Bednar Floridaan

  • 3 601
  • 20

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Jarda on todennäköisesti lähdössä NHL:llään. Jos-kun lähtö tulee on tuleva seura Florida Panthers.

Toki saattaa käydä niinkin että hän jää Suomeen, menee muualle Eurooppaan tai johonkin toiseen NHL-seuraan, lopettaa pelaamisen, loukkaantuu, jää auton alle, tulee uskoon tai ryhtyy osakemiljonääriksi ja muuttaa Monacoon.

Tällä hetkellä todennäköisin osoite ensi kaudeksi on kuitenkin Florida.

että sikäli...
 

theref

Jäsen
LA

Minnekäs se varmana pidetty LA Kings nyt on kadonnut? Onhan noita juttuja liikkeellä, mutta kun meille eurooppalaisille, ja varsinkin noille pelaajille se varaustilaisuus on aika tärkeä...

Aika näyttää ketä lähtee ja minne, mutta kyllä SM-Liigaa varmaan taas muutamalla tähtimiehellä kupataan!
 

JanJ

Jäsen
voisiko noihin otsikoihin pistää vaikka kysymysmerkin perään, jos kyseessä on spekulointia tai huhu.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
...ja Toni Sihvonen oli pari vuotta menossa Chicagoon.

Kun ei ole edes varattu saatika tehty sopimusehdotusta ei todellakaan kannata lähetellä bednareita milloin Losiin milloin Floridaan. Niin kauan kuin (mahdollista) varausta ei tehdä on kaveri HIFK:n mies.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Kysymysmerkeistä, ja muustakin.

Hmm... lienee viisainta olla kirjoittamatta huhuja koska aina niistä näköjään joku rupeaa marisemaan. Jos ei itketä lähteiden perään niin sitten on jotain muuta pielessä.

Itse olen kyllä oppinut aika hyvin sen kenen huhuiluihin kannattaa suhtautua vakavasti ja kenen ei. Myöskin aiheesta näkee monesti nopsaan kannattaako kuinka vakavasti suhtautua. Olen myöskin oppinut jo aikapäiviä sitten, että ainoastaan luotettavista lähteistä kuultuja huhuja kannattaa levitellä eteenpäin. Senkin kyllä toki tiedän, että joku vetää aina herneen nenään, yleensä sen seuran kannattaja josta ollaan siirtymässä, tai josta ollaan joukkopakenemassa.

Jos minä kirjoitan tässä vaiheessa että Bednar on Floridan mies, jokainen hieman jääkiekkoa seuraava ihminen tajuaa sekunnissa että kysymyksessä on huhu. Eihän varaamaton mies voi millään olla 100 % varmasti kenenkään rosterissa.

Otin viestissäni mielestäni aika hyvin huomioon tuon marina-aspektin huomioimalla mm. miehen uskoontulonkin saattavan olla esteenä siirrolle, mutta hitsin hitsi, jotain kuitenkin unohtui. George W. Bushkin on kyllä aikamoinen kääntämätön kortti tässä Bednar-sopassakin, hän saattaa hyvinkin saada hölmöilyillään aikaan maailmansodan ennen syksyä.

Ehkä meidän tulisi sopia että ketään ei huhuilla mihinkään meneväksi ennenkuin on saatu ottelun pelaajalista kouraan puoli tuntia ennen matsia. Tänäpäivänä kun kaveri voidaan myydä siirtorajaan mennessä milloin vain ja mihin vain. Hentunenkin, Suomeen jäädessään, saattaa vaihtaa joukkuetta hyvinkin nopsaan, niinpä suostunkin hyväksymään hänet jokeripelaajaksi ainoastaan otteluiden aikana. Siirtorajan umpeutumisen jälkeen voikin sitten jo ottaa vähän relammin.

Tai jos sittenkin leviteltäisiin vain huhuja joita kukaan ei voi käsittää väärin, joita kukaan ei voi ottaa liian vakavissaan ja jotka eivät taatusti loukkaa ja provosoi ketään. Korvataan varmuuden vuoksi kysymysmerkillä kaikki välimerkit, niin tolloimmatkin osaavat ottaa epäilevän tuomaan viitan harteilleen. Mitäs tästä tuumaisitte?

että sikäli...
 
F

Flonaldo

Kysehän ei hyvä Lapanen suinkaan ollut viestisi sisällöstä vaan sen otsikoinnista. Mielestäni otsikosta "Bednar Floridaan" voi ilman viestin tarkempaan sisältöön tutustumista päätellä, että kyseessä todellakin olisi tapahtunut siirto.

Sinä - ja varmasti suurin osa meistä - on todellakin oppinut tietämään kenen jutuista saattaa olla perää ja kenen jutut vaan ovat perästä. Kaikille tuo ei vielä kuitenkaan ole selvinnyt, joten he eivät tiedä miten näihin huhuiluihin tulisi suhtautua.

Ja jokainen jääkiekkoa seuraava ihminen ei todellakaan sekunnissa tajua, että siirto ennen varausta on Jardan kohdalla mahdoton. Sinä jä minä olemme varmaankin sen verran valistuneita, että tiedämme minkälaiset siirtosäännökset NHL:n ja Euroopan välisiä pelaajasiirtoja koskevat. Tätä palstaa kuitenkin lukee varmasti nelinumeroinen määrä henkilöitä joilla ei ole harmainta hajua siitä, että Bednar pitäisi ensin varata ennen kuin nimiä voidaan papereihin rustata.

Joten pieni kertaus. Viestissä ei mitään vikaa, mutta otsikointi pielessä. Ja kaikki eivät ole yhtä fiksuja, valistuneita ja filmaattisia kuin me. Joten ota heidätkin huomioon.
 

Jallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lapanen

Minunkin on vielä vähän puututtava tuohon otsikontiin ja vastamarinaasi. Otsikointi todellakin antoi ymmärtää, että Jarda on jo siirtynyt. En nimittäin ollut aivan varma, että jokos se Jarda sinne änäriin varattiin junnu vuosina. Jos näin olisi ollut, niin siirtohan olisi saattanut olla jo fakta. Ei JanJ:n "marina" ollut ollenkaan aiheetonta.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Jou

Jep, asiaahan Flonaldo kirjoittelet. Olen vain hieman eri mieltä.

Olen viime aikoina huomannut että JA:ssa suhtaudutaan melko hysteerisesti huhuihin, joten ajattelin että yritän sitten tehdä mahdollisimman vähän kenenkään päiväunia vievän lyhyen kirjoitelman aiheestani. Aih ja voih, otsikko mätti, se se lienee sitten minua harmittaa niin. No, ehkä provosoin kuitenkin hieman, molemmissa.

Kyse on isohkosta ongelmasta, eli siitä kuinka kauan tänne enää viitsii huhuilla, kun säikähtäneet fanit aloittavat itkunsa aiheesta. Säikähtäneiden fanien perässä tulevatkin sitten virallisemmat ohjeet. Itseasiassa olin aivan varma että joudun tästä asiasta tilille tavalla tai toisella. Jatkossakin kannattaa siis valmistella itseään henkisesti aina kun rupeaa ajattelemaan että tiedoistani voisi olla hyötyä muillekin JA:n käyttäjille. Oma egoni ei tietojen levittämisestä kasva, joten jos preppaus ei tunnu lähtevän putkeen on kynnys jättää tieto omakseen matalahko.

Pienimmän yhteisen nimittäjän, tässä tapauksessa vähiten kiekosta kärryillä olevan lukijan, etsiminen ei todellakaan aina ole välttämätöntä. Kyllä lukijoiltakin pitää olla oikeus odottaa jotain, ei pelkästään kirjoittajilta. Muutenhan voisimme samantien vaatia kaikkia aloittamaan viestinsä kuvailemalla mistä pelissä nimeltä jääkiekkko onkaan oikein kyse (tarkoituksellinen kärjistys, näihin pannaan kai niitä hymiöitä, joita ne tyhmemmät harrastavat).

Otsikoissakin saa olla pieni liikkumavara provosoida ja säikäyttää ihmisiä. Itse ainakin toivon että kirjoituksiani luetaan. Otsikon tehtävä on herättää lukijan kiinnostus. Valitsin kyseisen sanamuodon aivan tarkoituksella, ensimmäisenä mielessä taisi olla joku perusneutraali: Bednarin kohtalo tms. Parhaan tällä hetkellä käytettävissäni olevan tiedon mukaan Jarda on Floridaan menossa, that's it, niinpä valitsin kysymysmerkittömän otsikon aivan informatiiviseltakin pohjalta.

Otsikkoni oli oikein ja oikeassa muodossa. Varsinaisessa jutussa pyrin vinoilemaan niille jotka keksivät jopa sitä maagista sekuntia nopeammin uutisen puutteet, joten sitä olisi ehkä voinut asiallistaa. Toisaalta nyt virinnyt keskustelu antaa sillekin vinoilulle oikeutuksen, joten enpä näe tarpeelliseksi tuotakaan muuttaa. Muiden tekemiset ovat sitten heidät asiansa.

että sikäli...
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Kieltämättä mielenkiintoista

Ihan sama minulle onko siinä otsikossa kysymysmerkki vai ei, mutta melkoisen väännön tästäkin aiheesta näköjään saa. Vanha velmu Lapanenhan ei tunnetusti kestä kritiikkiä. Tähän laittaisin hymiön, jos en olisi juuri lukenut sen olevan tyhmempien harrastus. No, laitanpa sittenkin ja juuri siitä syystä. Tuossa ;). Ja tuossa ;).

Lapasen huhu/tieto on kuitenkin mielenkiintoinen ja herättää kysymyksen, jääkö HIFKiin yhtään pelimiestä. Nieminen kuulemma Föönin mukaan jää (lähde: tämän päivän Veikkaaja), mutta onko Veikko sitten enää pelimies, onkin eri juttu.

HIFKin pelaajapolitiikasta keskustellaan niin monen otsikon alla, että lienee typerää tässä asiaa sen enempää sohaista. Minulle on kuitenkin jäänyt se kuva, että aluksi kauden päätyttyä oli olemassa aika nimekäs joukkue, johon ilmoitettiin haettavan vielä pari profiilitason vahvistusta. Niitä ei ole kuulunut eikä näkynyt. Sen sijaan lähtijöitä ilmaantuu jatkuvasti. Ja nyt joukkueen johdon puheet ovat kääntyneet sille mallille, että näille lähtijöille pyritään saamaan samantasoinen paikkaaja. Stuntithan piti olla valmiina, jos en väärin ymmärtänyt aikanaan.

Jos lähtökuopissa ovat Stepanek, Zidlicky ja Bednar jo lähteneiden Calounin, Sihvosen, Uusi-Kartanon, Kautosen, ja Hurmeen lisäksi, niin on siinä paikkaamista. Tosin sitä paikkaamista voi ennen sarjan alkua olla vielä monella muullakin joukkueella.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Vakion derivaatta on nolla

Ei Vakioni ei.

Kyllä minä kestän kritiikkiä. En vain kestä jos joku on eri mieltä -ja tulee vielä neuvomaan, s-atana.

Lupaathan sinä ystäväiseni olla tukeni ja todistajani jos kesällä/syksyllä täytyy alkaa todeksi näyttämään että en ole väittänyt salettiin Bednarin Floridaan suunnistavan. Lupaathan seistä vierelläni todistamassa että pidin sitä vain omien tietolähteitteni pohjalta toukokuun lopussa hyvin todennäköisenä vaihtoehtona, mutta pyrin myös tuomaan tasapuolisesti esiin muut kuviteltavissa olevat vaihtoehdot. Pyydän sinua tallentamaan ensimmäisen asiaa koskevan viestini kovalevyllesi ja hankkimaan pari todistajaa kirjallisesti todistamaan että tälläistä olen tänään tuhertanut. Erityisen tärkeää tukesi on jos olen tyrinyt kirjoitusoikeuteni JA:han epäsolidaarisen muihin asennoitumiseni tai jonkin muun käytösvirheeni vuoksi.

että sikäli!!!
 

JanJ

Jäsen
itseltäni unohtui myös kysymysmerkki.
En suunnannut kritiikkiä lapasen suuntaan vaan
muistelin niitä keskustelupalstan sääntöjä.

Olisiko asiani ollut helpompi sulattaa jos lopussa olisi
ollut kysymysmerkki?

terveisin ?
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Minä lupaan, Lapanen

Seison, tai paremminkin istun, tukenasi hamaan loppuun asti ja puolustan Sinua mahdollisten sanktioiden nyt uhatessa lopettaa ansiokkaan kirjoittelusi tälle palstalle.

Olipa muuten loistava otsikko viestissäsi. En ole tullut asiaa miettineeksi tuolta kannalta, vaikka joskus matikkaakin on tullut päntättyä oikein pidemmän kaavan mukaan. Sinänsä masentavaa, sillä derivaatta vastaa muuttumisen tai kasvun nopeutta. Ehkä tässä vihdoin löytyy selitys konservatiiviselle ajatusmaailmalleni ja henkiselle pysähtyneisyydelleni. Toisaalta, onko sekään niin paha. Vetäydyn miettimään.
 

seetre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ingvar Hirdwall
Bednarilla valmis diili Atlantan kanssa. Jos ja kun hänet varataan hän lähtee muuttaa Mottolan naapuriks.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
JanJ

Joo, reagoin vahvahkosti. En minäkään nimenomaan sinua kritisoinut, ihmettelin vain yleensä sitä että miksi huhujen/tietojen levittäminen Jatkoajassa panee melkein harkitsemaan asianajajan palkkaamista. Tuskin kysymysmerkki sinne tai tänne olisi reagointiani muuttanut.

Ehkäpä tulistuin siksikin että palstalla on kolme-neljä IFK:n nykytilaa käsittelevää omaa otsikkooan mikä on ilmeisesti ihan ookoo, mutta minun ojentamiseni nähdään useammankin moderaattorin mielestä tarpeelliseksi. Toisaalta onhan se imartelevaa ei siinä mitään.

Perustelin myöhemmin kyllä ihan asiallisestikin miksi viestini otsikkoineen oli sellainen kuin oli. Mainitsemani 'epäkohdat' ovat niinikään ainakin tutkailemisen arvoisia.

Nothin' personal.
 

LitleTOm

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Roosters
HIFK:n pelaajapolitiikasta

keskustellaan monien otsikoiden alla, koska se näyttää puhuttavan aikalailla muitakin kuin IFK:n kannattajia. IFK on ylivoimaisesti Suomen kiinnostavin seura ja olen siitä ylpeä.
 
F

Flonaldo

Lapanen

Kuten JanJ jo totesikin, niin hän ei ainakaan sinua tullut ojentamaan. Ja minä taasen en ole edes mikään moderaattori, vaikka tuossa nimimerkin vieressä lukeekin. Se on siinä ihan teknisistä syistä enkä ole moderointihommia hoitanut aivan alun jälkeen. Joten en minäkään tullut sinua ojentamaan.

Samaa mieltä olen siitä ettei tekstejä kirjoittaessa ole tarpeellista miettiä, että ymmärtääkö se kaikkein pöllöinkin nyt varmasti. Silti olen henkilökohtaisesti - ei mikään JA:n virallinen kanta - sitä mieltä että noiden herkkäuskoisempien tarpeeton pelottelu ei ole aina fiksua. Aika usein se on helkkarin hauskaa, joskus jopa ihan tarpeellistakin - mutta useimmiten vähän ilkeää heitä kohtaan. Ja IFK-faneja koetellaan jo muutenkin tarpeeksi, vai kuinka?

Useissa otsikoissa on se ongelma, että niille on hieman mahdoton tehdä mitään enää siinä vaiheessa, kun siellä on 10 vastausta.

Äläkä nyt huhuilua tänne lopeta. Eihän sinua nytkään kukaan rankonut tämän vuoksi, tosin voihan se reffi sieltä jostain pöllähtää antamaan penalttia ;) Yksi hymiökin mukaan...
 

theref

Jäsen
Flo

Jaahans, syy kaikesta vieritetäänkin minun niskaani, niinkö? Ei, ei, ei ja vielä kerran ei! En minä tahdo kaikkea spekulointia poistaa, sehän on homman suola! Lapasen tekstissä näkyi selvästi sanoja "todennäköisesti", "saattaa", "tai-tai..." Kyllä minä ne kelpuutan. Sitä en vain ymmärrä, kun joku sanoo että homma on näin, pysyy kannassaan, ei perustele vaan pelottelee heikkohermoisia ja herättelee toiveita herkkäuskoisissa. Kyllä, kaikki on kuitenkin mahdollista!

Tähän ketjuunkin puutuin vain, kun heräsi mielessäni musitikuva kuinka Bednaria oltaisiin oltu viemässä jo aivan satavarmasti Losin riveihin!

Että näin...
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Jos näitä juttuja, ja kaikkia muitakin maailman "chat"-pohjaisia tekstejä, luetaan kun eräskin piru lukee Raamattua, niin enemmän ois syytä tuijotella siihen vessan peiliin kun alkaa ojentamaan jonkun tekstinrakentamistapoja. Kyllä silloin vika on siis enemmän lukijassa, kun kirjoittajassa. Älkää hyvät ihmiset lukeko näitä juttuja kun jotain kausijulkaisua. Fuulaa ei tartte heitellä, mutta kyllä jutun lukijallakin täytyy olla vastuu jutun 'tasosta'.

Toinen juttu on toi "huhu". Tiedääköhän tarpeeksi moni edes mitä se tarkoittaa? Ja tajuaakohan tarpeeksi moni sitä kuinka huhulla on tapana muuttua matkan varrella? Jos huhua tulkitaan kuin Arvi Lindin illan ykkösuutista, niin tuskimpa siinä on aihetta ruveta sormella muita osoittelemaan.

Kyllä on jengistä värit lähtenyt, jos normaalitkin "face-to-face" jutskailut käydään noin fakta linjoilla. Narut löysemmälle, niin moderaattori kuin chattaaja-puolella.

(tämä teksti on kirjoitettu hymy huulilla, ei jäykin nakein!)
 

theref

Jäsen
Red Eittiin ja muutkin

"Kyllä on jengistä värit lähtenyt, jos normaalitkin "face-to-face" jutskailut käydään noin fakta linjoilla. Narut löysemmälle, niin moderaattori kuin chattaaja-puolella. (tämä teksti on kirjoitettu hymy huulilla, ei jäykin nakein!)"

Kyllä, myöskin minä kirjoitin omani hymy huulilla. Ei näitä hommia liian tosissaan oteta, älkäätten peljätkö! Narut eivät ole liian tiukoilla, omissa räpylöissä kuitenkin!

Jaahans, täytynee lopetella ja alkaa miettimään keitä ne HIFKin uudet tshekit ovat? Vai pitääkö niitä enää edes miettiä jos on tietoa? Heh, se oli vitsi! (varmuuden vuoksi lisäsin tuon huomautuksen)
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Jumankekka Lapanen. Minä ainakin tulin tähän viestiketjuun sydän jo murtuneena. Reaktiostani voi siis päätellä jotain siitä, miten tämä otsikko kysymysmerkittömänä Hifkiä seuraavaan ihmis-olentoon vaikuttaa.

Ööh, lopputunne on se, että tuo huhu (jos se nyt on huhu) vain syntyi jostakin. Vai oliko sinulla se jo mainittu lähde? Vai vihjaisitkos sellaiseen salakavalasti tuossa yhdessä kohtaa?
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Bednarista saa narista

No ei sitten antanut TheRef allekirjoittaneelle penalttia vaikka muualta modereittorien piiristä vähän lupailtiinkin. Olisin toivonut jotain tollasta viiden minsan jäähyä tms, nyt kun on muutenkin rauhallisempaa. Kiitos kuitenkin kaikille keskusteluun osallistuneille.


JA sitten Veli-Montelle (ja toki muillekin) jotain pientä itse asiasta.

Jos huhu 'olisi vain syntynyt jossain', tai jos minulle olisi muodostunut sellainen kuva että se vain syntyi jossain, olisin taatusti lämäissyt sen kyssärimerkin siihen otsikkoon. Mikäli olisin kuullut huhun joltain ns. tavalliselta fanilta baaritiskillä, törmännyt siihen jossain keskusteluryhmässä, lukenut siitä joltain webbisivulta jnetms, niin epäilenpä että olisin vaivautunut sitä millään muotoa kommentoimaan JA:ssa. Vastaaviin huhuihin törmää päivittäin tähän aikaan vuodesta, eihän tässä ehtisi edes pornosivuilla surffaamaan jos niitä kaikkia kokisi velvollisuudekseen eteenpäin levittää. Lisäksi olen aika tarkka siitä etten anna itsestäni kuvaa henkilönä jonka vinkeissä ei ole yleensä päätä ei häntää ja joka lähtee mukaan mihin tahansa vedätykseen ja levittelee täysin järjettömiä huhuja eteenpäin.

Kyllä minun täytyy aika paljon luottaa itse tietoon ja ennenkaikkea lähteeseeni, ennenkuin rupean täällä 'tiedoillani' retostelemaan. Kyllä vihjeen pitää tulla jostain ns. lajin ammattipiireistä, tai muuten läheltä itse huhun kohdetta. Taatusti en tule koskaan paljastamaan vähäisiä syväkurkkujani. Raapustuksiini suhtautuminen on jokaisen omalla vastuulla. Itse tiedän etten huvikseni paskaa levittele, silloin harvoin kun mitään yleensä levittelen, jos joku pitää minua täysin epäuskottavana on se hänen asiansa. Jos huhuni osoittautuvat vääriksi, on vika yleensä siinä että tilanne muuttuu, on muuttunut ennenkuin kerron siitä eteenpäin, tai on muuttunut jos kun tieto minulle asti kulkeutuu, siinä se.

Jokatapauksessa tieto Bednarista ei voi mitenkään olla vielä varma, siitä olkoon vaikkapa tapaus Sihvonen aikoinaan paras esimerkki. Alkuperäinen lyhyt kyhäelmäni aiheesta pitää edelleen melko hyvin kutinsa, itseasiassa täydellisesti.

Ja mikäs tämä Atlanta-TIETO sitten on?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös