaus.

  1. Kasvattajakorvauksen jako ja suuruus (kaikki summat alv 0 %)

  Kasvattajakorvausta maksetaan seuraavasti:

  korvaus 6-30 ottelua 150 euroa / ottelu

  korvaus 31-60 ottelua 300 euroa / ottelu

  korvaus 61-90 ottelua 450 euroa / ottelu


  MM-kisajoukkueisiin kuuluminen kerryttää korvausta seuraavasti

  U18 MM-kisajoukkueeseen kuuluminen 30 euroa / ottelu

  U20 MM-kisajoukkueeseen kuuluminen 60 euroa / ottelu

  (MM-kisaedustukset lasketaan vain kerran/ikäluokka)


  NHL-varaus kerryttää korvausta seuraavasti:

  1. kierroksen varaus korvaus 6-30 ottelua 255 euroa / ottelu

  korvaus 31-60 ottelua 515 euroa / ottelu

  korvaus 61-90 ottelua 775 euroa / ottelu

  2.-3. kierroksen varaus korvaus 6-30 ottelua 110 euroa / ottelu

  korvaus 31-60 ottelua 225 euroa / ottelu

  korvaus 61-90 ottelua 350 euroa / ottelu

  4.-7. kierroksen varaus korvaus 6-30 ottelua 55 euroa / ottelu

  korvaus 31-60 ottelua 115 euroa / ottelu

  korvaus 61-90 ottelua 175 euroa / ottelu

  Mikäli pelaajalle täyttyy 90 ottelua ennen ensimmäistä varauskertaa (vuosi jolloin ensimmäistä kertaa varausikäinen) tai U18/U20 MM-kisoja, ja pelaaja tulee varatuksi NHL:ään tai pelaa U18/U20 MM-kisat, lasketaan kasvattajakorvauslisät NHL-varauksen ja/tai U18/U20 MM-kisojen jälkeen ja jaetaan ao. seuroille.
  Pelaajasta kertynyt kasvattajakorvaussumma jaetaan kahdeksalle (8) kaudelle edellisten kausien mukaan seuraavasti (edelliset kaudet lasketaan sitä kautta edeltävästä kaudesta alkaen, jonka aikana pelaaja täytti 23 vuotta tai pelaajalle tuli täyteen tässä säännössä mainitut 90 ottelua).

  Esimerkki:

  * pelaaja täyttyy 15.2.2018 23 vuotta, lasketaan kasvattajakorvaus kaudesta 16-17 taaksepäin.
  Mikäli pelaaja täyttää kausien välillä 23 vuotta, lasketaan kasvattajakorvaus edellisestä täydestä pelikaudesta taaksepäin. Esimerkki:
  * pelaaja täyttää 15.8.2018 23 vuotta, kasvattajakorvaus lasketaan kaudesta 17-18 taaksepäin.
  Mikäli pelaaja on vaihtanut seuraa KHL:ssä/SM-Liigassa ennen kuin 90 ottelua tai 23 vuotta täyttyy, lasketaan kahdeksan (8) vuotta taaksepäin kussakin seurassa pelatusta viimeisestä vuodesta taaksepäin kunkin seuran osalta.

  1. kausi 5 %
  2. kausi 5 %
  3. kausi 10 %
  4. kausi 10 %
  5. kausi 15 %
  6. kausi 15 %
  7. kausi 20 %
  8. kausi 20 % (viimeisin)


  Kasvattajakorvausosuus maksetaan pelaajasta vain kerran, sen kauden päätyttyä jonka aikana pelaaja täyttää 23 vuotta tai pelaajalle täyttyy 90 SM-Liigan/KHL:n/CHL:n runkosarjaottelua.

  Mikäli pelaaja tekee NHL-sopimuksen eikä siirry sopimuksen myötä Pohjois-Amerikkaan vaan pelaa siitä huolimatta alle 23-vuotiaana Liigassa NHL sopimuksen aikana ja hänellä on alle 90 ottelua pelattuna, kuuluu hän normaalisti kasvattajakorvauksen piiriin riippumatta NHL-sopimuksesta.

  Mikäli pelaaja palaa NHL-sopimuksen päätyttyä/irtisanottua alle 23 vuotiaana ja alle 90 ottelua pelanneena Liigaan, kuuluu hän kasvattajakorvauksen piiriin. Mikäli pelaajasta on maksettu NHL-korvaus, ei kasvattajakorvausta makseta näissä tapauksissa NHL-korvauksen saaneille seuroille, vaan ainoastaan näitä ennen mahdollisesti olleille seuroille.

  Mikäli pelaaja siirtyy ulkomaille ennen kuin täyttää 23 vuotta tai täyttyy 90 ottelua, eikä palaa Suomeen ennen kuin täyttää 23 vuotta, lasketaan kasvattajakorvaus taulukon mukaan takautuvasti siitä kaudesta taaksepäin, kun pelaaja siirtyi ulkomaille.
  Jos pelaaja on pelannut ulkomailla ja palannut Suomeen ja vasta sitten täyttyy joko 90 ottelua tai 23 vuotta, jaetaan kasvattajakorvaus kahdeksan viimeisen Suomessa pelatun kauden seuroille.

  Jos pelaajalla täytyy 23 vuotta pelatessaan Suomessa muussa sarjassa kuin KHL/CHL/SM-Liiga, lasketaan kasvattajakorvaus taulukon mukaan takautuvasti siitä kaudesta taaksepäin, kun pelaaja viimeksi pelasi KHL/CHL/SM-Liigassa.

  2. Kasvattajakorvauksen maksu

  Kausittain kauden päättymisen jälkeen liitto laskee kasvattajakorvauksen suuruuden seuroittain kaikkien niiden pelaajien osalta, joilla joko ikä tai pelimäärä on täyttynyt eikä enää muutu. Liitto laskuttaa liigaa erittelyn mukaisesti ja jakaa taulukon mukaisesti kasvattajakorvaukset niitä saaville seuroille.
   
 19. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
 20. Shinny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ishockeyklubbar i Esbo & Grankulla
  Laajennetaanpa espoolaisten juniorinäkymää (vaikka Bluesin juniorijoukkueet onkin otsikko) hieman Matinkylästä Espoonlahteen. Kausi näemmä kulkenut niin miehillä kuin juniorijoukkueillakin varsin mukavasti karsintasarjoissaan ja tämän kaltaisilla tuloksilla taitaa yleensä odotuksia olla, että Kiekko-Espoo saattaa saada omia juniorijoukkueitaan Suomi-sarjaa ylemmälle tasolle ensi vuodelle, ainakin jossakin ikäluokassa.

  Eilen ei kuitenkaan EPSin (ja Kiekko-Espoon) junioreiden valmennuspäällikkö ollut ihan parhaimmalla juhlatuulella koko iltaa, tuloksena ns. käytöskymppi epäjuhlallisesta käytöksestä ja ulosajo Linnan juhlista Uuden Suomen uutinen Touko Aallon tönäisystä Hyvä, että molemmat ovat kuitenkin sopineet asian tapauksen jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2018 klo 16.11
 21. Vae Victis Jäsen

  Lainaus:

  Ei kestänyt vuottakaan Soinin kausi eli se tästä pitkäjänteisyydestä: Blues - Blues Juniorien puheenjohtaja vaihtuu

  Lainaus:
   
 22. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Tuo Soinin tilanne onkin mielenkiintoinen. Onkohan sitten niin, ettei HIFK-yhteistyö lähtenytkään lentoon? Joka tapauksessa hyvä saada yksi punainen vähän pienempään rooliin.
   
 23. Dfence Jäsen

  Lainaus:
  HIFK kuvio kuoli ja haudattiin aikaa sitten ja missään ei ole ollut sen jälkeen esillä että hautaa olisi edes vähääkään kukaan taho yrittänyt avata, joten kyseinen spekulointi asiasta on täysin turhaa.
  Syyt löytynee Espoon sisältä eikä ulkopuolelta, ja tuon tason ukoille tulee eteen kaikenlaisia työtarjouksia ja projekteja eli tältä osin ei nyt varmaan kauhean kummoista jos tiedote onkin totta, eli en nyt rupeaisi kehittelemään mitään fiktiivistä draamaa asian ympärille.
   
 24. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Jos ja kun näin on, miksei asiasta kerrota julkisuuteen! Sen sijaan asia jätetään vellomaan ja sen vuoksi moni pohtii, että onko yhteistyösoppari vielä muhimassa jossain taustalla. Asianmukaisen, nopean ja osaavan tiedottamisen tärkeyttä ei ole vieläkään opittu Espoossa... Tämä koskee osittain myös Kiekko-Espoota, mutta heillä asia menee ehkä enemmän sen piikkiin, että tekijät ovat todella vähissä.
   
 25. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Mihin tämä tieto perustuu? Jos näin todella on, pitäisi tästä ehdottomasti tiedottaa. Tiedote oli hyvä ja selkeä, kun hommaan lähdettiin ja se jäi monen mieleen. Täytyy ihmetellä, miksi sen lopettamisesta ei ole informoitu millään tavalla. Vai onko se kenties vain "jäissä" tällä hetkellä?
  Lainaus:
  Tarkoitus ei ollut kehittää mitään draamaa tai huhuja. Soinille löytyy varmasti paremmin tuottavia projekteja ja tehtäviä kuin BJR.