Blues - HPK perjantaina 19.9

  • 8 739
  • 97

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, perjantaina 19.9, kuluvaa vuotta, Espoossa päästään vihdoinkin asiaan, kun paikallisen Bluessin vieraaksi saapuu delegaatio Liigan ja Etelä-Suomen läänin kärkipaikalta ja kaapin päältä, Hämeenlinnasta

Tässä yhteydessä on tietysti mainittava, että ei Bluessikaan varsinaisesti mikään eilisen teerenpoika ole puhuttaessa liigan kärkipaikoista. Bluessista ja menestyksestä puhuttaessa on kuitenkin syytä muistaa tuijottaa lähinnä tulevaisuuteen, sillä kukapa sitä vanhoja muistelisi, ainakaan Espoossa.

No jokatapauksessa mennäkseni asiaan, on todettava, että viime kaudella Kerhon vierailut Espoossa olivat vähemmän hedelmällisiä. Vaikka joukkueita kaatui Kerhon käsittelyssä pitkin viime kautta kuin teekkareita vappuna, niin Espoosta, tuosta teekkareiden rälläys- ja koulutuskylästä ei pinnoja herunut ihan samaan tahtiin.

Asian tässä valossa näkisinkin, että tällä kaudella alkavat uudet kujeet. Kerho on antanut kahdessa (2) ensimmäisessä pelissään sellaisen signaalin, että tälläkään kaudella ei näperellä mitään pikkutuloksia. Tämä koskee tänä vuonna myös Espoon Bluessia.

Kauden alussa Ässät ja Pelikaanit kaatuivat kuin pissikset siideristä Kerhon huseeraessa vittumarkon ominaisuudessa.

Kolmannessa pelissään Team Chrisua, eli Bluessia vastaan homma jatkunee samaan malliin, sen verran on annettava sinipiioille periksi, että lopputulos lienee luokkaa 3-5.


Team Chrisu on uudistunut täksi kaudeksi mielestäni edukseen. Muutamia kovia nimiä on saatu rosteriin. Ainoa oka Chrisun ahterissa lienee tapaus Shayne Toporowski, joka valitsi ennemmin Päijät-Hämeen pääkaupungin kuin kyläkyhäelmä Espoon.


Kerho huolimatta Voutilaisen ja Vujtekin poissaolosta saa perjantaiksi kokoon sangen kovan ryhmän. Itse suosittelen Espoolaiselle kiekkokansalle sellaisen nimen kuin "Janne Laakkonen" bongailua kentältä. Siinä sitä on vähintään Calounin tasoinen veivaaja, joskin huomattavasti nuorempi ja kotimaisempi.

Itse uskoisin pelistä tulevan sangen viihdyttävän. Joukkueet sopivat toisilleen ja pelissä keskityttäneen pelaamiseen.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

DieHard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Bluesin kova taklauspeli on liika HPK ry:lle jolta katkeaa selkäranka siinä vaiheessa kun Rami Alanko niittaa Janne Laakkosen seinälle sellaisella voimalla että Laakkosen reunaviivat tallentuvat LA-areenan pleksiin.

Liigan paras ulkomaalaiskolmikko sisältäen liigan parhaan pelaajan hoitaa homman kotiin, Blues voittaa 4-2.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
HPK edustusjääkiekko ry:n taito on liikaa Espoon Blues osakeyhtiölle. Ottelu kulminoituu Rami Alangon lyödessä itsensä läpi Länsiauto Areenan päätypleksistä hänen samalla huomatessaan, että Janne Laakkonen on hänen tasoistaan pakkia vastaan aivan liian taitava.

Kerholaishyökkääjien kieputuksen lomassa Tuomas Eskelinen, kuin ivatakseen, esittää useita rajuja taklauksia, jotka imevät mehut ja taistelutahdon espoolaisista.

Muutamat harvat Bluesin tekopaikat Rob Tallas torjuu varmasti ja kauden ensimmäinen nollapeli on tosiasia.

0-3
 
Viimeksi muokattu:

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hallille tullaan, kohta olen itseasiassa lähdössä hakemaan lippuja. Kysymys kuuluukin mihin katsomoon?
Pieni vitutuksen poikanen on eilisestä Bluesia kohtaan kun menivät pelaamaan niin hyvin.. Menin muuttamaan jo valmista pitkävetoriviäni kuultuani Calounin olevan poissa ja menetin 140e. Toivottavasti Caloun palaa takaisin kaukaloon ja sekoittaa kotijoukkueen pelin siinä määrin, että taululla lopulta lukemat 2-5. Calounin ollessa edelleen poissa veikkaan, että kotiJoukkue taistelisi paremmin ja näin pisteet jaettaisiin veljellisesti 2-2 lukemin. Nährään hallilla!
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Kerholla vastus kovenee siitä, mitä se parissa ekassa pelissä oli. Silti tämän pelin voittajaleirissä kannattaa shampanjat pitää vielä viileässä ja hävinneen osapuolen kannattaa vielä vähän lykätä sitä tuhkan sirottelua päälleen. Kyseessä kun on jo kauden kolmas peli. Vielä liikutaan vahvasti sillä kattellaan-osastolla.

Kuulun niihin, jolta odottavat Bluesilta - taas kerran - sitä ihan aitoa menestystä tällä kaudella. Toivottavasti häviämisen perinne ei ole vielä ehtinyt juurtua espoolaisleiriin, sillä siihen verrattuna pronssiperinnekin vaikuttaa sangen oivalta. No oli miten oli, vastausta kysymykseen, onko se kausi nyt vai ei, ei saada vielä perjantai-iltanakaan, vaan keväällä tai kaiken mennessä pieleen jo talvella.

Huomenna olisi jaossa pari sarjapistettä, ehkä kolmekin.
 

Kultamuna

Jäsen
Vauhdikas peli tulossa.
Molemmat joukkueet perustavat taitokiekkoon - ainakin viime kausien perusteella.

Kotijoukkue Blues osoittanut tasonsa.
HPK ei ole. Kahdesta liigajumbosta suvereenit voitot eivät kerro nykytasosta. Perjantainahan se selviää.

Blues pelasi todella hyvän ottelun keskiviikkona TPS:aa vastaan, (viisikko)puolustus oli tulessa. Jos samalla systeemillä jatketaan jää HPK vähille maaleille.

Blues tehnee vähintään neljä maalia HPK:n taakse. Caloun on mukana kahdessa, Gardiner on mukana myös kahdessa.

HPK:n maalivahti Tallas pääsee myös tulikasteeseen.
Jan Caloun, Bruce Gardiner, Ladislav Kohn, Teemu Elomo ja Markku Hurme pitävät siitä huolen. HPK:n aikaisemmilla vastuksilla ei ole tuollaisia nimiä ollut rosterissa.

Hyvä matsi tulossa.

ps. Kuka on Janne Laakkonen?
 

Lsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tällä hetkellä pisteiden valossa SM-liigan paras hyökkääjä :)
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Viestin lähetti Kultamuna
HPK:n maalivahti Tallas pääsee myös tulikasteeseen.
Jan Caloun, Bruce Gardiner, Ladislav Kohn, Teemu Elomo ja Markku Hurme pitävät siitä huolen. HPK:n aikaisemmilla vastuksilla ei ole tuollaisia nimiä ollut rosterissa.

Tallas nollasi harjoituspeleissä yhden Euroopan suurseuroista, Magnitogorskin, jonka hyökkäysarsenaalia voidaan pitää "hieman" terävämpänä kuin Bluesin vastaavaa.

Niin ja tämä Laakkonen teki viime kaudella tismalleen saman verran pisteitä SM-liigassa kuin tämä mainitsemasi Markku Hurme, tosin tällä kaudella Jannelta odotetaan huomattavasti kovempia numeroita pöytään kuin vaivaiset 39 pistettä.

Itse pelistä odotan tasaista ja suhteellisen vähämaalista vääntöä. 3-2 tai 2-3
 

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Kultamuna
Kotijoukkue Blues osoittanut tasonsa.
HPK ei ole. Kahdesta liigajumbosta suvereenit voitot eivät kerro nykytasosta. Perjantainahan se selviää.



ps. Kuka on Janne Laakkonen?

Kuinkas sä nyt jo voit tietää ketkä ovat liigan jumboja? Sehän voi olla vaikka TPS:)

Uskon muutenkin että yksi (kuuleman mukaan) hyvä esitys loukkaantumisten runtelemaa, kauden avausotteluaan vastaan pelannutta TPS:ää ei vielä ehkä kesää tee, mutta kahtellaan...

Uskon että ottelun jälkeen tiedät jo kuka on Janne Laakkonen.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Helpon pistitte. Tuo Risto Laakkonenhan on maailmankuulu mäkihyppääjälegenda.

LänsiAuto-Areenan oville on muuten ilmestynyt plakaatit, joissa kielletään vaarallisten esineiden tuonti halliin. Alla kehotetaan vielä katsojia tarkastamaan lipustaan, mitkä niitä vaarallisia esineitä ovat. Siispä jätämme taskumatit kotiin, perjantai-illasta huolimatta, ja tyydymme Areenan alennushintaiseen kaljaan, joka liiaksikin nautittuna on vähemmän vaarallista kuin taskumatista naukkailtu pirtu.

Pisteet jakoon tai kokonaisuudessaan kotiin, molempi käy näin ennakkoon ajatellen. Pisteidenjaon jälkeen seuraavaksi suurin toive liittyy pelissä nähtävän vauhdin ja taklausten määrään. Molempia mahdollisimman paljon, toivon mukaan kuitenkin laatu korvaa määrän.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kun Hämeenlinnan pojat lähti reissulle...

Se on hokia kato. Ja perjantai vielä. Tätä päivää Teemu on Etelä-Suomen pääkaupungissa odottanut yhtä kauan kuin rouva Hämeenlinnan keskustan torikahvilassa sitä että Ilkka Kanerva muuttaisi sinne.

Ja matka voi alkaa...

Tiedossa on kiireinen päivä. Hopeanvärinen Corolla on jo käyty pesemässä, karvanopatkin on laitettu ojennukseen. Nappiverkkaritkin on äiti silittänyt. Eihän sitä sinne rikkaiden joukkoon kehtaa lähteä miten tahansa puettuna. Hämeenlinnan Citymarketista on jo saatu tiskin alta Scooterin uusin sinkku. Myyntiinhän se tulee vasta maanantaina mutta levymyyjä Jope oli Parolassa samaan aikaan kato. Koska Corollassa ei ole cd-soitinta niin tämä teknopläjäys pitää tietysti saada kopioitua C-kasetille. "Joo, laitetaan sille missä on Yön Parhaat ja Kerhon maalilaulu", Teemu tuumii. Mäyräkoira Karhua mieheen ja matka voi alkaa.

Matkalla oluet korkataan ja mietitään iltaa. Mitenköhän sinne Espooseen nyt löysikään? ”Eihän sinne ole edes opastekylttejä” , Antti huikkaa takapenkiltä ja autossa kaikki nauravat. ”Niin, meillä on silti Hämeenlinnanväylä”, Teemu jatkaa pelkääjän paikalta ja naururemakka jatkuu.

Masa on istunut Antin vieressä yllättävän hiljaa. Tätä kysyttäessä Masa toteaa olevansa huolissaan Vujtekin poissaolon takia. ”Hei, nyt meillä ei ole ketään jolla on kädet jotka ovat pehmeät kuin naisen kosketus” Masa toteaa. ”Ööö...noo...Onhan meillä Laakkosen Janne” Antti kommentoi hieman epävarmana. Auton valtaa hiljaisuus lukuunottamatta 23 minuutin pituista Scooter-megamixiä ja uuden kaljapullon avaamisen sihinää.

Kehä III:sen kohdalla autossa olijat havahtuvat. ”Perkele, tästäkö meidän piti kääntyä” kysyy Pekka, joka kuskin ominaisuudessa on ainoana selvinpäin liikkellä. Yllättävän nopeasti Corolla löytää oikealle reitille. Kun Espoon kaupungin raja on ylitetty alkaakin suosittu ”Bongaa insinööri” kilpailu autossa ja meno yltyy. Kohta ollaankin jo perillä. Viisaina miehinä auto jätetään läheisen päiväkodin parkkiin, ilmaiseksi tietty. "Blöössillä on ihan tarpeeksi makkararahaa muutenkin" kuten vauhtiin päässyt Masa toteaa. Sisällä Areenassa pojat kysyvät neljältä eri töykeältä järkkärilta neuvoa ennenkuin paikat löytyvät.

Samaan aikaan toisaalla...

Anssi on aloittanut otteluvalmistelut jo torstaina iltana vanhempiensa luona Westendissä. Isä on luvannut perjantain kunniaksi lopettaa työnsä vähän aikaisemmin jotta anssi saisi auton käyttöönsä. Eihän se Nokialla ole tapana, mutta pitäähän pojan saada harrastaa.

Ottelupäivänä Anssi lähtee sitten isänsä farmaribemarilla hyvissä ajoin hallille. Yksin tietysti, kaverit tulevat omilla tai isänsä autoilla. Dockersin housuissa näkyy vielä kodinhoitoapulaisen tekemä prässäys ja purkkaritkin ovat uusimmat Sebagot, tietysti. Ennen peliinlähtöä Anssi vilkaisee vielä tekstitv:stä pistepörssiä. "Hyvältä näyttää", Anssi tuumii, "Calounkin on mukana." Ylöstä ei pahemmin kaipaillakaan.

Kun parkkipaikka on maksettu ja löytynyt heti hallin vierestä Anssi tapaa Iiron alakerran Hesburgerissa. Pitäähän sitä nuoren miehen syödä. Keskustelua ehtii herättää sekä se että Carrolsia ei hallissa enää ole että spekulaatiot puuttuvasta pakista. ”Mä en tajuu miks toi Sarich piti hankkia” Iiro toteaa. ”Mut jos sieltä nyt tulee joku Lidström niin sit mä oon tyytyväinen” hän jatkaa suu täynnä Hesen kerroshampurilaista.

”Mä oon ihan samaa mieltä", Anssi vastaa. "Niin ja hei, oliks vähän siistii viime vuonna kun Bluesilla oli ShowGirlsit? Sikahyvän näköisiä, varsinkin se yx tumma."

Iiro nyökkää tyytyväisenä vieressä. "Aivan. Mä en tajuu mix niitä ei enää ole? Mut hei, kuka se Janne Laakkonen on joka johtaa pistepörssiä?"

"Ei niinku mitään hajua," Anssi vastaa. "Mut jos se pelaa jatkossakin niin hyvin et se näkyy aina tekstitv:n pistepörssissä niin hankitaan se. Vaikka Tiilikaisen tilalle. Mä oon nähny siltä jo 2 peliä ja se on ollu ihan paska. Tai sit hankitaan joku Forsberg. Eix sillä lopu diili tän vuoden jälkeen?"

"Joo, mieti, Caloun-Foppa-Kohn, vähän se olis hyvä ketju...Mennäks omille paikoille odottaa trailerin alkua?" Iiro kysyy ja pyyhkäisee ketsupit suupielestään.

"Joo...mennään..."

Niin, itse peli. 3-2 Bluesille.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
"Jukka Jalonen. Mitä mieltä olette Bluesin kovasta taklauspelistä?"

"Höhöhöhöhöhööhöhö. Höhööööhhhöhöhöööhö... Me kierretään niiden pakit yhtä sutjakkaasti kuin verojakin. Peruna."

Männä viikolla tuli opittua tuo haastattelutekniikka. Toimii.

Peliähän mainostetaan sloganilla "Blues. Edellä muita." Tällä kerralla Blöös ei kuitenkaan ole muiden edellä, kärkipäässä kuitenkin. Ryhmää, jonka kärkipäähän Bleg kuuluu, kutsutaan lokoisasti "joukkueet, jotka ovat saaneet turpasaunan jääkiekon S/M-liigassa kaudella 2003-2004 yhdistyspohjaiselta joukkueelta." Blues tulee olemaan klubin kolmas jäsen. Hei, pronssia tässä ryhmässä siis Espoolle! Sehän on sentään mitali, joita menestyspaineiden alle vuodesta toiseen hautautuva ex-Matinkyläpoppoo ei ole kyennyt pitäjään "roudaamaan".

Janne "melkein Elvis" Laakkonen naurattaa omaa vaihtopenkkiä tehoilla (rummunpärinää... trrrrrr.... trrrr...) 1+1. Nämä tehot siis Laakkoselle, koska se Skyttä ei niihin kuitenkaan pysty.

Heino taklaa taas. Ja tekeepä jopa maalinkin. Omassa päässä Aki sensijaan on omaa vankkumatonta tasoaan.

2-4.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Loppujen lopuksi ottelun ratkaissee se, kumman puolustus ja maalivahtipeli pitää paremmin. Vaikka Tallas on yleensä ollut aika paska Länskärillä, en usko minkäänlaisiin maalijuhliin Bluesinkaan puolesta.

Varmaa on kuitenkin se, että hornankattilaksikin kutsutussa Espoon ei-niin-askeettisessa LänsiAuto Areenassa nähdään yksi kauden vauhdikkaimmista otteluista.

Niin, pelihän päättyy 3-1 tai 4-2 riippuen siitä, pystyykö tämä Laakkonen (?) jatkamaan peliä Määtän puhtaan keskialueen vastapallon jälkeen. Jos se siitä toipuu, se on mies ja tekee kavennuksen, minkä jälkeen Blues sutaisee neljännen tyhjiin.

Toivotan ainakin omasta puolestani traktorikaravaanin tervetulleeksi Espooseen.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Viha kukkii...

hmm... miksi tämä ketju menee heti hirveeksi vittuiluksi. Jos vertaa vaikka TPS ketjuun niin ihan erilainen meininki. Voisi tähän pari pahaa heittää, mutta jätän väliin.

Harmi että en matsiin pääse, varmasti mielenkiintoinen ottelu tulossa. Nopea ja vaarallinen HPK vastaan taisteleva ja taklaava Bleg.

Maalivahtipeli voi ratkaista ottelun, sillä molemmat pystyvät latoman maaleja jos puolustus pettää. HPK:lla ehkä tässä kokemusetu, toisaalta HPK:lla ehkä heikompi viisikkopuolustus.

Toivottavasti Bleg lähtee pelaamaan nöyrästi ja kurinalaisesti oman pään kautta, eikä lähde päästäpäähänvauhtikiekkoon.

Jännä matsi...
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Viestin lähetti E
Vaikka Tallas on yleensä ollut aika paska Länskärillä, en usko minkäänlaisiin maalijuhliin Bluesinkaan puolesta.

Jos Länskärillä tarkoitit Länsi-Auto areenaa niin kysyisin, että koska aikaisemmin Tallas on kyseisellä areenalla pelannut?
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti Tribal
Jos Länskärillä tarkoitit Länsi-Auto areenaa niin kysyisin, että koska aikaisemmin Tallas on kyseisellä areenalla pelannut?

Kyseinen heitto on puhdas kunnianosoitus erästä edesmennyttä nimimerkkiä ja hänen eläväksi legendaksi muotoutunutta kommenttia kohtaan.

Sorry chat.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Las Espoo

Espoon erikoistalousaluehan sijaitsee jossakin takavasemman ja huitsin nevadan välimaastossa. Tästä pääsemmekin hienosti aasinsiltoja käyttäen vertailemaan Espoota Nevadan autiomaan keskelle pykättyyn tekokaupunki Las Vegasiin.

Yhtä teennäinen kylä Espoo toki on, mutta siihen yhtäläisyydet loppuvatkin. Siinä missä Las Vegas tunnetaan iloisten ihmisten iloisena, aurinkoisena ja värikkäänä kaupunkina, Espoo tunnetaan muualla lähinnä siitä, että Espoossa sataa aina räntää. Espoolaiset ihmiset ovat kaikki todellisia Matti Myrkynnielleitä ja aina Epoossa käydessäni minusta tuntuukin kuin kaikilla espoolaisilla särkisi koko ajan viisaudenhammasta, tai vähintään rakas lemmikkimarsu olisi juuri menehtynyt. Yritä nyt sitten siinä olla iloinen. Miksi se Salonoja ei ostanut Las Vegasia?

Espoon Bluesin jääkiekkojoukkuehan tunnetaan erityisesti siitä, että lupaavat espoolaiset juniorit lähtevät jo hyvissä ajoin muualle pelailemaan, rakentamaan uraa ja menestystä hakemaan, koska tietävät että Bluesiin kyllä ehtii sitten vanhoilla päivillä jäähdyttelemään ja isoa rahaa tienaamaan.

Huomenna espoolaiset saavat tylsään arkeensa vihdoin hieman piristystä, kun paikalliseen jääpalatsiin saapuu jo lähes tarunhohtoinen prosnssiryhmä Hämeenlinnan Pallokerho. Espoolaisille on varattu otteluun mittarin rooli, koska aiemmat vastustajat eivät ole edes sellaisesta käyneet. Valitettavasti tämäkin mittari on pahasti epävireinen, ja HPK saakin odottaa ainakin lauantaihin asti sitä kunnollista mittaria. Tälläkin kaudella näyttää siltä, että HPK saa jatkuvasti etua sarjasysteemistä, joutuessaan koko ajan pelaamaan heikompiaan vastaan.

Tietäen Espoon Bluesin "iskukyvyn" ja toisaalta muistaen lähelle osuneet 0-7 ja 7-0-veikkaukseni aikaisemmista otteluista, olen pakotettu veikkaamaan lopputulokseksi maagisia numeroita 0-7.
 
Viimeksi muokattu:

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Re: Viha kukkii...

Viestin lähetti tapio
hmm... miksi tämä ketju menee heti hirveeksi vittuiluksi. Jos vertaa vaikka TPS ketjuun niin ihan erilainen meininki. Voisi tähän pari pahaa heittää, mutta jätän väliin.


Jännä matsi...

Hirveäksi vittuiluksi?

No, kai tämä sitten on hirveätä vittuilua jos kauhea onnettomuus on se, että hammasteknikko-isän ja kosmetologi-äidin jääkaapista on hirvipatee loppu... vitsivitsivitsi. Tämä kaikille turkulaisille tiedoksi.

Mitä tulee matsin jännyysarvoon, luulen että näinhän se tulee olemaan.
 

Knight Hawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti E
Vaikka Tallas on yleensä ollut aika paska Länskärillä, en usko minkäänlaisiin maalijuhliin Bluesinkaan puolesta.

Jumankekka mikä lätkätietouden huipentuma epsoosta. ... hmmm ... vaikka kuinka mietin niin en sitten millään keksi milloin Tallas olisi epsoolaisille esiintynyt, etenkään länsiautoareenalla. Luulisin kyseessä olevan samantasoinen märkä uni, joita epsoolaisilla esiintyy usein ennen kauden alkua, kuten "Me nähtiin Foppan tulevan länsäriltä Krisun kanssa ulos!!!!".

Mutta ihan ottelusta: HPK vie alusta lähtien blegin miehiä. Se ainokainen bleg-hyökkääjä, joka innostuu alussa yrittämään, lähtee kokeilemaan rentoa keskialueen ylitystä ja joutuu samoille luistelulinjoille Tuulolan kanssa - vasta zamboni puhdistaa kentästä viimeiset osat ko. bleg-pelaajasta. Laakkosta yrittää metsästää loput blegiläisistä perinteiseen epsoo-tyyliin (kädet ylhäällä ja tähtäys päähän) kuitenkaan tässä onnistumatta. Sen sijaan luulen, että Alanko todellakin löytää itsensä kaukalon väärältä puolen ohi menneen taklauksen jälkeen.

Tyydyn jo aikaisemmin esitettyyn lopputulokseen Bleg - HPK 0-7. Jotenkin kuitenkin on sellainen tunne, ettei se välttämmättä tuohonkaan jää.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Re: Viha kukkii...

Viestin lähetti tapio
hmm... miksi tämä ketju menee heti hirveeksi vittuiluksi. Jos vertaa vaikka TPS ketjuun niin ihan erilainen meininki. Voisi tähän pari pahaa heittää, mutta jätän väliin.
Viime kaudella vastaavassa ketjussa oli normaalista Daespoo vs. Hämeenlinna ja Kerho-mafiasta poiketen huomattavan hilpeitä matsiennakoita kuittailuineen. Vastaavasti havaitsin Play off-sarjan alussa turkulaisten, varsinkin TPS-fanien, olevan melkoisia tosikoita. Niinpä minua ei hämmästytä kumpikaan mainitsemasi ääripää. Toisaalta lämmitetyt jämät eivät aina maistu yhtä hyvälle kuin edellisen päivän pääruoka. Siispä päätin tällä kertaa olla kuittailematta espoolaisille, kun en muutakaan hauskaa sanottavaa keksinyt. Mielessä kävi tosin Espoon Blues -nimisen kappaleen sanoittaminen, mutta meninkin treeneihin. Katsotaan sitten ensi kierroksella, ellen mene taas treeneihin.

Tsemppiä Bluesille hyvin alkaneeseen liigaan. Seuratkaa Kerhosta erityisesti Laakkosta (?).
 

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Pöh!
Tästä puuttuu särmä keskustelusta kun Tommy ja Daespoo on joukosta pois.


Huomenna mitataan luultavasti ensimmäistä kertaa tällä kaudella joukkueiden todellinen taso. Sillä vaikka Blues oli eilen hyvä niin uskoisin että huominen HPK on noin kahdeksan kertaa vaarallisempi vastus mitä Tepsi eilen oli, niin aneeminen oli loppujen lopuksi turkulaisten hyökkäyksiinlähdöt. HPK:lta löytyy varmasti hyökkäysintoa ja taitoa pistää Bluessin hidas pakkikalusto koville.

Caloun ratkaiskoon tiukan kamppailun bluessin eduksi kolmella tehopisteellään.


E: Päivän paras, tipahdin totaalisesti. Eikä tarvitse selitellä traktorikansalle, ei ne näköjään ymmärrä vaikka sen hyvinkin selkeästi heille kertoo.Aika paska länskärillä
 
Viimeksi muokattu:

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti tapio
hmm... miksi tämä ketju menee heti hirveeksi vittuiluksi.
Ihan normaalia pelinalussuunpieksentäähän tämä on. Viha näistä keskusteluista poistui toukokuussa, sattuneesta syystä. Joten jos takataskussa on muutama mehevä polkaisu, niin anna tulla vaan :)
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Viestin lähetti Designer
Ihan normaalia pelinalussuunpieksentäähän tämä on. Viha näistä keskusteluista poistui toukokuussa, sattuneesta syystä. Joten jos takataskussa on muutama mehevä polkaisu, niin anna tulla vaan :)

Oikeesti kun ei noita samoja juttuja jaksa kuunnella...se on vähän kun katsoisi huonoa elokuvaa uudestaan ja uudestaan.

- tapio




.... Niin ja ne traktorit pitää sitten jättää sinne itäpäädyn parkkipaikalla ja tyttöKERHOn lipuilla ei pääse puoleen hintaa sisään! ;)
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Tänään siis pelataan tällainen peli. Blues on aloittanut kauden vakuuttavasti, kuten myös HPK.

Olin katsomassa JYP-Blues-ottelua täällä JKLssä ja voin sanoa, että Bluesin kanssa täytyy olla hereillä. Heidän liike on hyvä ja fyysisyyttä löytyy. Lisäksi, Gardiner on todellakin vahva ja vaarallinen kaveri. Hänen ketjua vastaan kannattaisi peluuttaa Burströmin ketjua, jossa on kokemusta ja vääntövoimaa. Louhi/Virta voisi tehdä Gardinerin illasta hieman vaikeamman.

Kuhan ketjulta odotan tehoja. Myös ylivoiman täytyy toimia. Blues otti muutaman tyhmän jäähyn JYP-ottelussa ja jos se tekee samoin illan pelissä, niin siinä on HPKn sauma iskeä.

Mielenkiintoista nähdä, kumpi pelaa tänään maalissa. Tallas on ollut hyvä ja häntä tarvittaisiin myös tässä ottelussa, mutta Puurulakin tarvitsee jää-/ peliaikaa.

Veikkaus ---> 3-5 HPKlle
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös