Bandwagon 2024

  • 39 604
  • 274
Suosikkijoukkue
Ässät
Perinteisesti olen kannattanut Ilvestä ja TPSää, kun Ässien pelit on päättyneet. Myös HIFK ookoo.
Inhokkeja ei oo oikein muita kun Jyp. Syy ei ole joukkueen tai fanien, eikä edes jääkiekon vaan "ylimielisen kaupungin "
Raumalaisia en kannata ikinä, mutta Satakuntalainen playoff sarja kelpaa aina.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, AVS, Mustapha Lemieux
Ikävä kuulla, että siellä ajatellaan näin. Itse pitäisin meikäläisiä erittäin pessimistisenä joukkona josta harva aidosti uskoo menestykseen.
Menee off-topiciksi, mutta ylimielisyys ei tässä kontekstissa tarkoita fanien suhdetta oman joukkueen menestysmahdollisuuksiin, vaan ylimielisyyttä on myös itsensä jalustalle nostaminen ja asettuminen muiden yläpuolelle. Esimerkiksi toisten kannattajien vähättely ja "oikeinkannattamisen" korostus omien keskuudessa. Pessimismin olen kyllä havainnut HIFK-kirjoittajien keskuudessa, mutta myös kovan optimismin. Tuntuu että yhden voiton jälkeen ollaan maailman kuninkaita, nothing is over ja torille. Sitten tulee yksi heikko peli ja kaikille kenkää ja kausi oli tässä. Vähän sellaista huojuntaa tuulen mukana ilman pitkäjänteisyyttä. Mutta tämä off-topicista.

Jotta olisi jotain ketjun aiheeseenkin, niin ei haittaisi myöskään Sportin meno pitkälle, vaikka en Riston lätkästä niin välitä. Mutta olisi hieno päätös Riston hienolle uralle.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Ässien bandwagonissa tietenkin. Jos juna jää asemalle jo tänään niin minäkin lähden pelaajien tapaan lomalle.
Teillä Porilaisilla vähän hukassa tuo käsite "bandwagon" ja tämän keskusteluketjun pointti.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aikalailla ainoa tarina mikä pleijareissa kiinnostaa Rödän lisäksi on Sport / Ässät. Ässät sai jo sen kiekkobuuminsa viime vuonna niin nyt sen soisin Sportille ja Dufvalle.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paikallisfinaalin bandwagonissa ollaan. Ihan sama kumpi sitten voittaa tuon mieluusti game sevenin jatkoajalla…
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
HIFK.

Punaisten osiosta löytyy usea lempikirjoittajani Jatkoajasta, ja uskon että he osaisivat myös kirjallisesti tuottaa laadukasta sisältö palstalle menestyksekkään kevään aikana.

Toki sieltä löytyy myös aika monta mätää omenaa, mutta niitä on joka puolella ja tuntuu, että niiden määrä Jatkoajassa on kauttaaltaan lisääntynyt viime aikoina Modetiimin löystyneen kurin ja linjan seurauksena. Mutta se onkin eri asia.

Eli HIFK.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
No kaipa sitä Jukureiden kelkassa on oltava jos KalPalla pelit loppuu. Olisihan se aikamoinen tarina jos OJ päättäisi projektinsa mestaruuteen. OJ jolle naureskeltiin kun Liigaan tuli valmentajaksi ja lehdetkin muistaakseni kirjoitti siitä, että kyllä Liigan pitäisi saada ammattivalmentajia eikä junnujen kanssa lätkän parissa puuhastelleita amatöörejä.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013

Mäyräkoira

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK En gång-alltid-aina
Minä tulen Ilveksen bandwagoniin jos pudotaan, toivon myös että Ässät selvittää tänään
tiensä pleijareihin, koska olen aina kokenut sen eräänlaiseksi " sukulaisjengiksi ".

Jukureiden menestys olisi myös ihan kivaa vaihtelua, mutta tässä on kai vaan valittava
yksi bandwagon jonka kyytiin mahdollisesti menee.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Jos Tappara ei voita niin sit HIFK. Missään tapauksessa ei Ilves. Kärpät ja TPS vituttais vähemmän. Muut saa voittaa kans eikä ne aiheuta ahdistusta.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
1. Tappara
2. Sport
3. Kärpät
4. Pelicans
5. TPS
6. Lukko
7. HIFK
8. Jukurit
9. Ilves
(10. KalPa)
 
Viimeksi muokattu:

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Kun tepsi tuosta tipahtaa niin hypätään osastolle Jukurit ja Pelicans. Ehkä myös Ilves.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Joskus olisin ollut ehkä Ilveksen wagonissa, silloin kun se oli sympaattinen pikkuseura. Nykyään tuo elvistely, Tapparaan ja Tapparafaneihin kohdistuvaan jatkuvaan vittuiluun on säätänyt käsityksen synpaattisuudesta.
Sinänsä en varmaan juurikaan seuraa Tapparan tippuessa, ellei oikeasti kuumaa sarjaa synny. Mutta, jos jollekin mestaruuden soisi, niin:

1. Jukurit - OJ:n tekemiselle soisi palkinnon. Rosteri on hyvä, mutta ei se 'noin hyvä' ollut kesällä. Hyviä hakuja, sen lisäksi kasvatettu hyvistä parempia. Liiga tarvii tasaisuutta ja nyt kun Jukurit sinne on noussut, niin mestaruus toisi sinne myös pelieuroja tulevaisuuden näkökulmaa ajatellen.

2. KalPa - toinen 'sympaattinen' seura. Ilman isoja hankintoja, vauhdikasta lätkää. Ei aiheuta oksennusrefleksiä.

3. Pelicans. Ei muuta syytä kuin Hölö. Sympaattinen ukko. Hyvä ottaa mestaruus nyt, niin on sitten kylläinen Ilvekseen saapuessa ;)

4. Ässät. Tätä ehkä vielä karsastan, ei hitsareiden mestaruusjuhlia voisi seurata, mutta mielestäni Härkälä on tenhyt hyvää duunia.

Muut tämän jälkeen Ilveksen jäädessä ilman prosentteja.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aina sympannyt KalPaa. Mieluinen järjestys:

KalPa
Ilves
HIFK
Ässät
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös