Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
English open päättyi 42-vuotiaan Stuart Binghamin juhliin, Bingham kuittasi voitostaan 70 000 puntaa. Finaalissa Bingham kukisti Mark Davisin lukemin 9-7. Mark Davis selviytyi pitkällä ammattilausurallaan 46-vuotiaana ensimmäistä kertaa ranking-turnauksen finaaliin. Välierissä Davis pöllytti Ronnien lukemin 6-1.
Voi surku, toivoin Davisin voittoa juuri siitä syystä, että pääsi vasta nyt ensimmäisen kerran finaaliin. Toki parempi voittaa aina, mutta olisi hän sen ansainnut.
 
Mörököl on Ice 2019

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Davis on löytänyt jotain uutta peliinsä, oli kuin uudestisyntynyt English Openissa. Ronnie oli ihan vastaantulija, mutta se voi johtua Ronniesta itsestäänkin. Mutta todella kovalla itseluottamuksella Mark pisti menemään. Finaalissa tuli yksi harmittava huolimattomuusvirhe (tussi by Kauppinen), muistaakseni 5-4 tilanteessa. Tuosta 6-4 ja toisinkin olisi voinut käydä. Aika jännä juttu tää vanhojen sotaratsujen esiinmarssi. King, Hamilton, Day ja ketä näitä nyt on ollut. Perrykin on ollut hyvässä nosteessa, vaikka ei mikään uusi voittaja olisikaan.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
En tiedä miten Davis oli tiensä loppuun raivannut, ilmeisesti ihan eri pelillä, koska näin vain tuon viimeisen framen ja siinä mies paukutti kohtalaisia virheitä toisensa perään ja melkein tarjoili voittoa. Binghamilla sitten itselläkin hiukan käsi tärisi ratkaisuissa. Tottakai paineet ovat kovat jne, mutta mielestäni joku hit and hope -lyönti ei kuulu finaaliin, jossa menossa kenties ratkaisuframe.
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Giants
Ensi viikolla alkaisi Champion of Champions, ja pääsen ensimmäistä kertaa paikan päälle nauttimaan laatusnookerista. Vielä ei kuitenkaan ole edes osallistujalistaa vahvistettu eikä siten myöskään otteluohjelmaa, mitenkähän pitkään nuo venyttää sitä tietoa, onkohan aiemmilta vuosilta kenelläkään kokemusta? Ei sinällään suurta merkitystä kun liput on toiseen välierään ja finaaliin, mutta alkaa tässä sen verran jo reissu kuumottelemaan että olisi hauska vähän fiilistellä etukäteen.

Jos jollakulla on jotain pro-tipsejä jakaa mitä tulee huomioida kun tuollaiseen isompaan turnaukseen menee yleisöön, niin mielellään otan vinkit vastaan.
 
"Sami Vatanen - Sivuttaisliikkeen jumala." -Urheilulehti 2010 lokakuussa

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Jos jollakulla on jotain pro-tipsejä jakaa mitä tulee huomioida kun tuollaiseen isompaan turnaukseen menee yleisöön, niin mielellään otan vinkit vastaan.
Rapisevat karkkipussit, kova ääninen jutustelu ja erityisesti lyöniten aikana salamalla kuvaaminen saa sinulle uusia ystäviä....(olen asiantuntija huonoissa neuvoissa).

Pistä matkaraporttia, kiitos.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ja äänet voi huoletta jättää puhelimeen, mielellään tietysti täysille, ja kavereita voi pyytää soittelemaan häläreitä tasaisin väliajoin. Lisää uusia hyviä kavereita. Yskäisyt ja aivastukset sopivat erityisesti siihen kohtaan, kun pelaaja keskittyy suoritukseen ja mallaa lyöntiä... Onhan noita.

Onkohan tuolla niitä headsettejä tyrkyllä? Jos on, niin ne on ihan jees. Juomingit ja syömingit kannattaa funtsaa etukäteen, ettei ala heti penkille istahdettua hätä pakottamaan.

Hyvin se menee ja hauskat reissut!

Itse skba on alkanut ja inhokki Murphy meni jatkoon. Ding on hävinnyt parhaillaan käynnissä olevassa pelissä ekan freimin Georgioulle.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivottavasti ei tule myöhässä oma vinkki, mutta muista, että koskaan ei ole huono hetki huutaa "Come on Ronnie!". Suoritteen voi tehdä milloin vain, eikä haittaa, vaikka Ronnie ei juuri silloin pelaisikaan. Jos käy tylsäksi, niin voi painottaa eri kohtaa lausumasta. Jokunen rohkea on jättänyt Ronnien lopusta pois, mutta en lähtisi tekemään klassikkoon noin radikaaleja muutoksia.

Puhelin kannattaa muuten laittaa sitten myös pois värinältä. Riippuen puhelimesta ja sen sijainnista, niin värinäkin kuuluu ihan kiitettävästi. Taskussa ei toki niin paha, mutta laukkuun jätetty puhelin, joka värisee kuuluu kauas, jos on hiljaista. Yleisestihän tuolla pärjää, kun on hiljaa eikä häiritse ketään.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Voihan pylly. Murphy freimin päässä voitosta Dingiä vastaan. En ole koskaan tykännyt Murphystä, enkä tykkää vieläkään. Ihmeitä pitää tapajtua, jos Ding meinaa voittaa 3 freimiä putkeen. Mun puolesta saisi tapahtua
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo ei tapahtunut. Ding päätti sitten taas oikein tyrkyttämällä tarjota tuon viimeiseksi jääneen 9. freimin Murphylle. Taas vaan meni kasetissa nauha solmuun.
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Giants
Hehheh, hyviä vinkkejä, kiitos. Edellytykset reissulle on sikäli aika hyvät, että armoton yskä alkoi viime viikolla eikä osoita laantumisen merkkejä, Saa varata taskut täyteen yskänpastilleja. Olisihan se "hienoa" jos saisi olla tuomarin "Quiet please!" + sormella osoitus -combon kohteena. Ronnie-huutoihin tarvittaneen tällaiselle jäyhälle suomalaiselle sen verran reilusti rohkaisujuomaa, että sen voi suorittaa sitten tauolla vaikka pisuaarin edessä ja aiheuttaa vielä normaaliakin enemmän hämmennystä kanssakatsojissa.

Olisi kyllä mieletöntä nähdä Ronnie livenä, jo ihan sen yleisön fiiliksenkin takia, vaikka valehtelisinkin jos väittäisin ettei Ronnie olisi ollut se "porttihuume" tämän lajin pariin itselleni. Kovatasoinen turnaus on kyllä tulossa ja Ronnien pelifiilis kun on etukäteen aina hieman kysymysmerkki, niin saas nähdä. Jos Ronnie selvittää alkulohkon niin harmittavasti pelaa välieränsä perjantaina, ja me ollaan menossa katsomaan vasta lauantain välierää, joten ei auta muu kuin toivoa Ronnielle finaalipaikkaa ihan itsekkäistä syistä. Noh, kun katsoo noita lohkoja niin voi kyllä varmuudella sanoa, että tulee näkemään kolme maailman kärkipelaajaa livenä.

Headsetit ei kuuluneet lippujen hintaan, en muista oliko niissä kalleimpien paikkojen hinnoissa ne headsetit mukana. Täytyy katsoa välierän jälkeen josko finaaliin sellaisen hommaisi, saisikohan tapahtumasta enemmän irti sen kanssa.
 
"Sami Vatanen - Sivuttaisliikkeen jumala." -Urheilulehti 2010 lokakuussa

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Giants
O'Sullivan oli eilen hyvin keskittynyt ja jäätävässä kunnossa, Higgins pelasi hyvin, mutta ei lopulta mahtanut mitään Ronnien century-tykitykselle, kuudesta voitetusta freimistä oli 4kpl yli sadan breikeillä. 2-3 tappiotilanteessa Ronnien pussitusprosentti taisi olla 95, mikä kuvastaa aika hyvin erikoista ottelun alkua. Ronnie voitti useammankin safety-taiston, vaikka 4. freimin Higgins ryöstikin nousten 59-0 tilanteesta putsauksella 70-59 freimivoittoon. Siinäkin rehellisyyden nimissä O'Sullivan olisi voinut pelata laadukkaamman safetyn, vaikkakin vaikealla lyönnillä Higgins sen breikkinsä siinä aloittikin.

Perjantaina pääseekin sitten paikalliseen pubiin seuraamaan Murphy-Sullivan välierää ja kasaamaan kisafiilistä.
 
"Sami Vatanen - Sivuttaisliikkeen jumala." -Urheilulehti 2010 lokakuussa

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Noinkohan Kyren Wilson tiputtaa Williamsin? Wilson johtaa 2-0. Toka freimi lähti luisumaan Williamsilta jo pinkin missauksesta, kun oli about 48-0 johdossa freimissä. Hallitsevan maailmamestarin tiputtaminen varmaan maistuisi Wilsonille.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jaa, Wilson on näköjään vetänyt iltaottelussa Trumpia pataan 6-1. En iltasessiota nähnyt, mutta aika tylyt on lukemat. Wilson on voittanut tänä vuonna kaikki neljä kohtaamista Trumpia vastaan. Välierävastustajaa on paha veikata. Allen taitaa olla paremmassa lyönnissä kuin Hawkins, mutta Hawkins vähän niskanpäällä keskinäisissä. Selby-Robertson on vielä hankalampi veikattava. Veikkaan silti, että Allen-Robertson vasuriparista löytyy Wilsonin vastustaja.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Selby paukutti toisessa freimissä Robertsonia vastaan maximin. Olikohan se nyt uran kolmas. Freimit nyt tasan 2-2. Molemmat ovat tehneet kyllä helpoojakin virheitä, mutta neljännen freimin Selby vei satasella ja tasoitti tilanteeksi 2-2.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Veikkaan silti, että Allen-Robertson vasuriparista löytyy Wilsonin vastustaja.
Ja niinhän se löytyi. Allen pieksi Robertsonin 6-1 ja meni Wilsonia vastaan välierään. Mielenkiintoinen välieräpari, kun kumpikin tuntuu nyt kuumalta. Ei väliä kumpi menee finaaliin, mutta veikkaan Allenia. Toisessa parissa toivon Ronnien lyövän Murphyn. Näin finaalipari olisi Ronnie vs. Allen, mutta pelit lopulta näyttää, miten käy.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jesss! Ronnie voittaa Murphyn 6-3 ja etenee finaaliin. Ronnielle pari 120+ breikkiä ja satasia on nyt tässä turnauksessa kasassa 8. On se vaan välillä taidetta ja niin helpon näköistä. Finaalissa saa kyllä taas kunnon vastuksen nuoremmistaan, joten ihan helppoon voittoon finaalissa en usko. Wilson on voittanut selvin luvuin Williamsin ja Trumpin häviten näissä kahdessa matsissa yhteensä vain 2 freimiä, joten ei hänen finaalipaikka mikään vääryys olisi, jos Allenin pesisi, mutta itse kyllä haluaisin nähdä Pistooli Allenin Ronnieta vastaan finaalissa. Veikkaisin, että Allen-Ronnie finaalista tulisi loistava taistelu.
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Giants
Eilen pääsi nauttimaan maksimi määrän freimejä kun Wilson ja Allen mittelivät voimiaan pidemmän kaavan kautta. Wilson oli vakuuttava, vaikkei Allenkaan huonosti pelannut. Tänään finaalin päiväsessiossa Wilsonin peli takkuili, ja helppojen virheiden ja (mielestäni) väärien lyöntivalintojen jälkeen tauko tuli Wilsonille tarpeeseen, iltasessio alkaa kohtapuoliin. Nyt kun livenä pääsee pelaajia tarkkailemaan, niin Wilsonin elekielestä pystyi kyllä huomaamaan, että tarvitsee tauon että saisi kerättyä itsensä. Ei tilanne mahdoton ole, mutta vaikea toki. Toivottavasti jännittävä ilta tiedossa.

Täytyy raapustella enemmän itse tapahtumasta paremmalla ajalla. Hieno laji tämä on paikan päälläkin!
 
"Sami Vatanen - Sivuttaisliikkeen jumala." -Urheilulehti 2010 lokakuussa

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Giants
Huhhuh, kaksi peliä pääsi näkemään livenä, ja molemmissa pelattiin maksimifreimit, eli saatiinpa rahoille ainakin vastinetta. Uskomattomien käänteiden jälkeen lopulta Ronnie nousi voittoon, mutta olihan Wilsonilta melkoinen tason nosto iltasessioon. Ja näkyvä taktiikan muutos hieman ylioffensiivisesta pelistä safetyvoittoiseen peliin, mikä turhautti Ronnieta selvästi. Viimeiset freimit alkoivat olla virheiden sävyttämää, osin varmasti myös pitkä päivä alkoi painamaan pelaajia(kin). Wilson totesi loppuhaastattelussa olleensa päiväsesssiossa surkea, ja yritti vain parantaa iltasessioon. Ronnie taas aika nöyrästi totesi että Wilsonin olisi kuulunut voittaa, että hän itse pelasi iltasession niin huonosti.

N. 1000 katsojaa oli ahdettu kompaktiin katsomoon, ja yli 180cm katsojilla ei kyllä jalkatilaa ollut yhtään, polvet oli edellä istuvan selkää vasten molempien iloksi. Oluenmyynti oli organisoitu huonommin kuin JYPin peleissä, eli todella huonosti. Sen ainoan 15min tauon aikana piti valita WC:n ja oluen väliltä, ja iltasession tauolla olin tiskillä häröpallon toisessa rivissä, ja selvisin ostotapahtumasta juuri ennen minuutin varoitusta, eli arviolta 80% janoisista missasi joko oluen tai seuraavan freimin. No, eipä sinne juopottelemaan mentykään, mutta kyllä se olut hyvältä matsia seuratessa maistui.

Coventryssä ei kukaan ollut kuullutkaan koko Champion of Championsista, eli marginaalilajista on kyse. Perjantaina saavuimme kaupunkiin juuri ennen kuin ensimmäinen välierä alkoi, ja aikamme etsimme pubia joka olisi näyttänyt snookeria, mutta vaihtoehdot olivat jalkapallo, rugby ja jääkiekko(!?). Lopulta istuimme paikallisessa biljardi/snooker baarissa (eivät edes pyynnöstä yhtä TV:tä kääntäneet oikealle ilmaiskanavalle), kuivattelimme vaatteita ja oluen kera katsoimme kännykällä Viaplayn kautta matsin taukoon asti, ja siirryimme sitten hotellihuoneeseen pussikaljan ja hotellin TV:n ääreen. Eräälle Über-kuskille jouduimme jopa selittämään mikä laji snooker on, sekoitti aluksi curlingiin, paljastui sitten kun alkoi selittämään jotain harjauksesta :)

Hauska reissu oli, suosittelen kyllä kokeilemaan ainakin kerran elämässä jos lajista tykkää. Ja pahoittelut jos on kirjoitusvirheitä, paluulento on myöhässä, joten kännykällä tässä odotellessa tämä "raportti" tuli sitten tehtyä pois alta.
 
"Sami Vatanen - Sivuttaisliikkeen jumala." -Urheilulehti 2010 lokakuussa
(1)
  • Tykkää
Reactions: Leon

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo, toi seifti on kyllä lähes aina Ronnielle myrkkyä. Jos haluaa Ronnielta peli-ilon pois, niin tuossa on yksi hyvä keino. En ole koko turnauksesta varma, mutta finaalissa Ronnien ka lyönteihin oli n. 5s pienempi kuin Wilsonin. Nopea se haluaa olla edelleen. Selby saattaa pähkäillä pahaa snookeria helposti yli minuutin. Täydet freimit vetivät ja yhteensä vain 4 satasta. Ei mitään ilotulitusta, mutta näin se tiukoissa finaaleissa tuppaa olemaan.

Ronniella on satasia yhteensä nyt 968. Aktiiveista Higgins on perässä 233 satasen päässä. Jos Ronnie nyt vaan vireessä on jatkossa, niin 1000 voi paukkua hyvinkin tämän kauden aikana. Maksimeja Ronniella on 15, mutta niitäkin voisi voisi olla enemmän, kun muistan ainakin yhden kerran, kun herra ei halunnut tehdä maksimia, koska siitä maksettava bonus oli liian pieni... Kovia öukuja Ronnie takoo pöytään. Jokunen vuosi voi mennä, että joku pääsee noihin lukuihin. Trump ja Robertson voisivat ehkä olla lähimpänä tuota aikanaan jahdattavaa satasten määrää, jos urat jatkuu pitkinä ja tatsi pysyy hyvänä. Trumpilla alla 74 ja 70 satasen kaudet, mutta just nyt pelin pitää parantua. Robertson johtaa satasissa tätä kautta 33:lla satasella ja Allen tulee perässä 26:lla ja Ronniella on nyt 20 satasta tältä kaudelta, joista 11 tuli tässä turnauksessa.

Northern Ireland Open alkoi tänään ja UK Championship alkaa loppukuusta. Ronnien osallistumisesta tänään alkaneeseen settiin en tiedä, mutta UK:ssa luulisi olevan varmasti mukana. Lisää satasia luvassa?
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Giants
Northern Ireland Open alkoi tänään ja UK Championship alkaa loppukuusta. Ronnien osallistumisesta tänään alkaneeseen settiin en tiedä, mutta UK:ssa luulisi olevan varmasti mukana. Lisää satasia luvassa?
Loppuhaastattelussa Ronnie mainitsi että grindaaminen alkaa taas keskiviikkona (vai olikohan tiistaina) kun oli puhe tuosta NI Openista, eli veikkaisin että pelaa
 
"Sami Vatanen - Sivuttaisliikkeen jumala." -Urheilulehti 2010 lokakuussa

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pesäkarhut. KaMa. Lasitskene.
Pohjois-Irlannin Sauna Cup siis alkoi.

Jännä sinänsä. Kuinka kehnohkosti Higgins pelannutkaan, tai McLeod hyvin, mutta jälkimmäinen ottamassa uran ensimmäisen voittonsa skotista.

Ei ollut tasokas ottelu, mutta sehän riittää että on paras paikallaolijoista. Ei-koskaan-kasin-joukossa McLeodille varmasti päänahka maistui.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Taitaa olla Higginsillä viimeiset metrit menossa. UK voi taas ehkä hieman motia nostaa, mutta riittääkö kuinka pitkälle, niin vain aika näyttää. Ainakin saa nyt välissä treenata ja kerätä ajatuksia.

Isoista, ainakin joskus kovista sellaista, lähti lauluun näköjään myös Maquire, edellinen koski siis lähinnä häntä, sekä Allen, Hawkins ja McGill, joka hävisi jollekin Ursenbacherille suoraan 4-0. Kai Dottinkin voi jossain määrin näihin laskea. Kinuskeja pukkaa vähän jokaiseen ottelupariin, mutta ei ne vielä ihan joukolla kärkeä hätyytä.

Joo, Ronnie aloittaa näköjään huomenna. Myös Robin Hull on huomenna tulessa. Joku Jordan Brown vastassa, näkyy olevan rankingissa Hullin alapuolella sijalla 105. 31v jannu, joka päässyt takas tourille mukaan Q Schoolin kautta ja parissa skabassa päässyt 32 joukkoon. Jos Hullilla on niska yhtään kunnossa, niin voisihan tuo matsi olla voitettavissa.
 

muti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eikös Higgins puhellut jossain että ei treenit oikein maistu ja snooker on välillä pakkopullaa. Eli vähän viittaa siihen että lopettaminen saattaa olla lähellä. Kebab-Williams ilmeisesti nauttii golfista ja muusta, eikä ota enää snookeria niin vakavasti. Joten saattaa jatkaa pitkäänkin. Eikös tuo jossain kehunut ettei mm-voiton jälkeen ollut treenannut yhtään kesän aikana? Ronniekin ilmeisesti lenkkeillyt paljon ja snookerin treenaminen vähentynyt. Mutta sekä O´Sullivan ja Williams ovat nyt jonkun sightrightin valmennukessa ilmeisesti.
 
And what's inside Tikkanen's head? "A hamster?"

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
NI Openin toinen päivä näköjään vähän venyy, mutta jotain on jo saatu aikaiseksikin.

Ronnie eteni jatkoon puhtaalla 4-0 voitolla Vahedia vastaan. Satasten tilastoon kilahti kolme satasta lisää ja Ronnien keskimääräinen lyötiaika ottelussa oli 14s. Nopeaa toimintaa harrasti myös voitossaan Brecel, joka pääsi nopella vilkaisulla aika lähelle Ronnieta. AST hänellä oli 15,8s.

Robin Hull eteni myös seuraavalle kierrokselle 4-1 voitolla Brownista. Robinille yksi satanen.

Päivän positiivinen omasta mielestä oli Murphyn tippuminen 4-2 tappiolla Sam Bairdille, joka on rankingin 110. Jos ei ole tullut koskaan aiemmin esille, niin en pidä Murphystä yhtään. En tiedä, mutta siinä jätkässä mättää vaan jostain syystä kaikki.

Myötähäpeää itsessä aiheuttava Milkins tippui Un-Noohille suoraan 4-0. Un-Noohin AST muuten 14,8s. Vuosien saatossa näkemissäni Milkinsin peleissä olen tottunut näkemään lukuisia helppoja virheitä ja snookereiden purkua shot to nothing systeemillä siinä määrin, että ihmetellä pitää, miten voi olla rankingissa sijalla 31. Jäänyt vahva kuva täydestä mielialapelaajasta.

Robinilla on seuraavalla kierroksella vastassa Pengfei. Ei mahdoton voitettava, toivottovasti Robinilla peli kulkee.

Williams eteni myös jatkoon ja huomenna on vastassa Ali Carter. Ei haittaisi, jos Carter menisi jatkoon.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy