Blues-HPK 21.1 LA Areena

  • 5 774
  • 85

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Bluesin meno on tällä hetkellä todella mollivoittoista. Joku on vialla, varsinkin vieraspeleissä. Kotona sentään joukkue on esittänyt hyviä otteita koko kauden.

Blues tulee varmasti kovalla sykkeellä tähän otteluun. Hävitä ei enää saa, ei mistään hinnasta. Hyviä uutisia on Jiri Vykoukalin paluu kokoonpanoon, mutta miten kauan Jirillä menee kunnon pelikuntoon pääsemiseen on kysymysmerkki. Puolikuntoisestakin Vykoukalista on todella paljon hyötyä, varsinkin tässä puolustuksessa jota ei liiemmin ole kokemuksella suotu.

Pelistä odotan todella hyvätasoista kamppailua. Molemmat esittävät varmasti hyvää ja iloista hyökkäyspeliä. Maaleja saattaa tulla molempiin suuntiin runsaasti. Mitään jöötipeliä tuskin nähdään.

Kotijoukkueelta ei pitäisi olla ketään sivussa, pitkästä aikaa.
Kerholta on sivussa ainakin Santala. Vujtekin pelaaminen lienee kysymysmerkki? No kerholaiset kertokoon joukkueen terveystilanteesta tarkemmin.
 

Erppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Toivottavasti tulee ainakin parempi matsi kun edellinen peli Espoossa. Sillon oli tosi vaisua pelailua vaan. Tää on taas näitä pelejä, jotka Kerhon olis tosi tärkeä voittaa. Voitolla noustais ainakin Jokrujen ohi kakkoseksi. Ja riippuen miten toi huomisen telkkupeli menee, niin voitais vielä vaikka elätellä toiveita ykkössijastakin (ei meinaa näyttäny Tapparakaan tänään kovin hyvältä).

Vladi on vielä sivussa. Nedvedin on pakko ruveta pikku hiljaa pelaamaan. Jokereita vastaan olis Dino voinut jo vähän purkaa paineita, mutta kun oli puolen metrin päässä tyhjä maali, niin veti kahen tolpan kautta ulos. Muuten Kerholla toimii kaikki aika hyvin. Kolme viimestä matsia, kolme päästettyä. Siitä jo näkee, että pakit ja Body on pelannut tosi hyvin. Hyökkääjät on saaneet iha pirun paljon maalipaikkoja, mut vielä ei oo uponnut enempi. Noissa kolmessa matsissa on suunnilleen kaikissa maalipaikat tilastojen mukaan menneet tyyliin 29-8, 33-12 jne jne

Mä veikkaan että Kerhon hyökkäysketjut pelaa taas simmost ilosta ja vauhdikasta peliä. Jamo joutuu antautumaan enemmän kuin kolmasti ja oma pää pidetään puhtaana eli 0-2 omiin. Voitto Kerholle!
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Hmm... Tiukkaa, mutta epäilen Bluesin löytävän sen, mikä on ollut kateisas jo pitemmän aikaa ja löylyttävän HPK:n loistavasti pelannutta miehistöä. HPK tulee peliin takki auki ja Jirin paluu(?) piristää espoolaisia niin paljon että lukemat ovat:

6-2
Espoo:
Jiri V.
Jan C. 1+2
Mike S. 0+2
Laddy K.
MElomo
TElomo1+1
Valeri K. 1+1
Kerho:
Vujtek 0+2
Määttänen
Sicak

Toivon, että Vallun ja Teemun rinnalle siirretään Miika joka on potentiaalinen vääntäjä

PS. katsokaan mun allekirjoitus :D
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Tuskin Kerho nyt takki auki Blues peliin tulee. Vaikka voittoja on tullut, niin tehottomuus vaivaa todella pahasti. Ylivoimapeli ei toimi ollenkaan(toivotaan, että Blues ei jäähyile :) ).
Tuskin Jalonen aivan 100 prosentisen tyytyväinen joukkueeseen ole, vaikka Jokerit voitettiinkin.
Kerho on osoittanut henkistä vahvuutta voittopelien jälkeenkin, enkä todellakaan usko että pojat kulkisivat takki auki.
Mutta tehoja on löydyttävä, että kotietu pleijareihin saadaan.
Bluesilla on todella vahva hyökkäyskalusto, mutta puolustus heikohko(huolimatta Vykoukalin paluusta). Tähän olisi iskettävä. Painetta puolustajille sekä tila pois hyökkääjiltä. Pientä hiillostusta muutamaa pelaajaa kohtaan, vaikkei se jääkiekkoon kuulukkaan, ja paine sen kun kasvaa Blues-puserossa.
Näillä eväillä kohti Espoota. Ja toivottavasti 2 pistettä rikkaampana takasin "Hämptowniin".
Ympäripyöreä ottelu, joka 1-2 maalin voittoon jommallakummalle.
Jamo vai Oksa maalilla??
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tässä ottelussa ei ole mitään saumoja Bluesilla. Jos ollaan pelattu tasan Kärppiä vastaan ja hävitty TPS:lle, ei liigan paras maalintekijäjoukkue karista maanantaina Espoon pölyjä luistimistaan ilman kahta pistettä. Vykoukalin paluu, mikäli toteutuu, on tietysti loistava juttu, ja parantaa selkeästi puolustuksen pitävyyttä, mutta ei mies voi mitenkään olla vielä täydessä kunnossa. Pari kuukautta pelaamatta, ja vasta viikko(?) jäällä.. Tämä ei voi olla näkymättä Jirin pelissä. HPK:sta ei tarvinne edes mainita mitään, sen verran kova joukkue Hämeenlinnan veroparatiisiin on taas kasattu.

Eli veikkauksena Blues häviää numeroin 1-6.
 

liverpool

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues & Liverpool
Veikkaisin tulokseksi Blues 3,4,5-Kerho 1,2,3... Jos Vyko palaa niin sillonhan ei kukaan ole loukkaantuneena pois ja päästään parhailla peliin...Veikkaisin Jirsin pelaavan vasta lauantaisessa HIFK pelissä...Pääsee pitkästä aikaa katsomaan Viitasen peliä,kun sitä on niin kehuttu...ja ainakin harkka pelit meni melkosen mukavasti!
 

Prjakhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Vitut mitään tiukkaa!

HPK vie pelin 100-0 ja Bluesin pelaajat surffaillee ja neppailee
kiekkoa laiskasta.

No,jos ei 100-0,veikkaan 1-7 yksi maali saadaan tehtyä kun HPK johtaa jo 0-7.
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
On taas tärkeä peli Bluessille, koska nyt pitäisi alkaa jo voittamaan otteluita, muuten Blues voi jopa tippua PlayOffseista. Joko Blues hävii selvästi (ei välttämättä näy numeroissa, mutta pelissä) tai sitten peli päättyy tasan tai Blues voittaa niukasti.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Odotettavissa maanantaina:
- yleisöä todella vähän - ottelu maanantaina ja vastassa mikä-ihmeen-hpk
- hpk:n tuntemattomat maajoukkuetähdet (määttänen, somervuori ja miettinen) ratkaisevat ottelun värittömän ja hajuttoman tsekkitähden (vujtek) avulla.
- ottelusta tulee todella tylsä, päättyy 1-3
- laukaukset bluesille 53-12
- hpk:n uskomaton, tuleva nhl-maalivahti, joni mikälie puurula, pelaa uskomattoman pelin
- ottelun jälkeen suomen paras valmentaja jukka "nyyh, nyyh" jalonen itkee bluesin kahvausta pressissä.

Tai sitten ei.
Huomenna se selviää.

Edit:
Editoitu hpk:n valmentajan nimi oikeaksi.
 
Viimeksi muokattu:

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Niin...mielenkiintoista

Yleensä olisin tässä tilanteessa melko pessimistinen, mutta nyt tuntuu kyllä siltä, että voitto voisi tulla. Sitä tukevat monet syyt. Ensinnäkin, viimeksi hävittiin kotona harmittavasti pelillisestä hallinnasta huolimatta, toista kertaa peräkkäin ei VARMASTI haluta hävitä. Toisekseen, viime pelit ovat olleet tasaisia, mutta millään ei täyttä pistepottia ole tunnuttu saavan mistään niistä matseista, tilanne alkaa näyttämään pahalta, ja nyt on edessä tärkeä kotipeli---->luulen, että porukka lähtee aika kovalla asenteella. Kolmanneksi, puolustus alkaa tiivistymään huomattavasti. Pujottelukepit Hedberg ja Kuusisto ollaan vihdoin saatu raakattua pois, ja tilalle on tullut kokoa ja taitoa lisää (Pisto, Viitanen ja kaiken päälle JIRI!). Eli pakiston pitäisi alkaa jo pikkuhiljaa toimia. Oksaa peluuttaisin, hän on pelannut muistaakseni ennekin hyviä pelejä Kerhoa vastaan, ja on nyt HOT. Ilmeisesti pelasi loistopelin Tepsiä vastaan.

Hyökkäys pelaa yleensä aina hyvin kotona, vieraissa olisi tosiaan kuten joku mainitsikin, ehkä syytä miettiä erilaisia ketjukoostumuksia.

Mutta veikkaisin, että Blues vie tässä ottelussa voiton. Kerrankin veikkaan näin. Jos ei vie, alkaa usko jo mennä.

Blues tehnee 4-5 maalia, HPK 2-3. Nyt on aika palauttaa usko tekemiseen!
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Tommylle

Antakaa anteeksi jos juttusi olivat vitseiksi tarkoitettuja ja itse tiedät paremmin, mutta.....

Kerhon koutsi Jukka JALONEN nimenomaan ei ole noita itkijöitä tyyliin Westerlund eikä henkisesti sairaita kuten Rautakorpi the Pyromaniac :).

Ja kuka tahansa joka väittää Vladiatoria värittömäksi ei varmaankaan ole koskaan nähnyt miehen pelaavan.

AnyWAYS, Miettinen teki varmasti Kerhon kauden tähän asti tärkeimmän maalin. Voin nähdä sieluni silmin tuhannen kilon henkisen aliotteen jokereista poistuvan selästä parin apinan kera.

Menen LänsiTappio-Areenalle katsomaan tätä thrilleriä jos rahat riittävät. Viimeksi kävin vastaavassa tapahtumassa muutama kevät sitten kun Kerzi kävi pokkaamassa helpon 1-4-voiton matkalla kohti mitalipelejä ja Peter "The Captain" Ahola näytti joukkueelleen mallia riehuen ja ottaen tyhmiä jäähyjä.
Tästä voitto ja eroa Kahvaraan 6 pistettä yksi ottelu vähemmän pelattuna. Go Go Go.
 

Bandana

Jäsen
Nyt on semmonen fiilis että Blues palaa voittojen tielle. Kotona ei todellakaan suostuta kahdesti peräkkäin häviämään.
HPK-ottelu on todella odotettu ottelu, sillä se on päivä jolloin MR.Blues #51 Jiri Vykoukal palaa pitkän tauon jälkeen kaukaloon.
Virtanen tippuu pois kokoonpanosta?
Pitkästä aikaa Blues on pelissä täysin terveellä joukkueella.
Hallille tuskin paljon väkeä tulee, koska on maanantai-päivä.
Veikkaisin about 3000.

Loppuun vielä veikkaus lopputuloksesta:

Blues 4-1 HPK

Vykoukal 2+1
Caloun 1+2
Stapleton 1+1
Kohn 0+2
-
A.Miettinen 1+0
 

stones

Jäsen
Toivottavasti Kapanen heräisi ja antaisi Niko Niemiselle jo näyttömahdollisuuden. Ei voi ainakaan sanoa, ettei Nikon pelit A-SM:ssä olisi kulkeneet. Neljässä viimeisessä matsissa tehot 7+3.

HPK:ta vastaan tarvittais hyökkääjiltä hyvää liikettä, karvauspeliä ja taklauksia. Siihen ei tällähetkellä pysty, kuin Jämsänen, TElomo ja Hirvonen. Niko toisi joukkueeseen lisää "jalkoja" ja yritystä.

-stones-
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Re: Tommylle

Viestin lähetti Dougie KillMore

Kerhon koutsi Jukka JALONEN nimenomaan ei ole noita itkijöitä tyyliin Westerlund eikä henkisesti sairaita kuten Rautakorpi the Pyromaniac :).

Etkö sinä tajua? Tommy tarkoitti nimenomaan Jukka Laaksosta. Tiedätkö kuka hän on? Hän on.. hän on... sinun isäsi;)
 

threedee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sacramento Kings
Kyllä näyttää usko olevan kova...

...Vykoukaliin, mieshän on ollut pelaamatta jo pitkän tovin. Tokkopa aivan huippusuoritusta nähdään.

Veikkaisin, että vaikea peli tulee HPK:n kannalta kun vastassa on sentään Stapelton, Kohn, Caloun, Krykov, Myllys, Vykoukal jne.

Toivotaan, että Määttänen ja etenkin Miettinen ja Somervuori saa onnistumisia hyökkäyspäässä. Nedved pois ykkösestä jarruttelemasta Antin ja Eeron menoa ja Kasper Kenig tilalle.

Oletettavasti maalissa on jälleen Body Pietilä, pelasihan mies nollapelin Narrilaumaa vastaan. Puolustus saa luvan tiivistää vielä lisää, sillä Bluesilla tuskin samanlaista tehottomuutta hyökkäyspäässä esiintyy kuin Jokereilla. Aallon Teemu saisi taas vaihteeksi laukoa tolppien väliin ettei aina kilise vedon jälkeen.

Veikkaus 4-5
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Blues-HPK 1-3
Vykoukalilta pamahtaa nivuset päreiksi ekassa vaihdossa yrittäessään lämätä.
Kerhon maalit:
Dino
Määttänen
Somervuori

Bluesin ainokaisen tekee Jan Caloun rankkarilla.
 

Erppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Mikäs ihme pöllö tää Tommy oikein on...

Oon monella hokipalstalla käyny juttuja lukemassa mutta harvemmin on noin todellisuudentajun menettänyttä kaveria nähny.

Tommy vois vaikka kattoa kuinka Kerhon peleissä on yleensä maalipaikat ja laukaukset mennyt. Ja Bluussihan se noita viittäkytä vetoa on omiin ottanut, eikös se niin ainakin Mansessa ollut.

Ja mieluummin mää Jalosen otan, kun ton Bluusin tyylin että vaihdetaan koutsia niin kun laiskempi mies vaihtaa kalsareitaan. Kyllä on tuulinen paikka, kun Salonoja on pomona. No nyt Hannes on varmaan sitten teijän jumala - kunnes kuukauden päästä sillekin annetaan kenkää.

Ja jos värittömistä tsekeistä ruvetaan puhumaan niin eiköhän listan kärjessä ole tää Vykoukkija. Niin pliisu kaveri ettei mitään rajaa. Onhan se pelikunnossa ollessaan tosi hyvä pakki, mutta silti ihan mitäänsanomaton. Ei oo oikein missään tosihhyvä, sellanen ympäripyöree, jota ei osaa kuvailla mitenkään.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Pysyttäisiinkö vaikka taas aiheessa..? Ei niitä provoja tarvitse itseensä ottaa, kyllä varmaan kaikki täällä Espoossakin erottavat mikä on provokaatiota ja mikä suurta jääkiekkototuutta jota näillä palstoilla saa kirjoittaa, joten huolet pois, ei se Vujtekki muiden mielessä väritön ole.

Matsista ei itselläni tähän hätään ole mitään sanottavaa, kiva päästä pitkästä aikaa katsomaan Bluesin kotipeliä, toivottavasti voitto tulee. Silti luulen/pelkään edelleen, että Kerho vie pelin, ja vielä selvälukuisasti.

Tässä tilanteessa voisi olla jopa hyvä peluuttaa Oksaa. Hänhän on usein pelannut hyviä matseja kerhoa vastaan, miksei nytkin..
 
Viimeksi muokattu:

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Hupijoukkueelle hudahudaa?

Niin, tänään on taas paitsi maanantai, niin myös se päivä kun espoon tapiolassa tulee hupijoukkue bluessille kuokkaan.

Nimittäin, luokaamme silmäys joukkueiden tekemiin maaleihin. HPK on tulittanut lähes 150 maalia, bluessin jäädessä hädin tuskin 100:n maaliin.
Tämän kauden tilastotkin puhuvat vahvaa kieltään siitä mitä tuleman pitää. Jo harkkapeleissä bluessi sai kyytiä lukemin 4-1 ja 3-1, runkosarjan aikaisemmissa peleissä tuli yksi tasapeli sekä taas kerran turpaan peräti 5-2.

bluessin via dolorosa kohti pleijareita on siis tänäänkin taas sitä ihteään. Uskoisin Pallokerhon suorittavan ns. maalipurkautumisen eli nalli palaa viidesti, lopputuloksena siis veikataan 3-5 lukemia.

Jankka Calounin osalta toivotaan yhtä kunnon itkupotkuraivaria jonka johdosta pukuhuone limonaadeineen kutsuu.

Huomenaamulla voimmekin siis taas kerran huvittaa itseämme savolaisvelmu ja jääkiekkovalmentaja Hannu Kapasen lausunnoilla mm. tuomareista ynnä muusta vainosta bluessia kohtaan.

Täältä tähän
 

jap1812

Jäsen
Suosikkijoukkue
ESPOON BLUES
Nieminen ja Siren

Kyllä on ihme kun Kapanen ei anna nuorille näyttömahdollisuuksia. Nieminen ja Siren kelpaisivat varmasti kentälle, ja varmasti tulisi vauhtia neloskenttään. Kyllä voisi käyttää virkkusta ja jämsästä välillä penkin päässä.

Toivotaan että Jirsi on 100 lasissa HETI!
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Turpaan tulee, että kolisee ja tämän viikon jälkeen Blues on jälleen "omalla paikallaan" tukevasti viivan alapuolella.
En voi kuin hämmästellä taas tuota touhua.... peli on jälleen tutun takkuista, eikä onnistumisia saada vaikka kuinka yritettäisiin!
illan pelistä sen verran, että HPK:n hyökkäyskalusto on vain yksinkertaisesti aivan liian kova, eikä Vykon paluusta ole tänään Bluesille mitään apua!
Hpk vie pelin LA-areenalla 5-1 ja se siitä!
 

rinkeli22

Jäsen
Pari kysymystä Blues-faneille..

Harkitsen tässä lähtöä ensimmäistä kertaa tarkastamaan Länsi-auto areenaa, joten lippuhinnat kiinnostaa.. Jääkiekkolehden kultanumerosta kattelin, että yläkatsomon ylimmät rivit 50mk (8,5 euroo kenties?), eli onko nää paikat mistään kotosin? Olen kuullut 30 markan (5 euroo kenties?) parkkimaksusta. Pitääkö paikkansa?

No itse peliin.. Kerho palasi joulutauolta aavistuksen takkuillen, ja päähuomio ainakin meikäläisellä on kiinnittynyt täysin kadoksissa olleeseen ylivoimapeliin, ja ontuvaan viisikkopuolustukseen.

Kahdessa viime kotipelissä Ilvestä ja Jokereita vastaan on viisikkopuolustus ollut jo vähän parempaa, mutta se ylivoima..

Vujtek ilmeisesti sivussa, mutta ei sota yhtä miestä kaipaa.. Jos takkiin tulee, ei tämä ole mikään tekosyy.. Muita ratkaisijoita kyllä löytyy..

Miettisen ja Somervuoren rinnalle pitäis nyt löytää oikea mies. Nedved ei ole se oikea..

Omat ehdotelmani olisivat:

Somervuori-Miettinen-Laakkonen

Rajamäki-Määttänen-Kenig

Nedved-Kucharcik-Sillanpää

Suutarinen-Savijoki-Lahti


Bluesia en ole vähään aikaan nähny, joten ei kommentteja. Kerholla on ollut usein vaikeuksia Bluesin kanssa, mutta illalla se sit nähdään.

Myllys vs. Pietilä saattaa olla ratkaisu. Pietilän nollapeli Jokereita vastaan oli ihan jees, mut totuuden nimissä, ei Jokerit Pietilää kovin koville pistäny..

Hyvää matsia odotellen, ja parempi voittakoon..
 

ribis

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues
Rinkeli, parkkimaksusta en osaa sanoa yhtään mitään, mutta voit helposti ostaa halvimmanluokan lipun areenalle, näet varmasti hyvin. Itse viihdyn paremmin yläkatsomossa (sillon kun en baarissa), näkee tilanteet ja taktiset vedot paremmin kuin alhaalta.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti rinkeli22
Pari kysymystä Blues-faneille..

Harkitsen tässä lähtöä ensimmäistä kertaa tarkastamaan Länsi-auto areenaa, joten lippuhinnat kiinnostaa.. Jääkiekkolehden kultanumerosta kattelin, että yläkatsomon ylimmät rivit 50mk (8,5 euroo kenties?), eli onko nää paikat mistään kotosin? Olen kuullut 30 markan (5 euroo kenties?) parkkimaksusta. Pitääkö paikkansa?

Halvin lippu maksaa sen mainitsemasi 8.5 euroa. Parkkimaksu on mitä luultavammin 5 euroa. Kyllä LA Areenalla näkee melkeinpä jokapaikasta pelin hyvin ja jos ei paikka miellytä niin ainahan sitä voi mennä keskemmälle jos hallissa ei ole paljoa porukkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös