Blues - HPK perjantaina 19.9

  • 8 738
  • 97

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti Madko
Missä oli tämä HPK ry fanien ylistämä Janne Laakkonen?
Viestin lähetti Sasha
Niin tätä Kerhofanien hehkuttamaa Laakkosta ei olisi kentällä näkynyt ilman kultaista kypärää. Näkymätön oli.
Viestin lähetti E
Ai niin, kuka se Laaksonen oli, mitä täällä hehkutettiin. En ainakaan itse huomannut miestä ollenkaan. Jos se oli se kultakypärä, oli muuten pieni ja heikko, paljoa ei tarvinnut tuupata ja kiekko oli taas sinisillä.
IS-tähdet

***
Myllyniemi Jere (Blues)

**
Gardiner Bruce (Blues)

*
Janne Laakkonen (HPK)


Kyllä tuo ainakin kentällä on ilmeisesti ollut.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Re: Re: Re: 2-0, Hyvä olla!

Viestin lähetti MrBluus
Eihän siihen matsissa näytettävään karttaan voi varmasti luottaa.

Yhtä paljon siihen voi luottaa kuin virallisiinkin tilastoihin. Ihmiset niitä molempia laskee, toisaalta tuossa kartassa on niin paljon dataa syötettävä todella tiukassa aikataulussa, että virheitä tulee varmasti joitakin - lähinnä puuttuvia laukauksia. Ongelmia on erityisesti reboudien reboundit, joita on äärettömän vaikea saada koneelle, kun laukojat, laukaisupaikat ja kohdat maalissa/blokatut/ohivedot pitää kaikki saada koneeseen syötettyä.

Nimimerkki "itse sitäkin tänään tehnyt".
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukrainan armeija
Mistäköhän tämän nyt aloittaisi...
Kaikkihan alkoi siitä kun tänään 11.11 lähdin suurin odotuksin Kuopiosta kohti "kotia" 430km ja 5.5 tuntia myöhemmin olin Espoossa. Odotukset ottelua kohtaan olivat kasvaneet uskomattomiin mittasuhteisiin. Kun viimein astelin ulos Lentävästä Kalakukosta oli tilani jo lähes maniaa hipova... olihan kysessä minulle "kauden aloitus".

Seuraava muistikuvani onkin sitten ottelun kahdeksannelta minuutilla kun kaverini kanssa yksitoteen huomasimme, ettei palvomamme Blues ollut saanut vielä yhtään laukausta kohti HPK:n maalia.
Noh, se laukaus tuli ajassa 10.12 ja samalla syntyi myös maali. Vaikka kuinka yritän katsoa asiaa läpi sinisten lasien, niin johto oli Bluesille täysin ansioton... joskus se onnetar on meidänkin puolella.
Sama pyöritys jatkui läpi toisenkin erän ja HPK:n ykkönen Laakkosen johdolla vei sinisiä kuin pässiä narusta.... Myllyniemi kuitenkin pelasi taidolla ja tuurilla.
Kolmas erä olikin sitten vähän tasaisempi, eikä Kerho enää saanut kovin vaarallisia tilanteita Bluesin maalille.

Mitä jäi käteen?
No ei sitten mitään!
Peli oli hirveää koheltamista Bluesilta, eikä palvomani seura pystynyt kontrolloituihin hyökkäyksiin kuin satunnaisesti. kerhon peli oli sitävastoin uomissaan, vaikkei maaleja syntynytkään.

Bluesista ei oikeastaan Jeren lisäksi erottunut kukaan positiivisesti.
Kohn oli umpisurkea kolmella jäähyllään, Nieminen täysin näkymättömissä ja Miika juuri niin hidas ja puukätinen kuin muistinkin.
TElomo esitti tosin muutaman melko hyvän nousun.

Kuitenkin saatiin voitto.
Joukkue jaksoi kokonaisuutena puolustaa hyvin, josta suuri kiitos!

Tällä pelillä ei kuitenkaan pitkässä juoksussa kovin kauas mennä... Calounia tuli todella ikävä!

Tulipahan kuitenkin mentyä ja junassa käkkiminenkään ei enää tunnu niin pahalta kun on saanut vähän murua rinnan alle.

Huomenna vastassa Kärpät... toivottavasti kiekollinen peli ottaisi askeleen eteenpäin!

Ainiin... olipahan muuten ystävämme TERO MÄÄTTÄ taas uskomattoman jäässä!
Saatiin pariin otteeseen aika hyvät naurut tämän kiekkotaiturin edesottamuksista...
 

Bandana

Jäsen
Viestin lähetti ZOOM


Miika juuri niin hidas ja puukätinen kuin muistinkin.

Minulle jäi tänään MElomosta aivan päinvastainen kuva. Erittäin kovaa vauhtia piti, ja tuulennopeana toi kiekon monta kertaa siniviivan yli. Hienoja taklauksia ja taistelua muutenkin.
 

stones

Jäsen
Huh huh, mikä matsi. Kyllä oli HPK:lla hirvittävä vauhti päällä kaksi ensimmäistä erää! Ei ollut Bluesilla mitään jakoa, jokainen kaksinkamppailu hävittiin ja HPK:n luisteluvoima oli käsittämätön. Mutta ilmeisesti Bluesin taktiikka olikin tukkia keskialue eikä karvattu niin agressiivisesti kuin TPS pelissä? Ainakin näytti siltä, että yksi ukko karvasi ja neljän äijän tiukka ryhmä oli keskiviivalla. Kulmissa HPK pääsi hyvin pyörittämään, mutta boksin sisään ei vetopaikoille päästetty. AV:ssäkin neliö toimi loistavasti ja hyviä vetojen blokkeja "korkeastapolviasennosta" taas.

Myllyniemeltä muutama hieno pelastus ja varmoja koppeja. Lopussa meinasi lipsahtaa löysä veto sisään, mutta onneksi osu ylärimaan.

Maalinteko on kyllä onnistunut Bluesilla hyvällä prosentilla ja taas molemmat maalit ihan veskarin nenän edestä! Kyllä oli aneemista hyökkäyspeli ilman Pubia! Näytti, että olisi ollut vaan kakkosketju ja kaksi kolmosketjua sekä nelonen, kun ei saatu oikein minkäänlaista pyöritystä hyökkäyspäässä aikaiseksi.

Aloitustappioita tuli aivan liikaa ja Bruce vaihdettiin lähes jokaisesta aloituksesta pois.

HPK:sta sen verran, että ei ole Laakkosen poikaa turhaan kehuttu se jätkähän lentää jäällä!

Ei Espoossa perjantai peleissä ikinä ole ollut paljoa katsojia, paitsi IFK ja Jokeri matseissa. Hieno fiilis silti loppupelissä, kun kaikki lähti kannustamaan.

Huomenna voi tulla kylmää kyytiä Oulussa senverran koville jätkät tänään joutui ja viimeinen erä vedettiin lähes kokonaan kolmella kentällä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti ZOOM
Kohn oli umpisurkea kolmella jäähyllään, Nieminen täysin näkymättömissä ja Miika juuri niin hidas ja puukätinen kuin muistinkin.
TElomo esitti tosin muutaman melko hyvän nousun.

-----------------

Ainiin... olipahan muuten ystävämme TERO MÄÄTTÄ taas uskomattoman jäässä!


Niin, ehkä Niemisen näkymättömyyteen vaikutti se, ettei mies pelannut kuin puolet matsista... Määttä ei ollut kyllä keskiviikon tasolla, muttei todellakaan pelannut huonosti. Tässä vaiheessa kannattaa jo oikeasti jättää ne anti-Tero-lasit pois, niille kun ei ole käyttöä. Haukkuja silloin kun on aihetta ja krediittiä silloin kun se ansaitaan.

Myllyniemi oli mahtava.
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Viestin lähetti Henkka
Espoossa on valtaisa kiekkobuumi. Loistava ilta SM-Liigakiekolle, vastassa kärkijoukkue HPK ja hallissa 3800 katsojaa! Miten tämä on mahdollista?
Ei varmaan kukaan jaksanut vaivautua hallille, koska olivat eilen tutustumassa Bluesin seuraavaan vastustajaan täpötäydessä Hartwall Areenassa (~7500)
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Olipa peli

Kerrankin näin päin. Joskus aikoinaan Blues hallitsi aina vierailijoitaan vastaan ja hävisi pelit. Silloin vitutti rankasti. Nyt osataan ainakin puolustaa. Kyllähän tämä ihan hyvältä näyttää, jos voitetaan TPS ja HPK luvuin 4-0 ja 2-0 ilman Calounia. Ja vielähän tämäkin puolustus on tiettävästi vahvistumassa kovalla nimellä jossain vaiheessa syksyä...ja nytkään eivät vastustajat saa ainoatakaan osumaa taululle. Mikäs tässä ollessa. Myllyniemen ei tarvinnut mitään älytöntä esittää, sillä HPK:n vedot tulivat milloin mistäkin. Jos he joskus saivat lääpäistyä kiekon hyvältä sektorilta, oli edessä joko 10 pelaajaa rähmällään tai sitten viisi mailaa häiritsemässä vetoa, joka jäi joko täysin torsoksi tai meni minne sattui. Blues puolusti loistavasti ja uhrautuvaisesti. HPK pyöritti peliä, mutta kulmissa. Saahan sitä siellä pyörittää vaikka vuoden.

Laakkonen oli erittäin hyvä, ei siitä mihinkään pääse. Eipä tosin hänkään ihmeitä saanut aikaan. Kerholla oli etenkin alussa muutama todella hyvä paikka, eli hyvät ainekset muutamaan maaliin olivat, mutta eivät saaneet sisään. No, kyllä Bluesillakin oli tilanteita, vaikkei moni sitä heti uskoisikaan. Muun muassa T. Elomo pääsi Laakkosen hasardista täysin nokikkain Tallasin eteen.

Liike oli tänään Bluesilla selvästi kerhoa heikompaa, ja sen on parannuttava. Tosin yksi taikuri takaisin ykköseen ja peli onkin aivan eri näköistä. Caloun rauhoittaa peliä ja luo tilanteita väkisinkin. Tätä se on. Ilman Calounia taistellaan ne voitot, Calounin kanssa voidaan sitten keskittyä myös tyyliin, millä tavalla ne voitot tulevat. Toivottavasti myös Ylösen Jussi saataisiin joulun jälkeen takaisin...se tekisi vastustajien olon kentällä entistäkin vaikeammaksi....ja tietysti se yksi Vykoukal-stuntti olisi ihan jees.

Huomenna Käppärää vastaan on luvassa melkoista mailasotaa...siitä olen varma. Kärpät pelaa kotilentokentällään tuorein jaloin toisin kuin Blues. Joten samanlaista vääntöä on luvassa. Kärpät todennäköisesti hallitsee pelitapahtumia aika suvereenisti huomenna, ja todennäköisesti myös voittaa pelin. Liike ei varsinkaan tämän illan jälkeen ole Bluesilla sitä luokkaa, että pystyisi nyt haastamaan Kärpät. Kaikki mitä huomenna saadaan on plussaa.
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liekö Toronton tiistainen jäätävä esitys tehnyt sellaisen vaikutuksen, että nämä SM-liigan pelit näyttävät sekavalta kohellukselta. Tai sitten ne ovat sekavaa kohellusta.

Kerhon vauhti oli hurjaa, mutta miten sen kiekon saa jatkuvasti sudittua ohi ihan avopaikoistakin? Toki Blues puolusti apinan raivolla ja iski sitten ylivoimista ne tarvittavat pari maalia. Surkeaa oli kuitenkin katsoa Bluesin 'hyökkäyspeliä' jossa ei ollut päätä ei häntää; välillä meni pitkät ajat ettei ensimmäistäkään syöttöä saatu kohdalle. Calounia kaivataan kipeästi, etteivät pelit mene pelkäksi puolustamiseksi.

Kerhon maalivahdilla näytti muuten olevan jonkin sortin ongelma mailapelinsä kanssa. Useammin kuin kerran mies oli menettää kiekon vastustajalle maalin takana turhan hidastelun takia.

Pääkaupunkiseudun ottelut eivät todellakaan ole keränneet yleisöä tähän mennessä. Lienevätkö ihmiset liian fiksuja mennäkseen katsomaan alkukauden onnettomia sähellyksiä, vai onko todella jonkin sorttinen notkahdus menossa jääkiekon suosiossa?
 
F

Flonaldo

Onpas Blegiläisillä mennyt sarjakärjen asema päähän...

Ei vainenkaan, sangen hyvä puolustustaistelu Espoon erämetsien miehiltä. Kerho myllytti ja myllytti, jauhoi ja jauhoi, mutta ilman tulosta. Jos sama ottelu samoin kenttätapahtumin pelattaisiin uudestaan huomenna, niin todennäköisempi lopputulos olisi 0-6 kuin 2-0.

Kerhon peli meni kulmissa nykertämiseksi - edellisten matsien nöyrä maalille puurtaminen oli hieman unohtunut. Hienoja myllyjä Bluesin päädyssä kuitenkin nähtiin. Laakkonen dominoi aivan miten tahtoi, välillä veti koko espoolaisviisikkoa kuin narussa kokonaisen minuutin ajan.

Myllyniemi pelasi loistavasti, tosin kyllä Kerhokin teki osaltaan nuorukaisesta hyvän. Vaikka kuinka oli tolkutettu, että jäissä makaavalla veskalle pitää pommittaa ylös, niin eiväthän ne kiekot nousseet sentin senttiä.

Hajahuomioita:

- Burström jatkoi vahvoja aloituksiaan, kiekko omille lähes aina.

- Tallasille jälleen "kylmä" peli, ei mitään tekemistä. Maaleille ei voinut mitään. Mailapeli ja pakkien kanssa koordinointi tökkii pahasti.

- Gardiner on kova jätkä metrin etäisyydellä maalista.

- Määttä on kehittynyt paljon.

- Kerhon kauden paras peli, siis pelillisesti. Tuloksellisestihan tuo oli kauden huonoin.

- Bluesin ensimmäinen laukaus oli se, jonka reboundista Gardiner iski avausosuman.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Flonaldo
Kerhon peli meni kulmissa nykertämiseksi - edellisten matsien nöyrä maalille puurtaminen oli hieman unohtunut.

Sama tilanne oli Blues-TPS pelissä. Tepsin äijät ajettiin nurkkiin ja annettiin pyöriä sielä. Tietty vielä voi olla aikaista sanoa mutta jotenkin tuli olo että olisiko tuo ihan Bluesin taktiikkaa, ajaa vastustajat kulmiin ja pitää sielä..?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Olipahan matsi. Caloun oli juuri niin hyvä kuin pelkäsin. Espoon täpötäysi katsomo sai kuitenkin lietsottua kotijoukkueen mahtavaan lentoon, kuten torjuntatilastoista voikin päätellä. Ei Kerho huonolle joukkueelle hävinnyt. Ihmeitä saa Jokerit huomenna esittää, jos meinaa pisteet mukanaan viedä.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Jees, sellainen peli. Vaikka voitto tuli, oli mietteet pelin jälkeen hieman ristiriitaiset. Hienoa oli, että voitto tuli, mutta en todellakaan ollut tyytyväinen siihen tyyliin millä se tuli. Mieluummin katselen hyökkäävää Bluesia, kuin tällaista sumputusta. Oikein alistuttiin siihen kerhon pyöritykseen. Puolustus kuitenkin toimii ja asennetta riittää.

Hyvältä näyttää kuitenkin joukkueen osalta. Blues näyttää todellakin olevan joukue sillä isolla J:llä. Yhtenäinen ja uhrautuva. Se on hienoa jos mikä.

Katsotaan miten tänään Oulussa käy. Kellään tietoa Niemisen voinnista?
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Näkikö kukaan?

Nimittäin ilmassa leijuu vahvaa huhua, jonka mukaan Aki Heino olisi ampunut kiekon avopaikasta tolppaan heti pelin alku minuuteilla. Vaikka sanoinkin luottavani Jouko Jaakkolan selostukseen, koko tilanne pääsi livahtamaan hieman varkain. Vaikka olinkin kuulevinani samassa lauseessa sanat "Aki Heino" ja "tolppaan", en suostu niitä yhdistämään ennen virallista vahvistusta.

Perkele, tässä on sentään oluttuoppi pelissä!
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Aki Heino ja Länskärin maaliputket.

Ihan espoolaishallinnassahan peli koko ajan oli. Yhdistyksellä ei ollut kuin muutama satunnainen lääpäisy kohti Bleg-maalia.

Ja kuka on Janne Laakkonen?

Ei vaan. Päähän tuli, mutta rehellisesti sekä kuluneesti sanottuna ei edes hitsaa pahemmin. Kai se joskus menee...?

Ei enempää, radio kun ei pelistä aivan parasta kuvaa anna. Mitä tulee otsikkoon, niin kyllä se Jouko Akille sen putken merkkasi.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Juu, on se Heinon Aki ihmeellinen pelimies. Ei tuosta paikasta kukaan muu pysty ohi eli tolppaan ampumaan. Kerkesikö kukaan laskemaan, kuinka monella kentällä olleella yhdistyksen miehellä oli jo kädet pystyssä? Kerho vei ja Blues vikisi, mutta ei kuitenkaan vikissyt ihan huonosti. Loppujen lopuksi tuhannen taalan paikkoja en niin hirveästi siunaantunut varsinkaan kolmannessa erässä. Ei ole syytä masentua, Jokerit on tänään kovassa kyydissä, jos vaan jalat toimivat pojilla eilisen tapaan. Yksittäisen plussan annan Burströmille, joka voitti pelin lopussa kolme hyökkäyspään aloitusta peräkkäin. Ei ole Elitserienin viime kauden paras aloittaja ihan turha mies.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Tosiaan aivan alkuun suuret kiitokset Aki Heinolle hienosta tolppalaukauksesta. Tarjoan sitten ne teinipohjat oluesta Sirkuksessa niin kuin sovittiin. Ehtiihän niitä pisteitä napsia myöhemminkin, mitä tässä kiirehtimään.

Mikäli Jaakkolan Joksiin on luottaminen, olen siis paitsi yhtä olutta rikkaampi, myös kerrankin iloinen SM-lligan, Bluesin ja erityisesti Jere Myllyniemen johdosta. Nimittäin juuri tuollaisia kavereita tarvitaan katkaisemaan siipiä huhuilta, jotka kertovat liigan taantumisesta ulospäin suuntautuvan pelaajavirran johdosta. Tässä juuri on se kolikon toinen puoli, siis siinä että nuoret kaverit saavat vastuuta ja onnistumisia. Kyllähän se pelaajavirta loppujen lopuksi on Suomen jääkiekkoilulle edullinen, jos kaikenmaailman sarjayrät lähtevät rahastamaan Ruotsiin tai Keski-Eurooppaan.

Totuuden nimessä on toki myönnettävä, edelleen jos Joksiin on luottaminen, että eihän kaikki tainnut ihan Jeren ansiotakaan olla. Kaikenmaailman humpuukijannut vetelevät tolppiin paikosta, josta Jortikan mummokin olisi sutaissut maalin. Eipä sillä, että tämä mikään uusi tilanne olisi. Kyllähän viime kaudella Kerhon yksi suurimmista ongelmista oli nimenomaan maalinteko. Saattaa kuulostaa pöyhkeilevältä, mutta kyllä viime kauden maalipaikoista olisi maalikeskiarvon pitänyt olla lähempänä kuutta kuin neljää. Tarkoitus ei ole itkeä, vaan todeta, että näillä mennään. Mieluuminhan sitä katselee peliä, missä on tapahtumia, vaikka saisi niitä maaleja joskus tehdäkin. Pitää myös osata ihailla muiden joukkueiden tehokkuutta maalinteossa, mutta onhan se niinkin, että jos siideriä on laatikkotolkulla, niin voi siitä aina muutaman kaataa terminaalin lattiallekin.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti sopuli
Kerkesikö kukaan laskemaan, kuinka monella kentällä olleella yhdistyksen miehellä oli jo kädet pystyssä?

Kentällä olevista ainakin kahdella, Heinollakin oli kädet jo nousemassa, mutta ei ihan ehtinyt tuuletukseen asti. Lisäksi jokaisen kentällä olleen pelaajan - lukuun ottamatta Myllyniemeä - selkä suoristui hetkeksi ja kerhon vaihtoaitiossa ainakin kolmella nousi kädet kattoa kohti, mahdollisesti useammallakin. Havainnot tehty selvin päin. Itsekin pääsi jo pieni ärräpään alku, joka vaihtui nauruun heti tilanteen tajuttuani.

Itse en olisi niinkään varma, että se kiekko tolppaan osui - jos osui niin ulkoreunaan, koska peli jatkui melkein maalin takaa hiukan kuitenkin kulman puolelta. Tuskin siihen Jerekään jalkaa enää väliin sai, vaikka sitä siinä ilmassa heiluttelikin (melkein käsillään seisten). Itse uskaltaisin sanoa todennäköisimmin kiekon osuneen maalin sivurautaan ulkopuolelle. Mutta oli sellainen ruuhka maalilla, ettei niistä oikein selvää saa.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Pää pätkii ymmärrettävistä syistä, eli jatketaan hieman. Mikä sille Eskeliselle on tullut? Mieshän luulee olevansa Bobby Orr, ja mikä se on luullessa, jos pelaa tuolla tavalla. Omassa päässä miestä lentää seinälle niin, että isompiakin ihmetyttää. Oudompi juttu on kuitenkin se, millä tavalla mies tuo kiekkoa ylös. Luistin kulkee eri tavalla kuin viime kaudella, ja kiekkoa ei saa lavasta millään. Varmaa maajoukkuetavaraa, jos otteet jatkuvat puoliksikin samalla tavalla. Sen verran tarkennan otteluraporttia, että ensimmäinen maali syntyi kahden miehen ylivoimalla ja toisen Tuomainen ohjasi perseellä tai vastaavalla ruumiin ulokkeella.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti Master God
Tosiaan aivan alkuun suuret kiitokset Aki Heinolle hienosta tolppalaukauksesta. Tarjoan sitten ne teinipohjat oluesta Sirkuksessa niin kuin sovittiin. Ehtiihän niitä pisteitä napsia myöhemminkin, mitä tässä kiirehtimään.

Mikäli Jaakkolan Joksiin on luottaminen, olen siis paitsi yhtä olutta rikkaampi, myös kerrankin iloinen SM-lligan, Bluesin ja erityisesti Jere Myllyniemen johdosta.
Niin, mikäli ymmärsin tuon ensimmäisen kappaleen oikein, on Sirkuksessa otettu askel kohti sopupeliä. No, minä en siihen Veikauksen lailla puutu, vaan nöyränä poikana maksan mitä maksaa kuuluukin.

Kyllä HäS otteluraportissaan myös selvästi totesi Akin ampuneen kiekon tolppaan, ja HäS ei tunnetusti valehtele, eikä sorru edes muunneltuun totuuteen.
 

DieHard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
En nähnyt matsia mutta näyttää Bruce AlMighty olevan todella tulessa, loistava hankinta kertakaikkiaan.
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Liigakärki Espoon Blues!

Viestin lähetti Sasha

Katsojia ei tosiaankaan paljoa hallille vaivautunut, mikä oli sinänsä pieni ihme. Fiilis hallissa oli kuitenkin loistava. Etenkin ottelun lopussa tuntui fantastiselta kun koko halli lähti mukaan taputtamaan rytmissä, jopa huutamaan. Harvinaista Espoossa.
Halli raikui, ja sama jatkui matsin jälkeen hallin käytävillä ja Espoon kaduilla. Huikeeta.

Hah! En tiedä onko joku jo kommentoinut asiaa, kun en ole viestiketjua vielä kokonaan lukenut mutta pakko kirjoittaa tähän väliin ja nauraa viestillesi. Blues fanit tosiaan alkoivat kannustamaan omiaan 57minuutin kohdalla, kun viimein alkoivat uskomaan että sillä hirveällä purkupelillä voi voiton saavuttaa! :)
Sitä ennen oli kovin hiljaista. Ei voi ton pelin perusteella hyvää jatkoa lupailla Bluesille, tosin eipä omiaankaan voi paljon kehua kun ei tee yhtään maalia niin harvemmin tulee pisteitä. En ole kuitenkaan koskaan nähnyt ottelua, jossa niin paljon huonompi joukkue voittaa pelin kuin mitä tapahtui perjantaina. Kaikesta huolimatta onnittelut voitosta!

ps. pelistä olisi paljonkin kirjoitettavaa, mutta koska peli on jo niin kaukaista historiaa niin keskitytään tulevaan
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös