Bicek paikkaamaan Tuppuraista

  • 51 483
  • 154

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olipa kertakaikkiaan hyvä uutinen. Kova hankinta. Johan sitä miestä odoteltiinkin jo aiemmin keväällä joukkueeseen. Toivottavasti ei lähde ulkomaille, eikä haittaisi, vaikka pätkätyölle saataisi jatkoa.
 

Erik Loka

Jäsen
Aivan mahtava hankinta! Toivottavasti iskee kovia tehoja heti alusta lähtien, niin eiköhän tuota pahvia saada pidennettyä sinne kevääseen asti!
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Asiallinen hankinta! Bicekiltä on lupa odottaa ihan menevää jääkiekkoa kera jokusen maalin
 

dead c

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olipa kertakaikkiaan hyvä uutinen. Kova hankinta. Johan sitä miestä odoteltiinkin jo aiemmin keväällä joukkueeseen. Toivottavasti ei lähde ulkomaille, eikä haittaisi, vaikka pätkätyölle saataisi jatkoa.

Aivan TODELLA mahtavaa. Kyllähän se olisi tosiaan kiva nähdä vielä keväälläkin. Hienoa, Seppänen - jälleen kerran!!
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ohohh! Tässä kohdassa pitäisi normaalisti jotenkin piikitellä JYP-faneille leijumisesta tai utopistisista odotuksista, mutta nyt ei vaan pysty. Sen verran kova värväys oli kyseessä, että monttu loksahti auki. Jos ja kun Bicek onnistuu hurrikaanipaidassa ja viihtyy Jyväskylässä, niin eiköhän tuo loppukauden pahvikin kaverille järjesty. Kova hankinta, tosi kova.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Tulihan se Tuppuraisen stuntti, nyt "ongelmana" on vaan se että mies on parempi kuin stuntattava. Loppukaudeksi sitten sopparia kehiin, Allu mukaan porukkaan ja sitten onkin pullat hyvin uunissa pleijareita varten..
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Jep, jep... Tämähän alkaa näyttää jo hyvältä. Vielä kun saataisiin Bicek kiinnostumaan pelaamisesta JYPissä hiukan pidempään ettei tarvitsisi pelätä miehen lähtevän pois jo ennen joulua. Hyvä hankinta kuitenkin, ei pelkästään tähän saumaan vaan muutenkin.

Ilmeisesti Lahdessa jo mukana ensi viikonloppuna?
 

Batigol

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Rangers, Tshekki, Argentina
Hehheh, Seppänen kyykyttää kaikkia. Hieno hankinta ja kevääseen asti vaan sopparia sitten jouluna. Pistepörssin TOP 10. Hienoa.
 

dead c

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tulihan se Tuppuraisen stuntti, nyt "ongelmana" on vaan se että mies on parempi kuin stuntattava. Loppukaudeksi sitten sopparia kehiin, Allu mukaan porukkaan ja sitten onkin pullat hyvin uunissa pleijareita varten..

Jep, keväällä vaikka VIPin lisäksi kakkosketju Bicek- Vänttinen - Tuppurainen olisi kyllä melkoisen kutkuttava.
 

Ändy78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, keväisin ei sympatiaa muille
Hieno homma

En ole yhtään peliä Bicekiltä nähnyt, mutta raporttien (+radion) välityksellä miehestä on välittynyt pelimiehen kuva.

Hienoa Seppänen! Nyt JYPin saumat runkkarissa 4 sakkiin ovat edelleen elossa.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Hyvä Seppänen. Tuntuu Bicek kaikille nyt kelpaavan, vaikka joitain kommentteja oli toisessa ketjussa että allekirjoittaneella on löysät housussa kun Tuppuraiselle korvaajaa huutelin. Olisi ollut varmaan ottajia muuallakin. JYP tuntuu vetävän hyvin pelaajia. Oi niitä Alatalon aikoja kun ei tuntunut kenellekään JYP kelpaavan.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Hienoa Seppänen.

Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun JYP saa Stanley Cupin voittajan riveihinsä. :)

Tämä on selkeetä EoMää.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Onnittelut kovasta hankinnasta. Tämä oli jo kyykytys, todella kova pelimies SM-liigaan!

Kannattaa vielä kuitenkin huomioida, että Jirin sopimuksessa on "Venäjä-optio". Bicek havitteli KHL:ään koko kevään, mutta ei saanut mielestään tarpeeksi kovaa sopimusta. Ei puolen kauden sopimus siis pelkästään JYPin toive ollut, vaan Bicek haluaa yhä antaa näyttöjä itään. JYPin paidassa niihin on huikea mahdollisuus.

Toivottavasti Bicek pelaisi Jyväskylässä koko kauden, mitä kuitenkin enemmän kuin suuresti epäilen. Hän on pelaaja, jota on todella mukava käydä katsomassa. Aina sattuu ja tapahtuu. Loistava pelaaja, joka auttaa varmasti JYPiä paljon. Ainoa miinuspuoli on sitoutuminen, kun tavoitteet ovat rahakkaassa KHL-sopimuksessa. Tuo tavoite ei täyty, ellei pelaa JYPissä hyvää syksyä, joten miehestä on varmasti todella paljon iloa, vaikka koko kauden sopimus onkin äärimmäisen epätodennäköinen.

Jotenkin sopisi kuvioon, että Bicek saa haluamansa sopimuksen marraskuun lopun pimeinä iltoina ja lähtee vihdoin itään JYPin kultakypäränä. Toivottavasti olen väärässä, epäilen.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Onnittelut Jyväskylään, jos diili saadaan koko kaudeksi niin Jyp ehdottomasti Bluessin kovin haastaja !
 

Läski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan hyvä. Jos sopimus olisi kauden loppuun, niin olisi ihan vielä parempi. Nyt jos homma toimii, niin sopimus loppukeväästä ei tule olemaan ihan halpa. No ei se halpa olisi ollut nytkään, eli kertoo ainakin sen, ettei rahakirstu ole vielä ihan totaalisen tyhjä.

Pelasi näköjään Tuomas Pihlmanin joukkuekaverina 2003-04 Albanyssa.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En ole kaveria koskaan nähnyt, joten minkälainen pelaaja on teidän mielestä. Vahvuudet? Heikkoudet?

Ponto meni omin lupin Kalpan puolen keskusteluun ja copy-pastesi savonmiehien kommentit Bicekista.

TmiT:

# 18 Jiri Bicek 9
"Stanley Cup-voittaja toi helpotusta maalinteko-ongelmaan. Välillä hiihteli aivan omissa maailmoissaan, mutta joissakin otteluissa oli kentän ylivertainen kuningas. Oivaltava pelaaja, sekä osoitti epätsekkiläisiä oireita polkemalla pirteästi puolustuksen avuksi. Pelasi koko kauden loppuun asti hyvällä asenteella ja kärsi loppukauden asenne- ja taitovajavaisista ketjukavereistaan. Näytti muutaman kerran tuskastuvan näihin oikein kunnolla. Mielelläni miehen näkisin ensi kaudellakin Kuopiossa, mutta ei taida Puijonkadun tarjoamat lukemat riittää."

JuhaZ:
Jiri Bicek 9
"Jos on paljon ammuttu viime vuosina hankinnoissa ohi, niin tämän herran kohdalta ei voida sanoa samaa. Loistava pelimies. Erityisesti miehen laukaisutaito erottui muusta joukkueesta selvästi. Myös pelinluku- ja syöttelytaito sekä luistelunopeus ovat erinomaisella mallilla. Kärsi melkein koko kauden suhteellisen heikoista ketjukavereista. Olisi kelvannut myös ensi kaudelle."

Sheedy:
"Nyt ei sentään ihan paskaa haukattu. Kädet ja liike hyvää luokkaa kuten tiedettiinkin, sen lisäksi pisti silmään hyvä kokonaispelikäsitys. Ei yrittänyt sooloilla, vaan pelasi hyvin joukkueelle."

akik:
"Kylläpäs Bicek on ollut piristävä poikkeus KalPan ulkomaalaishankinnoissa. Liikettä, taitoa, taistelua, oivaltavia syöttöjä ja mikä parasta varmaa viimeistelyä. 10 ottelua 10 tehopistettä ja 10 min. jäähyjä. Neljä viimeistä ottelua 7 pistettä (4+3)."

jokkee:
"Kyllähän mies on vaikuttanut. Huomaa, että hänen tulonsa myötä koko ykköskenttä, varsinkin Hämäläinen on nostanut tasoaan monella pykälällä. Pitkästä aikaa voidaan puhua ihan oikeasta liigatason ykköskentästä KalPassa."

Jos Bicek pelaa yhtä hyvällä tasolla kuin Kalpassa, niin kaveri saa varmasti haluamansa sopimuksen Venäjälle. Toivottavasti nyt olisi siihen jouluun asti.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Seppänen näyttää hauista, vol XXVII. JYPin nykymeininki lämmittää kyllä mieltä. Kuten Heikkilä blogissaan toteaa, nykyään ei avainpelaajien loukkaantuessa aleta voivottelemaan elämän kovuutta, vaan hankitaan kovia korvaajia. Bicek täyttää mainiosti sniperin ruudun, tarjoaa mahdollisuuksia useisiin ketjuvariaatioihin, sekä tuo lisää juonikkuutta ylivoimaan. Nykytilanteessa aivan erinomainen hankinta. Täytynee lähteä Lahtikaupunkiin katsastamaan miehen vire.

Jep nyt ei harmita Tuppuraisen KalPasta lähtö enää yhtään on niitä halvempiakin pelaajia kuntoutettavaksi. HEH

Entäs Bicekin lähtö, vieläkö se korpeaa? HEH
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Toivottavasti Seppänen iskee seuraavaksi silmänsä Bicekin loppukauden tutkapariin Teemu Virtalaan...

Siihen on jo täysin tottunut, että KalPan parhaat pelaajat vaihtavat maisemaa kauden jälkeen, mutta se kyllä pistää hieman sylettämään, että suuntana on taas Jyväskylä. Jotenkin vaikeaa se on ymmärtää, että JYP painii nykyään eri painoluokassa.

Tässä Bicekin tapauksessa JYP tosin oli kaikinpuolin looginen valinta tapaus-Tuppuraisen vuoksi. Monen muun seuran intresseissä ei varmasti ollut tehdä sopimusta vain joulukuuhun (liekö KalPakaan ollut loppujen lopuksi kiinnostunut?). JYP:lle ja varmasti myös Bicekille tämä on loistoratkaisu, jos ja kun Venäjältä ei (vielä) toivottua ruplapinoa ollut saatavilla. JYP:llähän tässä ei varsinaisesti ole mitään menetettävää, sillä vaikka Bicek lähtisikin joulukuussa, on korvaaja jo olemassa.

PS. Bicek olisi varmasti viime kaudella päässyt ainakin hyvin lähelle piste/peli-tahtia, mikäli ei olisi pelannut tuskastuttavan paljon Virtalan ja motivaationsa kadottaneen V. Hämäläisen kanssa. Erinomainen vahvistus ja tekee varmasti kovat tehot, kun tarjolla on päteviä ketjukavereita.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Seppänen näyttää hauista, vol XXVII.

Todellakin. Piti ihan hieraista silmiä kun luin tuon otsikon etusivulta. Erinomainen hankita ja toivotaan, että saadaan kaveri pidettyä aina kauden loppuun saakka. Hyökkäys kertalaakista huomattavasti paremmaksi.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ohhoh, eipä tässä osaa juuri muuta sanoa.

En tiedä, mikä taikuri Seppäsestä on tullut. Joko JYP pelaa todella isolla taloudellisella riskillä tai sitten Seppänen ja Tyni ovat onnistuneet todella hyvin sponsorimarkkinoilla. En olisi uskonut, että ihan oikea stuntti saadaan Allulle, täytyy myöntää. Jostain Pertti Peruslaiturista kun ei olisi ollutkaan hyötyä. Hattua pitää Seppäselle nostaa, jälleen kerran!
 
Hyvä Seppänen. Tuntuu Bicek kaikille nyt kelpaavan, vaikka joitain kommentteja oli toisessa ketjussa että allekirjoittaneella on löysät housussa kun Tuppuraiselle korvaajaa huutelin. Olisi ollut varmaan ottajia muuallakin. JYP tuntuu vetävän hyvin pelaajia. Oi niitä Alatalon aikoja kun ei tuntunut kenellekään JYP kelpaavan.


Se on aika pitkälle Riston ansiota että Jypistä on tullut vetovoimainen seura. Dufva on niin arvostettu valmentaja ja pelaajien kehittäjä että moni haluaa hänen alaisuuteen pelaamaan, sama homma oli aikoinaa Jukureissa jonne oli tunkua parin joukkueellisen verran joka kausi..

Toivoa täytyy kyllä että Bicek pelaisi koko kauden, mutta hienoa se on näinkin että pelaa jouluunkin asti.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Loistavaa reagointia seurajohdolta...Ei voi muutakun kiittää!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös