Black Friday

  • 145 311
  • 667

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Koko ajanhan jossain on ALE, hullut päivät tai muuta sembaloa tai vastaavaa. Tarvitseeko kaikkien valveutuneiden kansalaisten tulla kertomaan, kuinka turhaa kulutushysteriaa nyt lietsotaan? Tässä nyt vaan sattuu useilla verkkokaupoilla olemaan samana päivänä tarjouksia, ja siksi niistä on järkevä verkossa keskustella.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Keskustelu ostoksista ja hinnoista onkin ollut niin vilkasta, että pakostikin ylimääräiset viestit häiritsevät.

Tänään on muuten toinenkin teemapäivä, jota ei tarvitse kutsua sen englanninkielisellä nimellä. Hyvää älä osta mitään -päivää kaikille.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ei jumalauta, eikö sitä nyt ehdi olla 360 päivää vuodessa ostamatta mitään. Tällainenkin vielä, ei ymmärrä...Jostain ulkomailta taas tämäkin idea keksitty.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Kuka tekee töitään tänään, kun pitää surffata verkkokaupat.

Jos itse mitään positiivista etsin, pari joululahjaideaani löytyi kohtuuhintaan cdon.comista. Sorruin siis.
 

Outsider

Jäsen
Olisko väärin toivoa että tänä päivänä tässä ketjussa tuodaan esille vain päivän parhaita tarjouksia netin syövereistä? Sitten olisi 364 päivää aikaa vouhottaa onko tämä perseestä vai ei.

Toi cdonin sexbox tarjous taitaa olla paras xbox diili.

Gigantissa 299€ sama paketti + 3kk Viaplay, mutta ainakin paketin kuvaa katsomalla tuossa lukee, että Viaplay onkin vain uusille asiakkaille ja koska kuvassa ei näy urheilua, niin se ei taida siihen sisältyä muutenkaan. Melkein jo lähdin ostamaan, koska täydellä Viaplaylla tuo olisi ollut hyvä diili.

En ole noita "tarjouksia" tarkemmin katsonut, mutta pisti silmään Gigantin mainoksesta, että joku JBL:n bluetooth kaiutin oli nyt 70€ alennuksessa, vaikka todellisuudessa normaalihinta näytti olevan vain 40€ enemmän. Tällaisena päivänä varmaan toimii hyvin, jos kerran ihmiset on oikeasti keskellä yötä saaneet noi sivut jumiin.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
On tää hianoa. Jotenkin ajattelin, että täällä olisi sivutolkulla vinkkejä tarjouksista ja avuliaita Aatus-ihmisiä, mutta ei. Pitää tulla jokaisen erikseen kirjoittamaan, kuinka on jotain ihme hapatusta rapakon takaa ja varmasti en osta mitään.

Okei. Hienoa. Et osta mitään. Olet hieno ihminen. Voisitko nyt mennä purkamaan kaupallisen pahaa oloasi vaikka Naamakirjaan tai johonkin?

Ja näin ohimennen - AliExpressissä on myös tänään alennusmyynnit. Jos tarvit krääsää, jota et todellakaan tarvi. (linkki vie myymälän sivuille. Kiinaan asti.)
 

Pausima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Wild
Cdon.comissa sama bundle 266,95 euroa ja näyttäisi vielä olevan saatavillakin. Ite tässä vähä jahkailen oston kanssa, kun Cdonin kanssa käy aina niin että tilaamisen jälkeen kuuluukin perästä että tuotetta ei sitten ollutkaan varastossa. Ja palkintona tästä sitten vitosen alennuskuponki.
Cdon on saanut muidenkin kommenttien perusteella sen verran paskaa niskaan, että sitä en edes harkinnut. Tokihan netissä kommentoidaan vaan negatiivisia kokemuksia, mutta silti en halunnut ottaa riskiä, että boxi saapuu helmikuussa tai ei ikinä ja rahoja saa rukoilla takaisin.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ihan vaan vittuillakseni laitoin Mielen astianpesukoneen G4913SCU varaukseen Gigantista hintaan 599 €. Pettämättömään Giganttityyliin kyseessä on taas malli, jota ei edes maahantuojan sivuilta löydy... Hyvää "Älä osta mitään" -päivää vaan kaikille.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Luulin, että olisi oikeasti hyviä tarjouksia, mutta samanlaisia on aina siinä Gigantin tarjouslehdessä. Muutaman ihan kohtalaisen huomasin. Taisi olla Panasonicin ilmalämpöpumppu -300€ ja tietokoneissa oli muutama useamman satasen alennus.
Kompataan tätä. Katselin nopeasti Gigantin ja Expertin nettitarjoukset läpi eikä siellä ollut oikein mitään minkä voisi heräteostoksena ostaa. Tosin mä nyt en ole varsinaisesti mitään edes vailla, kunhan selailen. Mielestäni ihan normaalia tarjouslehtisen hintatasoa nuo tarjoukset.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Miks jotenkin tuntuu, että tänä vuonna tää Nigger Friday on oikein pompannut verkkokalvoille? Sitten vielä samaan aikaan "älä osta mitään- päivä". Tsiisus.

Taidan mennä töiden jälkeen kauppaan ja ostaa jonkun normaalihintaisen tuotteen. HAH!
 

Mosku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lieksan hurtat
Oli kai tuo gigantin Ps4 tarjous ihan hyvä, mutta oli vaan kerennyt loppua ennen kuin havahduin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Taattua jatkoaikaa, että heti kun jotain tavallisuudesta poikkeavaa tapahtuu vaikka näin teemapäivän mielessä, niin käräjät on pystyssä.
 
Viimeksi muokattu:

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mielestäni ihan normaalia tarjouslehtisen hintatasoa nuo tarjoukset.

Jos ei hahmota prosenttilaskuja, niin ehkä sitten. Gigantin XBOX One + FIFA 16 + 3 kk Viaplay 299€ on sellainen diili, jota ei ihan joka päivä näe. Samoin esim. jonkun pesukoneen hintaa oli pudotettu 1400 eurosta 900:aan. Expertin osalta tosin on vaikeaa tehdä vertailua, kun normaalihintoja ei ole missään näkyvillä, mutta Gigantilta mielestäni ihan hyvää tykitystä.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Jos ei hahmota prosenttilaskuja, niin ehkä sitten. Gigantin XBOX One + FIFA 16 + 3 kk Viaplay 299€ on sellainen diili, jota ei ihan joka päivä näe. Samoin esim. jonkun pesukoneen hintaa oli pudotettu 1400 eurosta 900:aan. Expertin osalta tosin on vaikeaa tehdä vertailua, kun normaalihintoja ei ole missään näkyvillä, mutta Gigantilta mielestäni ihan hyvää tykitystä.
Kyllä mä prosenttilaskut hahmotan, älä siitä huoli. Ja nuo mainitsemasi esimerkit nyt olivat ne harvat hyvät tarjoukset. Tuolla oli jotain sellaisiakin tarjouksia että 430 euron tuote myydään nyt 400 eurolla. Tuollaiset alennukset tai jopa paremmat saa kun menet sinne kivijalkamyymälään ja tingit hinnasta. Ei ne Gigantin tai Expertin hinnat ole kiveen hakattuja normaalina arkipäivänäkään, vaikka moni niin luulee.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ja nuo mainitsemasi esimerkit nyt olivat ne harvat hyvät tarjoukset.

Oli siellä kymmeniä muitakin tuotteita 30-50 prosentin alessa, mikä nyt ei ihan tyypillistä ole näille viikkotarjouksille. Toki esim. puhelimissa ei ollut mitään erityisiä alennuksia, mutta kokonaisuutena silti varsin hyvä setti mielestäni viime vuoden flopin jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Toki esim. puhelimissa ei ollut mitään erityisiä alennuksia.

Yöllä kun selailin niin Samsung Galaxy s6 oli ihan mukavassa alennuksessa nettikaupassa, taisi hinta olla jotain 450euroa. Aamulla noi kaikki oli jo mennyt. EDIT. Nojoo, eipä tuokaan nyt järisyttävä alennus ollut, 20% hinnasta.

Sinänsä vähän harmittaa kun maksoin eilen Honor seiskasta 350. Noh, eipä tuo varmaan niin paljon parempi olisi ollutkaan.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Voi perkele, ei ollut millään tarkoitus kuluttaa lainkaan rahaa tämmöisen turhan ulkomaalaisen päivän aikana, mutta... Kyllä sitä tuli aamuyöstä neljän aikoihin tilattua mm. iPad mini 3, Steel Seriesin Siberia V2 kuulokkeet, viisi meemipaitaa ja nyt vielä illemmalla työajalla tilasin uuden läppärin, kun vanha on ollut jo useamman vuoden päivät mäsänä. Ei siinä mitään, kulutustavaraa kaikki, mutta kyllähän se lähihoitajana on absurdia kuluttaa 1059,13€ yhden vuorokauden aikana.

Noh, maanantaina tulee rahaa taas puolisentoista tonttua, niin kaipa tästä selviää, mutta kyllä vähän hävettää, että lähdin tuollaiseen mukaan.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Toi on melko hyvä tarjous! Täytynee käydä hakemassa tuollainen itsellekin, kiitti vinkistä!

Jos on loppu, niin prismasta saa Ps4:en 1Teratavun levyllä ja kaksi ohjainta hintaan 419€. Otin tuon koska saan siitä 10% bonusta ja ainakin kaksi ohjainta täytyy olla.

Tulis nyt joulu että pääsee pelaamaan....
 
Jos näistä tarjouksista ei löytynyt sitä mitä etti, niin maanantaina ainakin cdon osallistuu tohon Cyber Monday "tapahtumaan" eli ehkä sieltä löytyy sitten jotain itselle. En jaksa alkaa näitä juttuja tarkistamaan, mutta muistaakseni Cyber Monday on suunnattu verkkomyynnille eli semmoset firmat siinä varmaan on mukana, jos jotkut (ei tämä taida Suomeen olla rantautunut vielä juurikaan?).

Mulle olis tietyt kuulokkeet tuolta cdonista kelvanneet, mutta oli loppuunmyyty siinä vaiheessa kun löysin ne sieltä. Tsekkasin samojen kuulokkeiden hinnat useemmasta kaupasta, mutta eipä tullu cdon mieleen kattoo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös