Billy Tibbetts HIFK:hon

  • 375 814
  • 1 159

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saa nähdä, mahtuvatko Nielikäisen ja Tibbettsin egot kotijengin koppiin kovin sopuisasti. Molempia haukutaan huonoiksi pukukoppipelaajiksi, ja Tibbettsin tulo syö entisestään cowboyn käyttöä kokoonpanossa. Alkaako kulmahampaat jo näkyä?

No, ei tule kauheasti Pasin peliminuutteja ikävä, kun on Tibbetts kaukalossa hoitamassa hommia. Erona miehillä toki se, että Nielikäisen voi uhrata esim. pelirangaistuksen myötä pihalle, Tibbettsiä ei mielellään. Varsinkin, kun Billyn lähes $2miltsin liksa loppukaudesta asettaa hänelle tiettyjä paineita pysyä pelissä mukana.

Ensimmäinen vääntö kaksikolla on kuulemma jo huomenna ennen aamujäitä, Tibbetts sekä Nielikäinen saavat nimittäin vapaasti ottaa yhteen selvittääkseen, kumpi pelaa loppukauden #74 selässään.

Jos Tibbetts ei saa numeroa 74, vaatii hän kuulemma 22:n. Riittää, kunhan talkkari käy torstaina ennen matsia tiputtamassa sen katosta alas.

Onpahan totta vieköön hyvä ja innostunut olo tästä hankinnasta. Väriläiskää hänestä toivoin liigalle Joulun alustustunnelmissa, ja nyt saatiin siis IFK:hon. Toivottavasti nyt Tibbettsin sipuli ei ala ratkaisevassa paikassa pehmenemään, vaan mieheltä nähdään samanlaista röyhkeyttä ja Petteri Sihvosen teesejä mukaillen "peliviisautta" kuin toistaiseksi Kerhon paidassa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Neely kirjoitti:
EDIT. mtmelalle: Juu-uh. Kauhun sekaisin tuntein odotamme usuttaako Sheds kilpikonnavaltosen Billy-Boyn kimppuun Torstai-illan kaupunkiliiga ottelussa.

Tai sitten Schnabelin, joka myös osaa tuon kuumentamisen mitä ilmeisimmin varsin hyvin?
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Kyllä Tibbettsiä viedään kuin märkää rättiä kaikissa noissa tappeluissa, tosin kuka tahansa uskaltaa antaa turpaan, mutta vain kovat uskaltaa ottaa turpaan.

Noh, jos joku on ilkeä Billylle, niin Pasi tulee ja näyttää kaapinpaikan...

heh heh
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Neely kirjoitti:
EDIT. mtmelalle: Juu-uh. Kauhun sekaisin tuntein odotamme usuttaako Sheds kilpikonnavaltosen Billy-Boyn kimppuun Torstai-illan kaupunkiliiga ottelussa.

Tahallasko käsitit väärin? Shedden tietää tasan tarkkaan minkä riskin IFK otti, ja mikä olisi parempi paikka pistää homma ranttaliksi ja IFK:n keskittymään epäolennaisiin asioihin kuten jääkiekko-ottelun voitto. Hakea yliotetta kevääseen ja loppuihin paikallisotteluihin. Todellakaan ei Sheddenia kiinnosta kuka sen kukkotappelun voittaa, toki jos oma mies (Schnabel?) niin vielä parempi. Joukkueen etu voittaa aina yksilön edun.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jermu kirjoitti:
Kun sinua niin kovasti kiinnostaa tämä asia, niin voisitko luetella ne ilmeisesti lukuisat IFK-fanit jotka näin tekivät?


Nopeasti tsekaten sieltä ei kovin montaa löytynyt, mutta ainakin IFK-versio Wezqusta eli Mixu, Kyynikko ja Metukka.

Saa nähdä mitä tapahtuu. Tällä hetkellä ainakin vaikuttaa siltä, että yhden sm-liigan parhaista vahvistuksista IFK värväsi, mutta se pää, se pää. Jos se kestää koko loppukauden, niin erittäin onnistunut hankinta, mutta asioilla on aina kaksipuolta... Mielenkiinnolla odottakaamme.

Menneisyydestä on turha höyrytä, jokaisellahan meillä on jotain hölmöä tehtynä, Billyllä pahemmin hölmöiltynä, mutta eiköhän hänkin niistä ole omat seurauksensa kärsinyt.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Ioota Rhoo kirjoitti:
Kyllä Tibbettsiä viedään kuin märkää rättiä kaikissa noissa tappeluissa, tosin kuka tahansa uskaltaa antaa turpaan, mutta vain kovat uskaltaa ottaa turpaan.

Noh, jos joku on ilkeä Billylle, niin Pasi tulee ja näyttää kaapinpaikan...

heh heh

Niin, mutta toisaalta noissa klipeissä mitkä Tinke-80:n laittoi on vastassa Oliwa, joka noihin aikoihin lukeutui NHL:n enforcereiden joukossa aikalailla kärkisijoille.. Vaatii kanttia heittää hanskat tiskiin raskaan sarjan kavereita vastaan..
 

Benamy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK ja Hokki
HMenthalin kanssa samaa mieltä, kyllä sieltä niitä avautujia löytyy ja taisipa joku jo täällä kääntää kelkkansa, jos ei 180 astetta niin ainakin 90. Mutta, tämä ei ole yleistys, se että muutama Hifk-fani osoitti älynlahjansa siellä ei mielestäni tarkoita että he kaikki olisivat samanlaisia. Kyllä Kärppien ja HPK:nkin kannattajista löytyy DarwinAwardsin ansaitsevia persoonia.

Mielenkiintoista nähdä miten kyseiset henkilöt reagoivat uutiisiin mutta paljon mielenkiintoisempaa tulee olemaan miten hyvin Tibbets soveltuu Hifkiin. HPK:ssa todella kiitettävät tehot mutta Hifk pelannee aika eri tyylistä kiekkoa, ainakin pelasi ennen Baxterin tuloa. Jos jatkaa edes puoliksi yhtä hyvin (mikä tarkoittaisi piste per ottelu) on Hifkillä hyvin pullat uunissa kevättä ajatellen. Jos taasen on sellainen "pukukoppipelaaja" kuin huhut väittävät, no, silloinkin on mielenkiintoinen kevät tiedossa.

Jokohan Tibbets pelaa Jokereita vastaan? ja missä ketjussa? ja kuka joutuu siirtymään sivuun? ja milloin on seuraava matsi HPK:ta vastaan?
Jos ei muuta niin ainakin keskustelua ja mielenkiintoa on siirto lisännyt ja se on nykykiekossa kuin rahaa pankissa.
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Bedrock kirjoitti:
HPK kannattajilta alkoi ilmestymään katkeraa tilitystä Billystä ja hänen "ongelmistaan" välittömästi sen jälkeen, kuin kävi selväksi, että hän ei Hämeenlinnassa jatka. Muilta "vasta" siinä vaiheessa, kun sopimus HIFK:hon oli käytännössä selvää. "Liian hapokasta" -sanoi kettu pihlajanmarjoista vai miten se meni...

Nojaa.

Ihan tuota meidän paikallislehteäkin lukeneena voin kertoa erään pelaajan kertoneen julkisessa haastattelussa heti Billyn saapumisen jälkeen, että kaveri on pukukopissa...tuota...noh...hiukan aktiivinen.

Eli turhaan nyt kyllä henkseleitä paukuttelet. Nämä asiat ovat olleet tiedossa jo pidemmän aikaa.

Siihen en ota kantaa miten tämä aktiivisuus vaikuttaa muihin pelaajiin ajan kanssa.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
RoopeS kirjoitti:
Nyt on sitten mielenkiintoista kuulla mikä "roisto" tämä kaveri oikeesti on. Oman tarinansa mukaan aika tavallinen kaveri, ja joittenkin mielestä murhamies ja raiskaaja. Hmm....Onko kellään täällä tietoa ihan aidosti mitä mies on tehnyt. Vai perustuuko kaikki huhuihin ?

Taken from Wikipedia
"Billy Tibbetts (born October 14, 1974 in Boston, Massachusetts) is a professional hockey player who has played for the New York Rangers, Philadelphia Flyers and Pittsburgh Penguins of the NHL. He is notable for having served three years in jail from 1996 to 1999 after being convicted of assault and battery with a dangerous weapon and a probation violation. On the ice he is known as a fighter and an enforcer. He currently plays for the Chicago Wolves of the American Hockey League.

In 1992 Tibbetts plead guilty to sexual assualt of a 15 year old girl. Tibbetts was 17 at the time, living with his affluent family in Massachusetts. The girl got drunk at a party and passed out. She was taken behind a warehouse and sexually assaulted.

Tibbetts was charged with three counts of statutory rape -- the victim was alleged to have been raped three different ways -- and pleaded guilty to one count. The judge gave him a suspended sentence. Sixteen months later, he shot someone with a BB gun and wound up doing 39 months in jail"

Tämmöistä juttua liikkuu tuolla Jenkkien ja Kanadan suunnassa. Tiedä sitten mikä on totuus...

Edit: Mutta kyseinen pelaaja tuo ainakin väriä liigaan, jossa sitä ei ole todellakaan liikaa
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Benamy kirjoitti:
Mielenkiintoista nähdä miten kyseiset henkilöt reagoivat uutiisiin mutta paljon mielenkiintoisempaa tulee olemaan miten hyvin Tibbets soveltuu Hifkiin.
Tätä rupesin itsekin pohtimaan. Jollain tapaa uskon, että jopa hieman paremmin kuin Kerhoon. Kerhollahan ei pelisysteemi liene ihan niin suoraviivainen kuin HIFKillä, minkä uskoisin olevan pienoinen etu. Eikä se varmaan ketjukavereistakaan jää kiinni. Mutta jatkaako edelleen kahden pisteen keskiarvolla liigaa? Ja mitä tapahtuu, jos ei jatka? En pitäisi kuitenkaan ihmeenä, että tehot ovat kiitettävää luokkaa kauden loppuun asti. Sitä pidän pienenä ihmeenä, jos ainuttakaan ylilyöntiä ei tule. Jotain mätää miehessä täytyy olla. Kerhossa se ei vain ehtinyt pinnalle asti, siis kentällä. Pukukopista ja hallin ulkopuolisesta elämästä elän vain kuulopuheiden varassa, joten annan niiden olla.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Tässä vaiheessa ei kai auta kuin onnitella IFK:ta kaappauksesta. Aika kaksijakoiset fiilikset siirrosta. Toisaalta olisin aivan ehdottomasti halunnut miehen jatkavan kerhossa loppukauden, niin kovan vaikutuksen mies kerkesi muutamassa näkemässäni pelissä tehdä. Oma uusi suosikki oli jo syntymässä ja tämänkaltaisia pelaajia ei kerhossa eikä koko liigassa liikaa ole.

Toisaalta, luotto Korpela & co:n on sen verran kova, että uskon tämän olleen oikea siirto meidän puolelta, varsinkin jos huhut ongelmista pukukopissa pitävät paikkansa ja miehen tilalle tulee pakki tasoa Murphy/Clarke. Jos ei tule ja mies pelaa huikea loppukauden uuden työnantajansa leivissä, olen enemmän kuin pettynyt kerhon johtoportaaseen koko kauden osalta.

Tekisi mieli toivottaa miehelle onnistuneita pelejä petopaita päällä, mutten sitä tässä tilanteessa voi tehdä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
pokki kirjoitti:
Ihan tuota meidän paikallislehteäkin lukeneena voin kertoa erään pelaajan kertoneen julkisessa haastattelussa heti Billyn saapumisen jälkeen, että kaveri on pukukopissa...tuota...noh...hiukan aktiivinen.
Ovatko muut pelaajat kopissa hieman...tuota...köh...ööö... passiivisia?
 

scholl

Jäsen
Simon kirjoitti:
Ovatko muut pelaajat kopissa hieman...tuota...köh...ööö... passiivisia?

Mies on Bostonista ja pelannut mm. Nykissä ja Chicagossa eli suhteellisen isoissa paikoissa, missä kaikenlisäksi joutunut harrastamaan small talkia niin ei mikään ihme, että vähän ihmettelee, kun tulee Suomen maaseudulle, jossa puhutaan vielä vähemmän kuin Helsingissä. Varmaan kiertänyt koputtelemassa joka jätkää, että ovatko hereillä.
 

Wilburg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veikkaan että molempien kannalta hyvä siirto. Tuntemattoman suomalaisen valmentajan tiukka linja olisi varmasti saanut tässä marttyyrissä kapinareaktioita aikaan, kun taas kovan mutta ilmeisesti pelaajaystävällisen Baxterin komennossa mies voi olla aiheuttamatta hämminkiä.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
scholl kirjoitti:
Mies on Bostonista ja pelannut mm. Nykissä ja Chicagossa eli suhteellisen isoissa paikoissa, missä kaikenlisäksi joutunut harrastamaan small talkia niin ei mikään ihme, että vähän ihmettelee, kun tulee Suomen maaseudulle, jossa puhutaan vielä vähemmän kuin Helsingissä. Varmaan kiertänyt koputtelemassa joka jätkää, että ovatko hereillä.

Äläpä unohda Pittsburghia, missä herätteli Mario Lemieuxia heittelemällä hampurilaisella päähän ;)
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Benamy kirjoitti:
Jokohan Tibbets pelaa Jokereita vastaan? ja missä ketjussa? ja kuka joutuu siirtymään sivuun? ja milloin on seuraava matsi HPK:ta vastaan?

Saas nähdä. Seuraava HIFK:n ja HPK:n kohtaaminen lienee tiistaina 13.2 , eli muutaman viikon päästä.

Ikijokerille: Kyllä Schnabel on tuossa kuumentamisessa mestari muttei ei se teille ( valtaosa faneista ) kelpaa.

mtmelalle: Kyllä mä sen pointin sieltä löysin mutta Shedsin kannalta tuon yhden miehen jahtaaminen olisi uskomattoman typerä veto tähän saumaan. Johan ne sitä hämptonissa yrittivät ja kuokkaan tuli siitä pelistä. Luulisi Sheddeniä enemmän kiinnostavan saada oman joukkueensa tappioputki nimenomaan pelaamalla poikki kuin luottaa siihen että yhtä (tuossa pelissä mahdollisesti HIFK-nutussa debytoivaa) pelaajaa kuumentamalla saataisiin HIFK:n peli sekaisin. Eihän sinne sitten jääkään omaa peliä pelaamaan kuin Kuhta, Murray, Guolla, Murphy, Pikkarainen ja kumppanit.


Kummallisen erilaisia tarinoita sieltä Hämeenlinnasta pukukopin suunnalta satelee. Jollekkin pelaaja X on sanonut että oli kopissa paskajätkä kun sivuunkirjoittaneelle taas pelaaja Y vielä eilen sanoi ettei mitään ongelmaa Tibbettsin kanssa ole ollut. Noh ehkei kaikki vaan tule kaikkien kanssa toimeen.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Kerholla oli varmaan aika paha paikka. Puolustaja on pakko saada ja Tibbettsin palkka karkasi liian korkealle, tässä on sitten sopan tulos. Tässä tilanteessa se puolustaja on huomattavasti tärkeämpi lenkki kuin yksi hyökkääjä, varsinkin kun Hietanenkin loukkaantui eilen ja tarvetta oli jo aiemminkin.

Onnea vaan Billylle sinne DDR:ään. Toivottavasti jatkaa hyviä otteitaan.
 

Lätkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Voi voi...

Onkos punanutut kokonaan hylänneet Pasinsa, joka on niin brändin näköinen kuin jokaisen Fänin naama peilissä narrivoiton jälkeen?

No teillähän siellä sattuu ja tapahtuu, niin saitte niin näköisenne pelaajan kuin vain voitte saada. Jos meinaan Sihvosen juttu "Liigan Parhaasta Pelaajasta" pitää paikkansa. Niin täynnä itteään...

Siellä te saatte huokailla joka kevät, kun Pena petaa omaa paikkaansa.
Kuinkas mones kerta tää on, kun Pena saa kevät-tipan?
Odottelen kevään "Penalle potkut uutisia...".
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Neely kirjoitti:
Saas nähdä. Seuraava HIFK:n ja HPK:n kohtaaminen lienee tiistaina 13.2 , eli muutaman viikon päästä.

Ikijokerille: Kyllä Schnabel on tuossa kuumentamisessa mestari muttei ei se teille ( valtaosa faneista ) kelpaa.

mtmelalle: Kyllä mä sen pointin sieltä löysin mutta Shedsin kannalta tuon yhden miehen jahtaaminen olisi uskomattoman typerä veto tähän saumaan. Johan ne sitä hämptonissa yrittivät ja kuokkaan tuli siitä pelistä. Luulisi Sheddeniä enemmän kiinnostavan saada oman joukkueensa tappioputki poikki kuin luottaa siihen että yhtä (tuossa pelissä mahdollisesti HIFK-nutussa debytoivaa) pelaajaa kuumentamalla saataisiin HIFK:n peli sekaisin. Eihän sinne sitten jääkään omaa peliä pelaamaan kuin Kuhta, Murray, Guolla, Murphy, Pikkarainen ja kumppanit.

Lähinnä ajattelin Jokereiden tunnetilaa, pataan on tullut ja nyt on pakko näyttää kuka on herra Helsingissä, tavalla tai toisella. Nyt kun Schnabel siirtyi (?) Jokereihin, niin luulen, että ensimmäinen tehtävä on juuri IFK-matsissa. Ei välttämättä suoraan Tibbettsin kimppuun, mutta jollain tavalla näyttö tulee. IFK:ssa se tunnetila on räjähdysherkempi kuin jossain rauhallisessa hämptonissa :) No tämä on vain omaa ajatteluani.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
mtmela kirjoitti:
Nyt kun Schnabel siirtyi (?) Jokereihin, niin luulen, että ensimmäinen tehtävä on juuri IFK-matsissa. Ei välttämättä suoraan Tibbettsin kimppuun, mutta jollain tavalla näyttö tulee.

Jeh. Jos tuo Virmasen en ole hankkinut mitään Schnabelia tarkoittaa että Robert Narreissa torstaina pelaa niin voihan tuo jotain yrittää. Jos saa liikaa peliaikaa niin ottaapaahan ainakin perkeleesti kakkosia. Saattaapi olla puupää Nielikäinen vastuksena.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Juu onnea vaan Billylle ja odotan edelleen vadin kaatumista vaikkei se nyt Kertsin paita päällä tapahdukaan.

Billy istuu hyvin teidän rosteriin, hyvää vastapainoa sisustusta harrastavalle Kovaselle, jonka kyyneleet on nyt pyyhitty. Voima on balanssissa.

Jännä nähä Jeren ja Pasin reaktiot.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Lätkis kirjoitti:
Onkos punanutut kokonaan hylänneet Pasinsa, joka on niin brändin näköinen kuin jokaisen Fänin naama peilissä narrivoiton jälkeen?

No teillähän siellä sattuu ja tapahtuu, niin saitte niin näköisenne pelaajan kuin vain voitte saada. Jos meinaan Sihvosen juttu "Liigan Parhaasta Pelaajasta" pitää paikkansa. Niin täynnä itteään...

Siellä te saatte huokailla joka kevät, kun Pena petaa omaa paikkaansa.
Kuinkas mones kerta tää on, kun Pena saa kevät-tipan?
Odottelen kevään "Penalle potkut uutisia...".
Voi hellanlettas sentään sua mörrimöykkyä, ootko ihan ärripurrina äkämystyneenä tänään punkasta pinkaissut? Varo verenpainetta, veliseni.

Kaveri juuri äsken vahvisti lunastaneensa piletit torstain peliin, toivottavasti kaukalossa piisaa tapahtumia 21 euron arvosta.
 

Viljuri

Jäsen
Mielenkiintonen hankinta Matikaiselta. Näyttäisi siis siltä, että tällä(kin) kaudella yritetään tosissaan, vaikka markkinoiden palkkarakennetta ei "solidaarisesti" ainakaan suomalaispelaajien osalta useimmiten rikotakkaan.

Intoani hieman laimentaa se, että tulin esitettäneeksi perusteltua kritiikkiä sivistyneessä hengessä (lue: implisiittistä vittuil*a) eräälle pallokerhon kannattajalle Lintumäen linjauksista koskien Tibbettsin hankintaa.

Edelleen lienee syytä pelätä, etteivät r.y:n toimeliaat vallankäyttäjät pääse antamaan lisälaskua kyökin puolelta. Pisteitä kyllä varmasti syntyy, mutta syntyykö mekkalaa...
 

Goonies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Dallas
Voi perkeles kun tekisi mieli tulla katsomaan tuota nöyryytystä torstaina. Jos toi IFK:n henkinen/fyysinen ylivoima Jokereita vastaan tullut jo edellisessä pelissä selväksi, niin torstaina se viimeistään tapahtuu.

Tämä on vähän kuin veisi kavereita teuraaksi. Puntti tutisi jo Petrelin kanssa :)
Nyt vaan torstain rosteriin Pasi, Billu, Lååstedi ja muut vintiöt, niin homma on täydellisesti pulkassa.

Ps. tämä ei ole vittuilua vaan toivomus tulevasta. Oppivatpa Jokeritkin sen, että kiekko ei ole mitään rusettiluistelua vaan äijien peliä missä laidat paukkuu ja liha lentää.

Onnittelut Tibbetsistä. Toivottavasti tuo samalla uskoa brändiin, jotta nähdään taas kunnon lätkää sm-liigassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös