Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Biljardi & snooker

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Metalwarrior, 28.03.2005 klo 19.35.

 1. Kipa84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Philadelphia Flyers
  Jahas, porukkaa asetettu pelikieltoon pelien manipulaatioepäilyjen vuoksi näin snookerin kesälomakauden kunniaksi, linkki Finnsnookeriin:

  Kolme pelaajaa pelikieltoon manipulaatioepäilyistä

  Aasialaiset vahvasti edustettuna ja varsinkin Yu De Lu saattaa saada pitkänkin kilpailukiellon kuten jutussa todetaan, mikäli todisteita tarpeeksi kaikista syytekohdista löytyy.
   
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Tämän en olisi uskonut olevan mahdollista.

  Jimmy White livenä jossain turnauksessa Puolassa. Toki vain television välityksellä, mutta silti. Ja totta puhuen tuo tuomari (Wiktoria, nimi ei muutettu) kiinnostaa enemmän.

  EDIT:

  Ja jatkoon perushyvällä breikillä. Kuinkahan hyvin nämäkin osaisivat palloja pussittaa isoissa kisoissa, jos ei tarvitsisi olla jatkuvassa mediapaineessa ja muun suurennuslasin alla.

  Sitä ei vanhana jaksa enää, vaikka taidot on samat.
   
  Viimeksi muokattu: 27.05.2018 klo 20.25
 3. Goonies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Dallas
  Shaun Smurffi näytti miten homma toimii ilman paineita Jimmyä vastaan. Kaksi maksimia samaan peliin. Helpolta näyttää tekeminen, kun tosiaan paineet on poissa Shaun Murphy - two 147 maximum breaks in a row. 3rd Hungarian Snooker Gala, 19 May, 2018, Budapest. - YouTube

  Aiemmin myös Mark Allen piti hyväntekeväisyys tempauksen (kolmas herran historiassa) pelaten 24h snookeria. Tarkkaan en nyt muista satasten määrää 44-54 tuona aikana. Mukaan mahtui kuitenkin 5*147 pötköjä, joten ns. hyvät sessiot pistoolillakin tuossa maratoonissa.

  Suomen Heikki Niva on käynyt kokeilemassa Q-schoolin karsinnat läpi. Muutamat hyvät voitot, mutta tärkein jäi saavuttamatta (ammattilaispaikka). Heikki valittiin kuitenkin Barry Hearnin lanseeraamaan "snooker divariin" (nimi unohtunut), joten vanha telinevoimistelija pääsee kasvattamaan kokemusta ja kisataitojaan kovien pelaajien kanssa. Heikille tsemppiä ja onnistumisia jatkoon.

  Ps. Robin Hull kävi ottamassa taas yllätys sm-mestaruuden kulttuuritalolta. Ei huippu suorituksia, mutta edelleen kiistatta aivan omaa luokkaansa härmän maaperällä.
   
 4. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mark "kebab" Williams pelaa tällä hetkellä Gilbertiä vastaan finaalissa. Gilbert johti 9-5 (paras 19:sta). Pää hajoilee aika huolella Gilbertillä nyt ja Williams on kaventanut 9-7 tilanteeksi.

  e. 9-9
  e2. Williams vie 10-9 ja lähtee etsimään Yushanista kebabbia, ilmeisesti ei eilen löytänyt.
   
  Viimeksi muokattu: 12.08.2018 klo 17.46
 5. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Willo on uskomattomassa vireessä, vaikka miehen twitterin päivitysten valossa MM-kisojen jälkeen ohjelmaan on kuulunut lähinnä ryyppäämistä ja muutama kierros golfia.

  Williams kuittasi voitostaan 150 000 puntaa ja nousi samalla rankingin sijalle 2. ohi Ronnien.
   
 6. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Paul Hunter Classic päättyi Kyren Wilson juhliin. Kyseessä oli Wilsonin uran toinen ranking-kisan voitto. Wilson kukisti finaalissa 47-vuotiaan Peter Ebdonin lukemin 4-2. Voittajal kuittasi vain 20 000 puntaa, joten liuta kärkipään nimiä ei ottanut osaa turnaukseen.

  Ebdonin keskimääräinen lyöntiin käyttämä aika oli finaalissa hieman yli 33 sek.
  Tuossa klassikkopätkä, kun Ebdon nakuttaa 12 pisteen lyöntisarjan hieman reilussa 5 min. :)
  Peter Ebdon greatest break- 12 points in ~5 minutes.

  Turnauksen toinen kova yllättäjä oli 48-v Peter Lines, joka eteni aina välieriin saakka, jossa Wilson kukisti hänet katkaisufremissä 4-3. Lines oli puolivälierissä jo 3-0 tappiolla Jack Lisowskia vastaan, mutta nousi upeaan 4-3 voittoon. Katkaisufreimissä ratkaisu haettiin uusintamustalta.

  Lisäksi nähtiin 2 kpl 147 pisteen breikkejä, Michael Georgioun sekä Jamie Jonesin toimesta.


  Ronnie avaa kautensa 10.9 alkavassa Shaghai Masters kutsuturnaksessa. Tuolla mukana on 24 pelaaja ja kyseessä on ilmeisesti kaikkien aikojen rahakkain kutsuturnaus. Lisäksi sopparin mukaan palkintopotti tulee lisääntymään entisestään tulevina vuosina.
   
  Viimeksi muokattu: 27.08.2018 klo 08.20
 7. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Vähän taas päivitystä. 6 Red MM päättyi upean alkukauden pelannneen Kyren Wilsonin juhliin. Kyren kukisti finaalissa Ding Junhuin lukemin 8-4. Voitosta Wilson kuittasi n 90 000 euroa.

  Parhaillaan pelataan kaikkien aikojen rahakkainta kutsuturnausta, Shanghai Masterissia. Ronnie on avannut kautensa terävästi, 6-3 voitto Neil Robertsonista ja 6-2 voitto Stuart Binghamista. Tuo tarkoittaa sitä, että Ronnie on jo välierissä. Voittaja kuittaa peräti 200 000 puntaa.

  Parhaillaan Ronnielle haetaan vastustajaa ottelusta Wilson-Day. 1430 alkavissa matseissa kohtaavast Selby-Ding sekä Mark Williams-Hawkins.

  Shanghaissa välierissä vaaditaan voittoon jo 10 fremiä ja finaalissa 11. Joten puhutaan pitkistä otteluista.
   
 8. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Kyren oli aika vakuuttava Trumpia vastaan, mutta nyt on aika tiukkaa Dayn kanssa. Olen hiukan odotellut Wilsonin murtautumista terävimpään kärkeen.
   
 9. Kipa84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Philadelphia Flyers
  Kyllä Wilson alkaa jo kolkutella ihan terävintä kärkeä, tämä kausi voi olla se lopullinen läpimurto. Lisää kokemusta tiukoista pitkistä matseista ja tasaisuutta otteisiin niin tässä on tuleva TOP-3 pelaaja.
   
 10. Kipa84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Philadelphia Flyers
  Wilson jaksoi 6-6 tilanteeseen asti Ronnien vauhdissa (johtaen ensin 2-0) mutta sen jälkeen vauhti hyytyi ja Ronnie paukutti finaaliin 10-6 jossa vastaan tulee joko Ding tai Hawkins. Ding omissa silmissäni suosikki ja tavallaan Kiinassa pelattavan turnauksen unelmafinaali olisikin Ronnie vs. Ding tietäen miten kova nimi Ronnie Kiinassa(kin) on.
   
 11. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Ronnie aloitti sitten oman snooker-kautensa suoraan Shanghai Mastersin voitolla, josta saikin ennätyssummat rahaa mukaansa. Vastustaja Hawkins pelasi hyvin, ei voi moittia. Etenkin miehen pitkät loistivat, toisin kuin Ronniella ja mies johtikin ensimmäisen jakson jälkeen. Toisessa sitten Ronnien kone käynnistyi ja mies paineli ohitse.

  Vähän täytyy antaa tällä kertaa miinusta Eurosportille televisioinneista. Toista osuutta ei nähty suorana ollenkaan kummaltakaan kanavalta, en nyt muista mitä tärkeämpää tuli silloin kanavilta. Jälkilähetys kuitenkin sanottiin tulevan E2:lta illalla ja sen otin tallennukseen, mutta osoittautuikin, että siellä olikin jotain hemmetin pyöräilyä vaan tarjolla. En tiedä mitä E1:n aamupäivän uusintalähetys tarjosi, mutta kun iltapäivän uusinnan sitten vihdoin sain katseltua, oli kooste koko kaksijaksoisesta finaalista. Ok, ensimmäinen osa mentiin nopeasti läpi, mutta toinen osiokaan ei ollut kokonaan, vaan tällainen pätkitty lähetys. Kaiken huippuna selostaja (Ville Pasanen) ilmeisesti selosti koosteen päälle, koska 14. framesta hypättiin suoraan 17. frameen ja se tuli täytenä yllätyksenä hänelle. Lisäksi lähetys loppui kuin seinään pelin loputtua, ilman mitään voittojuhlintoja tai haastatteluja. Vähän ärsytti moinen meno, kun kuitenkin tuntuu kanavilta tulevan mitä tahansa Watts'eja pitkin vuorokautta, ettei yhtä snooker-puoliskoa saa näytettyä kokonaan sitten edes jälkilähetyksenä.
   
 12. Huilunsoittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kannattaa hankkia eurosport player ( 6,99e kk ) ja näet snookermatsit suorana alusta loppuun saakka.

  Eilinen huikea china championsin finaalikin pätkäistiin tylysti poikki eurosport kakkosen puolella kun ohjelmassa oli autourheilua jonka suora tv-lähetys sopimuksellisista syistä oli pakko aloittaa.. monia varmaan lievästi sanottuna harmitti kun matsi jäi kesken lähes ratkaisu hetkellä vaikka lähetys jatkuikin ykkösen puolella jonkin ajan päästä.

  Itse seurasin finaalin playeriltä ilman taukoja tai mainoskatkoja suorana alusta lopun voittojuhliin saakka.
   
 13. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Vuoden playerin taisi saada 40€ hintaan, eli ~3.33€ per kuukausi.
   
 14. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Oli kyllä mieletön ottelu. Higgins oli jo vahvasti menossa voittoon, kun ryösti tuon dramaattisen 17. freimin ja siirtyi 9-8 johtoon. Selby löi siinä viimeisen mustan ohi kulmasta, pelaten samalla valkoisen päätyvalliin kiinni. Higgins kuitenkin onnistui vaikeassa mustassa ja ottelussa oli ratkaisun makua. Selby kuitenkin näytti taas kerran, miksi on maailmalistan sijalla 1. 18. freimin Selby vei pinkillä ja katkaisufreimissä Higgins sortui helppoon pussitusvirheeseen ja Selby nakutti voittavan breikin. Selby kuittasi voitostaan 150 000 puntaa.

  Finaali ei ollut pussituspelin juhlaa, vaan tiukkaa ja taktista kilpasnookeria. Kaikki eivät tuollaisesta tykkää, kun ottelu venyy niin pitkäksi. Higgins jäi pois tänään alkaneesta European Mastersista, Selbylle tulee kiire, jos mies mukana aikoo olla.
   
 15. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  European Masters:ia tulee näemmä nyt Eurosportilta taitaa tulla useamman päivän aikana tällä viikolla. Ihan sattumalta huomasin..

  Brecel vs Wells menossa parhaimmillaan
   
 16. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Jimi Robertson vie Joe Perryä finaalissa kun "litran mittaa". Robertson johti jo 5-0 ja Perry kavensi 5-3. Nyt 7-3 tilanne ja Robertson on 2 freimin päässä voitosta
   
 17. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ja Robertson voitti uransa ensimmäinen ranking titlen. 16v kuitenkin jahdannut tuota ja nyt sitten se tuli.
   
 18. RonSwanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
  Ootteko ennen nähnyt että framen voi hävitä 91:llä pisteellä? Tänään sen sai kokea Lee Walker. Herra Walker johti 72-91, mutta hävisi lopulta vissiin 98-91. :)

  En katsonut matsia,mutta worldsnooker.com satuin avaamaan oikeaan aikaan, kun tosiaan omalla lapulla on vastustaja(ja tuon framen voittanut) Ryan Day.
   
 19. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ja voitto tuli tyylillä, kun Robertson voitti turnauksessa ennen finaalia peräti 3 ottelua putkeen katkaisuerässä viimeisellä mustalla pallolla.

  English Open käynnistyy 15.10 ja Ronnie on mukana puolustamassa viime vuotista voittoaan. Tämän onkin kauden ensimmäinen ranking-kisa, johon Ronnie ottaa osaa.
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Viimeksi muokattu: 17.10.2018 klo 11.31
 21. Kipa84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Philadelphia Flyers
  Katselin eilen tuota Robinin matsia ja ajattelin muutamissa lähikuvissa että ihan kuin kaverilla olisi pientä vapinaa lyöntiasennon aikana. Ajattelin näkeväni omiani mutta näköjään siellä ongelmia sitten olikin. Harmi homma, mutta selittää kyllä pelituloksia viimeisen vuoden ajalta Robinin osalta.
   
 22. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Maksimibreikkejä sitten kaksi jo tässä turneessa. Ronnie liittyi Un-Noohin kaveriksi jakamaan pottia, joka onkin 17 kilopuntaa.
   
 23. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eilen illalla nähtiin loistava matsi, Rocket vs Luo Honghao. Ronnie oli hyvin vakuuttanut jälkihaastattelussakin Luon pelaamisesta ja näyttihän se hyvältä. Hyvin agressiivinen hyökkäävä tyyli ja hieman samantyylistä pelisilmää kuin huipuilla. Saa luotua paikkoja melkein tyhjästä ja löytää juuri oikean linjan saada riittävä leikkuu.

  Mutta matsissa oli yksi harmittava kohta: Ronnie O'Sullivan vs Luo Honghao - (full match) English Open Snooker 2018 (Q/F) Seuratkaa tippiä lyönnin jälkeen. Tuota ei huomannut kukaan ja Ronnie ei myöskään pelin jälkeen hidastuksissa huomannut tuota ennen kuin se näytettiin hänelle pari kertaa ja käskettiin katsoa sitä palloa. Jolloin tuli (ainakin omasta mielestä) täysin spontaani "OH SHIT!". O´Sullivan sanoi heti että hän ei huomannut ja matsi olisi tarvinnut keskeyttää sekä hän on valmis ottamaan uusintamatsin. Ainakin itse haluan uskoa että Ronnie on yksi niistä monista herrasmiespelaajista, eikä hän oikeasti huomannut tuota.

  Mutta kannattaa tulevaisuudessa seurata Luo Honghaota, kyseessä saattaa olla seuraava "Ding" tai oikeammin pelityyliltään taitaa olla lähempänä Liang Wenboa.

  edit. Linkki vie juutuuppiin jossa on kyseinen matsi
   
 24. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Ronnien kehut matsin jälkeen kättelyssä näyttivät tulevan suoraan sydämestä. Sama havaittavissa haastattelussakin, ei siis mitään turhaa kohteliaisuutta nuo kehut. Luo teki siis syvän vaikutuksen Ronnieen, ja myös meikäläiseen. Noista nuorista kinkeistä hyvin lähellä potentiaalista supertähteä snookeriin tulevaisuudessa. Nyt jo peli oli hyvin valmista ja kaikki eväät kenttien pienehkään dominointiin ovat olemassa. On vaan tainnut ostaa Trumpilta käytetyt kisakengät.
   
 25. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  English open päättyi 42-vuotiaan Stuart Binghamin juhliin, Bingham kuittasi voitostaan 70 000 puntaa. Finaalissa Bingham kukisti Mark Davisin lukemin 9-7. Mark Davis selviytyi pitkällä ammattilausurallaan 46-vuotiaana ensimmäistä kertaa ranking-turnauksen finaaliin. Välierissä Davis pöllytti Ronnien lukemin 6-1.

  28.10 alkaa Kiinassa Daqingissa pelattava Internatiol Championship ranking-turnaus. Turnaus on iso, sillä voittaja kuittaa peräti 175 000 puntaa, eli enemmän kuin esim. UK Championshipin voittajalle on luvassa.