Kurt

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, sympatiat HIFK
tant gredulin sanoi:
HPK-puolella keskustellaan siitä, että Tibbets on pakannut kassinsa ja jäänyt junasta Pasilassa. Jatkoahan sille piti tulla?
Jatkaako han Billy vielä taksilla Töölöön, vai käveleekö asemalta tunnelia pitkin Ilmaanlaan...
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
zaluun sanoi:
Eli Tibbetts sitten Hifkiin. Jännää.

Lähde: Urheilulehti
Jos tähän nyt sitten voi uskoa. Samainen lehti julisti ennen joulua, että HIFK:n uudet valmentajat ovat Hexi/Allu. Toivon tietysti Tibbetsiä HIFK:hon. Olisi mahtava kaappaus.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Pakko on nyt todeta, että Pentti se kyllä on joka viimeisen kyykyn tarjoaa. Ja teillä niitä ylilyöntejä voi varmaankin jo sitten odottaa.
 

joey77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HIFK
Joku ehti siis jo ensin. Onkohan totta vai Barrets jokereihin tyyppinen "tieto" ?

"Match made in heaven" jos on. Itseä arveluttaa, mutta jännä nähdä tarkoittaako punanuttu päällä sitä, että alkaa pelikiellot viuhumaan, hiukka kun on eroa HPK:n ja IFK:n kohtelussa tuolla liigan elimissä. Pelimiehenähän Billy on liigan kovimpia ja täysin "brändin" näköinen (jos siis aiemmat ylilyönnit joita ei ikinä pidä hyväksyä) lasketaan pois. Mutta Todella kovan luokan kaveri laatikossa, kun vielä kuitenkin keskenkuntoinen ja joka peliin tulee 1+1.

Tämänkö takia siis emme ole lukeneet Penan joka vuotisista Prahan reissuista mitään huhuja, Pena pääsi salaa livahtamaan Hämeenlinnaan?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ei ole Tibbets ainakaan tämän päivän HPK.n kokoonpanossa, joten uskotaan sitten, että Pena teki kunnon kaappauksen ja hankki meille Tibbetsin.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
En kyllä oikein pysty uskomaan tätä vielä...

Tätäkä nyt tänne tarvittaan?

Billyllä myydään paljon pääsylippuja, mutta en pysty kyllä miestä mihinkään ketjuun istuttamaan...

Ei tule sitten sentteriä.

Näkemiin Pasi.

EDIT: Olin täysin varma, että Tibbets on Hjalliksen miehiä... Itseasiassa vieläkin luulen miehen suuntaavan sinne. Tätä palikkaa on vaikea sovittaa Baxterin HIFKiin.
 
Viimeksi muokattu:

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Mielenkiintoista tietää mitä Pena antanut HPK:lle. Pasi ja Snappi ja vähän rahaa? Aika kova kyykky kyllä jos Pena tämän jätkän hankki. Olen pitänyt häntä hyvänä pelaajana, mutta hänen tekojaan en hyväksy, mutta sama kai tuo. Olisi luullut että Sheddeniä kiinnostaisi tämänkaltainen monityömies, joten onkohan noissa huhuissa perää että Narreilla on oikeasti kassavajetta tai jotain sen tapaista. No ei nuolaista ennen kuin tipahtaa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Herrasmiehenä en jaksa kaivella vanhoja viestejä esille. Siispä toivotan onnea hankinnasta, sikäli kun tieto pitää paikkansa.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Jaahas Mr. Jäähyaition "suosikkipelaaja" jullipaitaan. Ihan hyvä, ehkä mekin saadaan nyt Ilmalaan vihdoinkin joku kovanaama ennen siirtorajan kongia. Kuinka kauan kasetti kestää?
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, mikäli Tibbets tulee, niin pistäkää Nielikäinen meille paluupostissa. Kiitos jo etukäteen.

Täältä tähän
 
Hevosenpää postiluukussa -patsas Antti Aallolle!

scholl

Jäsen
Olisi varmasti hyvä hankinta. Siis kuka enää uskoo, että sentteriä mistään löytyy ja jos Nielikäinen on osoittautunut tarpeettomaksi niin voisi antaa vaihdossa. Lisätään vielä se, että monihan on esittänyt tilastoja siitä kuinka huonosti Järvinen, Salonen ja kumppanit ovat tehneet maaleja. Ehkä siihen tarvitaan nyt röyhkeää pelaajaa, joka on tehokkaampi kuin noi meidän suomalaispelaajat.

Mikäli huhut miehen kreisiydestä eivät ole täysin tuulesta temmattuja niin silloin on ainakin pelote pudotuspeleihin. Jos joku vittuilee niin purraan vaikka korva irti.
 
Tiedote: scholl is back!

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
http://www.urheilulehti.fi/jaakiekko/uutiset/article137348-1.html
"He hankkivat hänet lähes ilmaiseksi try out -sopimuksella, mikä oli siinä vaihessa varmasti järkevä ratkaisu. Kun Tibbets oli pelannut muutaman ottelun, niin minun tietojeni mukaan hän ilmoitti olevansa SM-liigan paras pelaaja ja vaativansa SM-liigan kovinta palkkaa. Kun HPK ei tähän suostunut. Pentti Matikainen pääsi mukaan tanssiin"

Näin toteaa Sihvonen Urheilulehden sivuilla. Kovalla rahalla saa siis pelaajan joka on omasta mielestään liigan paras pelaaja.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Taitaa olla paskapuhetta.

Miksi IFK-sivut eivät tätä "faktaa" kerro?
 
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bill Belichick
Leon sanoi:
Herrasmiehenä en jaksa kaivella vanhoja viestejä esille. Siispä toivotan onnea hankinnasta, sikäli kun tieto pitää paikkansa.
Mä voin kaivaa omani. Kummasti alkaa satelemaan näitä takit kääntyy tms. huomautuksia. Tässä siis oma viestini Tibbetts-ketjussa Kerho-puolella:

Bismarck sanoi:
Ihan OT, brändin miehet (tarkoittanet HIFK:n kannattajakunnan edustajia) ovat suhteessa muuhun tässä ketjussa nähtyyn olleet jopa toivottamassa hyvällä prosentilla ko. henkilön tervetulleeksi liigaan tms. Miksi the Brändi piti tähän kaivaa? Jere? Oliko tämäkin ketju esimerkki kuinka the brändiä ei ole olemassa ja kuinka Stadista löytyy suurimmat jeesustelijat? Hifk-fanit aina sanoo et ne taklaa puhtaasti ja sit ne aina sanoo että niiden miehiä otettiin rottamaisesti ja blaa blaa blaaa.

HPK otti tietoisen ison riskin - Tibbetts on kuin norsu posliinikaupassa mitä tulee mahdollisiin ongelmiin joukkuekemiassa. Riskin ottamisen hyvä puoli on se, että joskus se onnistuu ja tulos saattaa olla yllättävän hyvä (mitenköhän Bubi tämän asian ilmaisisi?).
Edit. Niin, itse uskon siirtoon vasta nähtyäni jotain konkreettista todistusaineistoa.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Urheilulehden näitä "tietoja" kannattaa aika tarkalla lähdekritiikillä tutkia. Sihvonenhan oli jo Kekäläistä hilaamassa IFK:n valmentajaksi varmana tietona.
 

scholl

Jäsen
Ioota Rhoo sanoi:
EDIT: Olin täysin varma, että Tibbets on Hjalliksen miehiä... Itseasiassa vieläkin luulen miehen suuntaavan sinne. Tätä palikkaa on vaikea sovittaa Baxterin HIFKiin.
Kysyn sinultakin tämän eli uskotko, että McVävy kuskaisi miehen junalle, jos olisi matkalla Hjalliksen eikä Frankin luo?
 
Tiedote: scholl is back!

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Onneksi olkoon HIFK. mixu ja kyynikko, mites nyt suu pannaan?

Pena kyykyttää nyt koko rahan edestä.
 
Lehmä Kyllikki söi kartongin Norttia ja kuoli.-Zetor-
Begbie 13012006 HPK-Ässät ketjussa "Kun valhetta toistaa riittävän monta kertaa, niin ihmiset saattavat jopa uskoa sen". NIINPÄ!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy