Baseball

  • 24 631
  • 151

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Rostereissa on näköjään enemmän kotimaisia nimiä kuin krikettijoukkueissa, mutta aika lailla sama meininki näissä on kuin ulkomaisissa pesäpallojoukkueissa eli pelaajat ovat sieltä missä lajia enemmänkin harrastetaan.
 

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
Vastataan sitten kun pyydetään. Tosin en ole ollut mukana päätöksenteossa muutamaan vuoteen eikä kaikki suunnitelmat ja niiden toteutumat ole mulle asti kuuluneet.

Laitetaas tänne maininta, kun tuli eilen Instassa Konsta Kurikan päivityksen kautta vastaan.

Eli huomenna sunnuntaina 26.5. klo 13 Ruutu+ näyttää suomalaista baseballia, Espoo Expos - Puumat Helsinki (nimestään huolimatta jälkimmäinenkin on miesten joukkue, älkäätte siis liikaa innostuko, kjäh kjäh).

Kurikka itse on Puumien rosterissa (aloittavana?) syöttäjänä.

Konsta heitti ihan napakkaa syöttöä, mutta maalijyvä oli pikkuisen vielä karussa. Ja sen laakasyötön rinnalle pitäisi saada pari muutakin, jotta saataaisiin lyöjät varpailleen.

Kävin tämän myötä katselemassa baseball-liiton ja tämän liigan (ilmeisesti tämä on nykyinen sm-sarja?) sivuja. Pari huomiota:

- Tämäkin sarja on pitänyt brändätä pesiksen mukaan tuolla superilla. Superbaseball? Miksi helvetissä? Miksi?! Tulee lähinnä mieleen jokin arcade-videopeli tai jokin lasten leikkimielinen pallopeli. Olisiko voinut olla ihan vaan Baseballin Sm-sarja? Anteeksi valitusvirteni, mielestäni tässä vähemmän olisi enemmän.

Samaa mieltä olen. Taitaa tässä olla vain tavoitteena yhdistää SM-sarjat samanlaisen nimikkeen alle.

- Tämä oletettu SM-sarja on kutistunut kolmen joukkueen kokoiseksi. Ihan viime vuosina en ole sarjan kehitystä edes seurannut, mutta muutama vuosi takaperin taisi siellä pelata kuitenkin noin puolenkymmentä joukkuetta. Tasoerot taisi silloin olla kieltämättä suuret. Fat Lizard -liigassa, joka taitaa olla nyt se kakkossarja, pelaa puolestaan seitsemän joukkuetta.

- Mitähän superpesis-seurojen baseball-joukkueille kuuluu? Ainakin julkisuuteen harmillisen vähän. Aikanaan melko kovaankin ääneen näitä joukkueita oltiin perustamassa ja tuomassa sarjapeleihin. Kaksi vuotta sitten pelattiin Tahkon, Jymyn ja JymyJussien kesken kolmen joukkueen turnaus mutta tuon jälkeen ei ole taas pahemmin kuulunut. Eikö Jomallakin ollut aikeita osallistua tähän? Olisi tervetullut lisäys suomalaiseen baseball-skeneen, mutta eikö hehkuvaan hiillokseen jaksettu puhaltaa tarpeeksi lujaa, ja nyt on alun hehku hiipunut? @Txjokeri lla parempaa tietoa?

Valitettavasti ei sen suurempaa tietoa. Enkä oikein halua lähteä mitään olettelemaankaan.

Tämän päivän pelit sujuivat kauniissa säässä, eikä oikeastaan mitään rutiinista poikkeavampaa tapahtunut, ainoastaan Konstan kuvausryhmä pyöri kentän ulkopuolella niin kauan kun hän oli pelissä mukana. Ruutuliven kuvaus tehtiin taas muutamalla kiinteällä kameralla kentän laidoilta. Katsoiko kukaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös