Big Brother Suomi 2021

  • 316 091
  • 1 884

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Aika väsynyt loppu tulee tälle kaudelle. Markku ainoa tuosta porukasta, joka ansaitsisi voiton.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikkonen tietää tasan tarkkaan mitä tekee, onnistuu vetoamaan äänestäjiin itsesäälillä ja uhriutumalla. Eipä tuo yllättäisi enään, jos voittaa koko potin.

Mikkonen on oma itsensä. Hänellä on ollut rankat viime vuodet, mutta niistäkin on selvitty. Mä en koe, että hän erityisemmin uhriutuisi, vaan tapahtumat ovat osa häntä. Varmaan itsellänikin olisi, jos olisin käynyt vastaavaa läpi. On joo välillä raskasta kuunnella jo moneen kertaan kerrottuja asioita, mutta ne ovat vaikuttaneet hänen elämäänsä ja muovanneet häntä ihmisenä. Moni pystyy häneen samaistumaan, jos ei koko tarinaan, niin osaan siitä.

Ei hän minunkaan mielestäni ole mikään maailman kiinnostavin henkilö, mutta kuka minä olen hänet tuomitsemaan, onhan hän vilpitön ja muita rakastava, positiivisesti kaikesta huolimatta elämään suhtautuva ihminen. Tuonee monille toivoa ja onhan sekin jo aika paljon.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Kertokaas nykynuoret, onko tämä sitä boomereiden höpötystä? Joku voisi äkkiä kuvitella, että 108 miljoonalla näyttökerralla YouTubessa olisi saanut sen verran nimeä ja mainetta, mikä oikeuttaisi julkkisstatukseen, vaikka me keski-ikää lähestyvät miehet ei tuossa skenessä enää pysytäkään mukana.
Hupaisaa, että olen kyllä katsellut Youtubesta paljonkin kaikenlaista, mutta minulle yli 100 miljoonaa näyttökertaa tarkoittaa melko automaattisesti = näkemättä paskaa. Boomeri siis olen. Katsomatta jää myös kaikki, jota ei näe ellei katso ensin mainosta.
Tuo Markku ei minun mielestäni ole tehnyt tuolla talossa mitään mieleen jäänyttä - paitsi kysynyt Petralta tämän suurinta saavutusta. Yhtään kokonaista salkkarijaksoa en siis ole koskaan katsonut. Muuten mukavalta mieheltä Markku vaikuttaa. Plussaa siitä ettei tee vegaaniudestaan suurta numeroa.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kertokaas nykynuoret, onko tämä sitä boomereiden höpötystä?
On. Ymmärrän, ettei moni ole Pinjasta kuullut (en ole itsekään kokonaista videota hältä katsonut), mutta kyllä hän julkkiksen statuksen täyttää komeasti. Onneksi tosin lähti nyt pihalle talosta, ei tuonut juuri mitään lisäarvoa.

Jos Suomessa tehtäisiin katugalluppi, jossa kysyttäisiin ketä ovat Aleksi Klemetti ja Elmeri Kaksonen, olisi vastaus useimmiten no en vittu tiiä. Jatkiksessa ehdottomasti täyttävät julkkiksen määritelmän.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Entäpä jos äänestäjät vain tykkää Ninasta?

Eikä tuo nyt mikään mahdoton ole jos mietittäisiin vaikka 40-60v naisia niin ääniä varmasti tulee ja pitää muistaa että Nina Mikkonen on lopulta aika isokin "julkkis" jos lopulta miettii kuinka paljon on telkkarissa esiintynyt ja juuri varmasti tuolle kohderyhmälle. Pelkästään jo miehensä avulla on kuuluisa mutta sitten on vielä Mikkosen maailmaa, ilmeisesti jotain karavaani ohjelmassa ollut, sitten muistelisin että jossain tuuriin liittyvässä ohjelmassa olisin nähnyt, voitti suurin pudottaja ohjelman 2019 joka kerää käsittääkseni isoja katsojalukuja ja varmasti monen katsojan on helppo somaistua tuommoiseen laihduttajaan joka näyttää tunteensa. Vertaa vaikka sitten Porkkaan jonka tähtihetki uralla oli 20v sitten ja ollut sen jälkeen aika pienissä tv-rooleissa ja ohjelmissa vaikka osa varmaan jossain keikoilla nähnytkin. Suurin kohderyhmä varmaan BB:ssä ollut miehet ja ne ei ehkä niin herkästi äänestä.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sanoisin, että Mikkoska iskee ehkä eniten 50+ naisiin ja ikään katsomatta niihin, jotka voivat Ninaan samaistua.

Monillehan Nina on tuttu vain Timo T.A:n vaimona, mutta esim. itselleni Nina tuli tunnetuksi julkkis-/missikampaajana ihan omilla saavutuksillaan. Ja mä en edes erityisesti ole seurannut ko. skeneä, mutta juorupalstoilta tuttu jo ysäriltä vähintään sivulauseissa. Itse ihmettelin aikoinaan, miten lähti vanhan ukon matkaan, mutta rakkaus toimii mystisesti.

Sanoisin, että tämän Julkkis-BB:n kohderyhmä on vähän kypsempää, kun asukkaatkin ovat ehkä keskimääräistä vanhempia. Että sikäli ei ole ihme, jos nuorisolaiset eivät tätä katso. Jotain kääkkiä kertomassa omia (elämän)tarinoitaan, ketä vittu hei kiinnostaa? Parikymppisille 3-kymppisetkin on vähän käpyjä. Osa tietty ihan jees ihmisinä, mutta vanhoja silti. Alle 2-kymppisille 25 veetkin ovat vähän jo vanhahkoja. Niin se vain elämä toimii, nuorilla elämä on nyt. Tai pitäisi olla. Just nyt ei ehkä ole, mutta ”ennen” oli.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sanotaanko näin että itse arvostan kyllä hyvinkin Ninaa siitä, miten lopulta hoiti miestään. Tai ainakin miten siitä itse on kertonut ja miten niistä jostain on saanut lukea. Varmasti kova paikka, raskasta ja jättää jälkensä. Ja tämän voin sonoa vahvalla kokemuksella.

Sitten taas itse en ole oikein koskaan pitänyt ko. henkilöstä. Siksi hirveästi niitä juttujakaan lukenut tai tv-ohjelmia katsonut. Reilu 20v sitten satuin olemaan samassa opiskelupaikassa Timo T.A:n vanhimman pojan kanssa ja vaikka en ihan kaikkein läheisimmissä tekemisissä silloinkaan miehen kanssa ollut niin tuli jonkun verran seurattua tuota erodraamaa, joka ei tainnut olla ihan nätti. Taisi Timo T.A:n lapset aika vahvasti myös julkisuudessa asettua äitinsä puolelle (jos oikein muistan) ja välit menivät poikki. Sitä en tiedä miten vuosien varrella ne etenivät, eikä se edes kuulu minulle, mutta tuolta ajalta oma näkemykseni Ninasta on muokkaantunut. Eikä se ihan älyttömän positiivinen ole ollut.

Ehkä pitäisi antaa uusi mahdollisuus koska rakkaus 20v sitten... no ihan sama koska en äänestä. Nariseva ääni joka tapauksessa.

Petra Ollista en niin välittänyt naisen aktiiviuralla mutta tässä tapauksessa nostan käden ylös virheen merkiksi. Mestarien mestareiden ja BB:n ansiosta kuva naisesta muuttunut täysin ja saisi vaikka voittaa tämän skaban.

Edit: tuli sitten kuitenkin googlattua ja kyllähän tuo meni aika lailla miten muistelin. Jokainen tehkööt itse johtopäätöksensä maikkarin jutusta.

 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: raju
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse ihmettelin aikoinaan, miten lähti vanhan ukon matkaan, mutta rakkaus toimii mystisesti.
Rakkaus tosiaan toimii mystisesti ja Timo T.A.:n karisma ja kyky manipuloida ihmisiä näytteli asiassa omaa rooliaan. Miehen edeltävä vaimo Tuire Mikkonen on esimerkiksi kertonut avoimesti kuinka vaikeaa eroaminen pitkään oli, siitäkin huolimatta, että jatkuvasti paljastui uusia asioita puolison kaksoiselämästä, petollisuudesta ja epärehellisyydestä. Myös yläpuolella oleva Maikkarin juttu aika hyvin kokoaa noita käänteitä yhteen.

 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos on kouluikäisiä lapsia, niin ihan varmasti tietää Pikku Pinskun ja Ronin, jälkimmäiseen nyt ei tarvitse varmaan edes skidejä.

Mutta kuten todettua, vaikka ovatkin suosiossa YouTubessa, siitä on pitkä matka puhelinääniksk kapitalisoitumiseen. Ja ihan oleellisena tekijänä, ne muutamat äänestäjät varmaankin jakautuivat tasaisesti Pinjan ja Ronin välille eli he söivät toisiltaan ääniä. Kaksintaistelussa Ninaa vastaan olisivat voineet ihan hyvin pärjätä kumpikin yksinään.

BB ja ylipäätänsä Nelosen monet ohjelmat ovat tätä nykyä melko selvästi suunnattu sanotaan nyt väljästi 35+ -vuotiaille kaupunkilaisille. Ja nimenomaan niin, että aikuiset katsovat, maikkarilla on nähdäkseni enemmän hakuja "koko perheen" tai maantieteellisesti "koko kansan" ohjelmiksi. Jos nyt vaikka verrataan Vain elämää ja Masked Singeriä noin esimerkkinä.

Eli joo, Nina herättää sympatiaa tietyssä ikäryhmässä, ja nähtävästi tarpeeksi. Se on mulle ihan ok. Erikoista tosiaan, että saman ikäryhmän huumorintajua kutkutteleva Janne putosi, ainakin tällä kotisohvalla kuulin vierestä sadattelua, vaikka vaimo ei äänestänytkään sentään.

Markku menee selvästi samaan profiiliin, ja uskon hänen olevan suosittu myös mainitun ikäryhmän alaoksilla 35–40-vuotiaissa. Valavuoren vahvuus on sporttimyönteisyys ja tietynlaisten kilpailuhenkisten ihmisten herättäminen, vaikka heitä olisi verrattaen vähän, on se porukka muita valmiimpi äänestämään, varsinkin jos taustalla on betsaamista. Eli Valan kannattajat näkevät kaiken luontaisesti kilpailuna, ja sehän BB:kun lopulta on, vaikka suurelle osalle pelkkää viihdettä.

Smoukahontas on osittain hybridi Ninaa (omalla tavallaan rankkoja kokemuksia ja niistä selviämistä taustalla), Jannea ja tubettajia. Ei riittäne voittoon. Petra haastaa miellyttävämpänä tyyppinä Valavuoren sporttiväen äänistä, ja lakoninen huumorinsa puree moneen. Kohtaloksi saattaa kuitenkin koitua eräänlainen maalaisuus, jos tuo arvioni katsojien kaupunkilaisuudesta pätee. Tosin BB:n kohdalla ja nimenomaan äänestämisessä tämä ei välttämättä päde, voittihan esim. Joel omalla kaudellaan.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Tiedätkös niitä mainoksia on sielä sen takia, että aika monikin ihminen tekee tuota tubettamista työkseen ja ne mainokset on yksi osa, josta sitä rahaa saadaan.
Tämä on aivan selvää. Kaikesta päätellen mainoksille kuitenkin riittää katsojia ilman minuakin. Mainoksia ja piilomainoksia saan nähtäväkseni aivan tarpeeksi muualtakin. Postilaatikosta suoraan paperinkeräykseen niitä menee kilokaupalla joka kuukausi. AdBlockerin sulkemista vaativat sivustot jäävät harvoja poikkeuksia lukuunottamatta minulta avaamatta. Eivät varmaan Google Chrome tai Youtubekaan jne. enää kauan toimi jos sinne ei rekisteröidy oikeilla henkilötiedoilla.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
En tuosta Porkan tippumisesta vetäisi sen suurempia johtopäätöksiä mistään äänestäjäryhmistä. Se oli pelkkä oikeusmurha. Porkka oli yhtä lailla suosiossa mm. BBPlazalla, jossa äänestysaktiivisuuskin varmaan suhteellisen suurta. Kertoo enemmän siitä, että kokonaisäänimäärä on todella pieni ja livelähetysten muuttaa koko touhun arpapeliksi. Kenet tahansa pystyy äänestämään jatkoon, mikäli vain halua löytyy, eikä tähän tarvita edes suurta rahasummaa. Näin voi päätellä tuon tilanteen rajusta heilunnasta. Varmaan korostuneemmin vielä tällä kaudella, kun äänestyksiä on about joka toinen päivä.

Porkka kaiken lisäksi tällä kaudella dominoi lähes jokaista äänestystä ja oli lauantainakin lähellä päästä turvaan, mutta Markku voitti tuon kolikonheiton niukasti. Tämän jälkeen kävi se perinteinen Porkan johtaessa koko jakson ajan, ettei tästä syystä kerännyt enää ääniä, koska oli "varmasti" jatkossa, toisin kuin Pinja ja Valeksi. Viimeinen kuolemansuudelma tuli, kun näytettiin johtavan 2min varoituksen tullessa. Puhtaasti suosiossa mitattuna oli tämän kauden suosituin tai Markun jälkeen kakkoshevonen. Näissä äänestyksissä kuitenkin voi käydä mitä tahansa. Finaaliäänestyksessä olisi ollut lähellä voittoa, kun olisi ollut "pakko" äänestää.

Hieman samoin kävi Timolle edellisellä taviskaudella. Taloon kesken kauden tulleet Vili ja Julia onnistuivat pudottamaan tämän voittajakandidaatin, vaikka eivät varmaan kenenkään mielestä olleet millään laskentatavalla Timoa suositumpia missään yhteydessä.

Plussaa siitä ettei tee vegaaniudestaan suurta numeroa.

Eikä itsestään ylipäätään. Verrattuna vaikkapa Valeksiin, joka ei ole talossa muuta tehnytkään kuin tehnyt itsestään numeroa ja namedroppaillut kavereiden kavereita.
 

Barney

Jäsen
Mikkonenhan on talon kovimpia pelaajia. On maininnut useampaan otteeseen, että rahalle olisi käyttöä ja vaikka hän onkin ulospäin tuollainen pullantuoksuinen emäntä, niin aika paljon hän käyttää erilaisia manipulointikeinoja. Kaikkein härskein oli se, kun ennen nimeämisiä hän kävi kovaan ääneen päivittelemään, kuinka hän joutuu taas häätöäänestykseen ja pyrki sillä saamaan muille huonon omantunnon hänen äänestämisestään. Lisäksi nuo höpinät siitä, että hän on talossa "vanhana taviksena" nuorten ja suosittujen tubettajien kanssa on selvästi keino saada katsojia samaistumaan häneen.

Mikkosen lisäksi muita selviä pelaajia ovat olleet Aleksi ja etenkin loppua kohden myös Porkka. Aleksi pyrkii olemaan ikään kuin Mikkosen vastakohta olemalla itsevarma showmies kuitenkaan onnistumatta siinä kovinkaan hyvin. Porkka taas ymmärsi varmasti talossa suosionsa ja loppua kohden hänellä oli vähän liikaakin yritystä olla hauska sutkauttelija, mikä alkoi sitten ärsyttämään myös muita asukkaita. Muiden pelikirja onkin sitten vähän epäselvempi ja ainakaan Petralla tai Markulla ei taida olla minkäänlaista pelikirjaa, vaan he hengailevat talossa vain ilman suurempia suunnitelmia.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Mikkonenhan on talon kovimpia pelaajia. On maininnut useampaan otteeseen, että rahalle olisi käyttöä ja vaikka hän onkin ulospäin tuollainen pullantuoksuinen emäntä, niin aika paljon hän käyttää erilaisia manipulointikeinoja. Kaikkein härskein oli se, kun ennen nimeämisiä hän kävi kovaan ääneen päivittelemään, kuinka hän joutuu taas häätöäänestykseen ja pyrki sillä saamaan muille huonon omantunnon hänen äänestämisestään. Lisäksi nuo höpinät siitä, että hän on talossa "vanhana taviksena" nuorten ja suosittujen tubettajien kanssa on selvästi keino saada katsojia samaistumaan häneen.

Eniten huvitti tämän uhriutuminen viime viikolla, kun oli ihmeissään siitä, kun vanhojakin vielä äänestetään, eikä ainoastaan nuoria. Tämä siis juuri sen jälkeen, kun Mikkoskaa 7 vuotta vanhempi Sedu oli äänestetty ulos. Ikään kuin Mikkonen olisi tuolla joku 100-vuotias mummo ja muut nuoria. Itselleni tuli toki yllätyksenä, että Mikkonen on niinkin nuori kuin 56v.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Näistä viidestä niin Valavuori ja Mikkonen tarvis ehkä rahoja eniten mutta toinen juttu sitten että eivät varmaan muusta syystä tähän formaattiin olisivat osallistuneet.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Kukaan ei varmasti kiellä, etteikö Mikkosella ole ollut rankkaa viime vuosina, mutta kyllä hänkin on ollut persoonana vähintään kyseenalainen. Paljon kohuja ollut elämänsä aikana.
Tulee mieleen mm. Kun haukkui töitä tekeviä äitejä huonoiksi äideiksi ja vertasi päiväkodin toimintaa natsi-saksaan. Lisäksi erityislapsensa tyrkyttäminen julkkikseksi (laulajaksi) oli todella ajattelematonta. Siinä ei haettu mitään muuta kuin nimeä lehteen lasten kustannuksella. Toivottavasti ei pilannut lapsensa koko lapsuutta, mikä oli jo valmiiksi vaikea.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rakkaus tosiaan toimii mystisesti ja Timo T.A.:n karisma ja kyky manipuloida ihmisiä näytteli asiassa omaa rooliaan. Miehen edeltävä vaimo Tuire Mikkonen on esimerkiksi kertonut avoimesti kuinka vaikeaa eroaminen pitkään oli, siitäkin huolimatta, että jatkuvasti paljastui uusia asioita puolison kaksoiselämästä, petollisuudesta ja epärehellisyydestä. Myös yläpuolella oleva Maikkarin juttu aika hyvin kokoaa noita käänteitä yhteen.


Olen tietoinen tästä saagasta ja sen kuvioista. Ymmärrän aikuisena ihmisenä kuitenkin myös sen, että elämä ei mene aina suunnitelmien mukaan. Kun tämä Mikkosten erokohu oli kuumimmillaan, seurasin sitä suhteellisen tarkasti, koska ihmisten reaktiot kiinnostavat. "Toinen nainen/mies " saa yleensä aina suurimmat paskat niskaansa, vaikka oikeasti sen ansaitsee se pettäjäsika. On myös hyvin luonnollista, että lapset asettuvat jätetyn puolelle. En ole koskaan erityisemmin pitänyt Timo T.A.:sta, mutta tiedän myös, että tarinoilla on aina toinenkin puoli. Itse en hyväksy pettämistä, vaan kannustan ihmisiä selvittämään keskinäiset asiansa ja eroamaan ennen uutta suhdetta. Maailma on kuitenkin täynnä pettäjiä ja petettyjä, eikä asiat mene aina fiksusti. Elämän täytyy jatkua ja viime kädessä jokainen on vastuussa siitä, miten elämäänsä elää. Yleisellä elämänkokemuksellani sanoisin kuitenkin, että harvoin syy on siinä toisessa naisessa tai miehessä. Paskamaisia tilanteita kaikkinensa, eikä kolmiodraamoja toivo kenellekään. Mutta sekin on sanottava, että ehkä meidän muiden paikka ei ole tuomita ketään parinkymmenen vuoden takaisista asioista, joiden tiedot ovat lehtien palstoilta luettu. Uskoisin, että Nina Mikkonen on joutunut maksamaan asiasta kovan hinnan tuolloin ja elämään itsensä ja tekojensa kanssa kaikki nämä vuodet. Myös Timo T.A. saattoi kokea karman kouran viimeisinä vuosinaan, joten ehkä mekin voimme antaa asian olla.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Roinalla oli vähä hankaluuksia saada räppejään purkkiin. Millä se o koskaan saanut vedettyä kokonaisen versen narulle.

Radioissa puhkisoitettava kesähitti alkaa olemaan tiedossa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Häiritsee ihan helvetisti, että Valavuoren kohdassa lauletaan ”KUKA sun nimi on?”
 

JoMe84

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers & 76ers. ManU. Pioneer DJ
Että semmosen biisin sitten kyhäsivät. No ei tuolta porukalta enempää voi vaatiakaan, varsinkin kun aikaakin oli vain muutama tunti. Mutta ei tuota 24/7:aa kyllä pysty seuraamaan nyt. Tuo hoilaus käy korville.
Voi voi kun olis Porkka ollu näyttämässä esimerkkiä :)
 

Barney

Jäsen
Että semmosen biisin sitten kyhäsivät. No ei tuolta porukalta enempää voi vaatiakaan, varsinkin kun aikaakin oli vain muutama tunti. Mutta ei tuota 24/7:aa kyllä pysty seuraamaan nyt. Tuo hoilaus käy korville.
Voi voi kun olis Porkka ollu näyttämässä esimerkkiä :)
Itse odotin jotain ihan täydellistä farssia, mutta yllättävän hyvään lopputulokseen oli päästy tuossa ajassa ja tuolla porukalla. Itse asiassa ei tuo kertosäe ole yhtään sen huonompi kuin keskiverto suomalaisessa pop-biisissä. En sitten tiedä, että kertooko se enemmän tästä biisistä vai niistä radiohiteistä. Ilman Saraa olisi ollut kyllä tämä porukka aika pahassa kusessa.

Pyhimyksellä oli selvästi isot odotukset Roinatania kohtaan ja hän taisi vähän turhautua, kun ei se homma oikein lähtenytkään. Harmi ettei noita Roinatanin osuuksia keritty kokonaisuudessaan ottamaan uudestaan, sillä alun hapuilun jälkeen hän sai hommasta kiinni ja lopuksi se kuulosti oikeasti jo ihan hyvältä. Valavuori oli kyllä päivän isoin yllättäjä, mikäli hänellä ei ole mitään räppitaustaa. Hän veti ihan yhtä hyvällä flowlla kuin joku Sahamies tai Märkä-Simo, jotka ovat olleet mukana kohtuu isoilla biiseillä ja ero oli siinä, että Aleksi veti nuo käytännössä ykkösellä purkkiin toisin kuin nuo edellä mainitut nimet.

Petran touhu kuulosti juuri sellaiselta kuin kaikkien, jotka eivät osaa yhtään räpätä. Ninalla ei oikein laulaminen lähtenyt, mutta ehkä tuonkin saa vielä autotunella kuulostamaan ihan kohtalaiselta. Ihan hauska on nähdä, että miltä tuo tulee näyttämään sitten livenä. Sara ja Roinatan varmasti naulaavat omat osuutensa, mutta noista kolmesta muusta en olisi niin varma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös