Blues - HIFK, 8.1.2002

  • 15 376
  • 185

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Jännä peli

Huhhuh, olipas jännä peli pitkästä aikaa Areenalla. HIFK oli uudistuneella ilmeellä mukana, eli pelasi erittäin liikkuvaa ja aggressiivista peliä. HIFK karvasi ajoittain jopa kolmella pelaajalla, mikä oli todella silmiinpistävää. Alussa näyttikin siltä, että IFK tulee ja vie pelin selvästi, niin sekaisin Bluesin peli varsinkin pakiston osalta oli, ja niin hyvin HIFK onnistui tukkimaan liikkeellään keskialueen. Huonolta kaiken kaikkiaan näytti. Tuli heti mieleen, että tämä on taas tätä valmentajan vaihdon henkistä energiaa jonka turvin aina voitetaan kun on uusi mies penkin takana...tai uudet miehet.

IFK:n ensimmäinen maali meni osin puolustuksen piikkiin, mutta hieno oli kyllä suorituskin. Bluesin tasoitus oli pitkälti Calounin hyvän syötön ansiota, ja Murphy nousi hyvin hyökkäykseen. Tärkeä tasoitus. IFK:n johtomaali taas lipsahti helpon näköisesti, mutta ehkä se osui johonkin matkalla. Samoin teki Lada Laatikaisen tasoitusmaali kahteen kahteen. Voittomaali oli upea, YV:llä hyvä Murphyn siirto Staplelle, joka tälläsi lähes seisovilta jaloilta upean vedon etuyläkulmaan...huhhuh mikä pommi ja mistä asennosta. Siihen se sitten taisikin ratketa. Elomo kaunisteli Calounin syötöstä ja Hire oli vielä tehdä viidennenkin.

Huomioita sen verran, että Blues hävisi lähes jokaisen aloituksen 100-0. Kuka ihme niitä jatkuvasti voitti siellä...Seppoko? Nämä olivat pahoja tilanteita. Sitten itse asiaan. Jamo Myllys oli tänään todellinen kingi, ja voisin melkein väittää, että mies torjui tänään Bluesille voiton. Ilman näitä upeita venytyksiä Blues olisi varmasti hävinnyt. Kaiken kruununa oli tämä uskomaton jalkatorjunta missä Eskelinen ei saanut Z:n syötöstä sisään lähes tyhjään maaliin. Paljon oli miehen huonoudesta kiinni, mutta oli siinä myös aika paljon Jamon hyvyyttä...muutenkin Myllys oli hyvin mukana ja kuten sanoin, torjui loistavasti. Aivan mahtavaa, ja kyllä huomasi, että voitto tuntui myös hänestä makealta. Ja tässä myös teille, jotka luulette, ettei Jamolla pidä pinna. Tänään ainakin mies hillitsi itsensä ihailtavan varmasti, vaikka koko ajan yritettiinkin psyykata...ja varsinkin Kölli yritti.

Puolustus pelasi kokonaisuudessaan heikosti, ja ihmettelen suuresti, miksei Daespoo ottanut esille tätä tapausta, missä Hedberg ja Vopat luistelivat laitaa kohti samaan aikaan, Vopat taklasi Nikkeä vähän ennen laitaa kuten yleensä näissä tilanteissa on tapana, ja Nikke lenteli jossain yläilmoissa. Aika surkuhupaisan näköinen tilanne. Tämän takia hän on suuri riski...ja itse asiassa aika monen muunkin asian takia. Kulmaväännöissä voisin väittää Bluesin pakiston huonoimpien avujen tulevan esille...niitä ei oikein tahdota voittaa.

Caloun oli kyllä tänään todella virkeä. Mieshän luisteli ja liikkui paljon paremmin kuin aikoihin! Ehkä vanha seura sytytti taistelemaan. Lisää tällaista Calounia ja pahaa jälkeä tulee varmasti syntymään. Erittäin näkyvä. Ihailtavaa on katsoa Calounia joka taistelee ja pelaa asenteella, sen verran hyvä on miehellä tämä kiekon hallinta ja syöttely. Ansaitut kaksi IS-tähteä.
Yhden olisin muuten antanut Jamolle.

Kaiken kaikkiaan erittäin viihdyttävä peli. Tuomarit eivät mielestäni onnistuneet, mutta turha sitä on puida, en usko, että he kuitenkaan peliä ratkaisivat. Se jäähy vain jäi kaivelemaan missä Hire sai kakkosen estämisestä eli tilanteesta jossa hän ajautui päin Riksmania. HIFK:n pelaaja tönäisi hänet sinne ja Hire oli SELIN Riksmaniin nähden kun hän osui eikä Hirvosella ollut mahdollisuuksia väistää. Tuo oli todella omituinen ratkaisu tuomareita.

Jos nuo tiedot pitävät paikkansa eli Jirsi treenaa jo jäällä ja Pisto tulossa mukaan, niin todella upeaa. Näiden kahden kuntoon saaminen olisi äärettömän tärkeää. Harva Blues-fanien ulkopuolelta taitaa tajutakaan kuinka tärkeää tuo tällä hetkellä on. Siinä ovat nimittäin kaksi parasta pakkia. Pisto isokokoinen ja varma, hyvä pakki....ja Jirsi...en kommentoi, sillä tiedättehän ensimmäisen käskyn ;) Näistä kahdesta voisi tehdä vaikka pakkiparinkin, ja mikä pari se olisikaan! Siinä ei kuulkaa tarvitsisi paljoa pelätä mitä tapahtuu. Ja kun se Jirsin pommi saataisiin siihen viivallekin vielä...varsinkin YV:llä....aijai. Toivotaan, että molemmat saadaan pian kuntoon. Silloin nimittäin pakisto vahvistuu sen verran tuntuvasti, että voidaan ehkä puhua vakavasti kotiedusta. Nykyjoukkueella en usko siihen, peräpää vuotaa liikaa vaikka nytkin pystytään voittoihin..ainakin kotona. Hyökkäys on hyvä, siitä ei huolta ja Jamo hoitaa kyllä hienosti omat hommansa. Nähdäkseni kaikki kulminoituukin pakistoon ja näiden kahden herran paranemiseen.

Perjantaina taas kova peli Pelikaaneja vastaan. Revanssihenkeä on löydyttävä rutkasti, ja jos voitto tulee, ollaan jo kolmen pinnan päässä neljännestä sijasta. Tosin siinä Tepsikin tulee siitä taistelemaan ja kenties Käppäräkin. Jännä peli, toivottavasti Jokke ei pääse liikaa juhlimaan, vaikka hänen juhlimisiaan onkin tavallaan aina kiva katsella...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Re: Jännä peli

Viestin lähetti Cannibal


Huomioita sen verran, että Blues hävisi lähes jokaisen aloituksen 100-0. Kuka ihme niitä jatkuvasti voitti siellä...Seppoko? Nämä olivat pahoja tilanteita.

Joo tuo unohtoi tosiaan, Vopat ja Seppo voittivat aloitukset järjestään. Eikös Seva ole hyvä aloittaja, miksi häntä ei nähty kentällä enään kolmannessa erässä? Tähän on pakko panostaa jatkossa.

Puolustus pelasi kokonaisuudessaan heikosti, ja ihmettelen suuresti, miksei Daespoo ottanut esille tätä tapausta, missä Hedberg ja Vopat luistelivat laitaa kohti samaan aikaan, Vopat taklasi Nikkeä vähän ennen laitaa kuten yleensä näissä tilanteissa on tapana, ja Nikke lenteli jossain yläilmoissa. Aika surkuhupaisan näköinen tilanne. Tämän takia hän on suuri riski...ja itse asiassa aika monen muunkin asian takia. Kulmaväännöissä voisin väittää Bluesin pakiston huonoimpien avujen tulevan esille...niitä ei oikein tahdota voittaa.

Noh, kuulemma haukun Hedbergiä liikaa ja kun Hedberg pelasi huomattavasti paremmin kuin parissa aikasemmassa matsissa (joka sinänsä ei ole vielä paljon) niin ajattelin että en jaksa alkaa kommentoimaan jokaista pientä mokaa. Kyllähän sen tietää mitä tapahtuu kun 100kg Vompatti ajaa 43kg Nikkeen kiinni.

Hedbergin kaikesta pahin moka oli se AVUTON purkukiekko, Kohn taisteli alivoimalla esimerkillisesti, lähti nousemaan ja sitten syöttikin Hedbergille omalle alueelle (tarkoituksena pelata aikaa). Hedbergillä oli monta sekunttia virittää se BatGun(TM) mutta sai aikaan ainoastaan sellasen naurettavan rannarin irvikuvan, onneksi HIFK ei rankaissut tästä mokasta. Todellakin tuo rannari oli niin surkea että erätauolla nähdyssä 93-junnujen rankkuskabassa nähtiin parempia vetoja.

Kun Pisto ja Jiri palaavat niin kaiken järjen mukaan Virtanen tippuu seiskaksi ja Hedberg katsomoon mutta pahoin pelkään että menee toiste päin.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Re: Re: Jännä peli

Viestin lähetti Daespoo


Joo tuo unohtoi tosiaan, Vopat ja Seppo voittivat aloitukset järjestään.

Vopat ei ollut monessa aloituksessa, mutta herra nimeltä Jeff Scissons otti aloituksia murhaavalla prosentilla, välillä tuntui, että Aigars oli vastustajan aloittajana;)
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Niin

BatGun....;) Olipas osuva. Tosiaan, erätauolla nämä junnut tai ainakin yksi heistä veti kyllä sellaisen rannarin jonka rinnalla varmastikin Nikke kalpenee...ajattelin siinä hidastusta katsellessani juuri sitä, että jumaliste toihan vetää kovempaa kuin Hedberg ja on 8-vuotias. Noh, ehkä kiekko pompahti siinä purkukiekossa jotenkin kun Nikke yritti sitä purkaa. Minuakin kyllä vitutti aika suuresti juuri siksi, kun Kohn oli loistavasti pelannut aikaa siinä ensin.

Niin no, eikös ole kuitenkin joka tapauksessa loistava juttu, jos herrat Vykoukal ja Pisto tosiaan ovat lähiaikoina palaamassa?! Juhlitaan, riemuitaan :) Se on niin älyttömän tärkeä juttu puolustuksen kannalta. Sen jälkeen ei ole enää niin suuri ongelma kuka tippuu seitsemänneksi...vaikka Hedberginhän se pitäisi olla, mutta varmasti ainakin tuo hasardipari Hedberg-Murphy hajotetaan siinä vaiheessa. Kuusi pelaavaa pakkia voisivat olla: Vykoukal, Pisto, Gustafsson, Laatikainen, Murphy, Määttä/Virtanen. Sitten varalla Hessu ja Kuusisto. Pareiksi ehdotan Vykoukal-Gustafsson, Pisto-Laatikainen, Murphy-Virtanen/Määttä. EI MUUTEN NÄYTÄ PAHALTA! Vai mitä? Tässähän aivan innostuu...voi voi kun ne nyt tulis oikeasti takaisin....veikkaajassa oli nimittäin vähän eri tietoa...
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti Johannes
Huumoria peliin tuli siitä, kun ifk:n hallitus oli vuokrannut itselleen avoaition piippuhyllyltä toisen maalin takaa. Siellä oli HPFK ainakin eli siis Harri, Pena, Frank ja Kimmo ottelua katsomassa. Erilaisia ilmeitä riitti ottelun aikana. Lopussa pideltiin päätä käsissä. Toivottavasti meni perille, että ei nyt tällä joukkueella pärjätä vaikka Keenan olisi saatu valmentajaksi.

Ehkäpä tuohon HPFK-lyhenteeseen pitäisi saada joku I:llä alkava etunimi, ni jo lähtis.....jep jep jep, Pena pois;)
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Cannibal, joo noi sun pakkiparit näyttää helvetin hyviltä, varsinkin kaksi ekaa. Vähän epäilyttää riittääkö Murphylle 3. parin jääaika mutta oletan että mennään erittäin tasaisesti kolmella parilla jotta bursat ja muut eivät pauku turhaan. 20min per pakkipari siten että ylivoimaa pelaavat pääasiassa Jiri/Gusse ja Murphy/Laatikainen ja alivoimaa Jiri/Gusse ja Pisto/Laatikainen. Tasaviisikoin voi antaa sitten aikaa myös Määtälle.
Ei paha, 5 pistettä Kaaneihin on täysin kurottavissa MUTTA vain Jirin ja Piston avulla.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Täytyy sanoa, että todella hyvältä maistuu voitto panikoivasta HIFK:sta. Blues tarjosi voittoa, mutta onneksi ei kelvannut. Jos Eskelinen olisi siitä Jamon upeasti torjumasta tilanteesta pamauttanut maalin, niin turpaanhan sitä oltaisiin vaihteeksi HIFK:lta otettu.

Hurmeen sijoittaminen kakkoseen jäi edelleenkin epäselväksi. Laskettiinkohan sen varaan, että miehellä olisi jotain ylimääräisiä näyttöhaluja, koska ei mahtunut keväällä HIFK:iin. Mene ja tiedä, mutta odotetunlainen floppiyritys se kieltämättä oli. Onneksi Hannes tuli järkiinsä ja sijoitti Tertsin takaisin sinne minne kuuluukin.

Vykoukalin paluuta en usko ennen kuin itse näen. Pisto on tervetullut takaisin, mutta se ei vielä tuota puolustusta oleellisesti vahvista. Murphy on kyllä ollut mies paikallaan, vaikka tämä kaveri ei kuulunutkaan alkuperäisiin suunnitelmiin.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
IKÄVÄ

Kyllä tuli taas ikävä kunnon pelimiehiä katsellessa Calounin
ja Stapletonin kylmänviileitä ratkaisuja. Näitä ei löydy
IFK:sta. IFK:n ylivoima oli taas eilen iso vitsi. Kahdella
pelaajalla pysyy kiekko jotenkin lavassa. Nämä ovat
Zidlicky ja Seppo. Muilla kiekko ei pysy mukana ollenkaan.
Pomppii ja pomppii.

Blues ansaitsi voittonsa. IFK ei jäähypenkiltä näitä
pelejä voita. Tyhmyydestä saa kärsiä.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Viestin lähetti Hasselhoff
Lopun Paaauuuliiiii huudot pelastivat illan 2kunnon munausta toisesta tuli maali

Käsitääkseni kahdesta munauksesta tuli maali eilen, ja lauantaina kolmesta, ja mäkihyppääjän kokoinen ukkeli hortoilee ykköspakkiparissa, huh, huh.

Ei voi enää neljännessä (ens to) pelissä syyttää pitkää pelaamattomuutta jos ukko on paska...

POTKIKAA JO SE PAULI POIS JA PORO KANSSA!!!!!!!
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Viestin lähetti Mike


Ei noin saa huutaa. Se on loukkaavaa ja törkeää! Hyi!

Sano se Pavelle ja co:lle kans...
 

BigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Sapko
Re: IKÄVÄ

Vaihteeksi näin että pistett katosi samalla kun jäähyluukku avattiin, mutta eipä yllättäny!!!! Turhauttaa ainoastaan!!!!
Ja noi Köllin henk. koht. rangaistukset sais loppuu kans!!!!





Viestin lähetti bambamcam
Kyllä tuli taas ikävä kunnon pelimiehiä katsellessa Calounin
ja Stapletonin kylmänviileitä ratkaisuja. Näitä ei löydy
IFK:sta. IFK:n ylivoima oli taas eilen iso vitsi. Kahdella
pelaajalla pysyy kiekko jotenkin lavassa. Nämä ovat
Zidlicky ja Seppo. Muilla kiekko ei pysy mukana ollenkaan.
Pomppii ja pomppii.

Blues ansaitsi voittonsa. IFK ei jäähypenkiltä näitä
pelejä voita. Tyhmyydestä saa kärsiä.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Oli jännä ja viihdyttävä peli. Hifk pelasi hyvin kaksi ekaa erää ja sai pari kertaa todella kovan myllynkin aikaan. Jamo oli hyvä ja puolustus yllätykseni pelasi maalinedustapelin ihan hyvin.

Kaikki oleellinen onkin jo sanottu, mutta jotain mielipiteitä pelaajista.

Caloun:
Oli kovassa vireessä. Toi hyvin kiekko ylös ja jakeli mahtavia passeja. Eniten jäi harmittamaan, ettei mies itse saanut kiekkoa maaliin. Paikkoja oli paljon ja Caloun laukoi paljon enemmän kuin ennen. Sitten se passi Elomolle 2-2 tilanteessa, missä Elmo jätti kiekon maalin takana Calounille ja Pubi kiersi pakin ja antoi mahtavan syötön Elomolle maalin kulmalle, mutta veto osui Riksmannin patjaan, vaikka siinä maali oli puoliksi tyhjänä.

Stapleton:
Ei ollut parhaimmillaan, mutta ammattimiehen tavoin iski kiekon viivasta maaliin ja ratkaisi pelin.

Kohn:
Hienoja kuljetuksia, mutta 5 ottelun maali- ja pisteputki katkesi.
Hyvä peli molempiin suuntiin.

Määttä:
Näki, että itseluottamus on kasvanut hyvien kisojen ansiosta.
Yksi virhe mikä johti maaliin, mutta muuten hyvä peli.

Hedberg:
Ei pahempia tössejä, mutta sitä tuttua kukkakeppiä oli taas nähtävissä.

Laatikainen:
On nostanut tasoaan aivan mahtavasti ja on Bluesin ykköspakki tällä hetkellä. Vahva kiekollisena ja teki maalinkin.

Murphy:
Hyvä peli hyökkäyspään suuntaan, mutta ajoittain oli omissa vaikeuksia. Mutta Laatikaisen kanssa Bluesin paras pakki eilen.

Tästä on hyvä jatkaa, antaa taas varmasti lisää itseluottamusta jätkille. Pelicansia vastaan tulee varmasti tiukka ja kova peli ja se pitää voittaa. Tässä kuussa erityisesti kotipelit on voittettava!

Ai niin, kuulin sellaisen huhun minkä mukaan Mare olisi matkalla Espooseen????? Jos siis Vykoukal ei pelaa enää tällä kaudella. En tiedä huhun totuusperäisyydestä mitään, mutta tällaisen vain satuin kuulemaan. Ei siis kannata ottaa kovin tosissaan tätä huhua, mutta ei näistä ikinä tiedä.
 
Viimeksi muokattu:

liverpool

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues & Liverpool
Joo...eka erä oli sen verran paskaa että mieluummin olisin kattonut jotain turkin vitosdivari peliä,voi että se Levokari oli huono!!Ja kaveri pelaa yli ja alivoimia...kaks pojoo kotiin!jee
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti kuningas
Ai niin, kuulin sellaisen huhun minkä mukaan Mare olisi matkalla Espooseen????? Jos siis Vykoukal ei pelaa enää tällä kaudella. En tiedä huhun totuusperäisyydestä mitään, mutta tällaisen vain satuin kuulemaan. Ei siis kannata ottaa kovin tosissaan tätä huhua, mutta ei näistä ikinä tiedä.

Minäkin kuulin sellaisen HUHUN, että Marek jatkaisi ensi kaudenkin HIFK:ssa. Mutta nämä ovat näitä HUHUJA, joten ei niihin aina voi luottaa;)
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Blues & IFK

Ihan OK matsi molemmilta. Aluksi lipun hinnoista, yläkatsomoon 8,5 euroa ei päätä huimaa. Ihmetystä herätti ettei hallissa 5500 katsojaa enempää. Toisaalta liigajumbot eivät taida suuria massoja saada missään liikkeelle.

Calounin peliä oli hauska katsella. Mies alkaa olla parhaiden liigapäiviensä kunnossa. Koko ajan vaarallinen tilanne päällä kun Caloun toi kiekon IFK:n alueelle. PENA! Milloin meidän jengiin otetaan tuollaisia taitureita vai mennäänkö ensi kaudellakin näillä. Köllin voisit myydä vaikka Bluesiin. Mies ei pysy vauhdissa mukana ja kokeneena miehenä otti vielä älyttömät jäähyt tokassa erässä.

IFK sai pelata ihan mukavasti ylivoimaa mutta voi voi! Kyllä on niin kädetöntä porukkaa, että ihan hirvittää. Mutta Pena tietää (kts uusin Veikkaaja) että tästä kaudesta oli tulossa vaikea. Nuoria täytyy ajaa sisään, parin kolmen vuoden päästä meillä on voittava joukkue jne. Samaa p****a haastattelusta toiseen. Mikä sääntö kieltää tähdet ja junnut samassa joukkueessa. Nyt IFK on yx kenttä junnuja ja loput liigajyriä?!? MILLÄ HELVETILLÄ MEINAAT PENA MYYDÄ ENSI VUODEKSI KAUSIKORTTEJA?????
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Vaikka IFK hävisikin, oli pelissä monia lupaavia asioita ja siksipä poistuinkin areenalta kaikesta huolimatta suht rauhallisin mielin. Osansa oli varmaan silläkin, että sattumalta istuin Jorma Rikalan vieressä, jonka jutustelua ja asiantuntevia kommentteja oli mukava kuunnella.
Kuten jo todettukin, tämähän oli Apen toinen livenä nähty IFK:n peli tällä porukalla. Eikä varmaan ole paljoa auttanut tv:stä nähdyt pelit. Kunhan Ape saa pyörittää palikat oman näköiseensä järjestykseen, niin kuka tietää. Niin, ja pari pelaajaa? Tämä porukka ei yksinkertaisesti ole riittävän taitava pleijareihin asti.
Puolustus on sen verran retuperällä, ettei ilman sen remonttia ole asiaa jatkoon. Ainoa Puolustajamme on tietenkin Z, joka muuten pitkästä aikaa pelasi ihan normaali vaihdot + yv. Kantorin oikeasti paras saavutus pelissä oli se jäähy, joka kolmannen erän alussa oli pakko ottaa ettei Blues tehnyt maalia. On jäähyjä jotka otetaan ja jäähyjä jotka saadaan. Levokari putoaa Apen papereista. Loput jatkavat, koska muitakaan ei ole. Pakit valuvat siniviivalta alas liikaa, eilenkin Blues pääsi vauhdilla siniviivan yli jatkuvasti. Avaukset menevät minne sattuu, ja ne lähtevät kuin hidastetussa filmissä.
Hyökkääjiltä puuttuu taito. Yritystä on, mutta kun mies menee edeltä ja järki tulee 10m perässä. Kolmella yhtä vastaan hyökkäyksessä ei ollut minkäänlaista porrastusta, vaan linjassa mentiin, ja ilman tulosta. Liian usein kaikki kolme hyökkääjää pyörii samassa nurkassa. Ja maalin edessä lapa jäähän, prkl. Nuoriso on laitettu alusta pitäen liian isoihin saappaisiin, ehkä Vihkoa ja Pikkaraista lukuunottamatta. Ensi kaudella, jos joukkueessa pysyvät, tulee heistä olemaan jo hyötyä. Nyt puuttuu vielä tarvittava voima. Taklauksia toki pelissä oli, alussa niissä oli jopa järkeä mukana joka loppua kohti väsymyksen myötä häipyi kuin tuhka tuuleen. Ihmettelemään jäimme, miksei Calounia taklattu kunnolla, nyt mies sai pyöriä täysin vapaasti ja sehän Janille sopii.
Kaksi erää jengi jaksoi painaa, kolmannessa tuli väsy ja sitä myötä jäähyt. Jäähypenkiltä pelit ratkaistaan yleensä väärin päin. Bluesin kolmas maali katkaisi jo selkärangan, vaikkei niin saisi tapahtua. Jos joukkue luottaa itseensä, reilut kahdeksan minuuttia riittää tasoitukseen, nyt ei.
Pelletuomarien pelletuomioita oli riittävästi, mm. kun IFK:lle oli tulossa jäähy, kiekko oli Bluesilla IFKoon maalin edessä ja peli pantiin poikki. Jne. Vaan mitäpä muutakaan olisi voinut odottaa. Tarkennuksena, ettei peli ratkennut tuomarityöskentelyyn.
Ja lopuksi, liigan kolmanneksi suurimmalla budjetilla olisi pitänyt pystyä kasaamaan parempi joukkue.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Olipas pitkästä aikaa suht hyvä Blues-HIFK peli.
Mutta kyllä on Vykoa & Pistoa ikävä.
Valitettavasti en kyllä millään jaksa uskoa siihen että Vyko palaisi lähiaikoina.
Jos/kun Pisto palaa luulen että palataan seuraaviin pakkipareihin.Pisto tulee Murphyn pariksi,Lada-Määttä on toinen ja Hedberg pelaa Gussen kanssa, jättäen Virtasen 7 pakiksi.Näinhän pelattiin jo ennen Piston loukkaantumista.

Eilisestä pelistä ilahdutti Ladan onnistuminen.Itseluottamus on nousussa,kuten myös Gussella.On muuten outoa että Vykoukalin pitää olla poissa pidemmän aikaa ennenkuin Lada herää tasolleen.Määttäkin pelasi suht hyvin,lukuunottamatta karmeaa sijoittumisvirhettä 0-1 maalissa.

Kyllä tästä on ihan hyvä lähteä seuraavaan peliin.Luulenpa että Miku on maalissa joten puolustuksen on kyllä syytä olla hereillä.

Ja loppuun sivukommenttina.Myllys oli kieltämättä erinomainen mutta jos joku on omalle joukkueelleen ns. puolet joukkueesta niin se on kyllä Zidlicky.Mies saa/antaa taklauksia,pelaa yli ja alivoimaa ja lähes puolet peleistä.Välillä tuntui Espoon painostaessa että mies ehtii joka paikkaan.Melkein sääliksi käy kun pakkipari(0+1 Pauli)ei saa kiekkoa kuin vastustajan lapaan :D
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Viestin lähetti kuningas
Ai niin, kuulin sellaisen huhun minkä mukaan Mare olisi matkalla Espooseen????? Jos siis Vykoukal ei pelaa enää tällä kaudella. En tiedä huhun totuusperäisyydestä mitään, mutta tällaisen vain satuin kuulemaan. Ei siis kannata ottaa kovin tosissaan tätä huhua, mutta ei näistä ikinä tiedä.

Vai niin...

Eiköhän tämä HIFK:n hyväntekeväisyystyö Espooseen jo riitä. Saitte jo Calounin, Kalton ja Hurmeen. Eiköhän se jo riitä?!?
No, Kaltosta ja Hurmeesta ei ole niin väliä. Caloun oli virhe antaa Espooseen...

Marekkia ei missään nimessä saa päästää HIFK:sta mihinkään. Ainoa huippupelaaja koko joukkueessa. Toivottavasti Marek ei lähde NHL:ään ja jää HIFK:n pelaamaan ikuisiksi ajoiksi...

Rahaa Marekille!
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti tiki10


Vai niin...

Eiköhän tämä HIFK:n hyväntekeväisyystyö Espooseen jo riitä. Saitte jo Calounin, Kalton ja Hurmeen. Eiköhän se jo riitä?!?
No, Kaltosta ja Hurmeesta ei ole niin väliä. Caloun oli virhe antaa Espooseen...

Marekkia ei missään nimessä saa päästää HIFK:sta mihinkään. Ainoa huippupelaaja koko joukkueessa. Toivottavasti Marek ei lähde NHL:ään ja jää HIFK:n pelaamaan ikuisiksi ajoiksi...

Rahaa Marekille!

No älä nyt vielä hätäänny, saattaa ihan hyvin olla pelkkää spekulaatiota, mutta ei näistä ota selvää kukaan. Mutta kyllähän se meille kelpaisi.:D
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Saatte !

Viestin lähetti kuningas


No älä nyt vielä hätäänny, saattaa ihan hyvin olla pelkkää spekulaatiota, mutta ei näistä ota selvää kukaan. Mutta kyllähän se meille kelpaisi.:D

Saatte Zn , JOS lupaatte ottaa PELAAVAAN kokoonpanoonne myös Herrat Levokari , Rajala , Cipruss , Kortelainen , Vauhkonen ja valmentajaksenne P.Matikaisen. Deal ?
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Re: Saatte !

Viestin lähetti Brewer


Saatte Zn , JOS lupaatte ottaa PELAAVAAN kokoonpanoonne myös Herrat Levokari , Rajala , Cipruss , Kortelainen , Vauhkonen ja valmentajaksenne P.Matikaisen. Deal ?

Sopii sopii, jos otatte meiltä Hedbergin.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Re: Re: Saatte !

Viestin lähetti kuningas


Sopii sopii, jos otatte meiltä Hedbergin.
Deal ! Näin helvetin helppoa tämä on . Mitä se Pentti valittelee paineita ? Tässähän näitä jengejä kootaan hyvässä hengessä ja diileja paukkuu
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös