Blues-Tappara 10.3.2002, LänsiAuto Areena ja MTV3

  • 7 093
  • 120
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Bluesin kauden ensimmäinen TV-kotiottelu on siis huomenna. Molemmille joukkueille ottelu on erittäin tärkeä, sillä Blues taistelee pudotuspelipaikasta ja Tappara runkosarjan voitosta. On hyvin mahdollista, että Bluesin selvitessä pudotuspeleihin nämä joukkueet ovat vastakkain.

Varmuutta ei ole siitä, pysyykö Bluesin ulkomaalaisketju kasassa, sillä sen puolustuspeli ei toimi, ja Tapparan kaltaista hyökkäyskalustoa vastaan tarvitaan hyvää puolustusta.

Blues on saanut peliänsä paremmaksi tauon jälkeen, vaikka torstaina hävisikin. Tappara on taas hävinnyt pari kertaa, ja sen seurauksena HPK on päässyt lähelle. Tamperelaisten onneksi myös Jokerit on hävinnyt kolme ottelua putkeen.

Veikkaus: Ottelu menee jatkoajalle, ja Bluesin kaksikko Stapleton-Kohn ratkaisee voiton lukemin 3-2.
 

Bandana

Jäsen
Jo tänään on todella tärkeä matsi Bluesin kannalta kun JYP pelaa Ässiä vastaan. Jos JYP voittaa niin Blues tippuu viivan alapuolelle, mutta jos Ässät voittaa on JYP kahden pisteen päässä, ottelun enemmän pelanneena.

Edellinen Blues-Tappara oli ehkä kauden tähän mennessä paras peli. Kolme hienoa maalia ja tiukka puolustuslinja.

Blues tulee muuttamaan ketjujaan, tämmöiset vois olla ihan toimivat, tai sitten ei... :

Caloun - Krykov - Kohn Laatikainen-Gustafsson
T.Elomo - Stapleton - Kalto Vykoukal-Virtanen
Hirvonen - Hurme - Lehterä Murphy - Määttä
Jämsänen - M.Elomo - Nieminen

Veikkaan että Blues voittaa ottelun 2-1.

Maalit tekee Caloun ja Kalto.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
I ain't takin' no shit from a white boy, dude!

Niin, pääkaupunkiseudun metsistä saapuvat TV:n kuvaputkelle hulvattomat Espoon gangstainsinöörit graffiteilla koristeltune kännyköineen kannustamaan playoffpaikasta taistelevaa makkaramiljoonalegioonaa. Nämä "Boyz in da 'hood" tunnistaa heidän sotaisasta jengiuniformustaan, johon on kirjailtu heidän reviiritunnuksensa "Da Blues from Da Espoo".

Vastaan asettuu aina ilkeä, inhottava ja hampaitakalisuttavan karmealla pelityylillään runkosarjan voittoa tavoitteleva katugangsterijengi "Da Battleaxe", jolle Da Westcar Arena of da Espoo on ollut vaikea paikka tällä(kin) kaudella. Mukana menossa raavaita miehiä, kauniita naisia, ihmettelyä Suomen urheilevan nuorison ja jääkiekon nykytilasta sekä Suomen viihdyttävin jääbalettiryhmä.

Luvassa on siis hiuksianostattava jengitappelu kaiken kansan näköpiirissä ja tämä West Side Storyn nykyaikainen jäägladiaattorimuunnelma onkin mahdutettu ajatuksiaherättävästi samalle illalle kuin Sunnuntairaportti ja Karpolla on asiaa on perinteisesti esitetty.

Tiedossa suomalaista sosiaalipornoa koko rahan edestä, pysykää kanavilla!

muaddib
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Oksa on kipeä, ja luukkuvahtina toimii A-P Tehiranta. Valkamahan on reenannut liigan kanssa jo muutaman viikon, mutta koska sunnuntaina on A:lla SaiPaa vastaan tärkeä peli, niin Jaska pelaa siellä.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Espoo on aina ollut Tapparalle vaikea paikka. Ilman pisteitä sieltä on monta kertaa palattu kotiin mutta viime kaudella irtosi LänsiAuto-areenalta kuitenkin voitto ja se tuntui hienolta(olin paikalla). Välivaara ja Pirnes ovat huilanneet kaksi edellistä peliä mutta ovat mahdollisesti mukana jo sunnuntaina tai sitten ei. Uhlbäck on myös parannellut pitkään rannettaan mutta Reijonen on paikannut ihan kohtalaisesti. Paineet ovat Bluesilla vielä kovemmat pisteiden saamiseksi kuin Tapparalla joten saa nähdä miten se näkyy pelissä. Voitto on täysin mahdollinen Tapparalle jos koko joukkueen asenne on kohdallaan ja mitään ei säästellä. Uskoa vahvistaa kyllä se että Elyseestä potti tuli Tapparalle pitkästä aikaa, tosin silloin Tappara oli kotona kärsityn Ässät tappion jälkeen voiton nälkäinen. Bluesilla on useita huippu vaarallisia hyökkääjiä joissa riittää pitelemistä Tapparan pakeilla mutta jos pakit selviytyvät urakastaan niin vastaavasti myös Tapparan hyökkääjien pitää onnistua heiluttamaan Bluesin ei niin vahvaa puolustusta. Draper oli ainakin Elyseessä hyvässä vireessä ja toivottavasti se jatkuu myös sunnuntaina.
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Tiukka kamppailu tulossa vaikka Blues taistelee PlayOff -paikasta ja Tappara runkosarjan voitosta.

Uskoisin että ketjuja tullaan vähän muuttamaan ja toivoisin, että Blues voittaisi, mutta pahaa pelkään että Tappara vie ottelun niukalla erolla. Sanotaan vaikka 2-3.
Bluessilla maalit tekevät Stapleton ja Vykoukal ja Caloun tekee uuden Bluessin piste-ennätyksen syöttämällä Vykoukalin maalin.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Niin, toivottavasti nähdään Draper pilkkomassa mailaansa ylähirttä vasten useaan otteeseen ja muutenkin vain repimään persettänsä Bluesin maalien takia. Ei muuta sanottavaa näin ennen peliä.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Tappara vie pisteet ja Blues huomaa, ettei mitään pleijaripaikkaa ole vielä saavutettu. Pohjoisen miehen unelma: kaksi kehäkolmosen joukkuetta ulkona pleijareista! Maakuntien miehet jyrää!
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kaikkea hyvää Bluesille!

Napatkaapa Tapparalta pisteet - kun torstaina niitä ei heru!
 

hoffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Myllys...

Näyttää taitonsa ja Draper imee muutaman maalin....Eli onneksi Bluesille on tiedossa pisteitä sunnuntaina! Pisteet tulevat tarpeeseen sillä Hämeenlinnasta niitä tuskin heruu seuraavassa matsissa.

Niin ja pisteiden saanti vaatii ulkomaalaisketjulta onnistumisen huomenna!!! Eli sydän mukaan, eli Lahden pelin uusintoa ei kaivata!
 

liverpool

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues & Liverpool
Tärkeä peli ja samalla kauden toiseksi viimeinen kotipeli...Pisteitä pitäisi tulla varsinkin näistä kotipeleistä (Tappara, Ässät).
Myllyksen pitää onnistua ja Draperin epäonnistumista veikataan täällä päin
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jos D-Raper pelaa yhtä paskasti kuin Espoossa yleensä (vrt. viime kausi) niin Blues hoitaa pisteet, muuten tulee todella tiukkaa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Pakko kyllä vähän ihmetellä tätä selvää katkeruutta Draperia kohtaan. Mies hankittiin Bluesiin pelastajaksi(turhan suurin odotuksin selvästi), loukkaantumisten takia sitten mies ei pelannut kovin vakuuttavasti, nyt Blues hankki uuden veskan ja Draper "potkittiin pois", silti tuntuu kauheasti olevan hampaan kolossa Tomppaa vastaan.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Niitähän vain harmittaa kun vuokrasivat paremman Tapparaan ja ottivat saattohoitomyllyksen uudeksi pelastajakseen. Eipä onnistunut vieläkään. Joten olisikohan vika organisaatiossa?:cool:
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Blues hoitaa

Bluesin voitontahto on suurempi kuin Tapparan, joten se riittää voittoon ja tätä tukee myös Tapparan vaisut esitykset LAA:ssa. Tämä peli on Bluesille se 'must-win', koska todellakin torstaina HPK ottaa Bluesista revanssin Rinkelinmäellä rumin lukemin.

Sitäpaitsi jos Tappara häviää, on se edelleen tasapisteissä Kerhon kanssa, mutta enää yhden pelin vähemmän pelanneena ja tuskinpa Jokerit häviää toista kertaa peräkkäin kotonaan Tapparalle. Jokatapauksessa aina ollessa tv-pelistä kyse, olen aina kannattanut Tapparan vastustajajoukkuetta, joten huomenna se on Blues.

Vaikka Tappara voittaisikin, niin toivon ainakin että Janne Ojanen ei kerää tehopisteitä, nimittäin Vujtekin haluaisin kernaasti nähdä piikkipaikalla.

Kaikki tämän kauden Tappara-Blues otteluparin tulokset ovat päättyneet kotijoukkueen kolmen maalin voittoon. Huomenna ei ole poikkeus; 4-1. Bluesilta onnistuu Lehterä, Vykoukal, Kalto ja Kohn. Tapparan ainokaisen tekee Alanen. JOjanen yrittää vielä maalin jälkeen puhua itselleen syöttöpinnaa, mutta ei.
 
Viimeksi muokattu:

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ottelusta ja Raper

Niin, mielenkiintoinen ottelu...ties vaikka menisin paikan päälle vaikka se nyt TV:stä tuleekin. Sen vuoksi tuntuu hyvältä, että Tapparalla on ollut jo vuosia tapana ottaa turpaan joka kerta kun se Espooseen on tullut. Erotuksena viime kaudella tuo yksi nihkeä peli, jonka Tappara voitti 2-0 ja niistäkin toinen tyhjiin. Silloin Blues pelasi sen kauden surkeinta kiekkoa. Eniten ihmetyttääkin juuri se, että vaikka Tappara on jo pari kautta keikkunut liigan kärjessä ja Blues rämpinyt, ovat voimasuhteet aina olleet täysin päinvastaiset Espoossa. Toivottavasti homma jatkuu huomenna. Toisaalta on muistettava se, että Blues todennäköisesti ryssii kun kyse on tärkeästä matsista. Jos puolustus toimii ja Jamo on kunnossa, ollaan vahvoilla kunhan vain saadaan tarpeeksi vetoja Raperille. Yksi helppo menee lähes aina Tompalle.

Ja sitten siitä Tompasta vähän lisää. Tosiaan, huonosti pelasi Espoossa varsinkin loukkaantumisen jälkeen, ja ei tosin kyllä saanut paljoa apuja pakeilta. Veskana Tomppa on tasan yhtä hyvä/huono kuin viime kaudella Espoossa, mutta nyt hänellä on....kuten jo tuhat kertaa todettua...paljon parempi ja tasokkaampi pakkikalusto edessään josta ei ihan yhtä helposti poljeta ohi kuin Niclas Nedbergistä. Siitä johtuu ero. Onhan Hovikin pelannut todella hyvin...minäkin pelaisin varmaan yhden nollapelin tietyissä matseissa Tapparan puolustuksen takana kun tarpeeksi paska ja haluton vastustaja tulisi vastaan...en viitsi nimiä mainita. OK, turha kierrellä tai kaunistella: Draper on hyvä vain siksi koska hänet saadaan näyttämään hyvältä. Todellisuudessa puhutaan jäähdyttelevästi veteraanista, joka on nähnyt parhaat päivänsä jo ajat sitten. Tälläkin kaudella lähes jokaisessa koosteessa jonka olen Hakametsästä nähnyt, on Draper imaissut yhden helpon maalin. Milloin keskikentältä, milloin miinuskulmasta. En sinänsä ihmettele, nähtiinhän niitä jo vuosi sitten. Ainoa mitä tosissaan pelkään, on se, että ed. sanat käyvät myös Myllykseen...no, pianhan se nähdään. Eli siis se, käyvätkö ne Myllykseen. Raperin hyvyys/huonous nähdään vasta toisen joukkueen maalin suulla...jos hän enää sellaisessa pelaa.

Paras voittakoon huomenna. Toivottavasti tuomareista ei tarvitse spekuloida ottelun jälkeen ja toivottavasti peli ei myöskään ratkea siihen, että Kohn-Stapleton-Caloun eivät viitsi laskeutua punaviivan alle.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Näin alkuun täytyy sanoa, että meikäläisellä on ollut viimeiset päivät lusikallinen kakkaa housuussa johtuen tuosta jatkopelipaikasta...
Huomenna.... tai siis tänään tulee todella jännä peli.
Se kumpi osaa puolustaa tiiviimin voittaa ja näin myös ratkeaa Bluesin jatkopelipaikka...
Ribikselle vittuillakseni veikkaan tulosta 3-5, joka ei todellakaan tyydytä minua, mutta 10 vuotta Espoon pelejä seurattuani voin sanoa, että taas menee päin vittua....
toivottavasti olen väärässä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STAY HEAVY PLAY LOUD!
 

liverpool

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues & Liverpool
Ei se nyt oo läheskään varmaa jos tää peli hävitään etteikö päästäisi jatkoon. Mutta voitto kyllä tarvittaisiin !
 

Prjakhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Blues-Tappara

Tampereelta saapuu bussilastillinen nahkahanskoja läpsytteleviä
rasvatukkia.

Maalissa Hattaralla on Bluesin viime kauden ylijäämäimuri
ilman tampparia.

The Raper saa tehdä ekan erän jälkeen tilaa Sasu Hoville
tilanteessa 4-0.

Janne Ojaselta lyödään hampaat kurkkuun poikittaisella mailalla,
tuomari ei näe tilannetta ja antaa Ojaselle jäähyn filmaamisesta.

Hattara-fanit häviävät moottoritielle nahkahanskoineen
7-1 tappio niskassaan ja Ojasen legoja löytyy LA-Areenan jäältä
vielä välierissäkin kun Blues tiputtaa Hattaran ja lähettää
kesälomille mustamakkara lahkeessaan.
 
Viimeksi muokattu:

Sandra

Jäsen
Suosikkijoukkue
on Jokerit, mutta tuttuja pelaa muuallakin, joten
Tappara tulee ja vie tämän iltaisen TV-ottelun. Tarvainen iskee pari ja M.Ojanen pari ja maalinsa Draper pitää puhtaana...
Runkosarjan voitto saalistavan Tapparan täytyy saada kuusi pistettä varmistaakseen sen.
Paikan päällehän täytyy mennä kannustamaan tuttuja, jotka voiton vievät!!!
 

Prjakhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Bluesin kentät

Blues
35
Jarmo Myllys, Maalivahti AK
96
Ari-Pekka Tehiranta, Maalivahti


1. kenttä
2
Juha Gustafsson, Vasen puolustaja AK
51
Jiri Vykoukal, Oikea puolustaja AK
49
Teemu Elomo, Vasen laitahyökkääjä AK
14
Valeri Krykov, Keskushyökkääjä AK
17
Ladislav Kohn, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä
19
Jani Virtanen, Vasen puolustaja
4
Cory Murphy, Oikea puolustaja
22
Tero Lehterä, Vasen laitahyökkääjä
16
Mike Stapleton, Keskushyökkääjä
11
Jan Caloun, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä
21
Tero Määttä, Vasen puolustaja
42
Arto Laatikainen, Oikea puolustaja
33
Timo Hirvonen, Vasen laitahyökkääjä
13
Markku Hurme, Keskushyökkääjä
78
Kari Kalto, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä
3
Jermu Pisto, Vasen puolustaja
9
Teemu Virkkunen, Vasen laitahyökkääjä
20
Miika Elomo, Keskushyökkääjä
77
Mikael Jämsänen, Oikea laitahyökkääjä
 

liverpool

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues & Liverpool
Ja tässä Tapparan kokoonpano:

1
Sasu Hovi, Maalivahti

25
Thomas Draper, Maalivahti AK


1. kenttä

21
Pasi Puistola, Vasen puolustaja AK

5
Mikko Luoma, Oikea puolustaja AK

29
Johannes Alanen, Vasen laitahyökkääjä AK

8
Janne Ojanen, Keskushyökkääjä AK

9
Jani Hassinen, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

55
Janne Grönvall, Vasen puolustaja

18
Tuukka Mäntylä, Oikea puolustaja

24
Marko Ojanen, Vasen laitahyökkääjä

16
Aleksandr Barkov, Keskushyökkääjä

20
Jussi Tarvainen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

4
Mikko Pukka, Vasen puolustaja

39
Jyrki Välivaara, Oikea puolustaja

26
Roman Meluzin, Vasen laitahyökkääjä

15
Miro Laitinen, Keskushyökkääjä

38
Sami Venäläinen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

32
Tuomas Reijonen, Vasen laitahyökkääjä

6
Pekka Saravo, Keskushyökkääjä

28
Marko Mäkinen, Oikea laitahyökkääjä
 

Tenho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Ei muuta sanottavaa kuin:

TAAAAAPPAARAAAAA!! TAAAPPAARRAAAAAA!

;)

No Tappara voittaa ja Tenho kiittää ja kumartaa.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Tämä on Tapparan kauden viides tv-ottelu. Neljä edellistä ovat päättyneet Tapparan voittoon. Jospa putki jatkuisi.

Espoo on ollut se paikka, jossa maalien tekeminen on ollut jostain syystä Tapparalle todella vaikeaa. Avausmaali tänään voisi helpottaa tilannetta. Ottelulla on kuitenkin Bluesille enemmän merkitystä kuin Tapparalle, joten saa nähdä kuinka paljon paineet kipsaavat kotijoukkuetta......
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös