Blues-Ilves 24.9. 2003 klo 18.30 Länsi-Auto Areenalla

  • 7 470
  • 75

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti HN
Rrruhahahaaaaa!!!

tapio taisi viitata viime kauteen, jolloin Ilves otti turpaan vähän jokaisessa pelissä, mutta et vain tainnut tätä oikein ymmärtää. Tokihan Ilves on edelleen yksi Suomen menestyneimmistä seuroista kautta aikojen. Sinänsä mielenkiintoista, että tämän todistamiseen tarvitaan aina tilastot alkaen vuodesta 18xx. Luulisi sinunkin mielestäsi olevan kivaa, kun Ilves pärjää taas liigassa.
 

DieHard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Täytyy ymmärtää Ilves-faneja, viime kauden säälittävän konttauksen jälkeen jokainen voitto on tuulettamisen arvoinen. Antaa heidän rypeä loistokkaassa menneisyydessään joka saavutettiin silloin kun kilpailu ei ollut lähellekkään niin kovaa kuin nykyään. Ilves on osa menneisyyttä, Blues tulevaisuutta.

Itse matsista sen verran että Myllyniemi teki kaksi järkyttävää mogaa ja molemmista Ipa rankaisi. Ensin todella löysä purku suoraan Ipa-lapaan joka johti ensimmäiseen maaliin, ja sitten epäonnistunut yritys huitaista kiekko pois edestä jonka jälkeen Ipalainen otti kiekon ja huitaisi sen ohi Myllyniemen. On se kumma että sama ongelma vaivaa edelleen, mies on hyvä pysäyttämään kiekkoja mutta mailapeli on todella surkeata. Valmennus voisi antaa miehelle ukaasin että niin kauan kuin mailapeli on tuollaista d-junnu tasoista räpellystä niin kiekkoon ei tule koskea mailalla.

Määttä palasi toissa vuoden tasolleen, pleksien kautta pään korkuisia avauksia vastustajan päähän ja aivan uskomaton ryssiminen kiekon pysäyttämisessä joka johti voittomaaliin.

Ensimmäinen erä oli todella aneemista kiekkoa, Bluesilta huonoin erä koko kautena. Kaksi vikaa erää olivatkin sitten 100-0 Bluesin mutta pari henk.koht. virhettä ja omien maalipaikkojen sössiminen antoivat Ipalle voiton.

Teemu Elomon voisi laittaa johonkin kiekkokouluun jossa harjoitellaan tarkkuutta, ei tainnut osua maalia kohti kertaakaan ottelun aikana. Pari kertaa mies veti läheltä maalia helvetin kovaa mutta metrin maalin yli. Uskomatonta, liigan epätarkin 'sniperi'. Viime vuonna osumaprosentti oli luokkaa ~5%, tänä vuonna taitaa mennä alle.

Kohnin voisi pistää vilttiin yhdeksi peliksi, jos ei pelaaminen kiinnosta niin voi painua vittuun.

Mutta ei se mitään, ekaa erää lukuunottamatta peli oli perusteiltaan hyvää ja Ipa oli täysin altavastaajana niinkuin pitääkin kun vertaillaan materiaalia. Vähän asennetta lisää ja homma alkaa toimimaan.

Btw, Blues teki kyseenalaisen ennätyksen ollen taklaamatta kertaakaan ensimmäisessä erässä. Vertailun vuoksi kerrottakoon että TPS-matsin ekassa erässä niittejä annettiin yli 10. Kertoo huonosta asenteesta.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Onpas taas kiskottu palkokasvia nenään täälläkin. Onhan se hyvä, ettei tämänkinn ketju ole täynnä konsensushöpinää, jossa kehutaan omat ja muut.

Hesarin Färdig ei tainnut nähdä kahta ensimmäistä kotiottelua kun oli esitystä kehui.
Siihen kiekollisen pakin puuttumiseen voisi olla ratkaisu tuolla ketjussa, jossa pakkia kaupitellaan...
Enemmän ihmettelin sitä eroa asenteessa verrattuna kahteen ensimmäiseen otteluun, joissa selvästi haettiin kontaktia. Eilen oli otettu oppia Tero Hämäläisestä.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Mainittakoon, että itse mielelläni suon Ilvekselle menestystä tällä kaudella. Voi vaan kuvitella, miltä viime kausi on tuntunut pelaajista, joukkueen johdosta, faneista jne. Siinä mielessä itse ainakin suon mielelläni tämän uudistuneen ilmeen ja mahdollisuuden menestykseen kaikille tupsukorvamielisille.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mitä nyt urheiluruudusta näki niin Alanko otti aika löysästi Ilves pelaajan Ilveksen toisessa maalissa .Tämä kaksikko muodosti melko täydellisen maskin Myllyniemen eteen ja ihmettelen ettei Alanko putsannut paremmin maalinedustaa kun kaverilla siihen rahkeita on.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Re: Danc?

Viestin lähetti ipa rules
Niin Jaanahan ei kumartunut raukkamaisesti siinä tilanteessa missä Dalla sai jäähyn eihän?

Jos tarkasti katsot tekstiä mistä lainaus on otettu, niin huomaat että kyse ei ollut tästä Dahlmanin tapauksesta, vaan Calounin ominaisuuksista yleisesti. Ja siitä molemminpuolisesta "itkemisestä", minkä HN myöhemmin totesikin.

Ja ei Ilves-tappio henkilökohtaisesti mitenkään koville ota, vaikka jotkut niin luulevat. Vain yksi matsi monesta tällä kaudella. Tämän päivän peli on sitten aivan eri tasolla.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Sama paska jatkuu

HN sitten yrittää kirjoittaa pohjat näissä keskusteluissa. No, ei ole vielä tosin onnistunut siinä, mutta saa nähdä mitä seuraavassa viestissä lukee.

Tuota edellistä vertailua pidän täysin ala-arvoisena. Mitä helvetin väliä edellisillä kausilla on? Ne ovat historiaa, ja niitä voi muistella jos haluaa. Mitään käytännön merkitystä eletyllä ajalla ei enää ole. Nyt pelataan tätä kautta ja tätä hetkeä. Bluesia ja Ilvestä voi vertailla tämän kauden perusteella. Sillä on väliä.

Mikä helvetti siinä on, että aina nämä keskustelut etenevät jossain vaiheessa näihin ns. perinteisiin. "Meillä roikkuu 16 viiriä katossa". Aivan sama vaikka roikkuisi 100. Minua ei kiinnosta. Katsotaan mitä tämän kauden jälkeen tapahtuu ja mietitään sitten kenellä meni hyvin ja kenellä huonosti.

Calouniin kohdistuva kritiikki oli aiheetonta. Caloun ei kumartunut. Kääntyi kyllä. Siinä ei pitäisi olla mitään valittamista. Miestä kahvattiin ja koukittiin jälleen läpi ottelun, joskaan ei siinäkään mitään uutta ole. Silti mies teki maalin ja ei toinenkaan kaukana ollut. Lisäksi nähtiin pitkästä aikaa taas näitä hienoja suorituksia hyökkäyspäässä. Caloun palasi omalle paikalleen kentän kuninkaaksi. Harmi vain, että muun joukkueen kurittomuus vei tänään pisteet. Määttä tosiaan varmisti ne omalla henk.koht. suorituksellaan. Myllyniemi sen sijaan pelasi hyvän pelin, eikä voinut ainakaan kahdelle viimeiselle maalille mitään.

Kiitokset HN:lle huomautuksesta raportissa. Muistin ilmeisesti väärin. En kuitenkaan nukkunut joten herätystä en tarvitse :)
No, menivätpäs perkele kaksi tähteä Raipelle sitten heppoisin perustein......;)
 

theref

Jäsen
Niin, itseäni hieman ihmetyttää tuo HN:n asenne tässä ketjussa. Herne menee nenään aika pienestä asiasta.

Tuo sijoitusten vertailu Ilveksen ja K-Espoon/Bluesin välillä oli kyllä minun silmissäni melkoinen pohjanoteeraus. Kyllähän Ilves kaikkien aikojen perinteikkäämpiä seuroja Suomessa on, mutta mieleeni muistuu vääntö mikä tuli, kun joku kehtasi muistuttaa noiden mestaruuksien olevan peräisin paskalammikon jäältä, siellä kun kiekkoa tuolloin pelattiin.

Kyllä, HN:llä on omituinen huumorintaju ja kohta varmaan saamme kuulla, että molemmat hänen kirjoituksistaan olivat vain huumoria, jota me ilman perinteitä ja menestystä pelaavien joukkueiden kuten SaiPa ja Blues, kannattajat emme vain ymmärrä.

Ilveksellä menee ihan mukavasti tällä hetkellä, onnea siitä heille. Viime kauden jälkeen he sen ansaitsevat. Tähän kohtaan on sitten turha tuoda SaiPan menestystä viime kausina mukaan, kiitos.


Ja sitten pari sanaa noista rangaistuksista. Jos pelaaja on laidan vieressä ja kääntää selkänsä siten, että häntä taklaava pelaaja ei ehdi väistää, ei tuomita selkääntaklausta vaan laitataklaus, jos kaveri siis lentää laitaan ikävästi.

Kyykkyynmeneminen on sikäli kiellettyä, että se on ensinnäkin raukkamaista ja toisekseen, vaarallista. Jos pelaaja menee kyykkyyn ja häntä taklaava pelaaja lentää laitaan, tulee kyykkyynmenevälle pelaajalle tuomita laitataklauksesta jäähy. Jos taklaava pelaaja loukkaantuu, laitetaan tietenkin kyyristelijä suihkuun.

En ole nähnyt eilistä tilannetta, kunhan luin tätä ketjua ja kommentteja.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Jepjep, eka erä oli tosiaan Bluesilta todella heikko, muistikuvat palasivat viime kauteen. Otteet paranivat pelin loppua kohden, mutta eipä tuosta viime hetken maalista enää ehditty toipua.
Ilves kyllä ansaitsi pisteensä, siitäkin huolimatta että Bluesillakin omat paikkansa oli. Ehkä tasapeli ei olisi ollut huutava vääryys kummallekaan, mutta kun ottelun lopussa tuollaisen virheen tekee, niin pistekin jäi saamatta.

Calounista on näemmä ihan turha kirjoittaa yhtään mitään, radiosta tai urheiluruudusta otteluita katsovat tietävät kuitenkin asiat aina paremmin. Tyydyn vain ilmaisemaan onnellisuuteni siitä, että JC pelaa Bluesissa.

Myllyniemeltä hyvä peli jälleen, nimenomaan torjuntatyön osalta. Mailapeliin tulisi saada enemmän rotia. Myös Pitkämäki pelasi hyvin. Molemmilta veskoilta tärkeitä torjuntoja, myöskin molemmat säästyivat takaiskuilta muutaman kerran vain ja ainoastaan hyökkääjien luokattoman osumatarkkuuden avustuksella.

Levonen ei suureen rooliin noussut, vihelsi aiheesta puolin ja toisin, vihelsi heppoisesti puolin ja toisin, jätti viheltämättä puolin ja toisin. TElomon jäähy 3.erässä tuli aiheetta, Ilveksen kaveri oli menettänyt tasapainonsa jo edeltävässä tilanteessa ja oli kaatumassa itsestään. Lisäksi taisi olla Laurilan jäähy, joka tuli aika kevyesti. Oliko 1. vai 2. erän päätössekunnilla, kun Kalto taklasi Jääskeläistä vaihtoaitioiden edessä, Jääskeläinen ilmeisesti harmistui asiasta, koska katsoi aiheelliseksi vetää Garylta luistimet alta mailallaan. Tuomainen kävi sitten hieman kyselemässä Jääskeläiseltä kuulumisia. No, oli miten oli, mutta yv:t pyörivät molemmilla hyvin yhtä Bluesin avutonta räpellystä lukuunottamatta, joten olisivat saattaneet muuttaa ottelun suuntaa jo aiemminkin.

Kokonaisuutena hieman nihkeä peli Bluesilta kahteen ensimmäiseen kotipeliin verrattuna, Kerho-matsissakaan ei nähty eilisen ekan erän kaltaista seisoskelua. Ilvekseltä järkevä peli, joka tuotti voiton.

Ilveksen pelistä pisti silmään suoraviivaisuuden puute siniviivaa ylitettäessä. Useita kertoja oltiin tulossa vastahyökkäyksellä viivasta yli keskeltä ja suoraviivaisella röyhkeydellä olisi ollut mahdollista ajaa maalille asti. Sen sijaan peli levitettiin väkisin laitaan, johon tilanteet usein kuivuivatkin. Muutenkin Ilveksen hyökkäykset näyttivät järjestään noudattavan kaavaa, jossa sinisen jälkeen lähdetään viemään kiekkoa poikittain.
Varmaan usein toimiikin, kun saadaan poikittaisliikettä maalin eteen, mutta ihmetytti vain useat kerrat, joina vaarallisista vastahyökkäyksistä "luovuttiin" ehdoin tahdoin peliä levittämällä.
Tuli mieleen viime kauden Blues, jossa vastahyökkäyksissä vastuuta siirreltiin puolelta toiselle kunnes tilanne kuivui jonnekin maalin taakse. Tällä kaudellahan Blues on yleisesti ottaen ajanut vastaiskuissa määrätietoisesti maalia kohti.

No, tuo yksittäinen tappio ei kokonaistilannetta hetkauta suuntaan eikä toiseen. Bluesin pitäisi vain kyetä pelaamaan alusta asti läpi ottelun sillä punaisella langalla, joka on ollut tällä kaudella selkeästi havaittavissa.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Vielä taklauksesta

theref kirjoitti:

"Jos pelaaja on laidan vieressä ja kääntää selkänsä siten, että häntä taklaava pelaaja ei ehdi väistää, ei tuomita selkääntaklausta vaan laitataklaus, jos kaveri siis lentää laitaan ikävästi."


Tilanteessa kävi - kuten jo aiemmin kirjoitin - jetsulleen therefin mainitsemalla tavalla. Kumartamisesta en ainakaan henkilökohtaisesti puhunut mitään. Calounin temppu ei luultavasti ollut itsetarkoituksellinen, mutta joka tapauksessa erittäin tyhmänrohkea ja vaarallinen. Muutenhan mies on uskomattoman taitava ja loistava pelimies, ei siitä ole kysymys.


Dahlman ehdittiin jo julistaa täällä siaksi. Tulosruudun kuvaa useampaan kertaan katsottuani tuollaiset puheet herättivät närkästystä. Puutuin koko asiaan lähinnä tästä syystä ja myös siksi, että taklausten vastaanottamiset ja selän kääntämiset ovat olleet yhä enemmän tapetilla. Asia oli siis nähdäkseni mainitsemisen arvoinen.




Ranger
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Re: 2-3

Viestin lähetti Juhaht
ei viime kauden huonoimmalle jengille saisi kotonaan hävitä...

(siivoan ensin sylkiroiskeita puolisen tuntia)
(hillitsemätöntä NAURUN REMAKKAA)
(joudun jälleen pyyhkimään seiniltä sylkiroiskeita)
(tukahdutettua hihitystä)
(yskän puuska a la Bob Fleming)

Kesbå tsa-tsa-tsaa!

Fanibussissa, siinä samalla kun vierustoverini yritti epätoivoisesti etsiä tiekartasta Espoon keskustaa, ompelin ruutukankaista puoleen sääreen yltävää hametta paketoitavaksi Kespoon tähdelle. Takapenkiltä joku vuoden -85 pelipaitaan pukeutunut Ilves-fani huokaisi helpottuneena, että on taas aika kohdata Pajazzo, viime vuosien paras pisteautomaatti. Eihän nyt Espoossa voi hävitä, siitähän on taikakin olemassa.

Paluumatkalla mietin, että näinhän asioiden tuleekin olla. Ennen kuin uni tuli silmään jossain Riihimäen kohdalla, saatoin jo nähdä kespoolaisen tähden tanssimassa poskivalssia jossain suomalaisella lavalla ensi juhannuksena. Minun ompelemassani mekossa.
 
Viestin lähetti DieHard
Ilves on osa menneisyyttä, Blues tulevaisuutta.
.

Heh!

Ennustaminen on vaikeaa, varsinkin se tulevaisuuden ennustaminen, mutta silti on kyllä jokseenkin paksua uskotella itselleen, että ikuista murrosikää elävän miljonäärin hiekkalaatikkoleikki olisi suomalaisen kiekkoilun tulevaisuus.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Vihdoinkin kunnon vääntöä nykyään niin steriilissä ja tylsässä Jatkoajassa, mikäs sen mukavampaa. Kuvitelkaapa kuvitteellista keskustelua viime kaudella.

- Plääh, Jalolle kenkää, Teisalle kenkää.
- Järventietä ei myydä, pyyhettä ei heitetä kehään
- Harmi, Järventiekin sitten myytiin
- Miten Blues voi hävitä 5-1?
- Prkl, 15 peliä ilman voittoa, joskohan huomenna taas voitettais

Eli loppu hyvin, kaikki hyvin. Ilveksen orastavan menestyksen myötä keskustelu ottelukejuissa palaa "raiteilleen" ja kaikki ovat tyytyväisiä. Tähän voidaan lukea mukaan myös miespuolisten fanien paremmat puoliskot, kun pip**li on joukkueen uuden tulemisen myötä kasvanut hieman.
 

sivurauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat ylipäätään tamperelaiselle jääkie
Hianoa, täällähän on saatu kunnon väittely aikaan. Meidän joukkueessa on ehkä universumin pahin sika ja Bluusereissa pelaa wanha neiti jonka kaatumiset saavat Turkankin naaman vihreäksi. Jännä juttu kun aina kun Blues häviää on vastustajalla käynyt hyvä tuuri, tuomarilla oli taikalasit jne. Meistä ei viime vuonna monikaan paljoa selitellyt. Olimme viime kaudella yksinkertaisesti vaan niin paskoja. Uskoisin , että valtaosa Espoolaisista kuitenkin muistelee loppukaudesta, että miten mukavalta tuntui hävitä vaan yhdellä maalilla Ilvekselle syksyllä. Ei kai meille häviäminen nyt noin kirpaise, että tarvii ensimmäisenä ruveta syyllistämään maitojunalaisemme "siaksi, joka yrittää tahallaan vahingoittaa tähtipelaajaamme". Kyllähän tekin joskus varmaan vielä pärjäätte ja antakaa meidän iloita nyt edes muutaman pelin ajan.

Ai niin... mun isä hakkaa sun isän.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Sama paska jatkuu

Viestin lähetti Cannibal
Mikä helvetti siinä on, että aina nämä keskustelut etenevät jossain vaiheessa näihin ns. perinteisiin. "Meillä roikkuu 16 viiriä katossa". Aivan sama vaikka roikkuisi 100. Minua ei kiinnosta.

En tiedä. Mutta mikä helvetti siinä on, että aina kun nämä keskustelut etenevät jossain vaiheessa näihin ns. perinteisiin ja katossa roikkuviin mestaruusviireihin, niin ne, joiden kotihalleissa ei niitä roiku, saavat primäärikohtauksia?

Mutta itse asiasta olen ihan samaa mieltä, nyt pelataan tätä kautta ja todennäköisesti näin alkuvaiheessa viime kautta nollaamaan pyrkivät joukkueet porskuttelevat. Eiköhän joulutaukoon mennessä asetelmat ole jälleen muuttuneet tämänhetkisestä. Toki eräs perinteikäs joukkue, jolla roikkuu katossa 16 mestaruusviiriä aikoo myös pysytellä kuuden joukossa kulmahampaat irvessä.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Re: Re: Sama paska jatkuu

Viestin lähetti Yläpesä
En tiedä. Mutta mikä helvetti siinä on, että aina kun nämä keskustelut etenevät jossain vaiheessa näihin ns. perinteisiin ja katossa roikkuviin mestaruusviireihin, niin ne, joiden kotihalleissa ei niitä roiku, saavat primäärikohtauksia?
Ainakin itse kummastelen suuresti tiettyjen tahojen harrastamaa menneisyydellä lesoilua. Tokihan menneisyyden tapahtumat ja saavutukset ovat kunnioitettavia asioita, mutta en ymmärrä niiden käyttöä vittuilun aiheena tähän hetkeen liittyen.

Kaikista suurin ihmetykseni kuitenkin liittyy tähän kuuluisaan perinteettömyydestä vittuiluun. Perinteet ovat myöskin kunnioitettavia, mutta mikä brassailun/vittuilun aihe on sellainen, johon ei itse ole voinut millään tavalla vaikuttaa (olettaen että aika harva tänne kirjoittavista perinteikkäiden seurojen kannattajista on ollut suosikkiseuraansa perustamassa).
Pelkästään se, mitä joku on joskus historiassa tehnyt tai jättänyt tekemättä, ei tee tänä päivänä yhdestäkään joukkueesta tai kenestäkään kannattajasta sen arvostettavampaa kuin kenestäkään muustakaan.

Kärjistettynähän asia on sama, kuin jos fyysisesti terve ja täysin kehittynyt ihminen menee kadulla kehitysvammaisen nähdessään vittuilemaan hänelle vammaisuudestaan, tyyliin "meidänpä suvussa olikin paremmat geenit kuin teillä, että vituttaako nyt olla noin säälittävä?"

Näitä asioita olen aina ihmetellyt. Ei pysty tajuamaan tuollaisen touhun motiivia.
Tätä viestiä en kohdistanut suoraan nimimerkki Yläpesän viestiin, alun lainauksesta huolimatta. Tämä sama asia vain nousee esiin joka kerta tiettyjen seurojen kannattajien kanssa keskusteltaessa.

edit:parin sanan tarkennus, jotta teksti vastaa ajatustani
 
Viimeksi muokattu:

DieHard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
16 viiriä katossa mutta jos seuran paras NHL:ään lähettämä peluri on Jyrki Lumme niin olisin mielummin hiljaa historiasta.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti DieHard
16 viiriä katossa mutta jos seuran paras NHL:ään lähettämä peluri on Jyrki Lumme niin olisin mielummin hiljaa historiasta.

Kyllä se paras on se Raipe kuitenkin...
 

Puster

Jäsen
Viestin lähetti E
Kyllä se paras on se Raipe kuitenkin...

Mää väittäisin parhaan olevan Siltasen Riken. Mutta sillonhan pelattiin vielä ulkokentillä joten sitä ei kait sitten lasketa.

Tuleekohan tästä nyt väittely siitä, että mistä lähti paras joskus pois, joka ei sitten palannut millään junilla takaisin ja eikä edes taklannut keneltäkään nenää auki, vaikka se toinen yritti väistää tai ainakin kyyristyä piiloon..?
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Viestin lähetti Puster
Tuleekohan tästä nyt väittely siitä, että mistä lähti paras joskus pois, joka ei sitten palannut millään junilla takaisin ja eikä edes taklannut keneltäkään nenää auki, vaikka se toinen yritti väistää tai ainakin kyyristyä piiloon..?

Ei varmaankaan. Kiihkeimmät espoolaiset kirjoittavat nykyään muilla palstoilla ja Tampereellakin opitaan taas voittamaan.

Saattaa tietysti olla että viime kaudessa ei pahinta ollut Ilves-kannattajalle omien heikko esitys vaan Tapparan menestys? Tampereella ei kai kiekkoa seuraamattomia ole lainkaan? Voisi siis kuvitella kiekkokaupungin tunne-elämän olevan hieman järkkynyt viime kaudesta?
 

yaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, HIFK, Ilves, Saipa, Tappara.
DieHard, älä viitsi kommentoida maalivahdin pelaamista, kun et näköjään ymmärrä asiasta mitään, etkä edes muista kuinka maalit syntyivät! Kelaa vaikka videoita otteluista muutama sata kertaa ja palaa sitten asiaan. Eiköhän ne kaksi ekaa Ilves maalia mene ensisijaisesti kenttäpelaajien piikkiin. Tosin ensimmäisessä maalissa Jeren ei onnistunut katkaista maalin eteen tullutta syöttöä, mutta eipä takanurkalla ollut Bluespelaajakaan pystynyt pitämään Ilvespelaajaa kontrollissa, että se siitä! Toisessa maalissa oli UPEA kahden pelaajan (oma+vieras) maski. Kolmas maali oli Raipen kentän upea koulumaaliesimerkki siitä miten lätty lentää ja napsahtaa lapaan.
Että sillai.
 

DieHard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Viestin lähetti yaris
DieHard, älä viitsi kommentoida maalivahdin pelaamista, kun et näköjään ymmärrä asiasta mitään, etkä edes muista kuinka maalit syntyivät! Kelaa vaikka videoita otteluista muutama sata kertaa ja palaa sitten asiaan. Eiköhän ne kaksi ekaa Ilves maalia mene ensisijaisesti kenttäpelaajien piikkiin. Tosin ensimmäisessä maalissa Jeren ei onnistunut katkaista maalin eteen tullutta syöttöä, mutta eipä takanurkalla ollut Bluespelaajakaan pystynyt pitämään Ilvespelaajaa kontrollissa, että se siitä! Toisessa maalissa oli UPEA kahden pelaajan (oma+vieras) maski. Kolmas maali oli Raipen kentän upea koulumaaliesimerkki siitä miten lätty lentää ja napsahtaa lapaan.
Että sillai.

Kolmas maali oli Tero Määtän henkilökohtainen ryssiminen. Olihan Raipen syöttö hyvä mutta tämä menee täysin Määtän mokan piikkiin, ilman sitä ei olisi mitään tilannetta tullut saati sitten maalia.

Toka maali tuli Jeren todella surkeasta purusta suoraan Ilves-pelaajan lapaan, tämä oli syy miksi koko tilanne syntyi. Voit käydä kelailemassa tilannetta vaikka kuinka paljon haluat mutta tämä ei siitä miksikään muutu.
 

yaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, HIFK, Ilves, Saipa, Tappara.
No käy nyt DieHard kelaamassa vielä toiset tuhat kertaa ne videot. Kolmannessa maalissa maalin syötti kylläkin Leivo eikä Helminen. Että se siitä tarkkuudesta taas.
Toista maalia ei ikinä sellaisesta leijasta olisi syntynyt, mikäli maalin edestä olisi edes oma pelaaja vienyt perseensä pois.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Raipe syötti Leinolle ja Leino Viitakoskelle. Ehkäpä DieHard tarkoitti tätä Raipen syöttöä, jota Tero "Pele" Määttä yritti katkaista potkaisemalla tunnetuin seurauksin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös